#creamtopowder

4505 posts

TOP POSTS

Renae came to the studio and found her perfect #creamtopowder #foundation match in Sand with #FloriRoberts! And doesn't the Black Brandy #lipstick look fabulous on her?

✨Cream to powder foundation, looks and feels flawless #milani #milanicosmetics #creamtopowder #mediumbeige #makeup

Flori Robberts does the magic..... contact me for prices #creamtopowder #oilbloatingpowder #foundation #lipsticks

Details on how to apply our new product - The Velvet Bronzing Base. #creamtopowder #thebasebylb Shop now in our link 👆🏼

Restock Okaya again and again.. sapa kenal bella mst taw kosmetik viral ni Cream to powder.. tk pyah pkai bedak dah.. tak brcapuk bila brpeluh.. mngawal kulit beminyk dn brtahan shngga 12jm.. ad Spf50 taw.. boleh mrawat plbgai mslh kulit.. 1box brtahan shngga 3bulan.. FreePostage.. !! #okayamalaysia #okaya
#creamtopowder
#creamtopowderfoundation
wsapp nurul cepat cepat 01121212080

Our new mineral skin collection will give you a flawless complexion without clogging your pores 💁🏼🙆🏽🙋🏿 Shop your shades on our website! #nickaknewyork #foundation #creamtopowder #blush

Current ShadowSense colors in stock & ready for sale today!
#TheMonarchDragonfly

Попугаю вас фоткой #безфильтра, захотелось показать хайлайтер от эссенс в деле. Наносила пальцем, если честно, то на радостях переборщила)))) со слоем минеральной пудры ничего не стало, все сидит довольно крепко и друг другу не мешает. Наносила похлопывающе-вбивающими движениями. Несколько разочарована самим цветом на скулах - он получается тупо белым, розовый оттенок в упор не вижу, а очень хотелось бы! Но!!! Это самый влажный финиш из всех моих хайлайтеров, даже маковская луна дает чуть менее влажный эффект. Эх, жаль, что показывать хайлайтер на фото - дело неблагодарное... #essance #hightlighter #creamtopowder #бюджетнаякосметика

MOST RECENT

💓HERBARIUM JSD💓 .
Suplemen ni memang best..
.
Hargenye pun tak sampai rm100 pun !
Mampu milik..
Rm78 sahaja, exclude pos .
🌷nak sihat..🌷nak cantik..🌷nak kurus...
.
Cubalah herbarium ni.. Tak rugi tau...
.
Meh akak nak citer ..
Kalau minum herbarium jsd ni ..
.
👍badan segar bertenaga.
👍perut sentiasa kenyang & berat badan pun bole turun.
👍kulit jadi halus berseri & cerah..
.
U olls nak tau tak, antara kandungan herbarium jsd ni ada collagen,lemon & blueberry..sebab tu rasanya sedappp sangat 😍😍😍
.
Ada 2 cara minum herbarium ni:
👉kalau nak kurus, minum masa perut kosong.
👉kalau dah kurus tapi nak tambah cantik, minum lepas makan.
.
Jangan lupa banyakkan minum air kosong..sekurang-kurangnya 1 liter setelah 1 jam minum herbarium ni..agar collagen cepat serap ke dalam badan & cepat membuat kerja2nya..
.
.
💰rm78, pos rm7 sm, rm10 ss .
☎️WhatsApp alya😘
📲01126563094
.
#kosmetik #bazarkosmetikpaknil #beconfidence #breastserum #creamtopowder #jsdmurah #jsdfemininewashoriginal #jsdmanismantappenuhrahsia #herbariumuwhitejsd #visitmyig #vcareserum #vaselinelotion #viviyusoffashion #schoolofmakeup

Current ShadowSense colors in stock & ready for sale today!
#TheMonarchDragonfly

Holibob make up planning with @bershkacollection
How pretty are these colours in the eye palette - #eyelikekit ? I'll be experimenting with layering a few of these shades for day and night looks. 🌞🌛 And the bronzer - #nosunbuttanned + cream to powder highlight dome - #vampirekiller 😱 So pigmented, super blendable and both can be applied dry or wet 🔥💦 Tutorials coming 🔜

#ad

ShadowSense by SeneGence is an amazing cream to powder eyeshadow that is water resistant, long lasting and anti-aging. #senegence #glossitgirl #makeup #lipsense #smudgeproof #waterresistent #manyuses #creamtopowder #eyeshadow #vegan #noanimalswereharmed

