[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ctdk

633289 posts

TOP POSTS

eee.. korang tau x ape ni?
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

First ketemu @ctdk th 2005 yang lalu.. masih umur 18th .. lagi check Sounds di studio TVRI Jakarta..
#sitinurhaliza
#ctdk
#indonesia
#malaysia

Awak.. Awak.. aumm.. sedihnya dengar.. 😂
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Tersangat cumil.. 🌹🌹🌹 Pinjam pic surya28o7 ... #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #jakelrun #jakelrun2017 #jakelrunforrohinya

Bestnya gmbr cam nie... klu xpregnant, mesti @ctdk dh sertai Jakel Run ni kan... 😉 Photo by #rozisangdewi... 💞💞💞 #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #jakelrun #jakelrun2017 #jakelrunforrohinya

❤💖💝💞💘 Photo by: Berita Harian Online #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #jakelrun #jakelrun2017 #jakelrunforrohinya #BHonline

Ni kalau tertelan masa makan ni, mau arwah org tu tercekik 😂
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Dia guna lampu pembesar Doraemon 😂
Nak pinjam boleh?
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Jom tgok cara buat roket guna Air Coke 😎
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

MOST RECENT

Ramai yang tertanya-tanya apa kandungan yang terdapat dalam Body Scrub The Beauty Hacks?
.
Jom kenali body scrub dengan lebih dekat.
.
Kadang-kadang kita kena ambik tahu jugak apa yang yang kita pakai. Bukan main redah je tau. 😘.
.
Swipe kiri untuk info.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhackskualalumpur #beautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrublovers #facescrub #facescrubmurah #facemasktbh #facecreamtbh #sayajual #whiteninglotion #whiteninglotiontbh #facemask #serojathebeautyhacks #lipsscrubtbh #dahliansandco #teamdahlia #fattzura #ajimaura #proudtobedahlians #skincaretips #agenttbhkualalumpur #bazarpaknil #ctdk #sistholipmatte #lipmatteviral #lipmatte #teamseroja

Angka yang penuh makna.
Syukur atas peringatan.
Kisah hud, cerita ke enam dan sebelas.
.
"Sabarlah. Tuhan bagi tepat pada waktunya."
-SAYS-
.
* Runner macam biasa walaupun Monday Blues. 😌
.
Manusia Pantas
| I'm your transporter |
www.wasap.my/60172073236.
.
** PLEASE TAKE NOTE **
~ Booking slot SEHARI LEBIH AWAL.
~ Emergency job hanya diterima jika ada kekosongan.
~ Job hanya akan ‘ON’ selepas PAYMENT CLEAR.
.
.
#Runner #Transporter #Delivery #Pickup #RunnerKereta #PickupAndDelivery #SameDayDelivery #Courier #PersonalShopper #PersonalDriver #OutstationDelivery #TrustedDriver #RunnerDocument #StartUp #Entpreneur #EntprnuerShip #DigitalMarketing #ctdk #MPRunner #vivov5plus

Harini ada tugasan dan @rozisangdewi tak dpt teman saya sbb sis nak keluar tv @officialhlive #hlive 12.30 ni.. Tinggal lah saya sorang 😣😣apapun korang jgn lupa tgk #sangdewi beraksi ye! #arianiootd #ctdk #DSCT #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners . . . #REPOSTctdk

Taking care of your skin should be tailored to you and your budget. MEERACLE GEMSTONE BEAUTY for normal skin gently removes impurities in your skin while revitalizing it and leaves skin looking healthier and feeling nourished.
The serum is part of the MEERACLE GEMSTONE BEAUTY Skin Care Collection. An easy to use regimen with the benefits of a gemstone formula tailored to your skin type to bring out healthy skin light. .

Try and see the difference today!
.
www.meeracle.com.my .www.wasap.my/60123637388
.
.
#teammeeraclekakzue
#formulagemstone
#meeraclegemstoneserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
#agentbangsar #meeracle #sayajualmeeracle #serum #produkkecantikkan #bangsar #kotakinabalu #kotakinabaluonlineshop #ctdk #rtm #neelofa #izreenazminda

Perfect combination for your nails 💅🏻
.
Set penjagaan dan kecantikan kuku untuk memastikan kuku anda cantik dan sihat. Boleh membantu merawat kuku rosak. Jangan ragu2 kerana ianya dijamin HALAL.
.
Inai ERC + Nail C = RM30 termasuk postage sem.
.
📱whatsapp 0 1 9 - 7 9 9 1 6 3 2
.
#inaicolor #inaihomemade #inaidaun #inaicelup #inaimerah #sayajual #inairambut #ootd #cantik #inaiserbuk #neelofa #bazaarpaknil #murah #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku #sabah #sarawak #malaysian #inai #laraalana #enairedchilliemurah #aishahdhiarana #redvelvetdrama #TakTunTuang #wanyhasrita #ctdk #adibizara

NADHIRAH BATWING KURUNG

RM90/95ss
.
* Material moss crepe
* Blouse cutting batwing
* Tali boleh dibuka dan diikat reben
* skirt pinggang bergetah cutting mermaid

BAHU 15"-17"
DADA 42"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 27"
KETIAK 20"

SKIRT
PINGGANG 28"-34"
PINGGUL 38"
LABUH 40"
.
Whatsapp 01114484304

#sayajual #bazaarpaknil #skirtmurah #trustedsellers #aaisyahdhiarana #sayajualbaju#plussize#blouse
#bajumuslimah #ctdk
#peplum #wedding #gegarvaganza2017 #rippedjeans #jeans #misilaksadanlaksam #ritarudaini #lelakiitupemilikhatiku #redvelvetdrama #izzathelena #dressdaniakids #dresskids #dressbudak #mycoffeeprince #fattzura #jannanick #dekatkanjarakkita #aydajebat #syafiqkylez

Produk penjagaan dan kecantikan kuku untuk memastikan kuku anda cantik dan sihat. Boleh membantu merawat kuku rosak dan rapuh. Jangan ragu2 kerana ianya dijamin HALAL. Hanya sapu dan gosok 4-5 kali seminggu utk kesan yang terbaik. Sesuai juga dipakai selapas memakai inai ERC
.
Satu botol RM15 tidak trmasuk pos sem
2 botol RM30 termasuk pos sem
.
📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8
.
#inaihomemade #inaidaun #inaicelup #inaimerah #sayajual #inairambut #ootd #cantik #inaiserbuk #neelofa #bazaarpaknil #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku #sabah #sarawak #fattzura #inai #redvelvetdrama #TakTunTuang #wanyhasrita #ctdk #adibizara #fattahamin #fazura @ctdk @neelofa #nailc #lofattah #Mycoffeeprince

Assalamualaikum 😍
. .
M I M I E
.

Pelamin & Decor : @rynsavenuewedding .
.
.

Sebarang pertanyaan sila hubungi butik kami :

13b ,Jalan Tengku Ampuan Zabedah e9/e, Shah Alam &

11 ,Tingkat 2, Jln Perdana Heights 2/2, Perdana Height (Lot 88), Sg Petani

Shah Alam - 012 3801811 & 012 2351801
Sg Petani - 012 2940811

#malayweddingplanner #weddingplanner #weddingdecorator #weddingdais #weddingdecor #weddingdress #pelamin #pelamindewan #pelaminrumah #deco #dais #busanaperkahwinan
#makeupartistmalaysia #butikpengantinshahalam #butikpengantinsungaipetani
#malayweddingguide #rynsavenuewedding
#weddingplannerutara #weddingplannerkedah #weddingplannerpenang #pelaminutara #pelaminkedah #pelaminpenang #butikpengantinutara #noradanish #ctdk #mandarinoriental #lamankayangan

Flowy 🌸 Lawa 🌸 Selesa
.
Antara koleksi printed skirt kami, Pandora Skirt.
.
Terdapat aksesori tali di bahagian pinggang untuk memudahkan pemakai sesuaikan dengan pinggang masing-masing.
.
Nak dapatkan harga Year End Sale? Whatsapp kami sekarang ke 013-6443975 (Ainul )
.
.
#skirtmengandung #printedskirt #skirtselesa #maternitywear #skirtcantik #ctdk #aydajebat #mawarrashid #fatzura #neelofa

WS 858. Boleh record & ada radio. Sound pun cantik👍🏻☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅3 months warranty
✅FM Radio
✅Support USB Flash Drive, Micro SD Memory Card
✅Recording
✅Selfie stick
✅Sound clear & loud
✅Bluetooth- IOS & android
✅Available Colors: Gold, Black, Rose Gold
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-----------------------
RM80
Inc postage (sm) & (ss)
-----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder 👉🏻 Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#johorbharu
#sitinordiana
#melaka
#ctdk
#wanyhasrita
#aydajebat
#perak
#speakermurahmalaysia
#khaibahar
#microphonebluetoothmurah
#kualalumpur
#kpopmalaysia
#bluetoothspeakermalaysia
#khaibahar94
#pulaupinang
#kedah
#microphonemurahmalaysia
#kelantan
#pahang
#salamisnin
#bluetoothmicrophone
#smulemalaysia
#bluetoothmicrophonemurah
#smulemalaysian
#malaysia
#seremban
#johor
#wirelessmicrophone
#shahalam
#karoke

KEISTIMEWAAN FWS SKINCARE:) ✔ Mencerahkan dan melembapkan kulit
✔ Membuang sel-sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan lebihan minyak pd kulit
✔ Membantu mengurangkan garis penuaan
✔ Mengimbangi PH Kulit
✔ produk kecantikan dari alam semulajadi
✔ tiada bahan kimia
✔ mengebukan dan mencerahkan kulit
✔ menghilangkan bintik-bintik hitam
✔ menghaluskan kulit
✔ parut akan pudar / hilang
✔ kulit lembab berseri2
✔ berkesan menaikkan aura seri wajah ✔ berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
✔Mengecut & menghapuskan jerawat
✔Sekatakan tona kulit
✔Mengecilkan pori kulit
✔Menghilangkan lingkaran gelap bwh mata
✔Merawat sunburn
✔ Berkesan menanggalkan makeup pada wajah
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif

Nak order?Klik No wasap di bio😍
01111523810

#produkkecantikkanluluskkm#kulitcantik#wajahberseri#kulitputih#kulitmulus#cantik#sayajua#sayajualmurah#nomerkuri#onlinebussiness#fwsskincare#ctdk#uqashasenrose2#fattzura#missfazura#fattahamin#igshop#onlineshop#cantik#cantikalami#vivo#huawei#iphone#cod#codkelantan#bazaaronlinemalaysia#bazaarpaknil#bazaarmalaysiaonline

Sory gais. Saya busy yer arini.
Today ( 11/12/17 )

Lori kurier done pick up stok ribuan botol TAMIRA dan MAMAMIA fresh arini keh.

