#cs1509

MOST RECENT

#lotusmolecream STOK dah tak banyak. You can get directly form our agent/stockist @organichanateam .
.
Lotus mole cream berat 10gram, boleh dipakai untuk 100 jenis tahi lalat yg kecik. Mungkin lebih mgkin kurang. Kids umo bawah 13tahun tidak di galakkan pakai. .
Bole rujuk #FAQlotusmolecream sekiranya anda msh was² atau tidak pasti
.
Rujuk #CARAPAKAILMC untuk lihat cara pakai
.
.
#antiscarcream
#beauty
#karnivalmega
#homemadeorganic
#cream
#facebeauty
#sembuhalami
#productphotography
#lulusKKM
#organicmalaysia
#buatansendiri
#krimbuangketual
#moleremover
#moleremoval
#sinarharian
#vines
#viralogy
#zookie
#terlajaklaris
#kutilkelamin
#movie
#traintobusan
#sayajualmurah
#vendors

INSPIRED ANATASIA DIPBROW POMADE.. Stock panass. 1 set ni Gel dgn berus sekali..
.
RM35
Postage SM/RM7 SS/RM11
.
Colours available 👇🏻
Chocolate
Deep brown
.
To order contact 0172128754
#cs1509 #aisy0516

BRUSH SET 10pcs, harga terlajak murahh 😱😱 RM45 (exclude postage) to order whassap 0172128754 😍 #cs1509 #okt2210

♨KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM?♨
. ✔kandungan vitamin E yang tinggi dalam lotus mole cream, dpt menghilangkan kesan parut dengan cepat
✔ Kandungan essential oil, Pati pekat Granium & Frankincense yg sangat bagus untuk kulit.
.
#lotusmolecream mampu menghilangkn
✔kutil
✔tahilalat
✔ketuat atau wart
✔biji minyak/milia seeds
✔isi terlebih atau skin tag
.
✔tanpa rawatan menyakitkan
✔tanpa pembedahan yg mahal
✔tanpa laser
✔100% selamat dan tiada kesan sampingan
✔organic product dengan vitamin E
.
Build your confidence with #Lotusmolecream .
⛦Price
RM60 without postage
.
🍁Order⤵
.
WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#squarepaperbax #sayajual#bazaarpaknil #bazarpaknil #wondercream #cantik #kulitcantik #warts #mole #buangtahilalat #kutil #clearskin #lotusmolecream #organichana #cs1509 #girl1509 #teamy1509 #teamy05

Salam. Incase masih ramai yg agak samar² cara pakai #lotusmolecream walaupun kertas cara pakai dah diberikan. Sila rujuk gambar diatas.

#carapakaiLMC
_______________________________
🌸GUNA 2X SAHAJA
🌸CONTOH HARI ISNIN SEKALI, HARI SELASA SEKALI, DITEMPAT YG SAMA. STOP, TUNGGU SEMINGGU
🌸KALO DA NAMPAK MENGHITAM TU, TU TANDANYA DIA AKAN JD KUPING, PAHAM DAK KUPING. ☺☺
🌸 KALO KENE KULIT SELAIN TEMPAT YG BERMASALAH, CEPAT² CUCI
🌸JANGAN DOK KOPEK² TEMPAT YG BERKUPENG TU
🌸JANGAN DUK KALUT KALO KUTIL ATAU TAHI LALAT MENGHITAM SELEPAS APPLY. NI NORMAL
🌸RUJUK pada Kak IdA BILA ADA SEBARANG MASALAH. Sekiranya kekeliruan / masalah serious boleh terus EMAIL to support@organichana.com
.
Caution:
☝JAUHI KANAK -KANAK❌
.
⛦Price
RM60 without postage
.
🍁Order⤵
.
WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#squarepaperbax #sayajual#bazaarpaknil #bazarpaknil #wondercream #cantik #kulitcantik #warts #mole #buangtahilalat #kutil #clearskin #lotusmolecream #organichana #cs1509 #girl1509 #teamy1509 #teamy05

