[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dagingsalaihajisoid

MOST RECENT

Daging salai masak sambal kering dengan daun limau
🙌🏼 berenti makan jap
.
.
#dagingsalaihajisoid
#sambaldaging
#homecooking
#beefchilli
#shifamahmudmasaksendiri

Hari ni cik ra puasa. Rasa macam nak berbuka puasa dengan Daging Salai Berlado nie ha..Aduii..sedap plak ai rasanya.
.
Baru pukul 10 pagi dah fikir menu untuk berbuka nanti. Advance gituuuu..Tak Ramadhan pun boleh masak resepi Ketuk-Ketuk Ramadhan uollsss..
.
Promo ada lagi taw. Banyak sangat permintaan suruh cik ra hold promo. Okey..ini minggu last dah ye. WhatsApp cik ra cepat 0199935947.
.
PAYMENT SEBELUM PUKUL 1 PETANG, CIK RA POST HARI JUGAK!😘😍
.
okey..adios mochacosss..
.
#dagingsalaimasaklemakciliapi #daging #dagingsalaihajisoid #dagingsalaihjsoid #jjcm #SedapBaqHang #fattzura #loveworrior #puasa #ketukketukramadan #resepimudah #makananmelayu #masakwithlove #masakanmelayu #masakankampung #instafood #cookwithlove #sayasukamasak #sayajual #bazaarpaknil

Hari last post untuk hari ye. Order untuk esok dan lusa. Cik ra post hari Senin depan ye.
.
Kalau nak cik rA post hari ni. Kena buat payment sebelum pukul 1 petang. Cik ra boleh post petang ni jugak.
.
WhatsApp cik ra terus ye 0199935947. Post hari ni. Boleh masak hujung minggu ni. makan bersama keluarga. 😍💕
.
#daging #dagingsalaimasaklemakciliapi
#dagingsalaihajisoid #dagingsalaihjsoid #masakwithlove #masakanmelayu #fattzura #loveworrior #sayasukamasak #sayajual #SedapBaqHang #fooddaily #instafood #kuantan #kuantanfornia #kuantanese #bazaarpaknil

Tunggu turn nak dipotong 😅😂.
Okey..Promo ada lagi..seminggu je uollss..
Semalam start dan akan berakhir pada jumaat nanti.
.
Ha..WhatsApp je okey 😉 cik ra ada ni 🙋
0199935947
.
RM45 - 3 pack 🆓 postage tauuu..
.
#daging #dagingsalaimasaklemakciliapi #dagingsalaihajisoid #igers #igersmalaya #instafood #sayasuka #cookwithlove #masakwithlove #fattzura #loveworrior #syukurselalu #kuantan #kuantancod

Assalamualaikum semua..
Sempena bonus yang masyukkkk nim..
Cik ra buat khassss bonus untuk korang.
.
Meh la borong #dagingsalaihajisoid wakkkkkk..
Tak lama pun sale ni..5 hari je..
Start hari ni..last jumaat nanti..
.
Daging salai baru..fresh2 kita kasik..Semalam baru menyalai uollss..So korang boleh simpan 6 bulan lagi dalam peti ais korang tu haaa..
Borong sekaranggg!!!
.
Harga? RM45 termasuk postage 3 pack.
.
Jom bisik kat WhatsApp..0199935947..WhatsApp cik ra sekarang taw..
.
BUAT PAYMENT SEBELUM PUKUL 3 PETANG NI. CIK RA POST PETANG NI JUGAK!!!!
.
jommmmmm..
.
#daging #dagingsalaimasaklemakciliapi #dagingsalaihjsoid #igers #igersmalaya #fattzura #sale #bonussale #DSHSsale #sayasukamasak #sayajual #bazaarpaknil #SedapBaqHang

Last day Promo..Last day for 2017..
WhatsApp cik ra cepat ye 0199935947
.
#alhamdulillah segala puji bagi Allah..
.
Banyak kejayaan yang dikecapi.
Semoga 2018 bertambah lagi rezeki dan kejayaan.
.
Cik ra doakan anda yang membaca ni pun sama, peroleh kejayaan dan rezeki yang melimpah ruah.Aminnn
.
#syukurselalu #2018 #daging #dagingsalaihajisoid #fattzura #kuantan #igers #igersmalaya #sayajual #bazaarpaknil

[ SHARING IS CARING ]

Memandangkan sekarang masih dalam mood cuti sekolah, jadi kami belanja special menu untuk tatapan anda.

KARBONARA DAGING SALAI HAJI SOID 📝300gm Daging Salai Haji Soid
📝1 Paket Fettucini - Direbus
📝1 Tin Cendawan Butang - Dihiris Nipis
📝3 Ulas Bawang Putih - Didadu Halus
📝1 Biji Bawang Holand - Didadu Halus
📝1 Tin Sup Cendawan
📝1 Kotak Kecil Susu Segar
📝2 Sudu Besar Parutan Keju Cheddar
📝Oregano Secukupnya
📝Lada Hitam
📝Daun Ketumbar
📝2 Sudu Besar Mentega
📝Secamca Minyak Masak

CARA MEMBUATNYA 📒Tumis bawang putih dan bawang holland dengan mentega sehingga naik bau.
📒Tuang sup cendawan bersama secawan air dan susu segar mengikut citarasa atau kepekatan kuah. Kacau sehingga mendidih.
📒Masukkan oregano, lada hitam dan cendawan butang.
📒Perasakan dengan sedikit garam.
📒Masukkan Daging Salai Haji Soid dan parutan keju cheddar.
📒Tabur hirisan daun ketumbar. Suaikan lagi rasanya jika perlu.
📒Hidangkan sos bersama fettucini rebus. Siap untuk dihidangkan.

#dagingsalai #dagingsalaihajisoid #carbonara #western #baazarpaknil #foodporn #foodie #instafood #instafoodie #malaysianfood

Pandai taw admin @sheilaggofans masak.
haa..
orang laki pun boleh masak #dagingsalaihajisoid .
Punya lah senang nak masak #dagingsalaihjsoid ni
.
Promo ada lagi. Meh WhatsApp cik ra untuk meminang Daging Salai Haji Soid.
.
#daging #dagingsalaimasaklemakciliapi #igers #igersmalaya #fattzura #kuantan #kuantanfornia #fooddaily #MasakLemakCiliApi #masakwithlove #cookwithlove #MYcoffeeprince

Tulis..tuliss..
Jangan tak tulis..
Nak pos petang ni 😇
.
Ada yang nak risik lagi?
Meh WhatsApp cik ra cepat 👉 0199935947
.
Payment sebelum pukul 3 petang ni.
Cik ra boleh post hantaran korang ni HARI NI..
Ha..betulll..terus post hari ni.
.
Kalau cepat. Esok pun dah boleh masak cuollsss..
Promo RM50 ada lagiiii..
.
#sayasukamasak #masaklemakciliapidagingsalai #masakwithlove #homemadefood #homecooked #fattzura #daging #dagingsalai #dagingsalaihajisoid #igers #bazaarpaknil

@Regranned from @syafmaizalan - #MasakLemakCiliApi @dagingsalai_hajisoid #SedapBaqHang #Makan #MakinKembang #Yummy #HappyTummy #HappyMe - #regrann .
Olohai..sedap terukkkk nie.
Pandai cik abang kita masak..ohoii..
.
Jika dimasak untuk keluarga ni.
Mesti family sayang. 😘 untunglahhh..
Masak #dagingsalaihajisoid sedap.
Semua orang sayang.. 🤗🤗
.
#sayasukamasak #sayajual #bazaarpaknil #igers #igersmalaya #kuantan #dagingsalaimasaklemakciliapi #daging #dagingsalai #fattzura #catering #masakwithlove #masakanmelayu

Potong memotong..
Bauan semerbak..
.
Perut bunyi kriuk..kriuk....hi😁
.
Promo RM50 ada lagi..apa yang RM50?
WhatsApp cik ra 0199935947.
.
Jom merisik #dagingsalaihajisoid 😘😘
.
#dagingsalaimasaklemakciliapi #daging #dagingsalai #igers #igersmalaya #fattzura #sayajual #bersih #halal #muslimproduct #kuantan #codkuantan #coffeeprinceMY #coffeeprince #cookwithlove #masakwithlove #sayasuka #sayajual #bazaarpaknil

@Regranned from @shifamahmudmasaksendiri - Kunyit hidup be like aahhh 🤤 yesterday was so nice
P/s: daging salai beli kt @dagingsalai_hajisoid .
.

Aummmm..🐆
.
Rupa diaaa.. aummm..
Rasa dia.. aummm..aummm..aummm..
.
#dagingsalaihajisoid
#lemakcilipadi
#dagingsalaimasaklemakciliapi
#food
#homecooked
#malaydish
#shifamahmudmasaksendiri - #regrann

@Regranned from @sheilaggofans - Haii uolsss Hari ni Admin masak Maggi Goreng Daging Salai Hj Soid,, maklumlah peminat sis @sheilarusly_jspictures Knalah rajin masak hehehe but admin nk ckp @dagingsalai_hajisoid Ni memang sedal uolsss segar and lembut jerr daging dia,,so Rugi siapa x cuba tau
#dagingsalaihjsoid
#jomMasak
#maggi
#maggimalaysia - #regrann .
TQ so much Admin @sheilaggofans kerana menggunakan #dagingsalaihajisoid . 😘😘😘
.
#jjcm #daging #sayajual #sayasuka #masakwithlove #homemadefood #homemade

#Repost @sheilarusly_jspictures (@get_repost)
・・・
Morning❤️
Nah sis belanja video “penne tomyam ayam salai” @dagingsalai_hajisoid
Simple&healthy yg penting sedap teruk😋
#pennetomyam #dagingsalaihajisoid #instafood #homecooked #cookedwithlove #airtangansr #maggimalaysia #maggicukuprasa #myTefal #sentiasabersyukur #alhamdulillah
Cc @maggi.malaysia

Sis first time try repost 😁

Most Popular Instagram Hashtags