#collagenshaklee

27110 posts

TOP POSTS

Misi CANTIk GOJES Sebelum Raya!
.
Kakak-kanak adik-adik makcik-makcik nak cantik before raya meh cuba Shaklee Collagen Powder.
Apa yang best sgt dengan #collagenshaklee ?
Ni mai baca kelebihan ⬇
.
💜Anti penuaan - mengecilkan liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan mengurangkan garis halus .
💜Mengembalikan keanjalan kulit - menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut
💜Meningkatkan pergerakan - menyokong kesihatan sendi dan tulang
💜Menyubur - menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar
💜Menegang - membantu menegang dan menganjalkan payudara dan punggung
💜Mencerah - mengurangkan pigmentasi, jeragat dan tona kulit tidak sekata
💜Melembap - Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering dan rasa gatal
.
Effectnya memang superb beb. Meh grab before licin. Jom cantik bersama smaa dipagi raya ☺️
.
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#shaklee
Nornieda bt Dahalan
0164148480

Khas untuk mereka yang nak kulit glowing, yang nak hilangkan kedutan wajah, yang nak tegangkan kulit, yang nak luka cepat sembuh lepas bersalin.. Nak sihat dan kulit cantik tak?

Haa..meh telan COLLAGEN POWDER ni! 😍

Kesn seawal 3 hari tau.. Nak tau lagi details boleh whatsapp Nur ye..😉 whatsapp 📲 Nur 0132904342

#collagenShaklee
#SetAwetMudaShaklee
#SetKulitCantikShaklee

COLLAGEN SHAKLEE
AWAS! INI BUKAN COLLAGEN BIASA. Anda wajib tahu apa keistimewaan Shaklee collagen powder (SCP) ini dan kenapa SCP antara kolagen yang terbaik.?
Keistimewan:
1. Mengandungi 4000mg RSS ccollagen iaitu daripada sisik ikan merah, sejenis kolagen tuken dan bermutu tinggi
2. Sangat rendah dalam berat molekul (1000 dalton) dan ia mudah diserao oleh tubuh
3. Membantu meningkatkan sintesis collagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Antara ramuan SCP:
1. Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
2. Ekstrak Pfafia (menjadikan kulit lembap, lembut, licin)
3. Ekastin dari collagen ikan (kulit menjadi tegang)
4. Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
5. Vitamin B (membebaskan tenaga untuk hasilkan collagen)
6. Lactobacillus Acidophilus (tingkatkan penyerapan kolagen dalam tubuh)
#shakleeipoh #collagenshaklee

Collagen jenama Shaklee yang paling best ☺️☺️☺️
.
Rata rata customer yang cuba collagen shaklee akan cakap "dah bermacam collagen saya cuba. Tapi collagen jenama Shaklee memang paling best "
.
Diperbuat dari sisik ikan merah yang tahan tekanan dan lasak ✅
.
Diperbuat secara haluss untuk maksimakan penyerapan ✅
.
Jadinya orang makan nampak kesan selaju 2 minggu
.
No more kulit sunburn , kusam , pori pori terbuka ! Yang ada cuma kulit cerah , kulit halis , gebu , anjal
.
Lets age gracefully ! Repair our skin . Jangan tunggu lama lama buat apa
.
Kang makin teruk kulit ! Raya semua cantik , kita ?? Start early . Masih belum terlambat
.
@hani_shakleejb
019.757.0664
#shakleejb #hanishakleejb #shakleejohor #collagenshaklee #vitaminshaklee

