[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#collagenpowder

40934 posts

TOP POSTS

This might look like a regular breakfast in bed, average smoothie bowl but it's SOOO much more because I added @sportsresearch collagen peptides. Collagen is essential in maintaining healthy skin and joints and @sportsresearch is by far my favorite collagen product I've tried. It doesn't have flavor so it doesn't change the taste what you put it into. I've tried it in the chamomile tea I drink at night, my protein shakes, to plain water and even my pre work out! I feel like the possibilities for adding this to food are endless! #srfam #collageninthekitchen
____________________________
.
.
.
.
.
#collagenpowder #aminoacids #collagenpeptides #healthandbeauty #beautyinsider #greenbeauty #healthyproduct #youthfulskin #healthyskin #igblog #supplementsthatwork
#utahblogger #utahlife

GESER FOTO 👉👉👉 Little baby COLLAGEN POWDER ORIGINAL

HATI² DENGAN PRODUCT KW YA .

Bukan sekedar makeup, namun sebagai perawatan juga!

Cari bedak yg bikin wajah kamu putih NATURAL?
Yg bikin wajah kamu matte, ga minyakan kaya penggorengan?
Bedak yg sekaligus merawat kulit dan memutihkan permanen?
LITTLE BABY COLLAGEN FOUNDATION POWDER jawabannya!! Kelebihan:
1.Mengandung collagen untuk mengencangkan kulit. Alpha Arbutin untuk memutihkan dan mencerahkan kulit. Jadi lama kelamaan dipakai, warna kulit akan putih alami, meskipun setelah mencuci wajah, hasil tetap permanen!!!
Mngandung Q10 untuk memutihkan dan menghaluskan kulit
2.Teksturnya tidak liat, jd sangat mudah diratakan, bagi yg tidak pandai makeup skalipun
3.Menempel di permukaan kulit dengan baik, sehingga tahan lama.

4.Ada 2 shade, sehingga bisa dipilih shade yg sesuai dngn warna kulit, HASILNYA JAUH LEBIH NATURAL drpd maksain 1 shade utk smua kulit

5.Diciptakan sesuai dengan tipe kulit Asia Tenggara, cocok utk iklim Thailand, Indonesia, yang panas2 banget. Mengandung SPF 40++ mencegah matahari gosongin kulit kamu

Hasil yang terlihat dari memakai collagen powder :
1.Kulit wajah cerah merata, seperti tidak memakai bedak karna hasilnya sangat natural2. Efek shady and slimming, wajah terlihat lebih kecil, lebih runcing, lebih V shape
3. Menutup bekas jerawat, bekas luka, bopeng, flek hitam, kantong mata, layaknya concealer
4. Melindungi wajah dr sinar UV dgn SPF 40
5. Waterproof, smudge proof. Tidak luntur oleh keringat, tidak bakal retak2, tidak bakal menggumpal
6. Tahan lama di wajah bahkan setelah dipakai seharian tdk berminyak
7. Aman dan cocok utk all skin type.
Sempurna utk kamu2 yg ingin flawless skin. 🌾Harga : IDR 250 Ribu
3pc keatas : @IDR 245 Ribu

Order : Chat Us Via kontak dibawah ini ya

BBM : D79FBC1F
WA : 089667847040
LINE ID : atma.immanuel
LINE 2 : @vuy7080i [ pakai @ ya ]

#littlebabypowder #littlebabycream #littlebabycollagenpowder #littlebabycollagenpowderasli #bedakcollagenpowder #bedaklittlebaby #collagenpowder #collagenpowderoriginal #babalah #ver88bounceuppact #ver88bounceuppack #ver88original #ver88murah #bedakcollagen #collagen #littlebabycollagen #skincare

