[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dailycreamtabita

223 posts

TOP POSTS

The ZO Skin Health packages are perfect for your vacation time around the year and great for light summer cottage packing. Phase 3 Aggressive Anti-Aging Program has all your needs covered.
Cleanser, TEpads, Scrub,
AM Daily Power Defense
PM Ossential Advanced Radical Night Repair
AM/PM Calm and Nourish Ommerse Renewal Crème
And protect with Oclips Sunscreen+Primer SPF 30. .
.
.
.
#cleanser #scrub #oilcontrol #acnetreatment #poretreatment #retinol #zoskinhealth #zeinobagi #skincare #skincareroutine #medicalskincare #woodbridge #brampton #toronto #spf #antioxidants #antiaging #moisturizer #dailycreamtabita #nightcream #skincareproducts

DAILY CREAM

Regular size 15 gram 
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai pd siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yg merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.

DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Aleen
0193289118

#sayajual #visitmyig #tabitadds#tabitadesidamayanti #dds #ddsc#desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal#tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset#tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita#dailycream #dailycreamtabita

assalam semua..😍😍😍✌✌ 🎉👉siapa yg dah habis pencuci muka(facial soap 120m)? 🎉👉siapa yg dah habis toner(smooth lotion 100ml)? 🎉👉haaaa....cepat-cepat ☎🏃💨 wssp syeila ok.. 👌👌 ..sb stock dah tak banyak..sapa cepat dia dapat okeyyy.. 🌸FACIAL SOAP 120ML🌸
Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran yang menempel dan dapat mengencangkan kulit muka kita. Facial Soap ini berfungsi untuk membersihkan kulit anda dari kotoran-kotoran yang menempel. Mengandung ekstrak papaya, sehingga anda akan merasa kulit anda lebih cerah dari waktu ke waktu. 🌸SMOOTH LOTION 100ML🌸
Pembersih dan penyegar kulit muka dan leher dapat mengurangi jerawat dan kulit kusam kembali bersih putih dan bersinar. Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit anda. Setelah kotoran-kotoran yang terdapat pada permukaan kulit anda diangkat oleh facial soap, smooth lotion membersihkan kotoran-kotoran yang sudah mengendap sekian lama di permukaan kulit anda, namun karena telah mengendap sekian lama, kotoran ini menjadi sulit untuk diangkat. Dengan menggunakan smooth lotion, kotoran-kotoran tersebut dapat terangkat, sehingga kulit wajah anda akan terlihat lebih cerah. Selain itu, apabila kulit anda berjerawat, smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.

TO PURCHASE :-
👉whatsApp:+60194441005(syeila)
👉MAYBANK:502045107466(ROSYEILA HALIM)
👉onlinetoyoushop@yahoo.com.my — feeling hurry up.

Hai #tabitalovers sekalian,buat ape ptg2 ni 😸

Tiba2 post gmbr daily cream ni dh kenapa?ok ni nk share sikit..hehe. .

ok sebenarnye daily cream ni boleh kecutkn jerawat tau. Kalau muka korang tiba2 je muncul jerawat 1 @ 2 time period ke mcm tukn,ha korang bolehla dot kn sikit daily cream ni kt atas jerawat tu,cepat kecut..tryla.insyaaAllah its work! 😙 .

#iamusingtabita #sayajualtabita #dailycreamtabita #looseitemtabita #tabitaskincarebyeka #tabitaglowskincare #tabitaglow #tabitagloworiginal #tabitaglowjakarta

Hai saiyang2 semua,ha Nak keluar tu jgn lupa apply daily cream ddsc,kalau dah abis cepat2 beli tau. Jgn biar kulit xde protection... Loose Items kami ada jual dgn harga yg berpatutan.... Rata rata customer suka sgt pki Day Cream ni. Selain bagus sebagai alas bedak, Day Cream juga memainkan peranan penting dalam melindungi kulit wajah dr sinar matahari dengan perlindungan spf 18. So xperlu risau kulit sunburn ke,yg pkai tudung xrsau kulit muka berbelang. Daily cream desi damayanti juga btndk sbg sunblock... 😘😘😘 Reseller DDS CV. TABITA
Tabita Miyzamer 😙
0133343457

#sayajual #visitmyig #ddskl #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #desidamayantikl #dailycreamtabita

Daily cream ORIGINAL TABITA SKIN CARE ini..
Fungsi nye adalah untuk..
-Melindungi kulit kita dr Cahaya sinar matahari yg boleh mengakibatkan kulit kita jd gelap dan kusam..ada spf30
-Menghalang dr terjadinya flek-flek hitam -Mengembalikan keremajaan kulit kelihatan berseri-seri secara semulajadi
-Mencegah kulit kita dr penuaan
-jika diamalkan..kulit kita akan kelihatan cerah merona pink2 gituu dan seolah2 kelihatan kita pakai bedak/foundation..best sgt👍👍👍
.
.
.
Bukan repack kat sini tapi ini set semua direct Jakarta.
Pastikan ORI baru BELI !!🏻🤚🏻 Say "NO" to timbang kilo !!
.
Original Tabita Skincare yg sis jual dijamin puashati!! .
Whatsapp sis www.wasap.my/+60174129601 👈 fast reply !! ✔✔✔ .
=============================================
.
#dailycream #dailycreamtabita #krimsiangtabitaori #sayapakaisayajual #tabitalover #antiaging #tabitaoriginalmalaysia #tabitaterengganu #tabitakl #tabitakedah #tabitashahalam #tabitaklang #tabitamurah #tabita #uitm#uitmpuncakalam #uitmshahalam #produkkecantikan #skincare #skincareterbaik #skincareartis #bazar #bazarpaknilmurah #bazarprodukkecantikan #visitmyig #igshop #viral #gegarvaganza

. 🌞 DAILY CREAM
.
Daily cream dipakai pada siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yang merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14
.
Cara Penggunaan
Setelah penggunaan Smooth Lotion, dalam keadaan wajah kondisi lembab, ambil secukupnya Daily cream & usapkan secara merata pada wajah di siang hari secara rutin.
.
Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Syeila_tabitaskincare
0194441005
.
#tabitaskincare #sabeauty #dailycreamtabita #vitamincrosehip #serumegf #ibuputih #patiibuputih #ibustawberry #tabitamalaysia #tabitajakarta #testimonibysyeila #tabitaskincareoriginal #tabitakualalumpur #tabitajakartaoriginal #tabitamalaysiaoriginal #desydamayanti #tabitadesy #tabitadesydamayanti #raishacream #desydamayantiskincare

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
EXCLUSIVE SET
RM155 SM
RM160 SS
.
JOM WHATAPP
0177223626

#tabitaexclusivemurah #feedbackcustbeautyholicshop
#tabitatestimoni #tabita #tabitatrialmurah #tabitatravel #tabitatrial #tabitatrialset #tabitatrialgold #tabitatravel #tabitatravelsetmurah #tabitatravelgold #tabitaexclusivemurah #tabitatravelgoldmurah #sayajualtabita #murah #sayajualmurah #bazaarpaknil #tabitaexclusive #tabitatrialsetwhite #loosetabita #loosetabitamurah #loosetabitamurah #facialsoaptabita #smoothlotiontabita #dailycreamtabita #nightlycreamtabita #sabuntabita #tonertabita #krimsiangtabita #krimmalamtabita #tabitaoriginal #tabitaoriginalmurah #feedbackcustbeautyholicshop

MOST RECENT

Daily cream ORIGINAL TABITA SKIN CARE ini..
Fungsi nye adalah untuk..
-Melindungi kulit kita dr Cahaya sinar matahari yg boleh mengakibatkan kulit kita jd gelap dan kusam..ada spf30
-Menghalang dr terjadinya flek-flek hitam -Mengembalikan keremajaan kulit kelihatan berseri-seri secara semulajadi
-Mencegah kulit kita dr penuaan
-jika diamalkan..kulit kita akan kelihatan cerah merona pink2 gituu dan seolah2 kelihatan kita pakai bedak/foundation..best sgt👍👍👍
.
.
.
Bukan repack kat sini tapi ini set semua direct Jakarta.
Pastikan ORI baru BELI !!🏻🤚🏻 Say "NO" to timbang kilo !!
.
Original Tabita Skincare yg sis jual dijamin puashati!! .
Whatsapp sis www.wasap.my/+60174129601 👈 fast reply !! ✔✔✔ .
=============================================
.
#dailycream #dailycreamtabita #krimsiangtabitaori #sayapakaisayajual #tabitalover #antiaging #tabitaoriginalmalaysia #tabitaterengganu #tabitakl #tabitakedah #tabitashahalam #tabitaklang #tabitamurah #tabita #uitm#uitmpuncakalam #uitmshahalam #produkkecantikan #skincare #skincareterbaik #skincareartis #bazar #bazarpaknilmurah #bazarprodukkecantikan #visitmyig #igshop #viral #gegarvaganza