Whatsappp kami cepat gais +60174631935 untuk dapatkan agen kami di kawasan berhampiran anda tau.

SEGAR✔SEDAP✔MUJARAB✔KETAGIH✔
LARIS✔

Yang mana nak ikhtiar utk kesihatan, kesembuhan dan kecantikan, cuba jamu kami ini. In sha allah, memang mujarab sangat.
Ikhtiar itu perlu kan.
#puanmira
#tamirajamuairkunyit
#mamamiaairsarangsemut
#agenseluruhmalaysia
#alhamdulillah
#jamuawetmuda
#jamuhomemade
#jamuajaib
#sayajualjamu
#jamu
#bazarpaknilmurah
#ctdk
#dramasangat

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT

Mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.

Tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER

Banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.

Jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.

Jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.

Menyesal kemudian tidak berguna.

Boleh hubungi saya untuk pembelian dan HARGA PROMO
Special consultation & guide cara makan yang betul

Wassap segera⤵⤵
.
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
.
📱Whatsapp for fast respond!!😍

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT

Mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.

Tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER

Banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.

Jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.

Jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.

Menyesal kemudian tidak berguna.

Boleh hubungi saya untuk pembelian dan HARGA PROMO
Special consultation & guide cara makan yang betul

Wassap segera⤵⤵
.
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
.
📱Whatsapp for fast respond!!😍

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT

Mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.

Tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER

Banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.

Jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.

Jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.

Menyesal kemudian tidak berguna.

Boleh hubungi saya untuk pembelian dan HARGA PROMO
Special consultation & guide cara makan yang betul

Wassap segera⤵⤵
.
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
🌸@shakleebynoorazna 013-6295367🌸
.
📱Whatsapp for fast respond!!😍

UNIK lagi EXCLUSIVE!! Sumpah lain dari yang lain..tahu tak valentino cun macam ni cuma rm90sm/rm95ss, Lepas tu harga termasuk postage Dah !! Fuh Jimat habis..Kena beli sekarang sebab stok limited sangat!!
.
VALENTINO
RM90sm/RM95ss
.

#pmws0179874172
#pmws01151239627
#baglawa2comel2
#bagcantik
#bagmurah
#mirafilzah
#jannahnick
#fazura
#neelofa
#ctdk
#fattahamin
#zizanrazak
#zulariffin
#malaysia
#iloveyou
#ilovemalaysia
#bazarpaknil

UNIK lagi EXCLUSIVE!! Sumpah lain dari yang lain..tahu tak valentino cun macam ni cuma rm90sm/rm95ss, Lepas tu harga termasuk postage Dah !! Fuh Jimat habis..Kena beli sekarang sebab stok limited sangat!!
.
VALENTINO
RM90sm/RM95ss
.

#pmws0179874172
#pmws01151239627
#baglawa2comel2
#bagcantik
#bagmurah
#mirafilzah
#jannahnick
#fazura
#neelofa
#ctdk
#fattahamin
#zizanrazak
#zulariffin
#malaysia
#iloveyou
#ilovemalaysia
#bazarpaknil

Aku bukan malaikat
Yang tak tak pernah berbuat salah
Aku bukan bidadari
Yang selalu menyenangkanmu
Aku adalah separuh sayapmu
Bawalah aku selalu bersamamu
Menuju keabadian
Yang bahagia selamanya
Kau bisa syurga bisa neraka
Kau bisa malam bisa siangku
Kau bisa luka bisa bahagia
Dalam hidupku
Kau bisa syurga bisa nerakaku
Kau bisa tawa bisa tangisku
Hantarkan aku dengan cintamu
Pada sang maha cahaya
#ctdk #AkuBukanMalaikat

RESTOCK jubah paling cantik 2017 😍 Siapa nak cepat whatsapp Kakya 01136209362 untuk secure order okay !!
_
Biar menyesal beli dari menyesal tak beli !!
_
RM150
Exc postage
_
#bellaammara #BAimondsjubah #glitterjubah #jubahcantik #BA #jubahmalaysia #fattzura #lofattah #ctdk #sugarbelle #seritoks #seribella #serisoap #cantik #jubahmurah #jubahviral #jubah2017 #jubahironless #mycybersale #ilofayou

