#crystaltomatosingapore

MOST RECENT

.
.
.
Assalamualaikum.. .
.
.
Jangan lupa untuk sesiapa yang nak dapatkan crystal tomato before raya, order before 8hb ya sbb 9hb last pos utk dapat before raya. .
.
.
Same goes to other items jugak. Dont worry we have daily postage. Sbb everyday mmg ada je yang nak di poskan. 😉
.
.
.
At the moment, heliocare compact dah out of stock. But worry not, heliocare gel oil free ada banyak lagi. So klu nak boleh book cepat2 ya. .
.

Ni I share antara benefit crystal tomato:
.
.
👉  natural sunscreen .
.
👉  membantutkan pembentukan melanin yang memberikan tona gelap pada kulit
.
👉  mengurangkan melanin sedia ada
.
👉 anti oxidant dan anti inflammatory effect
.
👉boleh bantu pudarkan jeragat dan parut jerawat.
.
👉Pori lebih kecil. .
👉Kulit lebih glowing
.
.
Jeragat pon boleh amik ni yg penting dont forget your sunblock pls! .
.
.
Ready stock available. Special price for those yg beli 3 boxes. Harga asal : rm 499. .
.
.
Happy working and fasting! 💕
.
.
.

.
.
[Crystal tomato sold out] .
.
.
Assalamualaikum semua. Hi.. saya nak inform yang crystal tomato sold out for now. Sorry yang tak sempat book and tny2 tu. Semalam dah habis. .
.
.
So next restock is 9th may inshaAllah. Siapa2 nak book dulu tu boleh bagitahu awal. Sebab dia selling fast. This is the third batch for this last month punya order. .
.
.
So ramai yg beli 3 boxes sekali tu yang sold out. .
.
.
Next restock tak kan ada banyak. Dalam 7 boxes je. So make ur reservation early. 😉
.
.
.
Thank you all! Good morning. .
.
.

.
.
.
[Crystal tomato restock tomorrow]
.
.
.
Alhamdulillah. Customer dari sabah dah dapat parcel. Book sekali 3 terus. Senang katanya. Thank you dear 😘
.
.
.
Esok kita restock balik crystal tomato eh. So yg dekat waiting list tu nnt i poskan terus je. .
.
.
Special price for those yg beli 3 box sekali tau. .
.
.
Good morning beautiful ladies. 😘
.
.

.
[Crystal tomato sold out]
.
.
.
My first batch for crystal tomato sold out already. Told you thats its fast selling pills. Mainly for whitening , pigmentation, antiaging.
.
.
.
So if you are having prob with your uneven skin tone, pigmentation. Boleh cuba yg ni. Earliest effects seen after 3rd week. Maximum effects after 3 boxes. .
.
.
Im waiting for my next batch to come. So if anyone wants to book for it, dont hesitate to msg or dm me ya. .
.
.
Retail price : Rm 499. Dm me for special price. .
.
.

.
.
[Crystal tomato restock!] .
.
.
Salam jumaat. .
.
Kita dah restock balik crystal tomato ya. Just the first batch je yg restock so tak banyak yang ada. First come first serve basis. .
.
.
To those yg dah book siap2 i will post them today inshaAllah. If there is anyone of you yang nak join postage ptg ni, jgn lupa dm i. .
.
.
Im selling original crystal tomato only ya ladies.. Boleh check the MAL number and hologram sticker to make sure it is authentic. Selling price is rm 499. But for my customer and repeat customer i usually will give special price. .
.
.
❤️Kebaikan ct 👉  natural sunscreen .
.
👉  membantutkan pembentukan melanin yang memberikan tona gelap pada kulit
.
👉  mengurangkan melanin sedia ada
.
👉 anti oxidant dan anti inflammatory effect
.
.
👉boleh bantu pudarkan jeragat dan parut jerawat. .
.
👉Pori lebih kecil. .
.
.
👉Kulit lebih glowing
.
.
.
Ok book yours cepat tau. Fast selling ni! .
.

Crystal Tomato is a dietary supplements made specifically for the skin.
Some of the benefits of Crystal Tomato:
• Natural sunscreen against UV rays • Powerful anti-oxidant for skin protection
• Prevents formation of pigmentation • Anti-aging
• Enhances skin radiance and complexion

#crystaltomato #crystaltomatosingapore #skinwhitening #antiaging

☀️☀️☀️Sunlight’s affect on skin pigment🌚🌚🌚 🌞🌞🌞When the rays of the sun reach our skin they activate cells named melanocytes. These cells are responsible for the complex process of melanin creation and synthesis. Melanin is what makes our skin pigment colour. Different genetics and available levels of Melanin are what create differences in skin colour. 🌕🌕🌕Sun exposure increases melanin production which results in a darkening skin colour. ☄☄☄Consider Crystal Tomato Plus Supplement as part of your plan, to prevent unintended consequences of over-exposure. Protect your skin’s health! 💎💎💎🍅🍅🍅 🍬Please do not hesitate to PM me for any further questions.🙆🏻 💎🍅
Advisable to take 3 months continuously ; ❄️ 1 caplet a day for a visible and desirable result 💎🍅 Free postage 💌
Get 10 boxes and above for even a better price ! 📦🎉 #crystaltomato
#crystaltomatoplus
#crystaltomatosingapore
#crystaltomatohk
#crystaltomato水晶番茄

