#crumpleshawl

27080 posts

TOP POSTS

Arabic shawl tutorial ft kawanยฒ berperangai orang utan ๐Ÿ—ป

#hijabtutorial #shawltutorial #arabicshawl #crumpleshawl #failed

Shawl for all who are highly appreciated the time..free to choose appropriate patern according to taste and the current theme
#arabshawl
#crumpleshawl
#crushshawl
#cottonshawl
#hijabstyle

ARABIC SHAWL...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Only Rm15....
Ready stock..
Whatsapp 0134257131
#arabicshawl
#heavychiffonmurah
#crumpleshawl
#arabicshawlmurah2

@sarajoharry is wearing the color that is still available to buy! Cepat cepat la place ur orders ๐Ÿ‘ฏ Jangan risau senang je nak pakai #maxicrumpleshawl ni. Kalau tak reti, video tutorial ada dekat bawah ni ๐Ÿ‘ #widestshawl #crumpleshawl #sarajoe.co

Straight Pleated Shawl
.
.
Premium Cotton
.
.
Iron Free
.
.
Easily draped
.
.
Easy to style
.
.
Breathable
.
.
RM15
.
.
Postage
RM7sm/RM10ss
Buy 2 and more postage RM5sm/RM7ss

#pleatedshawl #crumpleshawl

Akak dah cakap datang awal.
Ni dah tutup apa pon xdapat
Yg dapat no akak n selfie jela
Penatla layan kerenah customer ni
Siap ada makcik nak jodohkan dgn anak laki dia ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ mohon JGN tseksa i
Jadi cepat mai ahad ni last!!! ๐Ÿ’‹ #crumpleshawl

MOST RECENT

Suka warna bold atau pastel? Chiffon Wide Shawl ni paling sesuai utk pakai pegi kelas/ofis/santai atau sedondon ramai2 masa RAYA/wedding/kenduri/event ๐Ÿ˜ Click tag pada gambar utk list katalog warna & harga retail/borong ye ๐Ÿ‘Œ
.
.
โ†ชCATALOG & PRICE
@chiffonshawlbykainculture
โ†ชFEEDBACK
#chiffonshawlbykainculture
#kaincultureBORONG
.
.
DM / WhatsApp : +6019 236 1977
.
.
.
#sayajual #tudungborong #shawlborong #tudungbawal #bawalcrepe #bawalsaudia #bawalpucci #bawalsatin #chiffonshawl #chiffonshawlborong #instantshawl #instantshawlmosscrepe #shimmeringshawl #glittershawl #bubbleshawl #bubblepucci #arabicshawl #crumpleshawl #innersnowcap #innersnowcapborong #englishcotton #kaincotton #bridesmaidshawl #shawlpengapit #hijabtutorial #shawltutorial

[Arabic shawl]
Mudah dan selesa dipakai.. shawl yang tengah intrend.. sesuai untuk kaki travel.. Rm12/pcs
Rm50/5pcs
Rm80/10pcs
Rm140/20pcs
Whatsapp - 0174379120
#arabicshawl
#crumpleshawl
#shawlborong
#shawlarabic
#arabicshawlcrumple

[Arabic shawl]
Mudah dan selesa dipakai.. shawl yang tengah intrend.. sesuai untuk kaki travel.. Rm12/pcs
Rm50/5pcs
Rm80/10pcs
Rm140/20pcs
Whatsapp - 0174379120
#arabicshawl
#crumpleshawl
#shawlborong
#shawlarabic
#arabicshawlcrumple

[Arabic shawl]
Mudah dan selesa dipakai.. shawl yang tengah intrend.. sesuai untuk kaki travel.. Rm12/pcs
Rm50/5pcs
Rm80/10pcs
Rm140/20pcs
Whatsapp - 0174379120
#arabicshawl
#crumpleshawl
#shawlborong
#shawlarabic
#arabicshawlcrumple

๐ŸŒˆHi Hijab lover โค๏ธ semua
.
๐ŸSambil2 lepak tu bolehlah shopping online.
.
๐ŸUntuk dapatkan tudung-tudung yang cantik kerana semuanya kini dihujung jari anda.
.
๐ŸTidak perlu beratur - Hanya perlu Klik โœ… terus tudung-tudung yang cantik jadi milik anda.
.
๐ŸJom shop online www.mazdmaz.com
.
๐ŸšฉSambil2 tu boleh tengok apa yang SALE.
.
#ilovesmazdmazboutique
#mazdmazboutique
#tudungmurah
#tudungadeeva
#instantshawl
#longshawl
#bawalshawl
#jannatbawalshawl
#crumpleshawl
#crumple
#pashmina
#gridpashmina
#ilovesinstantshawl
#jomshoppingshawl
#jomshoppinglongshawl
#jomshoppinginstantshawl
#jomshoppingprintedshawl
#jomshopping
#jomshoppingonline
#jomorder
#igshop

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags