#cubadulubarutahu

13528 posts

TOP POSTS

Muncung tuuuu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Repost @jemimarsya (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Ooooo...ini rupanya rahsia Aburina maintain slim...Korang nk slim cam Aburina, rajin2 la buat senaman camtu.. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚. Org sebelah tu pun dh buat, jom lerrr kiterr...๐Ÿ˜˜
.
#cubadulubarutahu
#admingurauje
#admintakkretip
.
Igs๏ผš@abushaefhamza

Aku kerja dalam ladang je...kawan jangan pilih bulu laaa ye...kadang orang tanya kerja apa...nak jawab pun segan sebenarnya...tapi nak buat macam mana...rezeki masing masingkan..ada je cari kerja lain tapi tak dapat...slow slow takpe...
#abgtakuat
#cubadulubarutahu
#pengalamanbelaka

JalanJalan Selalu Sorang Je Atas Moto Nak Jugak Double ๐Ÿ˜‹ Maaf Tak Pernah Nak Hampa Biru Abang ๐Ÿ‘…๐Ÿ“ท #ngampunya #cubadulubarutahu #bukankronisetawok #Katastanded #highwaytetaphighway

Di dalam masyarakat kita,mandi bunga di ertikan sebagai pelaris jodoh.sebenarnya banyak fakta menarik tentang rahsia warna "mandi bunga" ini yang kita perlu tahu.antaranya:
1.warna dalam bahasa arab adalah "laun" dan "Alwaan"yang bermaksud warna-warna.ia disebut sebanyak 7 kali di dalam Al-quran.untuk rujukkan surah An nahl ayat 13 dan 69,surah Ar rum ayat 22,surah Fathir sebanyak 2 kali dalam ayat 27 dan 28 serta surah Az zumar ayat 21.ia mengambarkan betapa warna amat penting dalam kehidupan manusia.
2.warna bertindak sebagai penghantar isyarat dalam bentuk getaran.dan sebagai manusia setiap getaran yang di terima memberikan rasa teruja dan tenang.maknanya setiap warna mempunyai sifat panas dan sejuk untuk emosi.
3.warna boleh membongkar rahsia personaliti seseorang manusia yang tidak dapat di tafsirkan secara mata kasar.
4.setiap warna mewakili aura yang berbeza...sebagaimana bumi di lindungi dengan 7 lapisan langit,tubuh manusia juga sepatutnya di lindungi oleh 7 lapisan aura.dan semuanya berkaitan dengan warna.
oleh itu secara realitinya, apabila warna adalah aura...maka warna-warna dalam bunga yang di jadikan mandian itu juga adalah alternatif yang terbaik untuk mengekalkan perlindungan untuk kesihatan dan perlindungan 7 lapisan aura badan.
Mandi bunga ini dapat menaikkan seri wajah kerana badan manusia itu kembali segar selepas mandi bunga ini di lakukan kerana khasiat yang terdapat pada bunga ini menyerap kedalam tubuh badanโ€™
โ€œMandi bunga membawa banyak faedah, bunga dikatakan pencerap
tenaga matahari yang paling baik, mandi dengan air bercampur
bunga memungkinkan kita mendapat kebaikan-kebaikan tenaga
matahari yang telah dicerap serta diproses oleh bunga.โ€ Namun, anda tidak perlu susah lagi hanya dgn mandi AURA SERI ia menyamai atau lebih dgn mandi bunga. Kaedah lama yg telah dipermodenkan serta berteknologi tinggi ini, bertujuan utk memudahkan serta memberi kesan yg maksima dan lebih menakjubkan๐Ÿ‘๐Ÿป Tanpa perlu rasa ragu.. rasai dan nikmatilah keajaiban Mandian AURA SERI.. berihtiar itu adalah lebih baik dari langsung tidak berbuat apa2... #auraseri #iraghani #justpositif #openmind
#cubadulubarutahu

#BBCreamSQB waterbased. Bila pakai kulit kurang berminyak.

Tekstur sangat ringan ,rasa macam tak pakai apa-apa.
Yang best kulit tak nampak pun bercapuk FLAWLESS aje.๐Ÿ˜Š #cubadulubarutahu ke"AWESOME"man #BBCreamSQB

Contact #TeamSQB atau #01121076727 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”นTestimoni ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น #productSeQyBeauty @testimoniseqybeauty

#SheeCafeVanilla
#SheeGogeous
#Rm30
#CubaDuluBaruTahu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ˜

Kpd abg2, akk2, kwn2... ingt... if u start something... please, do it until success... dont give up... tak kesah lah dlm study, dlm pekerjaan atau pon dlm bisnes.

Biase la tu, klu cabaran atau ujian dtg... contoh dlm bisnes, sales x ade, kne kutuk, kne sabotaj, kne sailang.. tu sume pengalaman... dan dr pengalaman la kte jd semakin matang.

So... nk promote skit... spe2 yg masih garu kepala duit x ade.. jom sye tunjuk peluang kt anda semua... cara nye?? Pm sje sye.. #legacy769 #pdrl760 #t4l769 #taksusahpun #cubadulubarutahu

MOST RECENT

Pernahkah anda mencari2 makanan yg boleh dinikmati ketika meeting? Makanan ringkas tanpa perlu dihidang?
ALKEBAB lah jawapannya. Cuba sekali anda pasti fall in LOVE ๐Ÿ˜ with kebab ALKEBAB.

Kebab ayam & daging yg sedap lagi sihat adalah menu utama kami. ALKEBAB lazat & ringkas dinikmati bila2 masa dan dimana2 sahaja. Tempoh terhad promosi minuman PERCUMA utk setiap pesanan anda.

ALKEBAB menawarkan khidmat KATERING dan DELIVERY. Order sekarang di 0126314018.

#meeting #menusihat #menusimple #wedding #majlisnikah #majlisperkahwinan #majlisrasmi #jamuanmakan #jamuanharijadi #deliverykualalumpur #deliveryselangor #katering #kebabayam #kebabdaging #kebab #sedapsangat #cubadulubarutahu #makanmalam #makansiang #makananrare #resepichef
Contact Yus @ 0126314018 sekarang

#BBCreamSQB waterbased. Bila pakai kulit kurang berminyak.

Tekstur sangat ringan ,rasa macam tak pakai apa-apa.
Yang best kulit tak nampak pun bercapuk FLAWLESS aje.๐Ÿ˜Š #cubadulubarutahu ke"AWESOME"man #BBCreamSQB

WA ara 0139206730

#BBCreamSQB waterbased. Bila pakai kulit kurang berminyak.

Tekstur sangat ringan ,rasa macam tak pakai apa-apa.

Yang best kulit tak nampak pun bercapuk FLAWLESS aje.๐Ÿ˜Š #cubadulubarutahu ke"AWESOME"man #BBCreamSQB

WA je #01121201347

#putrajayaarea
#putrajayaconventioncentre
#putrajayapullman
#putrajaya_igers
#putrajaya
#coduitmdengkil
#codbangi
#codkajang
#codputrajaya
#agenseqybeautyputrajaya

#BBCreamSQB waterbased. Bila pakai kulit kurang berminyak.

Tekstur sangat ringan ,rasa macam tak pakai apa-apa.
Yang best kulit tak nampak pun bercapuk FLAWLESS aje.๐Ÿ˜Š #cubadulubarutahu ke"AWESOME"man #BBCreamSQB

Contact #TeamSQB atau #01121076727 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”นTestimoni ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น #productSeQyBeauty @testimoniseqybeauty

