#coffeescrubirissential

722 posts

TOP POSTS

MORNING๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Coffee Scrub by IRIS is freshly made for you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Ni antara sebab u gaisss semua perlu grab coffee scrub ni :
.
.
โ˜•hilangkan parut baru & lama
โ˜•mengurangkan selulit
โ˜•mencerahkan kulit
โ˜•menjadikan kulit lembut & glowing
โ˜•melembapkan kulit
โ˜•bertindak sbg anti stress ๐Ÿ’Whatsapp @ DM nina 0145276302

#coffeescrubirissential

My feverett everr produk iris. Tq @temyracle.hq โ™ฅ๏ธ Best sngtttt #coffeescrubirissential dan #bodyscrubirissential ๐ŸŒธ๐Ÿ›€๐Ÿ’†๐Ÿป

Gaiss!!
.
Jangan lupe ya rutin sebelum tido awakk. Pakai la mask #coffeescrubirissential tu
.
Ehhh..
COFFEE SCRUB pun boleh jadi mask rupenya
.
Iyaa awakk
.
Tempek2 je kat muka tu, lepas 10-15 minit basuh la dengan #ricemilksoaparosa
.
Lepas tuuu
.
Jangan lupe pulak pakai #yogicsleep okes .
Wear, Sleep, Rinse..
.
Sapu je dekat muka tu sebelum ambik mood tido ok
.
Nanti esok bangun tido baru bilas
.
Waahh..
.
Cantiknya awakk!
.
Kulit awak lembuutt, moist je macam coklat moist. Hiks

SALES SEHINGGA 31 OKTOBER 2016 BEBEHHH! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Harga Asal:
๐Ÿผ Moisturizer Gel = RM20
๐Ÿผ Rice Milk Soap = RM18
๐Ÿ“ฎ Postage: RM7

TOTAL = RM45

Grab now! Sebelum korang menjadi mangsa tragedi oktober ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Whatsapp
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#meroketsampailangit #zazacorner
#irissentialbeauty
#sayajual #sayajualkosmetik #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #happyscrubbing #scrubirissential #bazaarsaurus #bazaarpaknil #lokal #lokalbiz #sapotlokal #instaseller #instashop #onlineshopping #lokalah

COFFEE SCRUB!!
RM37!
tinggal berapa pcs je nii tauu. lumurkan je dekat badan or muka then bilas. senang je pakai dia. Kalau nak cantik jom cuba coffee scrub ni?!
.
#butikcallysta #butikvendornomborsatu #butikvendorterbaikjohor #johorbahru #coffeescrubirissential

Coffee scrub viral!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Nak pakai kat muka boleh, bibir boleh, badan pun boleh!
Dah la murah, jimat, selamat dan suci!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jom DM or whatsapp sis cepatt

#arosa #irissential #arosascrub #irissentialscrub #irissentialmirasu #scrub #scrubmalaysia #scrubno1dimalaysia #scrubmurah #coffeescrub #coffeescruborganik #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #coffeescrubarosa #coffeescrubirissential #jerawat #parut #kulitkering

Hye selamat malam Dear,
Jom mulakan hari anda dgn Coffee Scrub dari IRISSENTIAL

Selain dari menghilangkan parut & jerawat, coffee scrub juga bertindak utk menghilangkan selulit selain drpda aroma bau yg menenangkan.

Whatsapp Nina 0145276302

#coffeescrubirissential

Awak pilih produk yang buat kulit flawless dalam masa tiga hari, atau produk yang perlahan-lahan bertindak dan buat kulit awak sihat tanpa bahan kimia berbahaya?

Even dalam BERPANTANG pun bole guna taw produk arosa nih.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Kakde pesan, siapa nak cantik macam kakde. Kena pakai arosa.

Arosa ni HOMEMADE. Dijamin HALAL. Dan siap dah ada KKM lagi ๐Ÿ˜
.
Kalau berkenan, cepat-cepat la meminang. Ehh bukan pinang kakde. Kakde bini orang, anak dua.

Dah anak dua pun lawa oi. Tak fahammm aku, kenapa arosa angels semua gojes namatey!

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

MOST RECENT

Coffee scrub viral!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Nak pakai kat muka boleh, bibir boleh, badan pun boleh!
Dah la murah, jimat, selamat dan suci!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jom DM or whatsapp sis cepatt

#arosa #irissential #arosascrub #irissentialscrub #irissentialmirasu #scrub #scrubmalaysia #scrubno1dimalaysia #scrubmurah #coffeescrub #coffeescruborganik #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #coffeescrubarosa #coffeescrubirissential #jerawat #parut #kulitkering

Mekap dah cantik-cantik.
Tapi WAJIB BERSIHKAN taw!

Guna #RiceMilkSoap Arosa nih,
tertanggal habis segala sisa mekap, debu dan kotoran.

Suci murni jadinya! ๐Ÿ˜
.
Parut makin pudar,
Jerawat kering dan kecut.

RECOMMENDED FOR OILY SKIN.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

This is one of my favorite!
Sedap giler oiii!

Bila scrub bibir, asyik nak jilat je ๐Ÿ˜‚ hahaha!

Dont worry bebeh, dianya selamat jika TERTELAN. Tapi kalau sengaja telan pun, masih selamat jugak.

Sebab dia kan ORGANIK, diperbuat dari olive oil & brown sugar. Dan perasa-perasa yang super duper yummy!

Harga? RM9 jurrr.
Murah namateyyyy kan?

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#bibirhitam #sunburn #putihcerah #bibirkering
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #bibirmenggelupas #lipscrubarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #LipscrubIris

PANDANGLAH LIHATLAH! ๐Ÿ˜
.
Amacam? Keajaiban apakah ini?

Inilah akibat menggunakan KISSY MISSY LIPSCRUB. Dah la sedap!

Bibir pun dah tak kering. Smooth je. Pakai lipmatte pun cantik.

Ada 10 flavors yang sedap-sedap taw! Paling laku keras 3 flavors yang terbaru
.
๐ŸŒธCotton Candy
๐ŸŒธCreme Brulee
๐ŸŒธStrawverry CheeseCake.

Haishh, kite risau nanti korang tak buat scrub pun. Korang buat jadi dessert je kang ๐Ÿ˜‚
.
Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#bibirhitam #sunburn #putihcerah #bibirkering
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #bibirmenggelupas #lipscrubarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #LipscrubIris

Ramai dah jatuh cinta. Awak taknak ke rasa betapa hebatnya cinta kami. Hehehe ๐Ÿ˜
.
Give a try, lipscrub nih nampak je comel. Harga pun RM9 jurr.

Tapi 3 bulan pun belum tentu habis. Kecil-kecil cili api, mengancam!

Bibir pun bole pinkish semula taw. Bulan puasa haritu, laku kemain lipscrub nih.

Yela, bulan puasa, bibir pun kering je kan. Tapi bila dapat scrub dengan KISSY MISSY LIPSCRUB nih, bye-bye bibir kering dan merekah itu.

Aummm! ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#bibirhitam #sunburn #putihcerah #bibirkering
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #bibirmenggelupas #lipscrubarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #LipscrubIris

Ramai susah nak percaya keajaiban Coffee Scrub Arosa.

Demi untuk buat eksperimen sendiri,
tahan je hati tak scrub muka seminggu ๐Ÿ˜‚
.
Nak mekap pun,
MasyaAllah, kusamnyaaaa!

Dengan jerawat beranak pinak,
sebab makan sambal kacang tak ingat dunia.

Bila dah bermasker dengan Coffee scrub,
takyah tepek foundation beria pun.
Terus nampak glowing! ๐Ÿ˜
.
Cukup foundation selapis,
kulit macam joget ceria lepas terkena panahan cinta dari COFFEE SCRUB AROSA taw!

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

LUXE COFFEE SCRUB AROSA

Scrub yang dihasilkan daripada serbuk kopi premium , minyak almond dan minyak kelapa yang berkualiti tinggi.

Kelebihan:
โค๏ธ Memudarkan parut
โค๏ธ Merawat wajah berjerawat
โค๏ธ Merawat sunburn
โค๏ธ Mencerahkan kulit
โค๏ธ Menghilangkan jeragat
โค๏ธ Menghilangkan selulit di badan.

Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit serta sesuai untuk ibu mengandung (rujuk kepada alahan masing-masing)
.
Cara pakai:
โค๏ธ Basahkan badan/wajah
โค๏ธ Gosok coffee scrub ke serata wajah/badan
โค๏ธ Biarkan selama 15minit
โค๏ธ Bilas Bersih.

Harga : RM27
Berat : 100g

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

SCRUB NO. 1 DI MALAYSIA!

Ha konpiden kauuu! Memang laa. Sebab dah beratus ribu botol COFFEE SCRUB dah terjual since IRISSENTIAL taw.

Siapa yang dah guna, akan terus repeat order.

Dah pakai sekali, akan terus addicted. Aromanya, masyaAllah!

Sangat menenangkan taw.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Seharian mekap cecantik tuh, janganla lupa cuci muka dengan Rice Milk Soap nih.

Barulah suci murni kulit tuh. Bebas dari cela. Tapi ingat taww, 2-3 kali seminggu kena scrub.

Takut nanti pori-pori tersumbat. Ha mula la masa tuh, blackheads whiteheads tumbuh merata-rata.

Menyesal dahulu pendapatan uols. Menyesal kemudian, habis ku tenyeh dengan scrub arosa ๐Ÿ˜‚
.
Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Premium Rice Milk Soap

Kelebihan:
๐ŸŒผDapat mengecutkan jerawat dan mengelakkan kulit daripada naik jerawat
๐ŸŒผMengawal minyak di muka dan sebum yang berlebihan
๐ŸŒผMengecilkan pori
๐ŸŒผMenghilangkan sunburn
๐ŸŒผKulit akanmenjadi tegangdan fresh
๐ŸŒผMelembut dan menghaluskan kulit
๐ŸŒผDapat digunakan sebagai makeup remover
๐ŸŒผMenghilangkan daki dibadan
๐ŸŒผMenghilangkan bau badan

Boleh dipakai untuk muka dan badan. Dijadikan sebagai pencuci muka asas. Boleh digunakan walaupun awak ada pakai sebarang krim malam atau siang.

Cara penggunaan:
Digunakan dua kali sehari sebagai pecuci muka atau sabun mandi seperti biasa. Tidak perlu dibiarkan lama di wajah, terus bilas bersih.

Ingredients:
Susu Beras, Beras, Minyak Kelapa, Bahan asas sabun.

Harga : RM18
Berat : 100g.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#ricemilksoaparosa #homemadesoap #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Rice milk soap memang tak pernah mengecewakan taw. Nih dah raya ke-8, hari-hari dok tenyeh mekap kan?

Bila dapat cuci muka dengan Rice Milk Soap, terus segar bugar kulit tuh oi!

Jerawat baru nak tumbuh? Apa ada hal. Tenyeh la dengan Coffee Scrub pulak.

Combination dua ketul barang arosa nih memang AJAIB!

Dah ada belum?
Ha mehh kaihh roger kita
.
๐ŸŒธRice Milk Soap -- RM18 jurr.

Besar gabak pulak tuh, tahan 2-3 bulan. Seketul tuh, bole potong 8 atau 10. Atau berapa potongan yang korang nak.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Walaupun harini hari Sabtu, dan banyak open house. Tapi kedai kecik kite dah buka taw.

Yay! We're open bebehhh.

Meh lekaihh siapa nak order. Dah bole roger-roger kite.

Coffee scrub - SOLD OUT
Body Scrub - SOLD OUT
Rice Milk Soap - SOLD OUT
Lipscrub - SOLD OUT

Yang lain semua ada. Jushine C tinggal 2 botol je.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #jushinec #moisturizergel #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Customer kite yg nih,
pagi raya dah roger kite minta COD.

Tapi kite kan balik kampung.
So kita deal jumpa lepas cuti raya habis. Hehe.

So now,
"Cuti sudah habis bro!"
.
Marilah kita bekerja bersungguh-sungguh ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜
.
Siapa nak mekap glowing-glowing,
kulit jadi lebih sihat,
LET'S BACK TO NATURE ๐Ÿ’“

Organik dan SELAMAT!

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #moisturizergel #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Aci la kan? Kite wish lagi kat awak semua.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Mohon ampun maaf andai ada salah silap sepanjang kita berurusniaga bersama.

Semoga Aidilfitri kali ni memberi 1001 kegembiraan untuk awak semua.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat
#ZazaCorner #IbuDobot

๐ŸŒน๐ŸŒนcoffee scrub Arosa๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) : .
โ˜• organic coffee.
โ˜• organic sugar
โ˜• almond oil
โ˜•coconut oil .
.
๐Ÿ‘ธlet Arosa treat u like a queen and a king๐Ÿ‘ผ

#arosa #irissential #coffee #coffeescrub #coffeescrubarosa #coffeescrubiris #coffeescrubirissential #scrub #scrubbing #selamatdansuci #organic #homemade #homemadescrub

Awak pilih produk yang buat kulit flawless dalam masa tiga hari, atau produk yang perlahan-lahan bertindak dan buat kulit awak sihat tanpa bahan kimia berbahaya?

Even dalam BERPANTANG pun bole guna taw produk arosa nih.

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Antara combo #homemadefacescrubarosa yang bole match dengan masalah kulit korang.

Percayalah awak, hasilnya kulit awak jadi lebih sihat.

Kenapa membahayakan diri dengan produk yang bermerkuri tinggi? Yang ada bahan kimia berbahaya?

Founder Arosa menghasilkan produk homemade, halal, dan paling penting sekarang dah dapat sijil KKM taw.
.
๐ŸŒธJeylita Skincare - RM80
๐ŸŒธHomemade Face Scrub - RM29
๐ŸŒธYogic Sleep - RM30
.
Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

๐ŸŽถ Sudah ku katakan wahaiii saayaanggggg ๐ŸŽถ
.
Kalau nak rasa salah satu nikmatnyaaaa dunia nih, meh try #HomemadeFaceScrubArosa.

Dah la dalam face scrub tuh ada PITERA taw. Haa pitera tuh apa?

Tuhla rahsia kecantikan orang Jepun. Dalam produk SKII hat mahal tuh pun ada pitera. Tapi kenapa nak pi beli hat mahal-mahal kan?

Beli je face scrub arosa nih. Baru RM29 je uolsssss ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ
.
Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Antara pilihan untuk TWIN PACK RAYA. Berbaloi taw!

Harga asal:
๐ŸŒธ Bodymist Mini = RM25
๐ŸŒธ Homemade Face Scrub = RM29
Postage RM8 (Semenanjung)

TOTAL = RM62.

Tapi korang bole dapatkan dengan harga RM60 INCLUDE POSTAGE.

Yayy! Best kan?

Whatsapp/ Telegram
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“จ+6016-3592012๐Ÿ“จ๐Ÿ“ฒ
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#badanberbau #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Most Popular Instagram Hashtags