[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#convo

208718 posts

TOP POSTS

About today.. #Convo...

Here we go 😩🤫🤭
(@thedarkwhiteknight)

[Part 2] Masa amek asasi Sains UIA tu pulak, pointer/CGPA kena jaga. Kalau U dapat kos medik, farmasi & dentistry, asasi Sains awak kena maintain 3.5 & above. Kalau U dapat kos engineering, sains kesihatan, sains fizik, sains kimia, asasi Sains awak kena maintain 2.5 & above. Kalau U dapat kos nursing, asasi Sains awak kena maintain 2.3 & above.
_
Sebab I dapat sains kesihatan, so asasi Sains I kena maintain 2.5 & above lah. Asasi sains UIA neh pulak, silibus dye susah taw. Tak macam matrikulasi. Plus, asasi Sains UIA ada dua tempoh sama ada setahun @ 2 tahun. I dapat setahun sebab, I pass exam Arab. Yang tak pernah belajar Arab atau tak pass exam Arab memang kena amek asasi Sains UIA tu dua tahun lah sebab depa kena belajar Arab. So agak pack lah jadual kelaz bila amek setahunnnn.
_
Tak ramai yang amek setahun, dalam berbelaz orang je termasuk saya. Dan dalam berbelaz2 orang yang amek asasi sains setahun tu, saya sorang je sains kesihatan. Yang lain semuaaa yang bakal sambung degree Medik, Pharmacy & Dentistry. So, masa asasi Sains neh, I sekelaz dengan budak2 geniuz, budak2 straight A, budak2 yang memang cepat tangkap lah. Seyez memang rendah diri gila taw I told youuu. Yes, akulah yang paling lembab dalam kelaz tu hahahaha (Part 3.... to be continued)
_
#photoshoot #photography #photographers_tr #convo #postconvo #convoshoot #photo #outdoors #outdoor #igers #model #modellife #ootdmalaysia #fashionmodel #fashionista #retouch #retouching #retouchingservices #outdoor #outdoorphotographer #outdoorshooting #model #modellingshoot #modellife #instago #instaless #talesfromthecrypt #sony #sony📷 #sonyphotographer

This years is a golden moment for our famly
Tahniah kakak n abng habis gak study huhuhu
Trima kasih encik google twitter whatapps insta fb google scholar dll teman yg memberi info secara langsung dan x langsung huhuhu 🐒🐒🐒🐒
》》delicious moment♡《《 #kuim
#uia
#utem
#convocation
#convo
#jawarians
#101dream
#1million
#goodluckforthenewjourneylove

Dare to be Decadent for my Vanilla Truffle❤️
.
.
.
Always a pleasure Shugah😘

C
o
n
V
O
.
.
.
Note to self Quetel💡
Master one before two.
Only then will understand that three comes before four and five must follow. VD
Foundation is Key.........Framed📸
#convo #nailtech #nailsbyquetel #convoqsignature #bahamas🇧🇸 #242 #acrylicnails #uglyducklingnails #matte #handpainted #christian #mentor #educator #motivationalcoach #nations #discipline #beauty #fashion #style #love #naillife #glitter #swarovski #jewels #art #striveforgreatness #stayhumble #onlyGOD
Note to self Quetel
Greatness takes Time
If you do it for the likes its gonna discourage you. Do it for the LOVE and PASSION in your heart. VD

Happy Convocation and congrats to all my friends.. lpas nie kite konvo until degree pulak.. #convo #utem #degreelife #4years

Tahniah pd student usim yg konvo pd tahun ni. Pd yg dijadualkan lewat konvo, ada hikmah Tuhan letakkan lg diri di bumi Nilai

Tak lupa juga terima kasih pd mereka yg menggunakan servis kami

Ok da..esok kerja smula mcm biasa hadap mslh rumah tangga..hahahahha

#konvo15usim #usimofficial #usim #yakyakye #anugerahdiraja #usimians #alumniusim #photographer #parttime #vscocam #convo #convocationday #graduasi #padilicious

MOST RECENT

⌚MONT BLANC
.
👉Condition new
👉Battery movement
👉Leather strap
👉Diameter 50mm
👉Gred AAA
👉Warranty 1 months for engine
👉Analogue movement
👉Date function
👉Waterproof (no warranty)
.
📦Free giftbox
.
.
.
💰HARGA :
SM RM65
SS RM70
📮TERMASUK POS
.
.
📱ORDER WHATSAPP :
018-2744502
#MONTBLANC #montblancwatch #jamcouple #jambranded #jamhantaran #romantik #valentine #love #married #couple #dating #hantaran #orangtersayang #hadiah #anniversary #birthday #convo #result

Majlis Kecemerlangan Akademik
SK Bandar Baru Sentul.
24 November 2017
.
Contact and hire us for your Majlis! 😉 ✔️Experienced Photobooth service
✔️Affordable price
✔️Supercun design strip
✔️Friendly service (deal/on site)
✔️Super awesome props (we got more that 100 bubbletalk props/spec/hats for you)
-
Our Price::
3HOUR -RM899
4HOUR- RM999
-
FULL SETUP & UNLIMITED PRINT 😍
Contact us :
0123381424
0123381424
0123381424
.
#farewell #convo #graduasi #convocation #photobooth #photoboothfun #photoboothkl  #photoboothwedding #photoboothevent #photoboothmurah #photoboothpromo #photobooth #photoboothmalaysia #photoboothevent #weddingmalaysia #pengantin #sayajual #sayajualmurah #basarpaknil #onlineshopping  #guestbookcorner #unlimitedprints #birthdayparty #sayajualmurah #viral

[Part 3] Masa sekelaz dengan budak2 pandai tu, aku selalu duduk depan sekali sebelah sorang budak medik neh. Budak tu memang geniuz lah, dah lah hapal Quran. Lepaztu aku roommate dengan budak farmasi yang memang geniuz nak mampuz sebab dye top 15 pelajar terbaik SPM kat Malaysia. Budak medik & budak farmasi tu diorang dua orang je budak UIA yang dapat biasiswa khas drpd Najib. Najib oiiii. Kitorang semua dapat biasiswa drpd kementerian pendidikan ja masa asasi Sains neh.
_
Yes, aku memang bergaul dengan budak2 pandai dan aku memang kuat study sebab stress sekelaz dengan budak bijak masa asasi setahun neh. Stress gila. Padahal kena dapat pointer 2.5 je pun hahaaa. Aku belajar macam nak kena maintain pointer 3.5 pulak masa asasi tu ;D
_
Lepaz dah abez asasi Sains, ada interview. Interview degree sains kesihatan tu lah. Sebab Sains Kesihatan kat UIA ada empat, Dietitics, Optometry, Physiotherapy & Radiology. Kena pilih salah satu. Masa interview dgn UIA tu I kata nak pilih Optometry sebab I suka contact lens hahaaahahah. Pun bolehhh
_
Masa interview tu pulak ada sorang yang interview aku tu tanya, "U punya pointer neh layak utk sambung degree Medik/Farmasi/Pergigian, U tak nak mintak tukar kos ke? U sure nak amek Sains Kesihatan? Tak menyesal ke?" Aku pun balaz, "Ya, saya sure" sebab aku pikir interviewer tu saje nak provoke aku hohoooo. So aku tak pikir sangatlah masa tu. (Part 4...to be continued)
_
#photoshoot #photography #photographers_tr #convo #postconvo #convoshoot #photo #outdoors #outdoor #igers #model #modellife #ootdmalaysia #fashionmodel #fashionista #retouch #retouching #retouchingservices #outdoor #outdoorphotographer #outdoorshooting #model #modellingshoot #modellife #instago #instaless #talesfromthecrypt #sony #sony📷 #sonyphotographer

HAPPY BIRTHDAY THEME .
We Got More Than🎁🎈 800 Design !🎁🎈Welcome Wholesale&Retail 🎀Customer PM Us💕💕
😍 do part time kat rumah,pm kami
😙nak buka kedai balloon ,pm kami
😘nak bagi balloon sayang,pm kami
😗nak bagi suprise sayang,pm kami
kami provide good quality&service
Good Choice👍
Ingat PM Admin 📲0194570617 (NAJWA)
.
🎈95's BALLOON BASED ON PENANG PRAI
🎈WE PROVIDE SERVICE OUT OF PENANG TOO
🎈LOCATION BASED AT :
- KOMPLEKS TASEK GELUGOR LAMA ( Sunnah Food Centre)
#surprisedelivery
#surpriseparty
#surpriseplannerutara
#surprisepartypenang
#surprisemurah
#bouquetferrero
#bouquet
#supportlokal
#belonmurah
#belonborong
#convocation
#convo
#convousm
#birthdaygirl
#birthdayparty
#weddingutara
#weddingphotography
#weddingdecoration
#wedding

Akankah jarak dunia menjadi jarak cinta
Sejauh angin kabarku tak menghampirimu
Lalu setia kau campakkan seperti bunga layu
Dan cinta kau tanam di hamparan hati yang baru
Di sini, tanpa kulihat senyum seringaimu
Tetap kujaga satu cintaku
Meski rindu kemudian larut dalam penantian
Waktu tetap menjaga cinta dan setiaku
#followme #convocation2017 #convo #sabahphotographer #kkcity #kkphotographer #hijabphotography #leicam #ellanglangphotography

HAPPY BIRTHDAY THEME .
We Got More Than🎁🎈 800 Design !🎁🎈Welcome Wholesale&Retail 🎀Customer PM Us💕💕
😍 do part time kat rumah,pm kami
😙nak buka kedai balloon ,pm kami
😘nak bagi balloon sayang,pm kami
😗nak bagi suprise sayang,pm kami
kami provide good quality&service
Good Choice👍
Ingat PM Admin 📲0194570617 (NAJWA)
.
🎈95's BALLOON BASED ON PENANG PRAI
🎈WE PROVIDE SERVICE OUT OF PENANG TOO
🎈LOCATION BASED AT :
- KOMPLEKS TASEK GELUGOR LAMA ( Sunnah Food Centre)
#surprisedelivery
#surpriseparty
#surpriseplannerutara
#surprisepartypenang
#surprisemurah
#bouquetferrero
#bouquet
#supportlokal
#belonmurah
#belonborong
#convocation
#convo
#convousm
#birthdaygirl
#birthdayparty
#weddingutara
#weddingphotography
#weddingdecoration
#wedding

HAPPY BIRTHDAY THEME .
We Got More Than🎁🎈 800 Design !🎁🎈Welcome Wholesale&Retail 🎀Customer PM Us💕💕
😍 do part time kat rumah,pm kami
😙nak buka kedai balloon ,pm kami
😘nak bagi balloon sayang,pm kami
😗nak bagi suprise sayang,pm kami
kami provide good quality&service
Good Choice👍
Ingat PM Admin 📲0194570617 (NAJWA)
.
🎈95's BALLOON BASED ON PENANG PRAI
🎈WE PROVIDE SERVICE OUT OF PENANG TOO
🎈LOCATION BASED AT :
- KOMPLEKS TASEK GELUGOR LAMA ( Sunnah Food Centre)
#surprisedelivery
#surpriseparty
#surpriseplannerutara
#surprisepartypenang
#surprisemurah
#bouquetferrero
#bouquet
#supportlokal
#belonmurah
#belonborong
#convocation
#convo
#convousm
#birthdaygirl
#birthdayparty
#weddingutara
#weddingphotography
#weddingdecoration
#wedding

HAPPY BIRTHDAY THEME .
We Got More Than🎁🎈 800 Design !🎁🎈Welcome Wholesale&Retail 🎀Customer PM Us💕💕
😍 do part time kat rumah,pm kami
😙nak buka kedai balloon ,pm kami
😘nak bagi balloon sayang,pm kami
😗nak bagi suprise sayang,pm kami
kami provide good quality&service
Good Choice👍
Ingat PM Admin 📲0194570617 (NAJWA)
.
🎈95's BALLOON BASED ON PENANG PRAI
🎈WE PROVIDE SERVICE OUT OF PENANG TOO
🎈LOCATION BASED AT :
- KOMPLEKS TASEK GELUGOR LAMA ( Sunnah Food Centre)
#surprisedelivery
#surpriseparty
#surpriseplannerutara
#surprisepartypenang
#surprisemurah
#bouquetferrero
#bouquet
#supportlokal
#belonmurah
#belonborong
#convocation
#convo
#convousm
#birthdaygirl
#birthdayparty
#weddingutara
#weddingphotography
#weddingdecoration
#wedding

HAPPY BIRTHDAY THEME .
We Got More Than🎁🎈 800 Design !🎁🎈Welcome Wholesale&Retail 🎀Customer PM Us💕💕
😍 do part time kat rumah,pm kami
😙nak buka kedai balloon ,pm kami
😘nak bagi balloon sayang,pm kami
😗nak bagi suprise sayang,pm kami
kami provide good quality&service
Good Choice👍
Ingat PM Admin 📲0194570617 (NAJWA)
.
🎈95's BALLOON BASED ON PENANG PRAI
🎈WE PROVIDE SERVICE OUT OF PENANG TOO
🎈LOCATION BASED AT :
- KOMPLEKS TASEK GELUGOR LAMA ( Sunnah Food Centre)
#surprisedelivery
#surpriseparty
#surpriseplannerutara
#surprisepartypenang
#surprisemurah
#bouquetferrero
#bouquet
#supportlokal
#belonmurah
#belonborong
#convocation
#convo
#convousm
#birthdaygirl
#birthdayparty
#weddingutara
#weddingphotography
#weddingdecoration
#wedding

Most Popular Instagram Hashtags