#cookiesmurah

MOST RECENT

Trademark sis kalau org suruh tulis2 ni selalunya sis suka guna white chocolate sebagai plate 😊
.
Sbb apa?
Sbb sis tak berapa berkenan sgt dgn icing. So semua kek, brownies sis semuanya based chocolate 😋
.
Oh dan sis tak mahir sgt menulis. Menconteng sis terer la. Hahhaha.
.
Utk order boleh whatsapp team di bawah ya 👇
.
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
or click je kat link bio 💋💋
.
#instafood #brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechunkcookies #bazarpaknil #chocolatechipcookies #chocolatechipcookieswithalmond #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkawin #doorgiftkenduri #cookiessedap #cookiesmurah #kekbuah #kekbuahkukus #kekbuahkukussedapdanmoist

HAPPYNYA MUKA CUST NI❤️❤️❤️
.
Tengok Red Velvet tu, tersusun sedapnyaaaaaa😍😍😍
.
lagi2 masuk dalam mulut, pergh dengan rangup dia, dengan cair kat mulut lagii😍😍❤️❤️🤤🤤
.
Sedap, tak cukup 1 balang tauuu😂😂
.
Korang bila lagi?? tak kan nak tengok orang makan jeee😗😗😗
.
#biskutredvelvet #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgiftbiskut #doorgiftmalaysia #biskutsedap #biskutmurah #cookiesedap #cookiesmurah #cookiesviral #biskutviral #biskutraya2018 #cookiesraya #redvelvetcookies #chocchipcookies #ziplockmurah #ziplockcookies #doorgiftziplock #biskutraya #cookiesraya #biskutchocchip #biskutredvelvet

Akak nak bagi HARGA SALE ni sempena MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Korang nak ke HARGA SALE ni??😱😱
Tapi limited 50 balang sahaja....
.
PRE ORDER tauu, bukan ambik sekarang... bagi masa akak untuk buat korang punya cookies❤️
.
📌📌akak memng buat FRESH2 HOMEMADE BAKERY tauu.... bukan yg simpan2 stock lama2...❤️❤️
.
Korang kalau berminat, bank in dulu untuk booked order, then akak akan settlekan order korang...
.
KOMEN SIKIT, NAK KE TAK NAK HARGA SALE NI??
.
#doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgiftbiskut #doorgiftmalaysia #biskutsedap #biskutmurah #cookiesedap #cookiesmurah #cookiesviral #biskutviral #biskutraya2018 #cookiesraya #redvelvetcookies #chocchipcookies #ziplockmurah #ziplockcookies #doorgiftziplock #biskutraya #cookiesraya #biskutchocchip #biskutredvelvet

Dia mai dahhhhhhh!
Sapa sini peminat tegar CHOCOLATE CHIP COOKIES & DOUBLE CHOCOLATE CHIP COOKIES???
.
Kita ada COMBO MERDEKA baikkkk punyaaa utk uolsss.
.
COMBO MERDEKA 2 :
1 jar Double Chocolate Chip
2 jars Chocolate Chip Cookies
.
Normal Price : RM 72
PROMO : HANYA RM 66 SAHAJA uols.
.
Yg duduk jauh2 tu kita boleh pos ya. Yg duduk dekat boleh self pick up atau COD.
.
Cpt roger theparttimebaker team di nombor tertera di bawah 👇
.
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
or click je kat link bio 💋💋
.
#instafood #brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechunkcookies #bazarpaknil #chocolatechipcookies #chocolatechipcookieswithalmond #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkawin #doorgiftkenduri #cookiessedap #cookiesmurah #kekbuah #kekbuahkukus #kekbuahkukussedapdanmoist

Dia mai dahhhhhhh!
Sapa sini peminat tegar CHOCOLATE CHIP COOKIES & DOUBLE CHOCOLATE CHIP COOKIES???
.
Kita ada COMBO MERDEKA baikkkk punyaaa utk uolsss.
.
COMBO MERDEKA 1 :
2 jars Double Chocolate Chip
1 jar Chocolate Chip Cookies
.
Normal Price : RM 69
PROMO : HANYA RM 63 SAHAJA uols.
.
Yg duduk jauh2 tu kita boleh pos ya. Yg duduk dekat boleh self pick up atau COD.
.
Cpt roger theparttimebaker team di nombor tertera di bawah 👇
.
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
.📲 0145105752 (Zama) / 0136203503 (Nurul)
or click je kat link bio 💋💋
.
#instafood #brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechunkcookies #bazarpaknil #chocolatechipcookies #chocolatechipcookieswithalmond #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkawin #doorgiftkenduri #cookiessedap #cookiesmurah #kekbuah #kekbuahkukus #kekbuahkukussedapdanmoist

Bismillah, ready lagi yah Cookies/Kue Kering Lebaran 🏠Makassar & Kota Bone
Wa📲 085398466490 Makassar 📲 081243446905 Bone
(Isi : 1 toples tinggi full)

Silakan diorder😉

#cookieslebaran #cookiesenak #cookiescantik #cookiesmurah #cookiesbone #cookieswatampone #cookiesmakassar #cakeandcookies #kuelebaran #kuekering #kuenastar #kueselai #kueputrisalju #kuekrispi #kuecoklat #kueenak #kuemurah #kuecookies #jualkue #jualkuekering #jualkuelebaran #kueidulfitri # kueiduladha #kue2018 #cookies2018

Bismillah, ready lagi yah Cookies/Kue Kering Lebaran 🏠Makassar & Kota Bone
Wa📲 085398466490 Makassar 📲 081243446905 Bone
(Isi : 1 toples tinggi full)

Silakan diorder😉

#cookieslebaran #cookiesenak #cookiescantik #cookiesmurah #cookiesbone #cookieswatampone #cookiesmakassar #cakeandcookies #kuelebaran #kuekering #kuenastar #kueselai #kueputrisalju #kuekrispi #kuecoklat #kueenak #kuemurah #kuecookies #jualkue #jualkuekering #jualkuelebaran #kueidulfitri # kueiduladha #kue2018 #cookies2018

Bismillah, ready lagi yah Cookies/Kue Kering Lebaran 🏠Makassar & Kota Bone
Wa📲 085398466490 Makassar 📲 081243446905 Bone
(Isi : 1 toples tinggi full)

Silakan diorder😉

#cookieslebaran #cookiesenak #cookiescantik #cookiesmurah #cookiesbone #cookieswatampone #cookiesmakassar #cakeandcookies #kuelebaran #kuekering #kuenastar #kueselai #kueputrisalju #kuekrispi #kuecoklat #kueenak #kuemurah #kuecookies #jualkue #jualkuekering #jualkuelebaran #kueidulfitri # kueiduladha #kue2018 #cookies2018

Bismillah, ready lagi yah Cookies/Kue Kering Lebaran 🏠Makassar & Kota Bone
Wa📲 085398466490 Makassar 📲 081243446905 Bone
(Isi : 1 toples tinggi full)

Silakan diorder😉

#cookieslebaran #cookiesenak #cookiescantik #cookiesmurah #cookiesbone #cookieswatampone #cookiesmakassar #cakeandcookies #kuelebaran #kuekering #kuenastar #kueselai #kueputrisalju #kuekrispi #kuecoklat #kueenak #kuemurah #kuecookies #jualkue #jualkuekering #jualkuelebaran #kueidulfitri # kueiduladha #kue2018 #cookies2018

Bismillah, ready lagi yah Cookies/Kue Kering Lebaran 🏠Makassar & Kota Bone
Wa📲 085398466490 Makassar 📲 081243446905 Bone
(Isi : 1 toples tinggi full)

Silakan diorder😉

#cookieslebaran #cookiesenak #cookiescantik #cookiesmurah #cookiesbone #cookieswatampone #cookiesmakassar #cakeandcookies #kuelebaran #kuekering #kuenastar #kueselai #kueputrisalju #kuekrispi #kuecoklat #kueenak #kuemurah #kuecookies #jualkue #jualkuekering #jualkuelebaran #kueidulfitri # kueiduladha #kue2018 #cookies2018

Most Popular Instagram Hashtags