#ctdk

MOST RECENT

Thank you my lovely customer share testimoni 😘 after 1 box Nexentury SLC lll , teruja sangat tgk result dia 😍
Hasil ikut guideline i. Alhamdulillah menjadi 👏👏👏 Yang penting kene consistent and ikut tips yang i bagi 😘
.
Sape nak try NEXENTURY boleh pm i ya. ✔100% original products direct HQ NEXENTURY 😍
👉Hati2 dgn fake product tau. Rugi ajer bayar ribu2 nanti inject air paip sajer 😂😂😂
.
💖SUPER FAST WHITENING💖
✅KKM CERTIFIED ya 👍
.
💖PUTIH KEKAL ABADI 💖
(Xperlu inject berterusan kalau dah putih)
Xperlu takot berjemur di bawah matahari (xkan sunburn!)
.
Yang PALING BEST,dia tukar kromosom uols utk PUTIH, so anak pon CONFIRM dapat PUTIH Uolss 😍
.
KALAU YG NAK PUTIH KEKAL ABADI MCM EINA AZMAN OR ADIRA ATAU SITI SARAH, guna NEXENTURY uolss. Kompem letupss 💋
.
Buy direct NEXENTURY HQ.
💯 ORIGINAL from SWITZERLAND
.
📲01125510766 wassap for order!💋
📲01125510766
📲01125510766
.
#whiteninginjection #skinwhitening #kulitputih #kulitkusam #nexenturyhq #feedbackcustomerwhiteninginjectionleen #feedbacknexentury #nexenturymalaysia #nexentury2 #29NEXENTURY #PUTIHKEKAL #nakputih #nexentury #nexentury29 #whiteninginjectionmurah #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #testimoninexentury #uae #oman #singapore #korea

Meeracle Facial Serum dengan formula batu permata membantu untuk memperbaiki keadaan kulit. Ia juga membantu mencerahkan bintik-hitam dan menyekatakan tona kulit.
.
www.meeracle.com.my
.
.

Nampak flawless sentiasa setiap kali korang bersiap dengan koleksi Gold Edition By SimplySiti @_nr.wahidah .
.
•Cushion Foundation Gold Edition .
•Shading & Blusher Gold Edition
.
@officialsimplysiti
@ctdk
.
.
Berminat dengan produk SIMPLYSITI boleh klik link di Bio atau ws saya 016-6471995 📲
.
Saya ahli Elit SimplySiti yang sentiasa sedia membantu.
.
Penghantaran Semenanjung Malaysia,Sabah dan Sarawak 😊Sahaja.
.
. @officialsimplysiti
#simplysiti #forthebeautyinyou
#lipstick #arganwonder #simplysitidihati
#cosmetics #skincare #fragrance
#Foundation #goldedition #8tahunbersama #wajahsimplysiti #dermagic #clearsolution
#newage #airasiaedition #twowaycake #bbcream #ccdd #moisturiser #blusher #ctdk #sitizoners #maskdermagic #lipmatte
#malaysia #sayajualmurah #lazadamalaysia #shopeemy1111 #zaloramy
@ctdk
@alhanzu @carousell.my @paloma_brunei
@sitizonemy @watsonsmy @cjwowshop
@ctdkfann @fashionvaletcom
@lazada_my @shopee_my @zaloramy

Kulit muka breakout? 😫😥
.
Tersalah guna produk bermerkuri? Patut la cepat sgt putihnya🤨. Produk habis pakai stop sekejap tunggu budget terus muka jd teruk😣😓
.
K Lina dah cakap jgn pakai produk yg confirm 7 hari boleh putih, jerawat jeragat blh terus hilang! Tu namanya pakai klorox kat muka!
.
Kalau jerawat, jeragat dah bertahun2 kat muka logik ke boleh hilang dlm masa 7 hari❓❓❓❓
.
Baik cari skincare yg natural, bebas bhn2 kimia berbahaya dan halal. Konsisten guna dan sesuai dgn kulit insyaallah, muka pun akan peloles😉
.
Set Instant Neutral dari Charms insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah uols.
.
Set Instant Charms
~ Baby Fiq soap dari buah tin. 100% handmade
~ foundation Charms 20 gm dari minyak kelapa dara dan apple stem cell
~ Treaplus supplemen. Tanpa kolagen dan pengawet.
.
So kalau kulit muka breakout boleh cari K Lina ye😉
.
WA K Lina@0146245937
.
#charms #charmsbsp #charmspuchong #charmsputraheight #charmskinrara #setnaturalcharms #sayajualcharms #nofakeitems #trustedseller #bazaarpaknil #murahmurahje #solekdanrawat #halaljakim #labtested #codbandarsaujanaputra #codkinraraPuchong #wanyhasrita #khaibahar #ctdk #bandarsaujanaputra #kinrara #puchong #putraheights #pandanindah #naturalskincare

