#codterengganu

MOST RECENT

WOW.. PARUT JERAWAT DAN JERAWAT TERUS LENYAP HANYA DENGAN HELLO PEACH PLEASE SUPPLEMENT๐Ÿ˜

Kesan boleh dilihat 1 box ..lulus kkm dan plg best NO SIDE EFFECT BILA STOP!!! LICHINGSSS JE KULIT
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸ Melembapkan kulit
๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat
๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori
๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit
๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah
๐ŸŒŸ Menghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik bintik merah

Hello peach please supplement
1 Kotak 14 sachets ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) ๐Ÿš˜Cash On Delivery
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› #hellopeachpleasesangatmurah #hellopeachplease #hellopeachpleaseganu #hellopeachpleasebyassyaliee #hppbyasyallieeganu #hppbyasyallieeterengganu #HPP #hellopeachpleasemurahsangat #codterengganu #codganu #freecod #percumacod #terengganu #ganu

Hasil hello peach please supplement je uolls
Bekas jerawat atau jerawat degil terus lenyap dan kulit makin cerah untuk satu kotak sahaja tauu๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ Orang lain dah cun,awak bila lagi?? Meh lekaih order dengan sis,harga confirm cun melecun mcm sis jugak๐Ÿ˜

Kesan boleh dilihat 1 box ..lulus kkm dan plg best NO SIDE EFFECT BILA STOP!!! LICHINGSSS JE KULIT
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸ Melembapkan kulit
๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat
๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori
๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit
๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah
๐ŸŒŸ Menghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik bintik merah

Hello peach please supplement
1 Kotak 14 sachets ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) ๐Ÿš˜Cash On Delivery
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› #hellopeachpleasesangatmurah #hellopeachplease #hellopeachpleaseganu #hellopeachpleasebyassyaliee #hppbyasyallieeganu #hppbyasyallieeterengganu #HPP #hellopeachpleasemurahsangat #codterengganu #codganu #freecod #percumacod #terengganu #ganu

COFFEE SCRUB NO.1 DI MALAYSIA

Coffee scrub Temyracle ni 100% organik. Maksudnya tidak ada merkuri. Diperbuat daripada minyak kelapa, kopi organik, gula organik dan juga minyak almond.

Coffee scrub ni manfaat dia โฌ‡ โ˜• Mencerahkan dan melembapkan kulit
โ˜• Mengurangkan selulit
โ˜• Bertindak sebagai anti stress
โ˜• Menghilangkan parut baru dan lama
โ˜• Menjadikan kulit lembut dan glowing

RM29 || 100g
.
.01119444317 (sai)

#temyraclehq #temyracle #coffeescrub #organicsubstances #manukahoney #codganu #codterengganu #codumt #codunisza #codtemyracle #temyracleterengganu #detoxmask #chemical #nochemical #temy #mask #masker #scrub

DIY RAWATAN KECILKAN PORI & PUDARKAN PARUT

Muka kita ni kalau tak berjerawat, berparut. Dua tu jelah. Kadang kadang menyampah jugak. Orang kata pakai hiruscar lah, bio oil lah. Semua jenis ubat sapu kita dah try, tapi rasa macam lambat je nak berkesan.
Temy try cara ni Alhamdulillah berkesan, so temy nak share dengan korang pulak.
#share kalau info ni berguna untuk korang โœจ
.
01119444317 (sai)

#temyraclehq #temyracle #coffeescrub #organicsubstances #manukahoney #codganu #codterengganu #codumt #codunisza #codtemyracle #temyracleterengganu #detoxmask #chemical #nochemical #temy #mask #masker #scrub

Hey peachhโค๐Ÿ‘
Ws sis untuk harga istimewa โคโคโค kesan boleh dilihat 1 box ..lulus kkm dan plg best NO SIDE EFFECT BILA STOP!!! LICHINGSSS JE KULIT
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸ Melembapkan kulit
๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat
๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori
๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit
๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah
๐ŸŒŸ Menghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik bintik merah

Hello peach please supplement
1 Kotak 14 sachets ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) ๐Ÿš˜Cash On Delivery
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ› #hellopeachpleasesangatmurah #hellopeachplease #hellopeachpleaseganu #hellopeachpleasebyassyaliee #hppbyasyallieeganu #hppbyasyallieeterengganu #HPP #hellopeachpleasemurahsangat #codterengganu #codganu #freecod #percumacod #terengganu #ganu

Hari ni sis nak cerita sikit kebaikkan buah peach,kalau korang nak tahu buah peach adalah main ingredients dalam hpp tau๐Ÿ˜Š

