#crumpleshawl

25526 posts

TOP POSTS

Arabic shawl tutorial ft kawanยฒ berperangai orang utan ๐Ÿ—ป

#hijabtutorial #shawltutorial #arabicshawl #crumpleshawl #failed

@sarajoharry is wearing the color that is still available to buy! Cepat cepat la place ur orders ๐Ÿ‘ฏ Jangan risau senang je nak pakai #maxicrumpleshawl ni. Kalau tak reti, video tutorial ada dekat bawah ni ๐Ÿ‘ #widestshawl #crumpleshawl #sarajoe.co

ARABIC SHAWL...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Only Rm15....
Ready stock..
Whatsapp 0134257131
#arabicshawl
#heavychiffonmurah
#crumpleshawl
#arabicshawlmurah2

Shawl for all who are highly appreciated the time..free to choose appropriate patern according to taste and the current theme
#arabshawl
#crumpleshawl
#crushshawl
#cottonshawl
#hijabstyle

Thank you sisโค you look absolutely stunning.
#Lebanesewideshawl #CrumpleShawl #grey

Thanks for the awesome crumple shawl @euphoria_my ! Untuk yang malas nak gosok shawl tu, crumple shawl ni sesuai untuk u guys ๐Ÿ˜‡ Grab yours now at @euphoria_my ๐Ÿ™†

#crumpleshawl

Akak dah cakap datang awal.
Ni dah tutup apa pon xdapat
Yg dapat no akak n selfie jela
Penatla layan kerenah customer ni
Siap ada makcik nak jodohkan dgn anak laki dia ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ mohon JGN tseksa i
Jadi cepat mai ahad ni last!!! ๐Ÿ’‹ #crumpleshawl

Hi syg Sy ... Knapa sy suka pkai Crumple shawl ?? Jom tgk Video Smpai Habis
muahhh3x
.
Follow Ig @dsv.sorgatudung untk lihat Bnyk jenis shawl yg cantik.

yg tggl di kelantan Boleh ke Wisma Pink Qu Puteh sy di KB Atau yg tggl Di ipoh boleh ker Angsana Mall .yg tggl jauh boleh Order oNline Di number ini 0179357424๐Ÿ’‹
.

#crumpleshawl #shawlcantikmurah #shawlcrumplearabic #arabicshawlmurah #arabicshawl #arabicshawlmurah #dsvcrumple #datoserivida #sorgatudung #shawl #shawlmurah #sayajualmurah #tudungcantik #GegarVaganza3 #sayangsayangdato #quputeh #pamoga #ootd #turkish #shawltutorial #shawlmurah #astroceria #astroria #GegarVaganza2015 #GegarVaganza2016 #Borongmurah

๐Ÿ“ข READY STOCK ๐Ÿ“ข

CRUMPLE SHAWL
RM 15 SEHELAI
Material Cotton
Xpyh iron, labuh & sesuai utk travel

WhatsApp 014-6372789

#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlarabic #crumpleshawl

MOST RECENT

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Bismillah New price with a great quality ๐Ÿ˜
Tak akan menyesal beli dengan harga rm12.
sebab?
sebab kain tebal bukan nipis macam harga yang rm10
panjang dia lebih panjang its 2meter x 0.7m ;) beli borong?
boleh meh ws kita bincang harga ๐Ÿ“ฒ0183555167
ARABIC SHAWL NEW STOCKS
cepat borong cepat while stock still ada
#pleatedshawl #crumpleshawl #arabicshawlmalaysia #arabicshawlmurah #arabicshawlborong #arabicshawlmurahborong #arabianshawl #arabianshawlmurah #arabianshawlborong #shawlborongbrunei #shawlborongsingapore #postworldwide #singapore #brunei #philiphine

Arabian Textured Shawl
(Pleated )

Material : good quality cotton, stretchable.
Measurement : 1.8m x 0.81m
Price : MYR 20/pc exc postage
Postage fees RM 8 (SM) , RM 10 (SS) โœ”No ironing needed
โœ”Fuss free
โœ”Super comfy
โœ”Easily draped
โœ”Very soft fabric โœ”Easy to style โœ”Stitched hem

Care: Handwash

To purchase :
kindly whatsapp us at +6 012 2160 858/
Happy shopping, lovelies! ๐Ÿ’Œ