RESTOCK jubah paling cantik 2017 😍 Siapa nak cepat whatsapp Kakya 01136209362 untuk secure order okay !!
_
Biar menyesal beli dari menyesal tak beli !!
_
RM150
Exc postage
_
#bellaammara #BAimondsjubah #glitterjubah #jubahcantik #BA #jubahmalaysia #fattzura #lofattah #ctdk #sugarbelle #seritoks #seribella #serisoap #cantik #jubahmurah #jubahviral #jubah2017 #jubahironless #mycybersale #ilofayou

assalamualaikum
.
kenapa perlu foundation . kalau perlashine boleh HAPUSKAN cela anda
.
5 kelebihan PERLASHINE KAPSUL MUTIARA
💙 anti penuaan
💙pemutihan kulit
💙merawat kulit bermasalah dan sensitif
💙kulit dan badan bak selebriti
💙memberi kesihatan yg optimum
.
nak perlashine?
.
harga? RM120 sekotak FREEEEE
📦postage 🎁hadiah .
jom wasap feeya
www.wasap.my/+601116848683
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #perlashinekapsulmutiara #perlashineoriginal #perlashineSemenyih #perlashinebanting #perlashineParklandKlang #perlashineKlang #perlashineSelangor #perlashineHebat #perlashine #yakinlahPerlashine #PerlashineWow #PerlashineDaBoooom #seputihmulus #inginPutih #nakGebu #gerentiPutih #ibcPerlashine #feeyashop #feeyashah #trustedibc #ctdk #fattahaminz #mfmirafilzah #Lelakicantik #dsiempireacademy #kongsirezeki #perlakingRaspColly #testimoniperlashine #positivetestimoni #dianempire

Blouse Saloma Grid Kotak-kotak Checkered Bell Sleeve Top 5968
👚length : 62cm
👚bust : 104cm
👚shoulder : 37cm
👚sleeve : 55cm
👚arm hole : 48cm
👚size : free size, anggaran muat sampai L
👚material : cotton
*Hujung tangan Saloma
Hg: RM58 (exc. postage)
Wasap📲:0139381819
#blouse#saloma#blousemurah#lawa#cantik#tiptop#missfazura#fattzura#ctdk#koreanbeauty#johor#johorean#terengganu#kelantan#instamagik#stailista#aisyahdiarana#laraalana#sajat#cotton#pakaianmurah😘🛍🌹👚👗👜👛

.
Cantiknya skin dia!
Tu lah dia kalau rajin kemam hari hari kan. Berbaloi lah hasilnya.
.
Tak nak ke korang?
Ruginya lah tak cuba
.

RESTOCK jubah paling cantik 2017 😍 Siapa nak cepat whatsapp Kakya 01136209362 untuk secure order okay !!
_
Biar menyesal beli dari menyesal tak beli !!
_
#bellaammara #BAimondsjubah #glitterjubah #jubahcantik #BA #jubahmalaysia #fattzura #lofattah #ctdk #sugarbelle #seritoks #seribella #serisoap #cantik #jubahmurah #jubahviral #jubah2017 #jubahironless #mycybersale #ilofayou

Mana satu pilihan hati? 😍
.
Harga asal RM120, sekarang admin nak kasi RM90 je haa. Jom dapatkan sekarang Melissa Denim Jeans ni
.
Whatsapp >> 013-6443975 (Ainul)
.
.
#skirtjeans #jeans #denim #skirtcantik #ctdk #fatzura #neelofa #uitmshahalam #uitmarau

#MBHHAIRCARE TESTIMONY: NEW BABY HAIR GROWS
.
.
New baby hair are growing after our customer make hair growth treatment (Capilary)
.
.
====
BENEFIT OF MBH VIRGIN HAIR CAPILARY
====
📍 Enhances new blood cells to hair follicles & repair skin cells
📍 Increases the opening of new follicles so that hair grows heavier
📍 Provides hair growth results within three months of treatment
.
.
FEELING STRESS WHEN LOOKING YOU HAIR IN THE MIRROR? SCARED OF FACING BALDNESS?
📞Whatsapp 01160850817
.
.
CARE FOR YOUR HAIR
Get solutions to your hair problems
📍 Hair loss
📍 Dry hair
📍 Dandruff
📍Greying hair
.
.
FOLLOW US
www.mbhhaicare.com/uban
@mbh.haircare [hq]
@mbh.haircare_rawatan [info rawatan]
@mbh.haircare_produkhomecare [info produk]
.
.
#beautyfair
#mbhhaircare
#mbhhaircarepenang
#mbhhaircareroadshow
#yourhairwecare
#syampu
#tonikrambut
#serumrambut
#syampusantan
#rambutgugur
#rambut
#kelemumur
#kulitkepalagatal
#rambutbotak
#redvelvetdrama
#misskaptencikguwaiz
#titiancinta
#clevergirl
#anugerahskrin
#gegarvaganza4
#dudapujaandara
#ctdk
#kamaladli
#emmamaembong
#aliffsyukriterlajaklaris
#shampoosantan
#mensivehairtonic
#fattzura

Bergaya pada harga mampu milik?? Mestilah boleh asal pandai pilih..serius cun slingbag ni..harga cuma rm60sm/rm65ss, Lepas tu harga termasuk postage Dah !!Jimat habis..Kena beli sekarang sebab stok limited sangat!!. 😎
.
Fashion bag - Slingbag
RM60sm/RM65ss
.

