#ctdk

MOST RECENT

Rich Krunchy Nuts 235gm
(Chickpeas Arab, Pistachio,Gajus Roasted India) = RM19
_
๐ŸŒผ Boleh campur-campur 3 botol dan DAPAT 1 FREEGIFT ๐ŸŽ
_
*FreeGift* ๐ŸŒบ Rich Tapioca- Kerepek Ubi Rempah
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Postage combo 3+1 :
_
POS SM = freepos
POS SS = RM6
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Berminat boleh terus whatsapp +60179106462

#buahteen #kudapanenak #kurmalulu #sneksihat #buahankering #FREEPOS #doorgiftmurah #ramadhan #richsunnah #dramamrgrey #mrgrey #cintafatamorgana #kiwikering #kismis #kurma #buahsedap #meletop #ctdk #sitiaafiyah #fashionvalet #bebytoratora #sushiking #kfc #eusahawan #bazaarpaknil #astro #tv3 #hotfm #sarancak #shaklee

New Dyxy Mineral Facemist
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yg lebih2 efektif utk kesan glowing dan mekap than lama
.
.
Pemakaian mist dgn kdar minimum lebih jimat dgn sekali semburan shaja utk dapatkan effect maksimum glowing dan mekap boleh than lama dri 8 jam ...
.
.
๐Ÿ˜‡ Jom dpatkan DYXY Facemist yang berwajah baru dengan Teknologi Hebat ... .
. .
#dyxybccreambydyana
#teamalyadyxy
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycombo
#dyxygreentefacemist
#dyxyglowing
#dyxyflawless
#dyxybest
#lovedyxy
#foundation
#foundationbest
#flawlessskin
#glowingskin
#teamdyxy
#dyxybest
#dyxyviral
#dyxycheras
#dyxyampang
#dyxykl
#dyxymurah
#fattzura
#dropshipwanted
#openfordropsip
#dropshipmalaysia
#erafm
#sinarfm
#ctdk

Apa kelebihan EZYS123 ni?? MELETOPSS KEBABOM UOLSS๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Cik JM tak tipu.. 1) Bakar lemak kaw kaw๐Ÿ’ฅ
2) Detox habis toxin degil2 tu ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฆ
3) Bagi shape body uolss solid molid ๐Ÿ’ƒ
4) Cantikkan kulit,growing gitu
5) Bekalkan ZAT dalam tubuh badan๐Ÿ’ช

Jom DAPATKAN SEGERA..KESAN SEAWAL SEMINGGU!! ๐Ÿ“ฒ016-2182559
๐Ÿ“ฒ016-2182559
๐Ÿ“ฒ016-2182559

#ezys123 #ezyzsize #ezyslim #ezyskurus #ezyslimming #ezyscantik #ezysgebu #ezysmantap #ezysketat #ezyspadat #ezysenergy #Citeracintaezys123 #kuruscepat #nakkurus #slimmelim #lentikdara #solid #testimonial #cantik๐Ÿ˜ #ctdk #eyzstestimoni #eyzsagent #ezysmoney #ezyspower

DARI MATA JATUH KE HATI๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Dapatkan segera Jamu Mutyara , resepi asli dari @tyaarifinnw
.
Jom dapatkan segera pada harga RM68 sahaja.

WhatsApp 012-616 2732 (seperti di bio)

#terlajaklaris #serilady #meeracle #putihgebugebas #meletop #lakukeras #bazaar
#ctdk #produkkurus

Woww sangat uols!!! Penapis air NEO now tengah promo WOW hanya RM65.00 sahaja sebulan. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
Tangki utk NEO ni pula besar wooo hampir 6litre youuu - Besar dan jimat. .
.
> Servis FREE setiap 2 bulan,
> Tukar Filter FREE setiap 4 bulan,
> Ganti part rosak FREE sepanjang 7 tahun,
> Guarantee FREE utk 7 tahun
> Pendaftaran produk FREE (utk sekarang) .
.
.
Banyak lagi kalau nak tulis. Mai wasap kami sat, boleh stori habis, on how this little cute NEO boleh bantu tingkatkan lifestyle uols. ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Link wasap ada kat biopage #cowaypilihansaya - cepat wasap yer... .
.
.

#coway #cowaymalaysia #penapisircoway #penapiscoway #waterpurifier #waterfilter #neelofa #zulariffin #cintafatamorgana #fattzura #muabella #muabellaz #summeraya2018 #bazarpaknil #comelpipimerah #ctdk #tipskuruscepat #tipscantik

Anda menghadapi masalah begini ?๐Ÿ˜–
.
Sudah cuba banyak produk tapi tak berkesan ?
.
LovePotion mengandungi Vitamin E yang berfungsi untuk memudarkan stretchmark disamping mencantikkan kulit ~
.
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
๐Ÿ’‹Membesarkan saiz payudara
๐Ÿ’‹Menegangkan payudara dan lurah
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Menghapuskan stretch mark
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
Whatsapp HUSH ke 0199499155 sekarang untuk menikmati harga diskaun! ๐Ÿ˜
.
Atau Klik whatsapp link di BIO untuk order ya ๐Ÿ˜Š
.
#azuracouture #lafazkankalimahcintamu #breastenlargement #breastpumpmalaysia #breastserum #kekasihpaksarela #jovianhijablovers #payudaramantap #fareedaexclusive #setbersalin #projekikatsuami #ikatsuami #ctdk #produkbaru #fattzura #lovepotionbyhushhush #pembesarpayudara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #anniversarygift #perempuaninspirasi #wanitamuslimah #sitiaafiyah #bawalexclusive #shawlexclusive #duckscarveswanted #sufiansuhaimi

Tahu tak 70% badan kita adalah air? Penting tak untuk kita minum air yang bersih? .
.
Agak2 apa jadi kat badan kita kalau dok minum air yang kuning keruh? .
.

Takmoh cakap lar benda yang tak baik ni kann... Tapi uols fikir lah yer. Ini untuk kebaikan diri sendiri dan orang2 yang tersayang juga jika uols ambil tindakan. .
.
#coway #cowaypilihansaya #cowaymalaysia #airbersih #airmineral #drinkingwater #penapisair #penapisaircoway #penapisudara #comelpipimerah #ctdk #summeraya2018 #fattzura #neelofa #neelofahijab #muabella #muabellaz #bazarpaknil #waterpurifier #waterfilter #cintafatamorgana

Dam dam dum, bunyi merecun!!!
.
.
PROMO DYXY always on!!!
.
The best set adalah SET COMPLETE LADY sbb dia ada 5 item yang btul2 hebat merawat & mencantikkan wajah anda ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— rasailah kehebatan 5 item dyxy yh membantu anda jimat wang, masa dan tenaga ...
.
*BC Cream.
*Facemist.
*Maskara.
*Lipstick.
*Brush
.
.
Nak ? Meh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-17800015 laju... .
.
#dyxybccreambydyana
#teamalyadyxy
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycombo
#dyxygreentefacemist
#dyxyglowing
#dyxyflawless
#dyxybest
#lovedyxy
#foundation
#foundationbest
#flawlessskin
#glowingskin
#teamdyxy
#dyxybest
#dyxyviral
#dyxycheras
#dyxyampang
#dyxykl
#dyxymurah
#fattzura
#dropshipwanted
#openfordropsip
#dropshipmalaysia
#erafm
#sinarfm
#ctdk

Dam dam dum, bunyi merecun!!!
.
.
PROMO DYXY always on!!!
.
The best set adalah SET COMPLETE LADY sbb dia ada 5 item yang btul2 hebat merawat & mencantikkan wajah anda ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— rasailah kehebatan 5 item dyxy yh membantu anda jimat wang, masa dan tenaga ...
.
*BC Cream.
*Facemist.
*Maskara.
*Lipstick.
*Brush
.
.
Nak ? Meh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-17800015 laju... .
.
#dyxybccreambydyana
#teamalyadyxy
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycombo
#dyxygreentefacemist
#dyxyglowing
#dyxyflawless
#dyxybest
#lovedyxy
#foundation
#foundationbest
#flawlessskin
#glowingskin
#teamdyxy
#dyxybest
#dyxyviral
#dyxycheras
#dyxyampang
#dyxykl
#dyxymurah
#fattzura
#dropshipwanted
#openfordropsip
#dropshipmalaysia
#erafm
#sinarfm
#ctdk

Set viral kini #SetLakiBini set paling laris dan laku keras ๐Ÿ˜
.
Set Laki Bini
โœ” B Skincare RM69
โœ” Set BGM 2 in 1 RM95
.
Complete kalau pakai 2 ni pun. Sangat puas hati tau. Nak raya dah ni jom cantikkan wajah sambil merawat sama-sama ๐Ÿ˜˜
.
Nak order boleh terus whatsapp 0123861426
.
#omgmascara #omgmascaraaddicted #ctdk #pipimerah #sitiaafiyah #neelofa #cantik #melentik #cun #comel #sitiaafiyah #sicomelpipimerah #pipimerah #sitiaafiyah #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte #uitm #uiam #makeupterbaik #muamalaysia #muaserikembangan #muamalaysia #muaserikembangan #fattzura #fattzurafairytyle #fattzuratiedtheknot #fattzuraloverz #fattzuraonly #neelofa #instafamous #bgm

Dam dam dum, bunyi merecun!!!
.
.
PROMO DYXY always on!!!
.
Sape yang dah guna SET DYXY, digalakkan try test SET PERFECT LADY ni tau.. ia ada 4 item yang btul2 hebat merawat & mencantikkan wajah kita, rasailah kehebatan LIPSTICK DYXY yang superb!!! 3 in 1 uolls, boleh guna sebgai EYESHEDOWW, BLUSHERR, LIPSTICKKK
.
BC Cream.
Facemist.
Lipstick.
Brush
.
.
Nak ? Meh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-17800015 laju... .
.
#dyxybccreambydyana
#teamalyadyxy
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycombo
#dyxygreentefacemist
#dyxyglowing
#dyxyflawless
#dyxybest
#lovedyxy
#foundation
#foundationbest
#flawlessskin
#glowingskin
#teamdyxy
#dyxybest
#dyxyviral
#dyxycheras
#dyxyampang
#dyxykl
#dyxymurah
#fattzura
#dropshipwanted
#openfordropsip
#dropshipmalaysia
#erafm
#sinarfm
#ctdk

Dam dam dum, bunyi merecun!!!
.
.
PROMO DYXY always on!!!
.
.
Sape yang dah guna SET DYXY, digalakkan try test SET BEAUTY LADY ni tau.. ia ada 4 item yang btul2 hebat merawat & mencantikkan wajah kita, rasailah kehebatan MASKARA ni ... Limited tau!!
.
.
*BC Cream.
*Facemist.
*Maskara.
*Brush
.
.
Nak ? Meh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-17800015 laju..
.
.
#dyxybccreambydyana
#teamalyadyxy
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycombo
#dyxygreentefacemist
#dyxyglowing
#dyxyflawless
#dyxybest
#lovedyxy
#foundation
#foundationbest
#flawlessskin
#glowingskin
#teamdyxy
#dyxybest
#dyxyviral
#dyxycheras
#dyxyampang
#dyxykl
#dyxymurah
#fattzura
#dropshipwanted
#openfordropsip
#dropshipmalaysia
#erafm
#sinarfm
#ctdk

Most Popular Instagram Hashtags