#crumpleshawl #arabianshawl #stylista #goodqualityshawl #shawlmurah #cottonshawl #wideshawl #bazaaronline #arabiancrumpleshawl #sayajualshawl #igshopmalaysia #hijabista #selangor #subangjaya #petalingjaya #wanitahariini #sayajualtudung #bazarpakniltudung #singaporehijabers #bruneihijabers

Arabian Textured Shawl
(Pleated )

Material : good quality cotton, stretchable.
Measurement : 1.8m x 0.81m
Price : MYR 20/pc exc postage
Postage fees RM 8 (SM) , RM 10 (SS) โœ”No ironing needed
โœ”Fuss free
โœ”Super comfy
โœ”Easily draped
โœ”Very soft fabric โœ”Easy to style โœ”Stitched hem

Care: Handwash

To purchase :
kindly whatsapp us at +6 012 2160 858/
Happy shopping, lovelies! ๐Ÿ’Œ

#crumpleshawl #arabianshawl #stylista #goodqualityshawl #shawlmurah #cottonshawl #wideshawl #bazaaronline #arabiancrumpleshawl #sayajualshawl #igshopmalaysia #hijabista #selangor #subangjaya #petalingjaya #wanitahariini #sayajualtudung #bazarpakniltudung #singaporehijabers #bruneihijabers

Arabian Textured Shawl
(Pleated )
Code: Grey

Material : good quality cotton, stretchable.
Measurement : 1.8m x 0.81m
Price : MYR 20/pc exc postage
Postage fees RM 8 (SM) , RM 10 (SS) โœ”No ironing needed
โœ”Fuss free
โœ”Super comfy
โœ”Easily draped
โœ”Very soft fabric โœ”Easy to style โœ”Stitched hem

Care: Handwash

To purchase :
kindly whatsapp us at +6 012 2160 858/
Happy shopping, lovelies! ๐Ÿ’Œ

#crumpleshawl #arabianshawl #stylista #goodqualityshawl #shawlmurah #cottonshawl #wideshawl #bazaaronline #arabiancrumpleshawl #sayajualshawl #igshopmalaysia #hijabista #selangor #subangjaya #petalingjaya #wanitahariini #sayajualtudung #bazarpakniltudung #singaporehijabers #bruneihijabers

Arabian Textured Shawl
(Pleated )

Code: Coffee Float

Material : good quality cotton, stretchable.
Measurement : 1.8m x 0.81m
Price : MYR 20/pc exc postage
Postage fees RM 8 (SM) , RM 10 (SS) โœ”No ironing needed
โœ”Fuss free
โœ”Super comfy
โœ”Easily draped
โœ”Very soft fabric โœ”Easy to style โœ”Stitched hem

Care: Handwash

To purchase :
kindly whatsapp us at +6 012 2160 858/
Happy shopping, lovelies! ๐Ÿ’Œ

#crumpleshawl #arabianshawl #stylista #goodqualityshawl #shawlmurah #cottonshawl #wideshawl #bazaaronline #arabiancrumpleshawl #sayajualshawl #igshopmalaysia #hijabista #selangor #subangjaya #petalingjaya #wanitahariini #sayajualtudung #bazarpakniltudung #singaporehijabers #bruneihijabers

Arabian Textured Shawl
(Pleated )

Code: Buttermilk Pink

Material : good quality cotton, stretchable.
Measurement : 1.8m x 0.81m
Price : MYR 20/pc exc postage
Postage fees RM 8 (SM) , RM 10 (SS) โœ”No ironing needed
โœ”Fuss free
โœ”Super comfy
โœ”Easily draped
โœ”Very soft fabric โœ”Easy to style โœ”Stitched hem

Care: Handwash

To purchase :
kindly whatsapp us at +6 012 2160 858/
Happy shopping, lovelies! ๐Ÿ’Œ

#crumpleshawl #arabianshawl #stylista #goodqualityshawl #shawlmurah #cottonshawl #wideshawl #bazaaronline #arabiancrumpleshawl #sayajualshawl #igshopmalaysia #hijabista #selangor #subangjaya #petalingjaya #wanitahariini #sayajualtudung #bazarpakniltudung #singaporehijabers #bruneihijabers

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags