[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#curicuricuti

4379 posts

TOP POSTS

Dengan ini, saya sangat berbangga dengan diri sendiri kerana berjaya sampai ke Jeju Island seorang diri dari Seoul.

#curicuricuti
#expeRIAnce
#discovernewjeju
#visitjeju
#visitkorea

Holiday di Hongkong with My mom @zaskiasungkar15 and dad @irwansyah_15 😝 🤣 #emmamaembong #emavengers #curicuricuti @emavengers

#GempakWei : Korang mesti nak cuti free, makan free & terbang free betul tak? Lagi2 bila korang dapat bercuti bersama selebriti popular 😃😃😃Senang je! Join #CuriCuriCuti dan impian korang mungkin akan jadi kenyataan dengan #expeRIAnce bersama dengan selebriti pilihan korang! 😻😻😻
.
.
Nak tau siapa antara selebriti tu? Cuba korang swipe gambar ni 👆🏻👆🏻👆🏻Jom join cepat sebelum 12 malam ini 🗣🗣🗣
.
Info di www.expeRIAnce.com.my

🕶+ ❤️ = 💃 hijab + comingSoon = @emmartw #curicuricuti #emavengers #emmamaembong @emavengers

♥️ maluku
.
Next trip to Ora - Sawai Maluku
Dec: 22-25, 26-29, 29-01 .
.
.
Next 2018 Schedule:
Jan : 04-07
Feb : 15-18
Mar : 29-01
Apr : 12-15, 28-01
May: 10-13, 26-29
Jun : 12-15, 16-19
.
For details/reservation /private trip arrangement pls mail us at info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-5WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999,
+628158812155 (WA)
Line @kakabantrip
.
#kakabantriptomaluku #maluku #barondamaluku #sawai #pulauseram #seramisland #curicuricuti #indonesia #kakabantrip #orabeach #pantaiora #tropicalparadise #oratrip #pulautujuh #wonderfulindonesia

MOST RECENT

ISADORAT TOP TUNIK FISHTAIL

Material: Denim Chambrey

Ukuran :
Dada: 92cm
Labuh depan: 80cm
Labuh belakang: 128cm

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blousetop
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm42.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousefishtail #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #curicuricuti #topblouse #fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia
#blouselabuh

ISADORAT TOP TUNIK FISHTAIL

Material: Denim Chambrey

Ukuran :
Dada: 92cm
Labuh depan: 80cm
Labuh belakang: 128cm

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blousetop
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm42.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousefishtail #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #curicuricuti #topblouse #fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia
#blouselabuh

ISADORAT TOP TUNIK FISHTAIL

Material: Denim Chambrey

Ukuran :
Dada: 92cm
Labuh depan: 80cm
Labuh belakang: 128cm

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blousetop
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm42.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousefishtail #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #curicuricuti #topblouse #fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia
#blouselabuh

My Phill .💞🌹 #curicuricuti #decemberbaby #Melaka

Seluar Janna Nick
Sale!! Material: High quality Cotton denim tebal

Ready stock semua colour kecuali no 7.

Ukuran::
Pinggang full getah (ada tali)
Punggung 34-44"
Labuh 36"

NAK ORDER, #joggerpants #pantswanita
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm32.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #seluarjannanick #ootdmalaysia #joggerpantswanitamalaysia #pantsjoggersales #seluarjogger #seluarwanitamalaysia #expeRIAnce #koleksiseluarjogger #seluarcottondenim
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #joggingsantai #curicuricuti
#fesyenseluarwanita #seluarpantscantikmalaysia

With Qhaliesya Amal Islami....nak ikut ayah bekpek katanya!! #curicuricuti

PALAZO LINE (Tulang)

Material: Spandex

Ukuran::
Pinggang getah 26"
Pinggul 36"
Labuh Seluar 39"

NAK ORDER,
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Special ✨
Rm30.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#seluarslack #whitepalazo
#seluarpalazo #palazostretchable #palazomalaysia #palazopants #ootdmalaysia
#palazospandex #meletopcun #palazotulang #palazotulang #palazosales #muslimahmalaysia #koleksiseluarpalazowanita #seluar #seluarwanita #trustedseller #bazarpaknil #curicuricuti

Terbaru 😘 Jeans Putih Viral Sekarang Ni , Harga Direct Kilang
Material Tiptop ! Lembut Sangat And Supper Strechy

Design Staright Cut

Available 2 cutting:: S ( Sesuai L XL )
Pinggang 30-36"
Pinggul 40-50"
Peha 22-30"
Labuh 39

M ( Sesuai XL 2XL )
Pinggang 32-38"
Pinggul 40-50"
Peha 24-32"
Labuh 40"

NAK ORDER,
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Special ✨
Rm49.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#jeansputih #denimjeansputih
#jeansplussize #jeansstretchable #fesyenjeansputih #fesyenjeansstretchable #stretchablejeansmalaysia #stretchablejeans #denimjeans #ootdmalaysia
#jeansmemeri #meletopcun #skinnyfitjeans #jeanswanitamalaysia #jeanssales #muslimahmalaysia #koleksiseluarjeanswanita #seluarjeansmemeri #seluarjeans
#trustedseller #bazarpaknil #curicuricuti

TUNIC ZARA UP TO DATE

Design tunic labuh.

Material: COMO CREPE -Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable. -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light iron sebelum dipakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA::
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’
-Potongan tunic kembang beralun yang gojez dan trendy

KEISTIMEWAAN:
#bffriendly
#wudhukfriendly -Mudah disarung
-Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai
-Design kembang beralun menampilkan ciri moden tetapi sopan 👉Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai. 👉Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 👉Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm65 Sm / Rm70 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousedinner #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #tunicmuslimah
#fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia

TUNIC ZARA UP TO DATE

Design tunic labuh.

Material: COMO CREPE -Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable. -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light iron sebelum dipakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA::
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’
-Potongan tunic kembang beralun yang gojez dan trendy

KEISTIMEWAAN:
#bffriendly
#wudhukfriendly -Mudah disarung
-Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai
-Design kembang beralun menampilkan ciri moden tetapi sopan 👉Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai. 👉Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 👉Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm65 Sm / Rm70 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousedinner #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #tunicmuslimah
#fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia

TUNIC ZARA UP TO DATE

Design tunic labuh.

Material: COMO CREPE -Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable. -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light iron sebelum dipakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA::
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’
-Potongan tunic kembang beralun yang gojez dan trendy

KEISTIMEWAAN:
#bffriendly
#wudhukfriendly -Mudah disarung
-Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai
-Design kembang beralun menampilkan ciri moden tetapi sopan 👉Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai. 👉Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 👉Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm65 Sm / Rm70 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousedinner #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #tunicmuslimah
#fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia

TUNIC ZARA UP TO DATE

Design tunic labuh.

Material: COMO CREPE -Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable. -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light iron sebelum dipakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA::
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’
-Potongan tunic kembang beralun yang gojez dan trendy

KEISTIMEWAAN:
#bffriendly
#wudhukfriendly -Mudah disarung
-Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai
-Design kembang beralun menampilkan ciri moden tetapi sopan 👉Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai. 👉Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 👉Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm65 Sm / Rm70 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousedinner #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #tunicmuslimah
#fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia

TUNIC ZARA UP TO DATE

Design tunic labuh.

Material: COMO CREPE -Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable. -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light iron sebelum dipakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA::
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’
-Potongan tunic kembang beralun yang gojez dan trendy

KEISTIMEWAAN:
#bffriendly
#wudhukfriendly -Mudah disarung
-Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai
-Design kembang beralun menampilkan ciri moden tetapi sopan 👉Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai. 👉Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 👉Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm65 Sm / Rm70 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousedinner #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #tunicmuslimah
#fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia

TUNIC ZARA UP TO DATE

Design tunic labuh.

Material: COMO CREPE -Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable. -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light iron sebelum dipakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA::
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’
-Potongan tunic kembang beralun yang gojez dan trendy

KEISTIMEWAAN:
#bffriendly
#wudhukfriendly -Mudah disarung
-Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy pada pemakai
-Design kembang beralun menampilkan ciri moden tetapi sopan 👉Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai. 👉Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 👉Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat

NAK ORDER, #topblousemuslimah #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm65 Sm / Rm70 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousedinner #ootdmalaysia #blousewanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajublouselabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #blousemuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #tunicmuslimah
#fesyenblousewanita #blousecantikmalaysia

MAWAR KURUNG
Offer offerrrr

Material: Quality Moss Crepe

Round neck
Hidden Front Zipper and sleeve
Embroidery patch at edge sleeve
.
Free Size S fit to L (Label XL)
Shoulder 15.5in
Bust 38in
Waist 40in
Hips 44in
Armhole 18in
Sleeve Length 22in
Length 28in

