#cucuatuk

772 posts

TOP POSTS

With kak @tashashilla yg Canteek Sgt nie. N abg Hensem @amar_asyraf . Nantikan mcmana diorg Dera Danish! TERUK TAU!! 😢😢 #cucuatuk #cerekarama #tv3 #kidsactor #danishhazriq

Lepak la after shooting #cucuatuk tele #ariffaziz #ariffaziztribe @harrisbaba

Selamat ya afif & navissa
#cucuatuk

He loves it so much. Pilih sendiri jah. Thanks atuk mie sebab belanja Harraz tricycle walaupun Harraz tak tahu kayuh langsung. 🚲 #helwamir #cucuatuk

Cinta hati saya lepas mama abah. .
Tok ayah Tok umi. .
#cucuatuk

MOST RECENT

Jagoannya puncak cenang #cucuatuk #udaadiak #pantaianyer #bumizhian

Cepat sembuh ya atuk...🙏🙏🙏, ni para cucu baru pulang dari mana2, muka kucel2. Kumpul untuk nemenin atuk..sampai2 atuk di ajak selfie...✌☺😊 #myfamily
#cucuatuk
#cucubaik

Selepas melayan peminat dan bahan sepinggan nasi lemak, saya membuat gaya diva, nak ikut atuk wan, tamo gi school mama. . . .
#huudhafiz #anaksyurgabonda #yanslilboy #anakbertuah #cucuatuk

Picture of the day. Tersenyum atuk tengok cucu2 pakai baju CUCU ATUK. Kepada yang nak beli baju ni boleh contact abang hud di 0103145085 untuk buat tempahan. Kami juga ada design CUCU NENEK jika anda beminat. Jom beli segera kerana kami ada diskaun khas untuk anda. Nak tahu berapa, hubungi abang hud kami akan bantu dari mula hingga anda terima baju.

Terima kasih @habibah_husin kerana membeli baju dari kami. Semoga anak2 pn membesar jadi insan yang berguna untuk keluarga dan masyarakat.

#luthykids #luthysvip #cucuatuk #blackwhitetshirt #kidstshirt

He loves it so much. Pilih sendiri jah. Thanks atuk mie sebab belanja Harraz tricycle walaupun Harraz tak tahu kayuh langsung. 🚲 #helwamir #cucuatuk

Udah pada gede. 😂😊. Jadilah meskipun belum lengkap semua
#cucuatuk
#cucuuak

#papanakmenantu ... scene sweet sawit bergula mcm nk potong kaki ... Soon slot Dahlia TV3 ... Ni baby ke berapa #nextsceneteam ya... Den pun dh lupo ... Meh senarai naik jap
#raisha
#junalsuraya
#misskaptencikguwaiz
#isterikumembesar @ #assalamualaikumyb
#cucuatuk
#papanakmenantu
#mrhotguy

Dah 7 rupanya ... Allhamdulillah

bahagia coratcoret dirumah,jadi bakal kangen suasana rumah kalau udah pindah ntar :v
#myhome
#cucuatuk

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags