#cucurbadakfrozen

MOST RECENT

Alhamdulillah.. Utk order hari ini pulak. Tq awak😊

#tauhubegedil
#cucurbadakfrozen
#rezekisyawal
#daridapurlili

One happy family. Tapi ni bukan family sis 😁 ni besfren sis, dia order #sourcreambuttercake hari tu dan #cucurbadakfrozen. Yg bawah tu je anak sis hehe. Tq @nndyana1106 sudi dtg all the way from Ampang to Nilai 😁 Yang sebenar benarnya, sebab sis order #acarbuah mak dia. Acar buah mak dia uuuuiiii tak payah nak sembang lebih, dari zaman sis belajar kat uitm dulu, sis memang suka sangat2! Sis kasi 10 bintang 🌟🌟🌟🌟🌟

Alhamdulillah, list queue order. Stock yang tinggal very limited. πŸ˜“ Lepas raya baru restock ya, sis nak focus buat kuih raya hihi

#listorder
#karipappusinghomemade
#cucurbadakfrozen
#karipappusingfrozen
#sayajualkaripap
#sayajual
#ramadhan2018

Deep freezer dah penuh! Tapi banyak yang dah reserved tau. Ini stock terakhir, lepas ni mak sis nak berehat tutup kedai, lepas raya baru boleh order semula 😁 Cepat2 whatsapp kalau nak ya! Klik sajer link di profile πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #karipappusinghomemade
#karipappusingfrozen
#cucurbadakfrozen
#sayajualkaripappusing
#sayajual
#ramadhan2018
#frozenkuih
#frozenfood

Thank you so much sis Gee repeat order dan siap amek order kawan2 di #rhbjlntunrazak and many many thanks jugak Kak Hanizul Hashim, sudi nak cuba #karipappusing & #cucurbadak kita! Cepat-cepat whatsapp, klik sajer link di profile untuk order!
#karipappusingfrozen
#cucurbadakfrozen
#karipappusingsardin
#karipappusinghomemade
#karipappusingdagingkentang
#karipappusingayamkentang
#karipappusingrangup
#nilaibaker
#homebakers
#nilai
#enstek
#nilaiimpian
#bbst
#sayajualkaripap
#sayajual
#ramadhan2018
#cariduitrayalebih 😊

BILA HUJAN TAK DAPAT NAK KE BAZAR 😭DAH TIBA MASA BELI PRODUK UNCLEZAM SIMPAN STOK DIRUMAH. BILA-BILA BOLEH MAKAN TAK PERLU KELUAR RUMAH.

Berbukalah puasa dengan kuih tradisi CUCUR BADAK UNCLEZAM yang pastinya LAZAT dan mengamit kenangan.😌 Ianya merupakan kuih tradisi turun temurun.
Rasa lembut dan inti kelapa yang pedas dan manis sesuai dimakan bersama seisi keluarga.😍 Mudah dan cepat dihidangkan.πŸ‘πŸ» Belum cuba belum tahu.πŸ€” Dapatkan pelbagai lagi produk Unclezam Kegemaran Anda & air mineral Dr. Silica Water di sini. Bukan sahaja Frozen food, kini air mineral Dr. Silica Water 100% di import dari Jepun juga ada dijual.

Keterangan lanjut, hubungi:
Hotline 1-800-88-7178
En. Farid 0123973465

Penghantaran dan pendaftaran agen:
www.wasap.my/60123973465

Layari website:
unclezambizz.unclezam.com/

#unclezamfrozen
#unclezamfrozenfood
#kuihcucurbadak #cucurbadak #cucurbadakfrozen
#cucurbadakunclezam #kuihfrozen #kuihsejukbeku #kuihfrozenhalal

9 Ramadhan 1439
homemade #cucurbadakfrozen

Bulan puasa ni kena banyakkan bersedekah. Kalau ada #karipappusingfrozen dan #cucurbadakfrozen senang sangat dah hidup. Gorengkan, boleh sedekah kat jiran tetangga 😁 dah dapat pahala. Kalau goreng pun tak berapa nak rajin, sedekah terus jelah sepeket dua yg frozen pada jiran sebelah rumah tu πŸ˜† nak order? Klik je link whatsapp di profile ya πŸ˜‰ #sayajual #karipappusingrangup #frozenkuih #karipapsardin #karipapayamkentang #karipapdagingkentang #karipapfrozen #kuihfrozen #moreh #sedekah #ramadhan2018

PELBAGAI PILIHAN YANG ENAK UNTUK BERBUKA PUASA

Jom kita sama-sama rasai KEENAKAN PRODUK UNCLEZAM yang membuatkan anda teruja hingga tak terkata dalam hidangan berbuka puasa anda.😱
.
Anda boleh pilih PRODUK PREMIUM ISTIMEWA kami dan juga PRODUK-PRODUK KEGEMARAN anda seperti:
πŸ“Œ Petitpai Abalone
πŸ“Œ Samosa Johor Daging
πŸ“Œ Samosa Johor Kentang
πŸ“Œ Roti Canai
πŸ“Œ Karipap Daging
πŸ“Œ Karipap Kentang
πŸ“Œ Puyuh Pop
πŸ“Œ Sateh Kebab Ayam
πŸ“Œ Sateh Kebab Daging
πŸ“Œ Gendang Kasturi
πŸ“Œ Cucur Badak

Penyediaannya amat MUDAH sekali dan JIMAT MASA, siap dlm 5 minit sahaja.☺ Cuba sekali pasti nak lagi!

Dapatkan pelbagai produk UNCLEZAM sepanjang Ramadhan di sini serta dapatkan air mineral Dr. Silica Water yang diimport khas dari Jepun turut dijual.

