[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coffeescrubirissential

762 posts

TOP POSTS

My feverett everr produk iris. Tq @temyracle.hq β™₯️ Best sngtttt #coffeescrubirissential dan #bodyscrubirissential πŸŒΈπŸ›€πŸ’†πŸ»

Ter-falling in love dengan Coffee Scrub Arosa sebab baunya menenangkan.

KULIT BREAKOUT PULIH dengan penggunaan coffee scrub arosa secara konsisten.

Kalau setakat jerawat pasir, InsyaAllah coffee scrub kitorang tepis hujung jari je. Haa gitchuuu!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #CoffeeScrubViral #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackcoffeescrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

I kenot lah tengok gadis2 jelita ni bersama coffee scrub Arosa😍😍 Zoom in sikittt, tengok ada jerawat ke tak kat muka jeylitawan2 nii??😁😁 Ade ke?? Ade kee?? Takde kannnπŸ’ƒπŸ’ƒ Of course la hasil drpd dorang scrub dgn coffee scrub Arosa nii😘😘 Harga??
RM35 (SM)
RM39 (SS)
*inc pos 😱😱😱😱😱😱😱😱 Murah tak murah takk???πŸ™ˆπŸ™ˆ Whatsapp 0134453829 πŸ‘Έlet Arosa treat u like a queenπŸ‘Έ

#arosa #irissentialmirasu #irissential #irissentialscrub #scrubbing #scrub #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubarosa #coffeescrubiris #coffeescrubirissential #coffeescrubviral #coffeescrubmurah #organic #homemade #selamatdansuci

🌹🌹coffee scrub Arosa🌹🌹 Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) : β˜• organic coffee.
β˜• organic sugar
β˜• almond oil
β˜•coconut oil πŸ‘Έlet Arosa treat u like a queen and a kingπŸ‘Ό

#arosa #irissential #coffee #coffeescrub #coffeescrubarosa #coffeescrubiris #coffeescrubirissential #scrub #scrubbing #selamatdansuci #organic #homemade #homemadescrub #teamkekra

COFFEE SCRUB!!
RM37!
tinggal berapa pcs je nii tauu. lumurkan je dekat badan or muka then bilas. senang je pakai dia. Kalau nak cantik jom cuba coffee scrub ni?!
.
#butikcallysta #butikvendornomborsatu #butikvendorterbaikjohor #johorbahru #coffeescrubirissential

Ohoi panas mereciksss harini kannns? Awk awk buat apa? Meh meh pakat try coffee scrub, btw ni coffee scrub irissential yg viral tu tau, yang bekas ada sudu tu 😬 tapi sudah repack jadilah mak noks yg ini ye adik adik πŸ˜‚ masih kandungan sama masih homemade so marilah beramai membeli yuksss πŸ’πŸ» 0194418463 ye meh meh moh moh
-
#sayajualcoffeescrub #coffeescrubirissential #coffeescrubarosa #repacking #homemade #ohmakkauwangi #baucoffeeihiks

Somel je dia taw. Kite gerammm sangat!

AROSA LIP BALM WITH SHEA BUTTER 🍯
.
πŸ“Diperbuat daripada bahan-bahan natural & selamat digunakan untuk semua peringkat umur
πŸ“ Dibuat daripada natural conditionings oil dan moisturizing shea butter
πŸ“ kaya dengan vitamin E
πŸ“ Tiada warna sesuai untuk lelaki mahupun perempuan
πŸ“ Tidak berminyak dan melekit
πŸ“ Tahan selama 2 - 3 bulan bergantung pd penggunaan
πŸ“ Senang dibawa ke mana mana
πŸ“ Boleh didapati di dalam dua flavor, strawberry & vanilla πŸ“ selamat sekiranya termakan
πŸ“ lagi berkesan sekiranya di apply selepas scrub bibir πŸ“ Mampu menghilangkan masalah bibir yg menggelupas & kering πŸ“ Mampu melembapkan dengan sekali penggunaan.

Kissy Missy Lipscrub -- RM9
Lipbalm Shea Butter -- RM15
.
πŸ”₯COMBO LIPCARE RM30 ONLYπŸ”₯
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirkering #bibirpecah #bibirberkuping #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #lipscrubarosa #lipscrubiris #lipbalmarosa #lipbalmsheabutter #facescrubarosa

Siapa dah ada #CoffeeScrubArosa? Awak bole buat 2 cara taw!

1) buat as mask.
Bole campur dengan yogurt atau madu. Kalau tak suka yogurt, tepek #CoffeeScrub sahaja pun bole. Jangan gosok kuat-kuat.

Boleh buat mask HARI-HARI taw.

2) buat scrub. Gosok secara membulat. Bole guna kat muka dan badan. Syokk ouh! 😍
.
Awak nak jugak?
Harga COFFEE SCRUB AROSA RM27 sahaja sistur 😘
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#arosasquad #zazacorner
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #bazaarsaurus #lokal #lokalbiz #sapotlokal #instaseller #instashop #onlineshopping #lokalah #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah

2014, pakai skincare XXX tapi masalah jerawat tetap sama. Kulit makin cerah, dan parut pun makin jelas. Jerawat?

Tiada kesudahan!

2015, pregnant. Sehingga Mac 2016, takde pakai apa-apa skincare pun. Give up!

Sebab skincare XXX langsung tak dapat membantu. End of March, baru start berkenalan dengan #Irissential.

Yang kini dikenali, AROSA.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackcoffeescrubiris #feedbackcoffeescrubarosa

MOST RECENT

Ter-falling in love dengan Coffee Scrub Arosa sebab baunya menenangkan.

KULIT BREAKOUT PULIH dengan penggunaan coffee scrub arosa secara konsisten.

Kalau setakat jerawat pasir, InsyaAllah coffee scrub kitorang tepis hujung jari je. Haa gitchuuu!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #CoffeeScrubViral #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackcoffeescrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

JOM DAPATKAN KULIT SEHALUS BAYI.

Kakza tak tipu, korang try la bancuh Coffee Scrub Arosa nih dengan plain yogurt, konfemmm hasilnya ohsem!

Kulit lembut, anjal toink toink dan sehalus mulus kulit bayi.

Buat masker everyday! Memang kulit idaman bakal menjadi milikmu. #RoadToHealthySkin.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubviral #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

KEHEBATAN ALMOND OIL, COOCONUT OIL & COFFEE ORGANIC.

Kakza bukan berikan omongan kosong pada korang, tapi kehebatan COFFEE SCRUB AROSA ni memang tak bole disangkal lagi.

Siapa dah cuba sekali, mesti akan ketagih. Siap minta izin nak guna setiap hari.

Kalau korang ada masalah jerawat, buat masker je everyday okay. Jangan pandai-pandai nak gosok kuat kuat kat jerawat tuh. Kakza rotan nanti!

Siapa nak rasa betapa bestnya COFFEE SCRUB VIRAL nih, buzz kakza sekarang okeh!

Sebotol RM27 jurrr.
Berat 100 gram.
Tahan lebih 2 bulan, jimat gila kan?

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #CoffeeScrubViral #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackcoffeescrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

Nahh. Adik comel nih ajar macamana nak dapatkan bibir cantik, lembut, tanpa kuping.

Enjoy guys 😘
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirkering #bibirpecah #bibirberkuping #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #lipscrubarosa #lipscrubiris #lipbalmarosa #lipbalmsheabutter #facescrubarosa

Gigih ke tu nak buat skrub bibir?

Ha takyah susah-susah. Kakza ada jual KISSY MISSY LIPSCRUB dari AROSA.

HOMEMADE jugak uols. Kami memudahkan korang, tak perlu susah-susah bancuh sendiri. Kami gunakan BROWN SUGAR yang berkualiti tinggi. Ada campuran olive oil, almond oil dan madu.

Pemakaian yang konsisten, boleh mengembalikan warna bibir korang yang asal taw. Bole jadi pinkish-pinkish gitu.

Bestnya KISSY MISSY LIPSCRUB AROSA, ada 10 flavors yang super duper sedap! Serius tak tipu! Kalau termakan pun takpe, dijamin SELAMAT!

Dengan bermodalkan, RM9 sahaja. Korang dah bole say bye-bye to kuping & kulit kering di bibir.

Nak ambil both? Kakza bagi SPECIAL PRICE❗
.
πŸ”₯COMBO LIPSCRUB + LIPBALM SHEA BUTTER RM30 INC POSπŸ”₯
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirkering #bibirpecah #bibirberkuping #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #lipscrubarosa #lipscrubiris #lipbalmarosa #lipbalmsheabutter #facescrubarosa

Bye bibir kering! Lepas nih nak apply lipmatte ke lipstick, mesti terserlah. Sebab bibir dah cantik 😍
.
LIPBALM SHEA BUTTER AROSA:
Vanilla atau Strawberry
Berat: 5gram
Harga: RM15.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirkering #bibirpecah #bibirberkuping #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #lipscrubarosa #lipscrubiris #lipbalmarosa #lipbalmsheabutter #facescrubarosa

Selain tuh, kalau korang tak dapat nak apply semua tuh, korang bole cuba LIPBALM SHEA BUTTER HOMEMADE nih dari AROSA.

Isi kandungannya sendiri terdiri dari natural conditionings oil dan moisturizing SHEA BUTTER.

TIADA WARNA, tapi mampu kekalkan kelembapan bibir korang. So bole digunakan untuk lelaki & perempuan.

Kecil-kecil cili api, nampak je kecil, tapi boleh tahan sehingga 2 bulan ke atas. Harga pun mampu milik uols.

RM15, ada 2 flavors,
Strawberry dan Vanilla.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirkering #bibirpecah #bibirberkuping #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #lipscrubarosa #lipscrubiris #lipbalmarosa #lipbalmsheabutter #facescrubarosa

5. MINYAK ZAITUN.

Selain itu, gunakan minyak zaitun atau minyak kelapa sebagai pengganti kepada gincu korang buat sementara waktu.

Kedua-dua minyak ini mempunyai banyak khasiat dan dapat menjauhkan bibir korang daripada bahan kimia buat sementara waktu.

4. β€˜LIP GLOSS’ BUAH-BUAHAN SEGAR.

Buat sendiri β€˜lip gloss’ atau balm dengan menggunakan buah-buahan merah semula jadi seperti strawberi, delima, buah naga, atau beri merah.

Lenyek atau kisarkan bahan-bahan ini dan tambahkan sedikit madu (sekiranya ada) dan oleskan pes kat bibir. Bilaskannya apabila ia mengering. Lakukan sekerap mungkin, sekurang-kurangnya 3 kali sehari.

Buah-buahan ini bukan saja memberi kelembapan bibir, ia juga membantu mengembalikan nutrisi serta menyerlahkan kemerahan bibir.

3. GULA

Tahukah korang, sebenarnya gula merupakan bahan utama dalam pembuatan skrub bibir yang berada di pasaran.

Korang boleh je buat sendiri skrub bibir kat rumah menggunakan gula kasar dengan mencampurkannya dengan jeli petroleum atau β€˜vaseline’ yang biasa terdapat di pasaran.

Bahannya sangat mudah, seperti sukatan di bawah:
.
β€’ 1/2 cawan gula
(jangan risau, bukannya kita makan gula ini ya!)
β€’ 2ml jeli petroleum (β€˜vaseline’)
.
Kalau tak ada β€˜vaseline’ bolehlah diganti dengan air suam. Campurkan bahan hingga sebati dan sapukan pada bibir dalam gerakan membulat selama 3-4 minit. Bilaskan apabila ia kering.

2. GOSOK BIBIR DENGAN BERUS GIGI (SOFT)

Pernahkah korang dengar petua ni? Selain menggunakan ubat gigi untuk gigi dan lidah, ubat gigi juga boleh diletakkan pada bibir seperti skrub.

Sebelum menggosok gigi, oleskan sedikit pada bibir korang. Gunakan berus gigi untuk membersihkan bibir korang sewaktu membilasnya selepas 3-4 minit.

Proses ini akan membuang sel-sel mati dan menggalakkan pembinaan kolagen, menjadikan hasil bibir lebih muda remaja.

