#collagensoap

28603 posts

TOP POSTS

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP
Whitening Beauty Soap diformulasikan khusus untuk pembersihan dan pemutihan kulit wajah. memberikan kelembaban dan kelembutan kulit tanpa menyebabkan kekeringan pada kulit. Penggunaan yang teratur akan menghasilkan wajah yang bersih, cantik dan berseri.

Cara Penggunaan: Basahi wajah dengan air dan kemudian gosok merata di wajah dengan sabun Collagen Whitening Beauty Soap hingga berbusa. Biarkan selama 3 menit. Bersihkan dengan air kemudian keringkan dengan handuk yang lembut

harga --10.000--
Wa 08981127886
Bbm D45AD0E2
Line @ichiolshop (pake @ ya)

#sabuncollagen #collagensoap #collagensabun #sabuncollagenmurah

BEKAS PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR LAH ! 😱😱😱
.
Best betul COLLAGEN SOAP dari Nurraysa ni dapat merawat jerawat,jeragat, dan kecilkan liang pori pada wajah 😊
.
Selain itu ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
.
So korang dah try ke? Kalau belum jom try, whatsapp admin ke 013 6665554 untuk order tau !
.
#collagensoap
#nurraysa
#teamnurraysa

Alhamdulillah!

Sebelum ke kelasss, kita kasi terbang dahuluu barang customer & dropship!!.. Kenapa ramai yang beli sabun kolagen Nurraysa?? Sebabbbb bebas dari bahan kimia, melembutkan kulit anda,
membantu mengurangkan kesan jerawat, dan banyakkkk lagi!..
InnShaaAllah dengan izinnya😊.. Promosi hingga 31 Ogos sahaja!. Harga Asal: RM70!

Harga promosi:
❌RM70
❌RM50
❌RM30

Nak tau?
Whatsapp abamm terus
016-9759765

#nurraysabeauty #collagensoap

Bismillah
Mau review product lokal yang bagus nih

Sabun OriFresh Rice milk & collagen

Makasi yaa darlink @euis_sda
Sabunnya enak dipakai dear

Ga mahal. Awetttt. lama banget abisnyaa

Efeknya kulit terasa lebih halus dan bersih.
Juga keliatan lebih Cerah,
dan satu lagii , wanginya enak ga nusuk (secara hidungku rewel sm wangi2an)

Yiuk yang mau nyobain bisa pesan di sini :
@euis_sda

Maaf kelamaan reviewnya
BarokAllah dear
Semangat yaaaaa

#supportproduklokal
#ricemilksoap #collagensoap

TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI : 🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
Hubungi Lyana segera di talian 0197574756
.
#Collagensoap
#nurraysabeauty

SABUN KOLAGEN:
TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI : 🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
Hubungi kami segera di talian
www.wasap.my/60173468674 effa
Silakan SHARE.
.
#Collagensoap
#nurraysahq

Sabun penghapus jerawat ... goooooo awayyyyy jerawat .. Dan menaikkan seri wajah #collagensoap rm 35 Beli loose #korangtakkanmenyesal nanti kekza bg voucher untuk followers yg 10 Terawal untuk dpt kan Sabun ini Dgn harga rm30 promosi Hingga 30 September
Agent Yg berminat hubungi 0187785456

TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI MERDEKA: 🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
Hubungi kami segera

http://www.wasap.my/+60137640499
#Collagensoap

MOST RECENT

Sabun Primadona .. Kulit wajah bermasalah ?? Hempaskan sana dengan 3 sabun ini .. Cap cip cup yang mana sabun kalian ?
#Sabun_TTO : hempaskan jerawat parah
#sabun_collagen : hempaskan wajah kusam
#facial_scrub : hempaskan komedo mbandel

Info pemesan chat aja yuks
WA 085776834514
Bbm. D72ED696
Fb. Eka sri winanti msijakartatimur
#ekasriwinanti #kedaibiosprayjakarta #sabunttomsi #Collagensoap #facialscrubmsi