Stokis Tangkak:
Jalan puteri 1/6, Bandar Baru Tangkak, Tangkak, Johor (11am-6pm). Keterangan lanjut, hubungi:
Hotline 1-800-88-7178
En. Farid 0123973465

Penghantaran dan pendaftaran agen:
www.wasap.my/60123973465

Layari website:
unclezambizz.unclezam.com/

#unclezamfrozen
#unclezamfrozenfood
#karipapkentang #karipapkentangfrozen #karipapkentangunclezam #karipapdaging
#karipapdagingfrozen #samosakentang #samosadaging #samosaunclezam #samosafrozen #karipapdagingunclezam #cucurbadakfrozen #satehkebabunclezam #puyuhpopunclezam #airsilikamalaysia #drsilicawaterbyunclezam #silicawatermalaysia

Morning delivery... TQ so much warga Maybank TTDI Jaya for your continuos support. πŸ˜‰πŸ˜‰βœŒ #kuihfrozen #karipapfrozen #pulutpanggangfrozen #cucurbadakfrozen #ttdijaya #shahalam #quehdelicacy

Puasa puasa ni, segala jenis pastries sis angkat handbrake ya, tapi #karipappusing dan #cucurbadak tak cuti tau. Insyaallah, sentiasa ada stock. Hari ni sis punya runner (husband sendiri je pon πŸ˜‚) akan buat delivery ke #GETakaful untuk kak reen & the geng. Thank u so much kak reen siap amek order kawan2 yg lain. Muah muahhsss! Siapa nak order sila klik link whatsapp di profile sis tu ya πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #karipappusingsardin #karipappusingdaging
#karipappusingayam
#karipappusingfrozen
#cucurbadakfrozen
#kuihfrozen #karipapfrozen #karipapsedap #karipapkentang #sayajual #klfoodie #nilai #enstek #bbst #nilaiimpian #nilaisprings

Puasa, puasa juga..kerja mengelim karipap tetap diteruskan.πŸ˜„πŸ˜„ Tempahan kuih frozen sentiasa terbuka seperti biasa ye. Untuk sebarang pertanyaan / order boleh whatsapp Arfa @ 0172751613. Delivery weekend ni (19/6 -20/6) sekitar Subang Jaya dan Shah Alam (selected area). #preorderbasis #kuihfrozen #pulutpanggangfrozen #pulutpanggang #cucurbadakfrozen #cucurbadak #karipap #karipapsardin #shahalam #sungaibuloh #puncakalam

Da fikir nak sahur apa untuk pagi esok? πŸ˜‹ sini ada jual frozen food. Mudah, cepat dan sedap! .
Antara kuih2 yg ada dalam stock:
🌸karipap
🌸cucur badak
🌸kuih kasturi
🌸donut
🌸pau goreng kacang merah
🌴pulut panggang
🦐popia otak-otak
.
Sedia menerima tempahan yg siap goreng untuk majlis keraian dan sebagainya
.
Atau direct terus ke kilang mini kami beralamat 65 Blok 2 Felda Palong Timur 01, dibuka setiap hari dari jam 8pagi hingga 9mlm
.
Untuk keterangan lanjut hubungi saya atau wasap di no. 60197932443
.
#sbspermatatimur
#sanza
#karipapfrozen
#cucurbadakfrozen
#kasturifrozen
#popiaotakotakfrozen
#pulutpanggangfrozen
#getukubifrozen
#paugorengfrozen
#foodasiainlondon
#londonfood
#asianfoodchannel
#ramadhankareem2018

Jangan takut pada perubahan, menang atau kalah Malaysia tetap menjadi kebanggaan. Dan pastinya penghantran kuih berjalan seperti biasa πŸ˜ƒπŸ’ͺ
.
#gomalaysia
#youcandoit
#frozenfoodmalaysia
#donutfrozen
#cucurbadakfrozen
#karipapfrozen
#kasturifrozen
#sbspermatatimur

Order harini
250biji #cucurbadakfrozen
150biji #karipapsardineberapifrozen

Alhamdulillah tq kak my sarah every year x lupa nak order kueh2 sedap ni tuk stok bulan puasa πŸ“Œ pssttt nak bgth ni order DAH PENUH‼️ maaf sangat2 tunggu saya bukak ordet lg yer tp kalau nk ambik b4 puasa mmg x sempat sebab order sediada pun dh beratus biji

CUCUR BADAK UNCLEZAM

Nikmatilah keenakan luarbiasa CUCUR BADAK UNCLEZAM yang membuatkan anda bahagia bersama keluarga tersayang atau rakan-rakan sekerja.😍 Penggunaan bahan-bahan HALAL BERKUALITI TINGGI menjamin anda dapat merasai keenakan luarbiasa Cucur Badak Unclezam.πŸ‘πŸ» Rasa sekali pasti nak lagi!

Dapatkan pelbagai lagi produk Unclezam Kegemaran Anda & air mineral Dr. Silica Water di sini. Bukan sahaja Frozen food, kini air mineral Dr. Silica Water 100% di import dari Jepun juga ada dijual.

Keterangan lanjut, hubungi:
Hotline 1-800-88-7178
En. Farid 0123973465

Penghantaran dan pendaftaran agen:
www.wasap.my/60123973465

Layari website:
unclezambizz.unclezam.com/

#unclezamfrozen
#unclezamfrozenfood
#kuihcucurbadak #cucurbadak #cucurbadakfrozen
#cucurbadakunclezam #kuihfrozen #kuihsejukbeku #kuihfrozenhalal

Most Popular Instagram Hashtags