Tahi lalat beso, tahi lalat kecik, tahi lalat timbul, tahi lalat pasang surut². Hanya dengan #Lotusmolecream mmg dapat mengatasi masalah anda. Hanya rm60 tidak masuk postage bole guna utk 100 jnis kutil/ tahi lalat kcik & seangkatannya 😀
.
Build your confidence with #Lotusmolecream
Get rid of mole, oil seeds, milia seeds, wart & skintag
.
Tips #Lotusmolecream dan refer #carapakaiLMC
.
🌸Biarkan tahilalat kering selepas pemakaian, hindari air dan kelembapan yg terlalu kerap
🌸Jangan sengaja dikopek-kopek untuk elakan parut
🌸Jangan guna cotton bud, guna toothstick yg diberi
🌸Gonjang #Lotusmolecream sebelum guna
🌸 Sabar tunggu tunggu kuping tertanggal sendiri
🌸Selepas pemakaian sekiranya sudah ada tanda2 menghitam dan berkuping, biarkan gugur sendiri, sabar sdikit, ianya amek masa akar dalamnya untuk kering secara semulajadi
🌸Jangan gemar memandai2 guna hari-hari bak kata waris 😊😊😊😊 .

Caution:
☝JAUHI KANAK -KANAK❌
.
⛦Price
RM60 without postage
.
🍁Order⤵
.
WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#squarepaperbax #sayajual#bazaarpaknil #bazarpaknil #wondercream #cantik #kulitcantik #warts #mole #buangtahilalat #kutil #clearskin #lotusmolecream #organichana #cs1509 #girl1509 #teamy1509 #teamy05

New family comingg in
for zika's virus Alert
Here, six crucial steps to protect yourself from Zika virus-infected mosquitoes. ++Pick the right mosquito repellent
++Apply it correctly
++Repel with your clothes
++Prep your home
++Exercise indoors
++Travel smart
.
The most problem is, most of the mosquito repellent contain DEET, toxic chemical that common active ingredient in insect repellents. It is a slightly yellow oil intended to be applied to the skin or to clothing, and provides protection against mosquitoes, ticks, fleas,chiggers, leeches, and many biting can lead to several health problem
.
However, we have the natural method to replace the commercial mosquito repellent. Stay tuned, we gonna share the next part 😄 .
#zika
#mosquitorepellent
#nyamuk
#gatal
#viruszika
#cikpinkish
#organichanasharing

Hi sempena HARI MALAYSIA ESOK, sah sehingga hari isnin 19.9.2016. 12Am. setiap pembelian RM80 dan keatas akan FREE #javatumeric Save RM38! tau. Eh ape bestnye masker temulawak ni? .
Temulawak mengandungi Kandungan yang berupa antiseptic dan anti inflamasi untuk:
.
✔️mengurangkan pigmentasi
✔️Penuaan awal
✔️jerawat
✔️menghilangkan sel kulit mati
✔ mencerahkan kulit
✔ Anti kusam
.
Cara penggunaan
.
Mawar mist|Air dicampurkan dgn masker temulawak untuk dijadikan sebagai paste dan disapu dimuka dan dibiarkn sehingga setengah jam. ia juga boleh dicampur bersama dengan madu dan minyak yg berkhasiat yg lain seperti minyak kelapa dara.. NOTE: #mawarmist will give randomly. While stock last
.
#maskertemulawak
#lokal
#lokalah
#sayajual
#butik
#tumeric
#kunyit
#sireh
#smile
#tbt
#homemadeinmalaysia
#naturalskincare
#Malaysiahandcrafted
#love
#fun
#pemutih
#mask

Siapa nampak post ni sila like cepat !! Admin nak bagi hadiah MIRACLE'C packaging baru dekat koranggg semua. yeayy 👏🏼👏🏼 tapi ada syarat tau. Syarat dia senang je. Cuma perlu send gambar testimoni sebelum dan selepas consume miracleC jekk. Tak susah pun kan 😄😄 so untuk korang yg pernah consume si comel kami ni boleh whatsapp admin untuk share gambar testimoni. Tapi admin hanya bagi yg betul2 nampak perubahan je tau 😘😘 promosi ni sampai 20 sept ni je. Jom cepat2 whatsapp admin. Lepas 20 sept no more free ye. POSTAGE PUN KAMI TANGGUNG. Korang just hantar testimoni lepastu tunggu abang pos laju sampai je 😇😇
.
whatsapp admin+6011-27554665
#miraclecwhite #miraclecwhitefeedback #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousmurah #cs1509 #girl1509 #gws1107 #smr77 #signorassecretmurah #wdecmurah #womendesireeessentialcream

