[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#collagenshaklee

29011 posts

TOP POSTS

FLAWLESS SELEPAS CONSUME COLLAGEN
.
Nak jaga kulit kena start dari sekarang yer. Bukan tunggu dah keluar segala wrinkles, freckles semua baru nak jaga tau. And yang paling wieya nak avoid sekali ialah jeragat, sebab usually umur start 3 series nih laa jeragat akan start keluar sikit sikit especially yang selalu exposed kat panas / haba.
.
Another thing, siapa ada masalah PARUT BERLUBANG wajib cuba consume nih tau!.
.
And kalau you ada masalah SUNBURN, haa Collagen nih lah yang paling berkesan sekali inshaaAllah.
.
ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin.
.
Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊.
.
.
Hubungi wieya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Rabiatul Adawiyah
019-5899895
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee

.
.
Pada sesiapa yang cari supplement untuk kulit kan, memang sebenarnya COLLAGEN ni la yang terbaik.
.
Serius, effect COLLAGEN memang superb sangat! .
COLLAGEN SHAKLEE ni juga sangat exclusive tau!
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah time Raya dah flawless habiss ❤️
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Hanna.B | 0196760870
.
#collagenshaklee

Tengahari tadi COD collagen shaklee.. Customer memilih collagen Shaklee kerana tanpa pewarna dan perasa tiruan.. Diperbuat dari sisik ikan merah dari laut dalam yang jauh dari pencemaran merkuri.

Saiz yang kecil untuk memudahkan penyerapan kolagen... Jom kita flawless raya-raya ni.. www.wasap.my/60196713943

#shakleesepang
#shakleeklia
#shakleeklia2
#collagenshaklee
#awetmuda

.
.
Pada sesiapa yang cari supplement untuk kulit kan, memang sebenarnya COLLAGEN ni la yang terbaik.
.
Serius, effect COLLAGEN memang superb sangat! .
COLLAGEN SHAKLEE ni juga sangat exclusive tau!
.
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;
.
🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka
.
Untuk yang tengah ada skin problem tu pun boleh, inshaaAllah time Raya dah flawless habiss ❤️
.
Hubungi Hanna terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Hanna.B | 0196760870
.
#collagenshaklee

Khas untuk mereka yang nak kulit glowing, yang nak hilangkan kedutan wajah, yang nak tegangkan kulit, yang nak luka cepat sembuh lepas bersalin.. Nak sihat dan kulit cantik tak?

Haa..meh telan COLLAGEN POWDER ni! 😍

Kesn seawal 3 hari tau.. Nak tau lagi details boleh whatsapp Nur ye..😉 whatsapp 📲 Nur 0132904342

#collagenShaklee
#SetAwetMudaShaklee
#SetKulitCantikShaklee

Dulu bila tengok pengguna #collagenshaklee tunjuk hasilnya kulit jadi cantik, putih bersih, rasa cam tak percaya sebenarnya.
.
Rasa macam, eh betul ke ni? Ke #overclaim je? Pandai-pandai je. .
Ha tu la tak tau. Sapa yang rasa sendiri yang tahu macamana bezanya.
.
Ok ni gambar kak anah sendiri guna collagenshaklee. Baru makan sebulan lebih je (start masa Shaklee Home Office opening in May 2017).
.
So #bukanoverclaim ek. Real case, real testimoni. Kalau nak tengok, boleh datang jumpa kak anah sendiri. Kak anah pun bukan reti guna apps camera yang boleh edit gambar tu.
.
Lekas, sempat lagi misi cantik-cantik sebelum raya. .
Nak beli untuk mak ayah pun boleh, sesuai untuk sakit lutut dan tulang.
.
Meh wasap kak anah ok. #kulitcantik #naelofaraya

Kulit cantik selepas seminggu 😍

Yang ada masalah kulit tapi nak dapat kesan yang meroket Kak Nani cadangkan amik collagen ni.. Memang best sangat kesannya.

Nak order pm kak nani lekaih.

012-7485657

#collagenshaklee
#glorious

Malam tak boleh tidur. Beraya di KL. Jadi kerja minum kolagen pukul 2pagi... COLLAGEN UNTUK KULIT ANJAL SEMULAJADI DAN SENDI YG SIHAT.

Shaklee Collagen powder mengandungi 4000mg Kolagen RSS ( sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi diekstrak Dari sisik ikan merah. Amat mudah diserap oleh tubuh.

7 ramuan utama:-
🌿ekstrak biji Camellia Japonica
🌿kolagen dari sisik ikan merah
🌿ekstrak kekerang
🌿 Vitamin C dan B
🌿Ekstrom Pfaffia
🌿Elastin dari kolagen ikan
🌿Lactobacillus acidophilus

Manfaat utama:- 🍹memperlahankan kehadiran kedutan dan garis halus
🍹tampak lebih muda
🍹menguatkan rambut dan ransang pertumbuhan semula
🍹Kuku akan jadi lebih kuat, akan kekalkan warna kuku yg sihat
🍹kulit akan jadi lembab, kurangkan part
🍹menghilangkan tanda penuaan.
🍹kolagen penting untuk tulang, membantu menguatkan tulang
🍹mengurangkan geseran pada sendi.
🍹Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen untuk mengekalkan otot mata supaya anjal.
🍹memastikan otak sentiasa sihat.

Anda bila lagi?

Jom cantik sebelum raya!

Jadi ahli Shaklee dengan hanya RM68.90. Nak makan sendiri, nak buat bisnes pun boleh.
PM/Whatsapp saya untuk maklumat lanjut. 👉Your trusted SID
Riana 019.2469820 📲http://www.wasap.my/60192469820

#shakleekd
#shakleebiz #financialfreedom
#pengedarshakleekotadamansara #kecilkanpori
#shakleekotadamansara #bisnesshaklee #collagenpowdershaklee #collagenshaklee #kulitflawless #kulitcantik #sakitlututsendi #slipdics #misicantiksebelumraya #sayajualshaklee #sayajual #bazaarpaknil #familybusiness

Maghrib hari ni tiada lagi semangat Terawih .

Shift dah berganti dengan laungan Takbir Syawal .

Moga Allah s.w.t menerima segala amalan kita sepanjang bulan Ramadhan tahun ini .

Maafkan kami Ramadhan. Moga bertemu lagi andai umur kami masih panjang .

#Repost @cahaya_islam (@get_repost)
・・・
// 29 Ramadhan 1438 //
.
Ramadhan ini akan pergi
Bersama segala keindahan & kehebatannya
Keluasan rahmatNya yang terbuka
Keampunan buat hamba yang berdosa
Ganjaran pahala berganda-berganda
Malam seribu bulan kemuncaknya
Perginya pasti ditangisi para hamba bertaqwa
.
[Apakah roh Ramadhan ini
akan terus menerangi…
bulan-bulan seterusnya?]
.
Ramadhan ini akan pergi
Namun yang pergi hanya giliran purnama
Bukan rasa dan maknanya
Semoga semuanya masih di jiwa
yang sentiasa merindui
barakah dan maghfirahNya
.
[Apakah kita berjaya?
atau sekadar menumpang gembira…
di pinggiran kebesaran-Nya?]
.
Ramadhan ini akan pergi
Silih berganti masa meningkat usia
Dan kita bagaimana?
Masih di pelabuhan alpa?
Masih di dermaga dosa?
Dan bahtera kita terus kelelahan
Dihempas ombak keresahan
.
[Akan tiba saatnya
Ketika Ramadhan akan menjengah semula
Tapi kita telah tiada…
untuk menyambutnya!]
.
#cahayaislam
#muhasabahdiri #ramadhan #lailatulqadar #hijrah #tausiyah #ramadan #goodbye #thedaiegraphy #igersmy

MOST RECENT

Dengan 1 KOTAK SHAKLEE dah dapat KULIT YANG DI IDAM IDAMKAN OLEH SETIAP WANITA🌷🌷 🌷KULIT GEBU
🌷JERAWAT KURANG
🌷PARUT PUDAR
🌷KULUT LEMBAP DAN HALUS
🌷KULIT LEBIH CERAH SEKATA
🌷KURANG KEDUTAN DAN TIADA LAGIA GARIS HALUS
COLLAGEN SHAKLEE
GLOWING HABIS. BERBALOI SANGAT LA. PUAS HATI
Kila bukan nak over claim. Bahawasanya Shaklee collagen terbukti member kesan meneyeluruh dalam masa 8 minggu.

