[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#collagenshaklee

41705 posts

TOP POSTS

Khas untuk mereka yang nak kulit glowing, yang nak hilangkan kedutan wajah, yang nak tegangkan kulit, yang nak luka cepat sembuh lepas bersalin.. Nak sihat dan kulit cantik tak?

Haa..meh telan COLLAGEN POWDER ni! 😍

Kesn seawal 3 hari tau.. Nak tau lagi details boleh whatsapp Nur ye..😉 whatsapp 📲 Nur 0132904342

#collagenShaklee
#SetAwetMudaShaklee
#SetKulitCantikShaklee

Malam tak boleh tidur. Beraya di KL. Jadi kerja minum kolagen pukul 2pagi... COLLAGEN UNTUK KULIT ANJAL SEMULAJADI DAN SENDI YG SIHAT.

Shaklee Collagen powder mengandungi 4000mg Kolagen RSS ( sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi diekstrak Dari sisik ikan merah. Amat mudah diserap oleh tubuh.

7 ramuan utama:-
🌿ekstrak biji Camellia Japonica
🌿kolagen dari sisik ikan merah
🌿ekstrak kekerang
🌿 Vitamin C dan B
🌿Ekstrom Pfaffia
🌿Elastin dari kolagen ikan
🌿Lactobacillus acidophilus

Manfaat utama:- 🍹memperlahankan kehadiran kedutan dan garis halus
🍹tampak lebih muda
🍹menguatkan rambut dan ransang pertumbuhan semula
🍹Kuku akan jadi lebih kuat, akan kekalkan warna kuku yg sihat
🍹kulit akan jadi lembab, kurangkan part
🍹menghilangkan tanda penuaan.
🍹kolagen penting untuk tulang, membantu menguatkan tulang
🍹mengurangkan geseran pada sendi.
🍹Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen untuk mengekalkan otot mata supaya anjal.
🍹memastikan otak sentiasa sihat.

Anda bila lagi?

Jom cantik sebelum raya!

Jadi ahli Shaklee dengan hanya RM68.90. Nak makan sendiri, nak buat bisnes pun boleh.
PM/Whatsapp saya untuk maklumat lanjut. 👉Your trusted SID
Riana 019.2469820 📲http://www.wasap.my/60192469820

#shakleekd
#shakleebiz #financialfreedom
#pengedarshakleekotadamansara #kecilkanpori
#shakleekotadamansara #bisnesshaklee #collagenpowdershaklee #collagenshaklee #kulitflawless #kulitcantik #sakitlututsendi #slipdics #misicantiksebelumraya #sayajualshaklee #sayajual #bazaarpaknil #familybusiness

Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Happy Monday gaiss. .
-
-
Dah tahu hari ni apa yang kita nak? Nak jadikan minggu ni adalah minggu yang paling indah dari minggu lepas ke, nak jadikan minggu ni sebagai minggu angan-angan dan mimpi Indah ke sebab dah gaji kan 😜
-
-
Kalau Bella, xde apa yang Bella nak mintak lebih-lebih, cukuplah Allah berkati hari-hari Bella. Bila Allah berkati setiap langkah perjalanan hidup kita ni, InshaAllah semua urusan akan dipermudahkan. Urusan dunia dan akhirat. .
-
-
Kalau rasa kita tak sempat nak spend time dengan Allah walaupun sekejap, agak-agak Allah berkati tak hidup kita tu? Wallahualam. .
-
-
Jom aim nak jadi hamba Allah yang paling Allah sayang. Amin. .
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleebangsar
#shakleebangsarsouth
#shakleekelantan
#shakleekb
#shakleeshahalam
#shakleekedah
#shakleeklsentral
#shakleepantaidalam
#shakleepantaipermai
#esp
#espmurah
#esppromo
#vitaminc
#vitamine
#alfalfa
#collagen
#collagenshaklee
#setkurus
#setslimming
#setkecantikkan
#setsihat
#setresdung
#setcantik

