#codtaipingkamunting

MOST RECENT

Feedback customer
Alhamdulillah selamat sampai Playground 3 in 1 pada Customer nun jauh di sabah
Ada yg berminat x
WhatsApp 0194736639 utk sebarang pertanyaan
#customerkidsworld
#playground
#playground3in1
#playground3in1murah
#papangelungsurmurah
#kidsslide
#codtaipingkamunting
#codtaiping
#igmashup
#aurainsta
#permainankanakkanak
#permainantadika
#permainantaska
#tadika
#taska
#igmashup
#aurainsta

TAMPIL MEWAH, BERKARISMA & ISTIMEWA

Boleh dikatakan De'Xandra Woodbine sangat sesuai untuk golongan muda dalam usia lingkungan 20an hingga awal 30an.

Ketahanan wangian Woodbine adalah sangat tahan lama.😊 Woodbine meninggalkan bau yang berkekalan beberapa minit walaupun si pemakai telah pun berlalu pergi.

Sangat sesuai dipakai ketika menghadiri sebarang acara. Boleh juga dipakai ke pejabat tetapi hanya 1 hingga 2 semburan sudah memadai.

Alami sendiri kemewahan bau De'Xandra Woodbine pada harga semestinya mampu milik.😍 Main Accord
Warm Spicy
Cinnamon
Citrus
Leather
Amber
Rose

www.wasap.my/0125376857

#dexandra
#agentdexandrataiping
#codtaipingkamunting
#codchangkatjeringsimpang

Ready stock
Special deals
Mickey scooter high back
RM150
Free postage SM
WhatsApp 0194736639 utk oder
#mickeyscooter
#mickeyscootermurah
#scooteranak
#motobudak
#scooterbudakmurah
#mainananak
#mainanmurahmalaysia
#codtaipingkamunting
#codtaiping
#igmashup
#kidsscooter
#aurainsta

Feedback customer
Alhamdulillah selamat sampai Playground 3 in 1 pada anak kutu
Ada yg berminat x
Nak join kutu pun blh
Rm80 je sebulan
WhatsApp 0194736639 utk sebarang pertanyaan
#customerkidsworld
#playground
#playground3in1
#playground3in1murah
#papangelungsurmurah
#kidsslide
#codtaipingkamunting
#codtaiping
#igmashup
#aurainsta
#permainankanakkanak
#permainantadika
#permainantaska
#tadika
#taska
#igmashup
#aurainsta

Terlajak makan ? Makan dan makan tapi tak buang - buang ?

Jangan risau..dgn Delgado yeng2 anda tak kan sembelit lagi. Makanan tak kan menjadi lemak yg menggemukkan. Badan semakin langsing dan perut tak buncit. Gula gula delgado membantu anda kurus dan sihat tanpa cirit birit dan sakit perut.
Sedap dan tak menimbulkan rasa pening dan debaran di dada.
Jom jaga badan.. kurus dan sihat. Whatsapp ke +60125354766.
#codkamunting #codtaiping
#codtaipingkamunting #codtaipingsentral #codbaganserai #codsemanggol. #codsimpangampat #codchangkatjering #codkualakangsar #kurusdenganyakin #kurussihat #kurustanpaciritbirit #perutkempis #reshapebody #delgado #yeng2memanguummpphhhh #yeng2stockistkl #produkviral #igsallermalaysia #promoraya #rayasale #rayasakan

Siapa penggemar Hugo Boss Bottled?? .
Mesti ramai kan suka Hugo Boss Bottled..bau sweet2 macho gitu..lalu sebelah mesti bau sedap dan menyenangkan..😍😍
.
Hugo Boss Bottled tu antara wangian paling HOT lah..asyik asyik abis ja..tapiiii kalau botol lama..memang abis dah la...😅
.
Kami dah upgrade kualiti dan botol kepada yang baru tau...Nama dia DEVOTION ..haa..dahsyat tak nama...sehebat baunya..😍
.
.
Tergugat awek lalu sebelah kalau awak spray #DEVOTION ni..haha..😂😂
.
#dexandramen #dexandrataiping #agentdexandrataiping #codtaipingkamunting #codchangkatjeringsimpang #rm70perbottle #wassapme0125376857

Niari birthday hakak tau. Speacial untuk hari ini shj..nak bagi birthdaygifts pos percuma (Sem shj ya) ..hakak belanja . Nak cod sekitar KL , Keramat, Kota Damansara , Batu Caves Gombak, Kepong Segambut dan Sentul boleh roger2.
Wasap +60125354766.

#birthdaygifts
#Yeng2Promo #yeng2memanghuummph #comboset #putehcandyyeng2 #jamuchoco #delgadoyeng2 #kurustanpadiet #dalamansihat #kulitcerah #penjagaanlengkap #terbaik #jamuviral #jamumodern #jamusedap #onlineshopper #onlinesaller #igmalaysia #ucanduit #follow4likes #pospercuma #codtescorawang #codsetiawangsa #codtaipingkamunting #codjalanipohsentulsegambut

Jom dapatkan harga termurah Jmk . Hanya hari ini sahaja. Percuma pos sem .. Harga asal rm60 tak masuk postage. Hari ini rm50 pos laju pon kak Gee belanja. Super jimat utk u olls yg nak sihat di hari raya. Whatsapp sekarang.. 0125354766/giftjmk