CREAM PAGI / MALAM TABITA SKINCARE
Ukuran : 40gr
Pemakaian : 3-4 bulan
Cream pagi / malam Tabita Skincare membantu menjaga kulit anda dari segala jenis masalah kulit seperti : jerawat, flek hitam, bekas jerawat , kerutan pada wajah dsb.
Untuk hasil lebih baik, dapat menambahkan dengan menggunakan Tabita Skincare Facial soap ( sabun ) dan Tabita skincare smooth lotion ( toner ) *Tersedia dalam 1 paket*
Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #exclusive #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #perawatanwajahmurah #creampemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajah #auraglow #beauty #tabitamedan #tabitamurah #tabitaskincaremurah #creamhn #halal #amanah

CREAM PAGI / MALAM TABITA SKINCARE
Ukuran : 40gr
Pemakaian : 3-4 bulan
Cream pagi / malam Tabita Skincare membantu menjaga kulit anda dari segala jenis masalah kulit seperti : jerawat, flek hitam, bekas jerawat , kerutan pada wajah dsb.
Untuk hasil lebih baik, dapat menambahkan dengan menggunakan Tabita Skincare Facial soap ( sabun ) dan Tabita skincare smooth lotion ( toner ) *Tersedia dalam 1 paket*
Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #exclusive #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #perawatanwajahmurah #creampemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajah #auraglow #beauty #tabitamedan #tabitamurah #tabitaskincaremurah #creamhn #halal #amanah

The ZO Skin Health packages are perfect for your vacation time around the year and great for light summer cottage packing. Phase 3 Aggressive Anti-Aging Program has all your needs covered.
Cleanser, TEpads, Scrub,
AM Daily Power Defense
PM Ossential Advanced Radical Night Repair
AM/PM Calm and Nourish Ommerse Renewal Crème
And protect with Oclips Sunscreen+Primer SPF 30. .
.
.
.
#cleanser #scrub #oilcontrol #acnetreatment #poretreatment #retinol #zoskinhealth #zeinobagi #skincare #skincareroutine #medicalskincare #woodbridge #brampton #toronto #spf #antioxidants #antiaging #moisturizer #dailycreamtabita #nightcream #skincareproducts

Jangan pedulikan orang - orang disekelilingmu membuatmu jatuh.

Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #exclusive #ukuranbesar #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #original #aman #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #asli

CREAM PAGI / MALAM TABITA SKINCARE
Ukuran : 25gr
Pemakaian : 1-2 bulan
Cream pagi / malam Tabita Skincare membantu menjaga kulit anda dari segala jenis masalah kulit seperti : jerawat, flek hitam, bekas jerawat , kerutan pada wajah dsb.
Untuk hasil lebih baik, dapat menambahkan dengan menggunakan Tabita Skincare Facial soap ( sabun ) dan Tabita skincare smooth lotion ( toner ) *Tersedia dalam 1 paket*
Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #regular #ukurankecil #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #original #aman #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #asli

CREAM PAGI / MALAM TABITA SKINCARE
Ukuran : 40gr
Pemakaian : 3-4 bulan
Cream pagi / malam Tabita Skincare membantu menjaga kulit anda dari segala jenis masalah kulit seperti : jerawat, flek hitam, bekas jerawat , kerutan pada wajah dsb.
Untuk hasil lebih baik, dapat menambahkan dengan menggunakan Tabita Skincare Facial soap ( sabun ) dan Tabita skincare smooth lotion ( toner ) *Tersedia dalam 1 paket*
Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #exclusive #ukuranbesar #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #original #aman #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #asli

Hai saiyang2 semua,ha Nak keluar tu jgn lupa apply daily cream ddsc,kalau dah abis cepat2 beli tau. Jgn biar kulit xde protection... Loose Items kami ada jual dgn harga yg berpatutan.... Rata rata customer suka sgt pki Day Cream ni. Selain bagus sebagai alas bedak, Day Cream juga memainkan peranan penting dalam melindungi kulit wajah dr sinar matahari dengan perlindungan spf 18. So xperlu risau kulit sunburn ke,yg pkai tudung xrsau kulit muka berbelang. Daily cream desi damayanti juga btndk sbg sunblock... 😘😘😘 Reseller DDS CV. TABITA
Tabita Miyzamer 😙
0133343457

#sayajual #visitmyig #ddskl #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #desidamayantikl #dailycreamtabita

🌞 DAILY CREAM

Trial size 12 gram
Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai waktu siang hari sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkan pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam.

