#codshahalam

MOST RECENT

Hye assalamuailaikum. Selamat pagi sayang3 sis semua. 20hari lagi nak raya, tapi berat masih x turun!!. 💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️
.
.
Jangan pening lagi la korang ni. Ambil action cepat! Beli bodydream set combo cepat!. Kena oder sekarang juga. Sebab pos laju jam betul sekarang. .
.
Result? Dalam masa seminggu dah nampak result taw korang. Kombinasi coco s + fibermax memang tersangat cepat dalam proses menurunkan berat badan. 😊
.
.
Nak cantek meletop di hari raya wajib klik2 link bio ig tuh untuk oder sekarang jugggaaa.
Sis guideline monitor korang. Pastikan beli dari agent dan stokis sah hq taw. Buah pinggang korang pun mahal tuh.
.
.
Jangan la beli yang murah berat x turun duit dah membazir buah pingganng tuh problem pula nanti. .
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #codjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #codpenang #codalorstar #codshahalam #bodydreamtestimonibyaien

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ 🎁🎁
.
Whatsapp 📲 010-4542505
Whatsapp 📲 010-4542505
Whatsapp 📲 010-4542505
.
Dropship & agent wanted‼️

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ 🎁🎁
.
Whatsapp 📲 010-4542505
Whatsapp 📲 010-4542505
Whatsapp 📲 010-4542505
.
Dropship & agent wanted‼️

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ 🎁🎁
.
Whatsapp 📲 010-4542505
Whatsapp 📲 010-4542505
Whatsapp 📲 010-4542505
.
Dropship & agent wanted‼️

Selepas. Kalau konsisten pakai dua dua product ni, mmg hilang semuanya, in shaa allah. Byk dah testimoni. Testimoni ni tak tipu ye. Haram tau hukumnya kalau guna testimoni tipu 😌😌😌
.
#nsabeautyagent #serumcleansersinaa #syafiqahainaserum #nsawanisquad #codshahalam #ainaaserumbest #ainaserummsu #ainaserumuitmshahalam #makupbysyahirah #nsawanisquad #ainaserumvistaalam #ainaserumseksyen14

Share dengan kawan dan dpt 2 complete set plus extra lipsmatte dengan harga yang lebih murah. Mmg sangat berbaloi-baloi. 🤗
Jom tampil menawan dihari raya. Setiap pembelian set mendapat beberapa special gifts khas untuk #dyxylovers 😍
.
📲📲📲 0176966247 💋💋💋
.
#freegiftspecial
#freecodpostage
#codpuchong
#codkualalumpur
#codgombak
#codsetapak
#codpetalingjaya
#codkelanajaya
#codshahalam
#codsunway
#codkgbaru
#klcc
#codbatucaves

Sakit hatikan bila org cakap kita dengan panggilan gemuk??? .dulu org selalu ejek saya....dengan panggilan gemuk dan sebagainya...nak masuk ofis pun rase malu sgt apetah lagi berhadapan dgn saudara mara mesti org akn tegur...sekarang bila da cuba ratu slimming rase bertambah confident masuk keje dgn badan baru :-) rase happy sangat -siti kajang

Alhamdulilah produk ni banyak membantu saya untuk mengawal makan dan juga mengempiskan perut,paha serta wajah saya pun bertambah cantik,husband pun da mula menjerling2 saya.

Sebenarnya memang susah kita nak dapatkan bentuk badan yang diidamkan walaupun kita bersenam dan berdiet :-). Tak percaya jom kita tgk testimoni dan feckback kami....atau klik klik kami ,kami siap tag customer kami lagi,bukan syok sendiri tau :-) Berminat jom pm sis laju2
Www.wasap.my/0163335471

#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

MINUM FIBERMAX PERUT X BUNCIT DAH
.
.
Sebelum ni p mana2 orang tegur pregnant ke? Mestii malu kan.. perut buncit besar tapi ditegur ada isi. Kali tuh nak senyum cover ka nak marah 😂😂😂.
.
.
Mujur ada fibermax. Minum fibermax hilang perut buncit. Toksin2 lama dan lemak tepu semua dikeluarkan. .
.
.
JOM DETOX SEKARANG
.
.
AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻
.
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codshahalam #codalorstar

Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp bella 018-2264345
.
#biela_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara

Everyday is a fresh Start, Good Morning love!
.
Yang mana akan menjadi wangian kegemaran anda di hujung minggu? Diana pilih Mango Swirl 😋 Fresh & Yummy!
.
Have a nice day!
.
#Sayajual #sayajualperfume #originalperfumereject #perfumemurah #inspireperfume #dexandra #dexandrainspiredperfumes #dexandraperfume #elliadore #elliadorefamily #klang #shahalam #cashondelivery #codklang #codshahalam

.
.
Hai sis ada COD hari ni 26 Mei 2018 area sini ye👆👆
.
.
.
Berminat nak madu shuib hari ni juga boleh wasap sis ye before 3pm ye.
.
.
Wasap 017-4304886
.
.#codmadu #codmadushuib #codmadushuibshahalam #codmadushuibpuncakalam #madumurah #maduasli #maduoriginal #madushuib #sarangmadu #sarangmadumurah #codbukitjelutong #codshahalam

Most Popular Instagram Hashtags