#dafiismailsabri

MOST RECENT

Ada org tu dari airport terus gi mkn Korean food..Eh tp kalau x silap dia kena belanja tuan tanah ig ni..betul ke td @alvinchong123 belanja awak mkn @faruqsuhaimi ke..@dafiismailsabri yg belanja dua2 sekali..Hehehe...Apapon..Welcome home @alvinchong123 .. insha'Allah see u tomorrow! 😊

#alvinchong
#dafiismailsabri
#faruqsuhaimi
#twenty2studio
#ramadhan2018

Credits: @faruqsuhaimi igs

#Repost #bambam_studios
• • •
Tak habis lagi ke dari tadi sebenarnya..sebenarnya.. Tak dapat approval ibu, attack onnie lattew.. Ceh, nak berdikari sangat ye.. #AdamPutra~ malam ni Cik Bam datang~~😘
.
.

Drama berganda ganda
#klikpengantinmusimsalju
Setiap Isnin-Khamis
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#pengantinmusimsalju 
#sitinordiana 
#alifsatar 
#therealatikahsuhaime
#adm.lee 
#ninajuren 
#aleza_shadan 
#norliaghani 
#faroukhussain1967 
#zamarulhisham93 
#ardellaryana 
#cikmanggis 
#dafiismailsabri 
#lansolo_official
#hadithomar

#suarahatipublication_official
#suriryana

#Repost #alifsatarofficialfcsg
• • •
HAHAHAH bloopers lagi guys! #Repost #bambam_studios with #get_repost
・・・
Bloopers yang ke ?? Scene mana yang korang rasa ada bloopers. Cube komen. Nanti cikBam CUBA korek lagi untuk korang.🤓
.
.
Yang termiss episod lepas, satgi ada maraton boleh tengok ye. 😉
.

Drama berganda ganda
#klikpengantinmusimsalju
Setiap Isnin-Khamis
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#pengantinmusimsalju 
#sitinordiana 
#alifsatar 
#therealatikahsuhaime
#adm.lee 
#ninajuren 
#aleza_shadan 
#norliaghani 
#faroukhussain1967 
#zamarulhisham93 
#ardellaryana 
#cikmanggis 
#dafiismailsabri 
#lansolo_official
#hadithomar

#suarahatipublication_official
#suriryana

thank u abg @dafiismailsabri 😊💕 #dafiismailsabri #D4F1

Jangan risau ya #kasehlateefa akan kahwin juga dgn #adamputra

Apalah aku tanpa kasih dan sayang mu🎵🎵🎵
📷 pengantin musim salju
#klikpengantinmusimsalju #sitinordiana
#dafiismailsabri #alifsatar #cikmanggis
@sitinordiana
@alifsatar
@dafiismailsabri
@cikmanggis
@cigebuh
Nantikan episode seterusnya❤❤❤

Most Popular Instagram Hashtags