Thank you my lovely customer share testimoni 😘 after 1 box Nexentury SLC lll , teruja sangat tgk result dia 😍
Hasil ikut guideline i. Alhamdulillah menjadi 👏👏👏 Yang penting kene consistent and ikut tips yang i bagi 😘
.
Sape nak try NEXENTURY boleh pm i ya. ✔100% original products direct HQ NEXENTURY 😍
👉Hati2 dgn fake product tau. Rugi ajer bayar ribu2 nanti inject air paip sajer 😂😂😂
.
💖SUPER FAST WHITENING💖
✅KKM CERTIFIED ya 👍
.
💖PUTIH KEKAL ABADI 💖
(Xperlu inject berterusan kalau dah putih)
Xperlu takot berjemur di bawah matahari (xkan sunburn!)
.
Yang PALING BEST,dia tukar kromosom uols utk PUTIH, so anak pon CONFIRM dapat PUTIH Uolss 😍
.
KALAU YG NAK PUTIH KEKAL ABADI MCM EINA AZMAN OR ADIRA ATAU SITI SARAH, guna NEXENTURY uolss. Kompem letupss 💋
.
Buy direct NEXENTURY HQ.
💯 ORIGINAL from SWITZERLAND
.
📲01125510766 wassap for order!💋
📲01125510766
📲01125510766
.
#whiteninginjection #skinwhitening #kulitputih #kulitkusam #nexenturyhq #feedbackcustomerwhiteninginjectionleen #feedbacknexentury #nexenturymalaysia #nexentury2 #29NEXENTURY #PUTIHKEKAL #nakputih #nexentury #nexentury29 #whiteninginjectionmurah #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #testimoninexentury #uae #oman #singapore #korea

*Jubah ROZANA*
.
🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.)
🌷Size S - 5XL
🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.)
🌷Hujung lengan cerut
🌷Poket tepi
🌷Cutting 'A' cut
.
.
🌻Harga🌻
RM88 sm / RM93 ss
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
jom whatsapp sis laju laju👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
#bajukurungmoden #dressmurah #bajukurungmurah #bajumuslimah #fattahaminz #bajucikgu #bridesmaid #bajupejabat #meletop #sayajual #fazura #neelofa #kenduri #peplummurah #bajubridesmaid #naelofarhijab #bajuraya #muslimahfashion #sayajualmurah #kebarungmurah #kebayamurah #emmamaembong #ctdk #ajimaura #paskalthemovie #moodrepublik #jubahsouq #gegarvaganza2018
#isteriuntukdisewa #sedondon
.

*Jubah ROZANA*
.
🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.)
🌷Size S - 5XL
🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.)
🌷Hujung lengan cerut
🌷Poket tepi
🌷Cutting 'A' cut
.
.
🌻Harga🌻
RM88 sm / RM93 ss
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
jom whatsapp sis laju laju👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
#bajukurungmoden #dressmurah #bajukurungmurah #bajumuslimah #fattahaminz #bajucikgu #bridesmaid #bajupejabat #meletop #sayajual #fazura #neelofa #kenduri #peplummurah #bajubridesmaid #naelofarhijab #bajuraya #muslimahfashion #sayajualmurah #kebarungmurah #kebayamurah #emmamaembong #ctdk #ajimaura #paskalthemovie #moodrepublik #jubahsouq #gegarvaganza2018
#isteriuntukdisewa #sedondon
.

*Jubah ROZANA*
.
🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.)
🌷Size S - 5XL
🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.)
🌷Hujung lengan cerut
🌷Poket tepi
🌷Cutting 'A' cut
.
.
🌻Harga🌻
RM88 sm / RM93 ss
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
jom whatsapp sis laju laju👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
#bajukurungmoden #dressmurah #bajukurungmurah #bajumuslimah #fattahaminz #bajucikgu #bridesmaid #bajupejabat #meletop #sayajual #fazura #neelofa #kenduri #peplummurah #bajubridesmaid #naelofarhijab #bajuraya #muslimahfashion #sayajualmurah #kebarungmurah #kebayamurah #emmamaembong #ctdk #ajimaura #paskalthemovie #moodrepublik #jubahsouq #gegarvaganza2018
#isteriuntukdisewa #sedondon
.

Instant Porridge Brown Rice
Bancuh dengan air panas je. Siap!
Mudah kan?

Nak lagi sedap, tambah kan dengan serbuk bilis atau serbuk ayah dari Izliyah Kitchen.
Yang penting,
❌TIADA GARAM
❌TIADA GULA
❌TIADA PEWARNA
✔️100% NATURAL

#makananbaby #makanansihat #buburbaby #babyfood #nosugar #nosalt #firstfood #babyexpo #babyfoodmalaysia #ctdk #gv2018 #instantfoodmalaysia #ctdkjunior #instantbabyfood #laraalana #mentor2018 #kedaibabymalaysia #instantporridgemalaysia #kedaiibudananak #oat #barangbabymurah #bubursegera #gegarvaganza #minimommy #labu #lobakmerah #mudah #buburinstant #cepat #murah