Apa yang terjadi bila amalkan Shaklee collagen powder?
-Mengecilkan liang pori, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
-melembapkan kulit dan mengurangkan rasa kering dan gatal pada kulit
-menngkatkan ketegangan, keanjalan, kelicinan dan kelembutan kulit
-mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
-menggalakan rambut yang tebal, sihat, tidak mudah gugur -menyokong kesihatan sendi dan tulang

#shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepenang #shakleealorsetar #pengedarshakleeipoh
#collagenshaklee
#shakleesriiskandar
#shakleebatugajah

Dengan 1 KOTAK SHAKLEE dah dapat KULIT YANG DI IDAM IDAMKAN OLEH SETIAP WANITA🌷🌷 🌷KULIT GEBU
🌷JERAWAT KURANG
🌷PARUT PUDAR
🌷KULUT LEMBAP DAN HALUS
🌷KULIT LEBIH CERAH SEKATA
🌷KURANG KEDUTAN DAN TIADA LAGIA GARIS HALUS
COLLAGEN SHAKLEE
GLOWING HABIS. BERBALOI SANGAT LA. PUAS HATI
Kila bukan nak over claim. Bahawasanya Shaklee collagen terbukti member kesan meneyeluruh dalam masa 8 minggu.

Apa yang terjadi bila amalkan Shaklee collagen powder?
-Mengecilkan liang pori, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
-melembapkan kulit dan mengurangkan rasa kering dan gatal pada kulit
-menngkatkan ketegangan, keanjalan, kelicinan dan kelembutan kulit
-mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
-menggalakan rambut yang tebal, sihat, tidak mudah gugur -menyokong kesihatan sendi dan tulang

#shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepenang #shakleealorsetar #pengedarshakleeipoh
#collagenshaklee
#shakleesriiskandar
#shakleebatugajah

Dengan 1 KOTAK SHAKLEE dah dapat KULIT YANG DI IDAM IDAMKAN OLEH SETIAP WANITA🌷🌷 🌷KULIT GEBU
🌷JERAWAT KURANG
🌷PARUT PUDAR
🌷KULUT LEMBAP DAN HALUS
🌷KULIT LEBIH CERAH SEKATA
🌷KURANG KEDUTAN DAN TIADA LAGIA GARIS HALUS
COLLAGEN SHAKLEE
GLOWING HABIS. BERBALOI SANGAT LA. PUAS HATI
Kila bukan nak over claim. Bahawasanya Shaklee collagen terbukti member kesan meneyeluruh dalam masa 8 minggu.

Apa yang terjadi bila amalkan Shaklee collagen powder?
-Mengecilkan liang pori, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
-melembapkan kulit dan mengurangkan rasa kering dan gatal pada kulit
-menngkatkan ketegangan, keanjalan, kelicinan dan kelembutan kulit
-mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
-menggalakan rambut yang tebal, sihat, tidak mudah gugur -menyokong kesihatan sendi dan tulang

#shakleeipoh #shakleemelaka #shakleepenang #shakleealorsetar #pengedarshakleeipoh
#collagenshaklee
#shakleesriiskandar
#shakleebatugajah

Maghrib hari ni tiada lagi semangat Terawih .

Shift dah berganti dengan laungan Takbir Syawal .

Moga Allah s.w.t menerima segala amalan kita sepanjang bulan Ramadhan tahun ini .

Maafkan kami Ramadhan. Moga bertemu lagi andai umur kami masih panjang .

#Repost @cahaya_islam (@get_repost)
・・・
// 29 Ramadhan 1438 //
.
Ramadhan ini akan pergi
Bersama segala keindahan & kehebatannya
Keluasan rahmatNya yang terbuka
Keampunan buat hamba yang berdosa
Ganjaran pahala berganda-berganda
Malam seribu bulan kemuncaknya
Perginya pasti ditangisi para hamba bertaqwa
.
[Apakah roh Ramadhan ini
akan terus menerangi…
bulan-bulan seterusnya?]
.
Ramadhan ini akan pergi
Namun yang pergi hanya giliran purnama
Bukan rasa dan maknanya
Semoga semuanya masih di jiwa
yang sentiasa merindui
barakah dan maghfirahNya
.
[Apakah kita berjaya?
atau sekadar menumpang gembira…
di pinggiran kebesaran-Nya?]
.
Ramadhan ini akan pergi
Silih berganti masa meningkat usia
Dan kita bagaimana?
Masih di pelabuhan alpa?
Masih di dermaga dosa?
Dan bahtera kita terus kelelahan
Dihempas ombak keresahan
.
[Akan tiba saatnya
Ketika Ramadhan akan menjengah semula
Tapi kita telah tiada…
untuk menyambutnya!]
.
#cahayaislam
#muhasabahdiri #ramadhan #lailatulqadar #hijrah #tausiyah #ramadan #goodbye #thedaiegraphy #igersmy

Salam dearies 💕
.
Siapa nak cantik? Nak flawless, gebu gebas & awet muda? 😍 Haa.. Ambik je Shaklee Collagen Powder 💞
.
Collagen Powder memang sangat mudah diserap boleh badan & dihasilkan daripada sisik ikan merah laut dalam (Red Snapper) yang berada sejauh 5000 meter ke dalam laut! Memang sumber collagen terbaik 🐟
.
Kandungan lain CP ialah:
• Ekstrak Pfaffia (Ginseng Brazil)
• Ekstrak biji Camellia Japonica
• Ekstrak Kerang-kerangan
• Lactobacillus Acidophilus
• Vitamin B
• Vitamin C
.
Kebaikan Collagen Powder:
🌸 Kulit lebih tegang & anjal
🌸 Mengurangkan kedutan, liang roma besar & garis halus
🌸 Kulit lebih cerah, moist dan licin
🌸 Kuku & rambut yang lebih sihat
🌸 Memelihara otot & sendi
🌸 Menguatkan tulang
.
Ingat! Bila collagen cukup dalam badan, kulit kita akan jadi lebih tegang dan anjal tau 😊 Kulit pun akan nampak lebih glowing dengan CP 💞
.
Jom WhatsApp Laila sekarang 🙋 Best price nak bagi ni 😘 Beli 2 dapat diskaun lagi 💕
.
Untuk order, WhatsApp ⤵
+6019-7499096
Laila Munim
Ig | @sihatcantik.bylaila
.
#collagenpowder #shakleecollagen #collagenshaklee #sayajualmurah #shakleemurah #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleenilai #shakleekajang #shakleebangi #shakleekl #shakleewangsamaju #shakleejb #shakleejohor #shakleekuis #shakleeperak #shakleekeramat #shakleebagandatoh #shakleemalaysia #awetmuda #glowing #raya2017 #saleraya #promoraya #instashopmalaysia #igshopmalaysia

AWET MUDA ANJAL BERSERI2 DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️
.
EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀
Serious talk!
.
Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY!
.
Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda.
.
Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah:
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf
.
Nurul Iman
018.2998.760
💝Your Shaklee Beauty Consultant💝
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee

AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️
.
EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀
Serious talk!
.
Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY!
.
Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda.
.
Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah:
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf
.
Nurul Iman
018.2998.760
💝Your Shaklee Beauty Consultant💝
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee

NAK TAK KULIT GLOWING N PINK PINK GITU ?? 😱
-
Kulit macam ni memang idaman orang perempuan kann kannn... Dayah suka tengok muka artis2 yang comel2 cam ELIZAD, RITA RUDAINI tu 😂😂
-
Pinkishhhh sgt..!! Kalah orang pakai blusher tebal2.
-
Dayah nak bagitahu ni bahawa ada produk SHAKLEE yang bantu untuk dapatkan kulit LEBIH CANTIK & PINKISH
-
🌸COLLAGEN POWDER SHAKLEE
-
Ada kawan Dayah yang ambil collagen ni. Alhamdulillah dah nampak banyakkk sangat kesan! MasyaAllah!! -
Hasil dia?
-
🌸Kulit lebih gebu
🌸Kulit dia tak nampak kusam
🌸Kulit dia nampak dah rata
🌸Kulit nampak kemerahan2
-
-

Serious tak tipu punya oooo!! -
Memang dah yakin dengan Shaklee.. Tapi bila nampak sendiri dengan mata perubahan tu memang sangat kagum!
-
Of course semua dengan izin Allah kan 😊
-
So kat sini siapa ada nak kulit macam Elizad dan Rita Rudaini tu? Meh sini Dayah bantu.
-
Psst, lelaki also cannn. Dont worryy! Jom kita cantik2!
-
-
byhidayahaisa
018.913.7993 ❤️
-
-
#shaklee
#shakleemalaysia
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#shakleemurah
#shakleeterengganu
#shakleehargaspecial
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#codkualaterengganu
#codbukitpayung
#collagenshaklee
#collagen #lofattah
#flawless
#kulitcantik
#gebugebas
#espshaklee

Masa Sue buat skin analysis bulan lepas, salah satu masalah kulit Sue liang pori yang besar. So, orang yang check tu suggest Sue amalkan 2 benda:

1) Kena pakai toner SETIAP HARI
Sue pakai toner. Tapi tak la setiap hari. Orang tu siap tanya lagi cara Sue pakai toner. Sue pakai toner macam iklan SKII miracle water tu. Tuang kat tangan then sapu kat muka. Orang tu cakap salah tu pakai macam tu. Sue kena guna kapaa muka, letak toner kat kapas tu dan sapu ikut arah dari bawah muka naik ke atas. Dia cakap sapu tau, bukan dap..dap kapas tu kat muka. Sue pon "Ooooo... Macam tu". Hahaa.. 2) Amalkan collagen.
Orang tu cakap collagen dapat kecilkan liang pori. Yang ni memang Sue tak buat lagi. Kena masuk to do list la gitu. Bila terbaca testimonial ni, terus rasa lagi bersemangat nak amalkan collagen.
Korang nak jugak? Meh pm Sue.
Sue
019-4548200
vitamin2u.net
#pengedarShaklee #vitamin2u #setKulitCantik #setKulitGebusGebas #shakleeEffect #liveAmazing #collagen #collagenshaklee #liangporibesar #liangporiterbuka #liangporimengecil #liangpori

Malam tak boleh tidur. Beraya di KL. Jadi kerja minum kolagen pukul 2pagi... COLLAGEN UNTUK KULIT ANJAL SEMULAJADI DAN SENDI YG SIHAT.

Shaklee Collagen powder mengandungi 4000mg Kolagen RSS ( sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi diekstrak Dari sisik ikan merah. Amat mudah diserap oleh tubuh.

7 ramuan utama:-
🌿ekstrak biji Camellia Japonica
🌿kolagen dari sisik ikan merah
🌿ekstrak kekerang
🌿 Vitamin C dan B
🌿Ekstrom Pfaffia
🌿Elastin dari kolagen ikan
🌿Lactobacillus acidophilus

Manfaat utama:- 🍹memperlahankan kehadiran kedutan dan garis halus
🍹tampak lebih muda
🍹menguatkan rambut dan ransang pertumbuhan semula
🍹Kuku akan jadi lebih kuat, akan kekalkan warna kuku yg sihat
🍹kulit akan jadi lembab, kurangkan part
🍹menghilangkan tanda penuaan.
🍹kolagen penting untuk tulang, membantu menguatkan tulang
🍹mengurangkan geseran pada sendi.
🍹Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen untuk mengekalkan otot mata supaya anjal.
🍹memastikan otak sentiasa sihat.

Anda bila lagi?

Jom cantik sebelum raya!

Jadi ahli Shaklee dengan hanya RM68.90. Nak makan sendiri, nak buat bisnes pun boleh.
PM/Whatsapp saya untuk maklumat lanjut. 👉Your trusted SID
Riana 019.2469820 📲http://www.wasap.my/60192469820

#shakleekd
#shakleebiz #financialfreedom
#pengedarshakleekotadamansara #kecilkanpori
#shakleekotadamansara #bisnesshaklee #collagenpowdershaklee #collagenshaklee #kulitflawless #kulitcantik #sakitlututsendi #slipdics #misicantiksebelumraya #sayajualshaklee #sayajual #bazaarpaknil #familybusiness

Jom grab peluang yang jauh lebih bernilai dari emas berlian ni! .

Peluang yang cuma berbaki malam & pagi ni sahaja lagi 😊 .

Esok pula menjelang Syawal dah tak sahur daah kita .

Allahu .

#Repost @cahaya_islam (@get_repost)
・・・
BANYAKKAN DOA DI WAKTU SAHUR, BUKAN SEKADAR MAKAN

Waktu sahur di penghujung sepertiga akhir malam adalah waktu mustajab doa. Pada waktu itu Allah turun hampir kepada hamba-hambaNya lalu menawarkan 3 perkara seperti yang disebutkan dalam hadis berikut.

