[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dailycreamtabita

212 posts

TOP POSTS

Sms @ WhatssAp 019-7233470 = RM135 SM RM140 SS
TABITA EXCLUSIVE ORIGINAL MEDAN
Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
EXCLUSIVE SET

#tabitaexclusivemurah
#tabitatestimoni #tabita #tabitatrialmurah #tabitatravel #tabitatrial #tabitatrialset #tabitatrialgold #tabitatravel #tabitatravelsetmurah #tabitatravelgold #tabitaexclusivemurah #tabitatravelgoldmurah #sayajualtabita #murah #sayajualmurah #bazaarpaknil #tabitaexclusive #tabitatrialsetwhite #loosetabita #loosetabitamurah #loosetabitamurah #facialsoaptabita #smoothlotiontabita #dailycreamtabita #nightlycreamtabita #sabuntabita #tonertabita #krimsiangtabita #krimmalamtabita #tabitaoriginal #tabitaoriginalmurah

Hai #tabitalovers sekalian,buat ape ptg2 ni 😸

Tiba2 post gmbr daily cream ni dh kenapa?ok ni nk share sikit..hehe. .

ok sebenarnye daily cream ni boleh kecutkn jerawat tau. Kalau muka korang tiba2 je muncul jerawat 1 @ 2 time period ke mcm tukn,ha korang bolehla dot kn sikit daily cream ni kt atas jerawat tu,cepat kecut..tryla.insyaaAllah its work! 😙 .

#iamusingtabita #sayajualtabita #dailycreamtabita #looseitemtabita #tabitaskincarebyeka #tabitaglowskincare #tabitaglow #tabitagloworiginal #tabitaglowjakarta

🌞 DAILY CREAM
.
Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram
.
Daily cream dipakai pada siang hari, berfungsi sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit, menghilangkn flek hitam agar terlihat bersih & halus. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkn pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam. Daily cream ini dapat mengawal radikal bebas yang merosakkan kulit seterusnya dapat meremajakan kulit anda.
DEPKES RI : HK.07.IKOS/V/121/14
.
Cara Penggunaan
Setelah penggunaan Smooth Lotion, dalam keadaan wajah kondisi lembab, ambil secukupnya Daily cream & usapkan secara merata pada wajah di siang hari secara rutin.
.
Agen Rasmi DDS CV. TABITA
Tabita Mikaela 😙
📲 01127803499
.

#sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita #dailycream #dailycreamtabita

The ZO Skin Health packages are perfect for your vacation time around the year and great for light summer cottage packing. Phase 3 Aggressive Anti-Aging Program has all your needs covered.
Cleanser, TEpads, Scrub,
AM Daily Power Defense
PM Ossential Advanced Radical Night Repair
AM/PM Calm and Nourish Ommerse Renewal Crème
And protect with Oclips Sunscreen+Primer SPF 30. .
.
.
.
#cleanser #scrub #oilcontrol #acnetreatment #poretreatment #retinol #zoskinhealth #zeinobagi #skincare #skincareroutine #medicalskincare #woodbridge #brampton #toronto #spf #antioxidants #antiaging #moisturizer #dailycreamtabita #nightcream #skincareproducts

CREAM PAGI / MALAM TABITA SKINCARE
Ukuran : 40gr
Pemakaian : 3-4 bulan
Cream pagi / malam Tabita Skincare membantu menjaga kulit anda dari segala jenis masalah kulit seperti : jerawat, flek hitam, bekas jerawat , kerutan pada wajah dsb.
Untuk hasil lebih baik, dapat menambahkan dengan menggunakan Tabita Skincare Facial soap ( sabun ) dan Tabita skincare smooth lotion ( toner ) *Tersedia dalam 1 paket*
Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #exclusive #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #perawatanwajahmurah #creampemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajah #auraglow #beauty #tabitamedan #tabitamurah #tabitaskincaremurah #creamhn #halal #amanah

Jgn cpt tergoda dgn harga yg sgt murah, kemungkinan awak terkena produk fake yg bahaya dkt kulit. Semua org tau tabita sedikit mahal dari skincare lain kt malaysia ni, kalau murah tu mmg ajaib betul..produk ni dari indonesia, ditambah plk matawang malaysia yg tgh jatuh, harga pn makin naiklah jwbnya.. Set Exclusive RM220 termasuk pos
Free Lotion Tgn dan badan tabita

