[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dagingsalaihajisoid

494 posts

TOP POSTS

Orang sebelah tu comel sangat.
Gigit kang! hahahahahaha.. maafkan saya sis @amymasturalerr
comel sangat!
.
Terima kasih kak amy layan baik je saya..Happy sungguh..Dari saya kecil sampai dah besar..Akak macam tu je. Kecik cute. Kita pulak yang membesar lebih dari dia ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Enjoy #dagingsalaihajisoid dan #ayamsalaihajisoid ye..harap kak amy suka ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Stay cute sampai bebila kak amy
Love from me โค - ira .

#daging #loveamymastura

Episode yang dinantikan dah pun disiarkan tadi. .
Amacam? Nampak sedap gila kan Daging Salai Haji Soid masak Sambal Ijo..
.
Menu yang mudah. cepat dan ringkas..tapi rasa di mantopppp..
.
Untuk uollss.. Jangan lupa. Promo Ramadhan 2 masih ada ye. WhatsApp cik ra ๐Ÿ‘‰ 0148255850 cepat2 taw..
.
Terima kasih sis @sheilarusly_jspictures kerana menggunakan #dagingsalaihajisoid. InsyaAllah..ada rezeki..masuk lagi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
#ketukketukramadan #alhamdulillah

Hey yo! Assalamualaikum.. Kita dah masuk pada 10 malam terakhir dah ni.
Semoga ibadah kita semua diterima..Aminnn..
.
Promosi Ramadhan dah habis semalam.
Terima kasih banyak-banyak pada sesiapa yang sudi merasa #dagingsalaihajisoid .
Yang keciwa..aduhaiii..kesian betul. Ada yang wasap cik ra beritahu kekeciwaan diri..
.
Camne cik ra nak buat nie ye.. Macam nilah..Cik ra cuba buat quick meeting. Kot-kot la tuan CEO kita baik hati nak buat promosi lain pula kan..
.
Cik ra coba ye..Nanti cik ra inform. Siapa lagi nak promosi ni? Angkat tangan๐Ÿ™‹.
.
Kalau ramaiiii..baru cik ra tolong bodek boss ๐Ÿ‘จ..hihi
.
okey..cik ra tengok respon dulu ni..hihi..

Harini
Mood tak cun sangat๐Ÿ˜Œ
Menu berbuka simple jer
Nah sis belanja resipi!!
Aglio Olio Ayam Salai:
Spaghetti
Ayam Salai Hj Soid
Cili Flakes
Bawang Putih
Kiub Ayam Maggi
Limau Nipis/Lemon
Daun Bawang
#instafood #homecook #cookwithlove #maggimalaysia #maggicukuprasa #myTefal #dagingsalaihajisoid #airtangansr #sentiasabersyukur #alhamdulillah
Cc to @embunfynaz @dagingsalai_hajisoid @maggi.malaysia

Repost ;; Kesedapan #dagingsalaihajisoid baru harini snap picture.. Gulai daging salai daun kunyit

Perhhh idaman kalbu naknmakan daging salai.. Terima kasih @dagingsalai_hajisoid memang sedap.. lembut.. baupun harum terasa kesalaiannya. Hihii

#dshsfeedback #instafood

Sampai terus masak..
Wah..wahhh...meriah korang masak-masak dengan #dagingsalaihajisoid ye..
.
Esok hari last pengeposan ye..
Hari ni last buat bayaran ye..
.
WhatsApp cik ra ye ๐Ÿ‘‰ 0148255850

Posto..posto..
Jangan lupa ye..hari ni ada postage..
Cik ra terima hingga pukul 2 nanti payment..
.
Siapa dah buat payment. cik ra post hari ni.
Siapa nak cik ra post hari ni. Buat payment terus eh ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#sayajual
#irasigagah #dagingsalaihajisoid #daging

