[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dadstories

2013 posts

TOP POSTS

Words cannot describe how happy I am to have you. I will always enjoy watching you grow to be the best man you could be. Alhamdulillah bisa merasakan kebahagiaan kaya gini, Poya akan selalu berusaha menjadi yang terbaik untuk Thaya.
Kamu juga bisa ngerasain kebahagiaan ini dengan bonding time bersama BabyBjorn Carrier One yang dapat menemani kedekatan orangtua dengan anak hingga usia 3 tahun dengan 4 posisi yang berbeda.
BabyBjorn Carrier One telah diuji dan diakui oleh The International Hip Dysplasia bahwa baby carrier ini merupakan “hip-healthy carrier”, karena pinggul anak yang baru lahir mendapat dukungan yang tepat dan posisi kaki yang optimal.
BabyBjorn baru saja launching spring collection yang stylist dengan tema #dadstories yang available di @mothercareindo @centralstoreid @willowbabyshop @juniorbabyshop_48
#dadstories #babybjornindonesia #babybjorn

So proud of my two boys💕💋. Looking adorable up there, making mommy proud 💁. #Arupalaka #iwearmothercare #dadstories #babjbornindonesia

Daddy gak mau kalah 😄 .. tampil juga di catwalk bareng Si Kecil pakai baby carrier @babybjorn .. #dadstories #babybjornindonesia

Hari ini pertama kali Doing Runway Sama #Arupalaka... tadinya sempet khawatir karena #Ace♠️ kurang begitu suka pakai baby Carrier, tapi setelah coba pakai BabyBjorn Carrier nya @mothercareindo , Ace berasa nyaman duduk didalamnya ga pake 'ngomel-ngomel' 😃

#iwearmothercare #dadstories #babyjbornindonesia

Our brand-new spring collection is here! Shop the #dadstories collection online at babybjorn.com (European countries only, link in bio) and soon at selected retailers worldwide. 🌸🌿 #babybjorn #babycarrier

Det där är livet! 😍 äntligen har vi fått hem @babybjorn bärsele så att Frank kan vara med framåtvänd 🤗👍 @simonvaliste #dadstories

Idag testade vi bärselen för första gången , Leona verkar gilla den skarp, o jag bara älskar färgen 😍🌸 #bärsele #babybjörn #babybjorn #dadstories

Suka banget sama foto ini,foto ini diambil di Kota Tua pas weekend 2 bulan lalu,disini Qila seolah-olah ngomong,"ini loh Abu aku,aku sayang banget sama Abu 😊" kaya ngrasain banget kehangatan dari sosok Ayah yang tanpa syarat,kaya ga mau banget lepas dan jauh-jauh banget dari Abunya,kaya cuma dia yang punya Ayah terhebat didunia,kaya dia orang yang paling membanggakan Abunya,,,kalo liat kedekatan Qila dan Abunya saya sendiri sangat bangga,suka ngliatnya,suka liat kehangatan dan bonding mereka berdua,bahkan kadang iri dan sedih,karena saya kecil ga ngrasain sperti yang Qila rasain,tapi saya selalu berharap Qila dan Abunya selalu seperti ini sampai Qila dewasa nanti,karena setua apapun Qila nanti,dia tetap menjadi little princess Abunya 😊....i love you both 😘😘😘
#dadmomentswithyou #dadstories

La piccola Rebecca alla scoperta dei prodotti @babybjorn
#paroladimamma #babybjorn #dadstories

MOST RECENT

Special occasions give us time to reflect on a year gone by. This has been a very creative 12 months for me and fortunate to spend the day with @lsbu with Anjli and Foyin of @vistaprint and the luxe spa @fourseasons ten trinity square. Highlight was discovery of @spiritland - where music comes home, brilliant idea to bring listening to music in the best possible setting. So much food for thought to lift anyone out of the doldrums. We hope to continue to bring a little creativity to parents with Wake Up Gigs. Hope to see you all at our next show (ticket link in bio)! S x

Ever since Noa was born I've been trying to take the time to take in the little things with all the kiddos. I realized that recently I haven't been sharing as much though and that doesn't sit right either, because every shareable moment is a teachable moment and that's what we are here to do. So here's me kicking off the week and committing to sharing at least once a day and hopefully more! (Screenshot from our Fathers Day video with @babybjorn_us )












#thatdadmat #dadlife #fatherhood #family #dailypost #babywearing #babywearingdad #babywearingeducator #babywearingftw #babywearinglove #babywearingdaddy #babywearingdance #babywearingdads #wearallthebabies #daddymode #babybjorn #dadstories

Tittut från Leona! 💗😍 nu ska vi kalasa här hemma 🌸 #babybjörn #babybjorn #bärsele #dadstories #blogg

Annons i samarbete med @babybjorn 💗 För första gången har vi införskaffat en bärsele, vi har tidigare inte haft det till något av barnen, vilket jag nu i efterhand inte kan förstå🙈 så himla smidigt verkligen! Här trivs hon bra hos pappa! 👶🏻😍 Mer bilder i bloggen! 👉www.angelicasandberg.se eller direktlänk ovan 👆 #dadstories #bärsele #babybjorn #babybjörn #blogg

After the usual waiting game managed to collect the parents safe and sound. Glad dad finally got some new stories (not too sure if I look forward to them being retold 100 times...)
#safeandsound #welcomehome #happytravellers #dadstories #family #missedmymum

A word of advice for new and future parents: For every 💵 you want to spend on a new toy for your kid, take it and put it in a 529 account. Seriously. My kids are more interested in the empty boxes than the toys that come in them. I know I'm not alone here. Plus... it's better for their imaginations AND 18 years from now when they barely graduate high school and don't even get into college you can take that trip you've always wanted to or redecorate their rooms into an epic man-cave when you kick them out because "no kid of yours is going to live under your roof without obtaining a college education." Truth be told, I just wanted to post a picture of this goof happy as a f'kn clam in a box but @lifeandlacey already thinks he may be the one that lives with us until he's 40 and we may have to move and not tell him just to get him out of the house. We'll see. 👶🏻🤷🏻‍♂️
.
.
.
.
.
.
#daddingsohard #dadstories #dadvice #daddydoodie #daddyduty #sutton #parentinglessons #dadding101 #saturday #toys #son #dad #father #boys #picture #rhodeisland #smithfield #la #cali #college #lawschool #liveathome #parentingfailure #dadaf #happybaby #11monthsold

Testar nya bärselen i snyggaste rosa kulören från @babybjorn - mycket av uppskattad av både pappa och dotter!
#babybjörn #dadstories #babybjorn #bärsele

Spotted Poya @rickyharun lagi gendong si Kecil Thaya dengan Baby Carrier One koleksi #dadstories dari BabyBjorn.
Ahli medis menyimpulkan betapa pentingnya kontak mata dan kedekatan fisik antara orang tua sejak lahir.
Ayah dan Bunda juga bisa ngerasain kebahagiaan ini dengan bonding time bersama BabyBjorn Carrier One yang dapat menemani kedekatan orangtua dengan anak hingga usia 3 tahun dengan 4 posisi yang berbeda.
BabyBjorn Carrier One telah diuji dan diakui oleh The International Hip Dysplasia bahwa baby carrier ini merupakan “hip-healthy carrier”, karena pinggul anak yang baru lahir mendapat dukungan yang tepat dan posisi kaki yang optimal.

BabyBjorn baru saja launching spring collection yang stylist dengan tema #dadstories yang available di @mothercareindo @centralstoreid @willowbabyshop @juniorbabyshop_48

#dadstories #babybjornindonesia #babybjorn

If my dad was alive he'd be friends with these divas. I used to live across the street from my parents and we lived two blocks from town and I'd often see him walking home carrying something. I'd ask him where he got it and he'd say "the dumpster" and then he'd proceed to pull a comb out of his back pocket and comb his hair. That guy, he was full of vision. ❤️😂

After having my first Fathers day. I feel very reflective and privileged I am very proud of our little Rosie and she is really starting to show her personality. She gave me a lovely day with big smiles and lots of cute babbling. Highlight of the day was being able to go for a walk on the beach in the lovely weather and carrying Rosie in the harness 'kangaroo style' (forward facing). This has always been a dad goal and I got to relish it for the first time on Father's day.
#prouddaddy #fathersday #belatedfathersday #dadgoals #instadaddy #newdad #instadaughter #dadstories