Whatsapp 0187664588
.
#tabita #sayajual #tabitaori #tabitamurah #tabitakl #tabitaskincareoriginal #tabitamalaysia #tabitamalaysiaoriginal #tabitaskincare #tabitaskincaremalaysia #tabitaoriginalmalaysia #tabitajakarta #tabitaindonesia #tabitaskincareoriginal #tabitaskincaremurah #tabitaskincareori #tabitadesidamaya #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #nightcreamtabita #daycreamtabita

Hai saiyang2 semua,ha Nak keluar tu jgn lupa apply daily cream ddsc,kalau dah abis cepat2 beli tau. Jgn biar kulit xde protection... Loose Items kami ada jual dgn harga yg berpatutan.... Rata rata customer suka sgt pki Day Cream ni. Selain bagus sebagai alas bedak, Day Cream juga memainkan peranan penting dalam melindungi kulit wajah dr sinar matahari dengan perlindungan spf 18. So xperlu risau kulit sunburn ke,yg pkai tudung xrsau kulit muka berbelang. Daily cream desi damayanti juga btndk sbg sunblock... 😘😘😘 Reseller DDS CV. TABITA
Tabita Miyzamer 😙
0133343457

#sayajual #visitmyig #ddskl #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #desidamayantikl #dailycreamtabita

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
EXCLUSIVE SET
RM155 SM
RM160 SS
.
JOM WHATAPP
0177223626

#tabitaexclusivemurah #feedbackcustbeautyholicshop
#tabitatestimoni #tabita #tabitatrialmurah #tabitatravel #tabitatrial #tabitatrialset #tabitatrialgold #tabitatravel #tabitatravelsetmurah #tabitatravelgold #tabitaexclusivemurah #tabitatravelgoldmurah #sayajualtabita #murah #sayajualmurah #bazaarpaknil #tabitaexclusive #tabitatrialsetwhite #loosetabita #loosetabitamurah #loosetabitamurah #facialsoaptabita #smoothlotiontabita #dailycreamtabita #nightlycreamtabita #sabuntabita #tonertabita #krimsiangtabita #krimmalamtabita #tabitaoriginal #tabitaoriginalmurah #feedbackcustbeautyholicshop

MOST RECENT

CREAM PAGI / MALAM TABITA SKINCARE
Ukuran : 40gr
Pemakaian : 3-4 bulan
Cream pagi / malam Tabita Skincare membantu menjaga kulit anda dari segala jenis masalah kulit seperti : jerawat, flek hitam, bekas jerawat , kerutan pada wajah dsb.
Untuk hasil lebih baik, dapat menambahkan dengan menggunakan Tabita Skincare Facial soap ( sabun ) dan Tabita skincare smooth lotion ( toner ) *Tersedia dalam 1 paket*
Detail harga dan pemesanan hubungi :
BBM : D7D7350C / D63CBCFE
W.A : 081210925216 / 082114181870
Web : www.originaltabita.com

#cream #dailycream #nightlycream #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #exclusive #tabitaskincareoriginal #tabitaskincare #cathytabita #kecantikan #kulitputih #kulithalus #perawatankulit #skincare #perawatanwajahmurah #creampemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajah #auraglow #beauty #tabitamedan #tabitamurah #tabitaskincaremurah #creamhn #halal #amanah

Jgn cpt tergoda dgn harga yg sgt murah, kemungkinan awak terkena produk fake yg bahaya dkt kulit. Semua org tau tabita sedikit mahal dari skincare lain kt malaysia ni, kalau murah tu mmg ajaib betul..produk ni dari indonesia, ditambah plk matawang malaysia yg tgh jatuh, harga pn makin naiklah jwbnya.. Set Exclusive RM220 termasuk pos
Free Lotion Tgn dan badan tabita

