[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dagingsinggang

MOST RECENT

Makan bersama dgn anak2.. #dagingsinggang

Daging hiris nipis2
bwg putih, bwg merah hiris jgk
halia n lengkuas hiris blh ketuk blh
lada hitam sikit
Biji ketumbar @
jintan manis, jintan putih tu je yg ado
asam keping
cili kering terpulang nak pedas mana
-rebus je semua smp daging masak empuk
-masuk la garam n perasa

Macam lauk pantang plak dinner kite mlm ni πŸ˜…
.
.
#sabmasak
#homecooked
#resepimemikatsuamikusufni
#dagingsinggang
#sayurgoreng
#ikanbakar

Daging singge bokali tengahari ni 😊

#kakilamasak
#dagingsinggang
#dagingsinggangkelate

Menu hr ni menu maut huje2 niπŸ˜‚πŸ˜‚#dagingsinggang#ikepuyugrg#daginggrg#ulam#telurdadar Alhamdulillah masak dgn kasih saye😍😍

Daging Singgang may look like an ordinary beef soup - but this unique recipe (originated from East Coast of Malaysia) is one tasty dish! We totally love this video by @raffieyusoff showing you how easy it is to make Daging Singgang. Such a perfect dinner dish for today's cold weather :) Full recipe at www.icookasia.com/dagingsinggang

#icookasia #trymasak #beefsoup #dagingsinggang

Pekena dengan nasi panas-panas + telur masin + sambal belacan πŸ˜‹πŸ‘πŸ» #dagingsinggang

Dinner tadi. Singgang daging, kerabu PEGAGA - Pennywort, jumpa dekat market jadi memang terus grab beli. Gemuk-gemuk rupa pegaganya. Abis semangkuk terus rasa awet muda muka πŸ˜„πŸ€£
.
Satu lagi menu tu telur bistik tapi hubby suruh asingkan sos dia tu sebab telur tu nampak sedap dibiar gitu katanya... .

Enjoy your hi-tea peeps! We are ready to sleep now 😁
#homecookisawesome #dagingsinggang #telurbistik #kerabupegaga

Lambat sikit malam ni, tunggu garam dengan minyak masak sampai. Menu segera je tapi makan tetap menambah nasi. πŸ˜‹

#alhamdulillah
#dagingsinggang
#telurdadar
#budu
#icookweeat

Hari ni lunch masak simple je Daging Singgang masakan orang Kelate. Thanks to Aunty Honey for the recipe. #daging #singgang #dagingsinggang #meat #ctfcooking #asianstyleeating #asiancooking #asianstylecooking

Menu lunch arini simple sesgt...ulam xde haha..xnyempat nk membeli lagi..tunggu en.hb cuti..baru leh shopping ;)
.
- Daging singgang
- Telur dadar crunchy nenek
- Ikan patin goreng
- Tempoyak - Nasi putih
.
Makan cmni dh sedapp..tempoyak beli ngn kawan..mai dr kampung lg..tu. klte maii ;) sodap molek
#elynecook #lunch #dagingsinggang #telurdadar #tempoyak #ikanpatingoreng

Daging singgang..klate versi ;)
#elynecook #lunch #dagingsinggang

Menu ke-2 utk daging qurban tempoh hari.. Daging singgang.. πŸ˜‹

#dagingsinggang
#singgangdaging
#dagingqurban
#kelantanfood
#homecooked
#airtanganjiha
#videomasakjiha

Alhamdulillah. Done 2 pinggan πŸ˜… #dinner #dagingsinggang #petaijeruk

Most Popular Instagram Hashtags