#crunchaus

MOST RECENT

Do you know that we always put some love into your bowl of salads? Try and taste it right now!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

The best salad in town @crunchaus.co.
Crunchaus dari Surabaya sekarang sudah buka di @gandariacity.
Suka banget ama salad ini, karena green veggies-nya seger dan crunchy.
Jadi bisa makan sehat dan rasanya pun enak ❤
.
Seperti yang gue pesen, namanya Waldorf Salad, rasanya seger dan crunchy soalnya pake kacang kacangan, sayur plus buah buahan
.
Ohya di sini dressingnya unik seperti bumbu kacang dan bbq, dan ada salad yang pake mozarella.
Di Crunchaus kita bisa pilih disajikan dalam bowl atau wrap.
Must try yaaa...
.
.
@crunchaus.co
📍Gandaria City, LG Floor - JakSel
.
.
.
#crunchaus #salad #sayur #buah #vegies #vegetables #fruit #kacang #mozarella #diet #healthyfood
#healthy #healthylifestyle #LifeStyleJamanNow #lifestyle #lifestyleblogger #dressing #dietfood #l4l #eeeeeats #foodnetwork #foodpic #foodstagram #foodphotography #foodgasm #foodblogger #f52grams  #jktfoodbang

We are happy to serve you the crunchiest salads in town!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

As soon as I finished eating Crunchaus, I scroll through Instagram and seeing Crunchaus makes me crave for more!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

Ingin tetap sehat, tapi bosen dengan salad yang hambar?
-
Ini saatnya kamu butuh Almorry Cookies nih. Almorry Cookies bisa kamu jadikan topping untuk salad sehatmu. Dijamin rasanya semakin enak karenaaaaa siapa sih yang ngga doyan snack sehat tanpa #mengorbankanrasa ini?
.
.
.
#almorrycookies #almorry #snacksehat #healthyroutine #healthysnack #dailysnack #cemilansehat #dietenak #snackdiet #tipskurus #tipsdiet #jajandiet #almorrymix #kreasialmorry #veganfood #vegansnack #veganbites #vegancrisps #mealprep #mealprepsnacks #mealprepfriday #mealprepsunday #saladbar #saladbuah #crunchaus

Mencoba makanan sehat untuk sarapan hari ini. Ini adalah 'Happy Garden' dari @crunchaus.co salad bar yang baru aja buka di Mall Gandaria City. Salad disini bener bener fresh banget, sayurnya semua bersih dan segar, pilihan menunya juga banyak, dan yang paling penting selain disajikan dalam bowl, kita juga bisa pesan dalam bentuk Salad Wrap yang praktis banget buat kita makan kapan saja dan dimana saja.
.
.
.
📷 Happy Garden Salad Wrap
🏠 Crunchaus
📍 Gandaria City Mall, LG Floor, Jakarta
.
.
.
#thefoodsnap #crunchaus #saladbar #salad #saladwrap #healthyfood #sayuran #halal #veggies #caesarsalad #surabaya #gandariacity #jajanan #jakarta #jktinfo #wowkuliner #indonesia #foodreview #foodblogger #foodblog #jktfoodbang #jktfooddestination #makan #jajan #streetfood #rusuhstagram #f52grams #foodphotography #instafood

There’s a lot of way to say “delicious” for our salads. How do you say it? Let us know in the comments!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

HELLO, JAKARTA!
@crunchaus.co is now invading Gandaria City! Send us some love and meet us here when you are nearby at Lower Ground Floor. We are near Burger King, waiting to serve you!
#crunchaus #jakarta #amandakoharculinay #saladeveryday

See you there, crunchaus lovers!

Our most essentials that we’ll never let go! A sunglass, a phone, and of course, our @crunchaus.co salad!

Search “crunchaus.co” to shop from Go Food!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

Are you a true Crunchaus fan? Prove it and take a guess, what salad is this?
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

Our trained server will always try their best to make your favourite salad!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

Udah lama ngidam makan siang sehat, jadi excited pas tau @crunchaus.co dari Surabaya skrg udah buka di @gandariacity! Green veggies-nya seger2 dan masih crunchy, ga heran namanya Crunchaus ya 🤔 bisa kita pilih disajikan dalam bowl atau wrap kayak gini. Ini ku pesen yg ada di list menu mereka: Happy Garden, dgn isian protein grilled chicken, smoked beef, & telur rebus. Sayurnya ada mixed greens, daun rocket, dan wortel. Lengkap dgn parmesan cheese serta dressing asam manis jadi ga hambar tiap gigitan. Dan buatku surprisingly kenyang makan ini doang😋 .
.
.
Happy Garden Salad Wrap
IDR 58.000
.
.
Spot: Crunchaus
Gandaria City, LG Floor - South Jakarta
#foodinrupiah #crunchaus #saladbar #saladwrap #greens #healthyfood #healthymeal #telurrebus #grilledchicken #smokedbeef #salads

@crunchaus.co is here in Gandaria City Jakarta! The famous Salad House 🥗 from Surabaya is finally opened their first store in Jakarta 😋

Buat kalian semua pecinta Salad (dan yang juga mau memulai makan sayur) kalian wajib banget cobain yang satu ini. Enak! 😍 Kalian bisa pilih mau dibuat Salad Bowl atau Wrap 😋 Kalo aku sukanya sama Waldorf Chicken dan Caesar Teaser mereka. Terbaik 👌🏻

Langsung aja datengin outlet mereka di:
📍@crunchaus.co
Gandaria City Mall Jakarta
Lantai LG (Dekat Burger King)

#eatandcapture #jktfoodbang #salad #crunchausco #crunchaus #saladjakarta

The ingredients combined in our Konichiwa salad creates a truly Japanese taste. How do we say delicious in Japanese? Oh, oishi!
.
CRUNCHAUS SALADS
📍Gandaria City Jakarta - LG L-103
(Near BK)
.
📍Pakuwon Mall – B1
(in front of Paper Clip & Lotte Mart)
.
📍Tunjungan Plaza 3 LG 18
(in front of Hero Supermarket)
.
📍G-Walk Citraland
Ruko Taman Gapura A1-A2 G-Walk Citraland
(Next to DS Bistro)
Pre-Order: 081251611113 (WA Only)
PS: Crunchaus G-Walk only serve Pre-Order and GoFood
#crunchaus #crunchaussalad #allgoodallnatural

Salad for life ... and congrats for the opening @crunchaus.co located at Gandaria City. You can create your own salad bowl 😊
#crunchaus #myfoodiestory

Most Popular Instagram Hashtags