Whatsapp 0187664588
.
#tabita #sayajual #tabitaori #tabitamurah #tabitakl #tabitaskincareoriginal #tabitamalaysia #tabitamalaysiaoriginal #tabitaskincare #tabitaskincaremalaysia #tabitaoriginalmalaysia #tabitajakarta #tabitaindonesia #tabitaskincareoriginal #tabitaskincaremurah #tabitaskincareori #tabitadesidamaya #nightlycreamtabita #dailycreamtabita #nightcreamtabita #daycreamtabita

The ZO Skin Health packages are perfect for your vacation time around the year and great for light summer cottage packing. Phase 3 Aggressive Anti-Aging Program has all your needs covered.
Cleanser, TEpads, Scrub,
AM Daily Power Defense
PM Ossential Advanced Radical Night Repair
AM/PM Calm and Nourish Ommerse Renewal Crème
And protect with Oclips Sunscreen+Primer SPF 30. .
.
.
.
#cleanser #scrub #oilcontrol #acnetreatment #poretreatment #retinol #zoskinhealth #zeinobagi #skincare #skincareroutine #medicalskincare #woodbridge #brampton #toronto #spf #antioxidants #antiaging #moisturizer #dailycreamtabita #nightcream #skincareproducts

Tabita body lotion
.
011-12881537
.
Rm18 exclude postage. Sm rm7. Ss rm11
.
TABITA HAND & BODY LOTION ♦Body lotion memiliki peranan penting dalam perawatan kulit sehari-hari. Tidak heran bila body lotion menjadi keperluab wanita sebelum beraktiviti. Produk Hand Body Lotion terbaik salah satunya yaitu yang dimiliki oleh produsen Tabita Skin Care. Tak heran memang dari segi harga jauh lebih mahal dari Hand Body Lotion sejenisnya. Tabita Hand Body Lotion memberikan khasiat dan manfaat membuat kulit mu makin terawat, memutihkan dan mencerahkan dalam waktu yang singkat.

Tabita Hand Body Lotion merupakan produk pemutih alami dengan kandungan vitamin C, Vitamin E dan mutiara memberikan nutrisi agak kulit senantiasa lembut, memperlambat proses penuaan dini, memulihkan kulit dari efek sinar matahari, memutihkan dan meremajakan kulit. .
Tabita Hand Body Lotion mengandung vitamin yang berfungsi dalam menjadikan kulit kencang dan lembut dan cerah, mengganti sel kulit lama dengan sel kulit yang baru, membersihkan kulit dari flek-flek, mengatasi warna kulit yang belang. Kandungan sunblock didalamnya SPF 15 melindungi kulit anda dari paparan sinar matahari. Sangat cocok untuk dipakai harian dalam kegiatan anda sehari-hari. .
Cara pemakaian Tabita Hand Body Lotion
.
__Pakailah Tabita Hand Body Lotion setiap selesai mandi.
__Bagus untuk dipakai sehari-hari. __Melindungi kulit dari sinar matahari ketika Anda beraktiviti di luar ruangan. ,__Kulit indahmu berhak mendapatkan perawatan yang terbaik. .

#tabita #tabitaskincare #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitaloose #tabitalooseitem #tabitalooseitems #tabitanightlycream #tabitanightcream #nightcreamtabita #nightlycreamtabita #tabita #dailycreamtabita #dailymoisturiser #moisturizer #krimsiangtabita #beautycare #beauty #instabeauty #instadaily #instamakeup

Tabita body lotion
.
011-12881537
.
Rm18 exclude postage. Sm rm7. Ss rm11
.
TABITA HAND & BODY LOTION ♦Body lotion memiliki peranan penting dalam perawatan kulit sehari-hari. Tidak heran bila body lotion menjadi keperluab wanita sebelum beraktiviti. Produk Hand Body Lotion terbaik salah satunya yaitu yang dimiliki oleh produsen Tabita Skin Care. Tak heran memang dari segi harga jauh lebih mahal dari Hand Body Lotion sejenisnya. Tabita Hand Body Lotion memberikan khasiat dan manfaat membuat kulit mu makin terawat, memutihkan dan mencerahkan dalam waktu yang singkat.

