#coffeescrubirissential

730 posts

TOP POSTS

My feverett everr produk iris. Tq @temyracle.hq β™₯️ Best sngtttt #coffeescrubirissential dan #bodyscrubirissential πŸŒΈπŸ›€πŸ’†πŸ»

WARNA WARNI KEHIDUPAN 😍
.
Whitening body scrub ada 3 flavor yang super duper wangi. Seriusss korang akan rasa taknak keluar bilik ayaq πŸ˜‚
.
Tropical Sensation - mixed fruit
Cheering Cherry - bau fresh
Milky Vanilla - bau susu/ yogurt.

Harga: RM20
Postage:
Semenanjung RM7
Sabah/ Sarawak RM11
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#ketiakhitam #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #WhiteningBodyScrub

Gaiss!!
.
Jangan lupe ya rutin sebelum tido awakk. Pakai la mask #coffeescrubirissential tu
.
Ehhh..
COFFEE SCRUB pun boleh jadi mask rupenya
.
Iyaa awakk
.
Tempek2 je kat muka tu, lepas 10-15 minit basuh la dengan #ricemilksoaparosa
.
Lepas tuuu
.
Jangan lupe pulak pakai #yogicsleep okes .
Wear, Sleep, Rinse..
.
Sapu je dekat muka tu sebelum ambik mood tido ok
.
Nanti esok bangun tido baru bilas
.
Waahh..
.
Cantiknya awakk!
.
Kulit awak lembuutt, moist je macam coklat moist. Hiks

COFFEE SCRUB!!
RM37!
tinggal berapa pcs je nii tauu. lumurkan je dekat badan or muka then bilas. senang je pakai dia. Kalau nak cantik jom cuba coffee scrub ni?!
.
#butikcallysta #butikvendornomborsatu #butikvendorterbaikjohor #johorbahru #coffeescrubirissential

Yay! U are invited! 😍
.
Let's party bebehhh. Dengam harga mur murr, RM20 sahaja. Ada 3 wangian yang super duper wangi dengan fungsi yang sama dan ohsem.

Tropical Sensation - bauan mixed fruit.
Cheering Cherry - bau fresh tomato.
Milky Vanilla - bau susu atau yogurt.

But serius! Tiga-tiga wangi.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#arosasquad #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #WhiteningBodyScrub

Idamkn kulit cantik berseri? Let's go all natural with our homemade scrub range! Bukan nk tipu but mmg best and harga mmpu milik so student pon sgt mmpu beli! Hehe 😍
-
Tapi kena lah komited! We want you to feel satisfied using our homemade organic products so we will try our best to deliver them to you! Hehe whatsapp me now for free consultation about your skin prob!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa

Antara combo #homemadefacescrubarosa yang bole match dengan masalah kulit korang.

Percayalah awak, hasilnya kulit awak jadi lebih sihat.

Kenapa membahayakan diri dengan produk yang bermerkuri tinggi? Yang ada bahan kimia berbahaya?

Founder Arosa menghasilkan produk homemade, halal, dan paling penting sekarang dah dapat sijil KKM taw.
.
🌸Jeylita Skincare - RM80
🌸Homemade Face Scrub - RM29
🌸Yogic Sleep - RM30
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Since ini adalah FAVORITE COMBO untuk Arosa's Lovers.

Here we come bebeh!

Kulit breakout, jerawat pasir, berparut, berjeragat, kulit kering, kombinasi dan kulit berminyak. Mahupun sensitif.
All in one combo!

Khasiat Green tea yang ada dalam Yogic Sleep. Coconut oil & almond oil di dalam Coffee Scrub. Oh my god!! 😍

Itulah yang menjadi idaman kulit anda!

Please please pleaseeee,
manjakan kulit korang dengan segala bahan premium yang berkualiti tinggi yang ada dalam 2 items nih.

Kalau kulit korang bole menjerit dan berjoget, trust me, diorang akan berjoget girang sebab dapat menikmati segalanya yang ada dalam Coffee Scrub & Yogic Sleep nih.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #sleepingmask #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #maskercoffee #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #greentea #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat #yogicsleep

WEAR, SLEEP & RINSE.

Sebelum tidur, apply #YogicSleep dulu. Esok bangun Subuh, cuci muka bersih-bersih. Dan rasai keajaibannya sendiri.

Kulit lebih halus, pori-pori mengecil, dan nampak wajah lebih glowing 😍
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#arosasquad #zazacorner
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #bazaarsaurus #lokal #lokalbiz #sapotlokal #lokalah #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #jerawat #parut #jeragat

MOST RECENT

Gabungan mantap antara Homemade Face Scrub & Coffee Scrub.

Jadikan kulit korang double triple smooth & glowing. Buat kulit jauh lebih flawless
.
βœ”Mengecilkan pori-pori.
βœ”Merawat jerawat.
βœ”Memudarkan parut.
βœ”Kedua-duanya ada whitening efek.

But dont worry bebeh, mereka bebas dari sebarang chemical berbahaya. Homemade dan organik.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #sleepingmask #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #maskercoffee #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #greentea #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

FULL PACKAGE COMBO!

Bodyscrub untuk menyental segala mak nenek daki, dan sel kulit mati di badan. Keharumannya bole buat korang taknak keluar bilik air taw. Dan rasakan kehalusan kemulusan & kelembutan kulit anda selepas selesai berscrub.

Trust me! Kalau husband korang tersentuh kulit korang, konfem taknak lepas nanti. Hiks!

Coffee scrub, bole digunakan for both, muka dan badan. Men-nyah-mati-kan jerawat, memudarkan selulit, buat kulit glowing. Dan aromanya, mampu membuat segala stress mu terbang tinggi di awan.

Lipscrub, untuk bibirmu kembali pinkish. Smooth & silky. Aummm! 😘
.
Nak calit lipmatte pun, cantik je di bibirmu ittewww πŸ’‹
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #sleepingmask #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #maskercoffee #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #greentea #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Since ini adalah FAVORITE COMBO untuk Arosa's Lovers.

Here we come bebeh!

Kulit breakout, jerawat pasir, berparut, berjeragat, kulit kering, kombinasi dan kulit berminyak. Mahupun sensitif.
All in one combo!

Khasiat Green tea yang ada dalam Yogic Sleep. Coconut oil & almond oil di dalam Coffee Scrub. Oh my god!! 😍

Itulah yang menjadi idaman kulit anda!

Please please pleaseeee,
manjakan kulit korang dengan segala bahan premium yang berkualiti tinggi yang ada dalam 2 items nih.

Kalau kulit korang bole menjerit dan berjoget, trust me, diorang akan berjoget girang sebab dapat menikmati segalanya yang ada dalam Coffee Scrub & Yogic Sleep nih.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #sleepingmask #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #maskercoffee #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #greentea #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat #yogicsleep

Nahhh! Kakza kasi close up sikit. Customer nih kulit sunburn. So dicadangkan menggunakan Yogic Sleep untuk repairing her skin and Coffee Scrub to make her skin glow.

Then tadaaa!
Lihat lah, pandangla. Inilah hasilnya. Ohsem giler kan?

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #sleepingmask #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #maskercoffee #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #greentea #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

KULIT BREAKOUT!
KULIT BERJERAWAT!
KULIT BERPARUT!
KULIT KERING/ BERMINYAK!

Mereka berdua bole kasi setel! Lu langsi lu mati jerawat!

Harga:
Luxe Coffee Scrub -- RM27
Yogic Sleep -- RM30

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #sleepingmask #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #maskercoffee #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #greentea #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

KULIT MAKIN CERAH.
PARUT JERAWAT PUDAR!

Ha! Nih bukan cerah sebarang cerah taw. Ini CERAH SEMULAJADI. Bukan disebabkan merkuri atau pun hidroquinone.

Produk arosa nih, HOMEMADE. Dah guane nak bubuh bahan kimia berbahaya bagai tuh weh.

Semua guna bahan mentah yang organik dan berkualiti premium. Raw sugar, raw coffee, bukan kopi kat pasaraya tuh.

Hat tuh dah campur dengan marjerin. Memang terus bancuh untuk minum.

Tapi Coffee Scrub hat nih dibancuh dengan penuh kasih sayang, dimulai dengan bismillah dan disulami zikir. InsyaAllah, semoga memberi manfaat kepada si pengguna πŸ’“
.
Harga:
Luxe Coffee Scrub -- RM27
Yogic Sleep -- RM30

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #coffeescrubviral #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Selain dipakai as sleeping mask. Ramai pengguna #YogicSleep akan guna as primer/ moisturizer.

And guess what?!
Mekap tahan lebih lama taw. Jadi kulit nampak lebih flawless. Sikit pun tak bercapuk taw.

Try laa guys.
Memang tak bole move on! Trust me 😘
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #greentea #irissentialproduct #sleepingmask #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #chiaseed #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Setiap malam, sebelum tidur kakza akan pastikan kulit kakza dah betul-betul bersih.

Remove segala mekap, cuci muka dengan #RiceMilkSoap. Lepas tuh apply #YogicSleep yang digilai ramai nih.

Oh tak lupa jugak!
Body mist eau sexy nih. Aummm!

Barulah rasa selesa nak tidur sambil diulit mimpi yang indah. Gitchuuuu 😘
.
Harga:-
🌸 Yogic Sleep -- RM30
πŸ€ Bodymist Mini -- RM25

Postage:
Semenanjung - RM7
Sabah/ Sarawak - RM10

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #greentea #irissentialproduct #sleepingmask #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #chiaseed #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Kakza dah habaq awai-awai aritu. Sesiapa yang order #YogicSleep, kakza bagi amaran siap-siap.

Siapa yang guna MEMANG TAK BOLE MOVE ON! Bau dia, kelembutannya. Dan efek yang dia buat kat kulit kita.

MasyaAllah! Serius mengagumkan! 😍
.
Ingredients dia;
distilled water, cucumber extract, aloe vera extract, xanthan gum, fragrance, chia seed, green tea.

Dijamin πŸ’―% tanpa bahan kimia berbahaya!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #greentea #irissentialproduct #sleepingmask #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #chiaseed #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Coffee scrub viral!πŸ”₯πŸ”₯ Nak pakai kat muka boleh, bibir boleh, badan pun boleh!
Dah la murah, jimat, selamat dan suci!!😱😱 Jom DM or whatsapp sis cepatt

#arosa #irissential #arosascrub #irissentialscrub #irissentialmirasu #scrub #scrubmalaysia #scrubno1dimalaysia #scrubmurah #coffeescrub #coffeescruborganik #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #coffeescrubarosa #coffeescrubirissential #jerawat #parut #kulitkering

Mekap dah cantik-cantik.
Tapi WAJIB BERSIHKAN taw!

Guna #RiceMilkSoap Arosa nih,
tertanggal habis segala sisa mekap, debu dan kotoran.

Suci murni jadinya! 😍
.
Parut makin pudar,
Jerawat kering dan kecut.

RECOMMENDED FOR OILY SKIN.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

This is one of my favorite!
Sedap giler oiii!

Bila scrub bibir, asyik nak jilat je πŸ˜‚ hahaha!

Dont worry bebeh, dianya selamat jika TERTELAN. Tapi kalau sengaja telan pun, masih selamat jugak.

Sebab dia kan ORGANIK, diperbuat dari olive oil & brown sugar. Dan perasa-perasa yang super duper yummy!

Harga? RM9 jurrr.
Murah namateyyyy kan?

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirhitam #sunburn #putihcerah #bibirkering
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #bibirmenggelupas #lipscrubarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #LipscrubIris

PANDANGLAH LIHATLAH! 😍
.
Amacam? Keajaiban apakah ini?

Inilah akibat menggunakan KISSY MISSY LIPSCRUB. Dah la sedap!

Bibir pun dah tak kering. Smooth je. Pakai lipmatte pun cantik.

Ada 10 flavors yang sedap-sedap taw! Paling laku keras 3 flavors yang terbaru
.
🌸Cotton Candy
🌸Creme Brulee
🌸Strawverry CheeseCake.

Haishh, kite risau nanti korang tak buat scrub pun. Korang buat jadi dessert je kang πŸ˜‚
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirhitam #sunburn #putihcerah #bibirkering
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #bibirmenggelupas #lipscrubarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #LipscrubIris

Ramai dah jatuh cinta. Awak taknak ke rasa betapa hebatnya cinta kami. Hehehe 😁
.
Give a try, lipscrub nih nampak je comel. Harga pun RM9 jurr.

Tapi 3 bulan pun belum tentu habis. Kecil-kecil cili api, mengancam!

Bibir pun bole pinkish semula taw. Bulan puasa haritu, laku kemain lipscrub nih.

Yela, bulan puasa, bibir pun kering je kan. Tapi bila dapat scrub dengan KISSY MISSY LIPSCRUB nih, bye-bye bibir kering dan merekah itu.

Aummm! 😘
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#bibirhitam #sunburn #putihcerah #bibirkering
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #scrubirissential #arosa #jeylita #bodyscrubmurah #bibirmenggelupas #lipscrubarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #LipscrubIris

Ramai susah nak percaya keajaiban Coffee Scrub Arosa.

Demi untuk buat eksperimen sendiri,
tahan je hati tak scrub muka seminggu πŸ˜‚
.
Nak mekap pun,
MasyaAllah, kusamnyaaaa!

Dengan jerawat beranak pinak,
sebab makan sambal kacang tak ingat dunia.

Bila dah bermasker dengan Coffee scrub,
takyah tepek foundation beria pun.
Terus nampak glowing! 😍
.
Cukup foundation selapis,
kulit macam joget ceria lepas terkena panahan cinta dari COFFEE SCRUB AROSA taw!

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

LUXE COFFEE SCRUB AROSA

Scrub yang dihasilkan daripada serbuk kopi premium , minyak almond dan minyak kelapa yang berkualiti tinggi.

Kelebihan:
❀️ Memudarkan parut
❀️ Merawat wajah berjerawat
❀️ Merawat sunburn
❀️ Mencerahkan kulit
❀️ Menghilangkan jeragat
❀️ Menghilangkan selulit di badan.

Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit serta sesuai untuk ibu mengandung (rujuk kepada alahan masing-masing)
.
Cara pakai:
❀️ Basahkan badan/wajah
❀️ Gosok coffee scrub ke serata wajah/badan
❀️ Biarkan selama 15minit
❀️ Bilas Bersih.

Harga : RM27
Berat : 100g

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

SCRUB NO. 1 DI MALAYSIA!

Ha konpiden kauuu! Memang laa. Sebab dah beratus ribu botol COFFEE SCRUB dah terjual since IRISSENTIAL taw.

Siapa yang dah guna, akan terus repeat order.

Dah pakai sekali, akan terus addicted. Aromanya, masyaAllah!

Sangat menenangkan taw.

Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitglowing #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #Feedbackarosa #coffeescrubiris #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #facescrubarosa #jerawat #breakouts #jeragat

Seharian mekap cecantik tuh, janganla lupa cuci muka dengan Rice Milk Soap nih.

Barulah suci murni kulit tuh. Bebas dari cela. Tapi ingat taww, 2-3 kali seminggu kena scrub.

Takut nanti pori-pori tersumbat. Ha mula la masa tuh, blackheads whiteheads tumbuh merata-rata.

Menyesal dahulu pendapatan uols. Menyesal kemudian, habis ku tenyeh dengan scrub arosa πŸ˜‚
.
Whatsapp/ Telegram
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
πŸ“²πŸ“¨+6016-3592012πŸ“¨πŸ“²
.
#kulitmenggerutu #sunburn #putihcerah #putihgebu
#irissentialbeauty #homemadelipscrub #bodyscrubirissential #facescrubirissential #irissentiallipscrub #irissentialproduct #irissential #coffeescrubirissential #scrubno1dimalaysia #scruborganik #organicscrub #naturalbeauty #homemadescrub #coffeescrubarosa #arosa #ricemilksoapiris #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #homemadefacescrub #coffeescrubiris #poribesar #jeragat #facescrubarosa

Most Popular Instagram Hashtags