[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cokelatdms

MOST RECENT

😍DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1 😍

Hai dmslover
Yang asyik tanya2 hakakkk set dmsone exclusive tu,nak bagitahu nieee

READY STOCK!📣READY STOCK📣
👑LIMITED👑
Lambat habis... BEST KE BEST DEAR? SET 5IN 1 NI ADA
🌼SABUN
🌼DAY CREAM
🌼NIGHT CREAM
🌼SERUM
🌼FOUNDATION

COMPLETE SET DENGAN HARGA YG SANGAT SANGAT SANGAT JIMAT... BERBALOI-BALOI!!!! Best ke best??
"Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap 017-3564056 untuk dapatkan special price!! #DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Best tau kopi ni.. Sambil2 boleh rawat dalaman wanita..
Boleh juga bagi ramping..
Boleh juga bagi putih gebu..
Boleh juga bagi tenaga walaupon makan sikit je.. Yang paling penting sesuai untuk semua peringkat umur..jaga dari awal..
Fungsi banyak tapi harga woowww mampu milik😍😍😍😍 "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Mahukan KEBAIKAN 🍏 APPLE 🍏 untuk kulit wajah anda ?? ✔KEBAIKAN SERUM STEMCELL. 🍏 Serum meresap sampai 7 lapisan kulit wajah
🍏 Teknologi terbaru & terhangat
🍏 Kesan seawal 3 hari
🍏 100% extra epal
🍏 KULIT MUKA SEMAKIN anjal & cerah berseri-seri
🍏 5 kali awet muda
🍏 x ade kedutan & garisan halus
🍏 Boleh hilangkan ayebag
🍏 Boleh rawat kulit yang rosak akibat pengunaan kosmetik/skincare yang ada bahan kimia
🍏 Berkesan merawat jeragat & menghilangkan parut
📍RM150/BOX 😍
"Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi - #regrann

PROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!!!! DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1 😍😍😍😍😍 New Set Dms Exclusive.. 5 in 1.. Complete set.. Ada sabun, day n night cream, glowing serum n foundation.. Tak perlu tambah duit lagi untuk beli serum n foundation.. Hanya rm200 sekotak.. Kesan seawal 3hari..merawat semua masalah kulit wajah.. Bau, struktur krim dan warna yang sangat exclusive!! 🎁Grab 1 set dapat free postage😙😎 🎁Grab 2 set dapat join agent sah Dms 😍😍 Uolls nak berapa set ?? 🌟🌟🌟📣📣STOK PANAS..📣📣😊😊😊😉😉laku kerasss😉😘 "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap 017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi - #regrann

Si kuning emas..
KENAPA MEREKA SUKA??
💞#DMSONE_GOLD💞
_______________
✔Ekstrak madu lebah@beeswax
✔Ekstrak minyak kelapa
✔Ekstrak minyak zaitun
✔Protein bijan
✔Arbutin
✔Kolagen
✔Vitamin A+C+E

Terbukti mampu merawat :
👉Eczema & kulit kering
👉Lapisan kulit rosak & kering
👉Masalah alergi & kulit sensitif
👉Jerawat & tompok hitam
👉Pigmentasi (jeragat)
👉Kulit kusam & tona tak sekata
👉Mencerahkan kulit muka 👍SPF 25
👍Tahan 3 bulan "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Nak save bajet !!!!jgn risau ...gunalah dms set lengkap ekslusif 5in 1... .
.
1 kotak semua ada okey!!!!RM 199.90!!!
🌼Sabun / 🌼glowing serum/ 🌼Day cream/🌼nite cream / 🌼foundation.. .
.
Pilihan terbaik sebagai produk kecantikan harian anda :) .
.
WhatsApp 017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

💋❤💋❤💋❤SET COMBO SUAMI ISTERI💋❤💋❤💋❤ APA ISTIMEWANYA??? #coffee monatox utk isteri..
🍺Mengetatkan, memantapkan, mencerahkan kulit dan aset wanita.. 🍺Memberi juga kecergasan dalam diri kita sebelum memulakan sesuatu tugasan.. 🍺Minum setiap pagi bersama sarapan akan membuatkan kita hilang lesu badan, tidak mengantuk dan tidak letih utk melakukan tugasan harian.. #kopi auumm utk suami..
🍺Memberi kecergasan, menguatkan otot, menambahkan tenaga dan menghangatkan hubungan suami isteri 🍺Minum setiap malam sebelum tidur akan menambahkan lebih tenaga utk sang suami.. Mari cuba set COMBO suami isteri ni agar kebahagian suami isteri lebih terjalin.. "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Apa beza FOUNDATION DMS?

1.🔷360 CREAM@4D (RM100)
Yg ni bila pki muka nmpk instant glow.Nampak pinkish bila pakai.Paling laris dan sesuai utk penggunaan harian sbg pengganti bedak.Sangat neutral .Tahan 2- 3 bulan penggunaan

2.🔷5D HYBRID ( RM100)
Yang ni sesuai unt sesiapa yg sukakan make up.Warna krim beige. Bila pakai muka glowing nampak macam keemasan gitu.Tahan 4-5 bulan penggunaan

3.🔷HYBRID CC CREAM ( RM100)
Yang nie lebih kurang sama macam 5D cuma tekstur lebih ringan dan berwarna krim lembut.Lebih cerah dr 5D .Tahan 4-5 bln penggunaan

Jangan lupa promosi masih berjalan uolss... Wassap cepat2 "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Uolls Kalau Yang Jenis Tak Suka Pakai Krim Tu Memang Sesuaii Sangat Laa Cuba Set Ni.. Mampu Merawat 💁 ✔ Jeragat
✔ Jerawat
✔ Kulit Kusam
Cukup Guna Sabun Dan Serum Je Dah Mampu Dapatkan Wajah Yang Sihat, Flawless Dan Natural Tau 😘😍 Set Bajet DMS 💁
SABUN
✔ Sabun Honeydew
✔ Sabun Gold
✔ Sabun Beeswax

SERUM
✔ Serum Magic Glow Vit C!! Whatsapp 017-3564056

#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Nk kulit licin mcmni kena ada 4 kunci.⤵
💞YAKIN + SABAR + KONSISTEN + POSITIF💞

Bukan pakai harini esok terus licin, eh tidakkkk, tak mungkin ok😂😂😂
Ni bukan cerita karton terjun bangunan 12 tingkat hidup lagi siap blh berlari. 😂

Semua bergantung dgn tahap kerosakan kulit & hormon masing2 😘😘😘
Nk dptkn tips secara percuma?
Boleh wassap sy "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

😍DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1 😍

Hai dmslover
Yang asyik tanya2 hakakkk set dmsone exclusive tu,nak bagitahu nieee

READY STOCK!📣READY STOCK📣
👑LIMITED👑
Lambat habis... BEST KE BEST DEAR? SET 5IN 1 NI ADA
🌼SABUN
🌼DAY CREAM
🌼NIGHT CREAM
🌼SERUM
🌼FOUNDATION

COMPLETE SET DENGAN HARGA YG SANGAT SANGAT SANGAT JIMAT... BERBALOI-BALOI!!!! Beli 2 set ni, trus jd agen!!!
Best ke best?? "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

🌼PRO WHITE SERUM

#SERUM DMS..2 in 1..siap dgn foundation..
xperlu nk berbedak lagi!
Tekstur lbh halus & ringan..wangi..bila guna kulit muka jadi lembut jer..npk lebh cerah...
TAK PERLU NAK CUCUK2..
cuma bukak penutup dan picit... Kelebihan:
📍kulit muka lbh anjal..
📍hilangkan kedutan..
📍kecutkan jerawat..
📍hilangkan parut..
📍kulit lebih cerah..
📍hilangkan jeragat..
>> Halal
>> Selamat
>> Jimat
>> Harga Mampu Milik
>> Berkesan dan Menakjubkan "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap 017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

👉TERBARU DARI RANGKAIAN PRODUK DMSONE... 🌹DMSONE EXCLUSIVE 56🌹

didatangkan dgn ramuan berteknologi dr Korea
Melengkapi keperluan wanita yg sentiasa ingin trampil cantik sekelip mata 🌸 Colagen Facial Soap Bar
🌸 Night Cream
🌸 Day Cream

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai “melanin lock” bagi mengurangkan masalah “pigmentasi”. Set asas ini juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan antipenuaan spt kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
👉Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Day Cream
👉Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

3. Night Cream
👉Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit wajah.. Jgn lepaskan peluang..jom dptkan DMSONE EXCLUSIVE 56
"Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Kopi ni bg tenaga jugak tau.. Kadang letih malam berjaga kan.. Pg2 minum kopi ni, segar trus tau...
"Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Untuk customer yang pertama kali atau dah menggunakan set penjagaan wajah
Dms360,Saya akan tekankan betapa pentingnya untuk mereka menggunakan set lengkap atau paling tidak, mesti ada SERUM .. mengapa mesti ada serum? 💖💞serum bertindak meneutralkan kembali kulit wajah yang rosak akibat & kosmetik terdahulu 💖💞serum membantu megecutkan jerawat/radang merah pada kulit wajah 💖💞serum membantu memudarkan jeragat 💖💞serum membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam dalam tempoh yang singkat. 💖💞serum membantu memberi kesan yang maksimum dalam proses merawat kulit wajah ✅Sesuai untuk lelaki&wanita ✅Dan ada banyak lagi fungsi lain yang boleh korang perolehi dengan penggunaan SERUM.

JOM DAPATKAN SET ASAS KELUARAN DMS + SERUM ..untuk hasil yg maksima. "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Dulu Pada mulanya rase diri dh cukup seri, padahal kusam 🙈 sejak kenal dms terus konsisten sehingga Skrg ❤️ sabar dlm merawat sgt penting ❤️ingat nak cantik kena rajin , kena sabar , kena konsisten..
dh Cantik pun kena Jage juga Jgn stop plak 😘 nak Wangi pun kena sembur minyak Wangi hari2 kan ❤️😘 "Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Hari ni saya nak up testimoni customer saya yang mengalami masalah jerawat serta parut. Beliau telah menggunakan SET LENGKAP glowing speed, serum stemcell dan foundation cc hybrid . dalam masa 2minggu telah nampak perubahan positif . ternyata dms360 transformasi nyata berbeza .beliau sangat berpuas hati . Alhamdulillah..
.
"Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"

Whatsap
017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

KRIM MALAM DMS
JGN SKIP PAKAI YA SYG😍😍 Waktu malam merupakan waktu yang paling sesuai untuk kita merawat kulit. Ini kerana keadaan kulit kita berada dalam mood tenang dan rileks. Jom baca betapa bestnya pakai krim malam;
+ Krim malam memberi kesan melembapkan terutama untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering. Bila kulit lembap , kesan makeup pada siang hari lebih cantik.
+ Krim malam melembutkan kulit. Bangun pagi ibarat pakai masker telur.
+ Krim malam boleh memberi kesan tekstur yang lebih halus. Seronok kan tengok kulit halus, takde la jeles tengok kulit artis halus mulus. Kita pun boleh !
+ Krim malam akan tingkatkan kolagen kulit.
+ Krim malam juga sangat membantu dalam peredaran darah lebih baik sekitar muka. Sebab tu nampak segar muka orang yang pakai krim malam.
+ Krim malam boleh mengurangkan kedut dan garis-garis halus di muka kesan dari penuaan serta mengelakkan kulit dari menggeleber.
+ Krim malam menjadikan kulit lembut dan gebu. Semua perempuan memang suka kulit gebu kan.
+ Penuaan kulit tidak akan nampak bila konsisten menggunakan krim malam
+ Krim malam membantu kulit kembalikan keanjalan
+ Krim malam membantu dalam pembaharuan sel dan menyuburkan kulit

Fuh, bestkan pakai krim malam?
Rugi tau kalau skip krim malam !
Wassap sekarang 017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway

Set skincare DMSONE
🐝100% BERASASKAN AIR
🐝MESRA WUDUK
🐝MERESAP KE DALAM LAPISAN KULIT PALING DALAM
🐝YG PASTI..TANPA MENGANDUNGI BAHAN KIMIA TERLARANG..
🐝HALAL DAN SELAMAT GUNA!

Whatsapp 017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #uum #cantik #senggugut #kopi

Sis, umur saya 33 tahun. Macam mana nak maintain gojes ye?
. .
Wanita umur 30an ni dah ada tanda² penuaan. Garisan² halus di mata, bintik hitam dan pigmentasi mula menjelma.
. .
So, apa kena buat?
.
Cari produk yang ada kolagen, Vitamin C dan E. Vitamin C menggalakkan proses pembaruan kulit. Vitamin E pula melambatkan proses penuaan. Cari produk yang ada asid hyaluronic (untuk mengisi) dan asid glycolic (untuk mencerah). . .
Saranan regim penjagaan wajah:
Pencuci, krim mata, pelembap dengan antioksida dan SPF, produk kolagen, Vitamin C dan Vitamin E.
.
.
BIG NO untuk kulit:
Jangan mudah tertipu dengan produk mahal. Ia tak semestinya lebih baik atau sesuai dengan uols. Mostly wanita umur 30an akan membeli produk yang salah. Asal mahal je fikir bagus untuk kulit. Sepatutnya uols kena ada knowledge, kenal kulit sendiri dan belajar tentang apa yang akan uols pakai. .
.
Umur 30an ni kita lebih perlu fokus cari produk yang sesuai untuk jenis dan masalah kulit. .
Dapat sesuatu? LIKE dan SHARE jika bermanfaat ye.
.
.wassap 017-3564056
#DMSviral #dms360 #dmsone #agensahdms #codkgawah #codmaran #agendiperlukan #jerawat #parut #pahang #selangor #wanita #baazarpaknil #sayajualdms360 #temerloh #yakin #gemuk #malaysia #sayapakaisayajual #cokelatdms #fataway

Most Popular Instagram Hashtags