[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#daimmurah

2782 posts

TOP POSTS

Jadikan hari anda lebih ceria dgn kek daim!
Haaa mesti craving gilerr kan?
Cepat pm kite,n gtaw awak duk mana k?
Kek ni kami hanya buat COD sahaja.
Untuk menjaga quality kek sampai kpd tuannya.
Tapi jangan risau kami ada team agent di seluruh negeri..
RM60
Wsep no ni
01121969342

#kekdaim #daim #daimmurah #kekdaimmurah

Coklat Daim harga murmur jaaa.

280g, 42 pcs

RM30 INCLUDE POST
RM30 INCLUDE POST
RM30 INCLUDE POST

serius la RM30 ja termasok post?
YES YES YES!! Habis murah tau RM30 dah termasok post sis bagi.
Meh ler rongakkan gigi sama2 sambil nengok cite koreaπŸ˜™

Whatsapp:
0134722018
0174225621

#daimmurah #daimlangkawimurah #coklatdaimmurah
#coklatdaimmalaysia

Hai uolls. lagi berape hari lagi #PROMOSIYEARENDSALE . Harga kaw - kaw murah dari harga pasaran . Cepat - cepat wasap cik lovely untuk dapatkan harga ni 😘 . #PROMOSIYEARENDSALE 15/11 - 26/11 je taw.
.
🍬Daim : RM 22.00 (280g)
🍬Daim : RM 16.00 (200g) .
. 🍫Daim Snax: RM 17.50 .
.
🍬 Ritter Sport : RM 24.00 (15pcs)
🍬 Ritter Sport : RM 16.00 (9pcs)
.
.🍫 Kisses Almond : 22.00 ( 311g)
.🍫 Kisses Cookies N creme : RM 22.00 (297g)
. 🍫Kissss Milk Choc : RM 22.00 (340g) .
🍫 COD : SHAH ALAM
. 🍫 Whatapps : 012 - 9150520
.
. 🍫🍫#coklatviral #daimmurah #daimsnax #coklatkisses #rittersport #murah #coklatmurah #daimlangkawi #nutteladipandgo
#shahalam #kl #klang #codshahalam #vendorfood #coklatdaimmurah 🍫

Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor

Thankyou jugaa pada sweetheart yang selaluuu beli borong. .
Whether cod or through Poslaju or bus courier. Heart you guyss ❀️🌸
.
Anything, whatsap je janna teruss. 0164498285 / klik je link whatsap dekat bio @njchocoshop .
.
===========================
.
#kedaiCoklatMurah #njchocoshop #kedaicoklatKelantan #peperomurahMalaysia #peperomurah #sayajual #coklatimport #coklatLangkawi #kinderBuenoMurahMalaysia #DaimMurah #daimMalaysia #daimKotaBharu #daimMurahMalaysia #FerreroCollectionMurah #RittersportMurah #dendamAurora #pesandariLangit

Daim Snax gaiss 😍 sedap wehh . Sekali makan memang akan ketagih . Rangup rangup gituu . Berminat boleh wassap kami untuk order
==========================
Price : RM25/pack (Exc Postage )
==========================
#nutellamurah
#nutellabreadymurah
#ramenmalaysiamurah
#nutelladipngomurah
#peperomurah
#milkabarmurah
#ramenmurah
#daimsnaxmurah
#daimmurah
#daimmalysiamurah
#coklatmurah

🍫
PRICE UPDATED : 14 NOV 2017
🍫
DAIM PACKAGING BARU 🍫
280 GRAM
🍫
SILA WHATSAPP FERA 017 339 2994
🍫
EX-CLUDE POS
280 gram (42 pcs) (dalam plastik)
SATU RM 28
ENAM RM 165
🍫
375 gram (58 pcs) (dalam kotak)
EX-CLUDE POS
SATU RM 45
🍫
🍫
COMBO JIMAT TERMASUK POS
280 gram daim Γ— 12 packs
SEMENANJUNG RM 320
SABAH SARAWAK RM 350
🍫
#sayajual #sayajualmurah #sayajualdaim #sajualdaim280g #sayajual #chocolatedaim #sayajualtoblerone #sayajualcoklatmurah #sayajualchocolatelangkawi #sayajualcoklatlangkawi #sayajualcoklat #chocolatelover #chocolatelovers #chocolateporn #choc #langkawi #pulaulangkawi #iglangkawi #daimmurah #daimreadystock #daimlangkawireadystock #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilcoklat #bazarpaknilchocolate

"Muhaimin!! 😠Kenapa Milo kat dapur ni dah tinggal sikit haa!?? πŸ˜–Kamu bwk pergi sekolah buat eksperimen ke kamu buat makan dgn roti Tamania?? 😑 Jangan bagi ibu jawapan yg munasarawak kata balang Milo ni bocor !! 😀,, ujar Rosemah , ibu si Muhaimin. .