Untuk yang beragama Islam kalau lepas solat tak perlu nak cuci muka & guna toner lagi. Cuma reapply je Daily Cream. Daily Cream boleh juga dibeli loose dalam size Trial, Regular & Exclusive.

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
@tabitadesidamayanti_kakcaja
📲 013-4357754

#dailycreamtabita #sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitamurah #agenrasmitabita #trialset #trialsettabita #tabitashahalam #tabitacyberjaya #tabitaputrajaya #agenrasmitabita #codtabita #codtabitaputrajaya #codtabitacyberjaya #codtabitashahalam #codtabitasubang #codtabitapetalingjaya #codtabitabangsar

🌞 DAILY CREAM

Trial size 12 gram
Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai waktu siang hari sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkan pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam.

Untuk yang beragama Islam kalau lepas solat tak perlu nak cuci muka & guna toner lagi. Cuma reapply je Daily Cream. Daily Cream boleh juga dibeli loose dalam size Trial, Regular & Exclusive.

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
@tabitadesidamayanti_kakcaja
📲 013-4357754

#dailycreamtabita #sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitamurah #agenrasmitabita #trialset #trialsettabita #tabitashahalam #tabitacyberjaya #tabitaputrajaya #agenrasmitabita #codtabita #codtabitaputrajaya #codtabitacyberjaya #codtabitashahalam #codtabitasubang #codtabitapetalingjaya #codtabitabangsar

🌞 DAILY CREAM

Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai waktu siang hari sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkan pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Untuk yang beragama Islam kalau lepas solat tak perlu nak cuci muka & guna toner lagi. Cuma reapply je Daily Cream. Daily Cream boleh juga dibeli loose dalam size Trial, Regular & Exclusive.

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Tabita Mikaela😙
📲 01127803499


#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita

🌞 DAILY CREAM by DESI DAMAYANTI SKINCARE

Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai pd siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yg merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14 🌒 NIGHTLY CREAM
.
#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita #nightlycream #nightlycreamtabita

Jangan lupa setiap malam sapu night cream tau.esok bangun pagi glowing je muka ualls.
.
Nightly cream adalah langkah terpenting dalam penggunaan set Desi Damayanti Skincare. Nightly cream dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher. Sangat berkesan mengeringkan jerawat serta mencerahkan agar terlihat lebih bersih & halus. Selain itu ia berfungsi untuk mengecilkn lubang pori-pori & menghindarkn wajah dari ditumbuhi jerawat.
.
Regular size 15gm
Ezclusive size 20gm
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14 DDS CV. TABITA
Tabita Emma 😙
0175804566

#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita #nightlycream #nightlycreamtabita

🌞 DAILY CREAM

Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai pd siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yg merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14 🌒 NIGHTLY CREAM

Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Nightly cream adalah langkah terpenting dalam penggunaan set Desi Damayanti Skincare. Nightly cream dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher. Sangat berkesan mengeringkan jerawat serta mencerahkan agar terlihat lebih bersih & halus. Selain itu ia berfungsi untuk mengecilkn lubang pori-pori & menghindarkn wajah dari ditumbuhi jerawat.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14 DDS CV. TABITA
Tabita Emma 😙
0175804566

#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita #nightlycream #nightlycreamtabita

🌞 DAILY CREAM
.
20gm = RM95.00
15gm = RM85.00
12gm = RM50.00
08gm = RM45.00
.
Daily cream dipakai pada siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yang merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14
.
Cara Penggunaan
Setelah penggunaan Smooth Lotion, dalam keadaan wajah kondisi lembab, ambil secukupnya Daily cream & usapkan secara merata pada wajah di siang hari secara rutin.
.
Agen Rasmi DDS CV. TABITA
hanakamarul
0172100247
.
#dailycreamtabita #settrialtabita #settrialbigtabita #vitamincrosehip #serumegf #settravel #patiibuputih #ibustawberry #tabitamalaysia #setexclusivetabita #testimonibysyeila #tabitaskincareoriginal #tabitakualalumpur #setregulartabita #tabitamalaysiaoriginal #desydamayanti #tabitadesy #tabitadesydamayanti #raishacream #desydamayantiskincare

. 🌞 DAILY CREAM
.
Daily cream dipakai pada siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yang merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14
.
Cara Penggunaan
Setelah penggunaan Smooth Lotion, dalam keadaan wajah kondisi lembab, ambil secukupnya Daily cream & usapkan secara merata pada wajah di siang hari secara rutin.
.
Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Syeila_tabitaskincare
0194441005
.
#tabitaskincare #sabeauty #dailycreamtabita #vitamincrosehip #serumegf #ibuputih #patiibuputih #ibustawberry #tabitamalaysia #tabitajakarta #testimonibysyeila #tabitaskincareoriginal #tabitakualalumpur #tabitajakartaoriginal #tabitamalaysiaoriginal #desydamayanti #tabitadesy #tabitadesydamayanti #raishacream #desydamayantiskincare

DAILY CREAM
available in 3 sizes:-
.
Regular size 15 gram .
Exclusive size 20 gram
.
Trial size 12grm
.
Free postage .
Agen Rasmi DDS CV. TABITA
.
Aleen
0193289118
.
Agent rasmi id :-
.
http://tabita-desidamayantiskincare.com/aleen/index.php
.
Find us:-
IG: https://www.instagram.com/tabitadesidamayanti_aleen
.
FB PAGE: https://m.facebook.com/Tabita-DDSC-ALEEN-513193635378588
.
#sayajual #visitmyig #tabitadds#tabitadesidamayanti #dds #ddsc#desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal#tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset#tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita#dailycream #dailycreamtabita

🌞 DAILY CREAM
.
Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram
.
Daily cream dipakai pada siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yang merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14
.
Cara Penggunaan
Setelah penggunaan Smooth Lotion, dalam keadaan wajah kondisi lembab, ambil secukupnya Daily cream & usapkan secara merata pada wajah di siang hari secara rutin.
.
Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Tabita Mikaela 😙
📲 01127803499
.

#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita

Hai #tabitalovers sekalian,buat ape ptg2 ni 😸

Tiba2 post gmbr daily cream ni dh kenapa?ok ni nk share sikit..hehe. .

ok sebenarnye daily cream ni boleh kecutkn jerawat tau. Kalau muka korang tiba2 je muncul jerawat 1 @ 2 time period ke mcm tukn,ha korang bolehla dot kn sikit daily cream ni kt atas jerawat tu,cepat kecut..tryla.insyaaAllah its work! 😙 .

#iamusingtabita #sayajualtabita #dailycreamtabita #looseitemtabita #tabitaskincarebyeka #tabitaglowskincare #tabitaglow #tabitagloworiginal #tabitaglowjakarta

Before sleep,jgn lupa apply night cream yea.. Nightly Cream desi damayanti dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher & berfungsi membaikpulih serta mencerahkan wajah jika dipakai teratur setiap malam. Bgn pagi mmg muka feloles & bersih je tau... Wtspp miyza 📲 0133343457 😙
#sayajualsayapakai  #visitmyig #desidamayantikl #tabitadds #tabitadesidamayanti #ddskl #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah  #dailycream #nightlycream #dailycreamtabita #nightlycreamtabita

🌝 DAILY CREAM

Daily cream berfungsi sebagai tabir suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari & radikal bebas yg dpt merosakkan kulit wajah. Fungsi Daily cream :- 🌻 Menghilangkn flek di wajah
🌻 Mengecilkn pori pori
🌻 Meremaja & mencerahkn kulit
🌻 Meratakan bekas & parut jerawat
🌻 Menghilangkan jerawat
🌻 Membuat kulit tampak bercahaya & berseri

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Tabita Mikaela😙
01127803499

#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita

Fungsi Daily cream dds adalah sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit. Nightly Cream pula dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher & berfungsi membaikpulih serta mencerahkan wajah jika dipakai teratur setiap malam. Bgn pagi mmg muka feloles & bersih je tau...
Wtspp miyza 📲 0133343457 😙
#sayajualsayapakai  #visitmyig #desidamayantikl #tabitadds #tabitadesidamayanti #ddskl #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah  #dailycream #nightlycream #dailycreamtabita #nightlycreamtabita