BEKAS PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR LAH ! 😱😱😱
.
Best betul COLLAGEN SOAP dari Nurraysa ni dapat merawat jerawat,jeragat, dan kecilkan liang pori pada wajah 😊
.
Selain itu ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
.
So korang dah try ke? Kalau belum jom try, whatsapp 0194716315 .
Silakan SHARE dengan kawan-kawan ye.
.
#collagensoap
#nurraysa
#teamnurraysa
#MERDEKASALESNURRAYSA
#agentNurraysa_pdgSerai_sgPetani_Kulim

BEKAS PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR LAH ! 😱😱😱
.
Best betul COLLAGEN SOAP dari Nurraysa ni dapat merawat jerawat,jeragat, dan kecilkan liang pori pada wajah 😊
.
Selain itu ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
.
So korang dah try ke? Kalau belum jom try, whatsapp sis 012-6494019 untuk order tau !
atau

walk-in ke CikNina Vendor Boutique
.
Silakan SHARE dengan kawan-kawan ye.
.
#collagensoap
#nurraysabeauty
#agentnurraysabukitberuntung
#raishabeautyhealthcare
#vendorcikninaboutique

PMC (Pure Marine Collagen)
.
APA ITU KOLAGEN?
Kolagen adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia dan keberadaannya kurang lebih mencapai 30dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Kolagen sangat dibutuhkan untuk pembentukan sel kulit baru dan proses penurunan produksi kolagen biasanya terjadi mulai usia 25 tahun. Ketika produksi kolagen mulai menurun maka timbul penuaan, muncul garis garis halus dan kerutan
.
MENGAPA PMC?
Karena PMC adalah rumput laut grade AAA yg merupakan salah satu sumber mineral & kolagen terbaik didunia. PMC dikemas dlm bentuk jelly utk memudahkan dikonsumsi harian & pemakaian luar (masker, lotion) PMC ini 100pure alami & halal tanpa campuran bahan kimia apapun
.
MANFAAT PMC :
-Memperbaiki kerusakan kulit
-Meningkatkan imunitas tubuh
-Membantu melangsingkan badan
-Anti Oksidan tinggi
-Menunda proses penuaan kulit
-Memperbaiki masalah kewanitaan
-Melegakan syndrome menopause
-Mencegah osteoporosis
-Membantu penyembuhan penyakit jantung
-Mencegah penyakit otot & saraf
-Mencegah pertumbuhan cancer/kanker
-Meningkatkan kehidupan seks
-Mencerahkan kulit & mengurangi pigmentasi
-Menyembuhkan luka bakar
-Mengatasi segala penyakit kulit
-Membantu proses detoksifikasi
-Membantu penyembuhan jerawat
-Menguatkan & memadatkan tulang
-Menyuburkan rambut rontok
-Pelembab kulit & rambut kering/pecah2
-Sangat baik utk pertumbuhan tulang anak
-Meningkatkan kecerdasan otak anak
.
CARA PAKAI :
1.) Bersihkan wajah lalu PMC dpt dijadikan masker
2.) Bisa dijadikan lotion malam/pagi (dibalur ke seluruh tubuh yg sakit)
3.) Ambil 1-2 sendok makan sebelum tidur dan sesaat setelah bangun tidur
.
VERY RECOMMENDED KARENA COLLAGEN DIBUTUHKAN SELAMA HIDUP
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#collagen
#collagendrink
#collagene
#collageny
#collagen10000
#collagenyplus
#collagenmurah
#collagenplus
#collagensoap
#collageny8300

❤AURANUR COLLAGEN SOAP ❤

Ini satu2 nya sabun yang mampu buang racun kimia dari kulit
U oll yang suka tukar2 produk ..sebelum nk tukar ke produk lain pakai sabun ni ... Di perbuat dari Jus Delima & Habatussauda
Mampu meremaja kan kulit u oll!

Buih lembut tau ...Tak keringkan kulit ..best gilerrrrr !

Kulit rasa lembut je lepas pakai ... Tapi ia mudah cair tau ,,kerat kecik2 bior jimat .. Tahu tak sabun yg cepat cair ni adalah salah satu ciri SABUN TIADA KIMIA ok !

