#cun

120804 posts

TOP POSTS

Intento de ser seria parte 3 🌙 #cun

Hi bananas ! Jum beli Watson's canisters and take photo of it 🌷 these are multipurpose canisters, boleh guna sebagai macam macam. Tunjuk cara paling creative awak menggunakan bekas tersebut 🌈 gambar paling cantik, akan dapat hamper dari Watson 🥜 tapi kena tag naddy and guna hashtag #watsonsfestive #cun #watsonsmalaysia goodluck !

Büyük bir aşk hikayesi..❤️🐾➡️ #cun #lovestory #glennofimaalterrier #terrier #puppy #love #summer2017 #istanbul #turkey

Los Vásquez Valerio.- ❤️ #siblings #hermanos #Nini #Cun #CunCun

Selesai sudahh iftar bersame team sakura racingg 💨💨💨 happy iftarr .. Kuantann 🌹👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻 #wcy#cun#

mung ngalap berkah, mboten usah serakah, insyaAllah sing dikarepke mboten bakal kesah... #cun

MOST RECENT


最近のプリクラは自動でメイクしてくれるんやって 😎🤘🏻
すごいな ( 笑 )
別人すぎてうける 😹😹

明日は初のゆいちゃんDAY !!
タノシミ 👀🌷
プリクラも初やし とりあえずタノシミ 😚( 笑 )



#summervacation #プリクラ #wink #cun't2 #プリント倶楽部

Aquatic Soap boleh digunakan oleh mereka yang ada kulit normal, kulit berminyak, kulit kombinasi, sensitif dan juga kulit kering😉
.
.
Antara bahan dalam Aquatic Soap ialah aquacteen dari pokok cactus, aloevera, dan juga canadian willow herba
.
.
KELEBIHAN AQUATIC SOAP:
.
.
💚Menghaluskan dan mengaktifkan sel kulit yang lebih muda
💚Menyegarkan mata dan menghilangkan lingkaran hitam bawah mata
💚Merawat masalah jerawat dengan adanya kandungan apple stem sell yang kaya dengan vitamin C dan E
💚Menyerap dan mengekalkan kelembapan pada wajah
💚Sangat bantu untuk merawat kulit bermasalah seperti kulit kering, iritasi, keradangan dan kesan terbakar
💚Merawat masalah jerawat
💚Dapat mengawal pengeluaran minyak pada wajah
💚Membantu untuk cegah kulit dari terbakar (sunburn)
.
.
Harga sekotak RM39 📱Whatsapp:0172350969📱
📮Postage Rm8 sm / Rm9 ss📮

#cantik #flawless #jerawat #kulit #auoliya #cun #awek #gadis #ayu #licin #sabun #soap #foundation #collagen

Pssssttttttt ! Nak tau tak kenapa Auoliya Emulsion menjadi pilihan ramai ??😉 Antara sebabnya adalah:
😘Mudah meresap kedalam kulit.
😘Formula Auoliya Emulsion ini yang sangat ringan dan halus mampu membuatkan nya terus meresap jauh kedalam kulit.
.
Sangat simple 1 produk boleh pakai siang dan malam...lepas solat nak apply lagi pun tak da masalah...👍👍
.
📱Whatsapp:0172350969📱
📮Postage Rm8 sm / Rm9 ss📮

#cantik #flawless #jerawat #kulit #auoliya #cun #awek #gadis #ayu #licin #sabun #soap #foundation #collagen

Mesti korang tertanya2 apa kelebihan set wowskin ni kan ?
.
Meh nak share skit dgn korang yg ingin tahu tu , serum ni menjadi ASBAB MENGHILANGKAN KESAN JERAWAT KAT MUKA UOLLS TU 💘
.
Caranya , kan ada dua botol , satu utk pakai pagi dan satu lagi untuk pakai malam. Perfect combo ! 🔥
.
Macam mana rasa nak cuba tak set wowskin ni ?
.
Jom cuba dgn harga promosi 50% kot . Makk aii , biar betik .
.
Rm59 sahaja utk satu set (dapat dua botol)
+ rm8 pos sem
.
#tips #cosmetics #cantik #ratucantik #cun #meletops #rahsia #jelita