[RAHSIA CANTIK DAN SELAMAT, PILIHAN ANDA]
.
Wanita ingin cantik tetapi takut produk tak sesuai?
.
Bimbang dengan produk dan bahan kimia, mungkin mencantikkan tetapi risaukan kesan sampingan..
.
ibu-ibu mengandung yang risau kulit tak terjaga,boleh cuba gunakan produk organic
.
PURE ARGAN OIL by RIANA BEAUTY minyak kecantikan secara semulajadi yang sesuai untuk semua jenis kulit
.
Kaya dengan VITAMIN E anti penuaan serta penggunaan untuk KULIT, BIBIR RAMBUT DAN KUKU..
.
KINI BOLEH TAMPIL DENGAN CANTIK DAN SELAMAT😍😍
.
#creamexpertfoundation #foundationmuka30saat #foundatiomurah #foundation #foundationwaterbase #cefbest #cef #cefviral #foundationserum #foundationmalaysiamurah #foundationmalaysiaoriginal #Creamtopowder #arganoil #arganoilmalaysia #purearganoil #foundationmalaysiaonline #Kosmetikmurah #creamfoundation #creammuka #kuantan #pahang #Malaysia #AgentKuantan #agentrianabeauty

ShadowSense Saturday...
.
ShadowSense is the only eyeshadow you want in your makeup bag!! It's the LipSense for your eyes! 👀
.
👀Lasts all day
👀Crease, Smudge, Waterproof
.
Sososo many options& uses!!
.
✅ Eye shadow ✅ Blush
✅ Eyeliner ✅ Contour, Highlight
✅ Mascara ✅ Brows ✅ Bronzer
✅ Concealer ✅ Color corrector ✅ Lips in between layers of LipSense
.
They also come in a variety of colors that you can mix together to create your own custom color, collect them all!
.
#longlastinglipsrachelmcdonald #shadowsense #amazingproducts #senegence #awesome #prettycolors #staystrong #lastsallday #creamtopowder #smudgeproof #waterproof #antiaging #matte #shimmer

Hola ready for my busy day going to get a kitty going to a record label launch party later #lml love knowing I'll be pic ready all day idky felt like getting "glammed up" and I used to hate getting raccoon
Wearing my daytime moisturizer
Colors of the day
Limited edition colors cora-lina sandwiching goddess
Sealed with gold glitter gloss
Used cora-lina as lipstick and shadow also used moca java and moca java shimmer on my lids candlelight as concealer and brow highlighter onyx as liner
Normally 10% off but since it's #smallbusinessSaturday I am doing 15% as an extra special thank you for the support whatever form it is

#lipsense #colorsoftheday #smudgeproof #budgeproof #kissproof #waterproof #sweatproof #waxfree #vegan #multiuse #layeredcolors #shadowsense #creaseproof #creamtopowder

Coral-Lina and Bombshell Lipsense layered today.
Pink Frost and Onyx Shadowsense with Black Lashsense.
Ready for Saturday's adventures.
.
.
.
.
#corallina #limitededition #bombshell #lipsense #lashsense #mascara #shadowsense #creamtopowder #saturday #adventure #senegence #makeup #cosmetics #skincare #vegan #glutenfree #gmofree #crueltyfree #waxfree #waterproof #smudgeproof

Touch à la mode Luminizers cream to powder!!!! I'm using Pearly #younique #touchalamode #creamtopowder #highlighter #lookatthatglow #makeup #makeupaddict #lightupmycheekbone

Moisturiser XtraC By Yarra 💕

Kelebihan XtraC ⤵⤵⤵

💦 Melembapkan kulit wajah/badan 💦 Boleh dijadikan sbg base makeup 💦 Mencegah kulit menjadi kering 💦 Menambahkan Vitamin kepada kulit 💦 Menghilangkan kesan parut 💦 Mengecilkan pori-pori yang terbuka 💦 Mengurangkan minyak 💦 Mengecutkan jerawat 💦 Mengurangkan eyebag/lingkaran bawah 💦 Makeup tahan lebih lama 💦 Pelembab muka dan badan 💦 Tidak bercapuk selepas memakai bedak/foundation 💦 Merawat jerawat, jeragat, kulit kusam & pelbagai permasalahan kulit 💦 Menegangkan kulit jika pemakaian secara konsisten

Sangat2 sesuai untuk musim panas seperti sekarang. 💥💥💥

#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

Moisturiser XtraC By Yarra 💕

Kelebihan XtraC ⤵⤵⤵

💦 Melembapkan kulit wajah/badan 💦 Boleh dijadikan sbg base makeup 💦 Mencegah kulit menjadi kering 💦 Menambahkan Vitamin kepada kulit 💦 Menghilangkan kesan parut 💦 Mengecilkan pori-pori yang terbuka 💦 Mengurangkan minyak 💦 Mengecutkan jerawat 💦 Mengurangkan eyebag/lingkaran bawah 💦 Makeup tahan lebih lama 💦 Pelembab muka dan badan 💦 Tidak bercapuk selepas memakai bedak/foundation 💦 Merawat jerawat, jeragat, kulit kusam & pelbagai permasalahan kulit 💦 Menegangkan kulit jika pemakaian secara konsisten

Sangat2 sesuai untuk musim panas seperti sekarang. 💥💥💥

#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

Most Popular Instagram Hashtags