50gram

Rm25 sm Rm30ss
Tidak Termasuk Kos Pos

http://Www.wasap.my/60102725949

#junnarjuna
#junnarjunateam
#junnarjunaproduk
#produkmuslim
#jamukampung
#usahawan #usahawansurirumah
#surirumah
#cikgu #kelabcikgu
#kisahrumahtangga
#tv3 #rtm #neelofa #jualanonline
#lazada #jomsinggah #spamalaysia #zumbamalaysia #nakkurus #nakcantik #mudahterhibur
#founder #followig #reviewig #blogger #collagensoap #auranur #auranurcollagensoap

BEKAS PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR LAH ! 😱😱😱
.
Best betul COLLAGEN SOAP dari Nurraysa ni dapat merawat jerawat,jeragat, dan kecilkan liang pori pada wajah 😊
.
Selain itu ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
.
So korang dah try ke? Kalau belum jom try, whatsapp admin ke 013 6665554 untuk order tau !
.
#collagensoap
#nurraysa
#teamnurraysa

MSI ION SILVER
Rp 25.000/pch

SEGUDANG MANFAAT SILVER ION MSI :
✔ Mengatasi Jerawat (mengempes dg cepat)
✔ Membantu memudarkan Bekas jerawat
✔ Membantu Mengatasi kulit berminyak
✔ Mengatasi masalah Kulit kusam menjadi cerah
✔ Membantu menghilangkan Flek di wajah
✔ Memelihara kelembaban kulit
✔ Membantu Menyembuhkan Herpes
✔ Efektif membantu mengecilkan pori-pori wajah
✔ Membantu mengurangi garis keriput
✔ Mampu menjaga kesehatan rambut
✔ Mengurangi iritasi krim perawatan kimiawi
✔ Membantu membuat wajah makin lembut dan kenyal
✔ Membantu menyembuhkan gatal bibir karena alergi lipstick
✔ Membantu mengatasi biang keringat (anak & dewasa)
✔ Membantu mengencangkan kulit wajah
✔ Mampu memberi perlindungan dari sinar matahari
✔ Menyamarkan mata panda
✔ Membantu mengurangi mata minus dan katarak
✔ Mengurangi peradangan kulit
✔ Memberi efek kesegaran bagi kulit
✔ Membantu mencegah penuaan dini
✔ Berfungsi sebagai sumber anti oxidant
✔ Bermanfaat menghilangkan keputihan dan bau tak sedap pada miss V
✔ Mampu menyembuhkan gigitan tomcat
✔ Menyembuhkan Nyeri Sariawan
✔ Menyembuhkan Nyeri sakit gigi
✔ Membantu menyembuhkan Kadas
✔ Mempercepat penyembuhan bengkak disengat lebah
✔ Menyembuhkan gatal dan bentol2 alergi
✔ Menyembuhkan Biduran
✔ Mengurangi Ruam popok pd bayi
✔ Mampu mengurangi Bau ketiak
✔ Menghilangkan Bau kaki
✔ Membantu menghilangkan Bau mulut
✔ Bermanfaat menyembuhkan Sakit tenggorokan
✔ Mencegah melepuh dan panas ketika terjadi luka bakar.
✔ Menyembuhkan Luka Sayat dan Robek akibat benda tajam / kecelakaan.
✔ Menyembuhkan Sakit Gigi
✔ Menyembuhkan Sakit Maag dan Diare (keracunan)
.
.
#msibiospray #msibiospraymurah #msi #bisnismsi #bisnismlm #biospray #biospraymsi #biospraymurah #biosprayasli #biosprayori #biosprayoriginal #collagensoap #fruitserum #fruitserummsi #testimonibiospray #glutavit #glutavitmsi #bisnisonline #bisnismurah #membermsi #detoxslim #detoxslimmsi #magicdropmsi #silverionmsi #facialscrubmsi #honeykidsmsi #fitogreenmsi #naturgo

بودرة الكولاجين تحفز انتاج الجلد للكولاجين والذي يساعد في المحافظة على صحة و نضارة الشعر، البشرة و الاظافر، كما يساهم في الحفاظ على صحة العظام.

