[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#customersukakamihappy

MOST RECENT

Terima kasih kerana sudi buat stiker dengan kami 😉
.
.
Kami hanya berikan servis yg terbaik untuk anda 😄
.
.
👇👇👇
JENIS : Normal sticker
.
SAIZ : saiz boleh request dari 3cm dan ke atas
.
WARNA : Boleh request
.
DESIGN : PERCUMA DARI CATALOG KAMI & boleh request (caj berpatutan)
____________________________________________
PROSES : 7 hari bekerja
POSTAGE : FREE SM, RM15 SS
____________________________________________
NAK ORDER : DM/WA 0136136265
.
.
#customersuka #feedbackcustomertegoh #customersukakamihappy

Feedback lagi dari customer kami 😄
.
.
#customersuka #feedbackcustomertegoh #customersukakamihappy

Order dari customer from #frontkent #hitech #kulim
Untuk celebrate #birthday kawan..
Dont worry kami provide delivery.. #foc lagi kalau lebih rm30 tau.. #customersukakamihappy 😆
#cheesetartkulim
#cheesetartmixflavour

Cantik kan rumah Pn Nur Hafizah ni? Tambah cantik dengan orkid purple tu 😍😍😍.. .
.
Terima Kasih puan yer..order 2 arrangments haritu..next order tu nanti kita roger2 😘😘
.
.
#testimoniiloveflora
#customersukakamihappy
#alhamdulillah
#jomrepeatorder😘

Pn Eda pun dah repeat order dengan kami..terima Kasih sangat2..matching betul dgn konsep biru putih.
.
.
#testimoniiloveflora
#customersukakamihappy
#alhamdulillah
#jomrepeatorder😘

Merah saga pilihan Pn Sabiha. Letak di sudut ruang tangga rumah beliau...Thanks tau order orkid kami.
.
.
#testimoniiloveflora
#customersukakamihappy
#alhamdulillah
#jomrepeatorder😘

This tiger orchids memang jadi feveret Pn Intan ni..dah repeat order same orchids 😍😍..Thanks tau order orkid kami.
.
.
#testimoniiloveflora
#customersukakamihappy
#alhamdulillah
#jomrepeatorder😘

Harini dapat banyak feedback dan gambar2 yang customer share... .
.
Ni feedback dari Puan Anne yg sgt ceria orangnya...Thanks tau order orkid kami.
.
.
#testimoniiloveflora
#customersukakamihappy
#alhamdulillah
#jomrepeatorder😘

NEW ARRIVAL!!! PROMO (STOK TERBATAS)
Testimony customer
Welcome reseller
harga reseller
lihat harga tinggal klik ➡📱gambar
tidak tipu-tipu ,foto sama percis dengan barang
minat pm langsung yaa
WA 087880097182
PIN BB 5B753D8b

#testimoni #testimonycustomer #customerselfie #customersuka #customersukakamihappy #onlineshop #onlineshopterpercaya #hargaresellertermurah

Alhamdulillah feedback from customer..Smue ni #tb sebab hakak x berkesempatan nak update IG busy sikit beberape mggu ni..Tapi bisnes on je tau...🤗🤗Maaf ye kesygan smue..PM je untuk order 😍😘
.
.
.
GreenVelvet Butterscotch
small box RM5
.
.
#feedbackcustomer #alhamdulillah #customersukakamihappy #sayajualkek #trustedbaker #trustedseller #homemadecake #browniesserabai #brownieswalnut #browniessedap #redvelvet #greenvelvetbutterscotch #creamycheesy #cheesetartgebu #cheesetartsedap #creamycheesycrunchy #keklavaberhantu #hauntedcake #chocolateaddicted #kekcoklatsedap #kekbangi #bangi #kajang #ukm #xoxo💋

Alhamdulillah customer suka 🎊🎊apa tungu lagi jom cepat2 oder. Contact 📱017 4937414💕💕#customersukakamihappy #browniespenang #browniesnutella #penang #feedbackcust

Alhamdulillah customer suka.🌸so sapa2 yang nak oder boleh dm/wasup oke 💕💕#customerfeedback #penangbrownies #customersukakamihappy #qilacakes

Assmualaikum & selamat pagi sayang2 Hari nie Kami berada di plexus riverside jadi pakat mai ramai2 na mcm2 Kami bawak 😘

#saudagarsusu
#saudagarkekroti
#sedapsgt
#customersukakamihappy
#syukuralhmdulilah
#tastymilk
#tastycake
#plexusriverside
#plexuspenang

Terima kasih kepada customer
@muhaimin_maharum yg telah order utk ank nya

Motor batery utk anak2
#RM270
#RM270
#RM270

TERMASUK POSTAGE TAU KE SELURUH NEGARA

CEPAT2 GRAB....MINGGU NI SAJAAAAAAAAAA

WATSUP UTK NK BUAT ORDER
0195895447
@izz_premiumoutletmalaysi
.
.
.
.
.

#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Tq kepada customer yg support #izz_premiumoutletmalaysia
Adidas NMD
@mukhzanifantastika
Barang bukaN 💯 ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORI👏🏼😬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Minggu ni #izz_premiumoutletmalaysia nk buat promosi utk semua

Adidas yeezy realboost tauu..bukan biasa2 punya..PREMIUM GRED SEBIJI ORI

#RM390
#RM390
#RM390

TERMASUK POSTAGE TAU KE SELURUH NEGARA

DAPAT FREE GIFT MCM MANA YG ADA DI GAMBAR NI

CEPAT2 GRAB....MINGGU NI SAJAAAAAAAAAA

WATSUP UTK NK BUAT ORDER
0195895447
@izz_premiumoutletmalaysi
.
.
.
.
.

#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Salam kwn2 insta
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa ayu sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izzpremiumoutlet ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN 💯 ori tapi kita kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORI👏🏼😬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah

Kenzo & GUCCI SWETER

Harga xberapa nk mahal ikut pada quality..
Berminat dgn premium quality & high quality product and copy ori tapi tatau nak cari mana yg terbaik? Ni haaa sgt recommended ! Bole ushar & beli di @izz_premiumoutletmalaysia ni... harga confirm mampu milik, service tiptop mesra rakyat and ini PREORDER ye.. tapi jgn risau 4 hari jee😘😘
.
.
Barang bukaN 💯 ori tapi kita bg tahu awal2 ada PREMIUM QUALITY & COPY ORI👏🏼😬
.

ETA : 4 days
.
Cepat grab item kesukaan hampa di @izz_premiumoutletmalaysia atau whatsapp +60195895447
.
.
.
.
.

#izzpremiumoutlet
#premiumgred
#copyori
#kamixtipu
#customersukakamihappy
#LV
#LVx
#yeezy
#nmd
#wallet
#belt
#premiumoutlet #copyori #highquality #begmurah #kasutmurah #izzpremiumoutletmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags