#codtanahmerah

MOST RECENT

Ramai yg tnya, cik wani postage hari apa je ye? Berapa kali seminggu postage? Ni cik wani bagitauuu korang. Postage setiap hari kecuali jumaat dan sabtu sahaja.
.
.
Kalau korang nak join postage keesokan hari, pastikan payment sebelum jam 12 malam yaa sbb esok pagi jam 9 cik wani dah pos out barang korang💋
.
.
@jutarichbeauty
0129684204

SLIME SET MURAH🎁 😆RM10😆RM10😆RM10😆

Bahan yang ada⤵
-SLIME GLUE(Random)
-Soft Clay(Random)
-Slime Activator
-Fimo

#tanahmerah#slimetanahmerah#codtanahmerah#kelantan#kbmall#slimemurah#slime#slimemalaysia#kualalumpur#slimekualalumpur#slimedanaukota#danaokota#hargamurah

SLIME SET MURAH🎁 😆RM10😆RM10😆RM10😆

Bahan yang ada⤵
-SLIME GLUE(Random)
-Soft Clay(Random)
-Slime Activator
-Fimo

#tanahmerah#slimetanahmerah#codtanahmerah#kelantan#kbmall#slimemurah#slime#slimemalaysia#kualalumpur#slimekualalumpur#slimedanaukota#danaokota#hargamurah

Teringinn nak kulit cerah bersih dengan modal ciput, tapi nak yg berkualiti & berkesan. Ada ke?
.
.
Kalau boleh biar kulit dari gelap berkerak akan jadi cerah walaupun tak seputih kulit sisturrr korea. Haaa apa yg nak dirisaukan, BVRC BABY kan ada sayang².
.
.
✔️HARGA SANGAT MAMPU MILIK
✔️SEBOTOL TAHAN 3 MINGGU LEBIH
✔️MAKIN BANYAK BELI MAKIN MURAH HARGA
✔️SELAMAT DAN LULUS KKM
✔️TESTIMONI DAH RAMAI
.
.
Whatsapp cik wani 0129684204 @ klik link di bio profil

Si cantik manis ni consume BVRC BABY seminggu, alhamdulillah kulit gelupas terus hilang😍 banyakkan minum air kosong untuk membantu mempercepatkan hasil kerana BVRC ni ia merawat dari dalam lapisan kulit. .
.
Ehh memang tak rugi dia grab SET COMBO haritu. Tup tup baru seminggu dah nampak perubahan. Cik wani pun tumpang happy tauuu sbb dapat bantu customer selesaikan masalah diorang🤗🤗 .
.
Rata² customer cik wani yg consume alhamdulillah berkesan. Diorang tak putus asa & teruskan konsisten sampai betul² berkesan. .
.
Nak order, whatsapp cik wani 0129684204 @ klik link whatsapp di bio

khas buat peminat #chocoricekedah kami kembali lg dgn chocorice.. tp kami cam biasa...stok sgt limited..follow kami rapat2 sbb kami sllu update kami punya latest stok..harga sperti tertera...klau nk jimat,grab byk2 k..baru kami leh bg diskaun😆
.
✔️banjir
✔️oreo
✔️milo
✔️kinder
wasap rapat2 0132927513
link in bio
#codpendang #codtobiar #codmmpg #codtanahmerah #codalorsetar #codamancentral #chocorice #chocoricependang #coklatleleh #love #oreo #milo #coklatcip #chocoricekedah #chocolate #amancentral #pendang #kuburpanjang #mmpg #tobiar #kitkat #banjir #kinderbueno

Thankyou for purchase with @little.gadgett ❤️
Korang nak dapatkan iphone murah2 ? meh cepat pm sis😘
#littlegadgett #iphone6 #iphonex #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codtanahmerah #codmachang #uitmmachang

Feedback from our beloved customer ❤️
Korang nak dapatkan iphone murah2 ? meh cepat pm sis😘
#littlegadgett #iphone #iphone6plus #iphone6 #codkelantan #codkotabharu #codtanahmerah #codmachang #uitmmachang

Feedback from our beloved customer❤️
Korang nak dapatkan iphone murah untuk raya ? meh cepat pm sis😘
#littlegadgett #iphone6 #iphone6s #iphonekelantan #codkelantan #codkotabharu #codtanahmerah #codmachang #codpasirmas

PROMOSI SET COMBO LETOPSS RAYA
.
.
Memandangkan minggu lepas sebelum raya cik wani tutup order awal & ramai yang tak sempat nak grab set combo letopss ni, so harini dah start postage seperti biasa okeyyyy. So yg mana belum grab lagi tu cepat² grab sekarang sebelum kehabisan stok.
.
.
Untuk pengetahuan korang, set combo BVRC ni mmg stok laku kerass macam pisang goreng panass tauu, sampai jurrr habiss, ehh hq pun tak sempat nak bernafas oiii🤣 yg repeat order pun berdesupppp tauuu.
.
.
Whatsapp cik wani 0129684204 @ klik lik di bio profil

SUPPLEMEN PERAWATAN DAN PENCERAHAN PALING BAJET
.
.
Tengah mencari supplemen yg harga mampu milik tapi nak yang berkualiti dan berkesann? Ada ke? Ofkozzz ada. BVRC BABY pilihan yang terbaik u olsss sayang² semua. .
.
Kenapa korang perlu dapatkan BVRC BABY ni??
♥Buatan Malaysia
♥Selamat dan halalan toyyiba
♥Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
♥Sesuai juga untuk kaum lelaki yg ingin jaga kulit
♥100% bahan organik
.
.
Antara manfaat BVRC BABY
1. Mencerahkan & memutihkan wajah serta badan.
2. Memudarkan & menghilangkan parut.
3. Menegangkan kulit & menghilangkan kedut.
4. Membekalkan Vitamin C & nutrisi harian yang lengkap.
5. Merawat masalah kulit dari luar & dalam.
6. Merawat & mencegah pertumbuhan jerawat serta jeragat.
7. Menaikkan seri wajah, awet muda & melambatkan proses penuaan.
.
.
Whatsapp cik wani 0129684204 @ klik link di bio profil