Ada 2 masa terbaik untuk ambik Collagen taw. Awal pagi sebelum makan atau sebelum tidur. Kira closing sebelum tidur. Ingat tidur, ingat collagen. Bangun pagi sentuh pipi sendiri..wow weii. Mau jatuh chenta 😍 pada kulit sendiri 😘😘.
-
Hasil usaha yang konsisten. Ujian klinikal yang Shaklee dah buat. Rasai perbezaan yang wow pada kulit selepas 14 hari. 😍. Ini saya tak claim sembarangan tau. Memang Shaklee bagi result test. -
-
Anda wajib tahu apa keistimewaan Collagen Powder Shaklee ni dan kenapa SCP antara Kolagen yg Terbaik ? -
Jom Baca ! .
.
----------------------------------------------
KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER .
-----------------------------------------------
🌺 Mengandungi 4,000mg RSS Collagen iaitu dari Sisik Ikan Merah proprietari, sejenih collagen tulen dan bermutu tinggi.
🌺 Sangat rendah dalam berat molekular (1,000 Dalton) dan ia mudah diserap oleh tubuh .
🌺 Membantu meningkatkan sintesis collagen pada lapisan dermis dengan berkesan
.
.
📌 Antara ramuan SCP lain ialah . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✒ Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi) .
✒ Ekstrak Pfaffia (menjadikan kulit lembat, lembut, licin) .
✒ Elastin daripada Collagen Ikan (kulit menjadi tegang) .
✒ Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen) .
✒ Vitamin B (membebaskan tenaga utk hasilkan collagen) .
✒ Ekstrak Kekerang (melincirkan pergerakan sendi) .
✒ Lactobacillus Acidophilus (meningkatkan penyerapan collagen) .
.
.
Nak kulit tegang, glowing ?
.
📲 Whatsapp IFTIFAL- 019-2721316 .
.
.
#surihatimrpilot #collagenshaklee #codshakleeshahalam #shakleeshahalam
#kulittegang #shakleemalaysia
#shaklee #shaklee

PUASA?? TAK JADI HALANGAN NAK AKTIF!!
.
.
Dengan SET PUASA SHAKLEE..dah tak ada LEMBIK2 LUTUT petang2 time puasa..naik tangga pun TAK ADA MASALAH..TAK ADA LETIH2 LENGUH2 tau..
.
.
Yang ada gastrik pun boleh tak ada gastrik time puasa..sebab SET PUASA nie juga boleh bantu elak gastrik..
Best ke best??
.
.
Whatsapp +60145454579
Whatsapp +60145454579
Whatsapp +60145454579
.
.
#terapiinstagram #meletop #like4like #viral #unisza #umt #ukm #uitm #setcantik #setkurus #setdetoks #collagenshaklee #flawless #espshaklee #vivixshaklee #omegaguard #setkanak #setkanser #shakleeterengganu #shakleejerteh #promoshaklee #joinshaklee #daftarshaklee #johor #sideincomemalaysia #sabah #sarawak #singapura #brunei

.
KEMBALI MUDA DENGAN KOLAGEN SHAKLEE
.
Bagaimana boleh dikatakan kolagen shaklee mengandungi kesemua khasiat yang kita perlukan untuk anti ageing?
.
Meh Jun share keistimewaannya.
.
1. Mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.
.
2. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
.
3. Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
.
4. Lazimnya kalau kita beli kolagen, kolagen jelah kita dapat kan? Tapi berbeza dengan Shaklee ye..Shaklee Collagen Powder turut memberikan PENGHIDRATAN (MOIST), KEANJALAN (ELASTIN), DAN ANTIOKSIDAN.
.
SCP dilengkapi dengan asid hidraulik yang dapat mengekalkan kelembapan kulit.1 gram asid ini boleh menahan sebanyak 6 Liter air. How cool is that?
.
5. Kolagen ikan, kerang-kerangan dan bakteria Lactobacillus acidophilus pula memberikan kesan elastik yang menakjubkan. Ianya mengekalkan keanjalan kulit tegang, boleh melantun apabila dicubit..Kehadiran bakteria baik ni turut membantu dalam penyerapan unggul!
.
6. Ekstrak kulit kerangan: mengandungi glukosamina sbg pelincir bg sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidak selesaan mata.
.
Ada yang nak cuba Collagen Shaklee ni, wasap Jun untuk best price. 😊
.
Junaidah Marni
016-2202565
.
#collagenshaklee #collagenshakleemurah #awetmuda #setkecantikan #flawless #glowing #antiageing #shaklee

Assalamualaikum...
.
.
.
Kedai Vitamin Shakleebangiasnida buka hari hari ya. Terima order hari hari juga. .
.
.
Antara set set Shaklee yang ada permintaan:
-Set Cantik
-Set Resdung
-Set Subur@Set Cuba Hamil
-Set Hamil
-Set Pantang
.
.
.
Hubungi saya lekas untuk order dan konsultasi ya untuk awak awak...PRICE??? SPECIALLLLLL
.
.
Asnida
0132798982
.
#sethamil
#sethamilshaklee #performancedrinkshaklee #vitaminshaklee #vitaleashaklee #vitamincplusshaklee #ostematrixshaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee#mealshakeshaklee#espshaklee #nutriferonshaklee #nutriwhiteshaklee #omegaguardshaklee #collagenshaklee #glacomplexshaklee#vitaminecomplexshaklee#vivixshaklee#chinchshakeshaklee#lecithinshaklee#vitaminshaklee#shakleemurah

Banyak manfaatnya Shaklee Collagen Powder ni. Ni adalah antaranya: »»Mengembalikan keanjalan kulit
»»Meningkatan kelembapan kulit
»»Mengelakkan kulit kering
»»Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
»»Menegangkan payudara dan punggung
»»Anti-penuaan
»»Mengurangkan kedutan
»»Mengecilkan lubang pori-pori di wajah
»»Mengurangkan 'eye bag'
»»Meningkatan kecergasan tubuh badan
»»Memberikan kesuburan rambut

Banyaknya!

Tapi ada bukti ianya berkesan.

Ujian klinikal ke atas Shaklee Collagen Powder membuktikan 71% pengguna mempunyai tesktur kulit yang lebih gebu selepas mengggunakannya selama 8 minggu berturut-turut »»69% peningkatan terhadap kelembapan kulit
»»75% peningkatan terhadap kelicinan kulit
»»90% peningkatan terhadap keserian wajah dan kulit
»»80% pengurangan kedutan diwajah .
cepat-cepat dapatkan SCP ni.. stock sgt2 terhad tau..
.
0179037550
.aima_shaklee

#collagenshaklee
#cantiksihat
#flawless
#setkecantikanshaklee

MOST RECENT

NAK CANTIK DIHARI RAYA 😍😍
.
.
Jom try Collagen Powder Shaklee.. Kesan nye sangat2 best tau..👍👍
.
Collagen Powder merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit, kesannye kulit jadi lebih anjal tanpa "kedut"
.
.
ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN POWDER:
.
♥Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
♥Memelihara kelembapan kulit
♥Mengecutkan jerawat
♥Menghilangkan jeragat
♥Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
♥Menguatkan otot dan tulang
♥Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
♥Membantu hati dalam proses detoksifikasi
♥Memelihara kelenturan sendi
♥Mengurangkan keradangan (inflammation)
♥Mengatasi masalah sukar tidur
♥Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Mana nak order? Jom wassap Dhya (Free Consultation)
0162679284 😃😃
.
.
.
#shaklee_lifecare #shaklee_lifecarebydhyadyah #jomsihat #jomcantik #kulitjerawat #kulitkering #parutmuka #collagenshaklee #shakleepetalingjaya #shakleetamanmedan #raya2k17

NAK CANTIK DIHARI RAYA 😍😍
.
.
Jom try Collagen Powder Shaklee.. Kesan nye sangat2 best tau..👍👍
.
Collagen Powder merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit, kesannye kulit jadi lebih anjal tanpa "kedut"
.
.
ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN POWDER:
.
♥Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
♥Memelihara kelembapan kulit
♥Mengecutkan jerawat
♥Menghilangkan jeragat
♥Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
♥Menguatkan otot dan tulang
♥Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
♥Membantu hati dalam proses detoksifikasi
♥Memelihara kelenturan sendi
♥Mengurangkan keradangan (inflammation)
♥Mengatasi masalah sukar tidur
♥Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Mana nak order? Jom wassap Dhya (Free Consultation)
0162679284 😃😃
.
.
.
#shaklee_lifecare #shaklee_lifecarebydhyadyah #jomsihat #jomcantik #kulitjerawat #kulitkering #parutmuka #collagenshaklee #shakleepetalingjaya #shakleetamanmedan #raya2k17

GASTRIK TERUK??
TAK PERLU PONTENG PUASA LAGI!!
.
.
Dengan adanya SET PUASA SHAKLEE sudah terbukti dapat membantu Anda menjalani ibadah puasa dengan JAYANYA..TAK PERLU LAGI PONTENG2 PUASA semata2 terkena GASTRIK😉
.
.
INSHAALLAH PUASA PENUH BULAN RAMADHAN nie tau💖
.
.
Whatsapp +60145454579
Whatsapp +60145454579
Whatsapp +60145454579
.
.
#terapiinstagram #meletop #like4like #viral #unisza #umt #ukm #uitm #setcantik #setkurus #setdetoks #collagenshaklee #flawless #espshaklee #vivixshaklee #omegaguard #setkanak #setkanser #shakleeterengganu #shakleejerteh #promoshaklee #joinshaklee #daftarshaklee #johor #sideincomemalaysia #sabah #sarawak #singapura #brunei

.
Parut hilang, muka semakin juicy2 Hanya dgn 4 SACHETS COLLGEN
.
Testimoni dari pengguna collagen shaklee..alhamdulillah collagen shaklee terbukti berkesan..
.
Dgn 4 sachets collagen dh nampak kesan.. parut jerawat atau jeragat dah hilang, luka cepat kering dan yg paling best kulit juicy dan moist2 gitu..
.
Uols patut try ok, harga dia berbaloi dgn kualiti.. utk mengatasi parut, muka berlubang kesan jerawat2 lama, kulit kusam, tone kulit tak sekata dan jerawat batu...selamat + berkesan + halal..👍
.
Jom cantik dgn collagen shaklee.. mesti puas hati lah..
.
Erin
017-4997752
.
#nakcantik #naksihat #nakcergas #nakawetmuda #nakputih #nakkurus #nakkurusbadan #collagenpowder #collagenshakleemurah #collagenshaklee #shaklee #collagen #collagenpowdershaklee #collagen #ubatmukalubang #shaklee #shakleesubangjaya #shakleesubang #shakleeusj #shakleeusjsubangjaya #shakleesubangparade

Selamat Menyambut Ramadhan dearies!!!
.

Hopefully Ramadhan kali ni lebih baik dan penuh bermakna buat korang semua.. .

In Sha Allah.... :-)
.
.
psst,,, Memandangkan aima masih bf si anas, so aima da prepare siap2 stock ESP shaklee tuk sahur besok sbg milkbooster, sekaligus akan beri aima tenaga sepanjang berpuasa.. .
.
Bagi korang yang malas nk sahur yg "berat2", korang boleh sgt la amik ESP nih... Pasti korang tak lembik lesu & mengantuk..
.

aima_shaklee
0179037550

#kulacakes
#kuantan
#shaklee
#espshaklee
#natural
#shakleemilkbooster
#setanaksihatshaklee
#setmilkboostershaklee
#setkanakkanakshaklee
#anaklemahantibodi
#kanakkanaksihat
#mealshakes
#omegaguard
#vitaleachlidren
#collagenshaklee
#cantiksihat
#flawless

PUASA?? TAK JADI HALANGAN NAK AKTIF!!
.
.
Dengan SET PUASA SHAKLEE..dah tak ada LEMBIK2 LUTUT petang2 time puasa..naik tangga pun TAK ADA MASALAH..TAK ADA LETIH2 LENGUH2 tau..
.
.
Yang ada gastrik pun boleh tak ada gastrik time puasa..sebab SET PUASA nie juga boleh bantu elak gastrik..
Best ke best??
.
.
Whatsapp +60145454579
Whatsapp +60145454579
Whatsapp +60145454579
.
.
#terapiinstagram #meletop #like4like #viral #unisza #umt #ukm #uitm #setcantik #setkurus #setdetoks #collagenshaklee #flawless #espshaklee #vivixshaklee #omegaguard #setkanak #setkanser #shakleeterengganu #shakleejerteh #promoshaklee #joinshaklee #daftarshaklee #johor #sideincomemalaysia #sabah #sarawak #singapura #brunei