#pmws0179874172
#pmws01151239627
#baglawa2comel2
#bagcantik
#bagmurah
#mirafilzah
#jannahnick
#fazura
#neelofa
#ctdk
#fattahamin
#zizanrazak
#zulariffin
#malaysia
#iloveyou
#ilovemalaysia
#bazarpaknil

DYXY vs Kosmetik lain
.
Yang paling penting, beza DYXY dengan yang lain adalah, DYXY bukan foundation biasa, ia adalah gabungan BB CREAM + CONCEALER. .
Sebab tu awak selalu dengar, wahh pakaii DYXY dah tak payah pakai cream lain 😱, xpayah pakai bedak 😱, xpayah pakai sunblock 😱. .
Sebab apa? Sebab semua dah ada dalam seketul Bc Cream tu awak 😍 Sebab tu jimat! Tak percaya?.
.
Berkenan meh whatsapp linda laju2 01126312124. .

#teamlinda #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #ctdk #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #bccreambydyana #semenyih #kajang #concealer #fattahamin #fattzura #neelofa #dyxymalaysia #jerawat #parut #kusam #minyak #muabella #dyxygojes #licin #flawless #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #noradanish

"Saya dah bosan dengan planner kosong di kedai buku. Islamic Planner 2018 by Shoutul Ikhwah ni ada vertical hourly layout memudahkan saya menyusun aktiviti mengikut jam setiap minggu." ~ En. Adib Sarlan.
.
Planner termurah RM18 (exc postage) .
.
Whatsapp Cik Nur 0176813568
#islamicplanner2018malaysia #muslimahplanner2018

DYXY vs Kosmetik lain
.
Yang paling penting, beza DYXY dengan yang lain adalah, DYXY bukan foundation biasa, ia adalah gabungan BB CREAM + CONCEALER. .
Sebab tu awak selalu dengar, wahh pakaii DYXY dah tak payah pakai cream lain 😱, xpayah pakai bedak 😱, xpayah pakai sunblock 😱. .
Sebab apa? Sebab semua dah ada dalam seketul Bc Cream tu awak 😍 Sebab tu jimat! Tak percaya?.
.
Berkenan meh whatsapp linda laju2 01126312124. .

#teamlinda #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #ctdk #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #bccreambydyana #semenyih #kajang #concealer #fattahamin #fattzura #neelofa #dyxymalaysia #jerawat #parut #kusam #minyak #muabella #dyxygojes #licin #flawless #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #noradanish

DYXY vs Kosmetik lain
.
Yang paling penting, beza DYXY dengan yang lain adalah, DYXY bukan foundation biasa, ia adalah gabungan BB CREAM + CONCEALER. .
Sebab tu awak selalu dengar, wahh pakaii DYXY dah tak payah pakai cream lain 😱, xpayah pakai bedak 😱, xpayah pakai sunblock 😱. .
Sebab apa? Sebab semua dah ada dalam seketul Bc Cream tu awak 😍 Sebab tu jimat! Tak percaya?.
.
Berkenan meh whatsapp linda laju2 01126312124. .

#teamlinda #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #ctdk #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #bccreambydyana #semenyih #kajang #concealer #fattahamin #fattzura #neelofa #dyxymalaysia #jerawat #parut #kusam #minyak #muabella #dyxygojes #licin #flawless #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #noradanish

Nak order whatsapp sis okay. 019 3143739 😊atau tekan link di bio.
.
NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT!
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone

DYXY vs Kosmetik lain
.
Yang paling penting, beza DYXY dengan yang lain adalah, DYXY bukan foundation biasa, ia adalah gabungan BB CREAM + CONCEALER. .
Sebab tu awak selalu dengar, wahh pakaii DYXY dah tak payah pakai cream lain 😱, xpayah pakai bedak 😱, xpayah pakai sunblock 😱. .
Sebab apa? Sebab semua dah ada dalam seketul Bc Cream tu awak 😍 Sebab tu jimat! Tak percaya?.
.
Berkenan meh whatsapp linda laju2 01126312124. .

#teamlinda #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #ctdk #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #bccreambydyana #semenyih #kajang #concealer #fattahamin #fattzura #neelofa #dyxymalaysia #jerawat #parut #kusam #minyak #muabella #dyxygojes #licin #flawless #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #noradanish

Sale Instant Avelyn RM35
.
.
For fast response click ☝️bio to reach me via whatsapp
.
http://www.wasap.my/60127977708
.
.
galeriariani #arianiootd #bellaforariani #shawl #shawlcantik #shawlexclusive #ctdk #arianidecemberpromotion2017

Vitamin E elok untuk kesihatan dan kecantikan.. Tapi pastikan vitamin yang anda ambil adalah vitamin yang semulajadi bukan yang sintetik(buatan) tau...😊😊😊 Jangan nak kesan yang cepat sampai mengorbankan kesihatan diri tu😔😔😔 Jom guna produk shaklee😘

Kenapa shaklee yer?

Sebab shaklee hanya menggunakan bahan2 semulajadi.
Dijamin selamat👍👍👍 Antara manfaat Vit E Shaklee
🌟Anti-penuaan
🌟1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan
🌟mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan
🌟mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha
🌟memperbaiki parut
🌟memperbaiki bengkak dan ulser kulit. ** Boleh disapu terus pada luka atau kesan parut untuk kesan lebih efektif
** Boleh dibuat masker sebelum tidur ————————————— whatsapp ratu 0179404366😘😘😘 #VitaminKulitCantik
#parutJerawat#vitaminemurah#Jeragat#KulitKeringRosakKusam
#VitaminShakleeTerbaik#shakleetemerloh
#shakleebera#shakleecodberakerayong #vitamine#vitamineshaklee #vitaminecomplex #rambutkukusihat #nahurindu #fattzura💕💕💕 #ctdk #mentormilenia2017 #beautiful #me #0179404366

Get your Unicorn now! ❤

Vitamin E elok untuk kesihatan dan kecantikan.. Tapi pastikan vitamin yang anda ambil adalah vitamin yang semulajadi bukan yang sintetik(buatan) tau...😊😊😊 Jangan nak kesan yang cepat sampai mengorbankan kesihatan diri tu😔😔😔 Jom guna produk shaklee😘

Kenapa shaklee yer?

Sebab shaklee hanya menggunakan bahan2 semulajadi.
Dijamin selamat👍👍👍 Antara manfaat Vit E Shaklee
🌟Anti-penuaan
🌟1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan
🌟mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan
🌟mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha
🌟memperbaiki parut
🌟memperbaiki bengkak dan ulser kulit. ** Boleh disapu terus pada luka atau kesan parut untuk kesan lebih efektif
** Boleh dibuat masker sebelum tidur ————————————— whatsapp ratu 0179404366😘😘😘 #VitaminKulitCantik
#parutJerawat#vitaminemurah#Jeragat#KulitKeringRosakKusam
#VitaminShakleeTerbaik#shakleetemerloh
#shakleebera#shakleecodberakerayong #vitamine#vitamineshaklee #vitaminecomplex #rambutkukusihat #nahurindu #fattzura💕💕💕 #ctdk #mentormilenia2017 #beautiful #me #0179404366

Vitamin E elok untuk kesihatan dan kecantikan.. Tapi pastikan vitamin yang anda ambil adalah vitamin yang semulajadi bukan yang sintetik(buatan) tau...😊😊😊 Jangan nak kesan yang cepat sampai mengorbankan kesihatan diri tu😔😔😔 Jom guna produk shaklee😘

Kenapa shaklee yer?

Sebab shaklee hanya menggunakan bahan2 semulajadi.
Dijamin selamat👍👍👍 Antara manfaat Vit E Shaklee
🌟Anti-penuaan
🌟1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan
🌟mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan
🌟mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha
🌟memperbaiki parut
🌟memperbaiki bengkak dan ulser kulit. ** Boleh disapu terus pada luka atau kesan parut untuk kesan lebih efektif
** Boleh dibuat masker sebelum tidur ————————————— whatsapp ratu 0179404366😘😘😘 #VitaminKulitCantik
#parutJerawat#vitaminemurah#Jeragat#KulitKeringRosakKusam
#VitaminShakleeTerbaik#shakleetemerloh
#shakleebera#shakleecodberakerayong #vitamine#vitamineshaklee #vitaminecomplex #rambutkukusihat #nahurindu #fattzura💕💕💕 #ctdk #mentormilenia2017 #beautiful #me #0179404366

Ramai tanya camna nak apply serum sebelum guna krim...sapu ja hehe senang tau...tepuk2 sikit bagi serap...baru pakai krim...serum meratakan pori dan bertindak sebagai pelembap...pakai serum sebelum foundation pun bagus sbb ia berfungsi sbgai primer makeup supaya mekap tahan lebih lama sambil merawat kulit.

Done😘😘 Sis guna
- serum Zalish
- day cream Zalish

Cute dan cantik bersama SERUM ZALISH 😇#zalishskincare
#tatiskincare
#glowglowing
#ninaskincare
#lemonade
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#igshopmalaysia
#malaysianhair
#igersmalaysia
#instashopmalaysia
#malaysian
#vscomalaysia
#malaysiaonlineshop
#igmalaysia
#onlineshopmalaysia
#handbagmalaysia
#ctdk
#serumbooster
#serumzalish
#serumwajah
#serumpekat
#serumcepat
#serumputihanjal

Anda suka bermake up tp mengambil masa yang lama??? Jangan bimbang dgn DYXY sepantas 3 minit je anda dah cantik dan siap make up.. Semudah abc kan.. Dengan DYXY .
.
.
Anda ❌ perlu #sunblock
Anda ❌ perlu #concealer
Anda ❌ perlu BB/CC cream
Anda ❌ perlu compact powder
Anda ❌perlu make up base

Nampakkan banyak PENJIMATAN yang anda dapat lakukan dengan pembelian set DYXY😍😍😍 .
. Jadi apa tunggu lagi?? Dapatkan set PROMOSI #YES sekarang sementara masih lagi harga YES😍😍😍
.
.
.
.
.
#bccream #foundation #flawless #glowing #dyxybccream #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #bccreamfoundation #muabellaz #muaartist #ctdk #fattahamin #mukaglowing #spf50 #beige #dyxymalaysia #dyxybrunei #dyxyindonesia #dyxysingapore
#terapiinstagram
#ajimaura
#instafamous
#redvelvet
#fattzura

Tips merahkan bibir tanpa lipstick.

