#creampuffsemenyih

MOST RECENT

Makin Lama buat.. Makin Gebuu montok.
Makin hari makin gemuk!
Macam perli kita je. Adushh. ๐Ÿ˜‚

Eh tak tipu. Siapa nak Creampuff Gebuu ni.
Harga Promosi 1box RM25 30pcs. Tak sampai hati nak tutup harga Promosi. Sebab setiap minggu wajib org tempah.
So, sy masih kekalkan harga RM25: 30pcs.
Esok ada extra 1 box. Siapa berminat nak order boleh terus whatshap ye :

http://www.wasap.my/60173560156/Tempahan_orderCreampuff

#delalicious_cakes
#deliciouscreampuff #creampuffmontok #creampuffsemenyih #creampuffampang #dessertsAmpang #dessertsemenyih #instacakes #igcakes #ampangkek #Ampang #semenyihweekendonly

Thanks Sis Murni order 3 sekawan petang tadi. Have a blast celebration ๐ŸŽ‰
.
.
Pavlova 10โ€ topped with fresh fruits and homemade lemon curd. Harap berpuas hati. ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
#pavlovasemenyih #browniessemenyih #creampuffsemenyih #homebaked #homebaker #sayamasak #foodpornmalaysia #foodies #foodporn #masakapaharini

This week delivery kita open dekat area sekitar semenyih,kajang,bangi dan bandar tasik selatan
Luar kawasan tu pun boleh yea

Nak order boleh whatapps (link dekat bio)
P/s kita tak ada ready stock tapi boleh order sehari sebelum yea ๐Ÿ˜

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Sis dah hantar creampuff tadi dekat Stesen Petronas Jalan Semenyih (Bandar Sunway Semenyih), so boleh dapatkan dekat sana ya. Kedai diorang dah mula beroperasi. Cantik deko dia ๐Ÿ˜˜ #creampuffsemenyih #creampuffbangi #creampuffrinching #creampuffbroga

This week delivery kita open dekat area sekitar semenyih,kajang,bangi dan bandar tasik selatan
Luar kawasan tu pun boleh yea

Nak order boleh whatapps (link dekat bio)
P/s kita tak ada ready stock tapi boleh order sehari sebelum yea ๐Ÿ˜

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Creampuff custard for sis Tanisha.. tqsm! ๐Ÿ˜ #semenyih #unmc #creampuffsemenyih #creampuffcustard #semenyihbaker #fooddeliverysemenyih

Thanks Lyana for ordering. #creampuffsemenyih

Done for all this! Thank u very much! ๐Ÿ’—Creampuff with custard filling & Strawberry Cheese Tart ๐Ÿ’—
For order for any kind of event pls whatsapp us now at +60162660562 for any enquiry. โžก order must be made 3 days before pickup โœ–DM โœ–PM โœ–Delivery
โžกAvailable for self pickup only
โžกBased in Semenyih, Selangor.
#bake #bakerysemenyih #onlinebusiness #onlinebakers #hidayahbakers #creampuffsemenyih #creampuff #strawberrycheesetart #whatsapp #ordernow #basedinsemenyih #bakers #foodporn #foodlove #baking #cake #cakedecorating #sweet #insta_food #dessertporn #insta_foodie

Promo combo last week. Thanks Yang mengorder ya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’™ #creampuffsemenyih #profieroles #babypavlova #creamcustardfilling #creampuffbangi #chouxpastry

.
Creampuff creamycustard for sis Isla.. Tqsm order! ๐Ÿ˜ #tmntasiksemenyih
#creampuffsemenyih #creampuffcustard #semenyihbaker #fooddeliverysemenyih

Apa beza ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต creampuff or choux ni dengan creampuff biasa. ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต creampuff ni dia ada :
Biscuits topping di atas creampuff yang buat creampuff ni lagi sedap
Dan
Vanilla custard filling dia yang berbeza dari creampuff biasa yang lain.

Mengunakan pure butter and full cream milk yang buatkan rasa nya lemak berkrim dan tak muak

For sure satu tak cukupโ˜บ๏ธ nak cuba boleh whatapps nya (link dekat bio)

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Yesterdayโ€™s delivery for Izzah. Hope she likes it ๐Ÿ˜˜ Akak lupa nak tanya nama bf dia yang order tu ๐Ÿ˜‚ asal boleh, ye?! #creampuffbangi #creampuffsemenyih

Akak dah restock td dekat petron semenyih dan petronas seksyen 7. Boleh dapatkan dekat sana ye ๐Ÿ˜ #creampuffsemenyih #creampuffbangi

Minggu ni kita open delivery area dalam list ni ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tapi kalau ada yang nak luar dari delivery area ni boleh bagitahu yea

Nak order boleh whatapps (link dekat bio) #japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Most Popular Instagram Hashtags