#ctdk

MOST RECENT

*MARY KAY LIQUID FOUNDATION*
.
The best foundation ever! .
1. Liquid foundation mary kay ada 2 jenis tau. Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda!😄 .
.
✅ *LUMINOUS:*
untuk kulit kering -warna label pink.
✅ *MATTE:*
untuk kulit berminyak-warna label purple .
.
2. Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! .
.
📍Ivory 3 .
📍Ivory 5 .
📍Beige 3 .
📍Beige 5 .
📍Bronze 1 .
.
3. Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! .
.
🐳Mary Kay Foundation adalah berasaskan air jadi ianya sangat ringan di wajah anda .
.
🐳 Mary Kay Foundation non- comedogenic ( x tutup pori) so your skin can breathe well .
.
🐳 Mary Kay foundation tidak berminyak so ianya sangat sesuai untuk kulit yg berjerawat .
.
🐳 Mary Kay foundation sangat senang diblend dan hasilnya wajah anda akan nmpak natural jelita gituu .
.
🐳 Mary Kay foundation dapat merawat kulit anda macam skincare! Ia menentang garis2 halus, kedutan, dengan ramuan penentang usia..best kan .
.
🐳 Mary Kay foundation mampu menjadikan kulit anda lebih tegang, muda, & yang penting sihat .
.
🐳 Mary Kay Foundation dapat Mengurangkan penampilan pori2 wajah anda .
.
🐳Formula kemasan berkilau sgt melembabkan & mencerahkan wajah .
.
🐳Formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari .
.
🐳Warna kekal berjam lamanya. Nak lagi kekal pakai primer confirm cun melecun sepanjang hari .
.
Jom cuba! Whatsapp sis sekrang!😘💗💗💗
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary Kay Kuantan
.
#marykaykuantan #marykaykuantanactive #serumlumivie #marykayserumc #nursajat #serumjerawat #serumvitaminc #muamalaysia #muakuantan #muakuntanmurah #cintabukankristal #sabunjerawat #sabunorganic #isteriuntukdiiktiraf #fattzura #kuantanese #pekanpahang #gambang #umpgambang #kipsas #uiakuantan #inderamahkota #fattzura #lofattah #ctdk #igersmalaysia #bahagiabukanbidaan #skinvigoratebrushmalaysia #foundationprimermarykay

.
🌸FLORAL WRAP DRESS🌸
.
ADA DUA SIZE FREE SIZE DAN PLUS SIZE
.
HARGA
✔️FREE SIZE
RM95 SM/ RM105 SS
.
✔️PLUS SIZE
RM97 SM/ RM107 SS
.
FREE SIZE
PRINTED FLORAL WRAP DRESS
MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES)
.
FREE SIZE S/M
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 135CM
.
PLUS SIZE
PRINTED FLORAL WRAP DRESS
MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON
(FREE ACCESSORIES)
.
PLUS SIZE FIT L/XL
SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 135CM
.
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture
.
.
HOW TO ORDER? PLEASE WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📲WHATSAPP 017-5015609
📲WHATSAPP 017-5015609
.
#blouselabuh #blousemurah #minaz #blousecantik #kurungbridesmaid #sharifahsakinah #nursajat #datoaliffsyukri #ctdk #rozitachewan #uqashasenrose #noradanish #bajuprewedding #bajutunang #bajuraya2018 #bajurayamurah #majlisbertandang #majlistunang #jubahsouq #bertunang #kurungmurahmalaysia #BAJURAYAMEDIANA #blousemuslimah #kaftan #kaftanmurah #kaftanmalaysia #minazbloomingraya2018 #kaftanmurah #leeyanaraya2018 #leeyanarahman

