[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coughflubalm

482 posts

TOP POSTS

Eo tu ESSENTIAL OIL 🤗 :
:

#tasneemnaturel
#coughflubalm
#essentialoil

Kawan baik Aydan sepanjang rayaa. Disebabkan perjalanan jauh dari jb ke ganu ke kl pulak. Aydan demam selsema n meragam. Tapi Alhamdullilah, dengan izin Allah lepas sapu je coughflu ni demam dan selsema Aydan sangat terkawal. First time Aydan demam mungkin sebab cuaca dan penat jalan jauh. Tapi, ibu ayah lega demam Aydan esoknya dah kebah bila ibu konsisten sapu #coughflubalm ni. Ni dah nak hbis sebab ibu pun pakai bila selsema 😁 Alhamdullilah emergency first kit terbaik untuk anak2 ibu lagi lagi anak ibu ni tak boleh makan ubat sgt ☺😍 @tasneemnatureljohor
@tasneemnatureljohor
@tasneemnatureljohor

eh...mana seketoi lagi...
.
.
#coughflutime
#coughflubalm
#coughflu .
.
ohhh...lupa lak....habis dimiliki orang....
.
.
xpa dah oder dah
.
.
awak nak balm apa?

Selalu anak tak pandai keluarkan hingus. Lepas sapu coughflu balm, hingus mengalir je keluar. Mommy pun ambil penyedut hingus & sedut. Lama2 clearrrr😍#tasneemnaturel #coughflubalm

Benci!! Benci!! Benci!! BENCI bila customer KOMPLEN pakai #coughflubalm ank 🐝selsema kering
🐝batuk sembuh
🐝kahak cair
🐝asma kurang
🐝demam suhu turun

Tak tahan la customer komplen mcm ni😂😂 Nak komplen jgk ke??💆🏻 Wassap umi lekaih
0125453437

Baby time 2month kena pakai neb...pastu sapu #coughflubalm alhamdulillah kering
-Pn Ibtisam_Baby Nur Hayfa Irdina (Coughflutime balm)

Alhamdulillah. Sekarang baby nie da okey da. Comeykan dia. Geram sangat tengok muka tu.

#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel

"Hari Reward Anak"
.
.
Alhamdulillah. Harini Ummi & abi reward Umar pergi swimming spa, since Umar banyak bantu Ummi jual balm dan jadi positif testimoni Ummi sendiri. .
.
Rentetan daripada post sebelum ni, Ummi dah janji nak post balms apa yang Ummi calit pada Umar before keluar jalan2 harini. Since ada dua orang teka calm balm. Meh Ummi bagitahu ada 3 balms Ummi guna :
.
.
1. Tummy Balm (balm ni mmg tak pernah miss, calit di perut dan tapak kaki) .
-Nak elakkan Umar dari tak lawas dan kembung. Since nak pergi swimming, takut masuk angin kot kena aircond spa and takut dia sibuk nak meneram sakit perut dalam pool. Yang ni parah klu terjadi. haha. .
.
2. coughflu Balm( second balm wajib Ummi calit slps Tummy especially klu pergi kwsn public, Ummi calit kt dada dan batang hidung) .
-Nak elakkan Umar dari selsema since Ummi pun macam tak sedap hidung pagi td takut jangkit and nak pergi swimming kot sejuk kena air. Sekali airnya suam sampai Ummi pun rasa nak masuk pool tapi apakan daya pool size baby je. 😆
.
.
3. Sleep Balm (Ummi calit kt pergelangan tangan n nadi belakang telinga Umar) .
-Konon-konon nak bagi Umar tak meragam, sekali dia mengantuk dalam pool hampir nak terlelap! Waduh2 Ummi hantar Umar pergi swimming nak oii, dia boleh pula nak tidur dalam air. Staff Spa terpaksa tepuk2 pipi Umar bagi dia tak terlelap 🤣🤣 Okay ni Ummi yang silap bkn Umar 😝😝
.
.
Alhamdulillah. Habis je swimming class, Ummi dapat whatsapp 3 balms perlu COD di Cheras. .
.
Rezeki dari Allah takda siapa boleh dugakan ❤️❤️ Thank you, Allah. 👶🏻❤️
#dropshipagentwanted
#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

Produk ni yg Lin guna dari Hanna lahir smpai sekarang.. Alhamdulillah.. serasi dengan Hanna.. BALM BAYI BERASASKAN ESSENTIAL OIL
Memperkenalkan balm bayi yang berasaskan pati tumbuhan atau essential oil daripada Tasneem Naturel.

