#collagenshaklee

33112 posts

TOP POSTS

RUTIN SETIAP MALAM 💆🏻
.
.
✅ 1 sudu teh VIVIX
.
.
✅ 1 sachet Collagen
.
.
Ada orang spend berpuluh ribu untuk dapatkan effect anti-ageing tu 😱💸
.
.
Ye lah, pergi cucuk sana sini, laser treatment lagi
.
.
I tak payah semua tu. Buang duit je. Baik minum VIVIX and Collagen 👍🏻
.
.
Kita rawat dari dalam, bukan setakat luaran 😉
.
.
Walaupun perjalanan jauh lagi
.
.
At least I dah mula 💪🏻
.
.
Apa nak buat? Shake shake saja k! 😎
.
.
#VIVIX #collagenshaklee

.
COLLAGEN POWDER SHAKLEE RATU SEGALA KECANTIKAN .
.
Ada masalah ni ke? .
❗PARUT BERLUBANG?
❗PARUT DEGIL? .
❗KULIT KUSAM?
❗LIANG PORI BESAR?

WAJIB cuba collagen powder ni!! Antara kebaikan Collagen Powder : .
💝️memelihara ketegangan & keanjalan kulit.
💝️memelihara kelembapan kulit.
💝️mengecutkan jerawat.
💝menghilangkan jeragat.
💝menyokong baik pulih tisu kecederaan otot dan tulang.
💝️menguatkan otot dan tulang.
💝mengatasi masalah rambut & ️membantu pertumbuhan rambut baru.
💝️membantu hati dalam proces detoksifikasi.
💝️memelihara kelenturan sendi.
💝️mengurangkan keradangan inflammation.
💝mengatasi masalah sukar tidur.
💝memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protien pada saraf.

Jom wasap dapatkn harga special 😀

www.wasap.my/60129116952

#collagenpowdershaklee
#collagenshaklee
#shakleeeffects
#collagen

❤️PURE COLLAGEN LAKU KERASSSS !!!
.
Collagen powder ni power tau sebab dia pure collagen . :
Collagen shaklee bukan dari serbuk campuran selepas tu letak perisa epal , blackcurrant semua tu .
Nak tau collagen shaklee pure 4000mg collagen , 4000mg bukan sikit tau !
.
sebab tue effect kalau nak cantik sangat cepatttt tau .
Korang pernah nampak orang yang muka jerawat dan berlubang ? Macam kawah tu , terbaik sangat guna collagen shaklee konsisten dia dapat tutup semula kawah tu .

Customer bagi feedback 🌟Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan 🌟tona kulit sekata 🌟Parut hitam jerawat pudar 🌟Lubang kawah jerawat terkambus 🌟PORI muka tertutup
🌟Blackhead dan whitehead berkurang
🌟Rambut tak gugur banyak dan ada baby hair
🌟Perut tegang semula selepas bersalin 🌟kulit muka jadi anjal
🌟Luka jahitan lepas bersalin sembuh cepat 🌟Buntut up , buah dada tak jatuh ke perut bagi orang yang baru lepas beranak 🌟Nampak macam pakai bedak walaupun tak pakai .
.
Ini suplemen WAJIB untuk wanita !
Orang selepas beranak tak sama dengan sebelumnya .
tapi percayalah segala boleh berubah , basically apa yg ditarik graviti boleh naik semula dengan collagen .
.
Order dan pertanyaan
Boleh terus whatsapp .
SYA
011-31702273
@sya_vitaminbeauty

Khas untuk mereka yang nak kulit glowing, yang nak hilangkan kedutan wajah, yang nak tegangkan kulit, yang nak luka cepat sembuh lepas bersalin.. Nak sihat dan kulit cantik tak?

Haa..meh telan COLLAGEN POWDER ni! 😍

Kesn seawal 3 hari tau.. Nak tau lagi details boleh whatsapp Nur ye..😉 whatsapp 📲 Nur 0132904342

#collagenShaklee
#SetAwetMudaShaklee
#SetKulitCantikShaklee

Semalam sampai KL dalam 9.15pm.

