[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#crystaltomatosingapore

148 posts

TOP POSTS

效果真不错!#crystaltomato #美白丸 #水晶番茄 #crystaltomatosingapore
where to buy?
whatsapp:83283357

.
.
.
Nak tak rasanya kalau kita nak buat flash SALE untuk crystal tomato ni? .
.
.
Korang agak2 bila agaknya nak buat tu? Huhuhu.. .
.
.
Ok yg ni acc saya buat khas untuk crystal tomato. @crystal_tomatoplus . Kalau nak any update tentang sale, promo habis stock, restock, saya akan bgtaw kat sini jugak ya. Boleh pollow la @crystal_tomatoplus
@crystal_tomatoplus @crystal_tomatoplus . Ingat tau. Pastikan yang original je. 😘
.
.
. .
.

.
Honest review of crystal tomato from my lovely customer. .
.
.
Thank you my dear.. 😘
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #crystaltomatosingapore #whiteningagent #neelofa

.
.
Banyak customer i yang pakai crystal tomato claimed after pakai kulit lebih moist, sekata jerawat pon susah nak tumbuh.
.
.
.
Lepas tu jeragat pon dah start pudar jugak. Pori2 mengecil. .
.
.
Sapa yang xnk kan kalau kulit lebih lembut dah licin.putih pulak tu. .
.
.
Apa lagi..Jom pakat try crystal tomato cepat2.. nnt kita tgk hasilnya sama2. 😉
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah

.
Good morning dear beautiful ladies. .
.
I ada good news nak share with you. Actually i have promotion this month for certain items. And along with the promo items tu i bercadang nak bg free samples for u guys. .
.
Haa interested tak? Among the free samples i have there are antiaging creams for eyes, face, neck. Bionic face serum and cream. All from neostrata. .
.
Untuk bulan ni, promo items include oral heliocare, home kit peeling set iaitu daily peel and crystal tomato. .
.
Soo tunggu apa lagi. Whatsapp i cepaaaat. 010 667 9592 .
.
.
.
#heliocare #neostratacreams #crystaltomatomalaysia #crystaltomatosingapore #whiteningpeel #sunblock

.
Crystal clear by crystal tomato
.
.
.
Ok yg ni crystal tomato cream yg dibuat khas utk merawat masalah pigmentasi mcm jeragat dan sun spots.
.
.
.
Dorang ada buat study psl CT and CT cream di national skin centre singapore pada mereka yang ada masalah jeragat. .
.
.
76.5% pesakit jeragat mengalami kepudaran jeragat hampir lebih 25% dari keadaan asal selepas 56 hari after mereka ambil crystal tomato pil dan krim secara berterusan. .
.
.
Selepas 84 hari lebih 53% pesakit nmpk jeragat mereka pudar sebanyak 50% dari keadaan asal.
.
.
.
Sbb itu utk crystal tomato kita biasanya cadangkan mereka yg mempunyai masalah untuk ambil crystal tomato sehingga 60 ke 90 hari untuk menampakkan kesan pada kulit mereka. .
.
.
Tapi ada juga yang kata lepas 3 minggu dh boleh nampak kesan dh kat kulit. Wah baguihh dok ada. .
.
.
Ok nak order crystal tomato meh pm kita. Ada ready stock baru ni. Ada promo skg. Klu anda amik 3 kotak saya akan bagi harga berbaloi2. Meh pm meh 010 667 9592. .
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah

.
.
Jgn lupa antiaging regime anda ye.
.
.
.
Bionic face cream or serum every night and of course your age defy magic pil --> crystal tomato.
.
.
.
Good nite syg2 sekalian 😊. .
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah

.
.
Crystal tomato. Kenapa dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well my lovely friends, glutathione doesnt work that way. .
.
.
Klu awk makan glutathione ia xkn diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin pon. To make it short your glutathione will pass thru the gut and di buang mcm tu je.
.
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
Boleh pm i for order. 010 667 9592.
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah

.
.
Agak2 yang manakah berkenan di hati? Hihi
.
.
.
Kita ada bnyk free sample nak bagi awak try nih untuk setiap pembelian produk peel or crystal tomato. .
.
.
Awak boleh pilih mana2 je yg awak nak. Klu awak amik peel kita akan suggest kan for bionic face cream or serum sbb the feeling of the skin after peeling and applying these 2 creams is just amazing. .
.
.
Klu crystal tomato kita bagi awak antiaging eye creams or collagen booster. .
.
.
Klu awak nak try yg lain pon boleh jugak. Kita tak marah. Klu amik 2 item kita bagi free samples and free postage. Amboi bnyaknya FREE!! Kene cepat ni before stock habis kan?
.
.
.
ok nak tido dulu. Mcm biasa nak pakai bionic face serum pulak malam ni. Sebab baru lepas buat dermapen smlm. So nak boost sikit collagen kat muka ni klu pki bionic face serum. .
.
.
Mimpi indah k lovely ladies. Night night! 😘 .
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah #dailypeel #neostrata

MOST RECENT

.
.
.
Nak tak rasanya kalau kita nak buat flash SALE untuk crystal tomato ni? .
.
.
Korang agak2 bila agaknya nak buat tu? Huhuhu.. .
.
.
Ok yg ni acc saya buat khas untuk crystal tomato. @crystal_tomatoplus . Kalau nak any update tentang sale, promo habis stock, restock, saya akan bgtaw kat sini jugak ya. Boleh pollow la @crystal_tomatoplus
@crystal_tomatoplus @crystal_tomatoplus . Ingat tau. Pastikan yang original je. 😘
.
.
. .
.

.
.
Crystal white tomato.
.
.
.
Meh cerita sikit psl crystal tomato nah. .
.
.
.
CT dibuat dari 100% natural tomato yang dikeringkan dan dijadikan serbuk utk jadi pil. So boleh dikatakan selamat utk dimakan utk breastfeeding or even pregnant mommy. .
.
.
Tak mcm karoten merah atau oren yg klu kita amik bnyk2 boleh buat kulit jd oren atau brownish. Cth karotene mcm yg ada kat carrot. .
.
.
.
CT takkan buat kulit jd tanned sbb dia colourless so xkn affect skin natural colour tp dia akan pudarkan pigmentasi bila dimakan. .
.
.
.
So kulit akan nmpk lebih glowing dan jeragat atau pigmentasi akn berkurang. .
.
.
Faham kan. Ok dh boleh order cptt. 010 667 9592
.
.
.

.
.
Jom cuba crystal tomato ni. Khas untuk anda yang nak putih gebu, lembapkan kulit dan kecilkan pori2. .
.
.
Orginal tau ni. Jangan risau ada sticker hologram KKM dan dijamin halal. .
.
.
Cepat msg untuk order ya. 010-667 9592

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey 😘
.
.
.
Jom order before jom!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Good morning.. jgn lupa makan crystal tomato everyday untuk kulit yang glowing, dan lembut, bebas jeragat dan jerawat.
.
.
.
Crystal tomato ni memang always hot stuff. Restock je habis, restock je habis. .
.
.
Sebab semua tahu dah keberkesanannya. Siapa yg tak nak kulit halus kembut dan putih kan? Neelofa pon mkn taw. Parut la dia cantik je😍
.
.
Masih blom terlambat nak order. !! Boleh whatsapp kita ya. Promo ada lagi tau! 😘
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

amboi.. Menderu2 pm tanya pasal crystal tomato. .
.
.
Memang always hot stuff untuk crystal tomato ni. Thanks pada yang order dan book siap2 ye. .
.
.
Untuk masalah pori besar, kulit jerawat, kusam dan pigmentasi ni boleh try untuk makan crystal tomato ni. .
.
.
Senang je makan sebiji sehari. Sebab sebiji crystal tomato ni mengandungi 3 biji white tomato tau. .
.
.
Jom book crystal tomato before out of stock jom.. 😍
.
.
.