Kecur perut tgk sis cantek @sheilarusly_jspictures masak @dagingsalai_hajisoid ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Balik dr hosp nie mmg kena cuba nie..nyum nyum ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Sape nak rase Sis Asyu masak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hehhe..
#dagingsalai #dagingsalaimasaklemakciliapi #dagingsalaihajisoid
#Repost @sheilarusly_jspictures (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nah!!!
Sis belanja resipi!!
Masak Lemak Cili Padi
Tempoyak Daging Salai:
Daging salai hj soid
Tempoyak
Pucuk Ubi
Cilipadi
Kunyit hidup
Bawang merah
Serai
Asam keping
Santan
Air
Maggi cukup rasa
#instafood #airtangansr #homecook #cookwithlove #maggicukuprasa #maggimalaysia #myTefal #sentiasabersyukur #alhamdulillah
Hijab @bawalexclusive
Cc @dagingsalai_hajisoid @maggi.malaysia

MOST RECENT

Nak daging salai free sebab saya peminat tegar @dagingsalai_hajisoid !!!! @eskayesbee @skhadijah.shuhaimyb @ayesyashuhaimy
Repost from @dagingsalai_hajisoid @TopRankRepost #TopRankRepost #giveawayDSHS
.
Hai Assalamualaikum..
Jumaat yang mulia ni. Cik ra nak hadiahkan #dagingsalaihajisoid buat anda yang bertuah.
.
Lama dah cik ra nak buat giveaway ni. Alhamdulillah..terlaksana juga.
.
Okey.. Syarat2nya.
1) REGRAN / REPOST POST INI. (sekali captionnya ya) TULIS KENAPA ANDA SUKA DAGING SALAI HAJI SOID. Jangan private kan account anda (nanti cik ra nak jalan-jalan..hehe)
2) TAG 3 ORANG RAKAN ANDA. dan komen DONE.
3) Jangan lupa taruk #giveawaydshs pada post tawww..
.
Haaa..Senang je kan??. Hadiah diaaaaaa..
FREE Post! hehehehe..jangan marah..gurau saje..jangan marah nanti cik ra jual korang.
.
Hadiah dia 350gram Daging Salai Haji Soid yang akan di post pada Isnin / 28-8-2017 nanti. Free je awak..boleh makan 10-12 orang nie ha..
.
Giveaway ni akan berlangsung sehingga AHAD / 27-8-2017 nanti. Pemenang akan diumumkan pada malam Ahad nanti..
.
Jom join #giveawaydshs ..dapat makan Daging Salai Haji Soid FREE.
.
#giveaway
#sayasukamasak #sayajual #daging #dagingsalaimasaklemakciliapi #jjcm #sayasuka #cookwithlove #coffeeprinceMY #loffatah #fattzura #BangkitBersama #masakwithlove #bazaarpaknil

#giveawayDSHS
.
Hai Assalamualaikum..
Jumaat yang mulia ni. Cik ra nak hadiahkan #dagingsalaihajisoid buat anda yang bertuah.
.
Lama dah cik ra nak buat giveaway ni. Alhamdulillah..terlaksana juga.
.
Okey.. Syarat2nya.
1) REGRAN / REPOST POST INI. (sekali captionnya ya) TULIS KENAPA ANDA SUKA DAGING SALAI HAJI SOID. Jangan private kan account anda (nanti cik ra nak jalan-jalan..hehe)
2) TAG 3 ORANG RAKAN ANDA. dan komen DONE.
3) Jangan lupa taruk #giveawaydshs pada post tawww..
.
Haaa..Senang je kan??. Hadiah diaaaaaa..
FREE Post! hehehehe..jangan marah..gurau saje..jangan marah nanti cik ra jual korang.
.
Hadiah dia 350gram Daging Salai Haji Soid yang akan di post pada Isnin / 28-8-2017 nanti. Free je awak..boleh makan 10-12 orang nie ha..
.
Giveaway ni akan berlangsung sehingga AHAD / 27-8-2017 nanti. Pemenang akan diumumkan pada malam Ahad nanti..
.
Jom join #giveawaydshs ..dapat makan Daging Salai Haji Soid FREE.
.
#giveaway
#sayasukamasak #sayajual #daging #dagingsalaimasaklemakciliapi #jjcm #sayasuka #cookwithlove #coffeeprinceMY #loffatah #fattzura #BangkitBersama #masakwithlove #bazaarpaknil

Hai Assalamualaikum..
Ini cik ra nak beritahu semua..
.
Cik ra last post promo ni sebelum Hari Raya Aidiladha nanti adalah hari ISNIN bersamaan 21/8/2017..
.
Jadi yang rasa2 nak makan bersama keluarga #dagingsalaihajisoid hari raya nanti..boleh place order sekarang yeee..
.
Hari ni sabtu..esok ahad..isnin cik ra post..
Nak.make sure sampai pada uollss sebelum raya..
.
okey..WhatsApp cik ra terus ye 0148255850 / 0199935947..
.
#sayasukamasak #sayajual #bazaarpaknil #dagingsalaimasaklemakciliapi #daging #igers #igersmalaya #jjcm #sayasuka #masakwithlove #cookwithlove #coffeeprinceMY #loffatah #fattzura #foodie #johorbahru

Posto..posto..
Jangan lupa ye..hari ni ada postage..
Cik ra terima hingga pukul 2 nanti payment..
.
Siapa dah buat payment. cik ra post hari ni.
Siapa nak cik ra post hari ni. Buat payment terus eh ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#sayajual
#irasigagah #dagingsalaihajisoid #daging

@Regrann from @samiha.h - Semudah 1,2,3 smoked beef fettuccine carbonara tersedia!
Mana tak mudahnya sos @pregomalaysia je ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
Daging pulak @dagingsalai_hajisoid
Sis kacau2 je..Pastu ada daun pegaga lebih lunch tadi. Campak je skali bg ada colour hijau sikit๐Ÿ˜… chilli flakes dominos belanja. Siap! - #regrann .
Semudah 1,2,3.. Terima kasih cik puan @samiha.h kerana menggunakan #dagingsalaihajisoid ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Baru cik ra sempat nak repost. Alhamdulillah. Untuk uollss.. Promo MerdekaRaya masih ada. RM49 sahaja termasuk postage..
.
Meh WhatsApp cik ra meh ๐Ÿ‘‰ 0148255850 kita WhatsApp kat tepi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
#dagingsalaimasaklemakciliapi #daging #sayasukamasak #sayajual #sayasuka #dagingsalaihjsoid #bazaarpaknil #igers #igersmalaya #fooddaily #foodlover #cookwithlove #masakwithlove #coffeeprince #loffatah #fattzura

Kunyit hidup be like aahhh ๐Ÿคค yesterday was so nice
P/s: daging salai beli kt @dagingsalai_hajisoid .
.
#dagingsalaihajisoid
#lemakcilipadi
#dagingsalaimasaklemakciliapi
#food
#homecooked
#malaydish
#shifamahmudmasaksendiri

Cakk!!! ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€Hai Assalamualaikum..
.
Haaa..meh rapat-rapat. Cik ra nak bagi tahu ni.
.
Promosi Aidiladha
Okey promosi ni akan start 8 Aug 2017 nanti. Bersamaan selasa nanti.
.
Isnin nanti beri cik ra setelkan pos2 buat semua customer yang dah buat bayaran.
.
Maaf sekali lagi ye buat anda semua yang tertunggu #dagingsalaihajisoid sampai.
.
Okey..selasa nanti kita umum promosi apa ye.. Stay tune๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#dagingsalaimasaklemakciliapi
#daging #sayasukamasak #cookwithlove #masakwithlove #sayajual #sayasuka #jjcm #igers #igersmalaya #loffatah #aliffaziz #fattzura

Hai Assalamualaikum..
Cik ra nak remind uolls yang tertanya-tanya hari ni ada post ke tidak.
.
HARI NI ADA POSTAGE YE..
Jadi siapa yang nak order. Cik ra terima payment sampai pukul 1 petang ye. .
Cik ra nak packing awal sikit hari ni. Nak post pukul 3 petang ni.
.
WhatsApp cik ra ๐Ÿ‘‰ 0199935947
.
#sayajual #sayasuka #bazaarpaknil #dagingsalaihajisoid #daging #dagingsalaifrozen #masakanmelayu #dagingsalaimasaklemakciliapi #lofattah #fattzura #fatzura #lofatah

Packing..packing..
Esok ada postage ye..
.
Tinggal beberapa hari je lagi nak abeh promo Ramadhan 2.0.
.
Uolss yang taknak ketinggalan dengan promo ni WhatsApp Cik ra ๐Ÿ‘‰ 0199935947
.
Esok ada pos..esok ade pos..hijihi
.
#sayajual #sayasuka #bazaarpaknil #daging #dagingsalaifrozen #dagingsalaihajisoid #dagingsalaihjsoid #jjcm #lofattah #fattzura #fatzura

Bangun lambat, opsss, penat sangat balik team building. Badan dah lenguh, bangun2 lapar ya amat, tgk dalam peti ada #dagingsalaihajisoid , kobis, telur, kacang buncis dan bahan yang dah di blender dari #barangdapurbasah, maka terhasillah ini meehoon goreng daging salai kasih sayang #sedapnya #sayasukamakan #sayasukamasak #pakinchiksuka Pesanan ikhlas dari saya:mudahkanlah kerja kita sehari-hariโคโค

Hai Assalamualaikum..
Fuh..sibuk sangat cik ra..tak sempat nak menyapa korang semua.
.
Apa khabar semua. Cik ra doakan semua urusan anda dipermudahkan dan anda semua yang baca ni dibawah lindungan rahmah Allah selalu..
Aminn..
.
#dagingsalaihjsoid #dagingsalaihajisoid

Katanya nak tempah untuk jamuan raya.
Alhamdulillah..sempat cik ra siapkan Pagi tadi #smokeysandwich
.
Selamat Hari Raya!
.
#rayakansebulan #openhouse2017 #dagingsalaihajisoid #sandwichdagingsalai #instafood

Dah breakfast?
Wah..wah.. seronok..berpagian makan mixspageti macam ni.
.
Meriahhh sangat. Yang pasti menggunakan #dagingsalaihajisoid ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ni cik ra nak pesan..hari ni ada post ye. Untuk minggu ni. hari ni last post. Next post monday next week pula ye.
.
Siapa nak.masuk order whatsApp cik ra laju-laju. ๐Ÿ‘‰ 0148255850
.
Cik ra tutup order sebelum pukul 1 ye. cepat taw.
.
Mengancam!!!
#dagingsalaihajisoid #mixspagetti #olio #sukasangat #sayamasakawakmakan๐Ÿ™Š #sayasukamasak #sayasukamakan

Repost ;; Kesedapan #dagingsalaihajisoid baru harini snap picture.. Gulai daging salai daun kunyit

Perhhh idaman kalbu naknmakan daging salai.. Terima kasih @dagingsalai_hajisoid memang sedap.. lembut.. baupun harum terasa kesalaiannya. Hihii

#dshsfeedback #instafood

Amboiii..dia punya ghupee..
Meminta betul lah..
.
Alhamdulillah..anda semua makan dengan gembira #dagingsalaihajisoid.
.
Untuk uollss yang nak order. Promo Ramadhan hari tu masih ada lagi walau kita dah masuk Syawal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Post paling awal. 17/7 Isnin minggu depan. Siapa nak cik ra masukkan nama dalam list post isnin nanti.
WhatsApp cik ra ye ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ‘‰ 0148255850
.
#sayajual #sayasuka #kamisuka #igers #igersmalaya #bazaarpaknil #lofattah #fattzura #fatzura #daging #dagingsalaifrozen

Most Popular Instagram Hashtags