#codterengganu

MOST RECENT

Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘
.
.
@chantekk.shop tengah buat offer untuk SET FANTASTIC D
.
.
Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
OFFER SET FANTASTIC D VALID UNTIL 30April.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 0182570480 📲 0182570480 📲 0182570480 .
.
#dyxycosmetics
#dyxymascara #dyxybccreambydyana
#bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak #nsa #teamnsa #nsafamily

FUNGSI PINK LADY BODY PERFECTION : ✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang hampir menopous
✔ Merawat masalah jerawat & jeragat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin ( yang berkawen )
✔membantu memberi tenaga kepada wanita supaya kekal cergas

Anda wanita anak dara,mak dara janda yang pentingkan penjagaan aset luaran dan dalaman??
Wajib ambil pink lady sebagai supliment harian

Jom wtsap saya ditalian 👇👇👇 Www.wasap.my/+601119826794/pinklady #pinkladyterengganu #codterengganu #pinkladypromosi #pinkladyoriginal #remyempire

tadaaaa😆😆😆
.
dua dua gambar ne tanpa mekap
lipstick pun tak
.
nampak tak kulit makin cerah
jerawat halus pun kurang dah
.
jerawat halus dekat dahi tu cepat je nak singgah
jerawat batu pun sama
tiap bulan singgah kat dagu
atau atas bibir
sakit😩😩😩
.
kulit kusammmm sangat
tak calit mekap memang pucat
bibir pun gelap sikit
hihi
.
ne memang zaman2 tak ambik supplemen
ambik pun tak konsisten
vitamin c beli kat guardian
hee
.
gambar after tu saya amalkan set cantik basic
vitamin c + esp
dah ok muka esp saya jarang minum dah asyik lupa hehe
hasilnya kulit muka lebih cerah,lembut,dan jerawat susah sangat nak singgah
.
NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE?
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee
.
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.

#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer  #shakleeterengganu #shakleesetiu#shakleekelantan
#shakleeunisza#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysia  #codterengganu#terengganu
#shakleebesut#shakleeumt
#shakleegongbadak
#ramadhan#freedomlicious  #haslinaesp #espshaklee 
#teampermata2018

ESP bantu kuruskan badn. Sangat2 suggest untuk you all yang mau kurus tapi dalam masa yang sama tak mau diet ketat:)
.
Esp mampu bantu rasa kenyang lebih lama dan beri tenaga, so tiada la mau diet sampai lemau lesu ja badan kan?☺
.
kebaikan ESP ⤵️⤵️
♥ Indeks glisemik rendah yang buatkan rasa kenyang lebih lama
♥ rendah kolestrol
♥ protein tumbuhan yang mudah dicerna berbanding protein haiwan
♥️ Cepatkan penyembuhan luka jerawat, pembedahan dan bersalin
♥️ Mencantikkan kulit ♥️ Sekatakan tona kulit ♥️ Memperbaiki sel sel kulit mati dan ganti yang baru
♥️ Kulit lebih berseri putih dan gebus!
♥️ Merawat masalah gastrik
♥️ Kesuburan
♥️ Milkbooster.. Susu lebih pekat berkrim
.
Boleh amal esp sebagai sarapan atau lunch! Shake dengan air suam atau letak ais pun sodappp😋
.
NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE?
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee
.
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.

#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer  #shakleeterengganu #shakleesetiu#shakleekelantan
#shakleeunisza#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysia  #codterengganu#terengganu
#shakleebesut#shakleeumt
#shakleegongbadak
#ramadhan#freedomlicious  #haslinaesp #espshaklee 
#teampermata2018

Baru sempat nak share vitamin yang saya ambil pagi tadi. Pagi ni saya ambil 3 vitamin ni.
Vitalea tu yang hijau, multivitamin. Alfalfa yang bulat2 hijau tu.. banyak nya!!!! Haha.. xde la. Sekali ngap je semua tu. Dan tak leh miss vitamin c. .
Kiranya persiapan utk tenagahari ni, bekalan utk kesihatan yang optimum. .
Barulah sihat.
.
NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE?
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee
.
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.

#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysia  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut#shakleeumt
#shakleegongbadak
#ramadhan#freedomlicious  #haslinaesp #espshaklee 
#teampermata2018

3 beradik ni pun dah cukup untuk cantikkan rambut awak persis rapunzel.
.
Jimat duit, jimat masa. Tak perlu ke saloon rambut lagi dah

Jangan biarkan rambut kepam menyusahkan hidup anda.
.
Saya sudah, dia pun sudah. Awak bila lagi?

OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
.
.
WHATSAPP 0134553384
.
.

AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#dianzterengganu 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#dyxysabah 
#seberangtakir 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxysarawak 
#umt
#kotatinggi 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#pontian
#sabahan
#segamat

3 PUNCA UTAMA kenapa lelaki mengalami masalah botak. Botak tidak mengenal usia
.
1. STRESS. Terlalu tertekan sehingga menjadi tabiat akan menggaru kepala. Mengakibatkan akar rambut hilang cengkaman.
.
2. KETURUNAN. Atuk botak, ayah botak, anda pun botak. Hentikan sebelum turun ke anak anda.
.
3. KERAP TUKAR PRODUK. Kejap pakai pomade jenama A, kejap jenama B, kejap pakai krim. Rambut akan cepat rosak.

Morning FF lovers❤️

Anak2 ada masalah sembelit, kembung perut, bolehlah cuba t rub pulak.. Sapu diperut dan tapak kaki, inshaallah, senang membuang dan tak kembung lagi.
Balm yang berasaskan essential oil, semulajadi, tiada bahan kimia dan ada kelulusan KKM.. Apa tunggu lagi, jom dapatkan segera.. 😀😀 Mesti kesian kan tengok anak2 sakit sebab sembelit , nangis2 kembung perut.. http://www.wasap.my/60179284125/sayanakbelitasneem ( untuk yang berminat sebagai pembeli )

#sayajualtasneembalm #sayajualminyokwangi #sayajual #peniagaonline #trustedonlineseller #onlinemalaysiashopping #agenterengganu #teamolfactory #olfactoryganu #olfactory #cod #codterengganu #codganu #codkerteh #codkemaman #codminyokwangi #perfumesmalaysia #batukberkahak #babybatuk #selsema #susahtidur

Anak2 ada masalah sembelit, kembung perut, bolehlah cuba t rub pulak.. Sapu diperut dan tapak kaki, inshaallah, senang membuang dan tak kembung lagi.
Balm yang berasaskan essential oil, semulajadi, tiada bahan kimia dan ada kelulusan KKM.. Apa tunggu lagi, jom dapatkan segera.. 😀😀 Mesti kesian kan tengok anak2 sakit sebab sembelit , nangis2 kembung perut.. http://www.wasap.my/60179284125/sayanakbelitasneem ( untuk yang berminat sebagai pembeli )

#sayajualtasneembalm #sayajualminyokwangi #sayajual #peniagaonline #trustedonlineseller #onlinemalaysiashopping #agenterengganu #teamolfactory #olfactoryganu #olfactory #cod #codterengganu #codganu #codkerteh #codkemaman #codminyokwangi #perfumesmalaysia #batukberkahak #babybatuk #selsema #susahtidur

OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
.
.
WHATSAPP 0134553384
.
.

AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#dianzterengganu 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#dyxysabah 
#seberangtakir 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxysarawak 
#umt
#kotatinggi 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#pontian
#sabahan
#segamat

.
👑Mengapa anda perlu mencuba RATU SLIMMING JELLY?
.

1. Membantu menurunkan berat badan
2. Mengeluarkan peluh dengan pergerakan
3. Membakar lemak 2x ganda
4. Membantu mengepiskan perut
5. Membantu mengecilkan peha
6. Mengawal selera makan
7. Mengurangkan lemak tepu
8. Mengurangkan selera makan
9. Melawaskan pembuangan air besar
10. Membuang angin dalam badan
11. Menegangkan otot perut
12. Menghalang pembetukan lemak
13. Mengurangkan kolestrol
.

1 botol mengandungi 15 sachet
.

Cara pengambilan :
Makan 1 sachet pagi sarapan & 1 sachet sebelum exercise
* Untuk kesan yang cepat, amalkan 2 sachet sehari *
.
#ratuslimmingjellyserikembangan #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #readystockratu #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ratuslimmingmurah

Ratu's Info 🍋👑🔥
.
.
Selamat pagi Ratu’s 🌞
.
Tips untuk mempercepatkan turun berat badan
.
- Makan 1 sachet ratu slimming jelly 30 minit atau 1 jam sebelum sarapan
- Minum air putih secukupnya
- Jika rasa lapar, makan makanan yang berkhasiat dan kurang minyak dalam kuantiti yang sikit
- Buat senaman ringan atau banyakkan pergerakan bagi mengeluarkan peluh
- Elakkan makan pada waktu malam
- Tidur secukupnya
.
Let’s do it sayang! .
.
Give a try for RATU to prove to you 😉😉
ws Bella 0173565698 for order 💋
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #readystockratu
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift

Bahan Utama Ratu Slimming Jelly 🍋👑🔥
.
.
Selamat pagi Ratu’s 🌞
.
Tips untuk mempercepatkan turun berat badan
.
- Makan 1 sachet ratu slimming jelly 30 minit atau 1 jam sebelum sarapan
- Minum air putih secukupnya
- Jika rasa lapar, makan makanan yang berkhasiat dan kurang minyak dalam kuantiti yang sikit
- Buat senaman ringan atau banyakkan pergerakan bagi mengeluarkan peluh
- Elakkan makan pada waktu malam
- Tidur secukupnya
.
Let’s do it sayang! .
.
Give a try for RATU to prove to you 😉😉
ws Bella 0173565698 for order 💋
.
.
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #readystockratu
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift

Most Popular Instagram Hashtags