KECANTIKAN HAK MILIK SETIAP INSAN. .
Gituuuu. .
Mizah bukan ape tau, sebagai orang yang pernah ada masalah kulit yang agak teruk lah bagi mizah.
.
✖️ Kulit kering sampai mengelupas.
.
✖️ Parut liat betul nak hilang.
.
✖️Jerawat pun tak malu nak singgah setiap masa. Geram betul.
.
Sampai kena kata kita ada demam campak lah! Mizah akan ingat ni sampai bila2.😂
.
Mizah faham betapa kita akan hilang ataupun kurang keyakinan diri bila wajah kita bermasalah. .
Yes kita boleh cari skincare yang terbaik untuk kita. Itu perlu.
.
Tapi mizah rasa, perawatan dari dalam pun perlu. As in kita cukupkan nutrisi yang perlu untuk badan supaya kulit kita pun akan jadi lebih sihat. .
And untuk ini, sebagai set yang paling asas sekali. Yang sesuai untuk semua (tapi kena consult dulu), mizah akan cadangkan ESP dan VITAMIN C. .
Dua ni pun cukup dah untuk bantu kita sebenarnya. 😊
.
Tak percaya? .
Meh tengok review kat gambar2 ni meh.😉
.
Lagi pulak ESP tengah promo ni. Lagiii lah jimat tau. .
Meh whatsapp mizah keh.
.
www.wasap.my/60174193858
.
#sayajualshaklee
#shakleesgpetani
#shakleesungaipetani
#shakleebertam
#shakleebutterworth
#shakleekedah
#shakleepenang
#setkecantikanshaklee
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#sethamilshaklee
#gethealthy
#cleaneating
#hidupsihat
#bazarpaknil
#sayajual
#collagenshaklee
#shakleereadystock
#codshakleesungaipetani
#codshakleesgpetani
#codvivixsgpetani
#codvivixsungaipetani
#codvivixbertam
#terapiinstagram
#sayanakcantiksihat
#sayanakcantik
#sayanakkurus
#sayanaksihat

IT'S POSITIVE!!!! 😍😍😍 Happynyaaa dapat berita nii
.
.
You have baby in your belly😍 Mesti nak yang terbaik untuk ibu and baby dalam perut kann. Jom jadikan pregnancy tu satu kenangan indah.
.
.
SET KEHAMILAN 1ST TRIMESTER
-
👉ESP👈
✔Bantu ibu bertenaga
✔Mengawal rasa lapar
✔Mengawal kesan optimum untuk pengambilan vitami-vitamin lain
✔Merangsang pengeluaran susu yang banyak dan pekat
-
👉Vita-Lea👈
✔Mengandungi zat besi untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas
✔Top up kekurangan nutrisi ibu
✔Elak pitam, lesu, kurang daya ingatan
-
👉Vita C👈
✔Merangsang pembentukan kolagen yang memnantu baik pulih kulit dan luka
✔Elak kelenjar susu dari terluka
✔Bantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit c, makan la iron sekalap pun takkan diserap ke badan
✔Kulit cantik berseri
-
👉Ostematrix👈
✔Baby serap almost 90% kalsium ibu
✔Kalau ibu tak gantikan kalsium, ibu berisiko hadapi osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, mudah letih
-
👉B-Complex👈
✔Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk bantu tubuh badan bertenaga, lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
.
.

sayang diri, sayang anak, ambik yang terbaik.😊
.
.
Klik link di @sukasihbeauty.co untuk dapatkan semua rangkaian produk shaklee
.
.

Sukasih | Trusted Shaklee Dritibutor,
0177479256
.
.
#shaklee
#shakleemurah
#shakleeutm
#shakleeuthm
#shakleeutem
#shakleeukm
#shakleejohor
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#shakleeayerhitam
#sayajualshaklee
#promosishakleeoktober2017
#amazingempire
#kurusshaklee
#jerawatshaklee
#cantikshaklee
#putihshaklee
#milkboostershaklee
#pantangshaklee
#hamilshaklee
#kuruscepatdanberkesan
#testimonikurus
#gainweightshaklee
#resdung
#collagenshaklee
#kolagen
#promosiesp

KERAP BERSIN? HIDUNG GATAL? MATA BERAIR?
.
ALERGIK SEAFOOD? ALERGIK HABUK?
Bosan aihhh hari hari hadap macamni

Rimas! Tak selesa langsung!! Alhamdulillah sekarang set resdung banyak bantu Anis dari semua segi

Dari gatal gatal resdung sampai lah kulit

Alhamdulillah getting better!! Jom dapatkan set resdung yg super berkesan!! 😍😍😍 Try dulu, baru tahu