Daily cream : cream siang di pakai pada pagi hingga sore hr untuk mlndungi kulit wajah kita dari sinar matahari yng menyengat. Daily cream mnghilangkn flek flek hitam dan meremajakn kulit

Nightly cream : cream mlm dipakai pada mlm hari untuk memutihkan kulit muka dan leher. Dapat mghilangkn kerutan yg ada d sekitar muka kita. Dan dapat mgecilkan lubang pori-pori.
Order :
Wa 081344017755
Bbm 5C5AC833

#jualpemutih #distributortabitaoriginal #tabitaskincareoriginal #tabitamurah #distributortabitamurah #dailycreamtabita#nightlycreamtabita#pemutihwajah#tabitaskincare#tabitaoriginal#tabitaskincareoriginal#tabitatrial

Tinggal 3 hari sahaja lagi untuk anda membeli dengan harga Promo Amazing April, Kaela Beauty menawarkan harga berbaloi untuk Daily Cream & Nightly Cream DDS bersize Exclusive. Fungsi Daily cream ini adalah sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit. Bagi yg beragama Islam klu lps solat tak perlu nk cuci muka & guna toner lg. Cuma reapply je Daily Cream ni. Nightly Cream pula dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher & berfungsi membaikpulih serta mencerahkan wajah jika dipakai teratur setiap malam. Bgn pagi mmg muka feloles & bersih je tau 😍

Jom dapatkn Cream Loose Exclusive dgn harga jimat & berbaloi baloi di bulan April sahaja 🎊🎉🎊🎉 Wtspp 📲 01127803499 😙😙 #sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #nightlycream #dailycreamtabita #nightlycreamtabita

Dah hampir end of april kami menawarkan harga berbaloi untuk Daily Cream & Nightly Cream DDS bersize Exclusive. Fungsi Daily cream ini adalah sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit. Nightly Cream pula dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher & berfungsi membaikpulih serta mencerahkan wajah jika dipakai teratur setiap malam. Bgn pagi mmg muka feloles & bersih je tau 😍

Jom dapatkn Cream Loose Exclusive dgn harga jimat & berbaloi baloi di bulan April sahaja 🎊🎉🎊🎉 Wtspp 📲 0193289118 😙 
#sayajual #visitmyig #tabitadds#tabitadesidamayanti #dds #ddsc#desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal#tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset#tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita#dailycream #nightlycream #dailycreamtabita#nightlycreamtabita

Hai followerssss !!! 😘 ada harga berbaloi untuk Daily Cream & Nightly Cream DDS bersize Exclusive. Fungsi Daily cream ini adalah sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit. Nightly Cream pula dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher & berfungsi membaikpulih serta mencerahkan wajah jika dipakai teratur setiap malam. Bgn pagi mmg muka feloles & bersih je tau...Cepat dapatkn Cream Loose Exclusive dgn harga jimat & berbaloi baloi di bulan April ni ja... .
Wtspp miyza 📲 0133343457 😙
#sayajualsayapakai  #visitmyig #desidamayantikl #tabitadds #tabitadesidamayanti #ddskl #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah  #dailycream #nightlycream #dailycreamtabita #nightlycreamtabita

Bagi Promo Amazing April, Kami menawarkan harga berbaloi untuk Daily Cream & Nightly Cream DDS bersize Exclusive. Fungsi Daily cream ini adalah sebagai sunblock spf 18 yg dapat melindungi kulit wajah & leher dr sinar matahari yg dpt merosakkan kulit. Nightly Cream pula dapat mengurangi kedutan pada kulit wajah & leher & berfungsi membaikpulih serta mencerahkan wajah jika dipakai teratur setiap malam. Bgn pagi mmg muka feloles & bersih je tau 😍

Jom dapatkn Cream Loose Exclusive dgn harga jimat & berbaloi baloi di bulan April sahaja 🎊🎉🎊🎉 Wtspp 📲 0193289118 😙 
#sayajual #visitmyig #tabitadds#tabitadesidamayanti #dds #ddsc#desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal#tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset#tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita#dailycream #nightlycream #dailycreamtabita#nightlycreamtabita

Most Popular Instagram Hashtags