#coughflubalm

281 posts

TOP POSTS

Kawan baik Aydan sepanjang rayaa. Disebabkan perjalanan jauh dari jb ke ganu ke kl pulak. Aydan demam selsema n meragam. Tapi Alhamdullilah, dengan izin Allah lepas sapu je coughflu ni demam dan selsema Aydan sangat terkawal. First time Aydan demam mungkin sebab cuaca dan penat jalan jauh. Tapi, ibu ayah lega demam Aydan esoknya dah kebah bila ibu konsisten sapu #coughflubalm ni. Ni dah nak hbis sebab ibu pun pakai bila selsema 😁 Alhamdullilah emergency first kit terbaik untuk anak2 ibu lagi lagi anak ibu ni tak boleh makan ubat sgt ☺😍 #tasneemnaturel

Pagi2 kita share gamba #coughflubalm boley?
.
.
Anak2 ibu ada masalah selsema batuk dan berkahak?
.
.
Kandungan EO yang terkandung dalam coughflu balm mampu menstabilkan hormon dan merawat masalah selsama, kahak dan batu.
.
.
Alhamdulillah kita ikhtiar cara sihat, semua produk #tasneemnaturel bebas kimia dan mendapat kelulusan KKM.
.
.
Sesuai untuk baby sehingga dewasa. Eh untuk info, ramai agen2 tasneem tengah tunggu balm.nie dari HQ tau. .
.
Barang baik, barang laku keras. Pm sya tuk sebarang pertanyaan.
.
.
017 9400 486
#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel

Harini anak ayah, Aydan ikut mai opis katanya bosan kat rumah..Macam2 lah anak ayah sorang ni..Tapi alhamdulillah senang, xkacau ayah buat kerja, cuma ayah je lah xkuat nak buat kerja, asyik nak main je dgn Aydan..HAHAHA..Kit wajib Aydan, #coughflubalm dan #sleeptimebalm

Coughflu time balm.. Musim2 demam sekarang ni elok la standbuy coughflu time balm ni..bukan je boleh meredakan batuk,boleh cairkan kahak..tapi mampu juga membantu untuk menurunkan suhu badan baby...anak2 ni Bila xsihat akan meragamkan..so,lps sapu coughflu time balm ni,terus sapu calm time balm..in shaa allah,walau kurang sihat,si manja akan lebih mudah diuruskan... Untuk perkongsian dan peranyaan whatsapp
019 4721706

#tasneemnaturel
#tasneemnaturelbalm
#tasneemnaturelcoughflu
#tasneemnaturelcoughflutimebalm
#coughflutimebalm
#coughflubalm
#permatahati_ayahibu

#Coughflubalm untuk semua..bukan fokus pada anak je ye.. #testimonitasneemnaturel

πŸ€§πŸ˜·πŸ€’
This balm really helpful since my safecare oil out of stock. Sorry princess mami guna awak pny, kita share k.
#tasneemnaturel #coughflubalm #babybalm #safecarearomatherapy #sick #unwell #syawal2017 #love #life #livehappily

Perkongsian #testimonitasneemnaturelbalm πŸ‘ΆπŸ’–
.
.
.
Jika berminat boleh pm atau ws ye
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

Tasneem Naturel Coughflu Time Balm
Helps reduce mucus
Helps break down phlegm
Helps relieve asthma
Helps lower fever

How to : Rub on nose,throat,back spine,soles of feet and chest ************************************************Bantu kurangkan selesema
Bantu cairkan kahak
Bantu melegakan athma
Bantu kurangkan suhu ketika demam

Kegunaan : sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada

#kazokubiz #tasneemnaturel #tasneemnatureljapan #coughflubalm

MOST RECENT

Penangan minggu gaji.. sekali 4balm customer ambik.. Alhamdulillah.. Ada lagi tak yg nak berminat dgn #tasneemnaturelbalm ni.. jom cepat wa / pm mama ayyash ye.. Kite sembang2 kebaikan balm.. #essentialoilbalm #calmtimebalm #coughflubalm #tasneemnaturel

[HINGUS KERING]

ALHAMDULILLAH..asbab menggunakan #coughflubalm. Selsema da tiada, hingus da kering.

Anak2 yang nga meleleh2 hingus tu, sangat bagus untuk cuba #coughflu balm nie.

In shaa Allah, pakaje boley buang kahak skali bu.