Maka itulah yg terjadi baru2 ni angkara si Muhaimin yg menghabiskan stok Milo serbuk rumahnyaa sampai Puan Rosemah membebel tu haa. πŸ˜‚πŸ€£ Tapi kini tidakk lagi!! Kehidupan Puan Rosemah dan Muhaimin kini diwarnai 🌈dgn coklat2 🍫yg sedap πŸ˜‹dan murah sejak bertemu dgn igshop: @choco.likes dan fb page: CoklatMurahMalaysia .

Ramai yg tanyaa pasal Milo Cube yg tgh viral sekarang ni. Minggu lepas dah ramai yg orderr dgn admin. So harini admin nak belanja korang satu video pasal Milo Cube yg tgh hangat dikalangannetizen skrang ni. .

Tekan play ▢️ utk milo cube yg lazaattt sampai terliur nak beliii !! πŸ‘»Jgn lepaskan peluang dptkan Milo Cube ni dgn harga yg murah nak arwahhh. Tempat lain susah nk dptt. Tapi admin bagi baikkk punyaaa spesial utk korang semua okayyyy ! πŸ˜† .
πŸ‘‰πŸ»WHATSAPP KE 013-313 4840 SEKARANG!!! .
https://api.whatsapp.com/send?phone=+60133134840

#eusahawankptm #coklatabanghensem #coklatdaim #daimmurah #daimmurahmalaysia #milocubes #milocubesmurah #daim #daimmurah #coklatlangkawi #coklat #coklatmurah #coklatmurahmalaysia #coklatimport #coklatimportmurah #coklatimportmurahmalaysia

MOST RECENT

Hai uolls. lagi berape hari lagi #PROMOSIYEARENDSALE . Harga kaw - kaw murah dari harga pasaran . Cepat - cepat wasap cik lovely untuk dapatkan harga ni 😘 . #PROMOSIYEARENDSALE 15/11 - 26/11 je taw.
.
🍬Daim : RM 22.00 (280g)
🍬Daim : RM 16.00 (200g) .
. 🍫Daim Snax: RM 17.50 .
.
🍬 Ritter Sport : RM 24.00 (15pcs)
🍬 Ritter Sport : RM 16.00 (9pcs)
.
.🍫 Kisses Almond : 22.00 ( 311g)
.🍫 Kisses Cookies N creme : RM 22.00 (297g)
. 🍫Kissss Milk Choc : RM 22.00 (340g) .
🍫 COD : SHAH ALAM
. 🍫 Whatapps : 012 - 9150520
.
. 🍫🍫#coklatviral #daimmurah #daimsnax #coklatkisses #rittersport #murah #coklatmurah #daimlangkawi #nutteladipandgo
#shahalam #kl #klang #codshahalam #vendorfood #coklatdaimmurah 🍫

Daim Snax
.
RM23/pack (Exclude Postage)
.
Dirrect ws sis trus kalau berminat😊

#daim #daimsnax #daimsnaxmurah #daimsnaxmalaysia #daimchocolate #daimmurah #coklatimportmurah #coklatimport #coklat #coklathalal

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

@Regrann from @lavendorconcept - Kome...
Contest tumpang lalu yer....
Jeng jeng jeng

Kome mesti tingin CEKELAT DAIM
ni kan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜ Kome boleh dapat cekelat ni FREE wey.
Tapi
Tapi
Tapi

Kome kenalah share post ni dan jadi follower aktif kat ig kami ni.

1) FOLLOW IG @lavendorconcept
2) SHARE post ni dan TAG kami okey!!
3) Free2 bg la respon kt posting kami.
Boleh ke idok ni?! #kualakangsar #chandanputeri #kolejkomunitikualakangsar #sgsiput #ipohawesomecity #lavendoranger #daimmurah #freegift #contestmalaysia #boutiquevendor - #regrann

Opsssss maaf terseksi secara tersengaja. NUTELLA B READY yang memikat hati. Rapuh dan dilimpahi coklat nutella yg sedap gilossss πŸ’• Ni kalau makan ketagih nak lagi dan lagi.
.
Satu pcs RM7 ! RM7! RM7!
Sekotak RM38/6pcs
Ambik 3 kotak keatas RM35 each
.
Whatsapp 01124216591 πŸ“±
.
#nutellago #magnumstick #milkamalaysia #daimsnack #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #milo #coklatmurahmalaysia #coklatlangkawi #coklatmalaysia #coklatmurahlangkawi #pencintacoklat #daimkek #daimcake #tobleronecake #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #awaksukasayatak #snek #snekmurah #snack