*MARY KAY LIQUID FOUNDATION*
.
The best foundation ever! .
1. Liquid foundation mary kay ada 2 jenis tau. Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda!😄 .
.
✅ *LUMINOUS:*
untuk kulit kering -warna label pink.
✅ *MATTE:*
untuk kulit berminyak-warna label purple .
.
2. Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! .
.
📍Ivory 3 .
📍Ivory 5 .
📍Beige 3 .
📍Beige 5 .
📍Bronze 1 .
.
3. Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! .
.
🐳Mary Kay Foundation adalah berasaskan air jadi ianya sangat ringan di wajah anda .
.
🐳 Mary Kay Foundation non- comedogenic ( x tutup pori) so your skin can breathe well .
.
🐳 Mary Kay foundation tidak berminyak so ianya sangat sesuai untuk kulit yg berjerawat .
.
🐳 Mary Kay foundation sangat senang diblend dan hasilnya wajah anda akan nmpak natural jelita gituu .
.
🐳 Mary Kay foundation dapat merawat kulit anda macam skincare! Ia menentang garis2 halus, kedutan, dengan ramuan penentang usia..best kan .
.
🐳 Mary Kay foundation mampu menjadikan kulit anda lebih tegang, muda, & yang penting sihat .
.
🐳 Mary Kay Foundation dapat Mengurangkan penampilan pori2 wajah anda .
.
🐳Formula kemasan berkilau sgt melembabkan & mencerahkan wajah .
.
🐳Formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari .
.
🐳Warna kekal berjam lamanya. Nak lagi kekal pakai primer confirm cun melecun sepanjang hari .
.
Jom cuba! Whatsapp sis sekrang!😘💗💗💗
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary Kay Kuantan
.
#marykaykuantan #marykaykuantanactive #serumlumivie #marykayserumc #nursajat #serumjerawat #serumvitaminc #muamalaysia #muakuantan #muakuntanmurah #cintabukankristal #sabunjerawat #sabunorganic #isteriuntukdiiktiraf #fattzura #kuantanese #pekanpahang #gambang #umpgambang #kipsas #uiakuantan #inderamahkota #fattzura #lofattah #ctdk #igersmalaysia #bahagiabukanbidaan #skinvigoratebrushmalaysia #foundationprimermarykay

*MARY KAY LIQUID FOUNDATION*
.
The best foundation ever! .
1. Liquid foundation mary kay ada 2 jenis tau. Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda!😄 .
.
✅ *LUMINOUS:*
untuk kulit kering -warna label pink.
✅ *MATTE:*
untuk kulit berminyak-warna label purple .
.
2. Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! .
.
📍Ivory 3 .
📍Ivory 5 .
📍Beige 3 .
📍Beige 5 .
📍Bronze 1 .
.
3. Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! .
.
🐳Mary Kay Foundation adalah berasaskan air jadi ianya sangat ringan di wajah anda .
.
🐳 Mary Kay Foundation non- comedogenic ( x tutup pori) so your skin can breathe well .
.
🐳 Mary Kay foundation tidak berminyak so ianya sangat sesuai untuk kulit yg berjerawat .
.
🐳 Mary Kay foundation sangat senang diblend dan hasilnya wajah anda akan nmpak natural jelita gituu .
.
🐳 Mary Kay foundation dapat merawat kulit anda macam skincare! Ia menentang garis2 halus, kedutan, dengan ramuan penentang usia..best kan .
.
🐳 Mary Kay foundation mampu menjadikan kulit anda lebih tegang, muda, & yang penting sihat .
.
🐳 Mary Kay Foundation dapat Mengurangkan penampilan pori2 wajah anda .
.
🐳Formula kemasan berkilau sgt melembabkan & mencerahkan wajah .
.
🐳Formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari .
.
🐳Warna kekal berjam lamanya. Nak lagi kekal pakai primer confirm cun melecun sepanjang hari .
.
Jom cuba! Whatsapp sis sekrang!😘💗💗💗
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary Kay Kuantan
.
#marykaykuantan #marykaykuantanactive #serumlumivie #marykayserumc #nursajat #serumjerawat #serumvitaminc #muamalaysia #muakuantan #muakuntanmurah #cintabukankristal #sabunjerawat #sabunorganic #isteriuntukdiiktiraf #fattzura #kuantanese #pekanpahang #gambang #umpgambang #kipsas #uiakuantan #inderamahkota #fattzura #lofattah #ctdk #igersmalaysia #bahagiabukanbidaan #skinvigoratebrushmalaysia #foundationprimermarykay

*MARY KAY LIQUID FOUNDATION*
.
The best foundation ever! .
1. Liquid foundation mary kay ada 2 jenis tau. Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda!😄 .
.
✅ *LUMINOUS:*
untuk kulit kering -warna label pink.
✅ *MATTE:*
untuk kulit berminyak-warna label purple .
.
2. Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! .
.
📍Ivory 3 .
📍Ivory 5 .
📍Beige 3 .
📍Beige 5 .
📍Bronze 1 .
.
3. Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! .
.
🐳Mary Kay Foundation adalah berasaskan air jadi ianya sangat ringan di wajah anda .
.
🐳 Mary Kay Foundation non- comedogenic ( x tutup pori) so your skin can breathe well .
.
🐳 Mary Kay foundation tidak berminyak so ianya sangat sesuai untuk kulit yg berjerawat .
.
🐳 Mary Kay foundation sangat senang diblend dan hasilnya wajah anda akan nmpak natural jelita gituu .
.
🐳 Mary Kay foundation dapat merawat kulit anda macam skincare! Ia menentang garis2 halus, kedutan, dengan ramuan penentang usia..best kan .
.
🐳 Mary Kay foundation mampu menjadikan kulit anda lebih tegang, muda, & yang penting sihat .
.
🐳 Mary Kay Foundation dapat Mengurangkan penampilan pori2 wajah anda .
.
🐳Formula kemasan berkilau sgt melembabkan & mencerahkan wajah .
.
🐳Formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari .
.
🐳Warna kekal berjam lamanya. Nak lagi kekal pakai primer confirm cun melecun sepanjang hari .
.
Jom cuba! Whatsapp sis sekrang!😘💗💗💗
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary Kay Kuantan
.
#marykaykuantan #marykaykuantanactive #serumlumivie #marykayserumc #nursajat #serumjerawat #serumvitaminc #muamalaysia #muakuantan #muakuntanmurah #cintabukankristal #sabunjerawat #sabunorganic #isteriuntukdiiktiraf #fattzura #kuantanese #pekanpahang #gambang #umpgambang #kipsas #uiakuantan #inderamahkota #fattzura #lofattah #ctdk #igersmalaysia #bahagiabukanbidaan #skinvigoratebrushmalaysia #foundationprimermarykay

.
🌸FLORAL WRAP DRESS🌸
.
ADA DUA SIZE FREE SIZE DAN PLUS SIZE
.
HARGA
✔️FREE SIZE
RM95 SM/ RM105 SS
.
✔️PLUS SIZE
RM97 SM/ RM107 SS
.
FREE SIZE
PRINTED FLORAL WRAP DRESS
MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES)
.
FREE SIZE S/M
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 135CM
.
PLUS SIZE
PRINTED FLORAL WRAP DRESS
MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON
(FREE ACCESSORIES)
.
PLUS SIZE FIT L/XL
SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 135CM
.
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture
.
.
HOW TO ORDER? PLEASE WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📲WHATSAPP 017-5015609
📲WHATSAPP 017-5015609
.
#blouselabuh #blousemurah #minaz #blousecantik #kurungbridesmaid #sharifahsakinah #nursajat #datoaliffsyukri #ctdk #rozitachewan #uqashasenrose #noradanish #bajuprewedding #bajutunang #bajuraya2018 #bajurayamurah #majlisbertandang #majlistunang #jubahsouq #bertunang #kurungmurahmalaysia #BAJURAYAMEDIANA #blousemuslimah #kaftan #kaftanmurah #kaftanmalaysia #minazbloomingraya2018 #kaftanmurah #leeyanaraya2018 #leeyanarahman

*MARY KAY LIQUID FOUNDATION*
.
The best foundation ever! .
1. Liquid foundation mary kay ada 2 jenis tau. Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda!😄 .
.
✅ *LUMINOUS:*
untuk kulit kering -warna label pink.
✅ *MATTE:*
untuk kulit berminyak-warna label purple .
.
2. Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! .
.
📍Ivory 3 .
📍Ivory 5 .
📍Beige 3 .
📍Beige 5 .
📍Bronze 1 .
.
3. Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! .
.
🐳Mary Kay Foundation adalah berasaskan air jadi ianya sangat ringan di wajah anda .
.
🐳 Mary Kay Foundation non- comedogenic ( x tutup pori) so your skin can breathe well .
.
🐳 Mary Kay foundation tidak berminyak so ianya sangat sesuai untuk kulit yg berjerawat .
.
🐳 Mary Kay foundation sangat senang diblend dan hasilnya wajah anda akan nmpak natural jelita gituu .
.
🐳 Mary Kay foundation dapat merawat kulit anda macam skincare! Ia menentang garis2 halus, kedutan, dengan ramuan penentang usia..best kan .
.
🐳 Mary Kay foundation mampu menjadikan kulit anda lebih tegang, muda, & yang penting sihat .
.
🐳 Mary Kay Foundation dapat Mengurangkan penampilan pori2 wajah anda .
.
🐳Formula kemasan berkilau sgt melembabkan & mencerahkan wajah .
.
🐳Formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari .
.
🐳Warna kekal berjam lamanya. Nak lagi kekal pakai primer confirm cun melecun sepanjang hari .
.
Jom cuba! Whatsapp sis sekrang!😘💗💗💗
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary Kay Kuantan
.
#marykaykuantan #marykaykuantanactive #serumlumivie #marykayserumc #nursajat #serumjerawat #serumvitaminc #muamalaysia #muakuantan #muakuntanmurah #cintabukankristal #sabunjerawat #sabunorganic #isteriuntukdiiktiraf #fattzura #kuantanese #pekanpahang #gambang #umpgambang #kipsas #uiakuantan #inderamahkota #fattzura #lofattah #ctdk #igersmalaysia #bahagiabukanbidaan #skinvigoratebrushmalaysia #foundationprimermarykay

Rose Geranium and Chamomile Face Mist.

It keeps you fresh, revitalised and calm. Packed with botanical goodness, it's so convenient to bring along and spritz away anytime, anywhere you feel your skin is dry, dehydrated or dull.
It can be used as a toner, after cleansing. Or as a setting spray after makeup. Keep it in your office, and spray this wonderful mist all over your when the air conditioner makes your skin feels dry. Or ...if you feel stressed, just spray away and the aromatherapy will calm your mood.

Usage: Spray it on your face or body to keep your skin fresh, revitalised and hydrated. Anytime, anywhere. Can be used as a toner and makeup setting spray for a dewy glow.

Ingredients : Chamomile extract, rose geranium essential , lavender essential oil and distilled water. Vitamin E (as natural preservative)

Handcrafted, all natural product for SkinblissNaturals

Try it! It will be your best friend...😍😍 All natural botanical ingredients, free from chemicals and artificial fragrance.

Retail : RM39.90

For enquiries : 010 9165591

#skincare #naturalskincare #handcrafted #skinblissnaturals #kl #ctdk #skincaresemulajadi #organicskincare #ipoh #shahalam #kualakangsar #pahang #moodrepublik #meletop #fattahanas #motifviral #bazaaronlinemalaysia #muamalaysia #rosehipoil #sayajual #beritaharian #muaipoh #muataiping #skinblissnaturals #skinessentials #skinblissnaturals #sayapakaisayajual #bloggermalaysia #simplicity #beritaharian #natural #uitm #usm

DIHUJUNG MINGGU U ALL BUAT APA?
SAMBUNG TIDO KE? JOM JOIN GROUP KAMI...ADA WORKOUT FREE, ADA HIKING....BEST KE Best?
.
.
Always surround yourself with positive people. Kalau nak jogging, carilah partner jogging. Kalau nak memasak, carilah orang yang rajin masuk dapur.
.
Dan kalau nak kurus, carilah guru yang dahulunya pernah melalui fasa gemuk dan kini dah kurus dan kekal maintain. Tapi kalau dia gemuk balik lari jauh-jauh. Salah berguru nanti.
.
Kalau nak kurus tapi environment masih lagi dengan geng jalan-jalan cari makan #jjcm jangan ditanya kenapa masih lagi belum kurus.
.
Your environment hari ini menentukan your life 5 years from now. Apa yang jadi pada anda hari ini is reflection of yourself 5 tahun yang lepas.
.
.
INTAKE OCT masih dibuka
Untuk detail wasp 👇
📲 Haza 01115674889 .
.
#eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh
#belajarkalori #coachkurus
#carimakan #tipskurus
#tipskuruscepat #tipskurusmudah
#nakkuruscepat #slimsihat
#butikmuslimah #kirakalori
#kalorimakanan
#noradanish #ctdk
#icsyv #bigstage2018
#ariani #neelofa #pilkurus
#dsv #aliffsyukriterlajaklaris
#tipsdiet #makanansunnah
#ubatkurus #coachdiet

