[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cucurbadakfrozen

800 posts

TOP POSTS

Tempahan kuih cucur badak. .
10 biji dalam 1 pek. .
#cucurbadakfrozen

Di malam hari #cucurbadakfrozen #cucurbadak #usjsubangjaya skrg nak packing 10biji/pack ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Tq2 customer2 yg sudi repeat order lg dgn kita pulut serunding cucur badak frozen & karipap frozen๐Ÿ˜‰
Tq regular customer kita @roshidashoaib198 @eykaahmad @amira_azman makcik sebelah rumah nenek depan rumah cik siti jiran kita juga๐Ÿ˜†
Alhamdulillah...nnt order lg tau...
#zaihamrizqiventure #pulutserundingsedap #cucurbadakfrozen #karipapfrozen

Selamat berbuka..masak campak2 je..#meegorenghsc #cucurbadakfrozen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Customer self pick up 1 box 40pcs #cheesetartstrawberry & 5 box #cucurbadakfrozen at #gombak #gombakbatu4

#cucurbadakfrozen for Kak Eja, tq ๐Ÿ˜˜

Cucur badak frozen ni kena pre order ye. Akak tak buat selalu sbb freezer tak cukup nak simpan stok...klu nak order, at least bgtau seminggu awal, senanglah akak kosongkan freezer dr cik santan ngan cik inti yg menjadi penduduk tetap dlm freezer akak tu ๐Ÿ˜‰

Done deliver 37packs of #cucurbadakfrozen to Maisara and team. TQ so much dear. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #kuihfrozen
#cucurbadak
#shahalam
#quehdelicacy

Rezeki di pagi raya aidiladha
Terima kasih kak hani
#sardinrollfrozen
#bingkaubikayu
#cucurbadakfrozen
#kuihkocipuluthitam
#kolehkacangistimewa
Saya bercuti selama 4 hari ..
5/9/2017 baru bekerja semula .

Terima kasih semua.

Selamat hari raya maaf zahir batin

Terima kasih Datin order.nasib baik ada stok frozen. Tq

#cucurbadak #cucurbadakwangsamaju #cucurbadakfrozen

MOST RECENT

Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š Menu baru @karipapletop โค๏ธ Cucur Badak โค๏ธ Samosa Ayam โค๏ธ Samosa Daging
Boleh DM ya untuk order ๐Ÿค—
Nak order @karipapletop pun boleh ya masih available ๐Ÿ˜ Kami tambah menu sebab ada customer yang dok repeat order setiap minggu dan yang order 30 bungkus hingga 80 bungkus so kami bagi percuma menu baru @karipapletop ๐Ÿ˜
Menu : Karipap Letop Kak Wan
๐Ÿ”ฅKaripap Letop Ayam ๐Ÿ”ฅKaripap Letop Daging ๐Ÿ”ฅKaripap Letop Kentang ๐Ÿ”ฅKaripap Letop Sardin ๐Ÿ”ฅCucur Badak ๐Ÿ”ฅSamosa Ayam ๐Ÿ”ฅSamosa Daging
#karipap #cucurbadak #samosa
#karipapsedap #karipapfrozen
#karipappusing
#cucurbadaksedap #cucurbadakfrozen
#samosasedap #samosafrozen

Whtsapp 018-288 2906 pertanyaan/tempahan tq #cucurbadak #cucurbadakfrozen #frozenkuih #kuihfrozen

1st slot restock frozen cucur badak siap. Mlm nie continue. Berminat nak selit order, sila la. ,๐Ÿ˜š๐Ÿค— #cucurbadak #cucurbadakfrozen #cucurfrozen #cengkihbakery #talam #frozen #frozenfood Untuk tempahan โ˜Ž : WhatsApp +6018 243 2884

Customer self pick up 1 box 40pcs #cheesetartstrawberry & 5 box #cucurbadakfrozen at #gombak #gombakbatu4

Tgh buat #cucurbadakfrozen utk order esok

Sarapan cucur badak. Gred A+ ok. Tapi ummi tak penah try buat sendiri sbb bkn faveret family. Kalu ummi sorang yg suka baik beli jer..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
#cucurbadakfrozen
#sepeketenamringgit
#cutigantiharimalaysia

Lagi cucur badak 400pcs. Alhmdlh. #130917 . Nak frozen pn ada yea. #cucurbadak #cucurbadakfrozen #cucurfrozen #cengkihbakery #talam #frozen #frozenfood Untuk tempahan โ˜Ž : WhatsApp +6018 243 2884

Assalamualaikum dan selamat pagi..
Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.. amin in shaa Allah
.
Ready to delivery frozen foods..
Terima kasih sudi membeli frozen foods dari kami.
.
Anda bila lagi?
.
Untuk tempahan boleh hubungi 0162072864
.
#ilamanempire #ilamanempirefoods
#karipapfrozen #karipapfrozenampang #karipapfrozenselangor #karipapfrozenkl #karipapgoreng #cucurbadakfrozen #cucurbadakfrozenampang #cucurbadakfrozenselangor #cucurbadakkl #cucurbadakgoreng #frozenfoodsampang #frozenfoodsselangor #frozenfoodskl

Cod pagi tadi...Alhamdulillah
Terima kasih na ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ #KekBatikMilo
#KaripapFrozen
#CucurBadakFrozen
wasap 012 5893420
#SentuhanBonda

200pcs goreng &100pcs frozen. Tq sis Azrin. Easy going customer nie. Alhmdlh. #090917 @AzrinZull #cucurbadak #cucurbadakfrozen #cucurfrozen #cengkihbakery #talam #frozen #frozenfood Untuk tempahan โ˜Ž : WhatsApp +6018 243 2884

Semalam delivery dekat customer 2 pckt #cucurbadakfrozen dgn 1 pckt #vadeyfrozen dekat #tamansamudra
#batucaves

Alhamdulillah pagi ni dapat feedback dr customer
Jomla order

What app je qina 0182737931

Most Popular Instagram Hashtags