Opsssss maaf terseksi secara tersengaja. NUTELLA B READY yang memikat hati. Rapuh dan dilimpahi coklat nutella yg sedap gilossss πŸ’• Ni kalau makan ketagih nak lagi dan lagi.
.
Satu pcs RM7 ! RM7! RM7!
Sekotak RM38/6pcs
Ambik 3 kotak keatas RM35 each
.
Whatsapp 01124216591 πŸ“±
.
#nutellago #magnumstick #milkamalaysia #daimsnack #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #milo #coklatmurahmalaysia #coklatlangkawi #coklatmalaysia #coklatmurahlangkawi #pencintacoklat #daimkek #daimcake #tobleronecake #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #awaksukasayatak #snek #snekmurah #snack

Opsssss maaf terseksi secara tersengaja. NUTELLA B READY yang memikat hati. Rapuh dan dilimpahi coklat nutella yg sedap gilossss πŸ’• Ni kalau makan ketagih nak lagi dan lagi.
.
Satu pcs RM7 ! RM7! RM7!
Sekotak RM38/6pcs
Ambik 3 kotak keatas RM35 each
.
Whatsapp 01124216591 πŸ“±
.
#nutellago #magnumstick #milkamalaysia #daimsnack #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #milo #coklatmurahmalaysia #coklatlangkawi #coklatmalaysia #coklatmurahlangkawi #pencintacoklat #daimkek #daimcake #tobleronecake #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #awaksukasayatak #snek #snekmurah #snack

Daim Snax 😍😍😍 Ini kalau kunyah depan tv pun shiok ni tak sedar dah habis satu pack ! Heee jum jum dapatkanya sekarang guys !
.
.
RM25/pack 145 gram
RM23/ 2pack each
.
.
Whatsapp 01124216591 for order 😎
.
#nutellago #magnumstick #milkamalaysia #daimsnack #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #milo #coklatmurahmalaysia #coklatlangkawi #coklatmalaysia #coklatmurahlangkawi #pencintacoklat #daimkek #daimcake #tobleronecake #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #awaksukasayatak #snek #snekmurah #snack

Daim Snax 😍😍😍 Ini kalau kunyah depan tv pun shiok ni tak sedar dah habis satu pack ! Heee jum jum dapatkanya sekarang guys !
.
.
RM25/pack 145 gram
RM23/ 2pack each
.
.
Whatsapp 01124216591 for order 😎
.
#nutellago #magnumstick #milkamalaysia #daimsnack #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #milo #coklatmurahmalaysia #coklatlangkawi #coklatmalaysia #coklatmurahlangkawi #pencintacoklat #daimkek #daimcake #tobleronecake #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #awaksukasayatak #snek #snekmurah #snack

Daim Snax 😍😍😍 Ini kalau kunyah depan tv pun shiok ni tak sedar dah habis satu pack ! Heee jum jum dapatkanya sekarang guys!
.
.
RM25/pack 145 gram
RM23/ 2pack each
.
.
Whatsapp 01124216591 for order 😎
.
#nutellago #magnumstick #milkamalaysia #daimsnack #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #milo #coklatmurahmalaysia #coklatlangkawi #coklatmalaysia #coklatmurahlangkawi #pencintacoklat #daimkek #daimcake #tobleronecake #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #awaksukasayatak #snek #snekmurah #snack

Nama diberi Nutella Dip & Go haaa kemain nama dia panjang. Tapi rasa dia memang pure coklat nutella. Sekali tengok pun tak puas, sekali celop mana cukup, kalau makan jangan lupa bismillah, takut-takut terbabas.
.
Haaa jgn tunggu kalau tunggu habis kena cepat lah ws πŸ˜‚
πŸ“²01124216591
.
πŸ“²01124216591
.
πŸ“²01124216591
.
#milka #daim #daimsnax #daimmurah #daimlangkawi #milocubemalaysia #miloenergycube #milocubemurah #milocubemurahmalaysia #coklatmurahmalaysia #snackΒ  #daimkek #daimcake #uitm #ukm #usm #penang #milkcube #chocolate #coffee #doorgift #goodiesbag #goodiesbagmurahΒ  #rittersport #titiancinta #rittersportmalaysia #birthdayparty #zulariffin #neelofa #bawalchiffon

Most Popular Instagram Hashtags