[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#crystaltomatosingapore

182 posts

TOP POSTS

.
.
.
Morning lovely ladiess.. .
.
Crystal tomato dah sold out ya last night. .
.
.
Thanks for those yg dm and whatsapp me. Sorry, told u it wont last till next week. Malam td trus dah habis kene borong. Hehe.
.
.
.
Ok so nnt bila restock i akan announce lagi ya. .
.
.
Have a good day everyone. Take care! ๐Ÿ˜
.
.

.
.
Assalamualaikum semua! .
.
.
Promotion year end sale for crystal tomato will end soon. Only two boxes left!!
.
.
.
Kalau ada antara u guys yang berminat can book this antiaging pils with me now. .
.
.
Tak janji that these two boxes can last untill this week. So u better hurry up!! Hehe. .
.
.
Sini saya share sikit benefits of crystal tomato ye. .
.
๐Ÿ‘‰ย  natural sunscreen .
.
.
๐Ÿ‘‰ย  membantutkan pembentukan melanin yang memberikan tona gelap pada kulit
.
.
๐Ÿ‘‰ย  mengurangkan melanin sedia ada
.
.
๐Ÿ‘‰ anti oxidant dan anti inflammatory effect
.
.
๐Ÿ‘‰boleh bantu pudarkan jeragat dan parut jerawat.
.
.
๐Ÿ‘‰Pori lebih kecil. .
.
๐Ÿ‘‰Kulit lebih glowing
.
.
Apa lagi.. Ok jom book skg. Jgn melepasss dah ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.

ๆ•ˆๆžœ็œŸไธ้”™๏ผ#crystaltomato #็พŽ็™ฝไธธ #ๆฐดๆ™ถ็•ช่Œ„ #crystaltomatosingapore
where to buy๏ผŸ
whatsapp๏ผš83283357

.
.
.
Nak tak rasanya kalau kita nak buat flash SALE untuk crystal tomato ni? .
.
.
Korang agak2 bila agaknya nak buat tu? Huhuhu.. .
.
.
Ok yg ni acc saya buat khas untuk crystal tomato. @crystal_tomatoplus . Kalau nak any update tentang sale, promo habis stock, restock, saya akan bgtaw kat sini jugak ya. Boleh pollow la @crystal_tomatoplus
@crystal_tomatoplus @crystal_tomatoplus . Ingat tau. Pastikan yang original je. ๐Ÿ˜˜
.
.
. .
.

.
.
.
Good morning. Happy weekend you all! .
.
.
.
Mengangkut anak2 berjalan. .
.
.
.
Kalau weekend tak jalan rasa macam bukan weekend. Tak kisahlah walaupun jalan melawat umah mak yg jaraknya cuma sekangkang kera tu. .
.
.
.
Sebab masa baby sunat hari tu rasa jem je otak duduk rumah sampai 4 hari. Susah juga jadi sejenis orang yg kaki jalan ni kan. Haha
.
.
.
.
Ok lah nak gi breakfast jap gi. Korang pulak makan apa tu? Kita sarapan crystal tomato je dulu. ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
.
.
.

.
.
.
Cerita semalam. .
.
.
Sorry sebab dah lama tak update instagram. Since dah start kerja ni busy sikit. Banyak yang kene settle. So kalau saya ambil masa sikit nak reply dm atau whatsapp anda means Im either busy with my patients or my kids. .
.
.
Since few days ago, kakak asyik cakap nak swimming, nak swimming. So ummi pon layankan dia bawak gi swimming dan jalan2 makan ice cream dengan cousin beliau. .
.
.
Then lepas dah balik tu tiba2 dia cakap ummi nak donut. Hah. Malas pulak nak keluar sbb baru je balik ptg tu. Dah nak cari donut pulak. Nak tak nak malam tu keluar jugak gi cari donut untuk dia. Ummi beli pappa roti jugak utk diri sendiri. ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Nak cerita yang just in one day I had so much sugar intake into my body which is not good. Lepastu lupa makan crystal tomato or vitamin C pulak malam tadi. .
.
.
End up pagi ni bangun eczema jadi sangat gatal and naik balik. Yes eczema pon depends on what u eat jugak. If u eat too much of pro inflammatory foods like sugary stuff mmg senang dia naik. Sama jugak mcm sakit psoriasis. .
.
.
Kalau banyakkan antiinflammatory foods like vitamin c, buah semua dia akan rasa control sikit eczema ni. And from my friend and my experience, eczema pon a bit controlled after consume crystal tomato. Which is good for her sbb her eczema dekat muka. Kalau I, my eczema dekat kaki so tak nampak sgt. .
.
.
Why do I think CT makes my eczema better? Sbb other than the antioxidant property, it moisten our skin. So it will make our skin less itchy. Bila less itchy secara automatiknya anda tak garu dan eczema akan jadi lebih baik. .
.
.
Actually its quite costly to maintain your eczema with crystal tomato. Sbb tu I cakap yg kalau eczema over the face maybe worth it. Kalau kaki tgn boleh je guna steroid cream kan. Much cheaper cost. Unless kat muka, nak letak steroid cream kat muka lama2 pon tak bagus juga. Macam2 side effects boleh jadi. .
.
.
Aih.. tertulis panjang lagi. Selalu macam ni. Awal2 tulis mcm tak tahu nak cerita apa. Lepastu dah tulis tak boleh nak stop. Biasa blogger selalu mcm ni. But im not a blogger. Cemana tu? Haha. Siapa nak CT? tinggal 3 kotak je tau.
.
.
.
Salam subuh semua. Selamat berhujung minggu. ๐Ÿ˜Š