Skirt
Waist 30-40" (elastic waist)
Hips 42"
Length 43"
.
NAK ORDER, #minikurung #kurungmoden
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Clearance Stock Price✨ Emerald Green
Rm100 Sm / Rm103 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊✨ #meletopcun #blousetop #kurungdinner #ootdmalaysia #majliskenduri #majlisakikah #openhouse #majlisdinner #bajukurung #expeRIAnce #kurungmoden #koleksibajukurung #minikurung #bajukurung2017 #minikurung2017
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #topkurung

MAWAR KURUNG
Offer offerrrr

Material: Quality Moss Crepe

Round neck
Hidden Front Zipper and sleeve
Embroidery patch at edge sleeve
.
Free Size S fit to L (Label XL)
Shoulder 15.5in
Bust 38in
Waist 40in
Hips 44in
Armhole 18in
Sleeve Length 22in
Length 28in

Skirt
Waist 30-40" (elastic waist)
Hips 42"
Length 43"
.
NAK ORDER, #minikurung #kurungmoden
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Clearance Stock Price✨ Dark Blue
Rm100 Sm / Rm103 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊✨ #meletopcun #blousetop #kurungdinner #ootdmalaysia #majliskenduri #majlisakikah #openhouse #majlisdinner #bajukurung #expeRIAnce #kurungmoden #koleksibajukurung #minikurung #bajukurung2017 #minikurung2017
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #topkurung

MAWAR KURUNG
Offer offerrrr

Material: Quality Moss Crepe

Round neck
Hidden Front Zipper and sleeve
Embroidery patch at edge sleeve
.
Free Size S fit to L (Label XL)
Shoulder 15.5in
Bust 38in
Waist 40in
Hips 44in
Armhole 18in
Sleeve Length 22in
Length 28in

Skirt
Waist 30-40" (elastic waist)
Hips 42"
Length 43"
.
NAK ORDER, #minikurung #kurungmoden
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Clearance Stock Price✨ Candy Pink
Rm100 Sm / Rm103 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊✨ #meletopcun #blousetop #kurungdinner #ootdmalaysia #majliskenduri #majlisakikah #openhouse #majlisdinner #bajukurung #expeRIAnce #kurungmoden #koleksibajukurung #minikurung #bajukurung2017 #minikurung2017
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #topkurung

Terima Kasih kerana memberi sokongan kepada kami 🤗

Berminat? Hanya KLIK link ni 👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/+60125666614
http://www.wasap.my/+60175212128

Cara yang lebih mudah untuk kami memberi & berkongsi tentang pakej-pakej menarik, murah dan terbaik dari kami 😁👍 #golfsportsandleisuresdnbhd

Terima Kasih 😉

#ipohmali
#tourismperak
#worldofwonders
#tourismmalaysia
#visitperak2017
#tiketmurahlostworldoftambun #tiketmurahmapsmeruipoh
#mapsmeruipoh #cutibajet #dekatje
#curicuricuti #cutisekolahakhirtahun2017 #cutisekolah2017 #cuticutimalaysia

LIKE ☺ SHARE😄VIRAL😊

♥️ maluku
.
Next trip to Ora - Sawai Maluku
Dec: 22-25, 26-29, 29-01 .
.
.
Next 2018 Schedule:
Jan : 04-07
Feb : 15-18
Mar : 29-01
Apr : 12-15, 28-01
May: 10-13, 26-29
Jun : 12-15, 16-19
.
For details/reservation /private trip arrangement pls mail us at info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-5WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999,
+628158812155 (WA)
Line @kakabantrip
.
#kakabantriptomaluku #maluku #barondamaluku #sawai #pulauseram #seramisland #curicuricuti #indonesia #kakabantrip #orabeach #pantaiora #tropicalparadise #oratrip #pulautujuh #wonderfulindonesia

Seeing is believing
.
Next Wayag Raja Ampat Trip
16 Des - 21 Des (full)
21 Des - 25 Des (available 4 seats)
28 Des - 2 Jan (full)
31 Des - 4 Jan ( available 4 seats)
For trip details/Reservation/ private trip arrangement please mail to info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-5.WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999, +628158812155 ( WA )

#kakabantriptorajaampat #rajaampat #kakabantrip#wonderfulindonesia #curicuricuti #wayag #painemo#pianemo #indonesia #pesonaindonesia #papua

Winter morning from Dubai.

Selamat beraktifitas dan bersiap menyongsong weekend. Jangan lupa . . bersenang-senanglah. 😉

@Regranned from @sindbad_hot_air_balloons #regrann
#cuti #liburan #indonesiantraveler #curicuricuti #liburanmurah #umrah #jalan2 #indotravel #infojkt #jalanjalanmen #indotravellers #rekreasi #liburankemana

too beautiful to be true!
.
Next Sailing Komodo Trip
Dec: 21-25 (full), 22-25 (full), 25-28 (full), 27-30 (full), 30-02 group 3 available 4 seats .
.
Schedule for 2018
Jan: 04-07, 12-15, 19-22, 26-29
Feb: 02-05, 09-12, 16-19, 23-26
Mar: 02-05, 09-12, 16-19, 23-26, 29-01
Apr: 06-09, 13-16, 20-23, 27-30, 28-01
Mei: 04-07, 10-13, 11-14, 18-21, 25-28, 26-29
June: 01-04, 08-11, 12-15, 16-19, 22-25, 29-02
.
Trip details/reservation /private trip arrangement pls mail us at info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-5.WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999,
+628158812155 ( WA )
.
#pinkbeach #kakabantriptokomodo #komodo#komodoisland #pulaukomodo #gililawa #gililaba #padar#pulaupadar #padarisland #kakabantrip #indonesia#komodosailingtrip #sailingkomodo #curicuricuti#sailingkomodotrip #rinca #labuanbajo #floresoverland#waerebo #komodonationalpark #kelorisland

Crushed by waves.. 👊
.
Next trip to sumba
Dec: 22-25, 26-29, 29-01 .
.
2018 Schedule:
Jan : 04-07
Feb : 15-18
Mar : 29-01
Apr : 12-15, 28-01
May: 10-13, 26-29
Jun : 12-15
.
For trip details/Reservation/ private trip arrangement please mail to info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-17WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999,
+628158812155 ( WA )
.
#kakabantriptosumba #sumba #sumbaisland#curicuricuti #percutian #pulausumba #exploresumba #visitsumba #indonesia

Hot rite now! SALES SPECIAL 🎉
ROY TRIPLE LINES JOGGER

Saiz: S M L XL XXL
Material: COTTON DENIM
Best sejuk.. UKURAN💐

Size 30 (S/M)
Pinggang 28-31"
Labuh 39"

SIZE 32 (M)
Pinggang 30-33"
Labuh 39"

Size 34 (L)
Pinggang 33-35"
Labuh 40"

Size 36 (XL)
Pinggang 35-37"
Labuh 41"

SIZE 38 (XL)
PINGGANG 37-39'
LABUH 42

SIZE 40-42 (2XL)
PINGGANG 40-43"
LABUH 43"

NAK ORDER, #joggerpants #armypantswanita
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm54.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #seluararmy #ootdmalaysia #joggerpantswanitamalaysia #pantsarmysales #seluarjoggerarmy #seluarwanitamalaysia #expeRIAnce #koleksiseluarjogger #seluarcottondenim
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #joggingsantai #curicuricuti
#fesyenseluarwanita #seluarpantscantikmalaysia

Sales Y.E.S!! Jogger Pants Army

Seluar Cotton Denim, Tebal.

Ukuran:
Pinggang full getah
Punggung 36-42"
Labuh 36"

NAK ORDER, #joggerpants #armypantswanita
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm26.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #seluararmy #ootdmalaysia #joggerpantswanitamalaysia #pantsarmysales #seluarjoggerarmy #seluarwanitamalaysia #expeRIAnce #koleksiseluarjogger #seluarcottondenim
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #joggingsantai #curicuricuti
#fesyenseluarwanita #seluarpantscantikmalaysia

Hot rite now! SALES SPECIAL 🎉
ROY TRIPLE LINES JOGGER

Saiz: S M L XL XXL
Material: COTTON DENIM
Best sejuk.. UKURAN💐

Size 30 (S/M)
Pinggang 28-31"
Labuh 39"

SIZE 32 (M)
Pinggang 30-33"
Labuh 39"

Size 34 (L)
Pinggang 33-35"
Labuh 40"

Size 36 (XL)
Pinggang 35-37"
Labuh 41"

SIZE 38 (XL)
PINGGANG 37-39'
LABUH 42

SIZE 40-42 (2XL)
PINGGANG 40-43"
LABUH 43"

NAK ORDER, #joggerpants #armypantswanita
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm54.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #seluararmy #ootdmalaysia #joggerpantswanitamalaysia #pantsarmysales #seluarjoggerarmy #seluarwanitamalaysia #expeRIAnce #koleksiseluarjogger #seluarcottondenim
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #joggingsantai #curicuricuti
#fesyenseluarwanita #seluarpantscantikmalaysia

Sales Y.E.S!! Jogger Pants Army

Seluar Cotton Denim, Tebal.

