#coffeep

277 posts

TOP POSTS

Coffee in Paddy the Farmers! Pity about the company!!! @dkearney50 #PaddytheFarmers #CoffeeP

But first, coffee. 👍🏼☕️ #CoffeePlease #DevoutCoffee #Latte #AlmondMilk #Coffeep

ドリップ珈琲☕️ 美味しゅうございました⭐

Tirando rolas!
#coffeep #musica #guitarra

~You know i will wait forever~
😞
#instagram #coffeep #pliz #boring #like4like 😊😊😊

Aaaaa ahhhh..takpelahh sbb kayuuu lah org ramai nak..nak buat unggun apilah nak bakaq lemang lah nak buat rumah lah nak pacak sana sinilah nak mcm2 lahhh..tu sbb alam skitar tak bg tebang pokok sbb pokok ni pasak bumiii tau tak pasak bumii x dak pokok xdak kayu...jom cari kayu jom cari kayuuu... @fattahaminz . #Repost @itsallaboutfa_ with @repostapp
・・・
Pedulikan ape orang nak kata... Whatever it is.... kiteorg #Fattahrians tak sabar nak tunggu #coffeeprince .... Go go go @fattahaminz U Can Do It!!! 💪💪#EzRepost @ducatimerah with @ezrepostapp

BIARPUN drama lakonan Fattah Amin sudah pun tamat namun pelakon berusia 27 tahun ini tetap menjadi bualan utama di media sosial
.
.
Terbaru, Fattah Amin kembali hangat di laman sosial apabila desas-desus mengenai pemilihannya sebagai hero untuk drama Korea popular, Coffee Prince versi Malaysia diumumkannya pada Rabu.
.
.
Pengumuman pelakon tersebut telah menimbulkan pelbagai reaksi dan kebanyakkan peminat tegar drama Korea tidak berpuas hati dengan pemilihan Fattah. .
.
Malah laman sosial Twitter dipenuhi komen netizen dengan memuatnaik foto-foto lucu sebagai troll’ untuk drama versi Malaysia itu.
.
.
Rata-rata mereka berpendapat Fattah tidak layak membawakan watak Choi Han Kyul kerana lakonannya tidak sehebat Gong Yoo. Malah, ada yang mengatakan lakonan Fattah masih lagi 'kayu' dan tidak sesuai untuk drama tersebut. .
.
Dalam pada itu, mereka juga turut memberikan pendapat kepada pengarah Michael Ang untuk mencari pelakon lain yang lebih layak dan sesuai untuk memegang watak tersebut.
.
.
Manakala, watak heroin iaitu Yoo Eun Hye yang dibintangi oleh Go Eun Chan dalam drama tersebut diberikan kepada pelakon Janna Nick. .
.
Menerusi laman Instagram Janna dikatakan sanggup belajar seni mempertahankan diri Muay Thai demi menjayakan watak tersebut biarpun dia hampir-hampir berputus asa.
.
.
Namun, ada juga yang meluahkan rasa tidak sabar untuk melihat gandingan baru Fattah dan Janna yang dikatakan lebih segar.
.
.
Sama ada gandingan ini akan menjadi fenomena atau tidak, sama-samalah kita nantikan.
.
.
Baca lebih lanjut di http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan
.
#fattahamin
#Fattahrians
#Fattastic
#coffeep

#coffeeP&;T 💙🌟

MOST RECENT

Aaaaa ahhhh..takpelahh sbb kayuuu lah org ramai nak..nak buat unggun apilah nak bakaq lemang lah nak buat rumah lah nak pacak sana sinilah nak mcm2 lahhh..tu sbb alam skitar tak bg tebang pokok sbb pokok ni pasak bumiii tau tak pasak bumii x dak pokok xdak kayu...jom cari kayu jom cari kayuuu... @fattahaminz . #Repost @itsallaboutfa_ with @repostapp
・・・
Pedulikan ape orang nak kata... Whatever it is.... kiteorg #Fattahrians tak sabar nak tunggu #coffeeprince .... Go go go @fattahaminz U Can Do It!!! 💪💪#EzRepost @ducatimerah with @ezrepostapp