Buah peach menyimpan beragam nutrisi penting yang sangat bermanfaat untuk tubuh .. Adapun nutrisi yang terkandung adalah vitamin C,vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin E, beta-karoten , vitamin B6 hingga vitamin K.
Tak hanya itu,buah peach juga sangat sarat akan kandungan mineral seperti magnesium,zat besi, Kalsium , mangan dan juga faktor kebaikkan buah peach adalah :- 1)pencegah kerutan tanda penuaan
2)melindungi kulit dari sinar UV
3)membantu menurunkan berat badan
4)melancarkan sistem pencernaan tubuh
5)melembapkan dan mencerahkan kulit

So sis asya buat jadi sachet supaya senang untuk korang semua consume..
So jadilah #hellopeachpleasesupplement

JOM BELI HPP DGN HARGA ISTIMEWA DARI SIS..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โ—โ—โ—dm or pm sis untuk harga๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) ๐Ÿš˜Cash On Delivery
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ›
kesan boleh dilihat 1 box ..lulus kkm dan plg best NO SIDE EFFECT BILA STOP!!! #hellopeachpleasesangatmurah #hellopeachplease #hellopeachpleaseganu #hellopeachpleasebyassyaliee #hppbyasyallieeganu #hppbyasyallieeterengganu #HelloPeachPlease #hellopeachpleaseterengganu #hellopeachpleasetermurah #hellopeachpleaseagent #hppbyasyalliee
#codterengganu #codhpp #codhellopeachpleaseterengganu
#freegift #freecod

Morning gaiss๐Ÿ˜˜

LICHINGSSS JE KULIT
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸ Melembapkan kulit
๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat
๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori
๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit
๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah
๐ŸŒŸ Menghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik bintik merah

Hello peach please supplement
1 Kotak 14 sachets ๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) ๐Ÿš˜Cash On Delivery
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ›
kesan boleh dilihat 1 box ..lulus kkm dan plg best NO SIDE EFFECT BILA STOP!!! #hellopeachpleasesangatmurah #hellopeachplease #hellopeachpleaseganu #hellopeachpleasebyassyaliee #hppbyasyallieeganu #hppbyasyallieeterengganu #HelloPeachPlease #hellopeachpleaseterengganu #hellopeachpleasetermurah #hellopeachpleaseagent #hppbyasyalliee
#codterengganu #codhpp #codhellopeachpleaseterengganu
#freegift #freecod

Vivix mengandungi polifenol yang terdiri dari sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan & anti penuaan semulajadi
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

Usia setiap tahun akan meningkat...
Ye semua manusia macam tu memang tidak boleh lari dari semua tu...
.
Tapi apa yang kita mahu usia tua yang sihat,bebas dari sebarang penyakit supaya hidup kita lebih tenang dan tidak menyusahkan diri sendiri,anakยฒ serta pasangan .
Jadi untuk itu kita perlu bermula dari sekarang masa kita sihat bukan setelah kita sakit
.
Pengambilan supplement shaklee merupakan kesan jangkamasa panjang .
Makan tak pantang,khasiat tak cukup,bersenam malas lingkup terus ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

Multivitamin bantu anda kurus.

Pastikan jumlah vitamin dan nutrisi cukup dalam badan kita untuk elakkan masalah "false alarm" rasa lapar.
.
Lisa surihani pon bagi tips, nak kurus ambil MULTIVITAMIN. ๐Ÿ˜‰
.
VITALEA adalah multivitamin tertua dunia berusia lebih 100 tahun. Memenuhi keperluan zat dalam badan kita.
.
1 botol tak sampai rm100.
120 biji.
.
Grab segera sementara baru restock ni.
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

Ni rupanya multivitamin yang berusia 100 tahun tu...
Memang cepat diserap oleh badan..
Mengandungi 28 vitamin termasuk mineral
Memang sesuai untuk supermom semua &
Jenis yang makan sayur kadangยฒ je ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Bila badan cukup nutrisi tak dela rasa lemah gemalai sangat kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak

Vitalea ni pun sangat berguna untuk ibu hamil tingkatkan HB
Untuk ibu berpantang pun sama sebab ibu telah banyak kehilangan darah semasa proses kelahiran & dalam tempoh berpantang
.
Tambahan pula adat orang kita masa berpantang makan ' ikan kering ' je mana nak datangnya zat
.
Vitalea bagus untuk pulihkan kesihatan & kembalikan tenaga ibu berpantang
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

"Set Slimming yang tengah HOT!!!!duk promosi sekarang ni...bukan nak kata paling bagus la...tapi memang terbaik!!! Saya consume Alfafa & Lecithin ni masa dalam pantang lagi...berpantang cara moden..akar kayu semua susah nak cari (padahal cari alasan tak mau telan sebab pahit...kikikikiki).....makan #lecithin #alfafa #omega #esp hari2... Alhamdulillah...dapat maintain berat badan ideal sampai sekarang... Kegunaan tahan sampai 3bulan...sangat jimat berbaloi-baloi...
.
. โœ”lecithin -180kapsul
โœ”alfafa (s)- 330biji
โœ”alfafa (L)- 700 biji
.
.
Boleh order dengan saya ye
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

alhamdulillah hari ni dapat FEEDBACK seorang suami customer yg ada darah tinggi dah NORMAL.
.
isteri mana tak takut kan bila doktor kata bila2 je boleh kena strok. jadi beliau cuba cari alternative mana yang terbaik
.
Dia terus ambik VIVIX bersama Omega dan Garlic. alhamdulillah lepas 1 botol BP yg tinggi tu dah turun normal reading.
.
lepas dah normal tu boleh je kalau nak bajet amik omega garlic je.
dia tanakk katanya RUGI kalau tak maintain VIVIX.
.
nampak tak... VIVIX ni hanya yg rasa kehebatannya sanggup je maintain. harga bukan tandingan VIVIX. nyawa lebih utama.
.
alhamdulillah. feedback ni makes my day. dapat bantu satu keluarga sebenarnya. Darah tinggi macam time bomb untuk stroke.
dah kena stroke memang akan effect satu keluarga. .
yg mana masih pertikai VIVIX satu je saya nak cakap.. harga VIVIX setanding kuasanya.
malahan kalau nak banding masih berbaloi sebenarnya. .
tak cuba tak rasa. dah rasa dah berkesan baru tau...
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

Time urgent ni memang Vivix yang customer cari
.
Kakak kena stroke nak ikhtiar dengan Vivix
Ramai yang dah tahu kehebatan Vivix ni
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

Vertigo adalah keadaaan dimana pesakit akan rasa keadaan sekeliling pening berpusing
.
Biasanya diikuti rasa loya,muntah,sakit kepala dan hilang keseimbangan
.
Customer ni bagi ibu dia vivix,alhamdulillah semakin pulih
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammerย  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysiaย  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia

Selamat malam.
.
Sebelom tidur tu jangan lupa kemam mixberry 2 sudu dulu. Masa tidur tu lah supplement bekerja dlm badan korang . Sebab tu tidur pon kena jaga tau.. Nampak remeh tp benda ni penting ๐Ÿ‘.
.
.
#mixberryshalicious #beautysecretshalicious #shaliciousterbaik #supplementputih #kemamkemamputih #putihseluruhtubuh #putihmelepak #putihpinkish #putihkekal #putihflawless #shaliciousterengganu #trustedseller #codterengganu

GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL:
KURANG GAGAH ? TAK CUKUP POWER ?

Jangan mengeluh,
Jangan bersendirian,

Ayuh,
Buat Perubahan.

Gambir Emas PERFOMANCE GEL
Berasaskan Resipi Tradisional & Bebas Bahan Kimia.

Tak Panas mahupun Kebas.
Yang Pasti " ia " Keras & Bertenaga ! " Rahsia Lelaki Sejati "

Order Sekarang :
http://wasap.my/60179009920/gmbiremas

#GambirEmas
#ubatkuat
#agentgambiremasterengganu
#codterengganu#manir#kualaberang#marang#gmbiremaskelantan#gmbiremaspahang#gambiremassarawak#gambiremassabah#gmbiremasmelaka

Korang bersihkan gigi mestilah guna berus gigi kan? Tak kan guna jari๐Ÿ˜…
.
Guna jari pun boleh tapi sekadar hilang bau mulut je lah...Kuman2 di celah2 gigi confirm tak hilang betoi๐Ÿ’๐Ÿป
.
Mcm tu jugak kalau kita cuci muka menggunakan jari...Kuman & debu2 di pori2 pada muka pun belum hilang tau๐Ÿ˜‡
.
Sbb tu Mary Kay keluarkan berus muka yg sangat2 lembut tp mampu membersihkan muka & menanggalkan makeup 85% lebih baik dari menggunakan jari๐Ÿ–
.
Jangan lupa cuci muka pakai skinvigorate brush okey๐Ÿค—
.
Pastikan muka sentiasa bersih, sihat, cantik dan segar setiap hari
.
Great skin is a commitment, not a miracleโค
.
Siapa yang berminat nak belajar betul2, nak try product secara free, boleh set date dengan kita okey๐Ÿ’๐Ÿป
.
NAK DAPATKAN PRODUKย  MARYKAY? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakmarykay .
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#haslinamarykay
#marykayterengganu
#marykaysetiu
#marykaykelantan
#marykaybatu6
#marykaygongbadak
#marykaykualaberang
#marykaypenang
#set3dmarykay
#jerawat#jeragat
#marykayumt
#marykaymalaysia #herbalifemalaysia
#codterengganu
#terengganu
#marykaysarawak
#marykaybesut
#marykaysabah
#marykayumt
#marykaykelantan
#marykaygongbadak
#marykaypahang
#marykaykedah
#marykayselangor
#marykayperak
#marykayperlis#marykaypahang
#marykaynegerisembilan
#marykaymelaka
#MaryKayJohor

Most Popular Instagram Hashtags