Gitchuuuu 😚

1. CAMPURAN LEMON DAN MADU

Lemon dan madu dikatakan dapat bagi khasiat yang MEREMAJAKAN KULIT.

Lemon kan kaya dengan vitamin C manakala madu pula mengandungi khasiat anti-bakteria dan anti-penuaan.

Biarkan semalaman untuk mendapatkan kesan yang lebih ketara dalam masa seminggu.

Takde gliserin? No problemo baby. Korang boleh gantikan dengan gula kasar – ianya juga cukup berkesan!

Haa siapa nak tips merahkan bibir bak delima. Memang bibir merah sihat & cantik nih idaman semua orang.

Tadi pagi, kakza dah share kat facebook kakza. So nanti kejap lagi kakza share kat ig pulak ya.

Bagi kakza elobrate satu persatu taw 😘
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

Budak-budak pun bole pakai #WhiteningBodyScrub Arosa nih. Dont worry, bahan-bahannya selamat untuk semua peringkat umur.

Homemade, halal & selamat πŸ’“
.
Harga sebotol RM20 jurr.
Berat 250gram.
Tahan lebih sebulan. So memang jimat giler la!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

Whitening Body Scrub Arosa; ada 3 flavors yang kesemuanya wangiiiii sangat!
.
βœ”Purple (Tropical Sensation)
Bau dia macam mixed fruit, ala-ala Love Spell Victoria Secret pun ada. Serius best namatey!
.
βœ”Merah (Cheering Cherry)
Bau macam syampu pun ada, bau tomato fresh pun ada. Even dah bilas pun, bole bau satu bilik air lagi.
.
βœ”Putih (Milky Vanilla)
Bau susu atau bau yogurt. Serius best! Haa yang nih kalau bancuh dengan #CoffeeScrubArosa, terus transform bau macam Latte. Rasa macam nak jilat diri sendiri oiii!

Harga mur murr je.
RM20 sebotol. And you can choose which is your favorite.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #WhiteningBodyScrub

LEPAS MANDI, KENA SOROK!

Sebab nanti ada "pencuri hati bersiri" πŸ˜‚ Alaa siapa lagi, husband korang la.

Dah la curi hati korang kan? Jadikan bini dia. Pastu curi #WhiteningBodyScrub korang pulak.

Biasaaaaa dia nih!

Lepas nih kalau husband korang ensem kacak bergaya, kakza taktahu taww! So jangan bagi dia ensem-ensem sangat. Sorok-sorok sikit barang korang.

Biar korang je cantik ayu wangi dan manis di hati beliau. Cia cia cia 😝
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

Tekstur Homemade FaceScrub nih memang halus. Jadi dia takkan melukakan kulit korang.

Dia dapat membersihkan liang pori korang dengan lebih bersih. Bau dia, MasyaAllah wangi. Serius best!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #feedbackfacescrub #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackfacescrubiris #feedbackfacescrubarosa #facescrubarosa

Punca utama jeragat ni selalu nya sebab terdedah dengan cahaya matahari without any spf protection, lacks of vitamin, or sebab genetik/hormon.

One of way untuk pudarkan jeragat is by using antioxidant ingredients yang boleh promote cell growth. Face scrub Arosa ni made from rice seed & pitera yang ada vitamin B complex yang boleh slows down the aging process & stimulates blood flow.

Homemade Face Scrub -- RM29
Berat -- 50gram.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #feedbackfacescrub #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackfacescrubiris #feedbackfacescrubarosa #facescrubarosa

Alahaii aromanyaaaaaa 😍
.
syokkk sangat dan menenangkan. Ramai Arosa Lover's yang tak suka minum coffee, tapi jatuh cinta sangat dengan Luxe Coffee Scrub nih.

Korang try bau je. Konfemmm korang mesej kakza semula, "kakza, saya nak try la Coffee Scrub Arosa, sebab teringat-ingat bau dia. Wangi!"
.
Masa tu kakza senyum sampai telinga ajeeee hehehe 😁
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubviral #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

Most Popular Instagram Hashtags