#coughflubalm

311 posts

TOP POSTS

Kawan baik Aydan sepanjang rayaa. Disebabkan perjalanan jauh dari jb ke ganu ke kl pulak. Aydan demam selsema n meragam. Tapi Alhamdullilah, dengan izin Allah lepas sapu je coughflu ni demam dan selsema Aydan sangat terkawal. First time Aydan demam mungkin sebab cuaca dan penat jalan jauh. Tapi, ibu ayah lega demam Aydan esoknya dah kebah bila ibu konsisten sapu #coughflubalm ni. Ni dah nak hbis sebab ibu pun pakai bila selsema 😁 Alhamdullilah emergency first kit terbaik untuk anak2 ibu lagi lagi anak ibu ni tak boleh makan ubat sgt ☺😍 #tasneemnaturel

Testimoni terbaik dari setiap pengguna Coughflu time balm. ❌ Neb
❌ Ubat klinik
❌ Hidung tersumbat
❌ Selsema
❌ Batuk berkahak
❌ Asthma

Ws 01128315273
Cod selayang bt caves gombak

#coughflubalm
#tasneemnaturelselayang

Baby time 2month kena pakai neb...pastu sapu #coughflubalm alhamdulillah kering
-Pn Ibtisam_Baby Nur Hayfa Irdina (Coughflutime balm)

Alhamdulillah. Sekarang baby nie da okey da. Comeykan dia. Geram sangat tengok muka tu.

#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel

Harini anak ayah, Aydan ikut mai opis katanya bosan kat rumah..Macam2 lah anak ayah sorang ni..Tapi alhamdulillah senang, xkacau ayah buat kerja, cuma ayah je lah xkuat nak buat kerja, asyik nak main je dgn Aydan..HAHAHA..Kit wajib Aydan, #coughflubalm dan #sleeptimebalm

Stock balm da mendarat..jom cpt place order sebelum kehabisan stok..laku keras taw.. #tasneemnaturelbalm
#Coughflubalm #calmtimebalm #sleeptimebalm #tummytimebalm

Tasneem Naturel Coughflu Time Balm
Helps reduce mucus
Helps break down phlegm
Helps relieve asthma
Helps lower fever

How to : Rub on nose,throat,back spine,soles of feet and chest ************************************************Bantu kurangkan selesema
Bantu cairkan kahak
Bantu melegakan athma
Bantu kurangkan suhu ketika demam

Kegunaan : sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada

#kazokubiz #tasneemnaturel #tasneemnatureljapan #coughflubalm

Aduhai...musim panas ni ramai yg batuk2, selsema dan demam kan. 😥
.
Tidur malam pun tak selesa. Apa lagi kalau yg masih bayi. 😷😷
.
Anak2 kalau tak sihat, tak senang duduk dibuatnya.
.
Kalau kakak, sapu saja #coughflutime dari #tasneemnaturel ni.
.
Insyaallah melegakan sedikit ketidakselesaannya.
.
Balm istimewa dari #tasneemnaturel ni mmg ISTIMEWA sb ade EO tau 😊
.
Info #coughflutime balm
.
👇👇
.
.
🌸Bantu kurangkan selesema
🌸Bantu cairkan kahak
🌸Bantu melegakan athma
🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam
.
Cara guna:
👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada
👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini.
.
Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Peppermint
🍄RC
🍄Purification
🍄Myrtle
🍄Orange

Berat: 18 gram
.
Jika berminat boleh pm atau ws ye
.
.
👇👇
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

🤧😷🤒
This balm really helpful since my safecare oil out of stock. Sorry princess mami guna awak pny, kita share k.
#tasneemnaturel #coughflubalm #babybalm #safecarearomatherapy #sick #unwell #syawal2017 #love #life #livehappily

MOST RECENT

Seronok bila dapat feedback yang balm ni membantu ibu muda ni..baru pakai sehari😊

Memang sifat balm ni membantu mencairkn kahak dan melegakan selsema sebab ada MINYAK KAYU PUTIH, dan TEA TREE OIL.. Since baby tak boleh nak keluarkan kahak,dia akan keluar melalui najis atau muntah bercampur lendir..slowly kahak akan berkurangkan..so bila ini terjadi jangan panic yea..😊 healing process tu.. #tasneemnaturelpenawar
#tasneemnaturel
#Coughflubalm
#1balmpelbagaiguna
#organicbalm