Selamat malam to all our dearest customer ! Harini balas semua whatsapp lambat sikit , sebab banyak sgt order masuk . Kita akan cuba handle satu - satu ๐Ÿ™.
-
Okay since ramai yang baru nak try produk Qurose ni, dan ramai yg whatsapp mintak suggestion dari hakak kalau nak lose sekian sekian berapa kotak korang kena consume ? Okay , harini hakak update info ni, korang boleh refer utk consume berapa kotak based daripada berapa kg yang u all target nak losee . -
PENTING โค๏ธ :
-
โ†ช๏ธ KOTAK PERTAMA :
[ bermula lah segala proses proses pemecahan & penyesuaian produk Qurose ni dalam badan kita . Effect yang selalunya kita akn nampak masa consume bulan pertama adalah SELERA MAKAN KURANG, INCI LOSE , CEPAT KENYANG]
-
โ†ช๏ธ KOTAK KEDUA :
-
[ Proses penurunan berat badan berlaku, mula lah rasa badan ringan, bertenaga , tak cepat lapar & paling penting nafsu makan tu terkawal je ๐Ÿ˜˜]
-
โ†ช๏ธ KOTAK KETIGA :
Yang ni special sikit, guna dah dalam 3 bulan kan , selalunya 3 kotak Qurose utk siapa yang target nak losse 15 kg +. Ramai yg bagi feedback pada kami consume 3 kotak 15 kg hilang. Paling tinggi 24 KG ! ๐Ÿ‘
-
P/s : Ada juga yang tanya bila dah capai berat ideal boleh stop consume atau mmg kena teruskan consume. Jawapanya tak perlu consume lagi & boleh kawal berat badan serta permakanan seperti biasa. Moga bermanfaat ๐Ÿ’•
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp 0175535924
.
#sayajual #qurose#cubadulubarutahu #sayajualqurose#cubalah #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat#takrugicuba #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like#sedapsangat#byqurosepadangserai

2 KOTAK TURUN 10KG !๐Ÿ˜ฑ
.
Wowww terbaik lah adik ni.๐Ÿ˜ Tak sia-sia adik ni repeat order & setia dengan #Qurose . Sebulan je dah berjaya nyahkan 10KG lemak2 tepu.๐Ÿ˜Ž .
Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak cuba rugi tau..lagipn ada yg #TrialPack utk uols yg baru nak mula consume.
.
Jom cepat2 whatsapp #Qurose ke 0175535924
.
#sayajual #qurose#yakiniqurose #sayajualqurose#cubadulubarutahu #qurosetestimoni #produkkurus#cubalah #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat#takrugicuba #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus#sedapsangat

Ok mia nak packing #WD untuk pos esok. Ada lagi ke yang nak join skali?? Mai lekaih grab #KOMBOKASIHSAYANG ni. Dapat jimat RM60 gitteww.

Alhamdulillah customer #repeatorder lagi. Produk hott malatopp memang ramai yang #jatuhcinta. Nak cantik berganda meh la #calitcalit WD uolls. Sihat dalaman cantik luaran.

Nak info lanjut meh whatsapp mia
014 9985262

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#FreePostageSeluruhMalaysia
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan

Assalamualaikum selamat malam. Belanja sikit testimony vimax pagi2 ni. Terima kasih tuan2 sudi lihat testimoni vimax ini. Details whatapp 019 429 4490

TORA DATANG LAGI๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ 1st edition of our new brand @dahsyat.clothing is finally here ? Yess it finally arrived !

Comfy cotton๐Ÿ‘•
Grey / Navy blue

Comes with free DAHSYAT sticker (limited)

Anything just
WhatsApp 0125624143 Syamil Tq โœŒ

#supportlocalbrand
#lokaloka #kamijualbajuberkuailiti #kamijualbajumurah #cubadulubarutahu
#makinhensem
#makinpadu
#kacakbergaya
#penangites

Nu Green Tea kini di Pudu dan Kawasan berhampiran Kompleks Kenanga Wholesale City & Flat Sri Selangor!

Lokasi :
1) Kedai Runcit Sebelah Dobi
-berhadapan/setentang dengan pintu masuk utama Kenanga
Dapatkan Nu Green Tea anda disini๐Ÿ˜Š! #nugreentea #nugreenteamadu #nugreenteamalaysia #nugreenteamy #tehhijau #kenangawholesalecity #kenanga #kualalumpur #fitmalaysia #minumankesihatan #produkhalal #jomsihat #jomkurus #cubadulubarutahu #belumcubabelumtahu #sihat #madu #sayajual #terbaikdariladang #1malaysia #fitnessfirst #celebrityfitness #diet #gymmalaysia #dietfood #dietplan #supplements #supplement #makanantambahan #dietsihat

Salam Peminat Teh Hijau,#Nugreentea kini berada di Pasar Borong Pandan,Johor Bahru !
Tahukah anda Polifenol dalam teh hijau mampu membunuh Kanser dan mencantikkan kulit ?
Cubalah dulu,#Nugreentea dengan keenaakan madu pasti mengubah pandangan anda tentang khasiat dan kesedapan Teh Hijau !

#tehhijaumurah #tehhijau #tehhijaumurahmalaysia #nugreentea #nugreenteamalaysia #tehhijaumadu #minumankesihatan #terbaikdariladang #produkkurus #fitmalaysia #fitmalaysian #1malaysia #rakyatmalaysia #rakyatmarhaen #pasarborong #pasarborongpandan #johorbahru #johor #jdt #malaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #jagakesihatan #cubadulubarutahu #takcubataktahu #cubadulubarutry #tidakmengecewakan

Alhamdulillah makin ramai #jatuhcinta dengan krim rerama comel #WD ni.

Dek kerana kesan yang dirasai mungkin tak lama lagi akan upgrade jadi dealer pulak.

Tu la sapa yang dah guna WD pasti rasai keberkesanan produk ni. Bukan dari segi luaran je tau. Dalaman apatah lagi ye idokk.

Memamg mantopp luaran dan dalaman. Hanya dengan 1krim tanpa guna banyak produk mampu merialisasikan impian anda. Terbaekk la WD ni.

Tak caya?? Kena la #cubadulubarutahu.

Whatsapp mia 014 9985262

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
##projekpikathatisuami
##diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia
#wdputrajaya #wdkajang
#bazarpaknil
#sayapakaisayajual

DYXY COSMETIC ๐ŸŒน
.
๐Ÿ’ DYXY BCCREAM FOUNDATION ๎€ข DYXY GREENTEA FACEMIST
.
๐Ÿ’ Tak melekit
๐Ÿ’ Texture ringan
๐Ÿ’ Mesra wudhuk
๐Ÿ’ Tak bercapuk
๐Ÿ’ Menutup segala cela
๐Ÿ’ Memberi effect glowing dan flawless ..Green tea face mist
๐Ÿ’ Melembapkan Muka sesuai untuk kulit kering dan mengelupas
๐Ÿ’ Effect Glowing serta merta.
๐Ÿ’ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH!
๐Ÿ’ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
๐Ÿ’ Boleh dijadikan makeup based
๐Ÿ’ Mengandungi zat mineral .
๐Ÿ’ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
๐Ÿ’ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
๐Ÿ’ Sesuai utk lelaki dan perempuan
๐Ÿ’ Boleh digunakan bila2 masa .
๐Ÿ’ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿ’ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
๐Ÿ’•SET COMBO FACE MIST DENGAN BC CREAM AVAILABLE ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ปso tunggu apa lagi, cecepat grab!! Whatsapp ๐Ÿ’ƒ+60172362421
.
COD : MELAKA ๐Ÿ‘Œ #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamzabell #dyxybccreamfoundation #dyxylipsmatte #dyxybrush #promosetcombo #teamdyxy #dyxylovers #teamlofattah #bazarpaknil #cosmetics #mac #kylie #cubadulubarutahu #kfc #maribeli #teammakeup

Nak tau sapa ni ๐Ÿค—๐Ÿค— ni laa stokis mia..
Baru je lepas bersalin baby #WD tau ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Apa rahsia๏ผŸ
Guna apa๏ผŸ

Sabar sabar saiyang. Sis ni guna WD jerr. Cream bioteknologi nano yang sapuan pada 3 nadi.

