#coduumsintok

242 posts

TOP POSTS

OPEN DROPSHIP #MisschuuLiptint
Byla cari yang SERIUS SAHAJA💪🏻💪🏻 JANGAN PM. DIRECT WHATSAPP
www.wasap.my/60175245147

#teamNadia
#agenmisschuuliptint
#codareatelukintan
#codUUMSintok

Alhamdulillah baru 1 minggu guna Sabun Nurraysa shj dah nampak perubahan 😍
Sekarang customer ni xsusah nak make up tebal2 untuk cover jerawat !
Ade masalah yang same? Jom sy bantu
#NurraysaKedah
#NurraysaUumSintok
#CodUumSintok
#NurraysaHalalTanpaKimia
#NurraysaProdukBumiputera
#DropshipWantedFoc
#AgentWantedModalSerendahRm400

Sapa kata laki tak jaga skincare, tengok ni. Abam2 ni pun pakai MG tau😍. Tekstur TAK MELEKIT, tak bercream. Sapu terus meresap ke dalam muka. Gel dari ekstrak timun ja xdk bahan kimia tau. Tak payah dah nak p blend timun buat masker. Pakai MOISTURIZER GEL ja😘 ❤ RM20 sahaja
Berminat??
Pm/ws 01136293721

#teamfizaazhar #sayapakaisayajual #coduumsintok

Testimoni hot from oven dari my coursemate since in UUM dulu..
Dia ada slip disc,alhamdulillah consume OSTEMATRIX konsisten recover slowly but surely..
.
.
Nak repeat order untuk SET CANTIKS pulak haa..vita C dan Vita E..💋💋
.
.
#UR fav SID
ROSE 0134023009 😘

#shakleemalaysia
#shakleechanglun
#coduumsintok

Salam warga Utara!!!
#PreciousPopcornAgent dah ada ni #Sintok. Boleh call terus untuk order...

DMSONE (RM150)
.
 Set asas terbaru produk DMS360
 Formula hebat dari pengasas yang hebat
.
 Siapa yang sesuai cuba produk DMSONE ini
..Seusia 12 tahun ( lelaki @ perempuan) ..Ibu-ibu yang hamil @ menyusukan badan
..Memiliki kulit yang sensitif
..Memiliki kulit yang berjerawat
..Mengalami masalah ekzema
.
 Kelebihan  Mengatasi masalah jerawat
 Merawat jerawat & tompok hitam
 Mengurangkan kedutan & garis halus
 Mengatasi masalah kulit sensitif
 Menggantikan sel kulit mati kepada sel baru & membaiki kulit rosak
.
Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"
.
Jom reramai cuba produk DMS 360!!!
.
Whatsapp
0176101003
Agensahdms 💎PERMATA INTAN DERMAX💎
.
#sayajual #sayajualdms360 #dms360 #dermaxsuperskin #dermaxsuperskin360 #naturalbeauty #dmsmelaka #codmelaka #coduumsintok #codbukitkayuhitam #codjitra #fatawatchoco #agendmsmelaka #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmelaka #dmsmurah #dms360murah #coddmsmelaka #dmsoriginal #dms360original #freepostage #skincare #stokisdms360 #sk

Hello ladies! Mencari bawal saudia? Nak pakai bawal saudia trend terkini?
Meh la usha ig kita 📱Kita jual bawal saudia murah murah, cantik pula tuu 🌸 Tak beli, tengok tengok dulu pun takpe 👀 Yang lelaki nak beli untuk mak ke adik ke awek ke haa boleh juga usha dulu 👫
📱 Jemput tengok! 💐 BAWAL SAUDIA BY @OSTASBEAUTY 💐
💵 RM10 EXC POSTAGE
📥 COD UUM AVAILABLE

bulan ni ada promo omega guard tau.

sapa lg nak saya cod vitamin shaklee depan pintu umah dia,
mai roger2.
nk tanya saja pun boleh :)
pm/whatsapp
013 588 2372

#sayajualvitamin #sayajualprodukkecantikan #sayajualbeautysupplement #posseluruhmalaysia #poslaju #codperlis #codalorsetar #coduum #coduumsintok #trustedseller

wuuu wuutt.. sampai dah barang kak customer kita <3

jom grab harga promo pat pat

sabun collgen nurraysa
1bar rm29.90
3bar rm75

#harga asal rm70
#coduumsintok #ukm #usm #hotfm #nurraysachanglun

MOST RECENT

OPEN DROPSHIP #MisschuuLiptint
Byla cari yang SERIUS SAHAJA💪🏻💪🏻 JANGAN PM. DIRECT WHATSAPP
www.wasap.my/60175245147

#teamNadia
#agenmisschuuliptint
#codareatelukintan
#codUUMSintok

Seram tak tengok ? 😱😱 Ada tak yang mengalami masalah ini ?
Bibir sensitif jadi kering dan pucat
Dan biarkan sahaja macam itu

Jangan risau.
Byla ada #Misschuuliptint
Liptint kami berbeza dengan yang lain
Ada madu merawat bibir kering
Liptint jenis water based serap ke bibir

COD TELUK INTAN. POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Berminat boleh ws direct byla 👇🏻
http://www.wasap.my/60175245147

#teamNadia
#agentmisschuuliptint
#coduumsintok
#codtelukintan
#freegiftmenantianda

Salam warga Utara!!!
#PreciousPopcornAgent dah ada ni #Sintok. Boleh call terus untuk order...

DMSONE (RM150)
.
 Set asas terbaru produk DMS360
 Formula hebat dari pengasas yang hebat
.
 Siapa yang sesuai cuba produk DMSONE ini
..Seusia 12 tahun ( lelaki @ perempuan) ..Ibu-ibu yang hamil @ menyusukan badan
..Memiliki kulit yang sensitif
..Memiliki kulit yang berjerawat
..Mengalami masalah ekzema
.
 Kelebihan  Mengatasi masalah jerawat
 Merawat jerawat & tompok hitam
 Mengurangkan kedutan & garis halus
 Mengatasi masalah kulit sensitif
 Menggantikan sel kulit mati kepada sel baru & membaiki kulit rosak
.
Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"
.
Jom reramai cuba produk DMS 360!!!
.
Whatsapp
0176101003
Agensahdms 💎PERMATA INTAN DERMAX💎
.
#sayajual #sayajualdms360 #dms360 #dermaxsuperskin #dermaxsuperskin360 #naturalbeauty #dmsmelaka #codmelaka #coduumsintok #codbukitkayuhitam #codjitra #fatawatchoco #agendmsmelaka #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmelaka #dmsmurah #dms360murah #coddmsmelaka #dmsoriginal #dms360original #freepostage #skincare #stokisdms360 #sk

Most Popular Instagram Hashtags