#customersukakamihappy

41 posts

TOP POSTS

Salam kwn2 insta
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa kami sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izzpremiumoutlet ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah

Salam kwn2 insta
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izzpremiumoutlet ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah

Salam syg2!
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Assmualaikum & selamat pagi sayang2 Hari nie Kami berada di plexus riverside jadi pakat mai ramai2 na mcm2 Kami bawak 😘

#saudagarsusu
#saudagarkekroti
#sedapsgt
#customersukakamihappy
#syukuralhmdulilah
#tastymilk
#tastycake
#plexusriverside
#plexuspenang

Assalamualaikum... Selamat pg semua.. Hai senangnya dalam hati πŸ’žπŸ’ž
Pepagi dah dapat feedback positive dr our lovely customer 😘😘..
#bawalpuccilover
#customersukakamihappy
#familyAA

MOST RECENT

Assmualaikum & selamat pagi sayang2 Hari nie Kami berada di plexus riverside jadi pakat mai ramai2 na mcm2 Kami bawak 😘

#saudagarsusu
#saudagarkekroti
#sedapsgt
#customersukakamihappy
#syukuralhmdulilah
#tastymilk
#tastycake
#plexusriverside
#plexuspenang

Terima kasih kepada customer
@muhaimin_maharum yg telah order utk ank nya

Motor batery utk anak2
#RM270
#RM270
#RM270

TERMASUK POSTAGE TAU KE SELURUH NEGARA

CEPAT2 GRAB....MINGGU NI SAJAAAAAAAAAA

WATSUP UTK NK BUAT ORDER
0195895447
@izz_premiumoutletmalaysi
.
.
.
.
.

#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Tq kepada customer yg support #izz_premiumoutletmalaysia
Adidas NMD
@mukhzanifantastika
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Minggu ni #izz_premiumoutletmalaysia nk buat promosi utk semua

Adidas yeezy realboost tauu..bukan biasa2 punya..PREMIUM GRED SEBIJI ORI

#RM390
#RM390
#RM390

TERMASUK POSTAGE TAU KE SELURUH NEGARA

DAPAT FREE GIFT MCM MANA YG ADA DI GAMBAR NI

CEPAT2 GRAB....MINGGU NI SAJAAAAAAAAAA

WATSUP UTK NK BUAT ORDER
0195895447
@izz_premiumoutletmalaysi
.
.
.
.
.

#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Salam kwn2 insta
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izzpremiumoutlet ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah

Kenzo & GUCCI SWETER

Harga xberapa nk mahal ikut pada quality..
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Kenzo sweter

Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Kpd peminatNIKE VAPORMAX2018.harini #izz_premiumoutletmalaysia ada bawa masuk mai gucci highcut..mmg terbaik dr trbaik..mcm2 jenis desing dan colour dok ada..kalau ada yg menusuk di hati pm laju2
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Selamat ptg abg adik2 kakak2

Kpd peminat highcut desing..harini #izz_premiumoutletmalaysia ada bawa masuk mai gucci highcut..mmg terbaik dr trbaik..mcm2 jenis desing dan colour dok ada..kalau ada yg menusuk di hati pm laju2
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Selamat ptg abg adik2 kakak2

Kpd peminat highcut desing..harini #izz_premiumoutletmalaysia ada bawa masuk mai gucci highcut..mmg terbaik dr trbaik..mcm2 jenis desing dan colour dok ada..kalau ada yg menusuk di hati pm laju2
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Hyeee kakak2 manis.harini mai cuci mata sebelum p kenduri ka shooping ka tu sambil2 nk siap tu jgn lupaaa mai tgkk brg terbaru dr #izz_premiumoutletmalaysia ni haahhh.... Wallet LV weiii...xpayah kakak2 buang duit ribu2 p beli ori2 kat butik tu.buang duit saja..PREMIUM GRED pun dah nampak sebiji ori kakak2 oiiiiiiiiiiiiiii......
Kalau minat mai laaa rajin2 kan jari msg tny hargaa dulu ..buat order BNKin duit..4 hari saja nk sabar pun terus brg smp ke rumah tauu..ingat BIASA BIASA KAAAAAAA.

WATSUP ATAU DM TAU
0195895447

Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Hye gurls..pagi2 buka mata boleh cuci mata sbb kasut GUCCi baru saja sampai stock
Size: 35---41

Price rm360
include postage +gucci box + certificate

Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Hye gurls..pagi2 buka mata boleh cuci mata sbb kasut GUCCi baru saja sampai stock
Size: 35---41

Price rm360
include postage +gucci box + certificate

Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Hye gaisss
Salam syg2!
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Berminat dgn NMD R1 2017
Jangan lepaskan peluang

Askum abang2 adik2 kakak

Datang la tgk2 dulu di page @izz_premiumoutletmalaysia ni dulu.
Kalau rasa tertarik di hati boleh la buat PRE ODER YE

Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM GRED & COPY ORI.

ITEM : NMD. R1 2017
ETA : 4 days

TERTUSUK DI HATI BOLEH PM ATAU DM

0195895447
DM @izzpremiumoutlet
#izzpremiumoutlet#
#premiumgred#
#copyori#
#kamixtipu#
#customersukakamihappy#
#LV#
#LVx#
#yeezy#
#nmd#
#wallet#
#belt#

See u yaaaaaa

Before Post to customer ..
Kita kasi video dulu

Askum abang2 adik2 kakak

Datang la tgk2 dulu di page @izzpremiumoutlet ni dulu.
Kalau rasa tertarik di hati boleh la buat PRE ODER YE

Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM GRED & COPY ORI.

ITEM : XLV shoes
ETA : 4 days

TERTUSUK DI HATI BOLEH PM ATAU DM

0195895447
DM @izzpremiumoutlet
#izzpremiumoutlet#
#premiumgred#
#copyori#
#kamixtipu#
#customersukakamihappy#
#LV#
#LVx#
#yeezy#
#nmd#
#wallet#
#belt#

#merecikhawau#

Askum abang2 adik2 kakak

Datang la tgk2 dulu di page @izzpremiumoutlet ni dulu.
Kalau rasa tertarik di hati boleh la buat PRE ODER YE

Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM GRED & COPY ORI.

ITEM : XLV CROSS BODY BAG RED EPU
ETA : 4 days

TERTUSUK DI HATI BOLEH PM ATAU DM

0195895447
DM @izzpremiumoutlet
#izzpremiumoutlet#
#premiumgred#
#copyori#
#kamixtipu#
#customersukakamihappy#
#LV#
#LVx#
#yeezy#
#nmd#
#wallet#
#belt#

See u yaaaaaa

Askum abang2 adik2 kakak

Datang la tgk2 dulu di page @izzpremiumoutlet ni dulu.
Kalau rasa tertarik di hati boleh la buat PRE ODER YE

Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM GRED & COPY ORI.

ITEM : XLV clutch
ETA : 4 days

TERTUSUK DI HATI BOLEH PM ATAU DM

0195895447
DM @izzpremiumoutlet
#izzpremiumoutlet#
#premiumgred#
#copyori#
#kamixtipu#
#customersukakamihappy#
#LV#
#LVx#
#yeezy#
#nmd#
#wallet#
#belt#
#jualmurah#

#merecikhawau

Salam kwn2 insta
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa kami sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izzpremiumoutlet ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN πŸ’― ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORIπŸ‘πŸΌπŸ˜¬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah

Most Popular Instagram Hashtags