Tabita Hand Body Lotion merupakan produk pemutih alami dengan kandungan vitamin C, Vitamin E dan mutiara memberikan nutrisi agak kulit senantiasa lembut, memperlambat proses penuaan dini, memulihkan kulit dari efek sinar matahari, memutihkan dan meremajakan kulit. .
Tabita Hand Body Lotion mengandung vitamin yang berfungsi dalam menjadikan kulit kencang dan lembut dan cerah, mengganti sel kulit lama dengan sel kulit yang baru, membersihkan kulit dari flek-flek, mengatasi warna kulit yang belang. Kandungan sunblock didalamnya SPF 15 melindungi kulit anda dari paparan sinar matahari. Sangat cocok untuk dipakai harian dalam kegiatan anda sehari-hari. .
Cara pemakaian Tabita Hand Body Lotion
.
__Pakailah Tabita Hand Body Lotion setiap selesai mandi.
__Bagus untuk dipakai sehari-hari. __Melindungi kulit dari sinar matahari ketika Anda beraktiviti di luar ruangan. ,__Kulit indahmu berhak mendapatkan perawatan yang terbaik. .

#tabita #tabitaskincare #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitaloose #tabitalooseitem #tabitalooseitems #tabitanightlycream #tabitanightcream #nightcreamtabita #nightlycreamtabita #tabita #dailycreamtabita #dailymoisturiser #moisturizer #krimsiangtabita #beautycare #beauty #instabeauty #instadaily #instamakeup

Hai saiyang2 semua,ha Nak keluar tu jgn lupa apply daily cream ddsc,kalau dah abis cepat2 beli tau. Jgn biar kulit xde protection... Loose Items kami ada jual dgn harga yg berpatutan.... Rata rata customer suka sgt pki Day Cream ni. Selain bagus sebagai alas bedak, Day Cream juga memainkan peranan penting dalam melindungi kulit wajah dr sinar matahari dengan perlindungan spf 18. So xperlu risau kulit sunburn ke,yg pkai tudung xrsau kulit muka berbelang. Daily cream desi damayanti juga btndk sbg sunblock... 😘😘😘 Reseller DDS CV. TABITA
Tabita Miyzamer 😙
0133343457

#sayajual #visitmyig #ddskl #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitakl #tabitamurah #desidamayantikl #dailycreamtabita

🌞 DAILY CREAM

Trial size 12 gram
Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai waktu siang hari sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkan pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam.

Untuk yang beragama Islam kalau lepas solat tak perlu nak cuci muka & guna toner lagi. Cuma reapply je Daily Cream. Daily Cream boleh juga dibeli loose dalam size Trial, Regular & Exclusive.

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
@tabitadesidamayanti_kakcaja
📲 013-4357754

#dailycreamtabita #sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitamurah #agenrasmitabita #trialset #trialsettabita #tabitashahalam #tabitacyberjaya #tabitaputrajaya #agenrasmitabita #codtabita #codtabitaputrajaya #codtabitacyberjaya #codtabitashahalam #codtabitasubang #codtabitapetalingjaya #codtabitabangsar

🌞 DAILY CREAM

Trial size 12 gram
Regular size 15 gram
Exclusive size 20 gram

Daily cream dipakai waktu siang hari sebagai sunblock spf 18 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinar matahari yang dapat merosakkan kulit. Seperti diketahui umum, sinaran uv & radikal bebas dapat mengakibatkan pigmentasi, warna kulit tidak sekata serta kulit wajah menjadi kusam.

Untuk yang beragama Islam kalau lepas solat tak perlu nak cuci muka & guna toner lagi. Cuma reapply je Daily Cream. Daily Cream boleh juga dibeli loose dalam size Trial, Regular & Exclusive.

Agen Rasmi DDS CV. TABITA
@tabitadesidamayanti_kakcaja
📲 013-4357754

#dailycreamtabita #sayajual #visitmyig #tabitadds #tabitadesidamayanti #dds #ddsc #desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset #tabitamurah #agenrasmitabita #trialset #trialsettabita #tabitashahalam #tabitacyberjaya #tabitaputrajaya #agenrasmitabita #codtabita #codtabitaputrajaya #codtabitacyberjaya #codtabitashahalam #codtabitasubang #codtabitapetalingjaya #codtabitabangsar

Most Popular Instagram Hashtags