.
Honest review of crystal tomato from my lovely customer. .
.
.
Thank you my dear.. ๐Ÿ˜˜
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #crystaltomatosingapore #whiteningagent #neelofa

.
.
.
Good night everyone. Jangan lupa makan crystal tomato sebelum tido ya.. .
.
.
Pastikan yang original tau๐Ÿ˜Š
.
.
#goodnight #sweetdreams

.
.
.
Selamat petang. Sorry to inform that our crystal tomato has sold out.. .
.
.
But dont worry new stock coming in real soon.. .
.
.
So siapa2 yg rasa nak preorder boleh msg or pm saya ya. Jangan malu jangan segan. Jom PM ๐Ÿ˜‹
.
.
.

MOST RECENT

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

.
.
.
Morning lovely ladiess.. .
.
Crystal tomato dah sold out ya last night. .
.
.
Thanks for those yg dm and whatsapp me. Sorry, told u it wont last till next week. Malam td trus dah habis kene borong. Hehe.
.
.
.
Ok so nnt bila restock i akan announce lagi ya. .
.
.
Have a good day everyone. Take care! ๐Ÿ˜
.
.

.
.
Assalamualaikum semua! .
.
.
Promotion year end sale for crystal tomato will end soon. Only two boxes left!!
.
.
.
Kalau ada antara u guys yang berminat can book this antiaging pils with me now. .
.
.
Tak janji that these two boxes can last untill this week. So u better hurry up!! Hehe. .
.
.
Sini saya share sikit benefits of crystal tomato ye. .
.
๐Ÿ‘‰ย  natural sunscreen .
.
.
๐Ÿ‘‰ย  membantutkan pembentukan melanin yang memberikan tona gelap pada kulit
.
.
๐Ÿ‘‰ย  mengurangkan melanin sedia ada
.
.
๐Ÿ‘‰ anti oxidant dan anti inflammatory effect
.
.
๐Ÿ‘‰boleh bantu pudarkan jeragat dan parut jerawat.
.
.
๐Ÿ‘‰Pori lebih kecil. .
.
๐Ÿ‘‰Kulit lebih glowing
.
.
Apa lagi.. Ok jom book skg. Jgn melepasss dah ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

.
.
Testimoni crystal tomato. .
.
.
Syoknya kalau kulit lebih sekata. Kurang berminyak pulak tu. Bila kulit kurang berminyak, jerawat pon susah nak naik. Dah la kulit lembut dan moist je. .
.
.
Belum terlambat lagi kalau nak cari supplement utk antiaging. Kalau anda berumur 30-40an mmg andalah calon paling sesuai. Sebab aging signs belum begitu ketara. .
.
.
Tapi kene compliant lah ya. Jangan biarkan lama sangat gap tak makan tu. Nanti badan tak capai minimum theraputic concentration. Meaning, dose minimum utk effects yg ditunggu tu tak sampai2. .
.
.
Hah, tunggu apa lagi tu? Jom book crystal tomato YES. Sampai 31 december aje tau. Cepat2!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #duckstationery #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

.
.
.
Assalamualaikum.. selamat pagi. Selamat berhujung minggu semua.. .
.
apa plan korang untuk cuti ni? Ada nak melawat ikea tebrau? Nnt boleh update crowd tak? Klu tak ramai boleh gi layan meatball dia satt. Haha
.
.
.
Haa.. ramai jugak yang nak rebut promo crystal tomato ni. Ada juga buat stock sampai 3 terus. Jealous ke tak? Mmg cepattt je menyusut stock crystal tomato skg ni. .
.
.
Tq sis share pasal crystal tomato. She has already consumed 4 boxes including this one. Katanya jeragat yang saiz 50sen tu dah start cerah lepas makan 3 boxes. .
.
Pokoknya mmg kene sabar. Dahannya kene makan secara konsisten lah kan.. kalau dah masuk 3 boxes takde beza means takde jodoh la tu. .
.
.
Kalau ada nak cuba crystal tomato tu jgn lupa pm Dr B. InshaAllah sy akan reply satu persatu sesambil oncall ni. Hehe. .
.
.
Oh lupa nak bagitahu. Promo sampai habis stock lah ye. Nampak gaya macam tak sampai 31 dec dah habis ni. Ok See u guys when i see u..doo doo doo...๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
.
.

.
.
.
.
YEAR END SALE
.
.
.

assalamualaikum.. good morning!
.
.
.
Ada lagi ke yang tak kenal crystal tomato ni? .
.
.
.
Jangan tak kenal. Mesti kenal tau. Sbb ni la supplement yang boleh bantu bagi awak kulit lebih cerah dan sekata. .
.
.
.
Lepas tu siap bagi muka anjal dan tegang jugak. Kalau perasan muka tu kusaaam je lepastu dah start nampak garis halus dan taktau nak makan apa sbg food supplement, apa kata anda cuba crystal tomato ni. .
.
.
.
Makan jangan skip tau. Kene compliant. Lepas tu makan smpai 2/3 kotak. Baru la nampak hasil tu. .
.
.
.
Skg kita ada year end sale promo tau. Jom order! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰.
.
.
.

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #theyummyduck #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #theyummyduck #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore #fattzura

.
.
.
.
Finally, crystal tomato unboxing. .
.
.
.
Ni khas untuk those yang interested nak tengok macam mana rupa pil crystal tomato tu and its packaging. .
.
.
.
Just one pil a day to keep your skin hidrated, glowing and more even skin tone. .
.
.
.
Other than that crystal tomato also controls oily skin and improve your acne. Lesser breakout.
.
.
.
.
So, If u happen to have jeragat or pigmentation, crystal tomato can help to lighten the colour also. .
.
.
.
Perfect for your skin supplement for antiaging. Kalau nak try pm me eh. We have promo price!! Come and grab yours now. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.

Crystal Tomato Plus RM420 Promotion

Get the ORIGINAL CRYSTAL TOMATO PLUS witk KKM hologram now at the cheapest priceโ €

100% Original Crystal Tomato Plus @ RM 420 Only!! Cod shah alam, klcc (during office hour) or via postage
Whatsapp 0196999964โ €

#crystaltomatoplus #crystaltomatomalaysia #crystaltomatomy #crystaltomato #crystaltomatomurah #crystaltomatoplusmalaysia #crystaltomatoplusmurah #crystaltomatokl #crystaltaltomatoplusoriginal #pigmentationsolution #supplementputih #vitaminc #theyummyduck #seribella #crystalwhite #crystalwhitemalaysia
#crystaltomatoplusmy
#crystaltomatosingapore

.
.
.
Harini hari last makan pil crystal tomato utk 3rd box. .
.
.
Kan i ada bagitahu kan kalau nak tgk samada crystal tomato works for u or not, at least makan 3 boxes to see its effects. Sbb biasa first box tak kan nampak sgt. .
.
.
.
After 3 rd box ni i perasan tone muka lebih sekata. Jerawat kecik tu mmg tak keluar dah. Muka nampak lebih glowing and cerah. .
.
.
.
Dulu muka mmg teruk jugak. Even before pregnant i ada masalah kusam and uneven skin tone. Muka rasa tak de glow and tak radiant. .
.
.
.
And sbb my eczema ni agak teruk kt kaki one thing i noticed that bila makan crystal tomato ni eczema lebih controlled. Tak berapa itchy and merah. So its good if u have eczema on face and doesnt want to rely on steroid cream all the time. .
.
.
.
Lepastu masa masuk ward haritu tangan banyak scar sbb kene cucuk branula sana sini. After keluar tu i find the sacrs are so difficult to fade away. Lepas makan 3rd boxes dah nampak pudar. Ada satu spot tu dah back to normal skin. Mcm xde scars pon.
.
.
.
.
Even my friend pon said the same thing. She had been having the scar on her hand since forever. Tak pernah letak apa pon masa mkn CT then noted scars dia slowly dah start pudar. By scars i mean yg pigmented tau not the atrophic scar etc. .
.
.
.
So in conclusion will i continue to take CT? .
.
.
Yes. Because my skin and complexion has never been better. Im just worried about my pitted scars that i got few years back due to severe acne. .
.
.
.
But that one is being taken care of since im doing microneedling quite regularly. So far nampak ada improvement jugak. .
.
.
.
True. We need to take extra care to have a better skin. Because good things as u know wont come easily. At least u must work for it. Okay time to open new box of crystal tomato. Nak saya share unboxing video tak nanti. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
.
.
.

.
.
.
Good morning. Happy weekend you all! .
.
.
.
Mengangkut anak2 berjalan. .
.
.
.
Kalau weekend tak jalan rasa macam bukan weekend. Tak kisahlah walaupun jalan melawat umah mak yg jaraknya cuma sekangkang kera tu. .
.
.
.
Sebab masa baby sunat hari tu rasa jem je otak duduk rumah sampai 4 hari. Susah juga jadi sejenis orang yg kaki jalan ni kan. Haha
.
.
.
.
Ok lah nak gi breakfast jap gi. Korang pulak makan apa tu? Kita sarapan crystal tomato je dulu. ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
.
.
.

.
.
.
Ramai yang DM nak tanya pasal crystal tomato ni. Apa sebenarnya CT ni? Jom kita baca. .
.
.
.
Ok crystal tomato (CT) ni adalah sejenis food supplement dimakan setiap hari untuk tona kulit yang lebih sekata dan radiant! .
.
.
.
.
Kenapa CT ni so special?
.
.
.
.
Dalam CT terdapat 'colourless carotenoid' yang memainkan peranan yang sangat penting dalam pencerahan kulit dan ini juga telah dibuktikan secara saintifik.
.
.
.
.
Kajian yang dijalankan di National Skin Centre of Singapore menunjukkan bahawa kombinasi penggunaan CT supplement dan CT cream terbukti memberikan kesan pencerahan yang lebih baik berbanding agen pemutih terkenal yang lain!
.
.
.
.
Malahan, kajian ini turut dipublishkan di American scientific journal pada Dec 2014.
.
.
.
.
Apakah kebaikan pengambilan CT ini?
.
.
.
๐Ÿ‘‰ natural sunscreen .
.
.
๐Ÿ‘‰ membantutkan pembentukan melanin yang memberikan tona gelap pada kulit
.
.
๐Ÿ‘‰ mengurangkan melanin sedia ada
.
.
๐Ÿ‘‰ anti oxidant dan anti inflammatory effect
.
.
.
Selain itu supplement ni juga adalah natural product dan sesuai dimakan oleh sesiapa sahaja. Tanda halal pon ada tau. .
.
.
.
.
So tell me what are the other reasons not to take crystal tomato? .
.
.
.
.
Pm 010-6679592 to order ๐Ÿ˜Š
.
.
.

.
.
.
.
Hi awak.. kita ada ready stock tau untuk crystal tomato. .
.
.
.
Jom join order untuk petang ni. Ada pos tau. .
.
.
.
Boleh whatsapp or dm je kita eh. Cepat2 book before sold out lagi jom. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.

.
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi.. .
.
.
Crystal tomato dah restocked!!!! .
.
.
Jdont forget to grab yours tau. Hanya sebiji sehari for crystal tomato for fairer and glowing skin. .
.
.
.
Jom cuba! Dah cuba mesti tak nak tinggal dah. Hihi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.

.
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi.. .
.
.
Crystal tomato dah restocked!!!! .
.
.
Jdont forget to grab yours tau. Hanya sebiji sehari for crystal tomato for fairer and glowing skin. .
.
.
.
Jom cuba! Dah cuba mesti tak nak tinggal dah. Hihi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.

Assalamualaikum followers cantik sekalian.
.
.
Dah start nk cari supplement utk kulit kusam dan berjeragat tu ke? .
.
Boleh cuba crystal tomato ni. Mmg berbaloi2. Patut la neelofa flawless ๐Ÿ˜
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah

.
.
.
Selamat petang. Sorry to inform that our crystal tomato has sold out.. .
.
.
But dont worry new stock coming in real soon.. .
.
.
So siapa2 yg rasa nak preorder boleh msg or pm saya ya. Jangan malu jangan segan. Jom PM ๐Ÿ˜‹
.
.
.

.
.
.
Cerita semalam. .
.
.
Sorry sebab dah lama tak update instagram. Since dah start kerja ni busy sikit. Banyak yang kene settle. So kalau saya ambil masa sikit nak reply dm atau whatsapp anda means Im either busy with my patients or my kids. .
.
.
Since few days ago, kakak asyik cakap nak swimming, nak swimming. So ummi pon layankan dia bawak gi swimming dan jalan2 makan ice cream dengan cousin beliau. .
.
.
Then lepas dah balik tu tiba2 dia cakap ummi nak donut. Hah. Malas pulak nak keluar sbb baru je balik ptg tu. Dah nak cari donut pulak. Nak tak nak malam tu keluar jugak gi cari donut untuk dia. Ummi beli pappa roti jugak utk diri sendiri. ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Nak cerita yang just in one day I had so much sugar intake into my body which is not good. Lepastu lupa makan crystal tomato or vitamin C pulak malam tadi. .
.
.
End up pagi ni bangun eczema jadi sangat gatal and naik balik. Yes eczema pon depends on what u eat jugak. If u eat too much of pro inflammatory foods like sugary stuff mmg senang dia naik. Sama jugak mcm sakit psoriasis. .
.
.
Kalau banyakkan antiinflammatory foods like vitamin c, buah semua dia akan rasa control sikit eczema ni. And from my friend and my experience, eczema pon a bit controlled after consume crystal tomato. Which is good for her sbb her eczema dekat muka. Kalau I, my eczema dekat kaki so tak nampak sgt. .
.
.
Why do I think CT makes my eczema better? Sbb other than the antioxidant property, it moisten our skin. So it will make our skin less itchy. Bila less itchy secara automatiknya anda tak garu dan eczema akan jadi lebih baik. .
.
.
Actually its quite costly to maintain your eczema with crystal tomato. Sbb tu I cakap yg kalau eczema over the face maybe worth it. Kalau kaki tgn boleh je guna steroid cream kan. Much cheaper cost. Unless kat muka, nak letak steroid cream kat muka lama2 pon tak bagus juga. Macam2 side effects boleh jadi. .
.
.
Aih.. tertulis panjang lagi. Selalu macam ni. Awal2 tulis mcm tak tahu nak cerita apa. Lepastu dah tulis tak boleh nak stop. Biasa blogger selalu mcm ni. But im not a blogger. Cemana tu? Haha. Siapa nak CT? tinggal 3 kotak je tau.
.
.
.
Salam subuh semua. Selamat berhujung minggu. ๐Ÿ˜Š

.
.
.
Good night everyone. Jangan lupa makan crystal tomato sebelum tido ya.. .
.
.
Pastikan yang original tau๐Ÿ˜Š
.
.
#goodnight #sweetdreams

.
.
.
Good night everyone. Jangan lupa makan crystal tomato sebelum tido ya.. .
.
.
Pastikan yang original tau๐Ÿ˜Š
.
.
#goodnight #sweetdreams

.
.
.
Nak tak rasanya kalau kita nak buat flash SALE untuk crystal tomato ni? .
.
.
Korang agak2 bila agaknya nak buat tu? Huhuhu.. .
.
.
Ok yg ni acc saya buat khas untuk crystal tomato. @crystal_tomatoplus . Kalau nak any update tentang sale, promo habis stock, restock, saya akan bgtaw kat sini jugak ya. Boleh pollow la @crystal_tomatoplus
@crystal_tomatoplus @crystal_tomatoplus . Ingat tau. Pastikan yang original je. ๐Ÿ˜˜
.
.
. .
.

.
.
.
Good morning. Dah breakfast ke cik adik manis semua? .
.
.
Lepas breakfast jangan lupa makan crystal tomato tau. Baru lah kulit makin berseri dan cerah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
.
.
.
Whatsapp 010-6679592 or click kt atas utk order ya ๐Ÿ‘†
.
.

.
.
.
Hi awak.. .
.
.
saya masih ade ready stock lagi tau. Jangan lupa book saya cepat tau. Sebelum kehabisan stock ๐Ÿ˜‹
.
.
.

.
.
.
Selamat pagi! .
.
.
Jangan lupa untuk gunakan foundation atau compact yang ada spf 50. Untuk melindu gi kulit anda. .
.
.
Tapii anda kene ingat. Tak semua foundation sesuai dgn kulit. Biasanya foundation akan mwnutup pori dan membuatkan kulit anda berjerawat. .
.
.
Oleh itu pilihlah yang oil free dan non comedogenic. .
.
.
Heliocare compact ni best sbb oil free dan non comedogenic. Trusted brand for sunblock by dermatologist ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
.
Yang ni dah sold out dari last week lagi tapi inshaAllah akan stock baru akan sampai harini ya. Boleh book and order cepat tau. ๐Ÿ˜Š
.
.
.

.
Crystal tomato. Kenapa dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well my lovely friends, glutathione doesnt work that way. .
.
.
Klu awk makan glutathione ia xkn diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin pon. To make it short your glutathione will pass thru the gut and di buang mcm tu je.
.
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
Boleh pm i for order. 010 667 9592.
.

.
.
Crystal white tomato.
.
.
.
Meh cerita sikit psl crystal tomato nah. .
.
.
.
CT dibuat dari 100% natural tomato yang dikeringkan dan dijadikan serbuk utk jadi pil. So boleh dikatakan selamat utk dimakan utk breastfeeding or even pregnant mommy. .
.
.
Tak mcm karoten merah atau oren yg klu kita amik bnyk2 boleh buat kulit jd oren atau brownish. Cth karotene mcm yg ada kat carrot. .
.
.
.
CT takkan buat kulit jd tanned sbb dia colourless so xkn affect skin natural colour tp dia akan pudarkan pigmentasi bila dimakan. .
.
.
.
So kulit akan nmpk lebih glowing dan jeragat atau pigmentasi akn berkurang. .
.
.
Faham kan. Ok dh boleh order cptt. 010 667 9592
.
.
.

.
.
Jom cuba crystal tomato ni. Khas untuk anda yang nak putih gebu, lembapkan kulit dan kecilkan pori2. .
.
.
Orginal tau ni. Jangan risau ada sticker hologram KKM dan dijamin halal. .
.
.
Cepat msg untuk order ya. 010-667 9592

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Jom order before jom!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Good morning.. jgn lupa makan crystal tomato everyday untuk kulit yang glowing, dan lembut, bebas jeragat dan jerawat.
.
.
.
Crystal tomato ni memang always hot stuff. Restock je habis, restock je habis. .
.
.
Sebab semua tahu dah keberkesanannya. Siapa yg tak nak kulit halus kembut dan putih kan? Neelofa pon mkn taw. Parut la dia cantik je๐Ÿ˜
.
.
Masih blom terlambat nak order. !! Boleh whatsapp kita ya. Promo ada lagi tau! ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

amboi.. Menderu2 pm tanya pasal crystal tomato. .
.
.
Memang always hot stuff untuk crystal tomato ni. Thanks pada yang order dan book siap2 ye. .
.
.
Untuk masalah pori besar, kulit jerawat, kusam dan pigmentasi ni boleh try untuk makan crystal tomato ni. .
.
.
Senang je makan sebiji sehari. Sebab sebiji crystal tomato ni mengandungi 3 biji white tomato tau. .
.
.
Jom book crystal tomato before out of stock jom.. ๐Ÿ˜
.
.
.