BIARPUN drama lakonan Fattah Amin sudah pun tamat namun pelakon berusia 27 tahun ini tetap menjadi bualan utama di media sosial
.
.
Terbaru, Fattah Amin kembali hangat di laman sosial apabila desas-desus mengenai pemilihannya sebagai hero untuk drama Korea popular, Coffee Prince versi Malaysia diumumkannya pada Rabu.
.
.
Pengumuman pelakon tersebut telah menimbulkan pelbagai reaksi dan kebanyakkan peminat tegar drama Korea tidak berpuas hati dengan pemilihan Fattah. .
.
Malah laman sosial Twitter dipenuhi komen netizen dengan memuatnaik foto-foto lucu sebagai troll’ untuk drama versi Malaysia itu.
.
.
Rata-rata mereka berpendapat Fattah tidak layak membawakan watak Choi Han Kyul kerana lakonannya tidak sehebat Gong Yoo. Malah, ada yang mengatakan lakonan Fattah masih lagi 'kayu' dan tidak sesuai untuk drama tersebut. .
.
Dalam pada itu, mereka juga turut memberikan pendapat kepada pengarah Michael Ang untuk mencari pelakon lain yang lebih layak dan sesuai untuk memegang watak tersebut.
.
.
Manakala, watak heroin iaitu Yoo Eun Hye yang dibintangi oleh Go Eun Chan dalam drama tersebut diberikan kepada pelakon Janna Nick. .
.
Menerusi laman Instagram Janna dikatakan sanggup belajar seni mempertahankan diri Muay Thai demi menjayakan watak tersebut biarpun dia hampir-hampir berputus asa.
.
.
Namun, ada juga yang meluahkan rasa tidak sabar untuk melihat gandingan baru Fattah dan Janna yang dikatakan lebih segar.
.
.
Sama ada gandingan ini akan menjadi fenomena atau tidak, sama-samalah kita nantikan.
.
.
Baca lebih lanjut di http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan
.
#fattahamin
#Fattahrians
#Fattastic
#coffeep

#coffeeP&;T 💙🌟

SPAWN01
Price : IDR 90K

Menggunakan Sablon PolyFlex
Kaos gildan softstyle Original
bahan combat 30s (nyaman dan serap keringat)
tanpa jaitan samping

Size SML (size asia)

Detail size LxP
Size S 47cm x 68cm
Size M 50cm x 71cm
Size L 53cm x 73cm

Bisa Order Desain atau Tulisan sesuka Kamu

#Kaospolos, #Kaospku, #kaosdistro, #dota2, #Dotaheroes,
#Cybercafe, #Esport, #Warnet, #Kaosgamers, #pekanbaru,
#gameonline, #pointblank, #kopi, #Filkop, #warkop, #CoffeeP

괌이랑 말레이시아에서 온 칭구들😘 .
.
#허쉬 #망고 #포키 #킷캣 #커피 #군것질
#hershey #mango #pocky #kitkat #coffeep

Terimakasih Dokter @lexasunbanu referensi bukunya.. Sekarang saya ada bahan bacaan sambil minum kopi.. #PlayingGod #Doctor #Doctorlife #Ishiplife #Coffeep #DoctorandCoffee

いつもピクニックをご利用頂き、ありがとうございます。

すっかり春が近づいたようで、お客様からあちらの桜、こちらのサクラとお話を伺います。

さて、気まぐれデザートや焼き菓子はコロコロ変わるのであまりアップしませんが、久しぶりのご紹介です? ・ゼブラチーズケーキ

チーズとチョコのゼブラ模様です。
今はほかにも、焼きプリンタルト、ガトーショコラをご用意しております。

それではまた明日も沢山のご利用をお待ちしております‼

#代田橋 #カフェ #カフェピクニック #cafe #cafepicnic #ランチ #お昼ご飯 #デザート #スイーツ #ワッフル #ケーキ #waffle #cake #おやつ #焼き菓子 #コーヒー #珈琲 #紅茶 #エスプレッソ #coffeep #tea #espresso #京王線カフェ #芝生 #ピクニック

昨日やーーーーっと
会えたワイの大好きな人😢💓
7ヶ月ぶりにめっちゃ語ったぁ😳
そろそろ顔の肉やばいなぁ、、、、、 ドライブ行ってこよーっと

#昨日#新潟#三条#コメダ珈琲#yesterday#spring#japan#niigata#sanjo#coffeep#love#l4l#f4f

Most Popular Instagram Hashtags