Siapa nampak post ni sila like cepat !! Admin nak bagi hadiah MIRACLE'C packaging baru dekat koranggg semua. yeayy 👏🏼👏🏼 tapi ada syarat tau. Syarat dia senang je. Cuma perlu send gambar testimoni sebelum dan selepas consume miracleC jekk. Tak susah pun kan 😄😄 so untuk korang yg pernah consume si comel kami ni boleh whatsapp admin untuk share gambar testimoni. Tapi admin hanya bagi yg betul2 nampak perubahan je tau 😘😘 promosi ni sampai 20 sept ni je. Jom cepat2 whatsapp admin. Lepas 20 sept no more free ye. POSTAGE PUN KAMI TANGGUNG. Korang just hantar testimoni lepastu tunggu abang pos laju sampai je 😇😇
.
whatsapp admin+6011-27554665
#miraclecwhite #miraclecwhitefeedback #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousmurah #cs1509 #girl1509 #smr77 #signorassecretmurah #wdecmurah #womendesireeessentialcream

Siapa nampak post ni sila like cepat !! Admin nak bagi hadiah MIRACLE'C packaging baru dekat koranggg semua. yeayy 👏🏼👏🏼 tapi ada syarat tau. Syarat dia senang je. Cuma perlu send gambar testimoni sebelum dan selepas consume miracleC jekk. Tak susah pun kan 😄😄 so untuk korang yg pernah consume si comel kami ni boleh whatsapp admin untuk share gambar testimoni. Tapi admin hanya bagi yg betul2 nampak perubahan je tau 😘😘 promosi ni sampai 20 sept ni je. Jom cepat2 whatsapp admin. Lepas 20 sept no more free ye. POSTAGE PUN KAMI TANGGUNG. Korang just hantar testimoni lepastu tunggu abang pos laju sampai je 😇😇
.
whatsapp admin+6011-27554665
#miraclecwhite #miraclecwhitefeedback #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousmurah #cs1509 #girl1509 #gws1107 #smr77 #signorassecretmurah #wdecmurah #womendesireeessentialcream

SELEPAS BERSALIN anak kedua ... nampak perubahan pada suami ,
Kumbang mati terkulai selepas tengok bunga saya kehitaman
Sy dari sabahan. Actually ketiak ada masalah sikit ,Selepas melahirkn anak kedua x tahu kenapa ketiak mnghitam bukan sekilo tp bkilo2 , Sy orangnya kulit cerah so klu hitam memang agak ketara , malu dekat suami , rasa tak beryakinan bila nk bersama ,
korang nak tengok gambar ketiak menjadi cerah ?
bila nampak iklan nano dekat fb ,terus nak cuba sebab dulu pregnant anak pertama tak jadi macam ni . mungkin hormon berubah sebab perbawakan budak
Alhmdullilah syukur bekas pertama dah nmpk perubahan bekas kedua tgh on skrg mmg dah putih ikut kulit dah.
Sy rasa kena guna 2 bekas baru blh hilang spnunhnya.

Mmg recommended la. Slpas bekas pertama dah hbis sy dah promote dgn kwn yg ada mslh ketiak hitam mmg bkesan. Sgt sgt berkesan. =======================
RM45.00 sahaja siap pos berbaloi untuk suami kan :) untuk tempahan ✆ ✆ WHATSAPP >> 017 313 6376
===================
#bazaaronline#malaysiaonlineshopping#nysaaazzaleadianzproduct#nysaaazzalea#cs1509

Sambil usha fb ni,meh tgk Testimoni nano
Celahan ketiak 3hari dah cerah, even skip pakai nano masih lagi cerah.

#sapusaputeruspinkish#cs1509#nysaaazzaleadianzproduct#nysaaazzalea #bazaarpaknil#malaysiaonlineshopping#bazaaronline

Alhamdulillah 😊

Doily paper ready to deliver untuk sis Shahida dari Kuala Terengganu. Akak jual 😙

Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (fatin). #minitasbih #doorgiftyassin #doorgiftmurah #doorgift #tasbih33biji #tasbihmini #sayajualdoorgift #melaka #johor #negerisembilan #selangor #perak #kedah #perlis #kelantan #terengganu #kualalumpur #pulaupinang #pahang #sabah #sarawak #wedding #kenduri #aqiqah #tasbihmurahbajetfm #cs1509 #girl1509

Most Popular Instagram Hashtags