#dahblah

17 posts

TOP POSTS

Pening gak fikir caption ni. Nak cakap yybtn ni kacang risau kena kecam pulak. Korang tahu kan level aku bukan biasa biasa?
.
Tapi alhamdulillah, 3 hari cuaca cantek, hujan pun 2 kali tu pun renyai 5 minit camtu. Feeling blessed πŸ˜‡
.
.
.
#yybtn #yybtnreverse #gunungtoknenek #captionanjing #dahblah

.
Klinik Bergerak handover, done.
CNY Lunch Treat, done. *menang lucky draw
Farewell for Amirul, done.
#followersperlutahu #pcsb #lppkn #cny2017 #dahblah

Selamat pagi semua. Dah jom pergi menoreh kerana menoreh itu adalah sesuatu yang pasti, tidak seperti masa depan. Wakeverr
.
.
.
#ladanggetah #kebungetah #kualapilah #kauapatahu #dahblah

Hari ini, waktu minggu kemaren. How fast time flies 🌾
.
.
.
#summitattack #puncaksejati #gunungraung #dahblah

πŸŒΏπŸƒπŸπŸ‚πŸŒΎ
.
.
.
#yongbelar #yongbelarcircle #yb3b #solohiker #dahblah πŸ’

Hari ni 1st time siot aku tak mandi lepas turun gunung pastu terus lepak.
.
Tapi tu semua takde hal sebab aku kalau masuk gunung je mesti pakai stylo2 dan ootd ready. Tak payah sembur deodorant pun dah wangi.
.
Kotor2 sikit takde hal kot sebab dah ramai tahu aku ni dak2 gunung. Aku ontrek je semua orang tegur kot. Ko apa tau?
.
.
.
#sembangriak #sembangangkuh #kodahkenapa #akuyangriakkauyangpanas #gunungberembun #gunungtelapakburuk #dahblah

Saat hati dilanda derita, biarkan bahasa alam merasuk jiwa. Apak ah!

#sunset #wanderlust #bluesky #beach #sea #aleutoo #dahblah

MOST RECENT

The best part in my life is when I go to some place with someone like you , I can gain more experience.. yang pnting brkawan biar ikhlas , dan bkn utk ambik ksempatan.. #gopro #klcc #jgnkecam #bosan #poyokau #dahblah #bengkelUTM #weldingcosts

Selamat pagi semua. Dah jom pergi menoreh kerana menoreh itu adalah sesuatu yang pasti, tidak seperti masa depan. Wakeverr
.
.
.
#ladanggetah #kebungetah #kualapilah #kauapatahu #dahblah

Pening gak fikir caption ni. Nak cakap yybtn ni kacang risau kena kecam pulak. Korang tahu kan level aku bukan biasa biasa?
.
Tapi alhamdulillah, 3 hari cuaca cantek, hujan pun 2 kali tu pun renyai 5 minit camtu. Feeling blessed πŸ˜‡
.
.
.
#yybtn #yybtnreverse #gunungtoknenek #captionanjing #dahblah

.
Klinik Bergerak handover, done.
CNY Lunch Treat, done. *menang lucky draw
Farewell for Amirul, done.
#followersperlutahu #pcsb #lppkn #cny2017 #dahblah

Hari ni 1st time siot aku tak mandi lepas turun gunung pastu terus lepak.
.
Tapi tu semua takde hal sebab aku kalau masuk gunung je mesti pakai stylo2 dan ootd ready. Tak payah sembur deodorant pun dah wangi.
.
Kotor2 sikit takde hal kot sebab dah ramai tahu aku ni dak2 gunung. Aku ontrek je semua orang tegur kot. Ko apa tau?
.
.
.
#sembangriak #sembangangkuh #kodahkenapa #akuyangriakkauyangpanas #gunungberembun #gunungtelapakburuk #dahblah

Hari ini, waktu minggu kemaren. How fast time flies 🌾
.
.
.
#summitattack #puncaksejati #gunungraung #dahblah

| #repost dari @fififuyoo

Setinggi-tinggi air terjun jelawang, tinggi lagi nilai cinta abang kepada ayang. Kahkahkahajhajadhdhhaha fakof.

#brosweet #brosawet #brodeep #brostylo #brochill #dahblah #jelawangwaterfall #kembaha #gunungstong #dabong #kelantan #hiking #hikingmalaysia

πŸŒΏπŸƒπŸπŸ‚πŸŒΎ
.
.
.
#yongbelar #yongbelarcircle #yb3b #solohiker #dahblah πŸ’

Most Popular Instagram Hashtags