[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coduia

MOST RECENT

Hai germoning semua..
Nak share feedback DV ni..
.
Sblum ni sis ni ada masalah period tak teratur.
Lepas jer consume DV 2 biji shari. dah nmpk kesan period makin teratur.
Kulit muka pun makin bersih. Jerawat dah mula mengecut.
.
PM/WA 019-3432808
#sayajual #dianvitamin #dianzvitamin #dianzvitkuantan #dianzvitaminkuantan #codkuantan #kuantan #nanocream #nanolightenercream #testimonidianzvit #testimonidianzvitamin #testimonicreamnano #testimoninanocream #dianzvitamilk #vitamilk #dianzvitamilkkuantan #dianzmilkbooster #milkbooster #milkboostermalaysia #uiakuantan #coduia #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropship #dianzperfume

Salam and hai warga UIA Gombak! Ada sesiapa berminat nak COD produk Temyracle?

Boleh whats app Meira before malam esok. Meira nak ambik stok siap-siap untuk korang yang nak COD.

FREE CAJ okkies baby 😘

SYARAT:
1. WAJIB pickup barang korang dekat Stadium Saidina Hamzah
2. On time pada waktu yang ditetapkan.
3. NO CANCEL after 8pm Saturday.

Siapa yang COD sis bagi free gift keychain untuk korang 😊

#Temyracle #scrubhomemade #coduia #TemyracleUIA #UIA #uiastudent #scrubuia #wargauia #universitiislamantarabangsa

eh kami ada lagi ni haa 🤗🤗. cuma buzy sikip maklumla dua2 da final sem 😅. x sempat nk update selalu. kalo ada order, kami layan je demi cust tercinta gituu 😙😆 #salamjumaat

MM CUSTOMADE BRACELET #madewithlove❤️
.
.
#bymirasquare #mmcustomersfeed #mscharms #msbeads #friendshipbracelet #customadebracelet #coduia #uiagombak #iium

A daughter, going back to Singapore and she asked us to send this bouquet to surprise her Ummi.
.
What you may get:

2packs 36g kisses
3x Ferrero rocher
& Artificial flowers
.
Our bouquet is base on pre-order.
.
Price for this bouquet:
RM35
.
Currently we deliver to:
✔Sri Gombak
✔Samudera
✔Batu Caves
✔Selayang
✔Wangsa Maju
✔Setapak
✔UIA Gombak
✔Related area with above
.
For more info please Whatsapp or DM. You may click link in bio.
.
#thatbouquet #flowerbouquet
#handbouquet #bungatangan #flowerbouquetgombak #sayajualflowerbouquet
#sayajualflowerbouquetmurah #sayajualchocolatebouquet #sayajualchocolatebouquetmurah #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquetgombak #srigombak #gombakprima #gombak #batucaves #codgombak #coduia #codgombakbatucavesselayang #codsetapak #codwangsamaju

UNTUK SIAPA MALACEP SKINCARE NI?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang pentingkan kulit yang cantik - dengan kata lain lebih cantik, lebih cerah, lebih jernih, dan tona kulit sekata tanpa sebarang bintik hitam dan cela. Juga yang nakkan percerahan semulajadi secara perlahan dari dalam. Takmo la kan pakai harini pakai, esok putih melepak. Tu memang merkuri sangat chuols!

INGREDIENT UTAMA

Ekstrak Edelweiss dan ekstrak Algae:
Halang pembentukan melanin yang menyebabkan kulit nampak gelap dan kusam, bantu kurangkan tona tak sekata pada kulit.

Vegetable amino acids:
Untuk improve tahap kecerahan kulit dengan ketara, bantu kesekataan tona kulit secara keseluruhan untuk elak nampak bercapuk, dan kurangkan bintik-bintik hitam yang lama-kelamaan jadi cela pada kulit.

Produk-produk pencerahan memang selalu orang kata akan keringkan kulit. Sebab tu MelaCEP Plus Luminous System ni create item macam Ultimate Cream yang mana dia berfungsi untuk bagi manfaat pelembapan sepanjang hari (siang dan malam), dan juga Ultimate Malacep Serum yang akan jaga kulit kita tanpa rasa kering, tapi kulit akan rasa sangat sihat berseri lepas guna. So worry no more!
.
berminat?
whatsapp,
013-3832025,
Munirah,
MARY KAY Beauty Consultant.
.
#marykay #malacep #skincare #coduia #jomcantik

Masa 1st batch la nak grab hot design!! Macam biasa ..... Buy 1- Free Keronsang
Buy 2- Free Inner Snow Cap
Buy 3- Free Perfume 😘

COD AREA GOMBAK/WANGSA MAJU/SETAPAK/SELAYANG

klik link dekat bio untuk order atau wassap 011-21599698

#tudungbawal #kekaboo #mirabelle #kekaboolover #coduia #codgombak #codwangsamaju #melawatimall #parissunset

Masa 1st batch la nak grab hot design!! Macam biasa ..... Buy 1- Free Keronsang
Buy 2- Free Inner Snow Cap
Buy 3- Free Perfume 😘

COD AREA GOMBAK/WANGSA MAJU/SETAPAK/SELAYANG

HARGA???
RM 25
RM 25
NO MARKUP PRICE HERE..SEBAB SAYA HANYA PROMOTE DESIGN YANG AVAILABE
klik link dekat bio untuk order atau wassap 011-21599698