Anak-anak main-main dalam 11pm kata nak makan.
Padahal sebelum bertolak dah makan dalam 6.00pm dan dah sendawa Ilham dan Izzul.
Beritahu Ilham, makan roti je boleh tak?
Dia kata nak nasi juga.
Mama pun masak nasi, tung tang tung tang, masak nasi goreng.
1 pot nasi, mereka makan 3/4 pinggan.
Banyak tu, lebih daripada standard normal mereka makan.
Ilham sendawa dua kali makan malam tadi, Izzul sendawa sekali 😅😅. Apa yang Che R perasan, bila konsisten beri mealshakes jangan terkejut selera makan anak bertambah. TETAPI ada syarat. Kena konsisten. Kalau kejap bagi, kejap tak bagi, selera makan anak biasa je. Kalau beri setiap hari, memang perasan anak memang asyik nak makan NASI 😊😊. Sekarang ni fasa Che R dah free. Buat kerja masa kerja je. Malam memang masa dengan family. Jadi anak nak makan, Che R masak jer lah 😊. #shakleekuantan #shakleegombak #shaklee #shakleewangsamaju #shakleesrirampai #shakleeuia #shakleeiium #shakleekeramat #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleecheras #shakleemelaka #shakleemelawati #vivix #esp #performancedrinks #herblax #alfalfa #bcomplex #collagenshaklee #collagen #vitaminc #vitamina #ostematrix
0129104564

BAWANG PUTIH = GARLIC..😍
.
Ramai mengetahui banyak sangat khasiat bawang putih ni

Jom pilih untuk memakan bawang putih yang dalam bentuk pil😀
.
Tapi pastinya khasiat yang sama macam Garlic asli

Bawang putih memang famous sebagai ANTIBIOTIK SEMULAJADI

Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak bawang putih tulen yang menyamai dengan 2 ulas bawang putih segar

Jadi sekiranya kita mengamalkan memakan 2 tablet Garlic Complex ini bersamaan kita memakan 2 ulas bawang putih ni la😘
.
Garlic ni juga boleh FLAWLESS KAN KULIT WAJAH DAN CEGAH JERAWAT tau.. Sebab tu kulit orang Korea cantik cantik😍 Diorang suka makan garlic
.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Click for further details:

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#hidupsihat #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

Kolagen bukan semata untuk cantik !

Kolagen memang sangat banyak manfaatnya, bukan takat cantikkan kulit je.

Kolagen adalah protein yang paling banyak terdapat dalam badan kita.

Ada dalam kulit, otot, salur darah, tulang, tendon, sistem pencernaan. Ia penting dalam memberi kekuatan dan daya elastik pada kulit, baiki sel, & sebagai gam untuk lekatkan anggota-anggota badan kita.

Badan kita hasilkan kolagen secara semulajadi. Tapi bila dah masuk 30-an, production kolagen ni jadi slowdown... Haaa masa ni la kita mula nampak kedut-kedut kat muka, lutut mula rasa bergetar, sengal sana sengal sini.... Dan paling tak best, sekarang ni muda-muda pun dah rasa simptom-simptom tu.
Kenapa? Sebab banyak sangat benda yang boleh memusnahkan kolagen kita. Antaranya ialah: ✅ pengambilan gula ✅ asap rokok ✅ pendedahan kpd matahari ✅pencemaran udara ✅ kurang nutrisi ✅ stress

Haaa... thats why penting kita amal kolagen ni. Bukan setakat nak cantik je.
Kolagen juga meningkatkan metabolisma tau. Hish kalau nak listkan manfaat colagen ni mmg banyak. Bkn sekadar kulit cantik je.

Korang dh start amik SCP?
Sape-sape yang belum sila la order.. 012-7485657
Hanani Hamid

#collagenshaklee

Upsss! KEMANA HILANGNYA JERAGAT?
Ada satu hari itu dalam bulan Mei tahun ini, tiba-tiba dapat satu mesej whatsapp daripada insan yang tidak dikenali.
Makanya kami mula berkenalan dan bertanya juga kepadanya di mana dapat nombor telefon Faizah. Kata beliau anak yang beri dan mencari di blog.
Dipendekkan cerita akhirnya beliau terus jadi ahli bila ulang kali kedua membeli Vitamin C dan GLA.
Rupanya anak beliau juga seorang doktor. Patutlah beliau kata dia hanya inginkan dua itu yang terbaik ke atas kulit jeragat. Sebab itu pesanan anaknya. Jadi Faizah ikutkan jelah. Pasti anaknya lebih tahu yang terbaik untuk ibunya yang berusia 50-an ini kan. 😊
Jeragat beliau memang sangat hitam belah tepi muka. Katanya tersilap memakai skincare dan skincare itu telah diharamkan kerana tinggi bahan kimia.
Makanya setelah berhenti menggunakan skincare tersebut, jeragat mula timbul dan beliau syak mungkin disebabkan kesan dari hydroquinone dalam bahan sapuan digunakan.
Hydroquinone ini bermaksud yang akan menyebabkan kulit menjadi merah. Warna kulit juga akan berubah dan kulit menjadi terlalu sensitif. Kadar perlindungan kulit terhadap sinar UV matahari akan berkurangan. Ini meningkatkan risiko penyakit kanser kulit berlaku.
Seram kan dengan HYDROQUINONE ni. 😥

Jadi kepada yang ada masalah jeragat bolehlah ambil dengan:

Vitamin C: ✘ CERAHKAN TOMPOK JERAGAT DENGAN CEPAT. ✘ PULIHKAN SEL KULIT MATI DENGAN AKTIF. ✘ SEKAT BINTIK HITAM BARU DARI TUMBUH. ✘ HALANG KULIT MATI KESAN DARI SINAR UV. ✘ ANJALKAN KULIT ✘ PUDARKAN PARUT JERAWAT YANG MEMBENTUK JERAGAT

GLA Complex pula  bertindak sebagai anti- jeragat. GLA akan stabilkan hormon yang jadi punca utama kulit kita yang tidak kuat ingin melawan jeragat. Sebab itulah guna produk apa pun serba tak jadi Hormon kena stabilkan dulu . Serius ini sangat ada kaitan.
Selaim itu kelebihan GLA; ✘ CERAHKAN JERAGAT DENGAN CEPAT. ✘ HALANG JERAGAT JADI KRONIK. ✘ PUDARKAN JERAGAT DENGAN CEPAT. ✘ LEMBAPKAN KULIT KERING YANG KUSAM. ✘  TEGANGKAN KULIT JADI LEBIH MUDA. ✘ HALANG SEL ROSAK KESAN DARI MATAHARI

Dua produk ini harganya sangatlah berbaloi untuk dimiliki. Hanya perlu dapatkan hampir RM200.
0136625745
Faizah

Shaklee Collagen Powder
.
Collagen powder mengandungi 4,000mg Kolagen proprietari RSS (Sisik Ikan Merah).Dipilih dengan teliti yang diekstrak daripada sisik Ikan Merah.
.
Kandungan
.
✔ ekstrak biji Camellia Japonica
✔ekstrak Pfaffia
✔eskstrak kerang-kerangan,
✔ Laktobasilus asidofilus
✔Vitamin C
✔Vitamin B2
✔Vitamin B6.
.
Penyerapan yang tinggi pada tubuh kerana berat molekul collagen yang rendah.
.
Kolagen bertindak seperti “gam” yang mengikat tubuh dan ia ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit.

KELEBIHAN COLLAGEN
.
✔ menjadikan kulit anda lebih tegang, elastik, dan gebu, ✔mengurangkan liang pori, kedutan dan garis halus, merangsang kulit yang lebih cerah dan licin, kuku yang kuat serta rambut yang lebat dan bersinar.
.
Bila umur meningkat proses penghasilan collagen secara semula jadi semakin berkurangan.
.
Kesan nya kulit akan kendur, kedut dan garis halus terbentuk dan rawan pada sendi menjadi lemah.
.
Nak collagen? Wasap sekarang tau!
.
0177399412
Aina RYG
Trusted SID
.
#collagenpowdershakleemurah #collagenpowderpromo #collagenshaklee #collagenpowder #rygawesome #merdekasales #sayajualshaklee

MOST RECENT

nak share 1 testimoni..serius teruja tgk perubahan akak ni ...hanya selepas 1 kotak collagen!garis2 di wajah mulai hilang!jom korang..yg penting bertindak..disiplin..konsisten..😍 jom!ok wasap 0137443003 utk konsultasi lengkap#shaklee #Shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleeeffects#shakleeutm#shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleejohor #shakleekangar#baazarpaknil #codshaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #setkulitcantik#baazarpaknil #baazarig #baazarinsta #baazarmurah #ig #igers #instagram#shakleemurah#collagenshaklee#shakleecollagenpowder#shakleeperlis

VITAMIN E🍇🍇🍇🍇🍇🍇 Bantu hilangkan kesan penuaan

Garis-garis halus✔✔
Kedutan✔✔
Jeragat✔✔ Untuk special price bulan merdeka, pm inbox atau wasap di www.wasap.my/60172249059

#shaklee #sayajualshaklee #shakleetangkak #shakleemelaka #espuntukcantik #espuntuksihat #kulitgebu #kulitcerahsekata #gastrik #vitaminc #vitamine #ostematrix #lechitin #collagenshaklee #mealshake #alfalfashaklee #tambahseleramakan #eczema #parut #esp #gastrik

Suppliment fav untuk yang nak CANTIK! ❤️
.
Vitamin Cantik yang dikatakan sangat JIMAT dan BERBALOI darisegi HARGA, KUALITI dan KUANTITI👍 Bayangkan 1 botol Vitamin C boleh guna sehingga SETENGAH TAHUN je tau dengan harga kurang dari RM100.
.
Manfaat 1 botol Vitamin Cantik
🦋 Mencerahkan kulit
🦋 Kulit menjadi pinkish dan gebu
🦋 Membantu mengecutkan jerawat/jeragat
🦋 Mengelak dari sunburn
🦋 Kulit glowing semulajadi
🦋 Memudarkan parut
🦋 Badan lebih sihat bertenaga
🦋 Baik untuk resdung
.
Banyakkan untuk manfaat untuk 1 botol yang ada 180 biji tablet. Lebih syokkkk lagi bila anda dah kawen boleh share dengan suami sendiri. So, 2-2 nanti lebih sihat dan kulit cantik! 👍
.
Dapatkan SEGERA dengan harga jimat only RMxx.xx
-
-
yuazlida |0129599991

#setkecantikan #setkecantikanshaklee #espshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #shakleeeffects #collagenpowder #collagenshaklee #bebaskimia #shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleeampang #shakleecheras #shakleeklcc #shakleebukitbintang #shakleesegambut #shakleebukitjalil

.
.
KENAPA PERLU VITAMIN C?

Vitamin C shaklee la yang paling jimat antara banyak2 vitamin C lain yang ada di pasaran.

Kenapa ya?

SEBAB... .
✔sebotol ada 180 biji
✔bersifat sustained released

PALING SPECIAL ADA PROMO BULAN NI RM60!! Mana nak dapat Vitamin terbaik dengan harga tak masuk akal ni. .

Selain dari sudut kecantikan. vitamin C Shaklee juga bagus untuk : .
.
💕Meningkatkan sistem imunisasi badan.
💕Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
💕Mengatasi masalah gusi berdarah.
💕100% natural
💕SELAMAT HALAL BERKESAN
.
.
Ada banyak lagi kelebihan VIT C no 1 di pasaran ni bertahan untuk 6 bulan pengambilan .. .
Jom grab sementara promo merdeka ke-60 ni uoollsss.. Sempat lagi nak cerahkan kulit raya aidiladha ni tau 😍😍😍 .
.
Nak tahu macam mana nak dapatkan vitamin C RM60?

Meh ketip link wasap terus
www.wasap.my/601161111169

FATIN | 011 6111 69
Your Trusted SID

For orders and consultations on supplements or shaklee business.. Feel free to click this link 👇
www.wasap.my/601161111169

#shakleeproducts #shakleemalaysia #shakleeeffects #testimonishaklee #setcantikshaklee #vitaminshaklee #omegaguard #shakleetestimoni #shakleeset #setsubur #sethamil #setcantik #setshaklee #produkshaklee #collagenshaklee #vitaminE #vitaminC #espshaklee #vivix #collagenpowdershaklee #collagen #detoxset #slimset #herblax #vitalea #ostematrix #bcomplex #alfafa #setresdung

VITAMIN C VITAMIN HARIAN🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 Mengurangkan risiko GUSI BERDARAH dan kulit CERAH SEKATA

Untuk special price bulan merdeka, pm inbox atau wasap zu 0172249059

#kedaishakleezurainahzue #shakleetangkak #vitamincmelaka #vitamicshaklee #shaklee #sayajualshaklee #shakleemelaka #espuntukcantik #espuntuksihat #kulitgebu #kulitcerahsekata #gastrik #vitaminc #vitamine #ostematrix #lechitin #collagenshaklee #mealshake #alfalfashaklee #tambahseleramakan #eczema #parut #esp #gastrik

Nak kulit cantik , nak kulit gebu sepantas kilat .
-
Telanlah #COLLAGENSHAKLEE !
-
-
Kalau nak tahu , Collagen Shaklee is the very good for our skin sebabnya Collagen ini mampu mengembalikan keanjalan kulit.
-
-
Bukan je kulit muka Flawless , bonus Collagen antara lainnya :
✔ Memantapkan aset
✔ Mengecilkan pori
✔ Membasmi kulit berminyak
✔ Anti BLACKHEADS & WHITEHEADS -
-
Kesan seawal 2 minggu tau. Kalau berkenan nak risik Cik Collagen boleh je WhatsApp/Call .
-
-
For booking , consultation & order .
Kindly WhatsApp Ain .
-
-
Special Consultation for my beloved Customers 😘
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

Nak kulit cantik , nak kulit gebu sepantas kilat .
-
Telanlah #COLLAGENSHAKLEE !
-
-
Kalau nak tahu , Collagen Shaklee is the very good for our skin sebabnya Collagen ini mampu mengembalikan keanjalan kulit.
-
-
Bukan je kulit muka Flawless , bonus Collagen antara lainnya :
✔ Memantapkan aset
✔ Mengecilkan pori
✔ Membasmi kulit berminyak
✔ Anti BLACKHEADS & WHITEHEADS -
-
Kesan seawal 2 minggu tau. Kalau berkenan nak risik Cik Collagen boleh je WhatsApp/Call .
-
-
For booking , consultation & order .
Kindly WhatsApp Ain .
-
-
Special Consultation for my beloved Customers 😘
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

Nak kulit cantik , nak kulit gebu sepantas kilat .
-
Telanlah #COLLAGENSHAKLEE !
-
-
Kalau nak tahu , Collagen Shaklee is the very good for our skin sebabnya Collagen ini mampu mengembalikan keanjalan kulit.
-
-
Bukan je kulit muka Flawless , bonus Collagen antara lainnya :
✔ Memantapkan aset
✔ Mengecilkan pori
✔ Membasmi kulit berminyak
✔ Anti BLACKHEADS & WHITEHEADS -
-
Kesan seawal 2 minggu tau. Kalau berkenan nak risik Cik Collagen boleh je WhatsApp/Call .
-
-
For booking , consultation & order .
Kindly WhatsApp Ain .
-
-
Special Consultation for my beloved Customers 😘
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

PROMOSI SEMPENA MERDEKA SAHAJA! ✔Beli 5 botol Omegaguard
✔layak dapat e-voucher RM 60

Dan ada lagi benefit lain untuk anda❤

Untuk special price bulan merdeka, mesej inbox atau wasap di www.wasap.my/60172249059

#kedaishakleezurainahzue #omegaguard #shaklee#sayajualshaklee #shakleetangkak #shakleemelaka #espuntukcantik #espuntuksihat #kulitgebu #kulitcerahsekata #gastrik #vitaminc #vitamine #ostematrix #lechitin #collagenshaklee #mealshake #alfalfashaklee #tambahseleramakan #eczema #parut #esp #gastrik #esp

Suppliment fav untuk yang nak CANTIK! ❤️
.
Vitamin Cantik yang dikatakan sangat JIMAT dan BERBALOI darisegi HARGA, KUALITI dan KUANTITI👍 Bayangkan 1 botol Vitamin C boleh guna sehingga SETENGAH TAHUN je tau dengan harga kurang dari RM100.
.
Manfaat 1 botol Vitamin Cantik
🦋 Mencerahkan kulit
🦋 Kulit menjadi pinkish dan gebu
🦋 Membantu mengecutkan jerawat/jeragat
🦋 Mengelak dari sunburn
🦋 Kulit glowing semulajadi
🦋 Memudarkan parut
🦋 Badan lebih sihat bertenaga
🦋 Baik untuk resdung
.
Banyakkan untuk manfaat untuk 1 botol yang ada 180 biji tablet. Lebih syokkkk lagi bila anda dah kawen boleh share dengan suami sendiri. So, 2-2 nanti lebih sihat dan kulit cantik! 👍
.
Dapatkan SEGERA dengan harga jimat only RMxx.xx
-
-
yuazlida |0129599991

#setkecantikan #setkecantikanshaklee #espshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #shakleeeffects #collagenpowder #collagenshaklee #bebaskimia #shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleeampang #shakleecheras #shakleeklcc #shakleebukitbintang #shakleesegambut #shakleebukitjalil

Suppliment fav untuk yang nak CANTIK! ❤️
.
Vitamin Cantik yang dikatakan sangat JIMAT dan BERBALOI darisegi HARGA, KUALITI dan KUANTITI👍 Bayangkan 1 botol Vitamin C boleh guna sehingga SETENGAH TAHUN je tau dengan harga kurang dari RM100.
.
Manfaat 1 botol Vitamin Cantik
🦋 Mencerahkan kulit
🦋 Kulit menjadi pinkish dan gebu
🦋 Membantu mengecutkan jerawat/jeragat
🦋 Mengelak dari sunburn
🦋 Kulit glowing semulajadi
🦋 Memudarkan parut
🦋 Badan lebih sihat bertenaga
🦋 Baik untuk resdung
.
Banyakkan untuk manfaat untuk 1 botol yang ada 180 biji tablet. Lebih syokkkk lagi bila anda dah kawen boleh share dengan suami sendiri. So, 2-2 nanti lebih sihat dan kulit cantik! 👍
.
Dapatkan SEGERA dengan harga jimat only RMxx.xx
-
-
yuazlida |0129599991

#setkecantikan #setkecantikanshaklee #espshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #shakleeeffects #collagenpowder #collagenshaklee #bebaskimia #shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleeampang #shakleecheras #shakleeklcc #shakleebukitbintang #shakleesegambut #shakleebukitjalil

Semalam sampai KL dalam 9.15pm.

Anak-anak main-main dalam 11pm kata nak makan.
Padahal sebelum bertolak dah makan dalam 6.00pm dan dah sendawa Ilham dan Izzul.
Beritahu Ilham, makan roti je boleh tak?
Dia kata nak nasi juga.
Mama pun masak nasi, tung tang tung tang, masak nasi goreng.
1 pot nasi, mereka makan 3/4 pinggan.
Banyak tu, lebih daripada standard normal mereka makan.
Ilham sendawa dua kali makan malam tadi, Izzul sendawa sekali 😅😅. Apa yang Che R perasan, bila konsisten beri mealshakes jangan terkejut selera makan anak bertambah. TETAPI ada syarat. Kena konsisten. Kalau kejap bagi, kejap tak bagi, selera makan anak biasa je. Kalau beri setiap hari, memang perasan anak memang asyik nak makan NASI 😊😊. Sekarang ni fasa Che R dah free. Buat kerja masa kerja je. Malam memang masa dengan family. Jadi anak nak makan, Che R masak jer lah 😊. #shakleekuantan #shakleegombak #shaklee #shakleewangsamaju #shakleesrirampai #shakleeuia #shakleeiium #shakleekeramat #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleecheras #shakleemelaka #shakleemelawati #vivix #esp #performancedrinks #herblax #alfalfa #bcomplex #collagenshaklee #collagen #vitaminc #vitamina #ostematrix
0129104564

VIT C + ESP
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu tingkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu awak untuk dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI.
.
Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ni membantu #ShakleeEffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
- Memudarkan parut jerawat
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Menguatkan daya ingatan
- Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- Melindungi dan menjaga rahim
- Mengandungi PROTIEN lengkap
- Sangat mengeyangkan
- Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
Nak cuba? Boleh whatsapp 📲 012 390 9431
.
#JasShakleeJourney #ShakleeByJasmine
.
Shaklee COD Area : #ShakleeKualaLumpur #ShakleeMiri #ShakleeBintulu #ShakleeBrunei
.
Shaklee Postage : All over Malaysia 😊

VIT C + ESP
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu tingkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu awak untuk dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI.
.
Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ni membantu #ShakleeEffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
- Memudarkan parut jerawat
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Menguatkan daya ingatan
- Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- Melindungi dan menjaga rahim
- Mengandungi PROTIEN lengkap
- Sangat mengeyangkan
- Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
Nak cuba? Boleh whatsapp 📲 012 390 9431
.
#JasShakleeJourney #ShakleeByJasmine
.
Shaklee COD Area : #ShakleeKualaLumpur #ShakleeMiri #ShakleeBintulu #ShakleeBrunei
.
Shaklee Postage : All over Malaysia 😊

.
.
[TESTIMONI BERPANTANG DENGAN VIVIX]

Bagi Mommy yang sedang berpantang tetapi tak suka makan Ubatan atau herba, fatin cadangkan minum VIVIX dari bahan botanikal ni yang banyak Khasiat .
.
Luka jahitan cepat kering , badan bertenaga Bonus Wajah berseri dan nampak lebih muda.
.
Mudah hanya 2 sudu sehari memberi impak IBU GOJES gitu.. badan pun nak pakai lama... 😃😃
.
⤵⤵⤵⤵
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
Ianya mengandungi campuran unik botani
➡Polygonum Cuspidatum, .
➡Anggur Muscadine, .
➡Elderberi Eropah .
➡Lobak Ungu
yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
.
Shaklee Produk BERKESAN.
👉Ratusan TESTIMONI.
☘1001 Penyakit Kronik
☘Kesihatan Dan Tenaga
☘Kecantikan Anti Aging
🍂HALAL 🍂LULUS KKM
✔100% Bahan Semulajadi .......
.
Nak Dapat Harga Special VIVIX klik sini 👇 .
.
FATIN | 011 6111 1169
Your Trusted SID
www.wasap.my/601161111169

#shakleeproducts #jualshakleemalaysia #shakleemalaysia #shakleeeffects #testimonishaklee #setcantik #kulitputih #kulitsihat #kulitgebu #gebu #putih #cerah #anjal #jerawat #parut #vitaminshaklee #omegaguardshaklee #shakleetestimoni #shakleeset #setsubur #sethamil #setcantik #setshaklee #vitaminshaklee #shakleelovers #produkshaklee #vivixshaklee #vivixtestimoni #collagenshaklee #testimonivivix

VIT C + ESP
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu tingkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu awak untuk dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI.
.
Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ni membantu #ShakleeEffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
- Memudarkan parut jerawat
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Menguatkan daya ingatan
- Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- Melindungi dan menjaga rahim
- Mengandungi PROTIEN lengkap
- Sangat mengeyangkan
- Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
Nak cuba? Boleh whatsapp 📲 012 390 9431
.
#JasShakleeJourney #ShakleeByJasmine
.
Shaklee COD Area : #ShakleeKualaLumpur #ShakleeMiri #ShakleeBintulu #ShakleeBrunei
.
Shaklee Postage : All over Malaysia 😊

Suppliment fav untuk yang nak CANTIK! ❤️
.
Vitamin Cantik yang dikatakan sangat JIMAT dan BERBALOI darisegi HARGA, KUALITI dan KUANTITI👍 Bayangkan 1 botol Vitamin C boleh guna sehingga SETENGAH TAHUN je tau dengan harga kurang dari RM100.
.
Manfaat 1 botol Vitamin Cantik
🦋 Mencerahkan kulit
🦋 Kulit menjadi pinkish dan gebu
🦋 Membantu mengecutkan jerawat/jeragat
🦋 Mengelak dari sunburn
🦋 Kulit glowing semulajadi
🦋 Memudarkan parut
🦋 Badan lebih sihat bertenaga
🦋 Baik untuk resdung
.
Banyakkan untuk manfaat untuk 1 botol yang ada 180 biji tablet. Lebih syokkkk lagi bila anda dah kawen boleh share dengan suami sendiri. So, 2-2 nanti lebih sihat dan kulit cantik! 👍
.
Dapatkan SEGERA dengan harga jimat only RMxx.xx
-
-
yuazlida |0129599991

#setkecantikan #setkecantikanshaklee #espshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #shakleeeffects #collagenpowder #collagenshaklee #bebaskimia #shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleeampang #shakleecheras #shakleeklcc #shakleebukitbintang #shakleesegambut #shakleebukitjalil

NAK CANTIK DAN SIHAT??? .
.
Anda boleh cuba COLLAGEN SHAKLEE 😊
Collagen shaklee ni hasilnya memang cepat berbanding dengan supplement lain.. Bak kata orang, memecut macam roket 🚀🚀
.
Antara kelebihan COLLAGEN SHAKLEE:
.
🌸Mengecilkan liang pori yang kelihatan
🌸Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
🌸Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka. .
🌸Mengurangi pigmentas, jeragat dan kulit tak sekata.
🌸Membantu menegangkan dan menganjalkan kulit.
🌸Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar.
🌸Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.
🌸Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut.
🌸Membantu menegang dan menganjalkan payudara. .
.
Wassap Hanna untuk sebarang order atau pertanyaan. .
📲 011-14319970
📲 011-14319970
.
.
📮Postage ke seluruh Malaysia.

#shakleepuchong #shakleebandarpuchong #shakleecyberjaya #shakleesungaibuloh #shakleeputrajaya #collagenshaklee #setparutjerawat #setjerawat

Most Popular Instagram Hashtags