#compactpowdersugarbelle

MOST RECENT

Tentu ada kalangan kite yg lebih prefer lipstick kan? ha ni Sugarbelle pun ada lipstick especially yang suka warna red mcm ni. korang suka matte ke moist? jangan risau dua2 ade tau.
.
sis kalo lipstick suke yg moist jadi sis pilih Code Hang Li Po. kalo yg suke matte boleh pilih mahsuri. yg atas tu Hang lipo yg bwh Mahsuri
.
RM49 je .nmpk elegant gitu.
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist #teaminns

dah ade serum ni memang penyelamat tau. umur 25 an dan keatas digalakkan pakai serum tau.
.
walaupun kulit dah sedia cantik kene mencegah.kalo jeragat dah ada susah nk hilang tau.
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist #teaminns

Assalamualaikum 🧕
.
Team Sugarbelle sangat faham masalah utama anda bila nak makeup iaitu Eyebrow kan? Ramai DM kami minta team kami keluarkan produk untuk eyebrow yang sangat user friendly terutama bagi mereka yang baru mencuba untuk membuat kening.
.
Ciri-ciri Eyebrow dari Sugarbelle ini ialah:
✅Mata pensil jenis auto iaitu hanya pusing sahaja untuk mengeluarkan mata celak tersebut.
✅Kualiti Eyebrow yang sangat “pigmented”.
✅Dilengkapi sekali dengan berus yang tahan dan berkualiti bagi memudahkan teknik “brush & mix”
✅Mudah digunakan dan mudah untuk membentuk kening terutama bagi mereka yang baru belajar membentuk kening kerana diameter batang pensil mengikut tangan wanita Asia.
.
Kebaikan Eyebrow Auto Pencil with Brush ialah:
✅Bebas racun Paraben.
✅Celak yang tahan lama sehingga 24 jam dan tidak hilang atau pudar walaupun berpeluh.
✅Sangat sesuai untuk kulit jenis berminyak & kerap berpeluh.
✅Namun begitu ia tetap mesra wudhuk apabila disapu dan digosok dengan air sahaja maka ia akan hilang tanpa menggunakan sabun.
.
RM45 sahaja ❤
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist #teaminns

SUGARBELLE COMPACT POWDER

Hari nie nk perkenalkan compect powder yg tersangat lah best sbb dia ada SPF 30 taw!!! Ape kelebihannya; .
😍Dapat menjaga kesihatan kulit.
😍Mencegah kulit dari sinaran matahari.
😍Menyerap nutrisi untuk kulit.
😍Menjaga kulit daripada radiasi sinar ultraviolet
😍Menjadikan kulit lebih lembab.
😍Mencegah kulit kering.

Jgn lupa dapatkan compact powder SUGARBELLE 2way cake foundation😍

Dm/whatsapp 0193078601
#sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #compactpowdersugarbelle#sugarbellecompactpowder

Anda ada masalah berikut?
.😔 Ketiak hitam .😔 Eye bag 🐼 .😔 Kulit lutut dan bukulali keras dan mati
😔 Kulit lutut dan bukulali hitam
😔 Kulit muka penuh dengan parut jerawat
😔 Kulit muka kering dan kusam
😔 Kulit belakang badan berdaki dan berjerawat

Haaa jangan risau darlings! Sugarbelle Coffee Scrub boleh selesaikan semua masalah diatas 👆
Hanya scrubkan di bahagian kulit bermasalah secara konsisten 3 kali seminggu maka kulit akan bersih, cerah dan terawat!
.
🤗Lakukan 3x seminggu untuk mendapatkan hasil yang berkesan
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist #teaminns

Kebaikan PEEL OFF GOLD MASK SUGARBELLE:
.
✅PARABEN-FREE
✅Menanggalkan sel kulit mati.
✅Menanggalkan whiteheads.
✅Menanggalkan blackheads.
✅Memudarkan parut jerawat
✅Mencerahkan kulit
✅Memperbaharui sel kulit
✅Mengecilkan liang pori yang besar
.
📲 Whatsapp +60195244105
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod
#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbellerawang #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers
#coffeescrubsugarbelle  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic #aroma #scrub #sugarbellelovers #makeupartist #teaminns
#sugarbelle
#DrugStoreCosmetics
#halalcosmetics
#GoldMask
#peeloffgoldmask

MATTIFYING VELVET COMPACT POWDER
.
.
✅2 Way Cake
✅Hasil sapuan seperti velvet powder
✅Kemasan compact powder yang tidak berminyak
✅Sapuan jenis Full Coverage
✅Sangat sesuai untuk kulit jenis berminyak.
✅Bebas racun Paraben
.
compact powder sugarbelle ada SPF30 tau! Apa kelebihan SPF30 ni ya?
.
🔥Mencegah kulit daripada sinaran UV matahari yang merbahaya
🔥Mencegah kulit daripada kering yang menjadi penyebab kulit menggelupas
.
Boleh jadikan ia sebagai foundation hanya dengan basahkan sponge dan sapu compact powder tersebut di kulit muka. Hasilnya kulit anda seperti memakai velvet powder!
.
Mattifying Velvel Compact Powder dikeluarkan dalam 2 tona yang sesuai untuk kulit wanita Malaysia:
1. Code Natural
2. Code Light
.
.
#sugarbellemuar #sugarbellebatupahat #sugarbellecosmetic
#compactpowdersugarbelle

Most Popular Instagram Hashtags