[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#complexionprimer

MOST RECENT

Urban Decay Sale 🎊
#UrbanDeacy #LockDown #TravelDuo #SettingSpray #ComplexionPrimer #Now #Available
Rs 3500
#HouseOfSephora 💕
20 % off (the original price)

▪️Angel Veil, Skin perfecting Primer, oil free by @nyxcosmetics ▪️
:
:
Super silky and light creates a comfortable cushion on your skin to enhance the makeup application.🤩
:
This primer minimizes shine and makes your skin look flawless.
Makes your Makeup last longer.✨
:
Perfect for combination to oily skin.
A very good primer, for a small price.🌸 #samreen #makeuplife #makeup #makeuplover #makeupaddiction #nyxcosmetics #angelveilprimer #primers #makeupobsession #makeupcollection #cosmetics #undiscovered_muas #lahore #islamabad #complexionprimer #nyxprimer #beauty #wakeupandmakeup #skinperfectingprimer

Teniendo yo la piel seca y con algo de poros abiertos en la zona t he tenido que ajustar mi rutina de cuidados y maquillaje varias veces en el último año, y desde diciembre he incorporado algunos productos con los que siento me va muy bien en mi rutina de maquillaje diario, es justo lo que hago cuando quiero lucir fresca durante varias horas, pareciera ser mucho trabajo pero realmente es una rutina fácil y que no amerita mucho tiempo. #livinglavidabeauty@garnierusa #aguamicellar@belifusa #hungarianwateressence
@farsalicare #unicornessence@urbandecaycosmetics #complexionprimer@covergirl #healthyelixir
@lagirlcosmetics
#proconcealer@wetnwildbeauty #hellohalo
@maccosmetics #patrickstarsetpouder

.
URBAN DECAY Optical Illusion Complexion Primer ORIGINAL 🚩Repack Original
Haaa yg ni THE BEST PRIMER AMONG OTHERS!! .. Hat mana ada PORI PORI TERBUKA TU,, toksah nk duk risau ampa, dia bole kasi seal ampa punya pori.. sebab dia ada Blurring Effect utk pores ampa!!! Jadi tak de la makeup ampa tu berminyak macam aiyaqqqq takung lepas ni tau,, sebab primer ni mmg oil control dan long lasting makeup.. Yg best lagi tu kandungan silica nya sedikit dan ada argan oil , roseship , meadaw seed oil sekali dlm kandungan nya.. mmg betul betul beri kelembapan dan anti oksida pada kulit!! Bole guna harian uols!!! 🚩harga MAMPU MILIK SGT!
2ml-harga Rm20 sahaja

Nak order?? Tekan link bawah ni je uols 😉👇🏻👇🏻
www.wasap.my/+60132883768

#MakeUpOriginalRepack
#URBANDECAY #OPTICALILLUSION #COMPLEXIONPRIMER #LongLastingMakeUp
#sayajualkosmetik
#sayajualmakeup
#TeamDsNN

URBAN DECAY Optical Illusion Complexion Primer ORIGINAL 🚩Repack Original
Haaa yg ni THE BEST PRIMER AMONG OTHERS!! .. Hat mana ada PORI PORI TERBUKA TU,, toksah nk duk risau ampa, dia bole kasi seal ampa punya pori.. sebab dia ada Blurring Effect utk pores ampa!!! Jadi tak de la makeup ampa tu berminyak macam aiyaqqqq takung lepas ni tau,, sebab primer ni mmg oil control dan long lasting makeup.. Yg best lagi tu kandungan silica nya sedikit dan ada argan oil , roseship , meadaw seed oil sekali dlm kandungan nya.. mmg betul betul beri kelembapan dan anti oksida pada kulit!! Bole guna harian uols!!! 🚩harga MAMPU MILIK SGT!
2ml-harga Rm20 sahaja

Nak order?? Tekan link bawah ni je uols 😉👇🏻👇🏻
www.wasap.my/+60182760567

#MakeUpOriginalRepack
#URBANDECAY #OPTICALILLUSION #COMPLEXIONPRIMER
#TeamDsNN

Primer of the month 👌
.
.
Creates a porcelain like base that makes pores appear smaller and skin is smoother looking! I love that it's a thick, sticky consistency as it ensures that the foundation sticks and stays put!! No drying and keeps oils away 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
🖤
🖤
🖤
#urbandecay #urbandecaycosmetics #udireland #opticalillusionprimer #udopticalillusionprimer #makeupprimer #primer #opticalillusioncomplexionprimer #complexionprimer #crueltyfreemakeup #nottestedonanimals #opticalblurring #makeupprep #makeupbase #irishblogger #limerickblogger #makeuplove

I need to try it a few more times but for the first time it actually felt nice and made my skin look smooth and filtered after applying foundation. Will update once I try a few more times. I also didn't notice a scent. @urbandecaycosmetics #urbandecaycosmetics #urbandecay #primer #makeup #christmasgift2017 #makeupreview #review #beautyblogger #beautyblog #blending_life_ #highend #highendmakeup #opticalillusion #complexion #complexionprimer #skin #skincare

▪️Angel Veil, skin perfecting primer, oil free by @nyxcosmetics▪️. Super silky, light and fresh formula creates a comfortable cushion on your skin to enhance makeup application 😍. This primer minimizes shine and makes your complexion flawless ✨. it makes your makeup last longer 😉. Perfect for combination to oily skin👌🏻. It’s a very good primer, for a small price 👍🏻. (🇫🇷 TRADUCTION EN COMMENTAIRE 🇫🇷). Merci à ma belle @cl.gm.1 de me l’avoir offert pour mon anniversaire 🙏🏻, c’est une belle découverte, love ma douce ♥️.
#makeup #maquillage #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupobsessed #makeupobsession #makeupcollection #mymakeup #makeuppassion #cosmetics #beauty #beaute #makeupjunkie #picoftheday #primer #complexionprimer #nyx #nyxcosmetics #nyxcosmeticsfrance #nyxprimer #angelveil #skinperfectingprimer

Yang di tengah itu andalan banget #urbandecaydeslick primer ini selain nahan minyak banget dia juga punya sedikit warna yang pas di pake di wajah bikin wajah jadi sedikit lebih cerah 😍 sebelom aku pake primer ini aku pake primer benefit the porefessional tapi mnurut aku de slick ini lebih bagus dari yang itu 🙄 sebotol panjang ini isinya full n cuma perlu 3 pump untuk semuka #complexionprimer harganya 500 an but its worth every penny 😁
Yang kiri #maybellinefitmefoundation foundie yang hitzzz banget di indo, botol kaca tapi tanpa pump, tekstur nya agak encer, pas dipake di muka enak sih, gak lengket, gak gatel, daya covernya medium, perlu conceler untuk menutupi bekas jerawat, bikin wajah matte sekitar 5 jam, harganya murah di kisaran 100an 😁
Yang kanan #maybellinefitmepowder pasangannya yang kiri, bedak compact begini tuh lebih enak buat dibawa bawa karna gak ada resiko tumpah seperti bedak tabur, harganya juga sekitar 100an 😁
#reviewjujur #honestreview #maybellineindonesia #urbandecayindonesia #drugstoremakeup #makeuplife #makeupfun #makeuptime #makeuptalk #makeupporn #makeupphotography #makeuphobby #fitmefoundation #urbandecayprimer

Most Popular Instagram Hashtags