➡️AIRMAX HUARACHE OFFWHITE ➡️ALL BLACK ➡️SAIZ 40-44 💲100SM 105SS 🚛POS FREE ➡️ready stok
Screenshot..... Save gambar dan wsp kami di nombor
www.wasap.my/601129433582

#jualan #kasutadidas #kasutsukan #kasutmurahmalaysiaonline #kasutfutsalmurah #airmaxmurah #murahmalaysia #murah #murahsangat #nikeairmaxmurah #jannanick #bazarpaknilmurah #barangmurah #bazarpaknil #noradanish #ctdk #jualonline #jualsneakersadidas

Kalau berani, tunjukkan keberanian, kalau kuat, tunjukkan kekuatan... Kalau malu, tunjukkan kema.... Eh... Tunjukkan yang kita tak berapa malu la.... #lawakviral #lawakhambar #lakibini #ctdk #kakisembang #kisahrumahtangga #krt #akusuka #moodrepublic #alhamdulillah #syukur #cariduit #cun #lawa #instafamous #tiktok #lawakgram #lawakkeder #nakpesan #hatikecai

"Jauh di mata dekat di HATI,
Jika dirindu jangan curangi"
.
.
.

#antapermana #ctdk #hajat
@haelhusaini @ctdk
.
.
#fabellezz

FEMININ, CUTE & ADORABLE
.
.
NEWDESIGN LILYTA Blouse versi muslimah dengan 7 pilihan warna yang sangat-sangat sweet .
.
Ada size S hingga XL tau
.
Harga Promosi:
1 helai - RM75 Free postage
2 helai - RM138 Free postage

#Promosi Sah sehingga 30 Sept 2018
.
# FREE VOUCHER RM49 untuk koleksi byNH yg akan datang😍 bagi pembelian LILYTA blouse dalam waktu PROMO
.
Selepas promosi harga kembali asal RM89 dan tiada tawaran harga kombo
.
🌸Material Dubai Como Crepe dan layer ropol Chiffon Crystal memberi effect flowy, dan ringan
🌸Nursing & Wudhuk friendly
🌸Poket di hadapan kiri dan kanan
.
.
Stok sangat Limited, bertindak sekarang !
.
.
.
📲WHATSAPP 011 12919593
📌www.wasap.my/601112919593
.
.
#Assalamualaikum #newbaby #byNH #fesyenmuslimah #blousemuslimahplussize #blousehijau #blouselabuhmuslimah #ctdk ##bazaarpaknil #blousewarnamint #blousemintgreen #muslimahhijab #bajututupaurat #blousenursing #wudhufriendly #byNurhafizah #blousenursing #blouseterkini #blousemurah #muslimahblouse #ig_kamazieshoppe #lilytablouse #blousecantik

MAMA DONT WORRY
.
Dihasilkan dari bahan bahan organik tau.SELAMAT.BERKESAN
.
Kebaikan :-
.
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut
.
Kelebihan :-
.
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.
.
.
#TeamAmy#mamadontworry#pelebatrambut#pelebatrambutberkesan#pelebatrambutpilihan#pelebatrambutmalaysia#babycomel#bazarpaknil#babycomelpipimerah#babycomelrambutlebat#pelebatrambutasli#sayajualbarangbaby#rambutgugur#serumrambutbayi#rambutbermasalah#fattzura#ctdk#laraalana#rambutsihat#rambutlebat#rambutbayi#

Most Popular Instagram Hashtags