Balm yang diekstrak daripada pati tumbuhan tulen ini boleh membantu ibu-ibu untuk menangani masalah anak: 👉 Demam, batuk dan selesema
👉 Kembung, sembelit dan cirit-birit
👉 Sukar tidur
👉 Tantrum
Balm ini: ✔️ 100% Bahan semulajadi dan selamat ✔️ Tidak panas
✔️ Hanya sapu luaran ✔️ Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain
✔️ Mendapat kelulusan KKM

Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan pati tumbuhan boleh pm Lin

P/s: Kalau nk jd agent pn boleh pm Lin😉

#babybalm #calmbalm #sleepbalm #coughflubalm #tummybalm

Morning everyone!! Jangan lupa sapu tummy balm pada anak-anak.
Dalam Tummy Time ada minyak pati halia yang membantu masalah kembung perut dan ketidak selesaan perut.

Sesuai untuk sakit perut, kembung, cirit birit & sembelit.

Bayi yang ada jaundice juga sangat digalakkan guna balm ini supaya bayi lagi kerap lawas sebab 90% kuning bayi keluar melalui najis 👶🏻 ----------------------------------------------------
Mommies and daddies yang nak try boleh PM or whatssap
0167746881 (www.wasap.my/60167746881)

#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

MOST RECENT

Morning everyone!! .
Jangan lupa sapu tummy balm pada anak-anak. .
Dalam Tummy Time ada minyak pati halia yang membantu masalah kembung perut dan ketidak selesaan perut.
.
Sesuai untuk sakit perut, kembung, cirit birit & sembelit.
.
Bayi yang ada jaundice juga sangat digalakkan guna balm ini supaya bayi lagi kerap lawas sebab 90% kuning bayi keluar melalui najis 👶🏻 ----------------------------------------------------
Mommies and daddies yang nak try boleh PM or whatssap
0167746881 (www.wasap.my/60167746881)

#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

Morning everyone!! Jangan lupa sapu tummy balm pada anak-anak.
Dalam Tummy Time ada minyak pati halia yang membantu masalah kembung perut dan ketidak selesaan perut.

Sesuai untuk sakit perut, kembung, cirit birit & sembelit.

Bayi yang ada jaundice juga sangat digalakkan guna balm ini supaya bayi lagi kerap lawas sebab 90% kuning bayi keluar melalui najis 👶🏻 ----------------------------------------------------
Mommies and daddies yang nak try boleh PM or whatssap
0167746881 (www.wasap.my/60167746881)

#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

Selsema dan batuk dah kurang. Maka kurang juga kerisauan mak ayah kan tengok anak asyik tersumbat hidung and batuk. ----------------------------------------------------
Mommies and daddies yang nak try boleh PM or whatssap
0167746881 (www.wasap.my/60167746881)

#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

"Hari Reward Anak"
.
.
Alhamdulillah. Harini Ummi & abi reward Umar pergi swimming spa, since Umar banyak bantu Ummi jual balm dan jadi positif testimoni Ummi sendiri. .
.
Rentetan daripada post sebelum ni, Ummi dah janji nak post balms apa yang Ummi calit pada Umar before keluar jalan2 harini. Since ada dua orang teka calm balm. Meh Ummi bagitahu ada 3 balms Ummi guna :
.
.
1. Tummy Balm (balm ni mmg tak pernah miss, calit di perut dan tapak kaki) .
-Nak elakkan Umar dari tak lawas dan kembung. Since nak pergi swimming, takut masuk angin kot kena aircond spa and takut dia sibuk nak meneram sakit perut dalam pool. Yang ni parah klu terjadi. haha. .
.
2. coughflu Balm( second balm wajib Ummi calit slps Tummy especially klu pergi kwsn public, Ummi calit kt dada dan batang hidung) .
-Nak elakkan Umar dari selsema since Ummi pun macam tak sedap hidung pagi td takut jangkit and nak pergi swimming kot sejuk kena air. Sekali airnya suam sampai Ummi pun rasa nak masuk pool tapi apakan daya pool size baby je. 😆
.
.
3. Sleep Balm (Ummi calit kt pergelangan tangan n nadi belakang telinga Umar) .
-Konon-konon nak bagi Umar tak meragam, sekali dia mengantuk dalam pool hampir nak terlelap! Waduh2 Ummi hantar Umar pergi swimming nak oii, dia boleh pula nak tidur dalam air. Staff Spa terpaksa tepuk2 pipi Umar bagi dia tak terlelap 🤣🤣 Okay ni Ummi yang silap bkn Umar 😝😝
.
.
Alhamdulillah. Habis je swimming class, Ummi dapat whatsapp 3 balms perlu COD di Cheras. .
.
Rezeki dari Allah takda siapa boleh dugakan ❤️❤️ Thank you, Allah. 👶🏻❤️
#dropshipagentwanted
#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

