#corewaterpurifier

MOST RECENT

👍PENAPIS AIR CORE MEMANG BARANG BAIK PUNYA👍
.
Makcik pun tak penat nak jerang air. Makcik boleh beraya dengan gumbira!
.
RM132 siap pasang - 5 tahun waranti. Tiada bayaran tambahan lagi.
.
Boleh cover satu kampung punya minum! Takda sembang punya. Pembelian Coway disertakan dengan duit raya!
.
So siapa nak penapis air plus duit raya cepat pm sis sekarang!
.
Click link di bio utk whatsapp 👉 http://promobestcoway.wasap.my/
.
IZZATI AMINNUDIN
Professional Sales Advisor
HP ID: 549264
COWAY (M) SDN BHD.
📞 : 011-11404094
.
#promosicoway #coway #penapisair #penapisudara #cowaymalaysia #cowaymurah #trustedagent #1malaysia #sayajual #ilovecoway #airbersih #keluargasihat #cowaymurah #cowaylifestyle #cowaywaterpurifier #cowaywaterfilter #cowayhqagent #villastorm #promosivillastorm #cowayvillastorm #cowayneo #cowayvillaem #cowayinception #waterpurifier #waterpurifiercoway #cowaycore #corewaterpurifier #coway0gst #corerm132 #zerogst

💞PENAPIS AIR CORE DULU RM140 TAPI SEKARANG RM132💞
.
Penapis Air Core model CHP-671 mempunyai kapasiti paling besar antara model lain.
.
Dilengkapi dengan 22 Liter Tangki simpanan, model Core dapat menampung sehingga 10-20 orang dalam 1 masa.
.
Ciri-Ciri Model Core:
.
✅22 liter tangki kapasiti
✅3 Suhu (Panas, Sejuk & Normal)
✅Model Stand
✅Tapisan RO
✅Touch Panel
✅Energy Saving
.
🌼RM132 sahaja siap pasang🌼
.
Untuk pembelian,
.
Call/SMS/Whatsapp sis sekarang!
.
Click link di bio utk whatsapp 👉 http://promobestcoway.wasap.my/
.
IZZATI AMINNUDIN
Professional Sales Advisor
HP ID: 549264
COWAY (M) SDN BHD.
📞 : 011-11404094
.
#promosicoway #coway #penapisair #penapisudara #cowaymalaysia #cowaymurah #trustedagent #1malaysia #sayajual #ilovecoway #airbersih #keluargasihat #cowaymurah #cowaylifestyle #cowaywaterpurifier #cowaywaterfilter #cowayhqagent #villastorm #promosivillastorm #cowayvillastorm #cowayneo #cowayvillaem #cowayinception #waterpurifier #waterpurifiercoway #cowaycore #corewaterpurifier #coway0gst #corerm132

✨PENAPIS AIR CORE RM132 SIAP PASANG✨
.
Jom kite tengok kira-kira ni berbaloi ke tak berbaloi kalau guna penapis air Core.
.
RM4.40 sahaja utk penggunaan sehari. Kalau ada 10 org dalam satu rumah = RM0.44 SAHAJA UTK SEORANG. Air mineral sebotol kecil pun dah RM1. Jimat ke tak jimat?
.
Dah la tangki besar 22L, nak buat air untuk 10 ke 20 orang dalam satu masa pun takde masalah lah.
.
Sangat sesuai untuk penggunaan di rumah untuk family yg besar, di office, masjid, public area and etc.
.
Kalau korang rasa berbaloi, Call/SMS/Whatsapp sis sekarang untuk sebarang pertanyaan lanjut!
.
Click link di bio utk whatsapp 👉 http://promobestcoway.wasap.my/
.
IZZATI AMINNUDIN
Professional Sales Advisor
HP ID: 549264
COWAY (M) SDN BHD.
📞 : 011-11404094
.
#promosicoway #coway #penapisair #penapisudara #cowaymalaysia #cowaymurah #trustedagent #1malaysia #sayajual #ilovecoway #airbersih #keluargasihat #cowaymurah #cowaylifestyle #cowaywaterpurifier #cowaywaterfilter #cowayhqagent #villastorm #promosivillastorm #cowayvillastorm #cowayneo #cowayvillaem #cowayinception #waterpurifier #waterpurifiercoway #cowaycore #corewaterpurifier #coway0gst #corerm132

Water purifier : CORE

Boleh pilih Suhu:

1. HOT (panas) 97'C
2. COLD (sejuk) 4'C
3. ROOM (suhu bilik) 25'C ★Total tangki 22 liter
★Bulanan RM140
★Minimum kontrak 3 tahun
★Tapisan paling halus dan bersih (RO- Reverse osmosis) *OFFER FREE DEPOSIT RM200

whatsapp atau Call
0184714627

#penapisair #coway #cowaymalaysia #cowaykl #cowayselangor #cowayjohor #cowaywaterfilter #cowaymurah #penapisaircoway #masalahbekalanair #reverseosmosis #minumair #corewaterpurifier #waterpurifier

Most Popular Instagram Hashtags