طريقة الاستخدام: تذاب ملعقة من البودر مع كوب ماء او عصير برتقال .. تؤخذ على معدة خالية (قبل الأكل)
.
.
السعر 10 دينار 💕💕

حبوب الكولاجين تحفز انتاج الجلد للكولاجين والذي يساعد في المحافظة على صحة و نضارة الشعر، البشرة و الاظافر، كما يساهم في الحفاظ على صحة العظام.

طريقة الاستخدام: 3 حبات مرتين في اليوم قبل الأكل .
.
تحتوي العلبة على250 حبة

السعر 10 دينار

SABUN KOLAGEN TRANSPARAN dapat membersihkan kulit tubuh sekaligus melembabkannya, sehingga kulit tubuh menjadi bersih dan terasa lembut serta kulit tampak lebih bercahaya setiap hari, meremajakan kulit, menghaluskan kulit yang sudah kering dan kusam, menjadikan kulit lebih putih, mengurangi iritasi pada kulit yang sensitif.

SABUN KOLAGEN TRANSPARAN dapat digunakan untuk membersihkan wajah, dapat membantu memudarkan flek hitam pada wajah, meningkatkan daya elastisitas kulit, membantu proses pembentukan kulit, menjadikan kulit yang kenyal, kencang, indah dan halus, serta bisa mengobati penyakit pada kulit seperti panu, kurap, koreng dan penyakit kulit yang disebabkan oleh bakteri.

Gunakan Sabun Transparan Kolagen HPAI setiap mandi, untuk hasil yang lebih sempurna

Rp 25.000

#sabungatal #gatalgatal #panu #kurap #bekascacarair #bekaslukahilang #flekhitambekasjerawat #flekhitam #collagensoap #sabunwajah #produkkecantikanhalal #sabunkolagen #kolagenhpai #mengencangkankulitwajah #halalmarthpai #stokishpaisidoarjo #hpaijember #hpaipekalongan #hpaisukoharjo #hpairogojampibanyuwangi #hpaibanyuwangi #hpaipasuruan #hpaitulungagung #hpaimadiun #hpaingawi #stokishpaimadiun #stokishpaisurabaya #bisnishalal #hnihpai

SABUN KOLAGEN TRANSPARAN dapat membersihkan kulit tubuh sekaligus melembabkannya, sehingga kulit tubuh menjadi bersih dan terasa lembut serta kulit tampak lebih bercahaya setiap hari, meremajakan kulit, menghaluskan kulit yang sudah kering dan kusam, menjadikan kulit lebih putih, mengurangi iritasi pada kulit yang sensitif.

SABUN KOLAGEN TRANSPARAN dapat digunakan untuk membersihkan wajah, dapat membantu memudarkan flek hitam pada wajah, meningkatkan daya elastisitas kulit, membantu proses pembentukan kulit, menjadikan kulit yang kenyal, kencang, indah dan halus, serta bisa mengobati penyakit pada kulit seperti panu, kurap, koreng dan penyakit kulit yang disebabkan oleh bakteri.

Gunakan Sabun Transparan Kolagen HPAI setiap mandi, untuk hasil yang lebih sempurna

Rp 25.000

#sabungatal #gatalgatal #panu #kurap #bekascacarair #bekaslukahilang #flekhitambekasjerawat #flekhitam #collagensoap #sabunwajah #produkkecantikanhalal #sabunkolagen #kolagenhpai #mengencangkankulitwajah #halalmarthpai #stokishpaisidoarjo #hpaijember #hpaipekalongan #hpaisukoharjo #hpairogojampibanyuwangi #hpaibanyuwangi #hpaipasuruan #hpaitulungagung #hpaimadiun #hpaingawi #stokishpaimadiun #stokishpaisurabaya #bisnishalal #hnihpai