#tudungbawal #kekaboo #mirabelle #kekaboolover #coduia #codgombak #codwangsamaju #melawatimall #parissunset

🌸Bawal Chiffon Voile🌸
Harga : RM10 exc postage
Saiz : bidang 45 (1.1cmx1.1cm)
✅senang bentuk
✅flowy
✅tak panas
format order :
NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
Beli 20 helai, Ivy bagi rm9 per piece. Beli banyak dapat murah lagi♥️ P/s : Jika ada balance, Ivy akan selitkan dalam parcel
Korang boleh submit order di nombkr whatsapp +60105710399. We will reply your whatsapp as soon as possible.
Thankyou for purchasing with us❤✨
.
#bawalchiffonsaudia #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoile #bazarpaknil #tudungrm10 #seluarraya #sayajualtudung #sayajualmurah #sayajualtudung #bidang50 #bidang45 #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #blousemurah #bajuraya #skirtmurah #codterengganu #coduia #dropship #dropshipmalaysia #jualborongmurah #jualborong #sayajualtudung #sayajualbawalchiffon #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte

🌸Bawal Chiffon Voile🌸
Harga : RM10 exc postage
Saiz : bidang 45 (1.1cmx1.1cm)
✅senang bentuk
✅flowy
✅tak panas
format order :
NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
Beli 20 helai, Ivy bagi rm9 per piece. Beli banyak dapat murah lagi♥️ P/s : Jika ada balance, Ivy akan selitkan dalam parcel
Korang boleh submit order di nombkr whatsapp +60105710399. We will reply your whatsapp as soon as possible.
Thankyou for purchasing with us❤✨
.
#bawalchiffonsaudia #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoile #bazarpaknil #tudungrm10 #seluarraya #sayajualtudung #sayajualmurah #sayajualtudung #bidang50 #bidang45 #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #blousemurah #bajuraya #skirtmurah #codterengganu #coduia #dropship #dropshipmalaysia #jualborongmurah #jualborong #sayajualtudung #sayajualbawalchiffon #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte

🌸Bawal Chiffon Voile🌸
Harga : RM10 exc postage
Saiz : bidang 45 (1.1cmx1.1cm)
✅senang bentuk
✅flowy
✅tak panas
format order :
NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
Beli 20 helai, Ivy bagi rm9 per piece. Beli banyak dapat murah lagi♥️ P/s : Jika ada balance, Ivy akan selitkan dalam parcel
Korang boleh submit order di nombkr whatsapp +60105710399. We will reply your whatsapp as soon as possible.
Thankyou for purchasing with us❤✨
.
#bawalchiffonsaudia #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoile #bazarpaknil #tudungrm10 #seluarraya #sayajualtudung #sayajualmurah #sayajualtudung #bidang50 #bidang45 #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #blousemurah #bajuraya #skirtmurah #codterengganu #coduia #dropship #dropshipmalaysia #jualborongmurah #jualborong #sayajualtudung #sayajualbawalchiffon #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte

Currently we deliver to:
✔Sri Gombak
✔Samudera
✔Batu Caves
✔Selayang
✔Wangsa Maju
✔Setapak
✔UIA Gombak
✔Related area with above
.
For more info please Whatsapp or DM. You may click link in bio.
.
#thatbouquet #flowerbouquet
#handbouquet #bungatangan #flowerbouquetgombak #sayajualflowerbouquet
#sayajualflowerbouquetmurah #sayajualchocolatebouquet #sayajualchocolatebouquetmurah #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquetgombak #srigombak #gombakprima #gombak #batucaves #codgombak #coduia #codgombakbatucavesselayang #codsetapak #codwangsamaju

thankyou tina beli dengan hakak😘

yang lain berminat nak beli brownies macam tina?
boleh call and whatsapp akak☺️
0145250548
#hakakbrownies
#jangancakapakaktakpayung
#murmur
#makanmakan
#birthdaykuantan
#suprisekuantan
#brownieskuantan
#kpmim
#browniesenak
#etr2583dia5d
#codtamansepakat
#codmrsmkuantan
#codkpmim
#coduia
#mdmhajar
#ajl
#kuntan
#janmay2018

nah sesuai untuk korang yang suka simple birthday cake.
masalah kawan merajuk tak celebrate birthday dia?
sekarang tiada lagi☺️
boleh tempah brownies dengan hakak dengan harga yang berpatutann!! berminat whatsapp 0145250548
segera untuk buat tempahan!
#hakakbrownies
#jangancakapakaktakpayung
#murmur
#makanmakan
#birthdaykuantan
#suprisekuantan
#brownieskuantan
#kpmim
#browniesenak
#etr2583dia5d
#codtamansepakat
#codmrsmkuantan
#codkpmim
#coduia
#mdmhajar
#ajl
#kuntan
#janmay2018

brownies special💐💐
-kinder bueno
-chocolate ball
-strawberry

cake size
8x8 : RM 70 boleh tempah untuk majlis perkahwinan, pertunangan, birthday kawan kawan.
berminat? .
whatsapp 0145250548 segera untuk membuat tempahan! 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 #hakakbrownies
#jangancakapakaktakpayung
#murmur
#makanmakan
#birthdaykuantan
#suprisekuantan
#brownieskuantan
#kpmim
#browniesenak
#etr2583dia5d
#codtamansepakat
#codmrsmkuantan
#codkpmim
#coduia
#mdmhajar
#ajl
#kuntan
#janmay2018

Most Popular Instagram Hashtags