Sihat mahal harga nya...tapi kalau murah jadi sakit camne pulak, lagi mahal nk g klinik. Nk beli ubat ,x cmtu? .
Acctly sebenarnye sama jaa.. Mgkin ada jurang seringgit dua dari biasa anda beli..cube anda bayangkn beza seringgit dua tu hadiah untuk sihat.. Kan x susah.. Betul x? .
Untuk peanut butter dalam program saya.. Saya hanya benarkan jenama ini sahaja.. X boleh yang lain... Jangan risau.. Peanut butter nie sedap taw.. Tapi ingat yer sesudu kecil je perserving.. Jgan ingat saya cakap di benarkan.. Nah bersudu sudu di makannya😳
Makanan yang baik.. Kalau di ambil secara berlebihan tetap tidak akan baik. Faham yer😉😉.
.
Pendaftaran sesi december telah di buka.. Daftar segera.. KEMASUKAN ADALAH TERHAD.. saya kommit pada anda yang betul betuk nak kurus 2018 ni..
. *ada yuran pendaftaran di kenakan
..
..
CoachQin
#tipssihat#tipskurus #fitmalaysia #fitmama #eatclean #eatcleanmalaysia #jubahsouq #jubahbesar #kurungcotton #jangankecam #dakwahsentap #isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan #nealofa #ctdk #fattzura #onlinecoach #menusihat #meletop #melodi #onlinecoaching #getfitnowonline #teamSyaiAizat

🌸PRINCESS BABY GOWN 316🌸

Color : Dusty pink
Size : 12-18m *Headband not include.

RM50 each exc postage.

Fast respond, direct whatsapp
www.wasap.my/60197558836 ❤

#bazarpaknil #princessdress #princessgown #paidreview #paidreviewmalaysia #ctdk #neelofa #gownbaby #gownbudakmalaysia #gownbudak #gownaqiqahbaby #gownaqiqah #sayajualbajubudak #sayajualbajumurah #sayajualbaju #onlinestore #onlineboutiquemalaysia #onlineshoppingmalaysia

DOLLY V SHAPE BENGKUNG DAGU PECAH LEMAK?? •

Okey macam ni, ia ibarat bengkung yang dipakai kat badan kita tuu . Haa sama cuma yang ni proses pembakaran lemak lebih cepat sebab ade gel sliming . Tapi jangan risau lahhh sebab ia langsung xpanas & dalamnya ada hyaluronic acid untuk bagi kelembapan pada muka uols tu 😍 ajet2 pakai moisturiser giteww •

Jom grab now , Tak susah pun , cuma tekan link dibio saja . Sis dila setia menunggu di pintu whatsapp

#dollyvshape #teamkimlani #rznbeauty #daguruncing #vshape #mask #rznbeautyresources #muabellaz #bengkung #baazarpaknil #baazaronline #dolly #oxygendollfoundation #peruncingdagu #bengkungdagu #dollyvshapebyrznbeauty #comelpipimerah #dollyvshapenfa #muabellaz #bigstage #mentor #ctdk #arenapanggang #maharajalawakmega #maharajalawakmega2018 #coddolly #codkotatinggi #coddollykotatinggi

Mudah, cantik dan bergaya.
Rugi tak cuba Khimar Le Darl ni‼️
.
Tak perlu risau, lilit lah macam mana pun tetap labuh depan belakang. Awning bawal tu mudah bentuk tau, high quality chiffon😍
.
Promo jimat 2 helai RM150 shj exc postage.
.
Dah tengok belum tutorial dan pilihan warna dekat sini? klik jer @katalog.cahayayati😍

.
Memely Blouse
.
RM55.00
RM8SM/RM12SS
.
Free Size fot Plussize Only
Fit untuk size 48/50/52
Material kain spandex
Baju jenis tiada bahu , armwhole luas
.
Ukuran :
Dada 52-54”
Armwhole 12-14”
Labuh Bahu 36”
Punggung 60”
Labuh Tangan 22”
--------------------------------------------------
Jom order
www.wasap.my/601121180420
.
Atau boleh tekan link di bio terus ke whatsapps kami..;)
.
#sayajualbaju#blousemurah#setkurung#setplazo#setblouse#pants#jeans#plussizejeansmalaysia#plussizemuslimah#jombeli#bazarpaknil#nazaaronline#ctdk#noradanish#hijabfashion#muslimahwearmalaysia#jubahmurah#setsongketmurah#blouseplussizemurahmalaysia#setblousepalazo#sitisarahraisuddin#blousemuslimahmurah#setsongketmurah

TERHAD ! Lepas ni maybe tak open dah 😖 so sape betul nak join boleh whtsapp sekarang !
Teringin sangat nak try Pinklady Body Perfection tapi tak mampu bayar cash ?
.
Haa ni dayah nak tolong uolls dapatkan body idaman dgn Pinklady 😍
.
Jom join undian pinklady bayar sikit2
Cepat PM dayah sekarang !!
.
Tinggal berapa orang je lagi ni , cukup orang boleh start 🔥

#nelydiasenrose
#neelofa
#ctdk
#pinklady
#kutupinklady
#asetmantap
#noradanish
#pinkladyaa
#supplement
#uqashasenrose
#ruhainies
#tipscantik
#pinkladybodyperfection
#meloditv3
#bodymantap
#jannanick
#aydajebat
#viral
#trending
#jamuwanita
#dropship
#dropshipwanted
#pinkladymalaysia
#dropshippinklady
#mirariverateam

Most Popular Instagram Hashtags