Tasneem Nature sesuai untuk newborn sehingga dewasa

1. CoughCold Time - Bantu kurangkan selesema
- Bantu cairkan kahak
- Bantu melegakan athma
- Bantu kurangkan suhu ketika demam

Kegunaan : sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada

2. Tummy Time - Bertindak seperti minyak Telon/Yu yi
- Membuang angin dalam perut
- Bantu melegakan perut sebu
- Bantu melegakan kembung perut
Kegunaan : Sapu pada perut & tapak kaki

3. Sleep Time - Bantu anak tidur lena
- Bantu anak supaya mudah tidur
- Bantu anak bangun dalam mood ceria
- Memberi tidur berkualiti

Kegunaan : Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

4. Calm Time - Memberikan keselesaan
- Mengurangkan tekanan
- Mengurangkan keletihan
- Bantu anak lebih tenang

Kegunaan : sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan
.
Harga pasaran: RM 49
Postage RM8 sm, RM12 ss
.
Wassap 0134644372
Wassap 0134644372
.
#tasneemnaturel
#babybalm #balm #tasneemnaturelmurah
#sleepbalm #calmbalm #tummybalm #coughflubalm

Hari ni saja nak share #testimonitasneemnaturel
.
.
Sekarang ni kan musim panas 😰
.
Jadi anak2 pun mudahlah terdedah kepada macam2 penyakit.
.
Petang semalam badan anak mula dedar.
.
Mama pun pantas la sapu sikit #coughflutimebalm kat anak. 😃
.
Malamnya pulak, papa gigih baca surah2 lazim sambil tidurkan anak.🤗
.
Tugas mama pula kerapkan #breastfeeding setiap 2jam supaya tak dehidrasi.
.
Alhamdulillah..pagi ni anak ceria dan tidak tunjuk simptom demam lagi.
.
.
Balm ni 100% dari essential oil. Ianya membantu mengurangkan selsema,cair kahak dan mengurangkan suhu ketika demam.
.
.
Berat: 18 gram
.
Harga: RM 49
Pos :RM 8 SM/ RM 12
.
.
Jika berminat boleh ws/telegram ye
.
.
👇👇
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#essentialoilbalm
#coughflubalm

dulu klau anak lelah je mesti kena neb..skrg siap boleh g swimming??
.
slh satu dr beratus testimoni balm coughflu Tasnem Naturel..
.
balm ni ada 4 jenis tau..100% organik..tahan2-3 buln..
👶🏻Coughflu balm: batuk selsema kahak.
👶🏼Tummy balm: kembung sembelit.
👶🏻Sleep balm: sukar tidur.
👶🏼 Calm balm :tantrum.
.
~stokis sah Tasneem Naturel.
~ds n agent wanted.
seha :0199368826.
.
https://www.wasap.my/60199368826
.
#barangbabymurah . #banting . #tasneemnaturelbalm #sleepbalm #tummybalm #coughflubalm #calmbalm #manjaku #sembelit #kembungperut #bazarpaknil #viral . #selsema . #selsemabatuk . #fizoomar . #fareeda . #ctdk #theyusufiskandar

Tasneem Naturel 👉 CoughFlu Time
.
.
🌸Bantu kurangkan selesema
🌸Bantu cairkan kahak
🌸Bantu melegakan athma
🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam

Cara guna:
👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada
👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini.

Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Peppermint
🍄RC
🍄Purification
🍄Myrtle
🍄Orange

Berat: 18 gram
.
Harga: RM 49
Pos :RM 8 SM/ RM 12
.
.
Jika berminat boleh ws ye
.
.
👇👇
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

Antara balm yang WAJIB ada bg setiap kluarga.. COUGHFLU BALM.. Sbbnya skrg tak tentu ank2 demam,batuk & slesema.. #tasneemnaturel #coughflubalmtn #coughflubalm #babybalm #essentialoils #tasneemnaturelpenang #penang

Baby time 2month kena pakai neb...pastu sapu #coughflubalm alhamdulillah kering
-Pn Ibtisam_Baby Nur Hayfa Irdina (Coughflutime balm)

Alhamdulillah. Sekarang baby nie da okey da. Comeykan dia. Geram sangat tengok muka tu.