.
Jika amalkan betul betul, hasilnya memang lumayan! Anda akan perasan perubahan pada tekstur kulit. Yang paling nampak pada muka lah kan. Ini antara testimoni pengguna yang telah amalkan Shaklee Collagen Powder.
.
Nampakkan sebelumnya ada pigmentasi, kulit kusam dan nampak kasar. Tapi selepas itu tona kulit lebih sekata, lebih gebu dan halus! Bintik bintik hitam pun sudah tiada lagi.
.
Meh Jun nak sharekan kenapa anda perlu consume Collagen shaklee
.
❤️Anti Penuaan ~ Mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan.
.
❤️Menghidratkan ~ MELEMBABKAN kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka.
.
❤️Mengembalikan Keanjalan Kulit ~ Meningkatkan KETEGANGAN KULIT, KEANJALAN dan KELEMBUTAN.
.
❤️Melicinkan ~ Meningkatkan KELEMBUTAN dan KELICINAN kulit.
.
❤️Menyubur ~ Menggalakkan kuku yang kuat, RAMBUT yang TEBAL dan BERSINAR.
.
❤️Mencerah ~ Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.
.
❤️Menegang ~ Membantu MENEGANG dan MENGANJALKAN PAYUDARA.
.
Pada yang nak try consume Collagen Shaklee ni, wasap Jun untuk best price ye 😊
.
Junaidah Marni
016-2202566
.
#collagenshaklee #collagenshakleemurah #awetmuda #setkecantikan #flawless #glowing #antiageing #shaklee

COLLAGEN SHAKLEE

AWAS! INI BUKAN COLLAGEN BIASA. Anda wajib tahu apa keistimewaan Shaklee collagen powder (SCP) ini dan kenapa SCP antara kolagen yang terbaik.?
Keistimewan:
1. Mengandungi 4000mg RSS ccollagen iaitu daripada sisik ikan merah, sejenis kolagen tuken dan bermutu tinggi
2. Sangat rendah dalam berat molekul (1000 dalton) dan ia mudah diserao oleh tubuh
3. Membantu meningkatkan sintesis collagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Antara ramuan SCP:
1. Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
2. Ekstrak Pfafia (menjadikan kulit lembap, lembut, licin)
3. Ekastin dari collagen ikan (kulit menjadi tegang)
4. Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
5. Vitamin B (membebaskan tenaga untuk hasilkan collagen)
6. Lactobacillus Acidophilus (tingkatkan penyerapan kolagen dalam tubuh)
#shaklee #collagenshaklee

Berminat? Pm MezAmin 8655915

DULU KUSAM KINI BERSERI 💖
.
Ini naked face kak inat tau
.
Yes! You read it right! .
Takda mekap pun tapi nmpk mcm pakai foundation kan?
.
Nak tmbh seri tepek lipstick je
.
Menjimatkan masa hehe. Nak kulit cm kak inat? JOM whatsapp kita .
018.216.4766 .
#tipscantik #collagenshaklee #shakleeselangor #shakleeselayang #shakleegombak #shaklee #shakleemurah #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpudar #parutjerawatpudar

KEYAKINAN KINI SEMAKIN BERTAMBAH! .
Dulu bila jerawat penuh muka, insecure je rasa. Skrg dah berseri seri.
.
Nak tak kulit mcmni utk raya nnt?
.
Meh Pm kita ok? 018.216.4776 🌹
.
#shakleegombak #shakleeselayang #shakleeselangor #collagenshaklee #tipscantik #shaklee #shakleemurah #jerawatbatu #jerawatkecut

STAY HYDRATED THIS FASTING
.
Kalau perasan sejak akhir2 ni cuaca sangat panas😣😥
.
Kadang2 bergelen-gelen air pon tak cukup😥
.
Tambah pulak esok dah start puasa, lagi la kita kena concern untuk terus hydrate, tak ada la lemau ja kan😁
.
So, untuk stay hydrate sepanjang hari...insyaa allah boleh consume PERFORMANCE DRINK ni😉
.
Kelebihan performance drink 👉Sebagai minuman isotonik
👉Menyeimbangkan elektrolit dlm badan bg mencegah dehydrate
👉membekalkan 3 jenis karbohidrat
.
.
Psst😚😚 sampai 1/6 nadia ada ada buat promotion sempena #promosiharigaji
& #promosiramadhan untuk semua produk by shaklee
.
Boleh whatsapp/DM nadia untuk dapatkan FREE CONSULTATION & BEST PRICE😃

Your trusted SID
Nadiasukri
0194092011

SET RAMADHAN
.
Yeah!!!esok dah start puasa🙌
.
Dah ready??bukan setakat mental ja tau, fizikal pon haruslah ready😉
.
Mesti antara kita2 dok pikir nak makan apa untuk sahur, kalau boleh nak simple yg boleh...betul tak??😃
.
Ha....senang ja, tak payah susah2 nak pikir
.
Just bancuh ja ESP, MEAL SHAKE & PERFORMANCE, insyaa allah badan kita tak la lemau sepanjang puasa😉
.
Antara set2 ramadhan yg ada

1. Bajet
👉ESP

2. Hot deal
👉ESP & PERFORMANCE DRINK

3. Full set
👉ESP, MEAL SHAKE & PERFORMANCE DRINK
.
Pssr😚😚 sampai 1/6 ni naadia ada buat promotion sempena #promosiharigaji & # promosiramadhan
.
Boleh whatsapp/DM nadia untuk dapatkan BEST PRICE & FREE CONSULTATION😁

Your trusted SID
Nadiasukri
0194092011

Penangan Collagen Powder ni memang terbaik!
.
Ada yang sekotak dah flawess muka! .
Kenapa? Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik. .
.
Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi.
.
ANTARA KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER: . .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Whatsapp: 013-5707812 (Gee)
.
#collagenshaklee #shakleecollagenpowder #collagenpowder #setkecantikan #flawless #pontian #shakleejohor #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleebrunei #ShakleeMalaysia #testimonishakleebygee #sayajualshaklee .

Esok dah masuk Ramadhan. Bila bulan puasa ni nak nak bila hari pertama puasa tu, memang akan rasa menduga sungguh kan nak tunggu sampai waktu berbuka.
.
Jadi saya nak share solution untuk masalah you all especially bagi mereka yang bekerja, tak kisah lah kerja ofis ke atau kerja luar, yang selalu kena travel sana sini, work at home mom and housewife pun sama, semuanya perlukan lebih energy untuk kekal aktif dan cergas semasa berpuasa nanti.
.
Saya list kan antara hot supplement untuk persediaan berpuasa nanti, sekali dengan fungsi masing masing. Preggie mommies and breastfeed mommies pon boleh consume juga tau!
.
You will feel the difference 👍🏻
Bila badan rasa lebih bertenaga, insyaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna.
.
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee boleh terus hubungi saya ok.
.
Terima kasih atas sokongan anda 😊
.
✨Aina Akhbar
☎️ 018 - 203 3009
✨Your Trusted SID
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee #sayajualShaklee #shaklee #shakleeampang #shakleemenaraambank #shakleeambank #shakleeklcc #shakleeLRT #shakleebatu9 #shakleesuntex #shakleecheras #codshaklee #shakleecod #nutriwhite #nutriwhiteshaklee
#sethamilshaklee #setberpantangshaklee
#setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #cinchshaklee

Esok dah masuk Ramadhan. Bila bulan puasa ni nak nak bila hari pertama puasa tu, memang akan rasa menduga sungguh kan nak tunggu sampai waktu berbuka.
.
Jadi saya nak share solution untuk masalah you all especially bagi mereka yang bekerja, tak kisah lah kerja ofis ke atau kerja luar, yang selalu kena travel sana sini, work at home mom and housewife pun sama, semuanya perlukan lebih energy untuk kekal aktif dan cergas semasa berpuasa nanti.
.
Saya list kan antara hot supplement untuk persediaan berpuasa nanti, sekali dengan fungsi masing masing. Preggie mommies and breastfeed mommies pon boleh consume juga tau!
.
You will feel the difference 👍🏻
Bila badan rasa lebih bertenaga, insyaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna.
.
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee boleh terus hubungi saya ok.
.
Terima kasih atas sokongan anda 😊
.
✨Aina Akhbar
☎️ 018 - 203 3009
✨Your Trusted SID
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee #sayajualShaklee #shaklee #shakleeampang #shakleemenaraambank #shakleeambank #shakleeklcc #shakleeLRT #shakleebatu9 #shakleesuntex #shakleecheras #codshaklee #shakleecod #nutriwhite #nutriwhiteshaklee
#sethamilshaklee #setberpantangshaklee
#setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #cinchshaklee

