[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coduumsintok

234 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah baru 1 minggu guna Sabun Nurraysa shj dah nampak perubahan 😍
Sekarang customer ni xsusah nak make up tebal2 untuk cover jerawat !
Ade masalah yang same? Jom sy bantu
#NurraysaKedah
#NurraysaUumSintok
#CodUumSintok
#NurraysaHalalTanpaKimia
#NurraysaProdukBumiputera
#DropshipWantedFoc
#AgentWantedModalSerendahRm400

Sapa kata laki tak jaga skincare, tengok ni. Abam2 ni pun pakai MG tau😍. Tekstur TAK MELEKIT, tak bercream. Sapu terus meresap ke dalam muka. Gel dari ekstrak timun ja xdk bahan kimia tau. Tak payah dah nak p blend timun buat masker. Pakai MOISTURIZER GEL ja😘 ❤ RM20 sahaja
Berminat??
Pm/ws 01136293721

#teamfizaazhar #sayapakaisayajual #coduumsintok

Testimoni hot from oven dari my coursemate since in UUM dulu..
Dia ada slip disc,alhamdulillah consume OSTEMATRIX konsisten recover slowly but surely..
.
.
Nak repeat order untuk SET CANTIKS pulak haa..vita C dan Vita E..💋💋
.
.
#UR fav SID
ROSE 0134023009 😘

#shakleemalaysia
#shakleechanglun
#coduumsintok

Salam warga Utara!!!
#PreciousPopcornAgent dah ada ni #Sintok. Boleh call terus untuk order...

DMSONE (RM150)
.
 Set asas terbaru produk DMS360
 Formula hebat dari pengasas yang hebat
.
 Siapa yang sesuai cuba produk DMSONE ini
..Seusia 12 tahun ( lelaki @ perempuan) ..Ibu-ibu yang hamil @ menyusukan badan
..Memiliki kulit yang sensitif
..Memiliki kulit yang berjerawat
..Mengalami masalah ekzema
.
 Kelebihan  Mengatasi masalah jerawat
 Merawat jerawat & tompok hitam
 Mengurangkan kedutan & garis halus
 Mengatasi masalah kulit sensitif
 Menggantikan sel kulit mati kepada sel baru & membaiki kulit rosak
.
Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"
.
Jom reramai cuba produk DMS 360!!!
.
Whatsapp
0176101003
Agensahdms 💎PERMATA INTAN DERMAX💎
.
#sayajual #sayajualdms360 #dms360 #dermaxsuperskin #dermaxsuperskin360 #naturalbeauty #dmsmelaka #codmelaka #coduumsintok #codbukitkayuhitam #codjitra #fatawatchoco #agendmsmelaka #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmelaka #dmsmurah #dms360murah #coddmsmelaka #dmsoriginal #dms360original #freepostage #skincare #stokisdms360 #sk

Hello ladies! Mencari bawal saudia? Nak pakai bawal saudia trend terkini?
Meh la usha ig kita 📱Kita jual bawal saudia murah murah, cantik pula tuu 🌸 Tak beli, tengok tengok dulu pun takpe 👀 Yang lelaki nak beli untuk mak ke adik ke awek ke haa boleh juga usha dulu 👫
📱 Jemput tengok! 💐 BAWAL SAUDIA BY @OSTASBEAUTY 💐
💵 RM10 EXC POSTAGE
📥 COD UUM AVAILABLE

bulan ni ada promo omega guard tau.

sapa lg nak saya cod vitamin shaklee depan pintu umah dia,
mai roger2.
nk tanya saja pun boleh :)
pm/whatsapp
013 588 2372

#sayajualvitamin #sayajualprodukkecantikan #sayajualbeautysupplement #posseluruhmalaysia #poslaju #codperlis #codalorsetar #coduum #coduumsintok #trustedseller

Serlahkan kecantikan kulit anda lebih sihat, lebih mulus dan lebih cerah dengan skincare NutriWhite😘
.
Ditambah pula dengan pengambilan Vitamin C yg membantu merangsang penghasilan lebih kolagen untuk kulit yg cantik tanpa cela💝
.
.
Nak set ini?
WhatsApp sis sekarang tau
📲 +6012-9362692
.
.
#vitaminstationbykakgojez #pengedarshakleekedah #pengedarshakleechanglun #agenshakleechanglun #shakleechanglun #coduumsintok #codchanglun #napoh #hosba #jitra #jenan #uumisthebest #kepalabatas #alorsetar #aor #amancentral #sungaipetani #pengedarshakleesungaipetani #villagepeople #sayajual #sayajualshaklee #syukuralhamdulillah #kulitsihat #kulitcantik #pesonaladyempire #sihatcantik #sihatselalu #setkulitcantik #skincarehalal

MOST RECENT

Salam warga Utara!!!
#PreciousPopcornAgent dah ada ni #Sintok. Boleh call terus untuk order...

DMSONE (RM150)
.
 Set asas terbaru produk DMS360
 Formula hebat dari pengasas yang hebat
.
 Siapa yang sesuai cuba produk DMSONE ini
..Seusia 12 tahun ( lelaki @ perempuan) ..Ibu-ibu yang hamil @ menyusukan badan
..Memiliki kulit yang sensitif
..Memiliki kulit yang berjerawat
..Mengalami masalah ekzema
.
 Kelebihan  Mengatasi masalah jerawat
 Merawat jerawat & tompok hitam
 Mengurangkan kedutan & garis halus
 Mengatasi masalah kulit sensitif
 Menggantikan sel kulit mati kepada sel baru & membaiki kulit rosak
.
Pastikan Hanya Yg ORIGINAL"
.
Jom reramai cuba produk DMS 360!!!
.
Whatsapp
0176101003
Agensahdms 💎PERMATA INTAN DERMAX💎
.
#sayajual #sayajualdms360 #dms360 #dermaxsuperskin #dermaxsuperskin360 #naturalbeauty #dmsmelaka #codmelaka #coduumsintok #codbukitkayuhitam #codjitra #fatawatchoco #agendmsmelaka #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmelaka #dmsmurah #dms360murah #coddmsmelaka #dmsoriginal #dms360original #freepostage #skincare #stokisdms360 #sk

Most Popular Instagram Hashtags