Caranya :_
💋 Ambil 1 biji strawberry dan perahkan
💋 Aplikasikan secara merata ke bibir dengan kapas telinga, lalu biarkan 2-3 minit sampai meresap. -awak juga boleh campur dengan vaseline untuk kasi glossy.
.
.
Scrub dan strawberri merupakan cara memerahkan bibir secara semulajadi tau.
Kalau buat selalu, bibir awak dijamin akan lebih sihat dan nampak merah semulajadi walaupun tidak menggunakan lipstik.
#makeupborong #dropshipper #trusted #ootd #trustedseller #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #trustsellermalaysia #trustseller
#mermaid​brush #brushmakeup #jualmakeup #makeupmurah
#jualborong #bazarpaknil
#bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#makeupborong #dropshipmalaysia #muabellaz #trustsellermalaysia #trustseller #ctdk #dendamaurora #ootd #instagram #instafollow #instaphoto #lipstickmurah #lipstick #lips #mattelipstick #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia

»»» Errrkkkk..BETUL KE TU AKU??!!! «««
😰😰😰😰😰 Tibe2 sarung uniform...
MUAT!!!
Br la prasan bdn da kecik..
Pny la x confident sbb sblm ni pakai ketat gilakkk!!!
Skrg longgar!!!! 😱😱😱😱😱😱 Sy mula amalkn #setPKP pd awl thn 2016..
Lps tu..rs bdn ringan tp x terasa plak bdn da lbh kecik..buang air bsr lawas..makan sikit..cpt kenyang..
Belek pny belek..terjumpe gmbr mok mok..
Bila tgk gmbr tahun lps tu..
Perrghhh..cm x caye!!!
GEMOKKKKSSSS!!! Alhamdulillah..asbab #minkaffe + garlic ni..
Sy dpt berat bdn ideal..
Jgn jeles uols...
Ramai tegur i da kurus..
LOSS WEIGHT...
😉😉😉😉😉 Kreadit pd Nuranisah Ismail

Nk gak ke???
Jom same2 kita amalkn #setPKP.. 📲PM @WA Amy 0103796526

Bisnes Online | Modal RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#FALCONempire
#CATgiKOREAmainsalji
#FALCON200KSEBULAN
#naksihat
#nakcantik
#nakkurus
#setkempisperut
#setmurah
#muamalaysia
#ctdk
#fattzura

Vita-c shaklee akan mendarat ke semporna Hari ni... Siapa - siapa yang baru nak kenal shaklee atau nak order shaklee Bolehla contact ina

Www.wasap.my/601110291939

#polarisgrup
#shakleetawau
#shakleesemporna #shaklee #shakleelabuan #shakleesabah #shakleemalaysia #vitacshaklee #inashaklee #ootd #ctdk #bella #melaka #jdt #perlis

INI PERKARA BIASA..
.
Lagi2 kalau dah beranak 2, 3, 4 hrmm🙊. Usia pula makin meningkat. Metabolisma pun jadi semakin slow 🐌. Lagi stress kalau cik abang berat maintain je kan 🤣🤣
.
Jangan risau u olls, ibu2 PASTI kembali langsing. Hanya sesachet setiap pagi, minum air masak secukupnya. Itu je.. Mudah kan 💁🏼
.
Cuba dulu ye. Baru tau. Nanti KakTin guide u olls😘
.
SAPE LAGI NAK KURUS CEPAT TETAPI SELAMAT ??
.
PM #kakdees 📲013.539.3112
.
.
📲013.539.3112
.
www.wasap.my/+60135393112
.
#juicyraspberry #juicyraspberrymurah #minumanfiber #detoxjuice #tipskurus #nakkurus #nakcantik #sayajualmurah #bazarmalaysia #bazarpaknil #onlinebusinessmalaysia #ctdk #gengkunyit #babyshark #instamalaysia #wakdoyok #taktuntuang #fattzura"

Tumit yang kasar, pecah dan merekah menjejaskan penampilan kaki kita. Malah,adakalanya kesan pecah atau rekahan itu semakin merebak dan membuat kulit menjadi kering, mengelupas dan pedih. Nak pakai heel pun tak seronok. Malu dengan kaki sendiri.
.
.
Saya nak share sikit beberapa cara nak hilangkan rekahan pada tumit ni.
.
.
Cara 1🔶
.
🔸Sediakan beberapa biji belimbing buluh.
🔸Lenyek kasar belimbing tersebut.
🔸kemudian gosokkan pada tumit anda perlahan-lahan selama beberapa minit.
🔸Amalkan selalu.
.
.

Cara 2🔶 .
🔸Sediakan beberapa keping asam gelugur.
🔸Masukkan ke dalam  besen berisi air suam.
🔸Rendamkan kaki selama 30 minit.
🔸Lakukan setiap hari pada waktu malam.
.
.
Cara 3🔶 .
🔸Rendamkan kaki ke dalam air suam selama 15 minit.
🔸Kemudian, gosokkan tumit dengan batu asahan pisau selama beberapa minit.
.
.
Cara 4🔶 .
🔸Sapukan getah betik muda pada tumit kaki.
🔸Biarkan ia kering sehingga sebelum dicuci.
.
.
Cara 5🔶
.
🔸Tumbuk beberapa ulas bawang putih.
🔸Campurkan dengan sedikit perahan limau nipis
🔸Sapu dan gosokkan ia pada tumit kaki.
.
.
Cara 6🔶 .
🔸Belah dua biji bawang merah.
🔸Gosokkan pada tumit kaki yang kering.
🔸Lakukan selalu sehingga kesan pecah dan rekahan semakin hilang.
.
.
Cara 7🔶 .
🔸Campurkan sedikit gambir dengan minyak kelapa
🔸Gosokkan pada tumit selama beberapa minit sebelum dibilas bersih.
🔸Lakukan setiap hari hingga menampakkan hasilnya.
.
.
Lastly, paling mudah gunakan krim calit WD. Calit kan nipis pada rekahan. Lakukan secara konsisten. Hasilnya korang dapat tumit kaki mulus macam baby je... Tiada lagi rekahan tu... .
.
Apa? Nak cuba krim WD je... Ok whatsapp lekaih 01126353392 . Wajib sekurang kurangnya 1 family 1 unit krim WD. KRIM PELBAGAI GUNA.. .
.
Krim WD = RM75/1unit
Free postage✔✔✔
No GST❌❌❌
.

bermula dari 04/12/2017 hingga 08/01/2018 boleh menyertai cabutan bertuah seutas gelas emas 916 berharga RM1800 dengan hanya membeli 1 unit krim WD
.
.
#teamizah #teampermataizah #noradanish #tumitmerekah #petuacantik #jannanick #ajimaura #nourain #clv #fattahaminz #neelofa #sepahtu #sinarfm #ctdk #datoserivida #mother #kasuttumittinggi #beauty #wdec #wd #krimcalitwd #calitcalitcantik

Assalamualaikum.. selamat pagi 😘😍 Lepas cuci muka, jangan lupa BGWPD & BEAUTY SPRAY TREATMENT (limited edition) by SL

ANTARA KELEBIHAN BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN 🍓Mencerahkan badan , Muka dan Celah2 badan
🍇Membantu menguatkan imunisasi badan
🍋Menghilangkan parut / mencegah kemunculan jerawat dan jeragat
🍓Membantu menurunkan berat badan
🍇Menguatkan kuku dan rambut
🍋Mengurangkan masalah magrain dan resdung
🍓Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
🍇Mengurangkan rambut gugur
🍋Merawat kuku yang rapuh
🍓Merawat untuk kulit sensitif
🍇Menambah susu badan ibu
🍋Memberi tenaga sepanjang hari
🍓Memberi ibu mengandung tekanan darah yang baik 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺 TREATMENT BEAUTY SPRAY
👇🏻 Kelebihan & Manfaat
🌷Sebagai antiseptik
🌷Hand sanitizer
🌷Membunuh kuman dalam masa 30 saat
🌷Menghilangkan parut dan luka dengan lebih cepat
🌷Menjaga kebersihan area kewanitaan dan keputihan
🌷Ubat kumur sakit mulut,gigi dan gusi
🌷Pemutih gigi
🌷Membersihkan wajah dari bakteria penyebab jerawat
🌷Masalah resdung 🌷Masalah kelemumur
🌷Ruam panas
DAPATKAN DENGAN HARGA PROMOSI SEKARANG !

PM/WASSAP
📲 www.wasap.my/60123637388

#teamalia
#BoosterGlowWhiteningPlusDetoxinSL
#PutihGebusKurus
#VitaminCSedap
#VitaminC #EkstrakBuahan #Strawbery #Blueberry #PatiLemon #Kolagen #VitaminADE #ctdk #rtm #neelofa #onlineshopping #sayajual #simplylynnkl

“Coach takpe lah dah kurus. Boleh je la nak makan apa pun.” “Bestnya Coach maintain berat dari dlu, boleh la coach cakap. Saya ni masih overweight.”
.
Ramai yang ingat skali kurus akan selamanya kurus, so asal kurus je boleh la makan apa sahaja. Hehe. Snanye tak pun. Badan saya jenis senang je naik kalau tak kawal apa yang saya makan. Cuma senang nak maintain kurus balik sebab saya kenal apa yg saya makan, I eat balanced food. 😊
.
Dulu sy pun pernah fikir mcm tu, dah kurus takpe je lah nak makan fast food byk2, atau makan tak sihat lain pun. Tapi tak, sebab weight management ni sains. Kalori tak hilang mcm tu je. Hehe
.
Pendek kata, nak maintain berat ni sama macam nak turun berat, perlukan effort. Tapi alhamdulillah jumpa #Herbalife sebab boleh maintain kurus dengan mudah sgt! 😍
.
Basically saya buat apa yg coachees perlu buat. Bezanya of course saya boleh makan extra sebab bukan nak turun berat pun hehe.
Coach Fatin 0193709753 ❤️ #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #KurusDariRumah

Most Popular Instagram Hashtags