Esok dah masuk Ramadhan. Bila bulan puasa ni nak nak bila hari pertama puasa tu, memang akan rasa menduga sungguh kan nak tunggu sampai waktu berbuka.
.
Jadi saya nak share solution untuk masalah you all especially bagi mereka yang bekerja, tak kisah lah kerja ofis ke atau kerja luar, yang selalu kena travel sana sini, work at home mom and housewife pun sama, semuanya perlukan lebih energy untuk kekal aktif dan cergas semasa berpuasa nanti.
.
Saya list kan antara hot supplement untuk persediaan berpuasa nanti, sekali dengan fungsi masing masing. Preggie mommies and breastfeed mommies pon boleh consume juga tau!
.
You will feel the difference 👍🏻
Bila badan rasa lebih bertenaga, insyaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna.
.
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee boleh terus hubungi saya ok.
.
Terima kasih atas sokongan anda 😊
.
✨Aina Akhbar
☎️ 018 - 203 3009
✨Your Trusted SID
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee #sayajualShaklee #shaklee #shakleeampang #shakleemenaraambank #shakleeambank #shakleeklcc #shakleeLRT #shakleebatu9 #shakleesuntex #shakleecheras #codshaklee #shakleecod #nutriwhite #nutriwhiteshaklee
#sethamilshaklee #setberpantangshaklee
#setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #cinchshaklee

.⠀
.⠀
TUA DAN PENUAAN⠀
.⠀
Sesungguhnya kita tidak dapat elak daripada menjadi tua. ⠀
.⠀
Namun, kita boleh elak diri daripada nampak tua..⠀
.⠀
Meh meh whatsap.dm.pm. untuk dapat harga suweet muweeet Collagen Powder Shaklee .⠀
.⠀
Raya is just around the corner uols. ⠀
.⠀
Fina Nawawi⠀
012.538.9844⠀
.⠀
#collagen⠀⠀
#kolagen⠀⠀
#collagenshaklee⠀⠀
#kolagenshaklee⠀⠀
#collagenputrajaya⠀⠀
#kolagenputrajaya⠀⠀
#shaklee⠀⠀
#shakleeputrajaya⠀⠀
#shakleecyberjaya⠀⠀
#codputrajaya⠀⠀
#codcyberjaya⠀⠀
#cantik⠀⠀
#flawless⠀⠀
#gebu⠀⠀
#antiaging

NAK MUKA LICIN, COLLAGEN JGN TINGGAL, PAGI2..
.
Collagen Powder senang sgt, campur je dlm favourite drink you alls, cth juice oren atau milo koyak 1 sachet collagen tuang je dlm air uols.. .
.
Kacau sampai larut n minum! Lps 4 sachet super-duper Gorgeous.. lubang2 dkt muka tu confirm hilang.. jerawat kecut serta merta.. kulit muka tegang, anjal, dan ahhhh mulusss...
.
InsyaAllah if uols dh start Collagen Powder ni dgn consistent, lps ni kulit dh xkan ada lg cela dan tak pyh lagi nak make up tebal2 utk cover pori-pori tu..
.
Tak caya? Kena try dulu lah.. best best best sgt..collagen shaklee antara collagen yg the best..👍
.
MezAmin
+6738655915
.
#nakcantik #naksihat #nakcergas #nakawetmuda #nakputih #nakkurus #nakkurusbadan #collagenpowder #collagen #collagenshaklee #shaklee

Most Popular Instagram Hashtags