#copertoraya2017

524 posts

TOP POSTS

#CopertoLuxeInstant 🌟
That moment bila kau tgh dok sedap mengunyah makanan penuh dlm mulut, tetiba ada org ajak selfie. Terus kau menyorok mcm tikus mondok!! HahaaπŸ˜‚
Cc: @nrfitrahh gendut kuat makan!!!πŸ’©
.
---
.
Anyway, get ready uolls... Cepat follow @coperto.attire & turn on notification skrg. Sebab esok sis nak OPEN PRE-ORDER untuk design exclusive gojes meletops koleksi khas untuk #CopertoRaya2017 macam sis pakai dalam video nie tau. Luxe Instant Shawl nie sis hanya produce untuk orang yg betul-betul berminat saje kayy. Bukan readymade manik2 tu. Shawl shj dah readystock. Manik tailor jahit lepas dah bayar.😘 .
.
If korg dah buat payment, kami terus proceed. Masa yg pihak production perlukan utk tailor siapkan jahit manik semua akan dikira. Harga juga akan berbeza dgn design yg sebelum nie. Dan sis cuba utk minta tailor percepatkan sikit proses menjahit manik tu nanti sbb dah nak dekat raya sangat kan.. Lagi cepat siap, lagi cepat kami boleh pos parcel. So lagi cepat korang dapat tudung korang. Boleh lah korang fefeeling raya awal ciked! InsyAllah hehee😊
.
Suka utk sis ingatkan sekali lagi, setiap pembelian pada Bulan Ramadhan semua jenis produk-produk @coperto.attire yg lebih dari RM50 akan dapat #SampulRayaCoperto secara PERCUMA! Tapi stock sampul tak byk sgt tau. If habis, nasiblah ye. Siapa yg cepat order, insyAllah dpt sampul raya. Sbb sis mula2 bajet ingatkan dah byk. Tp bila dah siap sampul rasa mcm tak cukup pulak. Haishh!😭
.
⚠PERHATIAN, PRE ORDER ESOK HANYA UNTUK KOLEKSI LUXE INSTANT SHAWL SAHAJA. KHIMAR LUXE BELUM LAGI YE. SEBAB PRODUCTION KHIMAR BELUM SIAP SEPENUHNYA. SO KAMI OPEN UNTUK SHAWL DAHULU. SEKIAN, MACEHHπŸ˜˜πŸ’•
.
.
#CopertoPerfecto
#CopertoRaya2017
#CopertoRayaBarulahRaya

❀ [ CLICK PLAY ] ❀
YEAYYY!!! Koleksi instant shawl design #CopertoRaya2017 dah release dahh!!πŸ˜πŸ’•
.
Dengar citer ada HARGA PROMO PENGENALAN selama seminggu. Murah kaw-kaw!!! JOM order sekarang!! Valid dari 1Mei sehingga 8Mei sahaja, lepasni harga kembali kepada asal.πŸ˜‰πŸ‘Œ
.
Sebelum tuh, jom kita layan video CopertoInstantShawl nie okay? Dalam video nie model dah siap-siap pakai dah 11 pilihan warna yang ada, semua warna cantik menarik memang de'boomm!! Korang tengok video je dah boleh terus order color apa yang korang berkenan! Best kann??πŸ˜˜πŸ’•
.
Tag kawan-kawan korang kat ruangan komen, ajak beli Shawl Instant sepantas 2minit sup sap sup sap terus siap nie dgn harga PROMO! Jangan lepaskan peluang. Bukan selalu dapat harga murah macam nie. Sebelum harga kembali kpd harga asal, baik borong banyak2 terus kan? HeheeπŸ˜‰πŸ‘Œ
@coperto.attire
@niqabis.squad

#Repost @aida_ismail89 with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
ootd coperto khimar dihari pernikahan ..
syg si suami kepada isteri. bertambah sayang lagi bila siisteri bercoperto .. kihkihkih
semoga allah menyempurnakan kebahagian kami..
dan menjadikan pernikahan kami sebagai ibadah kepada-nya ..
insyaallah .. baarakallaah
moga rezeki saya lah menang contest rm300 duit raya coperto kehkeh
#copertoraya2017
#ootdrayacoperto
#copertorayabarulahraya .
-------------------------
Alhamdulillah,terima kasih dear sudi pakai khimar kami di hari pernikahan sis😘 semoga kekal hingga ke jannah
.
@aida_ismail89 menggayakan Set Combo Khimar Pearl + Purdah Beads warna #PureWhite 😍

Outfit for second day of Syawal. Wearing a comfortable and gorgeous instant shawl from @coperto.attire today is the best solution to enjoy my entire Raya day πŸ’ƒ No worries to look for pins or kerongsang anymore. Sarung, ikat, terus siap! Thank you @coperto.attire Love it very much πŸ’ž #CopertoRaya2017 #OotdRayaCoperto

Walaupun..
Selalu terGaduh..
Selalu terDeep..
Selalu terMarah..
Korang sentiasa berMain dalam haty and minda aii..
Baru balik..dah Rindu..
Love you twinnez.. Tb raya #teamselangor Semua muka x ready.. #OotdRayaCoperto
#CopertoRaya2017
#CopertoRayaBarulahRaya
#husnuzonツ

Alhamdulillah untuk hari-hari yang mendatang πŸ’ inshaallah , cakap yang baik-baik datang pun yang baik-baik 😘
.
Sepuluh jari memohon kemaafan jika ada salap silap , terkasar bahasa , tersilap bicara mahupun terlajak kata πŸ’–
.
Rai wearing khimar and purdah from @coperto.attire
#CopertoPerfecto
#CopertoRaya2017
#CopertoOotdContest
#CopertoRayaBarulahRaya

Suami yang baik suami yang layan kerenah isterinya bergambar. Hahaha. Banyak dah gambar raya saya dia ambil. Gambar ni cun tak ? Harap2 boleh mencuri hati founder coperto @blessinghunter94 sepertimana dia mencuri hati sy ? πŸ˜‚ hahaha.
Korang tahu tak apa beza cicak dengan @coperto.attire ni ? Jawapan dia " cicak melekat di dinding tapi coperto melekat dihati saya" cia cia cia hahaha

Khimar dan purdah @coperto.attire baju pula @wawazainalrtw
#contestrayarm300
#OotdRayaCoperto
#CopertoRaya2017
#CopertoRayaBarulahRaya

Jangan pernah putus asa, Walaupun sudah banyak kali gagal✌️️#copertoraya2017 #ootdrayacoperto #copertoloversfromthailand

#CopertoLuxeInstant ❀
YEAYY THE WAIT IS OVER~!!! ALHAMDULILLAH, WE ARE FINALLY OPEN FOR *PRE-ORDER* THIS EXCLUSIVE SPECIAL EDITION #CopertoRaya2017 πŸ˜πŸ™ŒπŸ»
.
β€’Pre-Order starts from 1st June until 7th June. Afterwards, we will closed the order and proceed to production slot. As usual, order will be confirmed once payment has been made. First come, first serve! πŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸ»
.
⚠️ATTENTION PLEASE;
This Pre-Order must be submitted with *FULL PAYMENT* because we will run our production process A.S.A.P (as soon as possible) and directly post out your parcel once the shawls are ready. Thank you for all the love & support, Coperto Lovers πŸ˜˜πŸ’•
.
#CopertoRayaBarulahRaya #copertosquad21 #withloveilyluxepeanutbutterca

MOST RECENT

Tetaplah jadi yang berbeda..
Katamu, jangan menungguku, kedatanganku tidak pasti, jika ada yang mengetuk pintumu lebih dulu dari aku. Bukalah.
Kataku, bolehkah aku menunggumu selagi kau masih belum mengetuk pintu yang lain?
Apa kau takut, kantukku lebih dulu datang sebelum engkau?
Perihal lelah, bukankah nantinya kita akan terbiasa.
Aku akan menjaga, kamupun selamat menjaga dan semoga selalu terjaga.
Hingga semesta merestu.
Kamu, mauku.
.
πŸ“Έ @nivaangga .
.
.
#CopertoRaya2017 #ootdCopertoRaya #copertorayabarulahraya #OotdRayaCoperto

#AttentionToAllCopertoLovers
Today is the LAST DAY to joining our #OotdRayaCoperto CONTEST!πŸ”₯
.
Kalau nak join dan menangi hadiah berjumlah total #RM300 cepat join skrg! Masih sempat.. Ada lagi masa nie. Pakai apa2 produk dari @coperto.attire dan OOTD (bukan gambar selfie) dan berikan caption yang best-best!!! Lagi menarik caption lagi tinggi peluang utk menang!
.
Jangan lupa TAG @coperto.attire & letak HASHTAG: #OotdRayaCoperto sekali okayy?
.
Pemenang seramai 3 orang akan dipilih selepas contest ditutup nanti.
.
Cepat join sekarang!❀️
.
.
#CopertoRaya2017
#OotdRayaCoperto
#HariniLastDayContest
#CopertoRayaBarulahRaya

#ThrowbackSemalam πŸ”₯
Malas nak cakap banyak, tudung #BaglioreBawalCoperto dari @coperto.attire nie memang selesa. Ringan & flowy je, even pakai tengah panas matahari terik pun steady je. Purdah pun lembut & ringan senang bernafas. Alhamdulillah, so far so goooood~πŸ˜˜πŸ€™πŸ»πŸ€™πŸ»
.
And sejujurnya, setiap kali raya mesti nak ada paling kurang satu koleksi baju dari @bellaammara sebab koleksi BA tiap tahun cecantiks! Sampai berdarah mata sis tengok. Rasa tak boleh kalau tak beli walaupun satu. Hahaa.. Dah every year sis beraya pakai jubah so raya tahun nie teringin pakai baju kurung pulak. So, Le'norah Kurung jadi pilihan sis tahun nie. Salah satu sebabnyaaaa, TAK PAYAH GOSOK! kahkahh.. Dasar pemalas! Especially ropol-ropol dia tu, memang takyah gosok langsung. Best sangat weyhh! Selesa pulak tu. Nampak mewah & mudah. Sesuai sgt utk org2 pemalas menggosok macam sis nie. KikikiiπŸ˜‚πŸ’¦
.
Anyway, setiap kali sis pakai beg nie mesti ada orang tanya beli kat mana padahal sis dah banyak kali bagitau, nama ig dia. Actually beg ni bukan sis beli tapi ada orang hadiahkan. Dia beli dekat @urban_sunnah nama beg nie Niqabie Bucket Sling Bag. Originally from Indonesia. So far, bag niqabie yang selesa san kemas memang dari @urban_sunnah jer. Yang lain sis tak berapa minat pattern dia. Ini je yg sis suka sebab kemas & cantik!😍🌸
.
.
#BellaRaya2017
#CopertoRaya2017
#BellaAmmaraLovers
#CopertoRayaBarulahRaya

#AlhamdulillahAlaaKulliHal πŸ˜­πŸ’•
Fuhh! Legaaaaa~
Selesai sudah update #BaglioreBawalCoperto dekat @coperto.attire Selagi tak update selagi tu bertubi-tubi dapat soalan "Bila nak release? Bila nak release" sampai tidur pun termimpi-mimpi weyhπŸ˜‚
.
Bukan sis sengaja taknak release awal, tapi banyak sangat masalah timbul. Lagi-lagi masalah dgn tailor asyik buat hal je. Sabo jelah! Rasanya sis dah bole move on & start cari tailor lain pulak lah. Tak larat asyik hadap masalah sama. Menjejaskan bisnes kte je. Penat dah layan.. Allahu Akbar, dugaan dugaan...😒
.
So, for those yg sentiasa tertunggu-tunggu bila sis nak update Bawal Bagliore nie dah boleh pergi cuci mata dekat @coperto.attire okayy? Borong bebanyak sekaligus, sebab kalau sold out sis dah tak restock dah. Jangan buang masa okayy? Harga #PromoPengenalan valid selama 15 hari je. Lepastu harga akan kembali kpd asal. Kalau nak borong bebanyak, sekaranglah masanyaaaa😍
.
InsyAllah material mudah bentuk. Sis memang jenis malas spray starch, Alhamdulillah so far tudung Bawal Bagliore nie sis dah try semua color memang senang bentuk. Tapi sis tak jamin semua orang akan senang bentuk mcm sis ke tak. Sebab lain orang lain bentuk muka & cara pakainya. Setakat nie, semua tudung bawal sis pakai mmg tak spray starch. Sbb sejenis malas! Kat rumah pun takde starch tudung. Zaman sekolah je rajin spray starch bagai, dah tua-tua nie tak rajin dah. Hah, tgok video nie pakai spec pun maintain je bentuk awning tudung bawal nie tau. Takyah spray starch bagai. Tak rajin lah.. HahaaπŸ˜‚
.
Okayyy~ So apa tunggu lagi? Jom follow @coperto.attire & pilih warna apa yang uolls suka. Pastu kalau nak order terus wssp admin Coperto okayy?😘
.
Selamat malam semua..
Sis nak rehat dulu. Sebab esok nak pergi beraya..
Jangan lupa mimpi tudung #BaglioreBawalCoperto yeπŸ‘»
.
.
#CopertoRaya2017
#OotdRayaCoperto
#CopertoRayaBarulahRaya

21/7/2017 , πŸ‡²πŸ‡Ύ β€’ β€’ β€’
.
❀
Tahun ni ku beraya bersama Khimar yang dihiasi Bunga !
Seindah namanya Luxe Khimar ,
Ku harap dirimu akan sentiasa mekar membunga dan terus menyebarkan sayap keharumanmu dengan khimar yang secantik penggunanya β€’
🌸