#Repost 🌹TESTIMONY
SABUN KOLAGEN🌹

Ulfa oktaviyanti , id : 401351.ID01
Testimony :
Alhamdulillah atas izin Allah , sudah 3 hari memakai rutin sabun kolagen, membuat wajah lebih lembab, kenyal , karena kulit wajah saya cenderung kering, komedo pun berkurang, gatal2 kulit di kaki pun juga hilang, ada luka akibat gigitan nyamuk jg hilang ,, 🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐 Rp 25.000

Dapatkan harga khusu untuk member HPAI

#usb_hc_HPAI #obat #obatgatal #obatgatalherbal #obatgatalgatal #sabunherbalkolagen #sabun #sabunherbal #sabunwajah #sabunkolagen #sabuncollagen #collagen #collagenmask #collagensoap #collagenph #kolagenmurni #kolagenhalal #kolagenhalaldanalami #kolagenhpai #hpai #hpaindonesia #hpaisurabaya #halalmarthpai #stokishpaisurabaya #thibunnabawi #halalnetwork #sabunkolagen #sabunkolagenhpai #sabunjerawat #thibunnabawi

Senangnya dalam hatii kulit Sekarang tak meragam langsung ~ sekarang ni sejak pakai #KhumaeraMoistSkin, memang tak de dah masalah jerawat, kulit berparut, kulit kusam, tak bermaya semua tu!
.
Tak rugi tau jadi pengguna #Khumaera Memang korang senang hati je lepas ni 😘 Kulit pun peloles melelehh lepas ni 😍
:
:
Jom Jiha Share tips untuk Uolss Putih cepat2 jom 💋
:
.
.
FAST RESPOND :
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
- .
#glutafairyoriginal #Khumaera #GlutafairyKhumaera #fairysoaporiginal #whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairyorginal #glutafairygebugebas #peewit #kdoll #kdollskincare #fairysoap #loffattah #ilofayou
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #sabunmuka #sabungluta #glutafairygebugebas #glutafairy
#sayajualglutafairy #glutafairyorginal
#vitamincmurah

.
Guna sabun jadi wajah glowing macam ni, tak perlu skincare mahal-mahal pun , paling best tanpa bahan kimia berbahaya, 1 family boleh guna termasuk baby.

Sekarang ada promosi diskaun tau 😊😊 #DropshipAna ☎️ 013-519 7287
#NadiaLegacy
#NurraysaBeauty
#CollagenSoap

Alhamdulillah done COD malam tadi. Magic Eyeliner+ Collagen Soap Nurraysa 🙆🙆 Eyeliner dia on point tau! Rugi tak cuba 😋
Sabun boleh guna dkt badan sekali tau!
Yang penting bebas bahan kimia yang berbahaya! 😚
Nak order? Klik num on bio! 🙆💞 #NurraysaBeauty
#collagensoap
#eyelinernurraysa
#love

.
.
Sabun MSI Ada 3 Pilihan'nya yachhh Mom, Sista & Brow...😉😉😉 .
.
.1.#sabunSCRUB
Scrub berfungsi utk Menghilangkan Flex Hitam, Mengangkat sel2 Kulit Mati, Mengecilkan pori2 dan Mengeluarkan Komedo.

2. #sabunCOLLAGEN
Mencerahkan Wajah, Menghilangkan Kulit Kusam & Menutrisi Kulit Wajah.

3. #sabunTTO
Sabun Anti Bakterial Cocok untk Kulit yg Sensitive, Membasmi Kuman yg Menempel di Wajah, Mengilangkan Jerawat meradang, Menyegarkan Wajah dengan sensasi mint

Butuh bantuan milih sabun apa yang cocok untuk kamu WA aja ya 087874569085 karena di situlah kamu bisa konsultasi dan mendapatkan perawatan yang kamu butuhkan

#collagensoap
#ttosoap
#facialscrub
#facial
#sabunwajah
#sabunbebasdetergent
#sabuncucimuka
#facialwash
#jerawat
#komedo
#kulitputih
#kulitkusam
#skincare

Most Popular Instagram Hashtags