ⓀⓁⒾⓂⒶⓉⒾⓈⒾⒺⓇⓉⒺⓈ shoppen stand heute auf dem Programm, draußen war es ja wirklich kaum auszuhalten😅 und beim rumlaufen im Einkaufscenter haben wir ein LEGO Projekt gefunden u d beschlossen, dass wir das dann an Weihnachten auch angehen 😜 Kennt ihr das früher wenn man Heiligabend unter dem Tannenbaum 🌲 saß und Stunden lang gebaut hat um endlich spielen zu können? Aber bei dem Projekt (Porsche GT3) glaube ich sitzen wir bis Ostern dran 😂😂😂 wäre das nichts für dich @xdaddyisaveganlifterx ? #vatersohn #vatersohnliebe #liebedeinestadt #daddy #daddyblogger #daddyintheblock #veedel #photooftheday #babyboy #erzieher #erzieherin #kölnbloggt #blogger #erziehung #CGN #stolzerpapa #bestpapa #papablogger #InstaDad #instadaddy #unseralltagistihrekindheit #apriljunge #eltern #instafamily #dadstories #Lego #legotechnic #galeriakaufhof #köln

"Don Vito Corleone" - Heute waren wir mal das hiesige Freibad abchecken. Das ist Teil unserer "Wir checken mal alle Freibäder in der Gegend" ab, um zu sehen welches perfekt für Kleinkinder ist. Aktuelles Ranking:

1. Oderwitz
2. Ebersbach

Heute musst ich feststellen das allein mit nem Kleinkind ins Freibad gehen echt anstrengend ist. Man ist als Vater auch allein unter Müttern. Passt ja perfekt zum heute veröffentlichten Gleichstellungsbericht der Bundesregierung der einmal in der Legislaturperiode veröffentlicht wird.
#dadstories #dad #prouddad #moslikleinesmosli #mosli #sommer #längstertag #midsommer #hundm #dm #instagram #instababy #today #21062017

Father's Day had me and my fam combing through our phones looking for old texts from my dad that were hilarious, hysterical and absolutely ridiculous. My dad, a high school principal that was obsessed with keeping up with his students and their communication methods, was an early adopter of Bitmoji and this text from Sonny cracked us up to no end. True story: My father would give his cell phone number to EVERY single student on the first day of school every year and NEVER ONCE, in more than a decade of doing so, ever got a prank call from a single student. Unreal. Although, would you prank call your principal if you knew you could just text him and he would respond with a Bitmoji??? Nah. .
.
.
.
.
#daddyduty #daddydoodie #fatherhoodunfiltered #sonny #sonnybeingsonny #bitmoji #howyoulikemenow #howyoulikeit #tollgate #mrchrabaszcz #principal #dads #fathersday #beingadadisweird #dadblog #dadstories #daddingsohard #dadaf #wednesdaywisdom #wednesday #truestories

#Repost @rickyharun with @repostapp
・・・
Words cannot describe how happy I am to have you. I will always enjoy watching you grow to be the best man you could be. Alhamdulillah bisa merasakan kebahagiaan kaya gini, Poya akan selalu berusaha menjadi yang terbaik untuk Thaya.
Kamu juga bisa ngerasain kebahagiaan ini dengan bonding time bersama BabyBjorn Carrier One yang dapat menemani kedekatan orangtua dengan anak hingga usia 3 tahun dengan 4 posisi yang berbeda.
BabyBjorn Carrier One telah diuji dan diakui oleh The International Hip Dysplasia bahwa baby carrier ini merupakan “hip-healthy carrier”, karena pinggul anak yang baru lahir mendapat dukungan yang tepat dan posisi kaki yang optimal.
BabyBjorn baru saja launching spring collection yang stylist dengan tema #dadstories yang available di @mothercareindo @centralstoreid @willowbabyshop @juniorbabyshop_48
#dadstories #babybjornindonesia #babybjorn

Words cannot describe how happy I am to have you. I will always enjoy watching you grow to be the best man you could be. Alhamdulillah bisa merasakan kebahagiaan kaya gini, Poya akan selalu berusaha menjadi yang terbaik untuk Thaya.
Kamu juga bisa ngerasain kebahagiaan ini dengan bonding time bersama BabyBjorn Carrier One yang dapat menemani kedekatan orangtua dengan anak hingga usia 3 tahun dengan 4 posisi yang berbeda.
BabyBjorn Carrier One telah diuji dan diakui oleh The International Hip Dysplasia bahwa baby carrier ini merupakan “hip-healthy carrier”, karena pinggul anak yang baru lahir mendapat dukungan yang tepat dan posisi kaki yang optimal.
BabyBjorn baru saja launching spring collection yang stylist dengan tema #dadstories yang available di @mothercareindo @centralstoreid @willowbabyshop @juniorbabyshop_48
#dadstories #babybjornindonesia #babybjorn

Most Popular Instagram Hashtags