#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Jom order before raya jom!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Perasan tak kadang2 bila kita pakai sesuatu produk yang mencerah dan menghakis tu awal2 kita nampak kulit akan jadi cerah lepas tu after sometime dia jadi kusam? .
.
.
So sebenarnya nak cakap yang produk tu tak berkesan kat kita lagi ke camne? .
.
.
Sebenarnya bila kita pki produk yang menghakis, lapisan epidermis atau kulit kita yang teratas tu makin lama makin nipis. After certain limit kulit kita dah tak boleh dihakis dan perlu menghasilkan kulit baru. .
.
.
Disebabkan sel turnover (waktu utk hasilkan sel baru) tu amik masa on average 28 days, ia amik masa untuk kulit baru diganti. .
.
.
Maka, kulit yg nipis waktu ni kalau tak dilindungi dgn sunblock akan mudah terbakar dan menjadi kusam. Sampai lapisan kulit ini matang dan mati dan disingkirkan, baru lah kulit baru yang cantik dan fresh akan terhasil di bawah lapisan matang ni. .
.
.
So kalau nak pakai sesuatu yang menghakis kulit, dont be so harsh on your skin. Jangan buat hari2. Biarkan kulit ambil masa regenerate dulu baru boleh buat lagi. Sebab tu prosedur seperti peeling tidak digalakkan hari2 especially jenis yang kuat tu. Klu tak akan dapat komplikasi macam pigmentasi atau parut hitam pada muka. Maka terhasillah seakan2 jeragat di muka.
.
.
.
Salah satu cara selamat untuk kulit glowing, makan je crystal tomato. Kulit pon tak kusam lagi. Bukan muka je, kawasan pelipat2 pon boleh cerah sekali. ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
.
Alhamdulillah settle postage utk crystal tomato dan skincare yang lain.. .
.
.
Orang kata kalau nak makeup cantik kene invest dekat skincare yang bagus untuk dapatkan kulit yang cantik. Baru la makeup jadi flawless. .
.
.
Sebab make up tu boleh cover kaler hitam capuk2 je kat muka. Kalau benjol2 jerawat still takleh nak cover. Lepas tu apa guna spend beribu riban untuk make up just nak tutup jerawat yang ada rp masalah jerawat tu sendiri tak settle. No no no jangan buat kulit anda macam tu tau. Kesian kat dia.. .
.
.
Anyways, siapa yang dah rasa penangan crystal tomato ni mesti nak lagi.. bukan utk perempuan je tau. Laki pon boleh makan crystal tomato ni kalau nak gebu gebas or control acne boleh lah cuba.
.
.
.
Jangan risau.. ada sticker hologram KKM dan juga tanda halal lagi. Jom cuba jom. Kita kasi flawless itu kulit. ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#testimoni #customerreview #crystaltomatoreview #crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #ajimaura #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #morning #quotes

.
.
.
Harini dapat order bertalu talu untuk crystal tomato. Dan ade customer ni dah restock untuk kotak ke 3 ke 4 dah.. .
.
.
Katanya mencerahkan satu badan dan jeragat makin pudar. Saya pon sebenarnya turut rasa happy dapat feedback macam ni. Alhamdulillah. Yg bestnya siap ade tu muka pink2 jadinya makan crystal tomato. .
.
.
So tunggu apa lagi.. fast selling tau ni. Tunggu masa je nak abis. Sebab tu ade yang siap book awal2 untuk gaji hujung bulan. Anda bila lagi? Hehe. .
.
.
Jangan tunggu lama2 nnt dikebas orang. Jom try crystal tomato skg. ๐Ÿ˜
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #ajimaura #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram

.
.
.
Assalamualaikum.. hi korang.. I have good news to announce. Our beloved crystal tomato dah restocked!! Yeay.. .
.
.
Im so sorry if I cant msg u personally to those who asked utk bgtahu dah restock but I will try my best to do so. .
.
.
Anyway, few of this new stocks dah kene booked already. So please kindly msg me kalau nak grab cepat2 ye. Cepat tau crystal tomato mmg fast selling item!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
.
nnt saya up testimoni2 dari customer yang mostly repeat order sbb suka dgn effects kulit jadi putih2 kemerahan crystal tomato ni. Hihi. .
.
.
P/s: I dah grab awal2 mine takut sold out lagi. So go and get yours!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #ajimaura #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Jom order before kulit makin seram nak tengok! Follow Instagram @da_clyd untuk tahu lebih lanjut.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

How eating crystal tomato can make you fairer? .
.
.
Dlm crystal tomato ada L cysteine? .
.
.
L cysteine (sebuah komponen protein penting yg akan membantu hati kita utk menghasilkan glutathione sendiri dlm badan. Glutathione as u know mmg bantu mencerahkan kulit dan pigmentasi seperti jeragat dan parut jerawat .
.
.
.
Kenapa tak bagi je glutathione terus? Lepas tu makan bnyk2 sampai putih. Well, glutathione doesnt work that way. .
.
.
.
Klu makan glutathione ia TAK diserap dlm usus so dia tak akn ada effect on your skin. Sbb ia dimusnahkan oleh acid dlm perut. .
.
.
Thats why kita bagi L cysteine yg merupakan precursor atau bahan penting utk hasilkan glutathione. .
.
.
.
Secondly, CT ada colorless carotenoid yang mencerahkan kulit. Bukan macam tomato merah biasa yang akan bagi ur skin color jd merah kalau makan banyak sgt. .
.
.
So that pretty much sums up why eating crystal tomato will make u fairer, lebih glowing dan comey ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Jom order before kulit makin seram nak tengok!
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

