#companytrip

MOST RECENT

Cable Car

#CompanyTrip

旧地重游
风景依旧
人事已非
#companytrip
#mycafe
#onleave

☘️☘️☘️☘️☘️
.
Kami menyediakan pakej-pakej percutian dalam dan luar negara. .
Pakej kami sesuai dengan Group trip, Company trip, & Student trip.
.
Pakej yg kami sediakan mix trip dan private trip.
.
Pada yang berminat nak buat booking/details untuk pakej @ tiket yang kami tawarkan,

Kami available di whatsapp/telegram.
.
013-8702412 : Fieza
010-9306531 : Syeila
.
#freelancetravelagent #trustedtravelagent #trustedagent #bahterakembaraholidays #gotours #goldencoral #grouptrip #companytrip #honeymoon #studenttrip #solotrip #booking #bookingsavailable #booking #pakejmurah #pakejcameron #pakejpulauperhentian #tripmurah #tiketmurah #tripmurah #hatyai #singaporetrip2018 #pakejsingapore #pakejjogja #pakejkrabi #pakejkrabibkh #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejmalaysia

☘️☘️☘️☘️☘️
.
Kami menyediakan pakej-pakej percutian dalam dan luar negara. .
Pakej kami sesuai dengan Group trip, Company trip, & Student trip.
.
Pakej yg kami sediakan mix trip dan private trip.
.
Pada yang berminat nak buat booking/details untuk pakej @ tiket yang kami tawarkan,

Kami available di whatsapp/telegram.
.
013-8702412 : Fieza
010-9306531 : Syeila
.
#freelancetravelagent #trustedtravelagent #trustedagent #bahterakembaraholidays #gotours #goldencoral #grouptrip #companytrip #honeymoon #studenttrip #solotrip #booking #bookingsavailable #booking #pakejmurah #pakejcameron #pakejpulauperhentian #tripmurah #tiketmurah #tripmurah #hatyai #singaporetrip2018 #pakejsingapore #pakejjogja #pakejkrabi #pakejkrabibkh #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejmalaysia

☘️☘️☘️☘️☘️
.
Kami menyediakan pakej-pakej percutian dalam dan luar negara. .
Pakej kami sesuai dengan Group trip, Company trip, & Student trip.
.
Pakej yg kami sediakan mix trip dan private trip.
.
Pada yang berminat nak buat booking/details untuk pakej @ tiket yang kami tawarkan,

Kami available di whatsapp/telegram.
.
013-8702412 : Fieza
010-9306531 : Syeila
.
#freelancetravelagent #trustedtravelagent #trustedagent #bahterakembaraholidays #gotours #goldencoral #grouptrip #companytrip #honeymoon #studenttrip #solotrip #booking #bookingsavailable #booking #pakejmurah #pakejcameron #pakejpulauperhentian #tripmurah #tiketmurah #tripmurah #hatyai #singaporetrip2018 #pakejsingapore #pakejjogja #pakejkrabi #pakejkrabibkh #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejmalaysia

Ba Na Hill

#CompanyTrip

Happiness comes from the simplest thing #companytrip #phuquocisland

TerimaKasih kerana berminat boleh tinggalkan no telefon atau whatsapp sy di link http://www.wasap.my/601128942286/saya_nak
.
Deposit booking serendah Rm70 shj.
.
Follow @geng_jom_travel
Follow @geng_jom_travel
Follow @geng_jom_travel
.
Untuk pakej percutian dan content yang menarik.

#BahteraKembaraHolidays
#PakejTravelMurah #travelmurah #pakejmurah #tripmurah #holidaymurah #travellog #travelholic #travel #funtrip #familytrip #companytrip #studenttrip #privatetrip #vacation #GengJomTravel #jombercuti #BestDealsHolidayPackages #TeamBahteraKembaraHolidays
#travelbuddies #pakejsingapore

DENGAN DEPOSIT RM100 PUN KORANG DAH BOLEH BERCUTI DI PULAU PERHENTIAN ! 😍😍😍😍😍😱😱😱😱😱 Kenapa nak pening , fikir budget berapa yg korang akan habiskan untuk bercutian korang🤗

Jgn risau kami ade menyediakan PAKEJ DAYTRIP supaya korang boleh terokai dalam laut biru yg jernih dan tersangatlah cantik😍 Pakej daytrip ni sangat sesuai untuk mereka yg nak BERJIMAT😊

TUNGGU APE LAGI , JOM BOOKING SEKARANG??
.
Whatsapp: http://www.wasap.my/601128942286 untuk pertanyaan dan booking. .
#BahteraKembaraHolidays #teamainmata #teambahterakembaraholidays #PakejTravelMurah #travelmurah #pakejmurah #CameronHighland #pakejpulauperhentian #singapore #uss #daytrip #holidaymurah #travellog #jomjalan #familytrip #companytrip #studenttrip #privatetrip #GengJomTravel #jombercuti #pulaumalaysia #kakitravel #kawantravel #kakijalan #kakipulau #cuticutihujungminggu #cuticutimalaysia #studentUni #studentpunmampu #jomcuti

Ready for Bana Hill

#CompanyTrip

It's not hard to enjoy the Bahamas. A Sunshine Kit doesn't hurt either though. ☀️🏖

Ade tak yg nak follow adik ni petik strawberry...
Fresh lg tau...lawa je tengok warna strawberry merah memikat...haha
.
Alang2 da petik kat cameron ni, kasi penuh la bakul tu...suka ye adik petik buah 😀😀
.
Siapa nk follow trip ke cameron highland, wasap je k...harga cuma rm125 shj tau 😍😍
www.wasap.my/60172108321 (ramlah)
.

#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
#pakejpercutianbajet #pakejmurah #jommelancong #kakicuti #travelover #bff #family #companytrip #triphujungminggu #backpackers #jomtravel #cuticuti #cucimata #holidays #jalanjalancarimakan #shopping #strawberry #bestie

• 就让我休息几天好吗? •
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#relax
#travel
#companytrip
#stressfree

*TRIP REUNION INDONESIA KE SINGAPORE*
.
Hi...kami ada buat trip untuk warga indonesia sahaja ke Singapore...Sesiapa shj yg berasal dari seberang boleh la join trip kami ni
.
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
#pakejpercutianbajet #pakejmurah #jommelancong #kakicuti #travelover #bff #family #companytrip #triphujungminggu #backpackers #jomtravel #cuticuti #cucimata #holidays #jalanjalancarimakan #shopping #indonesia #indonesiantrip #bestie #singaporetrip #lovetravel

Most Popular Instagram Hashtags