💃🏻🙆🏻 Love exploring new stuff ! More over when it has something to do with our skin ! 💆🏻🌸 Crystal tomato supplement is available in Taiwan as well ! 💎❄️ Loving every bits of it ! 💗💕 #crystaltomato
#crystaltomatosingapore
#crystaltomatoindonesia
#crystaltomatohk
#crystaltomatoafrica
#crystaltomatomyanmar

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

.
.
[Tips untuk tak miss supplement]
.
.
.
Assalamualaikum.. selamat pagi everyone. .
.
.
Harini saya share macam mana nak elakkan diri anda dari termiss makan ubat atau supplements.
.
.
.
Ramai orang ada masalah dengan compliance issue. They want to take supplements but they are not regular with it. As a results supplements yg u makan usually wont give maximum effects as desired. .
.
.
Sama macam i jugak. I pon manusia biasa. Selalu lupa nak makan ubat. Paling tak suka makan antibiotics sbb i usually will take it for 3 days only. Doctor is a bad patient. Yes true that. .
.
.
So what i do usually, i akan keep my supplement in my bag/handbag. Yg selalu i akan bawa everywhere. So that everytime nk keluarkan duit pon i will remember to take my supplements. .
.
.
Then i juga akan keep one in my room kt rumah. Everynight pon i akan igt that i have to take supplement daily. .
.
.
Senang tak? Hopefully next time when u are on supplements/ medications u will be compliant to it. .
.
.
Sayang tau dah beli supplement mahal2 tak.makan atau tak compliant. Tau2 je dah expired. Or cakap supplement ni tak mendatangkan effects. Sedangkan kita pon igt2 lupa nak makan. .
.
.
Hehe. So lepas ni boleh simpan satu dalam bag, satu kat rumah. So kalau travel pon tak lupa dah nak makan. .
.
.
Ok. Stay beautiful ladiess... 😘
.
.

.
.
[Gigitan kucing]
.
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi. #tipsbydrbazilah kembali lagi. .
.
.
Siapa ada kucing atau ikan dekat rumah? Pernah tak anda digigit atau dicakar kucing di rumah? .
.
.
Pernah? Hmm.. tahu tak gigitan kucing ni tak semuanya nampak manja dan selamat? .
.
.
Gigitan/cakaran kucing ni juga boleh menyebabkan penyakit kulat yg menjangkit jaih kedalam kulit dipanggil sporotrichosis terutamanya oleh kucing yg sakit dan berkudis2. .
.
.
Macam mana anda nak tahu sama ada anda dijangkiti penyakit sporotrichosis? Apa simptoms2 tersebut? .
.
.
Bahaya atau tidak penyakit ini? Macam mana nak tahu dia dah semakin merebak? .
.
.
Apa yg perlu anda lakukan pada kucing yg dijangkiti sporotrichosis ni? Boleh mati tak kucing anda ni? Klu tak mati nak simpan ke nak buang?
.
.
.
Dan sekiranya anda telah pon dijangkiti, apakah rawatan yang paling berkesan utk penyakit ni? .
.
.
Haa banyaknyee soalan dr bazilah nak jawab. Korang nak tak kalau sy jawab semua soalan ni di next post saya? 😊
.
.
.

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

.
.
[CUTI SEKOLAH] .
.
.
Cuti musim sekolah + cuti perayaan adalah waktu yang paling tak sesuai sekali nak berjalan. Sebab jem terukk sgt. .
.
.
Semalam nak balik ke jb dari kl jem sampai melaka. And banyak jugak kes sondol kereta orang yg buat jem lg worst.
.
.
.
RNR pulak jangan cerita. Penuhh sampai terpaksa beli makanan makan dalam kereta. Toilet pon ramai yg beratur. So akibatnya tahan je sampai balik rumah 😂😂
.
.
.
So kalau ada yg nak berjalan tu korang standby lah makanan ke dalam kereta, takut lapar pulak nanti. .
.
.
Anyways, haritu ada customer dari singapore beli dari kita. Alhamdulillah banyak juga order lately. Harini pon ada banyak nak pos sbb weekend haritu kt kl. .
.
.
So if any of u guys yg nak join sekali postage harini can let me know ya.
.
.
.
Heliocare fernplus and crystal tomato ready stock tau ! Jom grab cepat. .
.
.
Laju je kalau stock utk dua dua ni habis. Whitening pills mmg ramai orang cari eh? 😋😋
.
.
.
Good morning lovely ladies 😍
.
.

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest price⠀

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964⠀

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Most Popular Instagram Hashtags