Kau kini menjadi yg pertama untuk rayaku
Tapi, aku hanya mmpu mengucap terima kasih, atas kecantikanmu, dan kesemuanya yang menjadikan dirimu sebagai suatu pencetus kebaikan untuk ummah islam
❀
Ku harap namamu gah di mata dunia dan akhirat
Kerana sesungguhnya kau hadir sebagai ketenangan
mudah buat semua pengguna yang risau akan auratnya terdedah
Kau tampil pada saat yang benar
Kau telah rungkaikan perkara yang sebenarnya
Pakailah apa apa sekalipun tetapi coperto tetap menjadi pilihan
menggunakanmu semenjak coperto mulai bangkit dan jatuh
Tiada rasa kecewa ketika menggunakanmu
🌸
Moga tuhan sentiasa mengasihimu walau kadang rasa kecewa dalam hatimu ada untuk membuatkan pengguna sentiasa berpuas hati wahai founder hatiku @blessinghunter94
.
❀
.
. Selamanya #COPERTOLOVERS
#CopertoRaya2017
#OotdRayaCoperto

Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.

inshaallah πŸ’ terima kasih @coperto.attire.
#ootdcopertoraya
#copertoraya2017
#loverscoperto

#throwback Di Hari Raya πŸ’ Kisah ragam bergambar πŸ“±πŸ˜…
.
(Swipe untuk lihat)
.
Gambar 1 - Okey, fefeling posing sorang dengan tudung instant idaman. Tangan maintain tak lepas pegang tudung (tak tahu sejenis habit apa, suka sgt pegang gold metal label tu 😍)
.
Gambar 2 - Eh, kejap. Borak apa lagi tuu.. πŸ€”
.
Gambar 3 - Why so serious sis? πŸ˜…
.
Gambar 4 - Allah, gatal hidung pula. πŸ˜‚
.
Gambar 5 - Okey, Alhtamdulillah senyum pun dua2. ☺️
.
.
Instant Hijab: @bymirasya πŸ‘‘
Couple Casual: @coperto.attire πŸ‘šπŸ‘•
.
.
#TeamRayaPenang
#CopertoRaya2017
#OotdRayaCoperto
#CopertoRayaBarulahRaya
#OOTDBYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahRAYA
#CoupleSetCasualGreyishBlue
#HazelRayaSeries
#Throwback

Senyuman itu tanda keimanan
Senyumlah, Senyumlah, Senyumlah 😊
#CopertoRaya2017 #OotdRayaCoperto

😍
Nak menang duit raya RM100? Jom,sertai contest ini! πŸ˜‰
.
.
πŸ“Œ Jangan private ig anda
πŸ“Œ Pastikan gambar #ootd anda jelas,cantik dan menarik (bukan gambar selfie)
πŸ“Œ Tulis caption yang boleh menarik perhatian founder πŸ˜‰
πŸ“Œ Jangan lupa tag @coperto.attire dan @ds_athirahhusna (untuk pelanggan saya sendiri😘) dan sertakan hastage #OotdCopertoRaya #CopertoRaya2017
πŸ“Œ yang penting anda mesti pakai design dari @coperto.attire sendiri. Yang 100% #original πŸ‘ˆπŸ˜Ž .
.
#Coperto
#CopertoSquad12
#GoodLuck!

😍
Nak menang duit raya RM100? Jom,sertai contest ini! πŸ˜‰
.
.
πŸ“Œ Jangan private ig anda
πŸ“Œ Pastikan gambar #ootd anda jelas,cantik dan menarik (bukan gambar selfie)
πŸ“Œ Tulis caption yang boleh menarik perhatian founder πŸ˜‰
πŸ“Œ Jangan lupa tag @coperto.attire dan @ds_athirahhusna (untuk pelanggan saya sendiri😘) dan sertakan hastage #OotdCopertoRaya #CopertoRaya2017
πŸ“Œ yang penting anda mesti pakai design dari @coperto.attire sendiri. Yang 100% #original πŸ‘ˆπŸ˜Ž .
.
#Coperto
#CopertoSquad12
#GoodLuck!

Orang kata kalau pipi semakin mengembung tandanya dia bahagia?
Ye, saya bahagia, terlebih lebih bahagia di bulan syawal ini πŸ˜†

#CopertoRaya2017 #ootdcopertoraya

Penat au control cun kat belakang tu . Hahah
Nasib nmpak cun sebab pakai khimar @coperto.attire
__
#OotdRayaCoperto
#CopertoRaya2017

Most Popular Instagram Hashtags