[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#collaborationproject

MOST RECENT

Meet Nina, the cutest brand ambassador.
For the now available pet bandanas in our capsule collection with @tintablancapty .
Can't wait to see more pets wearing or playful #textiledesign 🐶🌞🐶🌞🐶🌞🐶🌞🐶🌞🐶
#tintablanca #textiledesigner #surfacepatterndesign #patterndesign #bandana #petlover #doglover #collaborationproject #geometric #tropicaldesign #goldenretreiver #mezclaostudio #capsulecollection

MEET THE ILLUSTRATOR!
Disini ada Nina Fischer (@confetti.friends ) dari Germany.

Nina ini jagonya dalam bikin ilustrasi cute character yang lucu banget dan pasti disukai anak anak. Sangat cocok digunakan sebagai dekorasi rumah karena membawa kesan ceria ke dalam ruangan.
.

Buat yang penasaran sama ilustrasinya, cek aja di profilnya! Dan kalo mau tau produk signature wallsticker dari @confetti.friends ini, bisa klik #TMconfettifriends. .

Yuk buruan beli produknya! Ada gratis 100 pcs wallpatern setiap pembelian sticker #collaborationproject dari Tomikomoi! . . .

#illustrator #illustration #scandinaviandesign #cutedrawing #newproduct #walldecor #homedecor #homeinterior

MEET THE ILLUSTRATOR!
Disini ada Farah Bidin (@Paintstobrushes ) dari Malaysia.

Farah ini jagonya dalam bikin ilustrasi floral yang sangat cocok digunakan sebagai dekorasi rumah karena membawa kesan indah ke dalam ruangan.
.

Buat yang penasaran sama ilustrasinya, cek aja di profilnya! Dan kalo mau tau produk signature wallsticker dari @paintstobrushes ini, bisa klik #TMpaintstobrushes. .

Yuk buruan beli produknya! Ada gratis 100 pcs wallpatern setiap pembelian sticker #collaborationproject dari Tomikomoi!
.
.
.
#illustrator #illustration #scandinaviandesign #cutedrawing #newproduct #walldecor #homedecor #homeinterior

MEET THE ILLUSTRATOR!
Disini ada Solodka Marina (@solmariart ) dari Ukraine.
Solmariart ini jagonya dalam bikin ilustrasi lucu dengan gaya Scandinavian. Cocok banget buat kamu yang suka style yang unyu unyu gitu!
.
Buat yang penasaran sama ilustrasinya, cek aja di profilnya! Dan kalo mau tau produk signature wallsticker dari @solmariart ini, bisa klik #TMsolmariart.
.
Yuk buruan beli produknya! Ada gratis 100 pcs wallpatern setiap pembelian sticker #collaborationproject dari Tomikomoi! 😁
.
.
.
#illustrator #illustration #scandinaviandesign #cutedrawing #newproduct #walldecor #homedecor #homeinterior

Setelah berhari-hari dibuat dilema karena BANYAK BANGET foto bagus yang ikutan lomba #momenceriasikecil
Ini. Setelah setahun (dari Desember sih 😅) lomba ini berjalan, akhirnya para juri telah menemukan pemenangnya.
.
Selamat buat @ling_lismagdalena telah berhasil mendapatkan hadiah utama dari Photo Contest #momenceriasikecil yang diadakan oleh @tomikomoi_id !
.
Mom @ling_lismagdalena berhak mendapatkan hadiah utama yaitu satu bundle wall sticker (wall decor, wall pattern, sticker growth, drawing sticker) dari @tomikomoi_id.
.
Dan juga selamat buat mom @avrilyajasmine dan @shanumzahsy sebagai runner up yang masing-masing berhak mendapatkan satu buah growth sticker dari @tomikomoi_id.
.
.
Demikian pengumuman lomba photo contest #momenceriasikecil dari Tomikomoi. Keputusan juri adalah mutlak dan tidak dapat diganggu gugat!
.
Terimakasih banyak kepada semua peserta yang sudah berpartisipasi. Jangan khawatir, masih banyak event seru dari kami di tahun ini. Siapa tau selanjutnya kamu yang menang! 😉
.
Jadi, jangan lupa juga buat berbelanja terus di @tomikomoi_id. Jangan lupa besok, kami bakal launching #collaborationproject bersama ilustrator dari mancanegara! So, pantengin terus timeline kami! 😘
.
.
.
#giveaway #photo #contest #award #prize

Evening planning with @polishshop.art 😀 Valentine's day is fast approaching and we've decided to try out some ideas we've had for a while and experiment a little. New lines, exclusive for Magda from @polishshop.art coming soon!
I met Magda here in Bristol while volunteering at the Arnolfini Museum. She's a talented designer, an artistic soul and art curator with great ideas and plans and I'm super excited that we're having this project, let's see where it takes us! 😀 More details and photos coming very soon! .
.
.
#valentines #collaborationproject #artcurator #maker #jewelrymaker #jewelrymaking #instasmithy #instagram #instagood #art #artcollaboration #excited #instaart #instahandmade #silversmithing #silversmith #crystallove #behindthescenes #jewelrylineinmaking #workinprogress #happy #instahandmade #instacraft #valentinesgift #valentinesjewelry #valentinesjewellery #jewelleryforher

#Repost @neoclastis
• • •
Part 1
so me and @kanneyo were having a collab project together and tbh this is kinda funny to see how can im@s and LL can meet but yeah well since we took much so i will divide it into two part enjoy zura!!! Hope you all will like it zura!!! So @kanneyo will play as karen and i will play as maru btw all photos are done by kanneyo #nendoroid #lovelivesunshine #idolmaster #idolmastercinderellagirlsstarlightstage #lovelive #kunikidahanamaru #karenhojo #collaborationproject

#Repost @neoclastis
• • •
Part 1
so me and @kanneyo were having a collab project together and tbh this is kinda funny to see how can im@s and LL can meet but yeah well since we took much so i will divide it into two part enjoy zura!!! Hope you all will like it zura!!! So @kanneyo will play as karen and i will play as maru btw all photos are done by kanneyo #nendoroid #lovelivesunshine #idolmaster #idolmastercinderellagirlsstarlightstage #lovelive #kunikidahanamaru #karenhojo #collaborationproject

Part 1
so me and @kanneyo were having a collab project together and tbh this is kinda funny to see how can im@s and LL can meet but yeah well since we took much so i will divide it into two part enjoy zura!!! Hope you all will like it zura!!! So @kanneyo will play as karen and i will play as maru btw all photos are done by kanneyo #nendoroid #lovelivesunshine #idolmaster #idolmastercinderellagirlsstarlightstage #lovelive #kunikidahanamaru #karenhojo #collaborationproject

KKV (Kollektiva Konstnärsverkstan Härnösand) is a printmaking workshop in Härnösand, Sweden. Although founded in 1979 by local artists and shut down in 1982, it reopened in an old laundry room premises that have been converted into a printmaking workshop. Strongly supported by the municipality of Härnösand, the KKV has maintained its doors open for the implementation of workshops and other artistic activities such as printmaking production. The artists working in KKV that are participating in the exhibition project "Connecting Provincial Workshops and International Artists" are: Lisa Carlson, Sandra Berg Mozard, Solveig Nordlund, Gunnel Oldenmark, Eva-Leena Skarin, Ulla-Carin Winter, and Annabel Östlundh.
.
.
.
#swedishcontemporaryart#swedishprintmaking#fineart#harnosandartactivity#harnosandartists#madeinsweden#handpulledprint#collaborationproject#nordiskkulturfond#landstingetvästernorrlandochstatenskulturrad#harnosandkultur#konstnarsverkstad#kkvharnosand#contemporaryart#contemporaryprintmaking

“Roots International School” Clifton, Karachi... An existing building converted in to a school. Most of the interior is kept white with a play of textures to make the space look brighter as the building existing structure was compact... #interiordesign #schooldesign #accents #whites #minimalist #bright #redesign #existingstructure #limitations #roots #schooldesign #educationalarchitecture #educational #schoolsystems #architecture #collaborationproject #zmdesignstudio #studiokarachi

Trykkeriet non-profit center for contemporary printmaking in Bergen, Norway, is also a partner of the exhibition project "Connecting Provincial Workshops and International Artists." As mentioned in Trykkeriet's website: "Our goal is to strengthen the contemporary print scene and to be a resource for artists and designers. The center is run by Asbjørn Hollerund & Daniel Persson." Dino Dikic is in the picture. Trykkeriet is supported by the Municipality of Bergen & the Norwegian Arts Council. Two of the participating artists of the exhibition project working in Trykkeriet are Asbjørn Hollerud & Rita Marhaug.
.
.
.
#norwegianart#contemporaryprintmaking#artcollectors#fineart#norwegiancontemporaryprintmaking#bergenart#madeinnorway#collaborationproject#nordiskkulturfond#cpw_iprintmakers#highqualityprint#contemporaryprintscene#hanppulledprints

Most Popular Instagram Hashtags