"Hari Reward Anak"
.
.
Alhamdulillah. Harini Ummi & abi reward Umar pergi swimming spa, since Umar banyak bantu Ummi jual balm dan jadi positif testimoni Ummi sendiri. .
.
Rentetan daripada post sebelum ni, Ummi dah janji nak post balms apa yang Ummi calit pada Umar before keluar jalan2 harini. Since ada dua orang teka calm balm. Meh Ummi bagitahu ada 3 balms Ummi guna :
.
.
1. Tummy Balm (balm ni mmg tak pernah miss, calit di perut dan tapak kaki) .
-Nak elakkan Umar dari tak lawas dan kembung. Since nak pergi swimming, takut masuk angin kot kena aircond spa and takut dia sibuk nak meneram sakit perut dalam pool. Yang ni parah klu terjadi. haha. .
.
2. coughflu Balm( second balm wajib Ummi calit slps Tummy especially klu pergi kwsn public, Ummi calit kt dada dan batang hidung) .
-Nak elakkan Umar dari selsema since Ummi pun macam tak sedap hidung pagi td takut jangkit and nak pergi swimming kot sejuk kena air. Sekali airnya suam sampai Ummi pun rasa nak masuk pool tapi apakan daya pool size baby je. 😆
.
.
3. Sleep Balm (Ummi calit kt pergelangan tangan n nadi belakang telinga Umar) .
-Konon-konon nak bagi Umar tak meragam, sekali dia mengantuk dalam pool hampir nak terlelap! Waduh2 Ummi hantar Umar pergi swimming nak oii, dia boleh pula nak tidur dalam air. Staff Spa terpaksa tepuk2 pipi Umar bagi dia tak terlelap 🤣🤣 Okay ni Ummi yang silap bkn Umar 😝😝
.
.
Alhamdulillah. Habis je swimming class, Ummi dapat whatsapp 3 balms perlu COD di Cheras. .
.
Rezeki dari Allah takda siapa boleh dugakan ❤️❤️ Thank you, Allah. 👶🏻❤️
#dropshipagentwanted
#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

Our weekend together.
Sebelum keluar jejalan mestilah sapu balm tasneem. Nak tahu balm apa Ummi calit kt Umar nanti Ummi kongsi kt next post ye.

#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

Our weekend together.
Sebelum keluar jejalan mestilah sapu balm tasneem. Nak tahu balm apa Ummi calit kt Umar nanti Ummi kongsi kt next post ye.

#balmtasneemnaturel
#balmtasneembangi
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum
#calmbalm
#sleepbalm
#tummybalm
#coughflubalm

Taknak cakap banyak2. Coughflu ni memang best👍🏼#tasneemnaturel #babybalm #coughflubalm

Sleep Time 🔸Bantu anak tidur lena
🔸Bantu anak supaya mudah tidur
🔸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🔸Memberi tidur berkualiti

Cara guna:
💟Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 💞

#balmtasneemnaturel 
#balmtasneembangi 
#balmtasneemkajang
#balmtasneemserdang
#balmtasneemserikembangan
#balmtasneempuchong
#balmtasneemreview
#kembungperut
#tantrum 
#calmbalm 
#sleepbalm 
#tummybalm 
#coughflubalm

Anak selesema,batuk,kahak,astma,susah nak tido,kembung perut,sembelit,cirit-birit,tantarum,suka mengamuk. Smua ni masalah biase anak kecil.. Tak perlu mkan ubat hanya sapu2 je boleh kurangkan masalah di atas.. Nak info lanjut
Klik link ni
http://www.wasap.my/60194757326/balm

#tasneemnaturel #tummytimebalm #sleeptimebalm #calmtimebalm #coughflubalm #kitkecemasanbayi #sapusapuje

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

MAJORITI IBU-IBU YANG DAH MENGGUNAKAN BALM INI BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA
.
"Dah tak batuk selsema dah, demam pun dah takda..dah boleh tidur lena"
.
"Bagus untuk alahan resdung..hidung pun dah tak gatal"
.
"Batuk pun dah berkurang..baru sekali guna dah nampak kesannya"
.
.
Inilah sebahagian feedback ibu-ibu yang berpuas hati menggunakan balm #coughflu time. Syukur alhamdulillah, balm ini membantu meringankan beban ibu-ibu di luar sana.
.
Ha...yang baca ni pulak bagaimana? Jum cuba balm ini untuk keselesaan satu keluarga. Wassap mama di nombor di bawah atau klik link di bio
.
📱0132030616
📱0132030616
📱0132030616
.
.
#tasneemnaturel
#coughflubalm
#onlinebabyshop #kedaibabymalaysiaonline #agenpuncakperdana #agenalambudiman #agenttdijaya #agenshahalam #agenbangsar

Most Popular Instagram Hashtags