#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey 😘
.
.
.
Jom order before raya jom!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Perasan tak kadang2 bila kita pakai sesuatu produk yang mencerah dan menghakis tu awal2 kita nampak kulit akan jadi cerah lepas tu after sometime dia jadi kusam? .
.
.
So sebenarnya nak cakap yang produk tu tak berkesan kat kita lagi ke camne? .
.
.
Sebenarnya bila kita pki produk yang menghakis, lapisan epidermis atau kulit kita yang teratas tu makin lama makin nipis. After certain limit kulit kita dah tak boleh dihakis dan perlu menghasilkan kulit baru. .
.
.
Disebabkan sel turnover (waktu utk hasilkan sel baru) tu amik masa on average 28 days, ia amik masa untuk kulit baru diganti. .
.
.
Maka, kulit yg nipis waktu ni kalau tak dilindungi dgn sunblock akan mudah terbakar dan menjadi kusam. Sampai lapisan kulit ini matang dan mati dan disingkirkan, baru lah kulit baru yang cantik dan fresh akan terhasil di bawah lapisan matang ni. .
.
.
So kalau nak pakai sesuatu yang menghakis kulit, dont be so harsh on your skin. Jangan buat hari2. Biarkan kulit ambil masa regenerate dulu baru boleh buat lagi. Sebab tu prosedur seperti peeling tidak digalakkan hari2 especially jenis yang kuat tu. Klu tak akan dapat komplikasi macam pigmentasi atau parut hitam pada muka. Maka terhasillah seakan2 jeragat di muka.
.
.
.
Salah satu cara selamat untuk kulit glowing, makan je crystal tomato. Kulit pon tak kusam lagi. Bukan muka je, kawasan pelipat2 pon boleh cerah sekali. 😉
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
.
Alhamdulillah settle postage utk crystal tomato dan skincare yang lain.. .
.
.
Orang kata kalau nak makeup cantik kene invest dekat skincare yang bagus untuk dapatkan kulit yang cantik. Baru la makeup jadi flawless. .
.
.
Sebab make up tu boleh cover kaler hitam capuk2 je kat muka. Kalau benjol2 jerawat still takleh nak cover. Lepas tu apa guna spend beribu riban untuk make up just nak tutup jerawat yang ada rp masalah jerawat tu sendiri tak settle. No no no jangan buat kulit anda macam tu tau. Kesian kat dia.. .
.
.
Anyways, siapa yang dah rasa penangan crystal tomato ni mesti nak lagi.. bukan utk perempuan je tau. Laki pon boleh makan crystal tomato ni kalau nak gebu gebas or control acne boleh lah cuba.
.
.
.
Jangan risau.. ada sticker hologram KKM dan juga tanda halal lagi. Jom cuba jom. Kita kasi flawless itu kulit. 😊
.
.
.
#testimoni #customerreview #crystaltomatoreview #crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #ajimaura #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #morning #quotes

.
.
.
Assalamualaikum.. hi korang.. I have good news to announce. Our beloved crystal tomato dah restocked!! Yeay.. .
.
.
Im so sorry if I cant msg u personally to those who asked utk bgtahu dah restock but I will try my best to do so. .
.
.
Anyway, few of this new stocks dah kene booked already. So please kindly msg me kalau nak grab cepat2 ye. Cepat tau crystal tomato mmg fast selling item!! 😍😍 .
.
.
nnt saya up testimoni2 dari customer yang mostly repeat order sbb suka dgn effects kulit jadi putih2 kemerahan crystal tomato ni. Hihi. .
.
.
P/s: I dah grab awal2 mine takut sold out lagi. So go and get yours!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #ajimaura #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram

.
.
.
Good morning and assalamualaikum semua. .
.
.
Received good news from HQ yesterday that they already restocked. .
.
.
Now tengah tunggu order sampai untuk I pulak. Probably will take somewhere next week to restock. .
.
.
Are u all excited for the crystal tomato? Of course coz I am very excited. Yeay! .
.
.
For those yg dm I untuk beli crystal tomato tapi dah habis stock last time please noted this ya. Anyway I will announce again once I got the stock in hand. Thanks. .
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neostrata #wehavehaveyo #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #morning

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey 😘
.
.
.
Jom order before kulit makin seram nak tengok! Follow Instagram @da_clyd untuk tahu lebih lanjut.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey 😘
.
.
.
Jom order before kulit makin seram nak tengok!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Perasan tak kadang2 bila kita pakai sesuatu produk yang mencerah dan menghakis tu awal2 kita nampak kulit akan jadi cerah lepas tu after sometime dia jadi kusam? .
.
.
So sebenarnya nak cakap yang produk tu tak berkesan kat kita lagi ke camne? .
.
.
Sebenarnya bila kita pki produk yang menghakis, lapisan epidermis atau kulit kita yang teratas tu makin lama makin nipis. After certain limit kulit kita dah tak boleh dihakis dan perlu menghasilkan kulit baru. .
.
.
Disebabkan sel turnover (waktu utk hasilkan sel baru) tu amik masa on average 28 days, ia amik masa untuk kulit baru diganti. .
.
.
Maka, kulit yg nipis waktu ni kalau tak dilindungi dgn sunblock akan mudah terbakar dan menjadi kusam. Sampai lapisan kulit ini matang dan mati dan disingkirkan, baru lah kulit baru yang cantik dan fresh akan terhasil di bawah lapisan matang ni. .
.
.
So kalau nak pakai sesuatu yang menghakis kulit, dont be so harsh on your skin. Jangan buat hari2. Biarkan kulit ambil masa regenerate dulu baru boleh buat lagi. Sebab tu prosedur seperti peeling tidak digalakkan hari2 especially jenis yang kuat tu. Klu tak akan dapat komplikasi macam pigmentasi atau parut hitam pada muka. Maka terhasillah seakan2 jeragat di muka.
.
.
.
Salah satu cara selamat untuk kulit glowing, makan je crystal tomato. Kulit pon tak kusam lagi. Bukan muka je, kawasan pelipat2 pon boleh cerah sekali. 😉
.
.
Open order for crystal tomato plus
http://wasap.my/60174966592/CRYSTALTOMATO
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum

.
.
Bestnye mesti tgh mood beraya lagi kan.. .
.
.
Kita dah start berpantang. Orang lain share gambar baju raya kita throwback raya tahun lepas je la. Raya 2 tahun lepas pon berpantang jugak 🙊
.
.
.
Xsabar habis pantang nak jalan2. Berat naik mendadak this time so kene work harder utk kurus balik. Hopefully boleh turun banyak la dgn breastfeeding si kecik ni. .
.
.
Alhamdulillah tak kene caesar so boleh la pakai bengkung. Mmg tak dinafikan lepas anak kedua perut pon lebih maju dari sebelum ni. Patutla bila makin ramai anak ada yang makin boroi. Tp xsemua la kan. Che' ta tu maintain je. I is jealous.
.
.
.
Betul ke klu tak pakai bengkung nnt perut buncit? Rasa klu tak jaga makan pon buncit jugak kan klu pki bengkung pon. Ke kalau tak pakai laagi bertambah buncit? Haha. Xpernah try lah plak. Klu ada sesape yg ada experience boleh la share. .
.
.
Eh makin ramai pulak pm kita nak crystal tomato bila dah xde stock ni. Tapi sory la yang mmg kat HQ pon tgh xde stock skg. Nak tgu masuk stock baru yg lmbt tu. .
.
.
Apa2 pon kalau dah restock nnt saya akan update kt ig ye. Kalau nak book siap2 pon boleh 😉
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
Assalamualaikum.. terima kasih buat semua yang mendoakan saya. Untuk pengetahuan saya dah selamat melahirkan baby boy 2 julai lepas. .
.
.
Alhamdulillah baby dan saya selamat. Berkat doa kawan2 semua walaupun agak lama dalam labor room tp saya berjaya lahir secara normal. .
.
.
Maafkan saya jugak kalau terdelay utk reply dm dan whatsapp beberapa hari lepas. Was in recovery period.hehe.
.
.
.
Btw thanks for those yang dm untuk crystal tomato. Im so sorry to inform you that at the moment crystal tomato is out of stock. Even no stock for me 😢 also. .
.
.
But I will restock it as soon as possible and let u guys know later ya. Thanks again. .
.
.
So nicee everyone wishing for my smooth delivery. Love u all 😘😘.. alhamdulillah. .
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
Alhamdulillah happy customer saya dapat crystal tomato.. syukur jugak harini ramai yg order and book crystal tomato.
.
.
.
Hajat di hati mmg nak buat promo sampai bulan ni je. Tapi disebabkan stock tinggal 2 kotak je saya extend sampai habis stock je lah.. .
.
.
.
Alang2 nak cuti lama confinement ni kan. Mmg nak clearkan stock je terus. Lepas tu maybe ambil masa sikit nak restock. Almaklumlah dah ade si kenit. Hehe. .
.
.
.
Honestly, mostly adalah my repeat customer yang sampai kotak ke 3 4 5 mcm tu. Sbb biasa bila dah makan masuk kotak ke 2-3 baru lah boleh nampak effects dia tu. .
.
.
.
Apa2 pon saya mmg gembira sangat bila customer share jeragat dah start pudar lepas tu muka dan badan makin cerah. Sampai saya pon jealous tgk kulit dia yg putih bersih tu. .
.
.
.
Whatever it is, mmg nak maintain kulit cantik perlukan investment. Bukan dalam bentuk duit semata. Your time, effort also counts kan. .
.
.
.
Macam td masa pergi hospital nampak kawan sebelah tu sarat betul dah. Saya perasan orangnya mmg cantik putih tp syg jeragat agak tebal di cheekbone. Bila saya tny umurnya baru 29 anak nak masuk 3. .
.
.
.
Muda lagi kan. Tp dah start ada jeragat tebal. Maybe pengaruh hormon jugak kot sbb mengandung bersalin bnyk kali dah. .
.
.
.
Saya rasa nak tlg je kawan td tp mcm xsesuai pulak kt hospital kan. Apa2 pon dari situ kita dah nampak jeragat bukan jadi kt org umur 40 je. Late 20s pon boleh dapat. Rajin2 pki sunblock lepasni jom. 😁
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
Selamat hari raya semua.. masih dalam mood beraya la kan? .
.
.
Ok just nak inform u guys that poslaju dah start operasi hari ni so pada mereka yang ada pending post tu saya akan post balik starting today ya. .
.
.
Hopefully can settle all by this week sbb next week I will be celebrating my raya in hospital. Hehe
.
.
.
And also promo crystal tomato sampai akhir bulan ni jelah. Sbb not much of stocks left and lagipun saya akan start confinement. Might take 2-3 weeks kalau nak restock balik pon. .
.
.
Anyhow I will still entertain whatsapp or dm kalau I tak busy or not in contraction pain. Orders will take some time to process once im hospitalized. But dont worry I will get someone to run the errands. Hiks. .
.
.
Thank you for following me utk new and old followers. Will post more sharing and knowledge about skin and beauty after this. Stay tuned. Xoxo
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
Amboi.. berduyun suh pm crystal tomato ni. Mmg hot stuff ye awak ni.. .
.
.
Ok kenapa crystal tomato ni pricey? .
.
.
Firstly crystal tomato bukanlah buatan malaysia. Ia di import dari USA. Dan kos ni termasuklah gst dan exchange rate yang dikenakan sbb penurunan matawang malaysia skg. .
.
.
Then produk ni melalui extensive research dan clinical trials untuk membuktikan keberkesanannya before dikeluarkan. .
.
.
Tambah lagi sebab high demand dan selalu sold out, maka harganya pon makin melambung. .
.
.
Selain itu, ia juga tak dijual di farmasi atau tempat lain. Hanya di klinik terpilih dan doktor tertentu saja yang menjual. Semua faktor di atas ni membuatkan harga nya agak pricey. .
.
.
Tapi, orang kata apa2 yang berkaitan skincare dan kecantikan ni mmg pricey sikit kan. Nak cantik kene invest sikit. Sebab muka pon nak pakai lama. .
.
.
Ok husband2 kalau nak bini lawa kene la menabung lebih sikit tau. Jangan tau komplen je. 🙊🙊
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Most Popular Instagram Hashtags