[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cubadulubarutahu

15265 posts

TOP POSTS

Family trip 2017

Berastagi ➡️Lake Toba➡️Medan

#familytrip2017
#cubadulubarutahu
#alhamdulillah
#horas

Muncung tuuuu 😆😘😘 #Repost @jemimarsya (@get_repost)
・・・
Ooooo...ini rupanya rahsia Aburina maintain slim...Korang nk slim cam Aburina, rajin2 la buat senaman camtu.. 😀😁😂. Org sebelah tu pun dh buat, jom lerrr kiterr...😘
.
#cubadulubarutahu
#admingurauje
#admintakkretip
.
Igs:@abushaefhamza

Di dalam masyarakat kita,mandi bunga di ertikan sebagai pelaris jodoh.sebenarnya banyak fakta menarik tentang rahsia warna "mandi bunga" ini yang kita perlu tahu.antaranya:
1.warna dalam bahasa arab adalah "laun" dan "Alwaan"yang bermaksud warna-warna.ia disebut sebanyak 7 kali di dalam Al-quran.untuk rujukkan surah An nahl ayat 13 dan 69,surah Ar rum ayat 22,surah Fathir sebanyak 2 kali dalam ayat 27 dan 28 serta surah Az zumar ayat 21.ia mengambarkan betapa warna amat penting dalam kehidupan manusia.
2.warna bertindak sebagai penghantar isyarat dalam bentuk getaran.dan sebagai manusia setiap getaran yang di terima memberikan rasa teruja dan tenang.maknanya setiap warna mempunyai sifat panas dan sejuk untuk emosi.
3.warna boleh membongkar rahsia personaliti seseorang manusia yang tidak dapat di tafsirkan secara mata kasar.
4.setiap warna mewakili aura yang berbeza...sebagaimana bumi di lindungi dengan 7 lapisan langit,tubuh manusia juga sepatutnya di lindungi oleh 7 lapisan aura.dan semuanya berkaitan dengan warna.
oleh itu secara realitinya, apabila warna adalah aura...maka warna-warna dalam bunga yang di jadikan mandian itu juga adalah alternatif yang terbaik untuk mengekalkan perlindungan untuk kesihatan dan perlindungan 7 lapisan aura badan.
Mandi bunga ini dapat menaikkan seri wajah kerana badan manusia itu kembali segar selepas mandi bunga ini di lakukan kerana khasiat yang terdapat pada bunga ini menyerap kedalam tubuh badan’
“Mandi bunga membawa banyak faedah, bunga dikatakan pencerap
tenaga matahari yang paling baik, mandi dengan air bercampur
bunga memungkinkan kita mendapat kebaikan-kebaikan tenaga
matahari yang telah dicerap serta diproses oleh bunga.” Namun, anda tidak perlu susah lagi hanya dgn mandi AURA SERI ia menyamai atau lebih dgn mandi bunga. Kaedah lama yg telah dipermodenkan serta berteknologi tinggi ini, bertujuan utk memudahkan serta memberi kesan yg maksima dan lebih menakjubkan👍🏻 Tanpa perlu rasa ragu.. rasai dan nikmatilah keajaiban Mandian AURA SERI.. berihtiar itu adalah lebih baik dari langsung tidak berbuat apa2... #auraseri #iraghani #justpositif #openmind
#cubadulubarutahu

Disamping penggunaan set skincare

Bobby nak SHARE tips kulit tegang & awet muda dgn cara yg plg simple.. Okay mcm ni , setiap kali bangun pagi mesti senyum dulu . Kalau org penang panggil " qenyeh " haha . Biar pi lah ada air liur basi ka senyum jugakk .
Lepastu minum air masak suam segelas baru pi mandi . Lepas dah habis mandi , muka tengah lembab kan time tu tepuk tepuk sikit pipi tu sambil senyum .
Pastikan time tepukk pipi tu menaikk ke atas , tepuk slow slow je okay .
Okay esok dah boleh cuba . Jangan lupa qenyeh selalu haha 😝

#setskincare
#queenfacepolishtreatment
#cubadulubarutahu

Assalammualaikum kawan2 semua.. Kepada sesiapa yang ingin cuba rasa RAINTOWN BURGER dari saya, boleh lah datang ke stall burger saya di Taman Putra Perdana, Puchong (dalam kawasan appartment dahlia) Di buka dari pukul 6.00 petang hingga pukul 11.00 malam sahaja.. #Cubadulubarutahu..
✌😉

Kpd abg2, akk2, kwn2... ingt... if u start something... please, do it until success... dont give up... tak kesah lah dlm study, dlm pekerjaan atau pon dlm bisnes.