Ukuran:
Pinggang full getah
Punggung 36-42"
Labuh 36"

NAK ORDER, #joggerpants #armypantswanita
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm26.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #seluararmy #ootdmalaysia #joggerpantswanitamalaysia #pantsarmysales #seluarjoggerarmy #seluarwanitamalaysia #expeRIAnce #koleksiseluarjogger #seluarcottondenim
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #joggingsantai #curicuricuti
#fesyenseluarwanita #seluarpantscantikmalaysia

OFFER! OFFER! Y.E.S!! 🎊🎊
KEMEJA ZARA

Material: Cotton

Ukuran:
Bahu 15"
Dada 40"
Labuh 31"
Labuh tangan 22.5"

NAK ORDER, #kemejalabuh #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm26.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousebutang #ootdmalaysia #kemejawanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajukemejalabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #kemejamuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #topblouse
#fesyenblousewanita #kemejacantikmalaysia

OFFER! OFFER! Y.E.S!! 🎊🎊
KEMEJA ZARA

Material: Cotton

Ukuran:
Bahu 15"
Dada 40"
Labuh 31"
Labuh tangan 22.5"

NAK ORDER, #kemejalabuh #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm26.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousebutang #ootdmalaysia #kemejawanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajukemejalabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #kemejamuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #topblouse
#fesyenblousewanita #kemejacantikmalaysia

OFFER! OFFER! Y.E.S!! 🎊🎊
KEMEJA ZARA

Material: Cotton

Ukuran:
Bahu 15"
Dada 40"
Labuh 31"
Labuh tangan 22.5"

NAK ORDER, #kemejalabuh #blouselabuh
DM OR TEKAN WASAP LINK AT BIO

Dontmissthisone Price Offer✨
Rm26.00
Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss

Actual color may vary due to flash & lighting condition.
Enjoy Shopping! 😊

#meletopcun #blousebutang #ootdmalaysia #kemejawanitamalaysia #openhouse #bajusales #muslimahattire #muslimahmalaysia #bajukemejalabuh #expeRIAnce #koleksibajumuslimah #minikurung #kemejamuslimah
#trustedseller #bazarpaknil
#meletop #kendurikendara #bajuopis #curicuricuti #topblouse
#fesyenblousewanita #kemejacantikmalaysia

😘😍😘😍
@Regranned from @kakabantrip - Snorkeling at Misool Raja Ampat
.
Next Trip to Misool
26 Des - 30 Des
31 Des - 4 Jan .
For trip details/Reservation/ private trip arrangement please mail to info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-5.WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999, +628158812155 ( WA )

#kakabantriptorajaampat #rajaampat #kakabantrip#wonderfulindonesia #curicuricuti #balbulol #misool #indonesia #pesonaindonesia #kakabantriptomisool - #regrann

Snorkeling at Misool Raja Ampat
.
Next Trip to Misool
26 Des - 30 Des
31 Des - 4 Jan .
For trip details/Reservation/ private trip arrangement please mail to info@kakabantrip.com
.
Or call us (Mon-Fri 9-5.WIB) at:
+6221-83703157, +62-81211888999, +628158812155 ( WA )

#kakabantriptorajaampat #rajaampat #kakabantrip#wonderfulindonesia #curicuricuti #balbulol #misool #indonesia #pesonaindonesia #kakabantriptomisool

Ini salah satu object favourite mimin di Abudhabi, @sheikhzayedgrandmosque .

Bangunan ini dibangun bertahun2 dgn inspirasi arsitekur dr berbagai dunia, juga bahan terbaik dan termahal.

Mesjid ini terbuka untuk kunjungan dr semua kalangan. bersiaplah untuk melongo terkagum-kagum dgn keindahan mesjid ini.

Sangat cocok untuk yang transit umrah.
Buat yg mau melamar dengan Bismillah juga bisa 😉 📸: @jordhammond @ihbmi @jaworskyj
Regrann: @visitabudhabi

#cuti #liburan #indonesiantraveler #curicuricuti #liburanmurah #umrah #jalan2 #indotravel #infojkt #jalanjalanmen #indotravellers #rekreasi #liburankemana

Most Popular Instagram Hashtags