#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel

Aduhai...musim panas ni ramai yg batuk2, selsema dan demam kan. 😥
.
Tidur malam pun tak selesa. Apa lagi kalau yg masih bayi. 😷😷
.
Anak2 kalau tak sihat, tak senang duduk dibuatnya.
.
Kalau kakak, sapu saja #coughflutime dari #tasneemnaturel ni.
.
Insyaallah melegakan sedikit ketidakselesaannya.
.
Balm istimewa dari #tasneemnaturel ni mmg ISTIMEWA sb ade EO tau 😊
.
Info #coughflutime balm
.
👇👇
.
.
🌸Bantu kurangkan selesema
🌸Bantu cairkan kahak
🌸Bantu melegakan athma
🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam
.
Cara guna:
👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada
👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini.
.
Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan bahan :
🍄Lavendar
🍄Peppermint
🍄RC
🍄Purification
🍄Myrtle
🍄Orange

Berat: 18 gram
.
Jika berminat boleh pm atau ws ye
.
.
👇👇
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

masalah yang slalu dihadi mak mak..jom selesaikn dengan balm Tasneem Naturel..
.
balm 100% organik utk:
👶🏻batuk selsema
👶🏼kembung sembelit
👶🏻sukar tidur
👶🏼 tantrum
~stokis sah Tasneem Naturel
~ds n agent wanted
seha :0199368826
.
https://www.wasap.my/60199368826
.
.
#barangbabymurah . #banting . #tasneemnaturelbalm #sleepbalm #tummybalm #coughflubalm #calmbalm #manjaku #sembelit #kembungperut #bazarpaknil #viral . #selsema . #selsemabatuk . #fizoomar . #fareeda . #ctdk

masalah yang slalu dihadi mak mak..jom selesaikn dengan balm Tasneem Naturel..
.
balm 100% organik utk:
👶🏻batuk selsema
👶🏼kembung sembelit
👶🏻sukar tidur
👶🏼 tantrum
~stokis sah Tasneem Naturel
~ds n agent wanted
seha :0199368826
.
https://www.wasap.my/60199368826
.
.
#barangbabymurah . #banting . #tasneemnaturelbalm #sleepbalm #tummybalm #coughflubalm #calmbalm #manjaku #sembelit #kembungperut #bazarpaknil #viral . #selsema . #selsemabatuk . #fizoomar . #fareeda . #ctdk

antara testimoni pelanggan.
.
Tasneem Naturel ada 4 jenis:.
👶🏻coughflu balm : utk batuk selsema.
👶🏼tummy balm : utk kembung, sembelit.
👶🏻sleep balm : utk sukar tidur.
👶🏼 calm : utk tenteram dan tenang
.
berminat nak tahu lebih lanjut berkaitan balm? direct wasap seha :019 936 88 26.
.
seha tak janji bulan dan bintang..tp seha boleh bimbing bantu mana yg boleh..
.
https://www.wasap.my/60199368826
.
.
#barangbabymurah . #banting . #tasneemnaturelbalm #sleepbalm #tummybalm #coughflubalm #calmbalm #manjaku #sembelit #kembungperut #bazarpaknil #viral . #selsema . #selsemabatuk . #fizoomar . #fareeda . #ctdk

antara testimoni pelanggan.
.
Tasneem Naturel ada 4 jenis:.
👶🏻coughflu balm : utk batuk selsema.
👶🏼tummy balm : utk kembung, sembelit.
👶🏻sleep balm : utk sukar tidur.
👶🏼 calm : utk tenteram dan tenang
.
berminat nak tahu lebih lanjut berkaitan balm? direct wasap seha :019 936 88 26.
.
seha tak janji bulan dan bintang..tp seha boleh bimbing bantu mana yg boleh..
.
https://www.wasap.my/60199368826
.
.
#barangbabymurah . #banting . #tasneemnaturelbalm #sleepbalm #tummybalm #coughflubalm #calmbalm #manjaku #sembelit #kembungperut #bazarpaknil #viral . #selsema . #selsemabatuk . #fizoomar . #fareeda . #ctdk

Most Popular Instagram Hashtags