ROY
Harga : RM12
Postage : RM8(SM)RM10(SS)
Saiz : 6m-9m, 9m-12m, 18m-24m

Pm/WhatsApp 0126527991
#Meletop #robocarpoli #pyjamas
#sajakongsi #sayajualbaju #comel
#bazaarpaknil #merah #cun
#bazaarkeknis #bizonline #kl
#islamisfirstclass #sentul #mawar

Dapat je COLLAGEN FOUNDATION.. dah try pun pakai kat muka ni.. Malas nak komen lah, nak terus bagi 👍👍👍👍👍 Best tau pakai COLLAGEN FOUNDATION ni
🌸Bau wangi
🌸2 in 1 ( foundation and bedak) tak perlu pakai bedak dah awak, just sapu Collagen Foundation je
🌸Ada SPF 25
🌸Mengandungi Vit C & E, Argan Oil yg memberi khasiat kpd kulit muka
🌸Tekstur yg lembut ( tak berminyak)

Dah baca? Rugi kan tak try kan, lebih2 lagi nak raya tahun ni nak cantik gojes sekelip mata
Nak..?Jom PM😊 📱Whatsapp:0172350969📱
📮Postage Rm8 sm / Rm9 ss📮

#cantik #flawless #jerawat #kulit #auoliya #cun #awek #gadis #ayu #licin #sabun #soap #foundation #collagen

Cantik Founder Herra. Kukiy dah cantik dengan Herra Beauty. Sekarang bertambah cantik lagi dengan Herra Treatment Foundation

Jom cantik bersama Herra Treatment Foundation dengan harga promosi boleh whatsapp Admin Herra ke

WASAP> 'HERRA' > 016 7736 940

WASAP> 'HERRA' > 016 7736 940

WASAP> 'HERRA' > 016 7736 940

Untuk dapatkan lebih promosi dan FREEGIFT MENARIK

#herrahq #jerawat #jeragat #cantik #cun #mua #perak #instashop #putihgebu #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor #muamalaysia #makeuptunang #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah #arganoil #flawless #vitaminc #sayajualsayapakai

✨AUOLIYA AQUATIC SOAP Melembutkan Kulit Wajah!✨ Bagi sesiapa yang mengalami masalah kulit muka berikut:
👉Kulit Muka Kering
👉Iritasi
👉Keradangan
👉Kesan Terbakar

AUOLIYA AQUATIC SOAP boleh membantu merawat masalah berikut dengan cara menggunakannya 2 kali sehari dengan konsistan👍🏻👍🏻 Dan yang bestnya lagi tentang AUOLIYA AQUATIC SOAP ni:
❤️Dari bahan utama aquacacteen iaitu dari pokok kaktu yang terbukti mampu menyerap dan mengekalkan kelembapan kulit
❤️Merupakan formula terbaru Swiss teknologi iaitu pengambilan secara stemcell terhadap kandungan aqua dalam kaktus
❤️Tidak mudah cair apabila ditinggalkan dalam bilik air 📢📢So awak, apa lagi, mai lah try Aquactic Soap sekarang!📢📢 📱Whatsapp:0172350969📱
📮Postage Rm8 sm / Rm9 ss📮

#cantik #flawless #jerawat #kulit #auoliya #cun #awek #gadis #ayu #licin #sabun #soap #foundation #collagen

Nak berpantun dulu untuk cap cun dengan harga yang cun bawah ni 👇👇 💕💕
.
.

Potret yang indah didalam bingkai,
Dilapik pula kulit buaya,
Cap kami sedap dipakai,
Menampilkan diri lebih bergaya 😉
.
.
💞Cap Air Jordan💞
Rm45 termasuk postage
.
.
Untuk pembelian boleh dm saya atau terus whatsapp .
.
(0174169965 | Syahir)
.
.

#singgahdulu #harussinggah #capmurah #cap #puma #uitm #usm #usim #uthm #utm #kuis #cun #murah #Trusted #stoned #kacak #cantik #airjordan

Uolls dah tau betul Auoliya Emulsion ni boleh pakai sebagai primer jugak?
.
.
Means pakai Auoliya dulu sebelum pakai foundation. Jadinya muka akan lembap je. Bila dah lembap mudah lah nak ratakan foundation nanti. Dann paling Best muka uolls akan jadi makin smooth, flawless dan glowing tau. Jangan sesekali skip primer kalau uolls nak dapatkan wajah yang feloless bak artis korea
.
.
Nak taw lagi fungsi Auoliya emulsion? Meh baca ni
.
.
🌸Menaturalkan pH kulit
🌸Memberi kelembapan pada wajah
🌸Bertindak sebagai satu lapisan supaya kotoran tidak meresap di dalam kulit
🌸Structure yang sangat halus dan lembut mampu menyerap dan meresap jauh ke dalam liang roma
🌸Menyerap lebihan minyak di wajah
🌸Berfungsi sebagai anti-aging
🌸Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk kulit sensitif
🌸Menjadikan wajah kelihatan lebih muda dari usia
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Mengembalikan kecantikan asli warna kulit wanita asia
🌸Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut
🌸Menghilangkan masalah ruam baby
🌸Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸Mencerahkan wajah
.
.
📱Whatsapp:0172350969📱
📮Postage Rm8 sm / Rm9 ss📮

#cantik #flawless #jerawat #kulit #auoliya #cun #awek #gadis #ayu #licin #sabun #soap #foundation #collagen

😍😍😍😍😍😍😍
Assalamualaikum dan salam jumaat gaisss. .wowwwwww cantiknya tdung #desuria

Tak tidur malam kepada siapa yg lihat video ni
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘 Harga murahhhh!
Harga murahhhh!
Jom beliiiii 😀😀😀😀😀😀😀
Yang tak oder lagi jom oder...
Berminat???
.😊😊😊 Jom jom jom pm
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217

#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalliplapliplap #bawalcun #desuria #bawalameletup
#bawalhot #bawalmurahsangat #bawalsale #bawalpromosi #upfollower #unfollowerdetected #bawal #tudung #jombeli #kualitimantop #takmenyesalkalaubeli #reapeatorder #belibanyak #gainfollower #kristal #jomfollow #liplapliplap #like #jombeli #jomlike #cun

🌟Colagen Foundation🌟 📢📢Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E, argan oil dan juga colagen. .📢📢 KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION :
♦️Tidak mengandungi silikon
♦️Mudah dicuci
♦️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi
♦️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari ♦️Sangat mudah untuk diratakan, guna jari pon boleh
♦️Tekstur yang sangat ringan ♦️Tekstur yang tidak berminyak ♦️Bantu melembapkan wajah ♦️Bertindak sebagai anti penuaan
♦️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut
♦️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda 📱Whatsapp:0172350969📱
📮Postage Rm8 sm / Rm9 ss📮

#cantik #flawless #jerawat #kulit #auoliya #cun #awek #gadis #ayu #licin #sabun #soap #foundation #collagen

👯👯👯👯👯👯👯
Assalamualaikum gaisss.
.wowwwwww cantiknya tdung #desuria

Harga murahhhh!
Harga murahhhh!
Jom beliiiii 😀😀😀😀😀😀😀
Yang tak oder lagi jom oder...
Berminat???
.😊😊😊 Jom jom jom pm
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217

#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalliplapliplap #bawalcun #desuria #bawalameletup
#bawalhot #bawalmurahsangat #bawalsale #bawalpromosi #upfollower #unfollowerdetected #bawal #tudung #jombeli #kualitimantop #takmenyesalkalaubeli #reapeatorder #belibanyak #gainfollower #kristal #jomfollow #liplapliplap #like #jombeli #jomlike #cun

드레스 입은 날도 처음이었고 맥주 마시기 잼나닷!

Desuria vs Artie.. Apakah perbezaannya?
Can u see?
Tell me...😃
.
Tips nk dpt perbezaan ketara, ZOOM gambar..
.

P/S:Tu sebab sy tegas penggunaan gmbr dr desuria, tp u oll guna kain lain. Kalau customer dpt,xsama mcm desuria, pastu complaint kain desuria. Rosak kualiti taw...
So, nk guna gmbr desuria, meh join #teamdesuria 😊😊😊 Jom jom jom pm
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217

#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalliplapliplap #bawalcun #desuria #bawalameletup
#bawalhot #bawalmurahsangat #bawalsale #bawalpromosi #upfollower #unfollowerdetected #bawal #tudung #jombeli #kualitimantop #takmenyesalkalaubeli #reapeatorder #belibanyak #gainfollower #kristal #jomfollow #liplapliplap #like #jombeli #jomlike #cun
#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral

Desuria vs kangaroo.. Apakah perbezaannya?
Can u see?
Tell me...😃
.
Tips nk dpt perbezaan ketara, ZOOM gambar..
.

P/S:Tu sebab sy tegas penggunaan gmbr dr desuria, tp u oll guna kain lain. Kalau customer dpt,xsama mcm desuria, pastu complaint kain desuria. Rosak kualiti taw...
So, nk guna gmbr desuria, meh join #teamdesuria 😊😊😊 Jom jom jom pm
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217

#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalliplapliplap #bawalcun #desuria #bawalameletup
#bawalhot #bawalmurahsangat #bawalsale #bawalpromosi #upfollower #unfollowerdetected #bawal #tudung #jombeli #kualitimantop #takmenyesalkalaubeli #reapeatorder #belibanyak #gainfollower #kristal #jomfollow #liplapliplap #like #jombeli #jomlike #cun
#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral

AIRIS VS DESURIA?
Apakah perbezaannya?
Can u see?
Tell me...😃 Tips nk dpt perbezaan ketara, ZOOM gambar.. P/S:Tu sebab sy tegas penggunaan gmbr dr desuria, tp u oll guna kain lain. Kalau customer dpt,xsama mcm desuria, pastu complaint kain desuria. Rosak kualiti taw...
So, nk guna gmbr desuria, meh join #teamdesuria 😊😊😊 Jom jom jom pm
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217

#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalliplapliplap #bawalcun #desuria #bawalameletup
#bawalhot #bawalmurahsangat #bawalsale #bawalpromosi #upfollower #unfollowerdetected #bawal #tudung #jombeli #kualitimantop #takmenyesalkalaubeli #reapeatorder #belibanyak #gainfollower #kristal #jomfollow #liplapliplap #like #jombeli #jomlike #cun
#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral

👯👯👯👯👯👯👯
Assalamualaikum gaisss.
.wowwwwww cantiknya tdung #desuria

Harga murahhhh!
Harga murahhhh!
Jom beliiiii 😀😀😀😀😀😀😀
Yang tak oder lagi jom oder...
Berminat???
.😊😊😊 Jom jom jom pm
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217
📲+6013-2128217

#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalliplapliplap #bawalcun #desuria #bawalameletup
#bawalhot #bawalmurahsangat #bawalsale #bawalpromosi #upfollower #unfollowerdetected #bawal #tudung #jombeli #kualitimantop #takmenyesalkalaubeli #reapeatorder #belibanyak #gainfollower #kristal #jomfollow #liplapliplap #like #jombeli #jomlike #cun

Most Popular Instagram Hashtags