#cucumber

MOST RECENT

PUDARKAN PARUT JERAWAT DENGAN MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun adalah bahan mesra-kulit yang memiliki pelbagai khasiat vitamin A, D, E, C, B1, B2, zat besi, dan antioksidan. Ia juga bersifat anti-radang yang berkesan merawat jerawat dan memperbaharui kulit akibat bekas jerawat.
.
Bahan :
Minyak zaitun
.
Cara penyediaan :
Urut minyak zaitun ke permukaan kulit. Urut ke permukaan kulit , gunakan setitis minyak zaitun dan sapukan pada bahagian kulit yang bermasalah
.
Urutkan selama 4-5 minit di permukaan yang mempunyai parut
.
Sediakan air panas di dalam mangkuk dan stimkan kan muka hampa selepas menyapu minyak zaitun di parut masalah dan biarkan selama 8-10 minit supaya meresap masuk ke kulit muka hampa .
Bilas muka menggunakan air sejuk sehingga bersih, amalkan setiap hari untuk kesan yang cepat
. .
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

✨..... ‘Playtime snack pot👭😉’
——————————————
#School #Refuel #Break #Play #Refresh #Water #Fruit #PlantBased #Olives #Garlic #Chilli #Cucumber #Health #Wellbeing #Families #Children #Girls #Families #EatWell #FeelWell #BeCalm ⭐️

Wrap Ingredients ! Baked sweet potato, caramelized pear, avocado, caramelized red onion sunflower seed spread, cucumber and sprouts ! Refreshing!
#ingredients #wrap #veganlunch #sweetpotato #pear #avocado #sunflower #sprouts #cucumber #plantbased #caramelized #veganwrap #veganingredients #veganrecipe #vegancooking

Thanet earth 60ha de serres.
#backtobusiness #cucumber #england 🇬🇧

Cucumber juice! Cucumber juice helps to hydrate our cells while also nourishing our liver, adrenal glands and kidneys. The enzymes and coenzymes in cucumber, and, celery juice, aid in our digestion process. They flush the intestines of toxic acids while helping on a cellular level to increase gut health. Cucumbers help our body’s protein digestion process so we can better absorb vitamins and minerals. At a recent visit with my osteopath, she advised that I cut out sugar, gluten, and dairy and start to clean and heal my gut. 500ml of freshly blended then strained celery or cucumber juice is how I’m starting to tackle this. Thanks to @medicalmedium for providing guidance on this path to healing. Shoutout to @mysmoothsack for THE BEST nut or veggie strainer I’ve used! By the way, two English cucumbers yielded 750ml of pure juice! #cucumber #celery #cucumberjuice #celeryjuice #medicalmedium #guthealing #mysmoothsack #eatclean #cleaneating #eatgoodfood #thewelltravelledkitchen #greeneating #eatgreen #juicing

I saw the cutest lunch idea online and decided to try it out. These cucumber roll ups are sooo delicious. Definitely a new fave.
#cucumberrolls #cucumberrollups #cucumber #chicken #chickenbreast #avocado #avo #carrots #lunch #whatsforlunch #healthyeating #healthylifestyle #weightlossjourney #lifestylechanges #roadtosummerbody #healthyeats

Haa..kak non memang pantang orang jual or masak laksa or nasi kerabu tapi buat cabbage jadi ulam. Macam dah tak ada pokok ulam. Dok kampung buat cara kampung wei. Sakit hati tengok orang malas
#ulam #raw #vegetables #cucumber #beansprouts #longbeans #lime #bungakantan #daunkesum #laksa #foodporn #foodie #foodgasm #foodlover

Dik #rscucumber ni abah memang guna bahan-bahan natural dik. Abah tak buh bahan kimia termasuklah pewangi dan pewarna. Jadi bila tak buh bahan kimia. Tarikh luput dia pun tak sama macam produk yang buh bahan kimia. .
.
Kalau adik buat reseach. Kebanyakan produk bahan natural ni. Tak ada tarikh luput sampai 2 tahun. Semua bawah 1 tahun ja dik. .
.
Jadi adik pakailah #rscucumber ni dengan tenang na. Sebab memang natural macam timun sebenar. nak try sample dulu pun boleh. Adik komen no tel adik na. .
.
.
NAK FREE SAMPEL? Tekan link dekat bio or CONTACT US

Jangan lupa .

Follow : @rsteamon_putrajaya
Follow : @rsteamon_putrajaya
Follow : @rsteamon_putrajaya
Untuk testimoni .

Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback

#rsteamonputrajaya
#rscucumberputrajaya
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #dyrarose
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik
#tipkulitputih #petuakulitcantik

Paket perawatan dasar
Pilih sesuai jenis kulit ya 😉

#lovenature#oat#cucumber#teatree#aloevera#oriflame

Most Popular Instagram Hashtags