Ore klate hok cari iphone muroh klate tuh blh dm or wasap admin deh no ws ambk kt bio.. nk v hrga muroh kaw2..,iphone 6 64gb serendah rm850 😱😱😱siap bg nge waranty lgih 👍🏻 Wasap.my/60104171557

#IPhoneMurahKelantan#IPhoneOriginal#IPhoneKelantan#CodKelantan#CodTanahMerah#CodMachang#CodPasirMas#CodKB

💄sobella EdisiRaya cod mas ayu
-warna earth colour yng sesuai untuk apa saja tona kulit.. dah ayu makin ayu😝.. whatsapp👇👇👇 dekya http://www.wasap.my/60183577596

Waniey http://www.wasap.my/601161601373

#sobellalipmatte
#sobellaedisiraya
#codmachang
#codtanahmerah
#codplazasentral

💄sobella code Puspa wangi
-warna oren yang lawa dan rare.. antara warna yg terlaris.. rugi xgrab gais.. berminat blh whatsapp dekya👇👇
http://www.wasap.my/60183577596

waniey http://www.wasap.my/601161601373

#sobellaedisiraya
#codmachang
#codtanahmerah
#codplazaalamsentral

PROMOSI SET COMBO LETOPSS RAYA
.
.
Memandangkan minggu lepas sebelum raya cik wani tutup order awal & ramai yang tak sempat nak grab set combo letopss ni, so harini dah start postage seperti biasa okeyyyy. So yg mana belum grab lagi tu cepat² grab sekarang sebelum kehabisan stok.
.
.
Untuk pengetahuan korang, set combo BVRC ni mmg stok laku kerass macam pisang goreng panass tauu, sampai jurrr habiss, ehh hq pun tak sempat nak bernafas oiii🤣 yg repeat order pun berdesupppp tauuu.
.
.
Whatsapp cik wani 0129684204 @ klik lik di bio profil

Gemorninggg chu uolssss. Dah sarapan ke belum? Haaa sebelum sarapan tu jangan lupa kemam² BVRC BABY duluan okeyy😉 kalau ambil sebelum sarapan, supplemen tu akan cepat menyerap dalam badan kita sbb ia tidak bercampur dengan makanan lain. .
.
Yg mana belum grab lagi, meh cepat² lagi² hq ada buat promosi sekarang ni tauuu. Penjimatan berpuluh hinggit & free gift special untuk chu u olssss. Klik link whatsapp di bio

MAK YANG CONSUME BVRC, DENGAN BABY SEKALI DAPAT KHASIAT
.
.
Akak ni consume BVRC 3 botol, alhamdulillah kulit baby makin cerah sekarang & strechmark pun dah makin pudar tauu😱 .
.
Ramai yg tanya cik wani, mak² yg tengah pregnant @ yg breasfeed boleh ke consume BVRC ni? Bolehh takde masalah sbb bahan² dalam ni 100% organik dari ekstrak buah.
.
.
Jom grab promosi set combo. Jimat berpuluh ringgit & free gift special untuk sayang²😘😘😘
Klik link whatsapp di bio

APA KEBAIKAN AZTEC CLAY MASK ?? Sampai dri sndri pun fall in love & terus jdi seller sbb nk share dgn korg semua product yg bagus ni!
.
☘️menyingkirkan toksin! Kulit mati ! Minyak & sebum berlebihan! Ni punca semua masalah sbb boleh menyebabkn pori tersumbat!!
.
☘️Mengecutkan jerawat & matikan jerawat yg aktif!
.
☘️Memulihkan skin yg breakout akibat salah product!
.
☘️Mengetatkan & mengecilkan pori terbuka
.
☘️Mengurangkan whitehead !
.
☘️Boleh digunakan utk menghilang kan jerawat badan !!
.
😃😃Byk lagi tau keguaan masker ni lagi campur dgn cuka epal yg mmg dah terbukti bagus utk kesihatan badan & kulit!!!
.
Memang tak rugi kalau nk cube..😉😉
.
WHATSAPP CIKSU📲 011-19921385 / click je link dekat bio ❤️ COD AREA TANAH MERAH (SETIAP HARI) & KOTA BHARU (XTENTU )🚙💨
.
🎀OPEN UTK DROPSHIP 🎀
.
#aztecclaymask #aztecclaymaskkelantan #aztecsecret #kelantan #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #jerawathilang #jerawat #parut #skinbreakout #codtanahmerah #bazarpaknil #aztec #mask #ajimaura #jomtry #bbiaklate #terlajaklaris

PROMOSI SET COMBO LETOPSS RAYA
.
.
Memandangkan minggu lepas sebelum raya cik wani tutup order awal & ramai yang tak sempat nak grab set combo letopss ni, bermula minggu ni dah start postage seperti biasa okeyyyy. So yg mana belum grab lagi tu cepat² grab sekarang sebelum kehabisan stok.
.
.
Untuk pengetahuan korang, set combo BVRC ni mmg stok laku kerass macam pisang goreng panass tauu, sampai jurrr habiss, ehh hq pun tak sempat nak bernafas oiii🤣 yg repeat order pun berdesupppp tauuu.
.
.
Whatsapp cik wani 0129684204 @ klik lik di bio profil

Most Popular Instagram Hashtags