#dagelansunda

MOST RECENT

Buka puasa tadi jeng naon lur??? .
.
@dagelansunda.euy .
#dagelansunda #dagelansundaeuy

Ketika udud sabatang deui di cokot ku batur
Keur UAS teu di bere nurun
Tugas kelompok di kerjakeun sorangan
Sakalina meunang gebetan heg teu jadi
Neuleu mantan geus payu
bogoh ka hiji jama teu di aku
Aku hanya bisa ngagorowok..........
NYEURI HATE
#lainpuisi
#sundaseuri
#sundangacapruk
#dagelansunda
#dagelanjabar
#puisisunda
#nyeurihate
#katakatasunda
#ngacapruk
#ngacamplung
#seuri
@dagelansunda.euyy
@paguyonan
@barayalainpuisi
@dagelan.jabar

Tah mewek kan sia, matak Mun ngacaprak sing hade. .
.
@dagelansunda.euy .
.
#dagelansunda #dagelansundaeuy #bodor #dagelan

Kumaha Puasana Tos Bolong Sabaraha Lur? 😂
.
.
.
👌👍Tag, Like, Repost, ka kabogoh, babaturan, keluarga, mantan jeung tatangga mararaneh. Jangan lupa folow @baladocon
.

#Kekinian #dagelan #dagelansunda #HumorSunda #Sunda #Majalaya #Majalayakekinian #Bandung #Sumedang #madlipz #Banyol #AnakHits #Lucu #Videolucu #meme #memesunda #memecomic #dagelanjabar #humor #instasunda #indonesia #madlipzsunda #baladocon #Lucu #kocak #sundalucu #sisindiransunda

Budak jaman Kiwari, tag duduluran/babaturan .

@dagelansunda.euy
.
.
#dagelansunda #bodor #dagelan

ala 'an dengan yg setia CENAH , karna yg manis belum tentu setia CENAH 🙊 .🍃 #dage #dagelansunda 💯

Most Popular Instagram Hashtags