#collagenshaklee

30394 posts

TOP POSTS

JOM AIDA INTRODUCE SIKIT TENTANG COLLAGEN SHAKLEE.
.
#collagenshaklee ni adalah antara collagen terbaik sebab ianya diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang ketahanan pressure sehingga kedalaman 5000m dasar laut!
.
Maksudnye bila anda consume #collagenshaklee ni, dia akan tahan lebih lama dan memberi penyerapan yang terbaik. .
COLLAGEN POWDER ni akan merangsang pembentukkan collagen pada kulit. Bila usia bertambah, collagen dalam badan semakin berkurangan 😨
.
.
Ada masalah ni?
✅PARUT BERLUBANG?
✅PARUT DEGIL?
✅KULIT KUSAM?
✅LIANG PORI BESAR?
.
.
HARUSLAH cuba #kolagenshaklee ni.Antara kebaikannya ialah:
.
🐟memelihara ketegangan & keanjalan kulit.
🐟memelihara kelembapan kulit.
🐟mengecutkan jerawat.
🐟menghilangkan jeragat.
🐟menyokong baik pulih tisu kecederaan otot dan tulang.
🐟menguatkan otot dan tulang.
🐟mengatasi masalah #rambutgugur dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🐟membantu hati dalam proces detoksifikasi.
🐟memelihara kelenturan sendi.
🐟mengurangkan keradangan inflammation.
🐟mengatasi masalah sukar tidur.
🐟memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protien pada saraf.
.
For more info,boleh whatsapp Aida ya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani.healthbeauty
🔥aidasani.shaklee_effect
🔥aidasani.vitamins

SALE PROMO GAJI
.
Assalamualaikum, Jas nak share PROMO minggu gaji start harini hingga 31 hb July niii! 😍😍
.
Kedai Shaklee Jas dah buka seperti biasa ye 😊 Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta consultation/guide boleh wassap Jas untuk order ya. .
Meh Jas share antara BEST SELLER SHAKLEE yang selalu customer beli:
.
* Shaklee ESP
* Vitamin-C
* Vitamin-B
* Vitamin-E
* Ostematrix Shaklee
* Vita-Lea Shaklee
* NutriWhite Skincare * Hair Shampoo & Conditioner
.
💕Ada yang cari supplement untuk kulit cantik dan sihat
💕Ada yang cari supplement untuk tingkatkan kesihatan
💕Ada yang cari supplement untuk tambah keperluan tenaga seharian
💕Ada yang cari supplement untuk ikhtiar hamil
💕Ada juga yang cari supplement untuk merawat masalah-masalah dalaman wanita selepas berkahwin. .
Nak cuba?
.
Whatsapp 📲 JASMINA

Khas untuk mereka yang nak kulit glowing, yang nak hilangkan kedutan wajah, yang nak tegangkan kulit, yang nak luka cepat sembuh lepas bersalin.. Nak sihat dan kulit cantik tak?

Haa..meh telan COLLAGEN POWDER ni! 😍

Kesn seawal 3 hari tau.. Nak tau lagi details boleh whatsapp Nur ye..😉 whatsapp 📲 Nur 0132904342

#collagenShaklee
#SetAwetMudaShaklee
#SetKulitCantikShaklee

.
.
Korang pernah tak beli something tapi sebab suka dan sayang sangat sampai tak nak guna 😁
.
.
Kalau dalam banyak2 product shaklee ni COLLAGEN la yg hanna rasa macam tu sayang nak guna sbb best sgt nanti habis ! 😭
.
.
Hanna punya dah nak habis! 😭 Tak sanggupnya kalau lama tak consume collagen!
.
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah sebelum Raya dah flawless habiss ❤️
.
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
.
Hanna.B | 0196760870
.
.
#collagenshaklee

.
.
Korang pernah tak beli something tapi sebab suka dan sayang sangat sampai tak nak guna 😁
.
.
Kalau dalam banyak2 product shaklee ni COLLAGEN la yg hanna rasa macam tu sayang nak guna sbb best sgt nanti habis ! 😭
.
.
Hanna punya dah nak habis! 😭 Tak sanggupnya kalau lama tak consume collagen!
.
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah sebelum Raya dah flawless habiss ❤️
.
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
.
Hanna.B | 0196760870
.
.
#collagenshaklee

Melting tau tengok Collagen powder shaklee ni.. Awesome! 😍😍
.
Manfaat Shaklee Collogen Powder:
.
💖Membantu menghasilkan COLLAGEN yang amat diperlukan untuk kulit yang sihat. .
💖Memelihara kesihatan tendon, ligamen dan salur darah.
.
💖Menggalakkan kulit menjadi tegang, anjal dan gebu.
.
💖Menjadikan kulit lebih kuat, lebat dan bersinar.
.
💖Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.
.
.
Hubungi Kak Tie untuk pertanyaan ok. 👪Shaklee By Kak Tie
☎ Call/Sms/WhatApp : www.kaktie.wasap.my/016-3922646
.
FB: Watie Mohamad
Pages: NutrisiFamilys 'n Shaklee COD UM, Bangsar, Pantai Dalam, Taman Desa & Petaling Jaya.
.
POS keseluruhan Semenanjung Malaysia
.
#collagenShaklee
#Shakleebykaktie

Penangan Collagen Powder ni memang terbaik!
.
Ada yang sekotak dah flawess muka! Kenapa? Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik. .
.
Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi.
.
ANTARA KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER: . .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Whatsapp: 013-5707812 (Gee)
.
#collagenshaklee #shakleecollagenpowder #collagenpowder #setkecantikan #flawless #pontian #shakleejohor #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleebrunei #ShakleeMalaysia #testimonishakleebygee #sayajualshaklee .

PROMO GAJI!

Meh pm sheila tau untuk shaklee product. Kita bagi price promo gaji dan juga free gift sekali.
Besok nak g kedai shaklee, leh order sekali jalan.

Pm sheila 0172543995

#shaklee
#shakleekl
#CODshakleewangsamaju
#CODshakleesetiawangsa
#CODshakleekeramat
#CODshakleeampang
#CODshakleejalansultansalahuddin
#CODshakleepusatbandarKL

MOST RECENT

Terima kasih Cik Fuzah .
Assalamualaikum 😊
.
Tengah mencari #produkshaklee ? Aida ada solutionnya. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.
.
.
Aida available 24/7 dan postage adalah setiap hari pada pukul 3 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani.healthbeauty
🔥aidasani.shaklee_effect
🔥aidasani.vitamins

Terima kasih Cik Sofia
.
Assalamualaikum 😊
.
Tengah mencari #produkshaklee ? Aida ada solutionnya. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.
.
.
Aida available 24/7 dan postage adalah setiap hari pada pukul 3 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani.healthbeauty
🔥aidasani.shaklee_effect
🔥aidasani.vitamins

COLLAGEN POWDER MY RUTIN

Dila baru je lepas minum Collagen Powder sebelum nak lunch ni. Dila rasa selesa sangat minum Collagen Powder ni.. kene konsisten la kan..hehe.

Apa y Dila perasan perubahan Dila lepas amalkan Collagen Shaklee ni adalah -kulit Dila tak kusam macam dlu. -parut jerawat dah ke dalam - rambut DILA kurang gugur

Dila amalkan collagen ni 1lagi nak elakkn daripada tumbuhnya jeragat di muka Dila. Yela kan skrg ni muda muda boleh je jeragat tumbuh..risau jugak.. Untuk pertanyaan lanjut pm Dila tau.

019-6154766
Dila Shaklee

#collagenshaklee
#tipskecantikan

COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Collagen dan kecantikan sangat berkait rapat. Sampai ada sanggup ambil suntikam semata-mata nak kulit anjal, mulus dan awet muda.

Sekali kos suntikan mungkin bermula dengan harga ratusam sampai ke ribuan hanya untuk sekali suntikan

Hani pernah terbaca cara seorang selebriti inin jaga kecantikan & penampilan diri memang setiap bulan belian akan ke spa untuk suntikan kulit, dan setiap sesi memang cecah 5K

Untuk mereka yang memang berkemampuan memang tak salah untuk spend beribu sebulan, untuk yang ada bajet tertentu hani syorkan awak amalkan je makan collagen
.
.
ANTARA BAHAN-BAHAN PREMIUM YANG TERKANDUNG DALAM COLLAGEN POWDER SHAKLEE ADALAH :
.
.
1. Ekstrak biji benih Camellia japonica

Ia mengandungi asid Oleik yang merupakan pelembap yang unggul dan Isoflavon, anti oksida semulajadi untuk perlidungan radikal bebas
.
2. Ekstrak Pfaffia

Bersama dengan benih Camellia japonica telah menyokong pembentukan kolagen dan asid haluronik yg menghidratkan tisu badan dan membuatkan kulit lembut, lembab dan rata.
.
3. Elastin dari kolagen ikan

Mengekalkan keanjalan untuk kulit lebih tegang, gebu dan anjal.
.
4. Ekstrak kerang-kerangan

Glukosamina dari ekstrak kerang-kerangan penting untuk sinteses bendalir sinovia yang melicinkan pergerakan sendi dan melembapkan mata.
.
5. Lactobacillus acidophilus

Bakteria baik untuk kesihatan usus dan mengimbai usus miroflora untuk memudahkan penyerapan kolagen.
.
6. Vitamin B

Menggalakan metobolisma karbohidrat, lemak dan protein untuk memberi tenaga yang diperlukan dalam pengeluaran kolagen dalam sel
.
7. Vitamin C

Anti oksida yang melindungi kulit daripada radikal bebas dan menggalakkan pengeluaran kolagen
.
.
Seriously memang Collagen ini sangat2 best dan terbaik, awak kena cuba dulu tau sebelum awak try jenama2 lain. Memang takkan menyesal pilih Collagen brand shaklee ini.
.
SPECIAL CONSULTATION khas untuk my customer sahaja 😁😍
.
.
Business LEADER | Rakan Shaklee anda
Hani
019.376.9503
.
.
#collagen #collagenshaklee #collagenpowdershaklee #collagenshakleemurah #collagenshakleehargaahli #pudarkanparut #kecilkanliangpori #hilangkanjerawat #testimonicollagenshaklee #testimonicollagenpowdershaklee

ESP SHAKLEE - HOT SELLING!
.
Patutlah ESP Shaklee ni menjadi pilihan ramai. Ada banyak kelebihan rupanya .
ESP Shaklee kaya dgn protein dan protein adalah bahan utama dalam pembentukan organ dan tisu tubuh yang sihat
.
Nak cantik..Nak sihat..Nak putih..Nak gebu..Jom minum ESP 🍶
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @SHERA.BEAUTY
Ws📲017-8430655
.
#shaklee#sayajualshaklee#agenshaklee#sherashaklee#shakleebest#shakleekulai#shakleejohor#shakleetenggara#pengedarshakleekulai#pengedarshakleejohor#pengedarshakleesingapura#vivix#vivixshaklee#esp#espshaklee#vitamincshaklee#vitamineshaklee#lecithinshaklee#collagenshaklee#omegashaklee#omegaguard#vitalea#vitaleashaklee#ostematrix #alfalfa #alfalfashaklee

OSTEMATRIX sebagai alternatif pengganti susu..
.

khas kepada sesiapa yang inginkan tulang yang sihat tapi susah nak minum susu...
.

okey, jom tgok... Tanda - tanda seseorang yg memerlukan pil ostematrix ni...;
.
.
»»Mudah mengalami kekejangan otot atau semut-semut.
»»Sukar tidur (Insomnia).
»»Usus menjadi lemah dan sering sembelit.
»»Sakit pinggang dan kaki.
»»Cepat naik angin dan mudah terkejut.
»»Luka susah sembuh, darah lambat beku.
»»Masalah sakit sendi.
»»Kadar metabolisme yang rendah.
»»Risiko penyakit tekanan darah tinggi dan penyakit jantung.
»»Lemah, tidak berdaya dan cepat letih.
»»Rambut gugur bagi ibu-ibu selepas bersalin.
»»Sukar untuk minum susu!.
.
.
*So, pada yg tak gemar minum susu boleh laa try consume ostematrix ni... Sekurang-kurangnya, ada juga la sumber kalsium untuk tulang kan..
.
.
#shakleemalaysia
#shaklee
#shakleemilkbooster
#setanaksihatshaklee
#setmilkboostershaklee
#setkanakkanakshaklee
#anaklemahantibodi
#kanakkanaksihat
#mealshakes
#omegaguard
#vitaleachlidren
#collagenshaklee
#cantiksihat
#flawlessskin
#murahmurah
#shakleemurah
#espshaklee
#ostematrix
#ostematrixshaklee

CEPAT KENYANG DENGAN ESP ❤️
.
Feedback yang Aida biasa terima daripada customer Aida. Bila minum ESP sekali, rasa kenyang berjam jam lamanya. Secara tak langsung, kita akan rasa diri terkawal daripada mengambil makanan lain secara berlebihan. Bagus kan? #diet dapat, jimat pun dapat. 😊
.
So no wonder lah #espshaklee ni sangat hot demand!
.
Nak CANTIK? Minum ESP
Nak DIET? Minum ESP
Nak TENAGA? Minum ESP
.
Dah macam all in one ESP ni. .
Selain tu, #esp juga :
.
🌸cerahkan kulit dengan sekata
🌸sekatakan tona kulit muka
🌸hilangkan jeragat
🌸menghilangkan parut jerawat di muka
🌸bagi rasa kenyang
🌸menganjalkan payudara
🌸mengatasi rasa letih and lesu
🌸mencantikkan kuku
🌸mengawal masalah muka berminyak
🌸mengecutkan jerawat
🌸menjadikan kulit gebu anjal
🌸beri tenaga pada badan terutamanya preggy mommies
.
Nak try #espshaklee ni? Boleh hubungi Aida ya. Aida promise bagi harga cun cun punya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani.healthbeauty
🔥aidasani.shaklee_effect
🔥aidasani.vitamins

Kelebihan ostematrik shaklee : ✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
✔ Meringankan stress.
✔ Menstabilkan tekanan darah.
✔ Melegakan sakit ketika haid.
✔ Membantu dalam masalah gastrik.
✔ Membantu mengurangkan sakit belakang.
✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit.
✔ Mengelakkan sakit sendi.
✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung.
✔ Membantu mengatasi migrain.
✔Membantu masalah sembelit.

Grab it now!
1 rumah 1 ostematrik setiap bulan 🌸
#feedbackcustomerkakros #getyourdreamskin #shakleesegamat #shakleerawang #shakleekl #shakleeselangor #shakleejohor #shakleemelaka #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleeperlis #shakleekedah #shakleepenang #shakleeperak #nakcantik #setcantik #setkurus #sayajualsayamakanshaklee #sayajualsayamakan #shakleemurah #shakleestudent #collagenshaklee #vivixmurah #vitaminCmurah #vitaminE #detoxmurah ##studentprice #whatsapp #0173194200

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!!!
.
KESAN POSITIF SEAWAL 5 HARI.
.
Iyaaa ini semua hasil sharing dari pengguna Collagen Powder Shaklee yang berpuas hati dan boleh rasai keberkesanannya seawal seminggu pengambilan secara konsisten 😍😍
.
FUNGSI dan KESAN pengambilan kolagen Shaklee
.
🐠 Anti penuaan kolagen mengurangkan liang pori, kedutan dan garis yg kelihatan
. 🐠 Menghidratkan - kolagen melembabkan kulit bagi mengurangi rasa kering pada muka
. 🐠 Mengembalikan keanjalan kulit - kolagen meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.
. 🐠 Melicinkan - kolagen meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
. 🐠 Menyubur - kolagen menggalakkan kuku yang kuat, rambut yg tebal dan bersinar
. 🐠 Mencerah -  kolagen mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
. 🐠 Menegang - kolagen membantu menegang dan menganjalkan payudara..
.

BONUS ; Menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang. Bantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut
.
Seriously memang Collagen ini sangat2 best dan terbaik, awak kena cuba dulu tau sebelum awak try jenama2 lain. Memang takkan menyesal pilih Collagen brand shaklee ini.
.
SPECIAL CONSULTATION khas untuk my customer sahaja 😁😍
.
.
Business LEADER | Rakan Shaklee anda
Hani
019.376.9503
.
.
#collagen #collagenshaklee #collagenpowdershaklee #collagenshakleemurah #collagenshakleehargaahli #pudarkanparut #kecilkanliangpori #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #testimonicollagenshaklee

KESAN MACAM ROKET, LAJU!
KULIT ANJAL + FLAWLESS!
.
.
COLLAGEN POWDER sememangnya famous di kalangan mereka yg nak KULIT CANTIK, FLAWLESS, HALUS, GEBU, dan AWET MUDA SELALU. nak cepat kulit ok, collagen powder nih kira roket lah hihi
.
.
Kalau awak ada masalah
JERAWAT
JERAGAT
PORI BERLUBANG
PARUT JERAWAT
PARUT BERLUBANG
KULIT KUSAM

silalah ambil SHAKLEE COLLAGEN POWDER, kesannya memang terbaik tau!
.
Antara Manfaat Collagen Powder Shaklee:
.
.
🌸memperbaiki tekstur kulit wajah
🌸menghilangkan kedutan
🌸melembabkan kulit
🌸melindungi kulit dari radikal bebas
🌸melicin dan melembutkan kulit
🌸menegang payu dara dan punggung
🌸mengurangkan pigmentasi jeragat
🌸memberi tenaga
🌸membantu pola tidur
🌸mengurangkan parut degil & jenis berlubang
🌸memelihara sendi
🌸mengecutkan jerawat
🌸menguatkan otot dan tulang
🌸menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang

Orders & consultation
019-4135838

#collagenpowder #collagenpowdershaklee #shakleecolagen #collagenshaklee #parutberlubang #jerawat #jeragat #pigmentasi #kulitcantik #kulitflawless #beautytips #tipskecantikan #kulithalus #kulitgebu #shakleebymimi #shakleemalaysia #syamimishaklee #sajajualshaklee #shakleesgpetani #chickenpox

SOMETHING SPECIAL GIFT!

Untuk pembelian barang shaklee bagi bulan julai ni, sheila berbesar hati nak bagi something special gift when you purchase any shaklee product pada sheila!.. So sapa yang kata nak order barang tapi nak tunggu gaji, sempat sehingga 31 julai 2017 tau...kalau lebih tarikh kita xlayan dah...hehehehe... Pm sheila ye untuk order shaklee product.

www.wasap.my/60172543995

#shaklee
#shakleekl
#CODshakleewangsamaju
#CODshakleesetiawangsa
#CODshakleekeramat
#CODshakleeampang
#CODshakleejalansultansalahuddin
#CODshakleepusatbandarKL

SOMETHING SPECIAL GIFT!

Untuk pembelian barang shaklee bagi bulan julai ni, sheila berbesar hati nak bagi something special gift when you purchase any shaklee product pada sheila!.. So sapa yang kata nak order barang tapi nak tunggu gaji, sempat sehingga 31 julai 2017 tau...kalau lebih tarikh kita xlayan dah...hehehehe... Pm sheila ye untuk order shaklee product.

www.wasap.my/60172543995

#shaklee
#shakleekl
#CODshakleewangsamaju
#CODshakleesetiawangsa
#CODshakleekeramat
#CODshakleeampang
#CODshakleejalansultansalahuddin
#CODshakleepusatbandarKL

SOMETHING SPECIAL GIFT!

Untuk pembelian barang shaklee bagi bulan julai ni, sheila berbesar hati nak bagi something special gift when you purchase any shaklee product pada sheila!.. So sapa yang kata nak order barang tapi nak tunggu gaji, sempat sehingga 31 julai 2017 tau...kalau lebih tarikh kita xlayan dah...hehehehe... Pm sheila ye untuk order shaklee product.

www.wasap.my/60172543995

#shaklee
#shakleekl
#CODshakleewangsamaju
#CODshakleesetiawangsa
#CODshakleekeramat
#CODshakleeampang
#CODshakleejalansultansalahuddin
#CODshakleepusatbandarKL

.
.
Korang pernah tak beli something tapi sebab suka dan sayang sangat sampai tak nak guna 😁
.
.
Kalau dalam banyak2 product shaklee ni COLLAGEN la yg hanna rasa macam tu sayang nak guna sbb best sgt nanti habis ! 😭
.
.
Hanna punya dah nak habis! 😭 Tak sanggupnya kalau lama tak consume collagen!
.
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah sebelum Raya dah flawless habiss ❤️
.
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
.
Hanna.B | 0196760870
.
.
#collagenshaklee

.
.
Korang pernah tak beli something tapi sebab suka dan sayang sangat sampai tak nak guna 😁
.
.
Kalau dalam banyak2 product shaklee ni COLLAGEN la yg hanna rasa macam tu sayang nak guna sbb best sgt nanti habis ! 😭
.
.
Hanna punya dah nak habis! 😭 Tak sanggupnya kalau lama tak consume collagen!
.
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah sebelum Raya dah flawless habiss ❤️
.
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
.
Hanna.B | 0196760870
.
.
#collagenshaklee

.
.
Korang pernah tak beli something tapi sebab suka dan sayang sangat sampai tak nak guna 😁
.
.
Kalau dalam banyak2 product shaklee ni COLLAGEN la yg hanna rasa macam tu sayang nak guna sbb best sgt nanti habis ! 😭
.
.
Hanna punya dah nak habis! 😭 Tak sanggupnya kalau lama tak consume collagen!
.
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah sebelum Raya dah flawless habiss ❤️
.
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
.
Hanna.B | 0196760870
.
.
#collagenshaklee

.
.
Korang pernah tak beli something tapi sebab suka dan sayang sangat sampai tak nak guna 😁
.
.
Kalau dalam banyak2 product shaklee ni COLLAGEN la yg hanna rasa macam tu sayang nak guna sbb best sgt nanti habis ! 😭
.
.
Hanna punya dah nak habis! 😭 Tak sanggupnya kalau lama tak consume collagen!
.
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah sebelum Raya dah flawless habiss ❤️
.
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
.
Hanna.B | 0196760870
.
.
#collagenshaklee

Most Popular Instagram Hashtags