#kakgeestockistpmz
#jmkstockistkl #jusmutiarakaseh
#birthdaygift #promoraya #hargatermurah #percumapos #jmkikhtiarmasalahperanakan #peranakanjatuh #rahimkuat #produkwanita #dalamansihatkeintimanrapat #ibuberpantang #jamuasli #rahsiasuamiisteribahagia #igshop #onlinestore #buyeronline #badanbertenaga #susuibumeriah #codsekitarkl #codtaipingkamunting #codkotadamansara #codjalanipohsentulsegambut #codbatucavesgombak #codkeramat

Hye Uollsss
Skrg Foundation roseTyara Kod Bellaz dah ade Trial Size😍😍
Korg semua cept grab , rugi tk grab sbb kod bellaz mmg x de trial size sebelum ni
Trial Size fd RM27 je.. Harga mampu milik.. http://wasap.la/aishahkhan

#Rosrtyara
#codtaiping
#codtaipingkamunting

Kerongsang Owl RM8/biji..1 dozen 12 biji jd RM5/biji😉 Whatsapp Effa 016-9215047..Last order Sabtu malam 😁😁 #codtaipingkamunting #kamuntingtaiping #kerongsangburunghantu #kerongsangmurah #kerongsangcantik #kerongsanglover #pintudung #kerongsang

🍃🌷PROMO RAYA🌷🍃 HARGA ASAL Rm45
HARGA MENANGIS BERAMAI RAMAI
Rm35
.
.
MAscara + Serum pertama di Malaysia siap ada #free Pengepit paling unik..perrhhh terbaikkk

NK Order? 👇👇👇 http://wasap.la/aishahkhan
#codtaipingperak
#codtaipingkamunting

FRUITY, SEXY, STRONG! 😍 "Cik, minyak wangi lelaki yang bau manis² sikit ada?" Ada. Kita ada Majestic ni.. Sweet sexy lagi tu bau dia. Ramai cakap macam bau Bond No9 hehe "wahh.. Perfume mahal tu! "

Ya tuan.. Memang mahal kalau nak beli yg original. Tapi Sini Dexandra nak bantu mereka yg nak jimat duit tp still harum wangi bagai guna minyak wangi mahal. "Majestic ni bau macam mana? "

Ok meh try sini sy spraykan.. Nanti biar dalam seminit dua try hidu balik. Akan keluar bau kombinasi buah buahan yg buatkan nya bau manis tapi sexy sebab ada citrus juga. Agak classic baunya. LASTING pun lasting.. Masuk toilet then kita keluar, bau kita tertinggal kat toilet tu. Bukan bau poo poo atau shi shi tapi bau wangi tu hehe🙊
.
.
https://www.wasap.my/60125376857

#dexandra #dexandramen #dexandrataiping #agentdexandrataiping #codtaipingkamunting #codchangkatjeringsimpang

BODY ODOURLESS DEXANDRA ❤️ PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA..
Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.

Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. Membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau — BODY ODOURLESS DE’XANDRA.

#BODYODOURLESS #dexandra #dexandrataiping #agentdexandrataiping #codtaipingkamunting #codchangkatjeringsimpang #wassapme0125376857

Ready stock. Masih sempat berkebaya dengan Delgado Yeng2. Langsing membentuk tubuh menawan. Reshape body u olls tanpa kesakitan tanpa treatment berjam jam di spa. Hanya kunyah2 sebiji pagi sebiji malam..selang beberapa hari inch less. Kurus tanpa diet dan senaman.

Lagi cun kalau ambil bersama set yeng2 jamu choco dan puteh candy yeng2.

Dapatkan harga promo pengenalan sekarang. Wasap kak Gee #masterstockistyeng2kl +60125354766/delgado.

#codsetiawangsa
#codsekitarkl
#codkotadamansara
#codsubangbistari
#codbatucavesgombak
#codjalanipohsentulsegambut
#codjalanduta
#codbukitbintang
#codkeramat
#codsetapaksentral
#codtaipingkamunting

#yeng2
#jamusedap
#jamumodern
#ibuberpantang
#ibubersalin
#beratbadanturun
#milkbooster
#periodlancar
#badanbertenaga
#merapatkankeintiman
#membentuktubuh
#reshapebody
#kurusmudah
#kurustanpadiet
#jamuviral
#igshopper
#onlineshopper
#onlinesaller

Semua bahan yg terkandung diyakini SELAMAT

Malah, ia juga bantu menjaga jantung dan tubuh kita... Ini kerana White Kidney Bean berfungsi ✔️ mampu mengurangi risiko penyakit jantung
✔️ menjaga kestabilan gula dan darah
✔️ mencegah sembelit dan gangguan pencernaan

Hebat kan... Sambil kita MENGURUSKAN BERAT BADAN, sambil kita jaga kesihatan.

Dan DELGADO ni berbentuk tablet gula-gula rasa masam manis..diakui SEDAP. "JOM KITA KURUS"

Dapatkan harga promo pengenalan hanya rm69.00 sahaja. 2 botol rm125 dan 3 botol hanya rm175 . Percuma sampul raya & wipes. Wasap kak gee #masterstockistyeng2kl +60125354766.
#jamuviral
#delgado
#langsing
#perutkempis
#beratturun
#reshapebody
#igshopper
#onlineshopper
#onlinesaller
#ramadhan2018
#rayapromo
#asetmantop
#sihatcantikseiring
#mantopdalaman
#malaysianig
#cerahsekata
#asetanjal
#pilihanartis
#kurusmudah
#codsekitarkl
#codkotadamansara
#codsubangbistari
#codkepong
#codbatucavesgombak
#codjalanipohsentulsegambut
#codjalanduta
#codkeramat
#codsetapaksentral
#codtaipingkamunting

Most Popular Instagram Hashtags