Sabda Rasulullah ﷺ:
.
"Tuhan kami (Allah) Tabaraka wa Ta‘ala pada setiap malam turun ke langit dunia, yakni pada baki terakhir satu pertiga malam.
.
Maka Allah berfirman: “Siapakah yang berdoa kepadaKu, pasti Aku memperkenankan doanya. Siapa yang meminta daripadaKu, pasti Aku akan berikannya. Dan siapakah yang beristighfar memohon ampun padaKu, pasti Aku ampuni dia."
.
(Hadis Sahih Riwayat Bukhari & Muslim)
.
Bertahajudlah & berdoalah di waktu sahur.
.
#cahayaislam #ramadhan #hadisnabi #doa #hidupkansunnah #cintarasul #muhasabah #thedaiegraphy #teamtazkirah #igersmy #jomdakwah

Assalamualaikum dearies ❤️
.
Tengah mencari produk Shaklee ? Aida ada solutionnya. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.
.
.
Aida available 24/7 dan postage adalah setiap hari pada pukul 3 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur. .
Anything boleh whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida contact 😊
.
017 6690 555
017 6690 555
.
.
#espshaklee
#bcomplexshaklee #basicHshaklee #setpantangshaklee #vivixshaklee #milkboostershaklee #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setkurusshaklee #promoshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #alfalfashaklee #kulitcantik #setmenyusu #lecithin #setslimmingshaklee #ahlishaklee #promoshaklee #garlicshaklee #setjerawatshaklee #nutriwhiteshaklee #kolagenshaklee
#ahlishaklee #collagenshaklee
#dtxcomplexshaklee #ostematrixshaklee
#vitaleashaklee #omegashaklee #sethamilshaklee

Assalamualaikum dearies ❤️
.
Tengah mencari produk Shaklee ? Aida ada solutionnya. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.
.
.
Aida available 24/7 dan postage adalah setiap hari pada pukul 3 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur. .
Anything boleh whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida contact 😊
.
017 6690 555
017 6690 555
.
.
#espshaklee
#bcomplexshaklee #basicHshaklee #setpantangshaklee #vivixshaklee #milkboostershaklee #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setkurusshaklee #promoshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #alfalfashaklee #kulitcantik #setmenyusu #lecithin #setslimmingshaklee #ahlishaklee #promoshaklee #garlicshaklee #setjerawatshaklee #nutriwhiteshaklee #kolagenshaklee
#ahlishaklee #collagenshaklee
#dtxcomplexshaklee #ostematrixshaklee
#vitaleashaklee #omegashaklee #sethamilshaklee

Testimoni: COLLAGEN POWDER
JOM TENGOK SKIT APA HEBATNYA COLLAGEN POWDER SHAKLEE NI!
.
Collagen Powder ni adalah antara collagen terbaik sebab ianya diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang ketahanan pressure sehingga kedalaman 5000m dasar laut yang bermaksud bila kita consume collagen powder ni akan tahan lebih lama dan memberi penyerapan yang terbaik.. Collagen Powder ni akan merangsang pembentukkan collagen pada kulit. Lagipun bila usia bertambah kolagen dalam badan semakin berkurangan.
Ada masalah PARUT BERLUBANG@PARUT DEGIL? KULIT KUSAM?LIANG PORI BESAR?WAJIB cuba collagen powder ni..
.
Antara kebaikan Collagen Powder :
💝️memelihara ketegangan & keanjalan kulit.
💝️memelihara kelembapan kulit.
💝️mengecutkan jerawat.
💝menghilangkan jeragat.
💝menyokong baik pulih tisu kecederaan otot dan tulang.
💝️menguatkan otot dan tulang.
💝mengatasi masalah rambut & ️membantu pertumbuhan rambut baru.
💝️membantu hati dalam proces detoksifikasi.
💝️memelihara kelenturan sendi.
💝️mengurangkan keradangan inflammation.
💝mengatasi masalah sukar tidur.
💝memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protien pada saraf.
.
jom cantikkan kulit di hari raya dgn COLAGEN SHAKLEE!
.
WhatsApp: 011-27885674
#collagenpowder #collagen #shakleecollagenpowder #shakleecollagen #collagenpowdershaklee #collagenshaklee #collagenpowdermurah #collagenmurah #shakleecollagenpowdermurah #shakleecollagenmurah #collagenpowdershakleemurah #collagenshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects

Shaklee: COLLAGEN POWDER
Kesan-kesan dan Faedah-faedah mengambil kolagen

1) Anti penuaan - Mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garisan halus yang kelihatan
2) menghidratkan - Melembabkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka
3) Mengembalikan keanjalan kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan
4) Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
5) Menyubur - Menggalakan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar
6) Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
7) Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara
8) Faedah tambahan kolagen : Menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. dan membantu mengekalkan otot mata supaya lembut. >>Terbukti berkesan dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukan kulit lebih baik secara menyeluruh : ♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
.
WhatsApp: 011-27885674
#collagenpowder #collagen #shakleecollagenpowder #shakleecollagen #collagenpowdershaklee #collagenshaklee #collagenpowdermurah #collagenmurah #shakleecollagenpowdermurah #shakleecollagenmurah #collagenpowdershakleemurah #collagenshakleemurah

Macam mana collagen boleh tingkatkan kesihatan:
-
💐Meningkatkan kesihatan KULIT dan RAMBUT & merangsang pertumbuhan semula
💐Membantu mengekalkan elastisiti kulit secara semulajadi
💐Memperlahankan kehadiran kedutan dan garis halus
💐Mengurangkan kesan STRETCH MARKS
💐Mengurangkan kesakitan sendi dan sangat membantu osteoarthritis
💐Meningkatkan kadar metabolism dengan menambah jisim otot dan boost energy!
💐Menguatkan kuku, rambut dan gigi
💐Membantu DETOX
💐Menguatkan tulang & kurangkan risiko tulang rapuh
💐Baik untuk kesihatan mata -

Vitamin C,
-
Tahu tak bila kita ambik kolagen, pengambilan Vitamin C selain optimakan penyerapan, juga akan memastikan kolagen itu ditukar kepada useable protein!

Consultation & orders, ⬇️
.
@byfatimajamil
0194486392
#collagenpowder
#collagenshaklee
#misiflawlessraya
#flawlesss #flawlessskin
#shakleesetapak
#shakleeselangor
#shakleekl #shakleeampang #shakleedanaukota
#shakleedatokeramat
#shakleestudentprice

COLLAGEN WAJIB ANDA MILIKI
-
Highly recommended untuk cuba collagen ni.. Sumpahhh Dayah cakap ini produk yang bagus untuk kulit bermasalah
-
-
COLLAGEN POWDER SHAKLEE..
-
Kesan seawal 14hari pengunaan.. Seriusly tak perlu membazir cucuk sana sini untuk tegangkan kulit , kurangkan kedutan , masalah kulit dan sebagainya
-
Cukup hanya dengan pengambilan one set basic + COLLAGEN SHAKLEE yang konsisten sahaja 😊
.
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee : .
1) 💕Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma
2) 💕Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
3) 💕Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat
4) 💕Mengembalikan keanjalan
5) 💕Meningkatkan pergerakan
6) 💕Menyubur
7) 💕Menegang payu dara dan punggung
.
.
Ini adalah antara kebaikan COLLAGEN POWDER SHAKLEE yang Dayah dapat feedback dari CUSTOMER -
Alhamdulillah.. If ada masalah jerawat dan kesan parut hitam digalakkan untuk ambil ESP bersama Vitamin C dan consume bersama collagen.. Kesannya yang sangat terbaik... Boleh keringkan jerawat dan hilangkan parut kulit 👍🏻👍🏻
-
Jom jom grab HARGA MAMPU MILIK COLLAGEN dengan HARGA TERHEBAT sekarang ! Rugi tau tak grab 😊
.
.
by_hidayahaisa
011245453181
-
#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#shakleemurah
#shakleeterengganu
#shakleehargaspecial
#promoshaklee
#sayajualmurah
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#codkualaterengganu
#codbukitpayung
#collagenshaklee
#flawless
#kulitcantik
#gebugebas
#espshaklee

Antara kebaikan Vitamin E Shaklee selain dapat memudarkan jeragat dan parut jerawat di muka:
.
➡membantu melancarkan peredaran darah.
➡ membantu mengekalkan struktur paru-paru,hati dan membran sel darah merah.
➡ membantu mencegah penyakit jantung.
➡ kaya dengan anti oksidan.
➡ membantu mencegah penyakit katarak.
➡ membantu menguatkan dinding kapilari.
➡ membantu mengurangkan risiko kanser prostat dikalangan perokok.
➡ membantu merapatkan hubungan suami isteri #vitamincinta .
⚠ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
📲019-7522026
@dunia.sihat @shakleeby.anis
.
#collagenshaklee #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #susumaaez #ufora #slimmewhite #queenofmutiara #kcolly #aurawhite #umaima #letscantikjanganmengata #andainyatakdir #heroseorangcinderella #shakleekelantan #shakleemurah #collagenmurah #vitamincmurah #dewyglow #aijuicedossier #shakleemalaysia

Most Popular Instagram Hashtags