[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coduumsintok

272 posts

TOP POSTS

Spageti Bolognese
Rm12

#thecakestoryy
#spagetibolognese
#codjitra
#coduumsintok
#codalorsetar
For order wasap 013.722.4570

Delivery Jitra- Alor Setar RM 5

Semalam punya cerita πŸ˜€
Done COD sweety wax dkt student UUM Sintok πŸ™‚

Dia dah cuba, anda bila lagi? πŸ˜‰

#waxmurahmalaysia #sweetywax #sweetywaxmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualwax #coduum #coduumsintok

Haa sapa lagi duk guna kekdah ni ? Baik ngaku lekaih ? Hahaha jenuh . Asai nak tarik line mata jaa kena tepek kertas laguni . Baziaq masa , baziaq kertas tahu dak ??
.
.

Ni haa dayah nak suggest hampa try laaa #perfect10eyeliner ni , tak payah nak buad terok dah tepek tepek macam ni . Stamp ja hujung mata then buat je laa line macam biasa , result diaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» cenggini haaaa ! .
.
Sekarang ni ada promosi , so harga memang special dayah kasi utk hampa yg terpantas ok πŸ˜‰
.
Lekaih mai wsap 018-3720456

#dropshipwantedmalaysia #eyelinertutorial #perfect10eyeliner #perfect10eyelinerkedah #perfect10eyelinerjitra #perfect10eyelineralorstar
#perfect10eyelinerchanglun #coduumsintok #codjitra #codchanglun

Alhamdulillah baru 1 minggu guna Sabun Nurraysa shj dah nampak perubahan 😍
Sekarang customer ni xsusah nak make up tebal2 untuk cover jerawat !
Ade masalah yang same? Jom sy bantu
#NurraysaKedah
#NurraysaUumSintok
#CodUumSintok
#NurraysaHalalTanpaKimia
#NurraysaProdukBumiputera
#DropshipWantedFoc
#AgentWantedModalSerendahRm400

Terliur sokmo tengok😍😍😍
Kejut kita....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ comeiii ngat ehhhh dio oyak.....nok wake....hohhhhh tu dio.... Meh mekkk nok blako kknik wi...nok sbulan se....pon kknik bui...asal ghoyak.... Meh..meh...meh...pm kknkk....derah..derah... 013512704 ...lecu yg mmg tak keringkan bibir....mmg mlembabkan bibir.. Mmg besttt.... #meknoksukojugak
#lecumarykay
#beautyconsultantmarykay #codjerteh #codbachok #codjeli #coduumsintok

Baby Kembung Perut? ===============================
Sebagai seorang ibu anda mesti berasa gusar bila si comel menangis tidak dapat tidur malam akibat kembung perut. .
IVKids dengan izinnya dapat mambantu melegakan kembung perut baby. Produk menggunakan πŸ’― bahan natural dan mempunyai kelulusan KKM (NOT161105068K). Harga mampu milik
in shaa Allah.

Kandungan IV Kids;
πŸ’Š Ekstrak jerangau
πŸ’Š Ekstrak cekor
πŸ’Š Limau purut
πŸ’Š Habbatus Sauda
πŸ’Š Minyak Kelapa Dara
πŸ’Š Saffaron
πŸ’Š Minyak kayu putih

Melegakan & melawan; πŸ’‰ Demam
πŸ’‰ Batuk
πŸ’‰ Selsema
πŸ’‰ Campak
πŸ’‰ Luka
πŸ’‰ Kurap
πŸ’‰ Ruam
πŸ’‰ Kembung
πŸ’‰ Lenguh
πŸ’‰ Sakit gigi

Dapatkan ivkids utk si manja anda sekarang.
WhatsApp πŸ“² 0193066500πŸ’“ utk info lanjut. .
#iv_alorsetar #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam #babybatukselesema #babydemam #babyekzema #babydemamcampak #codjitra #codchanglun #codalorsetar #coduumsintok #LisYusofStokisIvMistKedah

Testimoni hot from oven dari my coursemate since in UUM dulu..
Dia ada slip disc,alhamdulillah consume OSTEMATRIX konsisten recover slowly but surely..
.
.
Nak repeat order untuk SET CANTIKS pulak haa..vita C dan Vita E..πŸ’‹πŸ’‹
.
.
#UR fav SID
ROSE 0134023009 😘

#shakleemalaysia
#shakleechanglun
#coduumsintok

DMSONE (RM150)
.
ξ€° Set asas terbaru produk DMS360
ξ€° Formula hebat dari pengasas yang hebat
.
ξ€° Siapa yang sesuai cuba produk DMSONE ini
..Seusia 12 tahun ( lelaki @ perempuan) ..Ibu-ibu yang hamil @ menyusukan badan
..Memiliki kulit yang sensitif
..Memiliki kulit yang berjerawat
..Mengalami masalah ekzema
.
ξ€° Kelebihan ξ€² Mengatasi masalah jerawat
ξ€² Merawat jerawat & tompok hitam
ξ€² Mengurangkan kedutan & garis halus
ξ€² Mengatasi masalah kulit sensitif
ξ€² Menggantikan sel kulit mati kepada sel baru & membaiki kulit rosak
.
Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"
.
Jom reramai cuba produk DMS 360!!!
.
Whatsapp
0176101003
Agensahdms πŸ’ŽPERMATA INTAN DERMAXπŸ’Ž
.
#sayajual #sayajualdms360 #dms360 #dermaxsuperskin #dermaxsuperskin360 #naturalbeauty #dmsmelaka #codmelaka #coduumsintok #codbukitkayuhitam #codjitra #fatawatchoco #agendmsmelaka #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmelaka #dmsmurah #dms360murah #coddmsmelaka #dmsoriginal #dms360original #freepostage #skincare #stokisdms360 #sk

MOST RECENT

Semalam punya cerita πŸ˜€
Done COD sweety wax dkt student UUM Sintok πŸ™‚

Dia dah cuba, anda bila lagi? πŸ˜‰

#waxmurahmalaysia #sweetywax #sweetywaxmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualwax #coduum #coduumsintok

❀️SOALAN:
Sakit tak nak waxing guna Sweety Wax ni?
.
❀️JAWAPAN:
.
Ni soalan yang sangat famous orang selalu tanya πŸ˜„ dan ramai takut nak cuba kaedah waxing ni sebab takut sakit.
.
Sakit ni subjektif. Setiap orang tahap ketahanan terhadap rasa sakit tu berbeza. Tapi apa yg boleh cakap kat sini, "Alaa.. macam kena gigit semut jer πŸ˜‰" still bearable.
.
Korang dah besar kan, tak kan kena gigit semut pun nak nangis πŸ˜‹ hihi.. Kalau rasa takut juga, boleh tengok testimoniΒ² daripada pengguna Sweety Wax, ramai tau cakap xsakit pun.
.
Kalau tak percaya juga, korang kena lah beli Sweety Wax ni n cuba sendiri. Baru lah tau.. πŸ˜„
.
1st time mungkin lah akan rasa sikit, kemudian dah biasa buat selalu memang xakan rasa pa dah la.

#waxmalaysia #sweetywaxoriginal #sayajualmurah #sayajualwax #jomsupportlocalbisness #naturalingredients #bazarpaknil #coduumsintok #coduum

Terliur sokmo tengok😍😍😍
Kejut kita....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ comeiii ngat ehhhh dio oyak.....nok wake....hohhhhh tu dio.... Meh mekkk nok blako kknik wi...nok sbulan se....pon kknik bui...asal ghoyak.... Meh..meh...meh...pm kknkk....derah..derah... 013512704 ...lecu yg mmg tak keringkan bibir....mmg mlembabkan bibir.. Mmg besttt.... #meknoksukojugak
#lecumarykay
#beautyconsultantmarykay #codjerteh #codbachok #codjeli #coduumsintok

Morning semua 😘 harini sis nak announce sis ada stok baru untuk tudung bawal cotton saudia.
Bawal cotton ni senang jadi plus xmeragam mcm cotton biasa. Jadi, yg mana nk tgk kaler tu boleh ws sis ok? 😘

RM 9.50 SEHELAI EXC POS
2 HELAI RM 8.50 EACH EXC POS
POSTAGE
1-4HELAI RM8SM/RM11SS
5-10 HELAI RM11SM/RM13SS

Tags : #shawlmurah #shawlchiffonmalaysia #shawlchiffonmurah #shawlchiffonprinted #shawlchiffonplain #bawalorganza #bawalchiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalchiffonprinted #bawalchiffonmurah #bawalkanggaroo #bawalmalaysiamurah #bawalchiffonruffle #tudungruffle #tudunglabuh #bidang45 #bidang50 #shawlbubbleplain #shawlbubbleprinted #shawlbubblecantik #coduumsintok

Labuh untuk bawal chiffon b45'. Tolong jangan request bidang50' ye sayang sayang. Sis xde pon saiz b50'. Sis jual bidang 55' & 45' sahaja. Noted okay πŸ˜˜πŸ€—
.
.
Bawal chiffon b45'
Pos: RM8.50 EXC POS
COD: RM11

Bawal chiffon b55'
Pos: RM15.50
COD: RM18

Postage rate
1-4 helai rm8 sm/ rm11 ss
5-11 helai rm11 sm/rm13 ss
.
Tags : #shawlmurah #shawlchiffonmalaysia #shawlchiffonmurah #shawlchiffonprinted #shawlchiffonplain #bawalorganza #bawalchiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalchiffonprinted #bawalchiffonmurah #bawalkanggaroo #bawalmalaysiamurah #bawalchiffonruffle #tudungruffle #tudunglabuh #bidang45 #bidang50 #shawlbubbleplain #shawlbubbleprinted #shawlbubblecantik #coduumsintok

Haa sapa lagi duk guna kekdah ni ? Baik ngaku lekaih ? Hahaha jenuh . Asai nak tarik line mata jaa kena tepek kertas laguni . Baziaq masa , baziaq kertas tahu dak ??
.
.

Ni haa dayah nak suggest hampa try laaa #perfect10eyeliner ni , tak payah nak buad terok dah tepek tepek macam ni . Stamp ja hujung mata then buat je laa line macam biasa , result diaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» cenggini haaaa ! .
.
Sekarang ni ada promosi , so harga memang special dayah kasi utk hampa yg terpantas ok πŸ˜‰
.
Lekaih mai wsap 018-3720456

#dropshipwantedmalaysia #eyelinertutorial #perfect10eyeliner #perfect10eyelinerkedah #perfect10eyelinerjitra #perfect10eyelineralorstar
#perfect10eyelinerchanglun #coduumsintok #codjitra #codchanglun

Putting on winged liners has never been so easy.
Keep calm girls! 😊
It's coming soon. πŸ₯‡1st in Malaysia
πŸ’§Water Soluble Formula

Achieve the PERFECT10 Winged liners in less than 60 seconds! 😍

Just wing it girls! βœ… Easy to Apply
βœ… Smooth Finish
βœ… Long Lasting
βœ… Easy to Remove ☎️ WA 019-5778884

#perfect10eyeliner
#eyelinermalaysia #eyelinerstamp #stampeyeliner #stampeyelinermalaysia #muamalaysia #sayajualmakeup #sayajual #makeupmalaysia #codchanglun #codjitra #coduum #coduumsintok

Most Popular Instagram Hashtags