Berbaloi2 dengan harga.. #tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel
#babybalm
#sapu2teruskering
#balmforkidsandadult
#dropshipwanted

Stock balm da mendarat..jom cpt place order sebelum kehabisan stok..laku keras taw.. #tasneemnaturelbalm
#Coughflubalm #calmtimebalm #sleeptimebalm #tummytimebalm

#Coughflubalm untuk semua..bukan fokus pada anak je ye.. #testimonitasneemnaturel

Perkongsian #testimonitasneemnaturelbalm πŸ‘ΆπŸ’–
.
.
.
Jika berminat boleh pm atau ws ye
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

Perkongsian #testimonitasneemnaturelbalm πŸ‘ΆπŸ’–
.
.
.
Jika berminat boleh pm atau ws ye
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#testimonitasneemnaturelbalm
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

ANAK MUNTAH LENDIR KAHAK.

Panas2 lagi dapat testi nie. Alkisahnye, anak batuk dan selsema.

Ikhtiar pegi klinik. Da bagi anak makan ubat klinik. Tapi sebab ibu punye naluri kan. Nak ikhtiar cara lain jugak selain ubat.

TAK NAK BERGANTUNG DENGAN UBAT.

Alhamdulillah..selepas pakai balm, anak muntah lendir. Ya Allah happy yang amat dengan kisah dia.

Asbab dengan #coughflubalm dengan izin Allah. Alhamdulillah..menjadi sangat.

Ade sesetengah budak, kahak dia kuar melalui najis. Bergantung kepada anak tersebut ye.

Pm 017 9400 486
Pm 017 9400 486
Pm 017 9400 386

#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel
#coughflubalm

بِسْمِ اللهِ Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…Ω†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ’Ω…

Ψ§Ω„Ψ³Ω„Ψ§Ω… ΨΉΩ„ΩŠΩƒΩ… و Ψ±Ψ­Ω…Ψ© Ψ§Ω„Ω„Ω‡ و Ψ¨Ψ±ΩƒΨ§ΨͺΩ‡..
.
Selamat Pagi 😘
.
Jangan stress ok pagi2 ni 😬
.
.
.
Nak dapatkan #tasneemnaturel balm ni? 😍
.
.
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
http://www.wasap.my/60197305584
. .
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
.
#morning
#faith #hope #love
#ummuadamscloset
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#coughflubalm
#batukkahak

Anak batuk...selsema...tak baik2...meh calit2 saja .
.
.
#coughflubalm
#babybalmtasnem
#calit2saja

Wasapa 0195712197

Mane2 yang tengah soksek2..hidung tersumbat.
Meh la cuba #coughflubalm.

In shaa Allah, bernafas pon okey, nak tidur pon selesa bila hidung yang tersumbat tue clear kan.

Meh wassap meh 017 9400 486

Anak mommies daddies ada masalah batuk dan demam ke?😩
.
Cuaca skrg yg tak menentu ni antara faktor anak2 tak sihat.
.
.
Jadi utk mengelakkan rasa tak selesa yg berpanjangan, boleh cuba Coughflu Balm dari #tasneemnatural ni 😊
.
.
Manalah tau serasi dengan si comel anda kan? 😊
.
.
Cara penggunaan pun amat mudah.
.
.
Insyaallah si comel anda boleh tidur lena tanpa ketidakselesaan 😘
.
.
Jika berminat boleh pm atau ws ye
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#tasneemnaturel
#tasneemnatureljb
#essentialoilbalm
#coughflubalm

Alhamdulillah ala kullihal.

Alhamdulillah..dengan izin Allah.

#CoughfluBalm
#tasneemnaturel
#babybalm
#babybalmtasneemnaturel

Selepas menggunakan #CoughfluBalm. Selesame da maken kurang.

#CoughfluBalm
#tasneemnaturel
#babybalm
#babybalmtasneemnaturel

Baby balm tasneem bagi membantu para ibu menyelesaikan masalah anak2 .
.
.

#coughflubalm
#sleeptimebalm
#clamtimebalm
#tummybalm

Ramai yang pelik macam mane #coughflubalm dapat mencairkan kahak?

Kerana kandungan minyak pati kayu putih yang terdapat dalam balm tersebut membantu mencairkan kahak.

Ia juga dapat membantu anak2 yang menghidap asthma dengan bertindak balaz terhadap membrane mukus dengan mengurangkan rembesan lendir.

#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel
#coughflubalm
#babybalm
#dropshipwanted

Perubahan yang berlaku selepas sapu #CoughfluBalm kat anak. Keluar lendir kahak. .
.
Batuk maken okey.
.
.
Akak nak repeat oder lagi.
.
.
Wassap 017 9400 486
.
.
Untuk sebarang pertanyaan.
.
.
#babybalm
#tasneemnaturel
#babybalmtasneemnaturel
#coughflubalm

Most Popular Instagram Hashtags