#combo

MOST RECENT

bagi tambahan FREE GIFT 😍 *beauty blender atau kite selalu panggil beauty sponge* ni 1pcs utk setiap belian *Combo 3 item* hanie Product ye
#combo
Seperti kat gambar bawah ni ,
Hanie cleaser
Hanie serum
Hanie foundation
Free : *Pen Perfume + sampul raya + beauty blender *

Tapi Free gift sampul raya & beauty blender ni limited tau uols..akan Habis bila bila masa shaja
Ehh jangan geram-geram gigit bibir tu. Jika rusuk sampai dah bergetar, boleh lah masuk meminang set Combo Hanie ni. Nak pm boleh, nak dial terus nombor hati hakak pun boleh. Hik hik.
.
www.wasap.my/60146314553/HanieCombo

✨Match made in heaven✨- swipe away tinder Coz @chaibakersblr we have a 🔥perfect match each time 🌸every time 🌼with our combos that are hotter than the ☀️!! .
.
.
#tinder #matchmadeinheaven #chaibakers #chailove #chailovers #liveforcoffee #coffeeholic #tealover #tea #combo #foodie

💀Вот это треееешак😨😱😲🙊😯
🔞Лучшие комбо подборки смотри на канале⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆
#combovine#combo#vine#vines#fail#комбо#вайны#вайн#прыжокспарашютом#упал#упала#trap#trapmusic

Amazing Green reprints!

Battlebond is already good enough and it just keeps giving.

Both Seedborn Muse and Greater Good haven't had reprints for awhile so this set is great for new EDH players.

Of course there's also Doubling Season, though even with Support and Warrior tokens in the set I don't think it warrants being a Mythic no matter what they show. Possibly another unfortunate shift due to the secondary market price. At least it isn't a Modern card like Chalice of the Void and Ensnaring Bridge.

C'mon WotC show us what other tricks you have hiding in Battlebond!

#mtg #magic #magicthegathering #nerd #nerds #foil #mtgfoil #collectable #collectables #mtgcommunity #mtgaddicts #wizardsofthecoast #tcg #cardgame #tradingcards #cardgames #wotc #edh #duelcommander #commander #combo #modern #standard #vintage #legacy #spoilers #spoiler

Постановка ну сотку%%🐯👏👌
В стиле Гостмейна▶💀👻👹😨😯🙈🙊😎◀
🔞Лучшие комбо подборки смотри на канале⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆
#combovine#combo#vine#vines#fail#комбо#вайны#вайн#прыжокспарашютом#упал#упала#trap#trapmusic

🔥 ITEM HOT HIT ĐỐN TIM CỦA #TIEM_12 🔥
Em yếm hoạ tiết hoa nhí siêu xinh khiến chiếc váy trở nên bắt mắt và không hề nhàm chán 😉
Mix với #tshirt #somi hay mặc mỗi yếm đều xinh nha ☺️
Giá #160k/set bao gồm #phôngtrắng + #yếm quá ư là rẻ cho việc sở hữu #combo thần thánh này 😎
Dr cho Tiệm để đặt hàng nhé ❤️

DENGAN NILAI RM99 ,KENAPA COMBO RAYA INI SANGAT BERBALOI?

Combinasi #combo ini sangat sesuai di bawa #travel kerana boleh di bancuh sahaja dengan air panas

Dan yang paling jimat, hanya spend RM99, cukup stock anak selama dekat sebulan. 🤩🤩🤩 Tambahan lagi, di musim raya, boleh rehat masak #makananbaby. Sebab mommies dah grab yang senang untuk disediakan.

Jom kita lihat berapa kali feeding blh bagi baby:

1) instant brown rice:
10-12 kali makan

Bancuh dengan air panas dan masukkan sedikit #serbuksayur dan juga #serbukbilis/#serbukayam

2) #mixcereal ( di dalam mix cereal, sudah ada sayur):
10-12 kali makan

Boleh dibancuh dengan air panas sahaja
Campur sedikit serbuk bilis
3) #barley plain
8-10 kali makan

Boleh dibancuh dengan air panas sahaja dengan serbuk sayur dan serbuk bilis/ayam

4) tambahan #free 2 sachet plain cereal

Untuk anak yang tidak makan banyak, 1 sachet, boleh di bancuh untuk dua kali makan

Jadi anggaran untuk dua sachet ini adalah 2-4 kali makan

5) serbuk sayur

Serbuk sayur dalam bekas yg mudah untuk di bawa ke mana sahaja

6) serbuk bilis/ayam

Hanya guna satu sudu kecil sahaja.
Anggaran penggunaan boleh tahan selama 1-2 bulan

simpan dalam peti ais,jika ingin bawa travel, bawa portion yang ingin di bawa sahaja,selebihnya tinggal dalam peti. Serbuk ayam /bilis tiada bahan pengawet. Jadi perlu disimpan dengan betul

7) #babycookies
24/25 pcs

Boleh juga dijadikan breakfast. Bancuh dengan air panas/susu
Boleh jadikan kudapan anak
Nak raya kan? Anak anak pun ada biskut raya 😍

8) bekas simpanan untuk semua set travel #raya

Semua set tadi kita dah siap susun dalam box simpanan. Boleh terus bawa makanan anak dengan gembira !! 😍😍 9) #sampulraya #izliyahkitchenhomemadebabyfood yang comel

10) set kalas sudu dan garfu/ mangkuk

Berbaloi kan mommies?
Rugi tak grab cepat cepat taw

Утренней красоты Вам в ленту😊😍
Тренеруй тело,береги душу😌😉
На видео наша рыжуля @nastya_ginger_ 😘
#magadan #zeffirpd👑❤ #polesport #pole #sport #polecombo #mgdn #combo #poledancemagadan

#likeforfollow#combo#comment ” દોસ્ત તારી ગેરહાજરી એટલે ”ફીલ” .. અને તારી હાજરી એટલે ”મહેફિલ” …! “

Most Popular Instagram Hashtags