Perasan tak kadang2 bila kita pakai sesuatu produk yang mencerah dan menghakis tu awal2 kita nampak kulit akan jadi cerah lepas tu after sometime dia jadi kusam? .
.
.
So sebenarnya nak cakap yang produk tu tak berkesan kat kita lagi ke camne? .
.
.
Sebenarnya bila kita pki produk yang menghakis, lapisan epidermis atau kulit kita yang teratas tu makin lama makin nipis. After certain limit kulit kita dah tak boleh dihakis dan perlu menghasilkan kulit baru. .
.
.
Disebabkan sel turnover (waktu utk hasilkan sel baru) tu amik masa on average 28 days, ia amik masa untuk kulit baru diganti. .
.
.
Maka, kulit yg nipis waktu ni kalau tak dilindungi dgn sunblock akan mudah terbakar dan menjadi kusam. Sampai lapisan kulit ini matang dan mati dan disingkirkan, baru lah kulit baru yang cantik dan fresh akan terhasil di bawah lapisan matang ni. .
.
.
So kalau nak pakai sesuatu yang menghakis kulit, dont be so harsh on your skin. Jangan buat hari2. Biarkan kulit ambil masa regenerate dulu baru boleh buat lagi. Sebab tu prosedur seperti peeling tidak digalakkan hari2 especially jenis yang kuat tu. Klu tak akan dapat komplikasi macam pigmentasi atau parut hitam pada muka. Maka terhasillah seakan2 jeragat di muka.
.
.
.
Salah satu cara selamat untuk kulit glowing, makan je crystal tomato. Kulit pon tak kusam lagi. Bukan muka je, kawasan pelipat2 pon boleh cerah sekali. ๐Ÿ˜‰
.
.
Open order for crystal tomato plus
http://wasap.my/60174966592/CRYSTALTOMATO
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum

.
.
Bestnye mesti tgh mood beraya lagi kan.. .
.
.
Kita dah start berpantang. Orang lain share gambar baju raya kita throwback raya tahun lepas je la. Raya 2 tahun lepas pon berpantang jugak ๐Ÿ™Š
.
.
.
Xsabar habis pantang nak jalan2. Berat naik mendadak this time so kene work harder utk kurus balik. Hopefully boleh turun banyak la dgn breastfeeding si kecik ni. .
.
.
Alhamdulillah tak kene caesar so boleh la pakai bengkung. Mmg tak dinafikan lepas anak kedua perut pon lebih maju dari sebelum ni. Patutla bila makin ramai anak ada yang makin boroi. Tp xsemua la kan. Che' ta tu maintain je. I is jealous.
.
.
.
Betul ke klu tak pakai bengkung nnt perut buncit? Rasa klu tak jaga makan pon buncit jugak kan klu pki bengkung pon. Ke kalau tak pakai laagi bertambah buncit? Haha. Xpernah try lah plak. Klu ada sesape yg ada experience boleh la share. .
.
.
Eh makin ramai pulak pm kita nak crystal tomato bila dah xde stock ni. Tapi sory la yang mmg kat HQ pon tgh xde stock skg. Nak tgu masuk stock baru yg lmbt tu. .
.
.
Apa2 pon kalau dah restock nnt saya akan update kt ig ye. Kalau nak book siap2 pon boleh ๐Ÿ˜‰
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
Amboi.. berduyun suh pm crystal tomato ni. Mmg hot stuff ye awak ni.. .
.
.
Ok kenapa crystal tomato ni pricey? .
.
.
Firstly crystal tomato bukanlah buatan malaysia. Ia di import dari USA. Dan kos ni termasuklah gst dan exchange rate yang dikenakan sbb penurunan matawang malaysia skg. .
.
.
Then produk ni melalui extensive research dan clinical trials untuk membuktikan keberkesanannya before dikeluarkan. .
.
.
Tambah lagi sebab high demand dan selalu sold out, maka harganya pon makin melambung. .
.
.
Selain itu, ia juga tak dijual di farmasi atau tempat lain. Hanya di klinik terpilih dan doktor tertentu saja yang menjual. Semua faktor di atas ni membuatkan harga nya agak pricey. .
.
.
Tapi, orang kata apa2 yang berkaitan skincare dan kecantikan ni mmg pricey sikit kan. Nak cantik kene invest sikit. Sebab muka pon nak pakai lama. .
.
.
Ok husband2 kalau nak bini lawa kene la menabung lebih sikit tau. Jangan tau komplen je. ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti #kitagunani

.
.
Good morningg!! .
.
.
Promo untuk crystal tomato masih berjalan. Jom book satu untuk raya..
.
.
.
Semalam ada orang pm utk book crstal tomato. Nak repeat order rupanya. Lupa pulak harini pay day kan. .
.
.
Alhamdulillah. Bila gaji semua happy. Tapi pemungut2 hutang tak lupa tau. Depa lagi happy. Rumah kereta bank tunggu je gaji kita. ๐Ÿ™Š
.
.
.
Lagi sehari je nak puasa. Sy nak ucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak kepada semua umat islam. Mudah2 an amalan kita tahun ni diterima. Aminn.
.
.
.
.

#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

.
.
Jom makan crystal tomato.. supplement untuk.kulit yang lebih glowing dan cantik. .
.
.
Sementara nak raya ni. Sempat lagi makan masa puasa. Klu ada masalah kulit kusam, parut jerawat ke boleh try jugak. .
.
.
Since dia ni as supplement , so kulit akan putih seluruh badan. Bukan muka je tau.. cuma amik masa nak nampak effect. Dalam 2-3 weeks after makan. Bukan 2-3 hari la yang penting. Yg tu kene rendam clorox baru jadi gitu ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Lepastu yg best ada natural sunscreen jugak. Selain antioksidan yg bertindak sebagai antiaging properties. .
.
.
Siapa yang tak nak nampak muda dan glowing kan.. hehe
.
.
.
P/s : boleh buat booking awal2 jugak kalau nak. Save stock siap2 kata orang ๐Ÿ˜‰
.
.
.

#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

.
.
.
Hi korang. Ni antara FAQ yg saya dapat dari my customer pasal crystal tomato. Jom kita study sikit. .
.
.
Macam mana nak tahu anda makan crystal tomato yang original? .
.
.
Salah satunya kene pastikan ada hologram sticker dari KKM ya. Lepas tu kene pastikan ada MAL no tu jugak. .
.
.
Nak makan bila pagi petang siang ke malam? Actually it doesnt matter bila u nak makan. Before or after makan boleh. Cuma make sure makan spacing tu lebih kurang. Klu dah makan tiap pagi, makan pagi je. Bukan esok mkn petang, lusa makan malam pulak.
.
.
.
Period boleh makan ke? .
.
.
Yes boleh makan masa period jugak tak ada masalah. .
.
.
Ada side effects ke makan crystal tomato ni?
.
.
.
Ct ni bukan mcm ubat tp dia as food supplement. Mcm makan tomato hari2. Unless u ada allergic dkt tomato then baru lah takleh makan. Side effect lain? Orang tegur muka glowing. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
.
.
.
So siapa yg nak order esok I ada nak pos crystal tomato jugak. Klu berminat boleh pm la ye. Boleh jalan skali posnya. Ok good nite semua. Esok dah keje. ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
.
.
.

#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

.
.
Hi guys.. promo super saver crystal tomato still on going.. .
.
.
Special for raya edition. Klu nak book siap2 pon boleh. Sbb ramai dah start booking awal2 utk akhir bulan ni. .
.
.
Fyi, postage utk crystal tomato everyday tau. Sbb I tau customer pon excited kan nak makan crystal tomato. Nak cepat2 flawless gitu. Hihi.. .
.
.
Jom pm kitaa cepat before stock habis eh. Nak raya ni tepi depan belakang orang suh pm. ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

PATUT LA NEELOFA PELOLESSS!
.
.
.
.
Korang nak tengok je ke? Tak nak peloless macam neelofa? .
.
Raya nak dekat kan. Crystal tomato ni boleh bantu korang. Nak nak yang berjeragat tebal dan berjerawat. So still sempat nak nampak putih dan glowing time raya ni..โ˜บ๏ธ
.
.
Boleh amik crystal tomato sehari sekali. Sekotak ni tahan sebulan. Nak effect maximum dalam 2-3 kotak. Klu amik dari skg raya dah nampak cerah. Hehe
.
.
.
Ready stock dah sild out. Boleh book untuk coming stock๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
http://www.wasap.my/60175072440/CrystalTomato
.
.
Follow rapat-rapat
@da_clyd
@da_clyd
@da_clyd .
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock
#antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu
#jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

.
.
Restock lagi 3 harii!!!
.
.
.
Hi for those yang nak order for crystal tomato can place your order now sebab new stock akan sampai dlm masa 3 hari lagi. .
.
.
Beh book siap2 crystal tomato anda klu tak nak melepas. Hehe
.
.
.
Skg pon dah ada yang book siap2 repeat order utk restock CT mereka. .
.
.
Jom order jom!! Promo pon on lagi.. special utk tampil anggun bergaya. So kene la makan dari skg kan. ๐Ÿ˜
.
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore
#neostratadailypeel #neostrata #heliocaremalaysia #heliocare #antiaging #aesthetic #antiagingtips #sunblock #antiaging #kulitcantik #kulitputih #healthyskin #beautytips #healthyskintips #antiagingtips #kulitgebu #jerawat #tonakulittidaksekata #terapiinstagram #vitcserum #ukhwahti

Assalamualaikum followers cantik sekalian.
.
.
Dah start nk cari supplement utk kulit kusam dan berjeragat tu ke? .
.
Boleh cuba crystal tomato ni. Mmg berbaloi2. Patut la neelofa flawless ๐Ÿ˜
.
.
.
#crystaltomato #crystaltomatomalaysia #flawlessskin #skinwhitening #naturalsupplement #crystaltomatosingapore #neelofa #fattahamin #jdt #lofattah

Most Popular Instagram Hashtags