#cpt2

1242 posts

TOP POSTS

#Imii ku syg ,gapulng2:'D *nynyi:v#Cpt2 masuk sklh yaa imi syng;*cpt smbuh♥♥♥

Alhamdulillah.. Tahniah wani a.k.a adk ipar dh jd isteri org.. Selamat pengantin baru semoga till jannah.. #cpt2 bg bby.. Huhu

Melawat Cik Adik Manis kte ni excident#Get Well Soon Azreen
#Cpt2 dtg keje taw sunyi GnD reen xde

#Alhamdulillah....😻
#cpt2 blik koje semate2 nak mask bnde ni
#soto_berasap..💙💙

Começando bem a semana!
#pracima
#cpt2

Gol cantik pemain Pulau Pinang, Faiz Subri dicalonkan FIFA dalam senarai akhir 10 gol untuk merebut Anugerah Puskas tahun ini. Antara saingan Faiz adalah gol Neymar dan Messi.

Anda semua boleh mula mengundi di http://www.fifa.com/the-best-fifa-football-awards/puskas-award/index.html
#salute
#jomUndi
#cpt2

Harini kita mkn nasi minyak kat sg besar @perlis_inkays
#selamat pengantin baru @baha.ahmad&pasangan
#semoga kekal ke akhir hayat
#cpt2 timang bby...

#cpt2 gajihan ke😂

DETAILS SBS/KDOLL/EZLENS:
✨Magic Potion by SBS ada 2 jenis✨
.
🌹Magical Serum 10ml ingrediants extract aloe vera (terdapat dalam set 4in1)
.
lebih kpda kecutkan jerawat+pudar dan hilangkan parut+lembapkan kulit+ pori2 terbuka pun dia tutp😉 🌹serum miracle dust Rm 35-15ml
.
lebih kepada cerahkan kulit,buang sel2 kulit mati utk elak dari kusam, tutp pori2, tegangkan & lembapkan kulit.
bahan : alpha arbutin utk cerahkan kulit,vit c, collagen,24k gold powder
.
.
✨KENAPA PERLU PAKAI SERUM?
.
-Serum PENCERAH membuat kulit putih merah jambu dan diperkaya dengan ekstrak semulajadi TANPA PENGGELUPASAN.
-ANTI OKSIDAN yang tinggi mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat tanpa penggelupasan.
-Sebagai booster merawat masalah kulit jerawat,parut jerawat, bintik-bintik hitam, jeragat @ pigmentation.
-Bertindak sebagai PELEMBAP semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah. -Sebagai 'PERISAI' @ PERLINDUNGAN penuh bagi wanita yang seharian pakai 'MAKEUP' dengan menghalang bahan-bahan kimia yang tidak sepatutnya mengakibatkan punca terjadi jerawat,jeragat dan pori2 terbuka.
-ANTI PELUH makeup xjadi bercampuk-campuk dan sekata malah membantu makeup anda jadi sekata, GLOWING, dan kekal lebih lama.
.
.
SIAPA YANG PERLU PAKAI:
-kulit kusam.
-tukar pelbagai produk masih tiada kesan.
-muka rosak akibat hakisan produk bahan kimia.
-muka berjerawat & jeragat.
-pori2 terbuka besar & kecil.
-lelaki & perempuan yang pentingkan penjagaan kulit.
.
.
BILA PAKAI?
- 1titik pagi
- 1 titik malam
- 1 titik sebelum makeup
.
.
🌷CARA PAKAI🌷
-Cuci muka dengan soap symabeauty.
-Lap kering muka, kemudian ambil 1-2 titik serum di telapak tangan. -Kemudian sapu point2 di sekitar kedua2 pipi,dagu, bawah mata,dahi dan leher. -Sapu rata secara memusar dan menaik ke atas sampai meresap.
-Tunggu 2@3minit boleh sapu Day cream syma di keseluruhan muka. Siap!!!
.
#pm 0199965104...
#cpt2

MOST RECENT

Assalam semua n gd morning.. Kita mulakn pg dgn bismillahirohmanirohim.. Jom dpt kylie.. Memam sdp dipkai.. Sy dh mncuba nya.. Mata2 awk akn kelihatn cntik, mnwan.. Jom grab cpt2..rugi xbli.. #hanya rm15 je satu.. #bli byk lg murah.. #cpt2 bli.. #msti hakak2 nak cntik kn.. Jom dptkn kylie.. #utk oder blh wasap sy 01131362670..#01131362670..#01131362670..

To my buah hati.😖 dok cna baik2 tau.
# we love u
# we miss u.
#cpt2 la hbs..🤓🤓😘😘

Melawat Cik Adik Manis kte ni excident#Get Well Soon Azreen
#Cpt2 dtg keje taw sunyi GnD reen xde

DANIA PEPLUM

Harga : RM120SM / RM125 SS Free Postage

Material : Cotton Stretchable
Size : Free Size (Fit S until Small L)
.
.
Measurement (stretchable)
Bahu : 15.5"
Dada : 32"-34"
labuh hadapan :23"
Labuh belakang : 30"

Skirt (cutting duyung)
Pinggang : 26-30"
punggung : 34"-38"
Labuh 41"

#daniapeplum#koleksiraya#koleksiraya2017#puasaramadhan#ramadhannakdekat#bestnyerr#rayabakaltiba#rayamestibest#rayagempak#rayamesticun#rayabergaya#mehgrabcepat#maibeli#cpt2#janganlambat

Stock dh ready....nok pm deh

#Rm70
#cpt2 slgi ada stock

Yeahhh dh smpaii...xsabar nak pakai...anda bile lgi..cpt2..raya nk dekat dh ni...perbaiki kulit anda sekrng..😍 #whtsapp jika berminat
#cpt2.. #readystock

SELAMAT HARI GURU wat cikgu Hawa garang.semoga bersabar ddlm mndidik pelajar2 kamu & moga tros berjaya dlm kerjayamu..OK
#cpt2 lh pindah sini..hihi

Chapter2 TERE aero bike

比我想像的輕快太多了

#chapter2 #chapter2bikes
#cptaero
#cpt2
#power2max
#envecomposites

Most Popular Instagram Hashtags