Biase la tu, klu cabaran atau ujian dtg... contoh dlm bisnes, sales x ade, kne kutuk, kne sabotaj, kne sailang.. tu sume pengalaman... dan dr pengalaman la kte jd semakin matang.

So... nk promote skit... spe2 yg masih garu kepala duit x ade.. jom sye tunjuk peluang kt anda semua... cara nye?? Pm sje sye.. #legacy769 #pdrl760 #t4l769 #taksusahpun #cubadulubarutahu

MOST RECENT

Mak2 ni terlampau jaga keluarga sampai ada yang terabai diri sendiri...mak2 kalau boleh kena jaga diri jugak ya..bukan luaran sahaja...dalaman pun penting... Dah tiba masanya mak2 kembalikan keadaan diri mcm sebelum bersalin dulu...mcm zaman bujang dulu...mudah ja... Jaga pemakanan...makan makanan sihat dan rajin bersenam...kalau dah semua benda tu tak mampu buat... Boleh cuba #sucimanjakani...bukan ubat kuat tapi sebagai makanan tambahan yg terbukti keberkesanannya.. #jamuringkas #cubadulubarutahu #yrteam

Fresh graduate? Masih tercari2 kerja? Nak cuba sesuatu yg baru?

Mari bersama kami pd 2018.. peluang terbuka pd semua yg berminat & positif.. #peluangkerjaya #cubadulubarutahu #bangkitbersama #vacancy #positif #zerotohero #akhiratdidepan #prudential #prubsntakaful #pruoneagency #abetakafulanda

BARU CONSUME QUROSE 15HARI, BERAT DAH TURUN 9KG!!
.
Wowww macam tak percaya sangat2 berat senang turun lepas consume Qurose. Sebelum ni berat susah nak turun even dah cuba macam2 slimming product 🤦🏻‍♀️.
.
Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model 💃🏻.
.
Ada tak yang nak sis guide sampai kurus???
Jom Whatsapp 0175535924. Sape lambat dia yang rugi ☺️.
Malas nak save no?Klik Link Kat Bio..😘😘😘
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni#cubalah#takrugicuba #produkkurus#cubadulubarutahu#quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat#luluskkm#selamat #nakkuruskanbadan#sedap #sayanakkurus#byqurosekedah#alhamdulillah

TESTIMONI BERJAYA LAGI 😘
.
Hai uolss tengok perubahan adik ni. Even exercise kadang2 tapi berat tetap turun uols!💃🏻 Sebelum ni dah consume macam2 produk tapi tak berkesan kata adik ni. Tq so much sudi share feedback.💪🏻
.
Haaa takkan nak tengok je org lain yg kurus?? Uols taknak merasa jugak ke? Hehe. Jom whatsapp sis sekarang di 017 5535924
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni#takrugicuba#sedap #produkkurus#cubadulubarutahu#cubalah #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan#selamat #sayanakkurus #byqurosepadangserai #teamqrliyanasyf#alhamdulillah

KHASIAT C-HAT COFFEE

C-HAT, KURUS, CANTIK
✔Aroma kopi sebenar yang sungguh memikat
✔Rasa sedap penuh khasiat
✔GABUNGAN EKSTRAK HERBA DAN PEMAKANAN SUNNAH
CUBA DULU BARU TAHU

Kandungan
C-HAT coffea.

Habbatus Sauda, chia seeds, arabic gum, ekstrack rerama , kurma 💰Harga RM 30 🔮 meningkatkan tenaga 🔮 sesuai untuk lelaki wanita, seisi keluarga
🔮 mengurangkan kelesuan pada tubuh
🔮 membantu singkirkan toksin dalam badan
🔮Menurunkan gula dalam darah
🔮 meningkatkan stamina serta memberikan kecerdasan
🔮Menurunkan berat badan
🔮 Mengatasi masalah kencing kotor
🔮 membuang angin, melawaskan sistem pembuangan
🔮 Mengubati gangguan usus Hanya secawan ☕ 🎈Memberikan tenaga segera
🎈Membuang Angin dalam Badan..
🎈Membantu masaalah Sembelit
🎈Membantu masaalah Gastric
🎈Mengurangkan rasa Mengantuk..
🎈Rahsia Awet Muda..
🎈Tidak menyebabkan sakit kepala
🎈 Menu diet harian
🎈Baik untuk sistem penghadaman 💡Ianya boleh diambil pada bila-bila masa sahaja.
💡Sesuai untuk lelaki, wanita seisi keluarga
💡Wanita Hamil juga boleh minum
💡Ibu berpantang juga disarankan

Cantiknyaa lahaii kak yan kita ni 😍 menangis air mata darah anak dara tengok.. kikiki

Hampir 2tahun konsisten #WD.. perubahan demi perubahan yang beliau dapat. Makin lama mencalit makin #awetmuda tau.

Terbaikkk la..syukur jumpa produk yang dapat bagi manfaat luar dan dalam dengan hanya #calitcalitcantik je

Tak susah pun uolls.. calit kat nadi nadi.. zasss satu badan dia repair 👍👍 HARGA PROMOSI RM75
HARGA ASAL RM95

Nampak tak bape jimat kat situ.. berminat
wasap.my/+60149985262
📬free postage

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#projekpikathatisuami
#cubadulubarutahu
#krimterbaik
#KrimBioTeknologiNano
#WomenDesireeEsentialCream
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia

Nak kulit sihat cantikk luar dan dalam? tapiii.. ✔Nak produk yang murah tapi berkualiti tinggi. 👉🏻 WD ni memang sesuai sangat dah mengikut bajet yang anda cari. #WD ialah krim Bio Teknologi Nano yang termurah dipasaran. RM95 je tau tapii sekarang lagi jimat kalau beli sebab ade promosi RM75 sahaja.

Kalau nak dibandingkan dengan produk antarabangsa tu mau cecah ratusan ringgit. ✔Kekangan masa 👉🏻Bagi yang tak berapa nak rajin dan superbusy, WD memang sesuai untuk anda.

Nak pakai WD ni 30 saat dah siap. Haaa, pantas ke idok? Sambil drive nak pegi keje tu pon sempat mencalit lagi. ✔Malas nak berpantang-larang 👉🏻Memang leceh kalau ambik produk yang kena pantang larang kan. Tapi jangan risau. WD takde pantang larang. Pantang tak calit jurrr.
Pilihan tepat kalau anda pilih WD sebagai penjagaan dalaman dan yang paling bestt automatik luaran pun terserlahh keseriann #awetmuda.

Ajom la guna sesama 😍
#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #cubadulubarutahu
#KrimBioTeknologiNano
#WomenDesireeEsentialCream
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia
#wasap0149985262

MAKCIK MANISS VS ADIK MANISS
Memang pakat gigit bucu bantal la tengok #TESTIMONI ni, terus muda 10 tahun.. wahahaha

Dulu nalaaa punya makeup eyeshadow pink2 merah bagai, dengan mata biru 😝 tetap tak nampak menyerlah. Kulit pun kusam.. Make up terapung atas kulit.

Sekarang cuma layang layang lipstik sikit pun dah cukup manisss sangatttt!!! kulit pun rasa macam coklat moist.. lembab lembap gitteww.

Konsisten 9 bulan dengan #WD alhamdulillah memang berbaloi. 📲 wasap.my/+60149985262

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#KrimBioTeknologiNano
#WomenDesireeEssentialCream
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia
#wdec #wdeclovers #wdlovers
#wdputrajaya #wdkajang

Haiii u'ollsss..!!!
Salam sabtu,hopefully sahabat2 sy bahagia2 slalu di hujung mnggu ni🤗.. Ni haa sabun tomato homemade,xde bahan kimia tau.so xperlu risau nk gosok kt muka tau.Mmg baik sgt khasiat bahan utama (tomato) dlm sabun ni.Sesuai utk lelaki & perempuan, tua & muda, anak2 kecil dan senang cerita boleh digunakan utk seisi keluarga.

So siapa berminat blh pm/whatsapp 0123824556.

Harga : rm21.90 (s/m) , rm23.90 (s/s)
Berat : 50 gram (sebiji)

Jom cantik dengan tomatovera!! #sabuntomatovera #sabunhomemade #khasiattomatoterbaik #menyerikanwajah #mencantikkankulit #menghilangkanjerawat #memangberbaloi #rugitakcuba #cubadulubarutahu #murahmurahje #cantikdengantomato #cantikdenganbahansemulajadi

Most Popular Instagram Hashtags