Tzv. Prírodná bielkovina mladosti ☝️
Kúp si svoj @inca_collagen na www.incacollagen.sk teraz s 5€ zľavou a poštovým zdarma ak zadáš kód S37 000 001 😊
Keďže je kolagen najdôležitejšia bielkovina ľudského tela -a nachádza sa v našom tele skoro všade, zo 70% tvorí pokožku, všetky vlákna ktoré držia naše orgány, nachádza sa vo vlasoch, nechtoch, zuboch, kĺboch, kostiach , svaloch, cievach, preto je rovnako dôležitý pre 25 ročnú ženu ako aj pre 45 ročnú ženu, a tak isto aj pre mužov ☝️👍 #collagenpowder #incacollagen 🍀

**G I V E A W A Y** I'm so excited to share this giveaway since many of you have been asking about Collagen Peptides: a pure form of protein that is fabulous for your digestive system, bones, nails and skin! ⠀

Winner receives one tub of Collagen Protein from @furtherfood! It is my favorite!⠀

TO ENTER: ⠀
1. Follow me: @fitstagram.michelle

2. Tag a friend in the comments. One friend per comment and each tag counts as an additional entry. ⠀

BONUS: Repost this photo and/or share on your story and tag me for an extra chance to win.
Giveaway will close Saturday at 11:59PM EST. ⠀


If you can't wait until then, you can use the discount code FitstagramMichelle10 at checkout on @furtherfood to get your collagen today.⠀




#tiucheckin #tiu #tiuteam #tiuplan #tiugirl #tiusistersinchrist #fitwomen #fitgirl #fitnessjourney #fitfam #tiugoals #workforit #fitnessgoals #fitness #bbg #bbgcommunity #bbgmotivation #bbgprogress #girlswhoworkout #loveyourself #fitnessgirl #foreverfit #tiucommunity #tiuphilly #fitnessblog #healthblogger #healthpromotion #fitnessgiveaway #giveaway #collagenpowder

After switching back to my favorite #collagenpowder @amandeancollagen ... My eyelashes are back at attention.
.
Also, please excuse the 4 thousands filters applied to this photo. If you've ever tried to take a photo this close and personal, you'll realize how very necessary those filters are. 🙈 But I do it for you, people. I do it all for you. 😂
#filtersforlife #thisis40 #eyelashesfordays #collagensupplement

Sebal dg bedak / make up yg membuat wajah jd berminyak? Skrg ada bedak dg inovasi baru lho, gk hanya menutupi noda & kusam tapi jg bisa mencerahkan & mengencangkan kulit. Dapat melindungi kulit dari radiasi matahari dg SPF 40+++
-
-
COLLAGEN POWDER BY LITTLE BABY
BEDAK PEMUTIH & ANTI AGING .
-
-
Kelebihan:
1.Mengandung collagen untuk mengencangkan kulit. Alpha Arbutin untuk memutihkan dan mencerahkan kulit. Jadi semakin lama dipakai, warna kulit akan putih alami, meskipun setelah mencuci wajah, kulit tetap cerah! Mngandung Q10 untuk memutihkan dan menghaluskan kulit
-
2.Teksturnya tidak liat, jd sangat mudah diratakan, bagi yg tidak pandai makeup skalipun
-
3.Menempel di permukaan kulit dengan baik, sehingga tahan lama.
-
4.Ada 2 shade, sehingga bisa dipilih shade yg sesuai dngn warna kulit, HASILNYA JAUH LEBIH NATURAL drpd memaksakan 1 shade utk smua kulit
-
5.Diciptakan sesuai dengan tipe kulit Asia Tenggara, cocok utk iklim Thailand, Indonesia, yang panas2 banget. Mengandung SPF 40++ mencegah matahari menggosongkan kulit kamu.
-
6.Kulit wajah cerah merata, seperti tidak memakai bedak karna hasilnya sangat natural -
7. Efek shady and slimming, wajah terlihat lebih kecil, lebih runcing, lebih V shape
-
8. Menutup bekas jerawat, bekas luka, bopeng, flek hitam, kantong mata, layaknya concealer
-
9. Waterproof, smudge proof. Tidak luntur oleh keringat, tidak bakal retak2, tidak bakal menggumpal
-
10. Tahan lama di wajah bahkan setelah dipakai seharian tdk berminyak
-
11. Aman dan cocok utk all skin type. Sempurna utk kamu2 yg ingin flawless skin.
-
-
Lihat produk make up lainnya di #orithailandmakeup .
------------------
Pemesanan langsung hubungi kontak admin kami yg baik & ramah ini yaaa
LINE : @DBN5052F
Whatsapp : 085768757553
BBM : D4764492
------------------
#collagenpowder #littlebaby #bedakpemutih

TESTIMONI ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin.
.
Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊.
.
.
Hubungi wieya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Your trusted SID
.
#shakleeipoh
#shakleeperak
#collagenpowder

@tezzamb is already seeing the effects of adding @glotrition to her daily routine. Read about her results on her blog. {link in profile} #collagenpowder #skincare #goglo

KELEBIHAN COLLAGEN POWDER
.
✔️ Menganjalkan kulit
✔️ Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
✔️ Formula Anti penuaan dan awet muda
✔️ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✔️ Membuang toksik dalam badan
✔️ Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
✔️ Mencuci dan membina usus
✔️ Mengatasi masalah sakit lutut
✔️ Menguatkan akar rambut
✔️ Menjaga kesihatan kuku yang sihat
✔️ Merawat penyakit kulit
✔️ Memperbanyakkan susu badan
✔️ Memberi tenaga kepada ibu mengandung
✔️ Menambah IQ bayi di dalam kandungan
✔️ Sesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran.
.
Silakan SHARE untuk manfaat bersama. 😘
.
#Collagenpowder
#nurraysahq
#nurraysakualapilah
#byidayu

MOST RECENT

RADIANT FOUR..
.
.
haa..korang dah tau kan ..punca kulit muka bermasalah ni ..
.
Korang x perlu risau lagi macam mana nak atasi masalah ni!!!
.
bulan ni bulan special untuk korang tau..Jom rembat Promo Set RadianT FouR ShakleE ni..
.
Setiap suplement ada fungsi yang hebat tau..👇👇👇
.
.
➡VITAMIN C -melindungi
( PROTECT )
.
✨Vitamin untuk melindungi dari Sinaran UV
✨Menyokong penghasilan kolagen
✨Menjadikan kulit lebih cerah dan bersih
.
.
➡ESP - membina ( BUILD )
.
✨Blok asas penghasilan kolagen
✨Penghasilan Kulit Baru & baiki sel kulit sedia ada
.
.
➡KOLAGEN- menegang ( FIRM )
.
✨Memberi kulit yg Sihat
✨Membaiki Kelenturan dan menegangkan kulit
.
.
➡GLA COMPLEX - melembab ( MOISTURE )
.
✨Mengekalkan kelembapan kulit
✨Mengurangkan ketegangan,kulit kering dan kegatalan
✨Mengurangkan sensitiviti pada kulit
.
.
For order n consultan
Cik matun
0124323789
.
.
#ladiesshaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#shakleekamunting
#shakleekgpasir
#shakleesgrelong
#shakleetamanlela
#shakleekgexpo
#shakleetmnbestari
#shakleetmnkmtgjaya
#shakleetamanmewah
#Kulitkering!
#Kulitberkedut!
#Kulitberjerawat!
#Kulitberjeragat!
#Kulitkusam!
#Kulitberlubangberparut!#SetRadiantFour
#vitaminCshaklee
#GlaComplex
#collagenpowder
#Esp
#promoseptember
#pengedarsahshaklee

SOYA BANTU KEKAL CANTIK DAN SIHAT
.
.
Kadang-kadang kita rasa kulit muka kita okay ja, tapi bila tengok dekat, ada JERAWAT PASIR, kulit muka pulak TAK SEKATA😣😣.
.
.
Tu belum tambah dengan masalah SUNBURN😣. Buka je tudung, dah nampak 2 tone warna. (Macam kek lapis dah😜). .
.
✔ESP merupakan serbuk yang diperbuat daripada KACANG SOYA YANG BERKUALITI. ✔Ia juga BEBAS DARIPADA SEBARANG RACUN SERANGGA. ✔Serbuknya HALUS dan ianya mempunyai PERISA VANILLA😍. ✔Ia tidak melalui proses GMO, produknya NATURAL😘
.
.
Kalau buat air ESP ni, bancuh dengan MILO atau BUAH-BUAHAN,fuhhh SEDAP👍👍👍. (Nora bagi 5 bintang😜😜). Amalkan kan setiap pagi, insyaAllah kesannya, muka CANTIK! Kulit SIHAT dan LEMBUT!
.
.
Norhanifah Halim,
0137196248
.
.
#vivix #VitaE #VitaC #setkesihatan #ESP #shakleeuthmpagoh #alfalfa #setcantik #setFlawless #shakleejempol #promosi #shakleepalong #shakleemuar #shakleesihat #SID #dropship #shakleepromosi
#shakleediscount
#lecithin #ostematrix #omegaguard #alfalfa #collagenpowder #setgout #setekzema #setresdung #setjerawat #setkurus #setslimming #setgastrik

Charcoal Face/Nose Peel-Off Mask 15ml
MOQ: 300
Harga: RM3000
Harga termasuk:
✔️botol
✔️kkm
✔️label transparent
✔️delivery in klang valley
Mengandungi Bamboo Charcoal Powder,Macadamia Oil,Bamboo Extract,Witch Hazel Extract dan Aloe Vera Extract.
----------------------------
Membantu mengeluarkan blackhead dan whitehead yang sgt degil tanpa merengsakan kulit.
Call 013-219 6967.

#naturalherbalindustries
#charcoalpeeloffmask
#collagenshot
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

RAWAT KEPUTIHAN DAN MASALAH KEWANITAAN ANDA DGN ALFAFA😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

RAWAT KEPUTIHAN DAN MASALAH KEWANITAAN ANDA DGN ALFAFA😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

RAWAT KEPUTIHAN DAN MASALAH KEWANITAAN ANDA DGN ALFAFA😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

RAWAT KEPUTIHAN DAN MASALAH KEWANITAAN ANDA DGN ALFAFA😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

ESP SHAKLEE SUMBER PROTEIN PENTING!!!
.
OK tahukah anda sel-sel dalam badan kita ni terbentuk daripada #Protein . Jadi amatlah penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel tumbuh baru menggantikan sel lama atau sel mati. Ini kerana sel yg lebih sihat akan lebih mudah menyerap zat & nutrien. ESP merupakan supplement yg membekalkan sumber #Protein penting ni taw!
.
Antara manfaat Esp:
🔸 Cerahkan kulit
🔸 Hilangkan jeragat
🔸 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🔸 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
🔸 Memberi rasa kenyang bagi individu yg dalam proses mengurangkan berat badan
🔸 Anjalkan payudara & punggung
🔸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🔸 Mengatasi lesu
🔸 Merendahkan bacaan diabetis dgn menstabilkan paras glukosa
🔸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🔸 Mencantikkan kuku
🔸 Menghaluskan tumit pecah
🔸 Membekalkan tenaga berterusan yg bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
🔸 Meningkatkan kualiti & pengeluaran
🔸 Pengganti sarapan dan supper
🔸 Dilengkapi dgn mineral kalsium utk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🔸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot
🔸 Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting utk fungsi badan)
🔸 Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
🔸 Rendah lemak tanpa kolesterol
🔸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🔸 Bertindak sebagai antioksidan
🔸 Menguatkan sistem imun badan
🔸 Merendahkan paras kolesterol
🔸 Memelihara kesihatan jantung
🔸 Meningkatkan kualiti memori & daya ingatan
🔸 Baik untuk hormon
🔸 Melindungi dan menjaga rahim
🔸 Mencegah Osteoporosis
🔸 Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Meh sini sis juga sharekan resepi2 best utk ESP ni.. please remember ye cara consume ESP ni ada caranya.. tak boleh main hentam je nanti tak dapat la efek yang betul.. nak tahu caranya.. jom whatsapp sis sekarang
www.wasap.my/+60136293757
.
#espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah: https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppe

Most Popular Instagram Hashtags