Anis 017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

Selain penjagaan luaran untuk kulit, pengambilan supplement untuk dalaman juga sangat penting untuk kulit yang sihat dan maintain muda remaja.
.
.
Nak kulit cantik kena rajin tau and of course kena lah spend sikit. Nak cari supplement yang NATURAL, SELAMAT dan BERKESAN? .
.
Boleh laa try set kecantikan SHAKLEE nih. InShaaAllah memang terbaikk..❤️
.
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
.
🌸 ESP (tahan 2-3 bulan)
🍏Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
🍏 Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
🍏 Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (tahan 6 bulan)
🍏 Mencerahkan kulit secara sekata
🍏 Merawat tona kulit tak sekata
🍏 Mengurangkan minyak dekat kulit muka
🍏 Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
🍏 Mencerahkan kulit muka dan seluruh tubuh badan
🍏 Mengurangkan gejala kulit kusam
🍏 Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
🍏 Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
🌸 Vitamin E (tahan 4 bulan)
🍏 Mengurangkan parut jerawat
🍏 Mengurangkan kesan jeragat
🍏 Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
🍏 Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
🍏 Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
Your Shaklee Independent Distributor,
Farhana | 011-12162146

‼️KEPENTINGAN PROTEIN UNTUK KITA .
.
Tahukah anda sel-sel dalam tubuh badan kita ni terbentuk daripada #protein ? Jadi amat penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel baru tumbuh menggantikan sel lama atau sel mati . Ini kerana sel yang lebih sihat mudah menyerap zat & nutrien 😊
.
ESP adalah antara produk yang membekalkan sumber protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi. Apa manfaat yang kita perolehi daripadanya?
.
.
✅Dilengkapi dgn kalsium untuk mengelakkan kerapuhan tulang
✅Dihasilkan daripada soya non-GMO ( selamat daripada toksin ) .
✅Protein yg lengkap - mengandungi 9 asid amino perlu yg penting untuk fungsi tubuh badan .
✅Rendah lemak & tanpa kolesterol .
✅Diproses menggunakan air bukannya alkohol utk memelihara kandungan isoflavone .
✅Protein soya (tumbuhan) lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan .
✅Mengandungi isoflavone yg mengurangkan risiko kanser, sbgai antioksidan, menguatkan sistem imun, mempertingkat tahap kolesterol baik, memelihara kesihatan jantung & byk lg .
✅Menjadikan kulit lebih berseri & anjal - merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mempercepatkan pemulihan luka & memudarkan parut .
✅Membekalkan tenaga yg berterusan yg tahan selama beberapa jam .
.
Untuk info atau nak dapatkan #espshaklee pada #hargaistimewa , boleh whatsapp Aida ye 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_shaklee_effect
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

😊 Antara MANFAAT ESP adalah :
.⠀
.⠀
💕 ‘ #milkbooster ’ bagi ibu yang menyusukan anak.⠀
💕 ‘ #energybooster ’ bagi ibu hamil, menyusukan anak serta mereka yang ingin menurunkan berat badan.⠀
💕 Menganjalkan badan menggeleber ibu lepas bersalin.⠀
💕 Mengembalikan kepejalan otot; membentuk bentuk badan yang cantik.⠀
💕 Membantu ibu yang ingin re-laktasi.⠀
💕 Memperbaiki kesan ‘stretch mark’ & luka cesear selepas bersalin.⠀
💕 Menjadikan kulit anjal, gebu & licin.⠀
💕 Mengekalkan rasa kenyang berpanjangan bagi yg ingin menurunkan berat badan.⠀
💕 Memelihara kestabilan hormon wanita.⠀
💕 Menegang & menganjalkan payudara.⠀
💕 Mengekalkan awet muda.⠀
💕 Baik untuk kesihatan prostat bagi lelaki.⠀
💕 Membaiki pigmentasi kulit - membaiki masalah rambut gugur, beruban & pigmentasi kulit akibat penuaan.⠀
💕 Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak cerita KEHEBATAN SI JANTUNG HATI semua orang ni memang esok pun tak habis tau . Meh lekaih sapa yang nak dapatkan #espshaklee dengan harga TERLAJAK SPECIAL , whatsapp aida ya 😘 ⠀
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_shaklee_effect
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

MOST RECENT

KECANTIKAN HAK MILIK SETIAP INSAN. .
Gituuuu. .
Mizah bukan ape tau, sebagai orang yang pernah ada masalah kulit yang agak teruk lah bagi mizah.
.
✖️ Kulit kering sampai mengelupas.
.
✖️ Parut liat betul nak hilang.
.
✖️Jerawat pun tak malu nak singgah setiap masa. Geram betul.
.
Sampai kena kata kita ada demam campak lah! Mizah akan ingat ni sampai bila2.😂
.
Mizah faham betapa kita akan hilang ataupun kurang keyakinan diri bila wajah kita bermasalah. .
Yes kita boleh cari skincare yang terbaik untuk kita. Itu perlu.
.
Tapi mizah rasa, perawatan dari dalam pun perlu. As in kita cukupkan nutrisi yang perlu untuk badan supaya kulit kita pun akan jadi lebih sihat. .
And untuk ini, sebagai set yang paling asas sekali. Yang sesuai untuk semua (tapi kena consult dulu), mizah akan cadangkan ESP dan VITAMIN C. .
Dua ni pun cukup dah untuk bantu kita sebenarnya. 😊
.
Tak percaya? .
Meh tengok review kat gambar2 ni meh.😉
.
Lagi pulak ESP tengah promo ni. Lagiii lah jimat tau. .
Meh whatsapp mizah keh.
.
www.wasap.my/60174193858
.
#sayajualshaklee
#shakleesgpetani
#shakleesungaipetani
#shakleebertam
#shakleebutterworth
#shakleekedah
#shakleepenang
#setkecantikanshaklee
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#sethamilshaklee
#gethealthy
#cleaneating
#hidupsihat
#bazarpaknil
#sayajual
#collagenshaklee
#shakleereadystock
#codshakleesungaipetani
#codshakleesgpetani
#codvivixsgpetani
#codvivixsungaipetani
#codvivixbertam
#terapiinstagram
#sayanakcantiksihat
#sayanakcantik
#sayanakkurus
#sayanaksihat

KECANTIKAN HAK MILIK SETIAP INSAN. .
Gituuuu. .
Mizah bukan ape tau, sebagai orang yang pernah ada masalah kulit yang agak teruk lah bagi mizah.
.
✖️ Kulit kering sampai mengelupas.
.
✖️ Parut liat betul nak hilang.
.
✖️Jerawat pun tak malu nak singgah setiap masa. Geram betul.
.
Sampai kena kata kita ada demam campak lah! Mizah akan ingat ni sampai bila2.😂
.
Mizah faham betapa kita akan hilang ataupun kurang keyakinan diri bila wajah kita bermasalah. .
Yes kita boleh cari skincare yang terbaik untuk kita. Itu perlu.
.
Tapi mizah rasa, perawatan dari dalam pun perlu. As in kita cukupkan nutrisi yang perlu untuk badan supaya kulit kita pun akan jadi lebih sihat. .
And untuk ini, sebagai set yang paling asas sekali. Yang sesuai untuk semua (tapi kena consult dulu), mizah akan cadangkan ESP dan VITAMIN C. .
Dua ni pun cukup dah untuk bantu kita sebenarnya. 😊
.
Tak percaya? .
Meh tengok review kat gambar2 ni meh.😉
.
Lagi pulak ESP tengah promo ni. Lagiii lah jimat tau. .
Meh whatsapp mizah keh.
.
www.wasap.my/60174193858
.
#sayajualshaklee
#shakleesgpetani
#shakleesungaipetani
#shakleebertam
#shakleebutterworth
#shakleekedah
#shakleepenang
#setkecantikanshaklee
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#sethamilshaklee
#gethealthy
#cleaneating
#hidupsihat
#bazarpaknil
#sayajual
#collagenshaklee
#shakleereadystock
#codshakleesungaipetani
#codshakleesgpetani
#codvivixsgpetani
#codvivixsungaipetani
#codvivixbertam
#terapiinstagram
#sayanakcantiksihat
#sayanakcantik
#sayanakkurus
#sayanaksihat

KERAP BERSIN? HIDUNG GATAL? MATA BERAIR?
.
ALERGIK SEAFOOD? ALERGIK HABUK?
Bosan aihhh hari hari hadap macamni

Rimas! Tak selesa langsung!! Alhamdulillah sekarang set resdung banyak bantu Anis dari semua segi

Dari gatal gatal resdung sampai lah kulit

Alhamdulillah getting better!! Jom dapatkan set resdung yg super berkesan!! 😍😍😍 Try dulu, baru tahu

Anis 017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

Assalamualaikum semua and hi semua😊😊😊
.
.
Ada yang masih tercari cari ikhitiar, cara nak tingkatkan kesuburan?
.
.
SET KESUBURAN SHAKLEE

Shaklee ada set kesuburan yang In Shaa Allah boleh membantu
.
.
🌸ESP
Harga pasaan : RM171
✔Memberi tenaga
.
.
🌸GLA COMPLEX
Harga pasaran : RM97
✔Membantu menghasilkan cecair servik yang subur
.
.
🌸ALFALFA COMPLEX
Harga pasaran : RM61
✔Membantu dalam hubungan suami isteri
✔Bertindak sebagai kacip fatimah
Detox
.
.
🌸VITA E COMPLEX (Baik untuk lelaki)
Harga Pasaran : RM RM166
✔Melindungi dan meningkatkan kesihatan sel tubuh
.
.
Sesiapa yang nak mulakan ikhtiar dengan shaklee and nak dapat harga istimewa, whatsapp sye @sukasihbeauty.co !
.
.
Ikhtiar, Usaha In Shaa Allah ada hasilnya
.
.
Sukasih,
0177479256
.
.
#shaklee
#shakleemurah
#shakleeutm
#shakleeuthm
#shakleeutem
#shakleeukm
#shakleejohor
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#shakleeayerhitam
#sayajualshaklee
#promosishakleeoktober2017
#amazingempire
#kurusshaklee
#jerawatshaklee
#cantikshaklee
#putihshaklee
#milkboostershaklee
#pantangshaklee
#hamilshaklee
#kuruscepatdanberkesan
#testimonikurus
#gainweightshaklee
#resdung
#collagenshaklee
#kolagen
#promosiesp

KERAP BERSIN? HIDUNG GATAL? MATA BERAIR?
.
ALERGIK SEAFOOD? ALERGIK HABUK?
Bosan aihhh hari hari hadap macamni

Rimas! Tak selesa langsung!! Alhamdulillah sekarang set resdung banyak bantu Anis dari semua segi

Dari gatal gatal resdung sampai lah kulit

Alhamdulillah getting better!! Jom dapatkan set resdung yg super berkesan!! 😍😍😍 Try dulu, baru tahu

Anis 017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

GARLIC MENTAH VS GARLIC COMPLEX SHAKLEE

Actually kan sebelum ni Anis tak berapa nak pandang pun garlic shaklee ni😅 even tau banyak sangat khasiat dia

And Anis pun tahu yang Orang Korea suka makan BAWANG PUTIH. Setiap suapan nasi mesti ada bawang putih.. Woahhh😍 patutlah orang Korea ni kulit cantik cantik berkilau. Betul kan?😉
.
Anis tahu fakta tu, tapi tak pernah nak konsisten makan garlic ni. Haha. Pandang sebelah mata lah konon

Mula konsisten bergarlic shaklee ni ialah time muka Anis di landa jerawat yang tak pernah surut. Kecut sini ,dia tumbuh sana. Geram betul!! Stress pun ada! Start tu jugaklah Anis konsisten amek garlic ni hari2. Alhamdulillah. Result sangat memberangsangkan!😍 Memang jerawat susah nak naik. TERBUKTI GARLIC BERTINDAK SEBAGAI ANTIBIOTIK SEMULAJADI. Memang kuman kuman jerawat mati

Now Anis sedar diri yang Anis wajib ambil GARLIC SHAKLEE hari hari. Nak telan mentah mentah tak lalu pulak😁 Amek je lah yang Shaklee ni punya kan. Murah pulak tu

Anis-017 7832740

Anis-017 7832740

Anis-017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

Assalamualaikum dan hai semua😊
.
🌸Energy soy protein atau dikenali sebagai ESP shaklee merupakan sumber protein yang lengkap taw. .
Jadi, nur nak share serba sedikit tentang MANFAAT UTAMA ESP nih:::
.
.
❤AWET MUDA.
💕asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain2. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
.
.
❤BAIK UNTUK HORMON.
💕kacang soya adalah satu satunya tumbuhan yang kaya dgn isoflavones, fungsi bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. .
.
❤BAIK UNTUK PROSTAT
💕genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat bagus dalam pemulihan uterus,ovari,menapous dan pembesaran prostat.
.
.
❤KULIT REMAJA
💕meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit man kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan parut.
.
.
❤PEMBEKAL TENAGA
💕membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun,maka  ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsonia dan tekanan. .
.
❤MEMBAIKI PIGMENTASI
💕Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. .
.
❤MEMBAIKI MEMORI
💕Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan ransangan.
.
Banyak kan manfaat yang kita dapat melalui pengambilan ESP shaklee. Sebab tulah ramai sangat yang suka ESP nih. 😍
.
Dapatkan ESP dengan segera ok. Hanya berbaki beberapa hari sahaja lagi untuk kita grab promo best beli 4 TONG DAPAT POTONGAN HARGA 5 % taw.😱
.
.
📱013-6356350 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲

Collagen melebatkan rambut?
Iyaaaa..itulah kelebihan makan #collagenpowder ni tau. .
Bukan tu je, tapi kan kan kan hat yang ade masalah #jeragat elok sangat sebab collagen baik kulit di lapisan dermis. Jeragat berlaku kt lapisan dermis. .
Melalui ujian klinikal, Collagen Powder Terbukti berkesan dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukan kulit lebih baik secara menyeluruh : ♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
.
WhatsApp: 012-9576172

#collagenpowder #collagen #shakleecollagenpowder #shakleecollagen #collagenpowdershaklee #collagenshaklee #collagenpowdermurah #collagenmurah #shakleecollagenpowdermurah #shakleecollagenmurah #collagenpowdershakleemurah #collagenshakleemurah
#shakleekuantan
#shakleeinderamahkota
#shakleeuiakuantan
#hilangjeragat
#krimjeragat

KERAP BERSIN? HIDUNG GATAL? MATA BERAIR?
.
ALERGIK SEAFOOD? ALERGIK HABUK?
Bosan aihhh hari hari hadap macamni

Rimas! Tak selesa langsung!! Alhamdulillah sekarang set resdung banyak bantu Anis dari semua segi

Dari gatal gatal resdung sampai lah kulit

Alhamdulillah getting better!! Jom dapatkan set resdung yg super berkesan!! 😍😍😍 Try dulu, baru tahu

Anis 017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

IT'S POSITIVE!!!! 😍😍😍 Happynyaaa dapat berita nii
.
.
You have baby in your belly😍 Mesti nak yang terbaik untuk ibu and baby dalam perut kann. Jom jadikan pregnancy tu satu kenangan indah.
.
.
SET KEHAMILAN 1ST TRIMESTER
-
👉ESP👈
✔Bantu ibu bertenaga
✔Mengawal rasa lapar
✔Mengawal kesan optimum untuk pengambilan vitami-vitamin lain
✔Merangsang pengeluaran susu yang banyak dan pekat
-
👉Vita-Lea👈
✔Mengandungi zat besi untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas
✔Top up kekurangan nutrisi ibu
✔Elak pitam, lesu, kurang daya ingatan
-
👉Vita C👈
✔Merangsang pembentukan kolagen yang memnantu baik pulih kulit dan luka
✔Elak kelenjar susu dari terluka
✔Bantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit c, makan la iron sekalap pun takkan diserap ke badan
✔Kulit cantik berseri
-
👉Ostematrix👈
✔Baby serap almost 90% kalsium ibu
✔Kalau ibu tak gantikan kalsium, ibu berisiko hadapi osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, mudah letih
-
👉B-Complex👈
✔Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk bantu tubuh badan bertenaga, lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
.
.

sayang diri, sayang anak, ambik yang terbaik.😊
.
.
Klik link di @sukasihbeauty.co untuk dapatkan semua rangkaian produk shaklee
.
.

Sukasih | Trusted Shaklee Dritibutor,
0177479256
.
.
#shaklee
#shakleemurah
#shakleeutm
#shakleeuthm
#shakleeutem
#shakleeukm
#shakleejohor
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#shakleeayerhitam
#sayajualshaklee
#promosishakleeoktober2017
#amazingempire
#kurusshaklee
#jerawatshaklee
#cantikshaklee
#putihshaklee
#milkboostershaklee
#pantangshaklee
#hamilshaklee
#kuruscepatdanberkesan
#testimonikurus
#gainweightshaklee
#resdung
#collagenshaklee
#kolagen
#promosiesp

[HB TAK CANTIK MASA PREGNANT?]
.
.
Assalamualaikum and hi semua☺
.
.
Saya nak share tentang HB. HB ni adalah haemoglobin atau molekul protein dalam sel darah merah. Dia ni jadi kenderan pengangkutan bawak oksigen and carbon diokside dalam badan kita.
.
.
Nilai haemoglobin rendah selalu jadi pada ibu mengandung.
.
.
Kenapa HB rendah?
⛔kekurangan zat besi
⛔Kurang asid Folik
⛔Kurang vitamin B12
.
.
Petua nak naikkan HB?
🌸Makan jambu batu
🌸Buah naga
🌸Kurma/kismis
🌸Bayam
🌸Bilis
🌸Hati ayam
🌸Hati lembu
.
.
Yes, kena rajin cari makanan2 kat atas tu. Makanan sunnah jangan tinggal. Cuma kena tahu makanan yang ibu2 ambik tu betul2 dapat memenuhi nutrisi yang diperlukan?
.
.
Kalau nak mudah, tambah je set Hamil Shaklee.
.
.
Mudah dan sangat diyakini !
.
.
🌸Bagus untuk perkembangan otak bayi
🌸Bagus untuk sokongan nutrisi ibu dan bayi
🌸Membekalkan nutrisi yang kurang dalam badan ibu
🌸Mengelakkan kekejangan otot
🌸Memberi tenaga kepada ibu
.
.
Dalam set kehamilan ni ada Omega, yang sangat baik untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan.
.
.
Asid folik pun ada untuk bantu pembentukan saraf tunjang dan mengelakkan masalah saraf tunjang bayi. Banyak sangat kebaikannya In Shaa Allah
.
.
Saya harap perkongsian ni dapat membntu ibu2 di luar sana. Klik link @sukasihbeauty.co untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee ☺
.
.
Sukasih,
0177479256
.
.

#shaklee
#shakleemurah
#shakleeutm
#shakleeuthm
#shakleeutem
#shakleeukm
#shakleejohor
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#shakleeayerhitam
#sayajualshaklee
#promosishakleeoktober2017
#amazingempire
#kurusshaklee
#jerawatshaklee
#cantikshaklee
#putihshaklee
#milkboostershaklee
#pantangshaklee
#hamilshaklee
#kuruscepatdanberkesan
#testimonikurus
#gainweightshaklee
#resdung
#collagenshaklee
#kolagen
#promosiesp

Assalamualaikum dan hai semua😊
.
🌸Energy soy protein atau dikenali sebagai ESP shaklee merupakan sumber protein yang lengkap taw. .
Jadi, nur nak share serba sedikit tentang MANFAAT UTAMA ESP nih:::
.
.
❤AWET MUDA.
💕asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain2. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
.
.
❤BAIK UNTUK HORMON.
💕kacang soya adalah satu satunya tumbuhan yang kaya dgn isoflavones, fungsi bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. .
.
❤BAIK UNTUK PROSTAT
💕genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat bagus dalam pemulihan uterus,ovari,menapous dan pembesaran prostat.
.
.
❤KULIT REMAJA
💕meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit man kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan parut.
.
.
❤PEMBEKAL TENAGA
💕membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun,maka  ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsonia dan tekanan. .
.
❤MEMBAIKI PIGMENTASI
💕Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. .
.
❤MEMBAIKI MEMORI
💕Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan ransangan.
.
Banyak kan manfaat yang kita dapat melalui pengambilan ESP shaklee. Sebab tulah ramai sangat yang suka ESP nih. 😍
.
Dapatkan ESP dengan segera ok. Hanya berbaki beberapa hari sahaja lagi untuk kita grab promo best beli 4 TONG DAPAT POTONGAN HARGA 5 % taw.😱
.
.
📱013-6356350 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲

OMEGA SHAKLEE
.
🐟Meningkatkan proses metabolisme
dalam tubuh, melancarkan peredaran darah & proses fisiologi
🐟Membantu menurunkan paras Kolesterol
🐟Membakar lemak dalam badan.
🐟Mencegah serangan jantung dan strok.
🐟Mencegah penggumpalan darah di seluruh tubuh.
🐟Menurunkan Hipertensi dan mencegah Atherosclerosis (kekakuan dinding arteri).
🐟Mengurangkan inflamasi/peradangan.
🐟Membantu mempercepat penyembuhan luka selepas pembedahan
🐟Meningkatkan peredaran oksigen dan membentuk sel-sel baru di seluruh tubuh.
🐟Memaksima fungsi sel-sel saraf dan otak seperti daya ingat, berfikir, dan konsentrasi.
🐟Menjaga kesihatan sistem saraf.
🐟Menjaga kesihatan mata secara menyeluruh dan mengoptimumkan fungsi penglihatan.
🐟Mencegah Bronchitis, Asma dan jangkitan Paru-Paru.
🐟Memelihara kesihatan sendi dan tulang.
🐟Menjaga kesihatan dan kecantikan kulit serta dapat membantu menganjalkan kulit
🐟Membekalkan DHA dan EPA kepada janin. (2nd trimester)
🐟 Mengoptimalkan kesihatan ibu hamil dan menyusu.
🐟 Menjaga pertumbuhan dan perkembangan pada bayi dan anak-anak.
🐟 Sebagai nutrisi perkembangan prenatal dan membantu perkembangan otak bayi.
.
.
Raudah
0193308022
Your Favourite SID 😊
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp raudah atau tinggalkan nombor di ruangan komen 💖
.
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari
.
#bcomplexshaklee
#basicHshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#milkboostershaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#bisnesshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#nutriwhiteshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#setresdungshaklee

OMEGA SHAKLEE
.
🐟Meningkatkan proses metabolisme
dalam tubuh, melancarkan peredaran darah & proses fisiologi
🐟Membantu menurunkan paras Kolesterol
🐟Membakar lemak dalam badan.
🐟Mencegah serangan jantung dan strok.
🐟Mencegah penggumpalan darah di seluruh tubuh.
🐟Menurunkan Hipertensi dan mencegah Atherosclerosis (kekakuan dinding arteri).
🐟Mengurangkan inflamasi/peradangan.
🐟Membantu mempercepat penyembuhan luka selepas pembedahan
🐟Meningkatkan peredaran oksigen dan membentuk sel-sel baru di seluruh tubuh.
🐟Memaksima fungsi sel-sel saraf dan otak seperti daya ingat, berfikir, dan konsentrasi.
🐟Menjaga kesihatan sistem saraf.
🐟Menjaga kesihatan mata secara menyeluruh dan mengoptimumkan fungsi penglihatan.
🐟Mencegah Bronchitis, Asma dan jangkitan Paru-Paru.
🐟Memelihara kesihatan sendi dan tulang.
🐟Menjaga kesihatan dan kecantikan kulit serta dapat membantu menganjalkan kulit
🐟Membekalkan DHA dan EPA kepada janin. (2nd trimester)
🐟 Mengoptimalkan kesihatan ibu hamil dan menyusu.
🐟 Menjaga pertumbuhan dan perkembangan pada bayi dan anak-anak.
🐟 Sebagai nutrisi perkembangan prenatal dan membantu perkembangan otak bayi.
.
.
Raudah
0193308022
Your Favourite SID 😊
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp raudah atau tinggalkan nombor di ruangan komen 💖
.
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari
.
#bcomplexshaklee
#basicHshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#milkboostershaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#bisnesshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#nutriwhiteshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#setresdungshaklee

OMEGA SHAKLEE
.
🐟Meningkatkan proses metabolisme
dalam tubuh, melancarkan peredaran darah & proses fisiologi
🐟Membantu menurunkan paras Kolesterol
🐟Membakar lemak dalam badan.
🐟Mencegah serangan jantung dan strok.
🐟Mencegah penggumpalan darah di seluruh tubuh.
🐟Menurunkan Hipertensi dan mencegah Atherosclerosis (kekakuan dinding arteri).
🐟Mengurangkan inflamasi/peradangan.
🐟Membantu mempercepat penyembuhan luka selepas pembedahan
🐟Meningkatkan peredaran oksigen dan membentuk sel-sel baru di seluruh tubuh.
🐟Memaksima fungsi sel-sel saraf dan otak seperti daya ingat, berfikir, dan konsentrasi.
🐟Menjaga kesihatan sistem saraf.
🐟Menjaga kesihatan mata secara menyeluruh dan mengoptimumkan fungsi penglihatan.
🐟Mencegah Bronchitis, Asma dan jangkitan Paru-Paru.
🐟Memelihara kesihatan sendi dan tulang.
🐟Menjaga kesihatan dan kecantikan kulit serta dapat membantu menganjalkan kulit
🐟Membekalkan DHA dan EPA kepada janin. (2nd trimester)
🐟 Mengoptimalkan kesihatan ibu hamil dan menyusu.
🐟 Menjaga pertumbuhan dan perkembangan pada bayi dan anak-anak.
🐟 Sebagai nutrisi perkembangan prenatal dan membantu perkembangan otak bayi.
.
.
Raudah
0193308022
Your Favourite SID 😊
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp raudah atau tinggalkan nombor di ruangan komen 💖
.
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari
.
#bcomplexshaklee
#basicHshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#milkboostershaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#bisnesshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#nutriwhiteshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#setresdungshaklee

FULL SET BEAUTY❤️
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#setflawlessshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee
#seteczemashaklee
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setsuburshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#bcomplex
#ostematrix
#omegaguard
#lecithin
#alfalfashaklee
#glacomplex
#garliccomplex
#vivixshaklee
#vivixpromo
#collagenshaklee
#enfuselleskincare
#herbalblendshaklee
#cinchshake
#skincareshaklee

FULL SET BEAUTY❤️
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#setflawlessshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee
#seteczemashaklee
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setsuburshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#bcomplex
#ostematrix
#omegaguard
#lecithin
#alfalfashaklee
#glacomplex
#garliccomplex
#vivixshaklee
#vivixpromo
#collagenshaklee
#enfuselleskincare
#herbalblendshaklee
#cinchshake
#skincareshaklee

FULL SET BEAUTY❤️
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#setflawlessshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee
#seteczemashaklee
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setsuburshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#bcomplex
#ostematrix
#omegaguard
#lecithin
#alfalfashaklee
#glacomplex
#garliccomplex
#vivixshaklee
#vivixpromo
#collagenshaklee
#enfuselleskincare
#herbalblendshaklee
#cinchshake
#skincareshaklee

Most Popular Instagram Hashtags