Nadi mana๏ผŸ
Nadi pergelangan tangan, leher
dan bawah pusat.
Sapu 2 kali sehari. Lepas mandi pagi dan petang.๐Ÿ˜Š kawasan tu ade salur darah penting.

WD ni molekul die sangat halus dan pantas meresap. Bukan cream biasa cam foundation tu tau. Cream WD ni dah melalui proses bioteknologi nano. Cream tak tinggal kat kulit,
meresap 12 kali ganda pantas terus ke salur darah dan bertindak setel satu-satu masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan kulit tak sekata.

Teknologi nano dah lama dah negara luar apply untuk industri kecantikkan. Teknologi canggih, nak cantik jadi mudah.

WD best sebab bertindak dari dalam buang toksin yang mendap, aktif sel baru dan buang sel kulit mati. Bila dalaman dah stabil ramai terpaksa cantik dan terkurus. Ramai kongsi berat turun dari cream kecantikkan WD. Rezeki masing-masing la kan. Yang pasti WD kesan dia sangat mantap pada kulit.

Maklumlah kandungan WD ni mantap-mantap tau. Arbutin, glutathione dan pueraria mirifica yang sangat bagus untuk menjadikan kulit #awetmuda, cerah seluruh badan๐Ÿ˜

Takmo tengok ajeee, moh la kita calit sesama ๐Ÿ˜€

Whatsapp mia 014 9985262

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#FreePostageSeluruhMalaysia
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan

Adakah anda mencari menu sihat dan ringkas?
Cubalah ALKEBAB. Try sekali anda pasti fall in LOVE ๐Ÿ˜ with kebab ALKEBAB.

Kebab ayam & daging yg sedap lagi sihat adalah menu utama kami. ALKEBAB lazat & ringkas dinikmati bila2 masa dan dimana2 sahaja. Tempoh terhad utk tawaran promosi minuman PERCUMA utk setiap pesanan anda.

ALKEBAB menawarkan khidmat KATERING dan DELIVERY. Order sekarang di 0126314018.

#meeting #menusihat #menusimple #wedding #majlisnikah #majlisperkahwinan #majlisrasmi #deliverykualalumpur #deliveryselangor #katering #kebabayam #kebabdaging #kebab #sedapsangat #cubadulubarutahu #makanmalam #makansiang #makananrare #resepichef
Contact Yus @ 0126314018 sekarang

Brownies feat.M&Ms..nak tempah bleh DM @ whatsapp @hijratul_fairus .mmg terbaik laa.. #brownies #terbaik #jangankecam #putrajaya #sepang #nice #cakes #foodstagram #best #trydulubarutau #cubadulubarutahu

Sudahkah anda mencuba wangian LIBRA Liberation Series kami?. Jom dapatkan sekarang dari website elliadore ataupun whatsapp kami 016-8928146.. โค๏ธ โค๏ธ #libraliberationseries #libra #sudahcuba #cubadulubarutahu

Wowwww #JERAGAT YANG BETEPEK DI MUKA DAH GHAIB !! Usia 50 an bukan lagi angka yang ditakuti oleh wanita kini
Perubahan drastik tanpa rawatan laser atau botox.
Calit2 je.. terus nampak macam 40an ๐Ÿ˜„
.
.
Jeragat hilang ๐Ÿ˜š
Kedutan makin kurang๐Ÿ˜„
Wajah tampil #Awetmuda gituuw๐Ÿ˜ป
.
.
Tiada yang mustahil kini.. dengan kuasa #CALITCALIT WD sahaja.. plinkkk๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐbeauty is yours forever๐Ÿ˜˜

Untuk info lanjut

Whatsapp

014 9985262

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#FreePostageSeluruhMalaysia
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#projekpikathatisuami
#wdputrajaya #wdkajang
#WDkrimNanoteknologi
#sayapakaisayajual
#bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags