[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codshahalam

174810 posts

TOP POSTS

Cantik gila sis berdua ni ha! Deena Emir and Fiqazul in da houze yaw! 😅 Thank you sudi merasa Premium Cheesekut kita 😍Kalau sesiapa nak jugak slot utk minggu depan masih terbuka! Korang hanya perlu dm/whatsapp sis.🙆🏻 Sorry kalau lambat reply tu maknanya tgh drive cod/bercheesekut 😅muahh😘#codkl #codshahalam #codgombak #codklang and many more🚘

..
Okay lah takde nak kata banyak .. Why you so cantik lah @neelofa .. Abaikan netizen .. Malam tadii .. Hahaha ade orang jadi biskut .. Lawak jeeee ..
.
.
CHEEZYPIKACHU & KEREPEK BRONIS
Agent sah untuk wondercheese dan kerepek bronis ..
.
WONDERCHEESE RM25/SEBALANG
KEREPEK BRONIS RM15/SEBALANG
.
Cover Area :
🧀KLANG
- BANDAR BARU KLANG
- BUKIT RAJA
- KAMPUNG JAWA
- ANDALAS
- BUKIT TINGGI
- SETIA ALAM
.
🍪SHAH ALAM
- I CITY
- PADANG JAWA
- SEKSYEN 2
- SEKSYEN 7
- SEKSYEN 8
- SEKSYEN 9
- SEKSYEN 13
- SEKSYEN 15
- SEKSYEN 16
- ONE CITY PUTRA HEIGHT
- PUTRA HEIGHT
.
Luar kawasan saya charge COD RM5-RM10
.
WHATSAPP 📲 +60102676084
WHATSAPP 📲 +60102676084
.
@cheezypikachu
@cheezypikachu
@cheezypikachu
.
#wondercheeseklang #wondercheeseandalas #wondercheesebukittinggi #wondercheesebukitraja #wondercheesekgdelek #wondercheesesimpang #wondercheesebandarbaruklang #wondercheeseshahalam #wondercheeseberhantu #kerepekcheeseviral #wondercheesehebat #wondercheesepower #kerepekbronis #kerepekbronisdarkcoklat #kerepekbronistehtarik #kerepekbronisviral #codklang #codshahalam #freedelivery #meletop #astrogempak #neelofa #neelofateam

Bagaimana nk hapy..kena makan yg manis dr bahan asli..Lebihkan manis pd senyuman sorokan kesedihan..
.
Kopi Ratu adalah bahan dr sumber adaptogen..yg kaya dgn sumber meningkatkan darah oksigen seluruh badan..sedap dn sgt berguna utk sistem.tubuh..Sy perlu otak dn minda kuat sbb tu sy buat formula best from the best Itulah dia kopi ratu..kenyang dn mudah kurus..saraf pun bagus

Credit : Bonda Rozita .
#iceteapeachmengkudu #jrm #jamuratumalayaonline #chocolatefibrelife #jrmshahalam #codshahalam #ajimaura #royalvjrm #sabunzinniamagenta #mustanir #ootd #jrmselangor #promojrm #mustanirjrm #jamuratumalaya #titiancinta #terapiinstagram #herbaalami #fattzura #biocalamineessence #angelicaherb #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #ootd #shahalamresident #sayajual #thankyoucustomer #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jrmshahalam #jrmpuncakalam #jrmpuncakperdana #bondarozitaibrahim #ajimaura #kopiratu

#Reposting @mbynatural_beauty with @instarepost_app -- Hi kesayangan
Special about #azzaelitemakeupbase
#viralazzaelitemakeupbase .
.

Kenapa kena ada #azzaelitemakeupbase by @azzaelite ni??
❌ Melekit
❌ Berminyak
.
✔️ Waterbase
✔️ Day cream spf 40
✔️ Make up tahan lama
✔️ Mesra air 💦💦💦
✔️ Muka glowing & flawlesss
✔️ Boleh digunakan sbg alas bedak
✔️ Ada mineral
✔️ Ada collagen
✔️ Anti penuaan tau tau
.

Dijamin selamat!! Menghecikkkkk korang Pakai 💦💦💦 confirm dari 🌚terus nampak mcm 👰🏻👰🏻👰🏻lawo ya ametttt!!! ❤ MESTI BELI ❤ADA KKM NOT 151205498K ❤
.
.

Lepas apply makeup base ni, tak payah bedak pun takpe..tapi kalau nak pakai bedak TAK bercapuk pun untuk seharian, tu yang penting!!
.
Harga : RM35
.
To order, please contact 019-3444673 #codshahalam #codserikembangan #sayapakaisayajual #codklang #codsungaibuloh

EXCITED NAK KURUS . "tipu betul mega ni,saya baru minum 3 hari,makan nasi macam biasa cuma ada buat senaman perut sikit je, terus peha saya dan lengan lebih kecil!! Ingatkan tak ada kesan." Nadia- KL

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp <Mega> ke 0129090181
whatsapp <Mega> ke 0129090181
whatsapp <Mega> ke 0129090181

followIG @fatburner.mega.pro.my

#tko
#tko_nutrition
#fatburnermegashahalam
#testimonimega
#nakkurus
#jk1m
#jomkurus
#trustedseller
#gymmalaysia
#temanlelakiupahan
#akasia
#tv3
#wanitahariini
#makanansihat
#dietatkinsmalaysia
#kedaionline
#bazaaronline
#onlineshop
#malaysia
#codshahalam
#freepostage
#titiancinta

‼DANIEL WELLINGTON CLASSIC BLACK SHEFFIELD‼
NAK DAPATKAN JAM 3 KALI GANDA LEBIH MURAH DARI HARGA BUTIK???
WHATSAPP SAYA SEKARANG!

DETAILS :
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✅ 💯 ORIGINAL
✅ DIAMETER CASES 36MM & 40MM
✅ COMPLETE SET
✅ READY STOCK, BUKAN PRE ORDER
✅ 1 YEAR WARRANTY
✅ DM UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Berminat boleh dm kami. Untuk fast respond sila whatsapp terus :
.
📞 019-5247558
📞 019-5247558
📞 019-5247558

Follow @schopping_feedback untuk lebih banyak testimoni customer.
"MANAGE YOUR TIME WITH STYLES"

Takde tenaga masa kerja sebab tengah diet? Serius ke nak kurus?
.
Jom turun berat badan dgn fat burner Mega. BAKAR LEMAK

Beribu unit telah terjual.
RM150 (normal price Rm200) + FREE poslaju + FREE shaker 💌Sabah/Sarawak: +RM10 postage

jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym

Mengapa harus pilih nj liquid foundation??
Foundation anda pakai selalu bercapuk??
Bila berpeluh makeup luntur dan comot?(kesiannya)
Nj liquid foundation mampu atasi masalah anda👇👇
Nj harus jadi pilihan hati,confirm tak rugi😍
#njliquidfoundation
#spf50
#wudhufriendly
#codshahalam
#agentwanted

Please pilih skincare yang tiada bahan merkuri ❌Biarlah lambat kesan asalkan selamat❤️💕🌹JANGAN PERCAYA KALAU BELUM CUBA! Nak tahu best atau tak kena lah beli dulu & cuba! 😋 bagi yang belum purchase set The Junni ni, boleh follow @thejunnibyalia_ @thejunnibyalia_ @thejunnibyalia_ atau boleh direct pm alia terus 😘 Nak cantik kena konsisten and jangan malas ☝️#paidreviewaliamajid #thejunniskincare #codshahalam

MOST RECENT

ROSETYARA CODE BELLAZ
READY STOCK !!! FULL SIZE AVAILABLE
.
.
.
#rosetyarabellazshahalam #rosetyaracodebellazshahalam #rtshahalam #codshahalam

@Regranned from @foundation.rosetyara_malaysia - Ha nie lah POWER CORRECTOR yg super power tu .
.
Bole cover mata panda uols yg hitam2 tu.. .
.
Parut2 hitam uols pun bole cover tau .. Serius Bellaz pun suka pakai RT CORRECTOR ni.. cover hbs hitam2 kt muka tu
.
.
.
#powercorrectorshahalam #correctorrosetyarashahalam #rosetyarashahalam #codshahalam #muashahalam #muaselangor

🍔🍕🍔🍕🍔🍕🍔🍕🍔🍕🍔🍕🍔🍕
.
Tak mudah nak kawal selera makan. Sebab tu kena ada supplement yang bantu kontrol selera makan yang keterlaluan.
.
🍊🍏🍊🍏🍊🍏🍊🍏🍊🍏🍊🍏🍊🍏
.
Easyfull untuk waktu tengahari. Slimmax Drink waktu sarapan pagi.
.
🌹 Easyfull rm59.35 (ahli rm54)
🌹 Slimmax Drink rm31.25 (ahli rm30)

🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam.

📮 Postage rm8sm/10ss

🐝 Buzz me okie
📞 0192729042 / 0134418417

#easyfull #easyfullsendayutinggi #slimmaxdrink #bestseller #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #posseluruhmalaysia #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia

Hi! Goodmorning 😄 *7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

Setiap pembelian satu botol nucifera dapat percuma satu pewangi rumah dan kereta yang berharga Rm10 tau 😍

Jom dm atau whatsapp saya sekarang 0173055020 😉

#nucifera #nuciferapemutihgigi #NUCIFERATEETHWHITENING
#Nuciferamalaysia #nuciferaselangor #hazadiempire #gigicantik #gigikuning #gigiputih #pembersihgigi #gigisihat #senyum #malu #malaysia #malaykacak #malaycantik #beautiful #codklang #codshahalam

🔌 Mulakan pagi dengan tenaga yang luarbiasa. Kopi herba Rock Arrow Coffee khas untuk lelaki.
.
🔌 Ia bagus mengatasi sakit2 badan, lenguh2 & mengantuk apabila bekerja.
.
🌹 Rock Arrow Coffee rm27.45 (ahli rm26)

🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam.

📮 Postage rm8sm/10ss

🐝 Buzz me okie
📞 0192729042 / 0134418417

#rockarrowcoffee #kopiherba #kopiherbal #bestseller #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #posseluruhmalaysia #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia

Happy birthday Hana 3y

May Allah bless u dear

Bak kata ibunya : Hana suka kek Frozen ni
Takpasti ni Anna or Elsa sebab belum ada anak lagi 😅

Semoga jadi anak soleh ye syg.

FAT BURNER MEGA 3.0
.
✔ Satu botol tahan sebulan.
.
✔ Perisa mix berries.
.
✔ Sesuai untuk laki dan pmpuan.
.
✔ Tiada kesan sampingan.
.
✔ Tidak perlu berlapar.
.
✔ Tidak wajib bersenam.
.
✔ Metabolisma cepat naik.
.
✔ Cepat mencairkan lemak.
.
✔ Insyallah berat bdan menurun.
.
✔ Pantas melangsingkan bdan.
.
✔ Lemak mula cair dari dalam.
.
✔ Perut makin mengecil.
.
✔ Berat makin menurun.
.
✔ Tenaga makin bertambah.
.
✔ 100% ramuan semulajadi.
.
✔ Beribu-ribu testimoni.
.
Sms/Whatsapp ' MEGA3.0 ' dan hantar ke 016-3482464 utk mendapatkan Harga PROMOSI !
👉 RM 150 + FREE poslaju 1 Malaysia & FREE shaker (Harga asal RM 200)

#jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym

SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍
.
Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆
.
Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy:
.
✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat
✨ Lipstick .
Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri.
.
Tahan 8 jam tau uols 😍
.
All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.
.
Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝
.
Klik sini untuk order :- .
🌈 www.wasap.my/60172949166/naksetperfectlady
🌈 www.wasap.my/60172949266/naksetperfectlady
🌈 www.wasap.my/60172949166/naksetperfectlady
.
Order sekarang sebab stok lipstick semakin TERHAD! 😍
.
#faizahdyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #glowing #foundation
#codbukittinggi #stokisdyxy #codklang #codsetiaalam
#codshahalam #alfaizmarketing
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #dudapujaandara #afmegastar #fattzura #trustedseller #lofattah #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream

[JANGAN BACA] JIKA ANDA RASA ANDA DAH CUKUP CUN & FLAWLESS . . 🌹Kenapa masih keluar rumah dengan muka yang kusam? 🌹Kenapa pakai mekap tebal sangat nak tutup parut2 di muka? 🌹Kenapa buang masa bersiap lama2 depan cermin? 🌹Kenapa masih pakai foundation yang buat muka anda bercapuk dan berminyak?
.
DYXY ALL in ONE Makeup Set akan BANTU anda .
.
Dalam BC CREAM ni ade :
❤Primer
❤Moisturizer
❤Sunblock ❤Foundation,
❤Loose powder ❤Setting powder
❤Concealer
❤Finishing
Whatsapp 0172535017 #codshahalam
#dyxycod
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreambydyana
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxy

[JANGAN BACA] JIKA ANDA RASA ANDA DAH CUKUP CUN & FLAWLESS . . 🌹Kenapa masih keluar rumah dengan muka yang kusam? 🌹Kenapa pakai mekap tebal sangat nak tutup parut2 di muka? 🌹Kenapa buang masa bersiap lama2 depan cermin? 🌹Kenapa masih pakai foundation yang buat muka anda bercapuk dan berminyak?
.
DYXY ALL in ONE Makeup Set akan BANTU anda .
.
Dalam BC CREAM ni ade :
❤Primer
❤Moisturizer
❤Sunblock ❤Foundation,
❤Loose powder ❤Setting powder
❤Concealer
❤Finishing
Whatsapp 0172535017 #codshahalam
#dyxycod
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreambydyana
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxy

[JANGAN BACA] JIKA ANDA RASA ANDA DAH CUKUP CUN & FLAWLESS . . 🌹Kenapa masih keluar rumah dengan muka yang kusam? 🌹Kenapa pakai mekap tebal sangat nak tutup parut2 di muka? 🌹Kenapa buang masa bersiap lama2 depan cermin? 🌹Kenapa masih pakai foundation yang buat muka anda bercapuk dan berminyak?
.
DYXY ALL in ONE Makeup Set akan BANTU anda .
.
Dalam BC CREAM ni ade :
❤Primer
❤Moisturizer
❤Sunblock ❤Foundation,
❤Loose powder ❤Setting powder
❤Concealer
❤Finishing
Whatsapp 0172535017 #codshahalam
#dyxycod
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreambydyana
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxy

Masih guna bccream packaging lama. Tak ingat dah bila beli yg ni, 4/5 bulan lepas jgak rasanya.
.
Sampai Dyxy dah ada packaging baru la kata 😁
Nampak dak berbaloi tak berbaloi beli satu pon??😍
.
P/s : Yang buat payment rabu ptg & khamis mira dah pos parcel korang tadi.
Thankyouu💋💕 Whatsapp mira untuk order confirm korang tak menyesal 019-4739410 !💋
📲 https://api.whatsapp.com/send?phone=60194739410&text

#Agentdyxy
#Dyxycosmetics
#teamdyxynurul
#dyxypuchong
#dyxypj
#codpj
#dyxycodpj
#codpuchong
#dyxyshahalam
#codshahalam
#coddyxyshahalam
#teamdyxymiradiba
#dyxy
#greenteafacemist
#dyxyfacemist
#dyxygreenteafacemist

Salam Jumaat semua.

Pantasnya ia berlalu dah masuk tengah bulan Dec!

Semoga Allah permudahkan dan berkati apa yang kita lakukan hari ni

nak kurus cmni??
jom try set combo..
mesti korg terkejut dgn hasilnya nanti.
to order whatapps 0179095084
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 017 9095084

#codbangi #codkl #codkajang #codputrajaya #codgombak #codcheras #codampang #codsungaibuluh #codpetalingjaya #codshahalam #codbangsar #coddamansara #codserdang #codpuchong #codbangsar #subangjaya

🎈DYXY SUPER YEAR END SALE 🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
<<WhatsApp yan (018-9593554)>>
<<WhatsApp yan (018-9593554)>>
<<WhatsApp yan (018-9593554)>> #Foundationflawless #Foundationglowing #Lipmatte3in1 #Brushfoundation #merawatkulit #mengatasiwajahberminyak #melembabkankulitwajah #codkualalumpur #mesrawudukdansolat #sesuaikulitsensitif #sesuaisemuajeniskulit #kosmetikluluskkm #bahanorganiksemulajadi #tanpabahankimia #codshahalam #foundationtidakberminyak #foudationtidakmelekit #makeupasas #foundationspf50 #codselayang #facemistgreenteaspray #codsubang #kulitlebihmudaberseri #makeuptahanlama #tanpabedaktebal #pudarkanparutjerawat #kecutkanjerawat #makeuptakcair #tutorialmakeupdyxy #hargamurahberbaloi

WHATSAPP 📲 0146471652.
WHATSAPP 📲 0146471652.
.
.

MERECIK❗ MERECIK❗ MERECIK❗ 💦
.
Haaaa... ni saya nak recommend dengan hanya sekali je apply DYXY BCCREAM, hilang terus kesan yg berjeragat tu 😱😱makkk aiiii.... yeke ni???
.
.
Akak akak kat luar sane tu JANGAN PERCAYA DULU DGN APA SAYA CAKAP TAPI BELI & PAKAI TERUS 😊😊😊😊
baru la tau hasilnyeee.... 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Yang paling penting DYXY adalah KOSMETIK YANG MERAWAT kulit kita 😊👍🏻kandungan VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss 😍😍
.
.
Tunggu ape lagi????takkan orang lain je bole nampak cantik kak oiittt
MARILAH CUBA SET DYXY ni haa
OFFER TERLAJAK LARIS KAMII BAGIII 🎁🎁🎁🎁
.
.
So apa tggu lagi?! Cpt order laju2 now! Confirm da cuba sekali lagi Fall in Love ualls 💕💕💕💕💕
.
.
Jom dapatkan sekarang ❤️❤️
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
.
.
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codklang #codshahalam #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang

WHATSAPP 📲 0146471652.
WHATSAPP 📲 0146471652.
.
.

MERECIK❗ MERECIK❗ MERECIK❗ 💦
.
Haaaa... ni saya nak recommend dengan hanya sekali je apply DYXY BCCREAM, hilang terus kesan yg berjeragat tu 😱😱makkk aiiii.... yeke ni???
.
.
Akak akak kat luar sane tu JANGAN PERCAYA DULU DGN APA SAYA CAKAP TAPI BELI & PAKAI TERUS 😊😊😊😊
baru la tau hasilnyeee.... 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Yang paling penting DYXY adalah KOSMETIK YANG MERAWAT kulit kita 😊👍🏻kandungan VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss 😍😍
.
.
Tunggu ape lagi????takkan orang lain je bole nampak cantik kak oiittt
MARILAH CUBA SET DYXY ni haa
OFFER TERLAJAK LARIS KAMII BAGIII 🎁🎁🎁🎁
.
.
So apa tggu lagi?! Cpt order laju2 now! Confirm da cuba sekali lagi Fall in Love ualls 💕💕💕💕💕
.
.
Jom dapatkan sekarang ❤️❤️
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
.
.
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codklang #codshahalam #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

‼DANIEL WELLINGTON CLASSIC SHEFFIELD‼
NAK DAPATKAN JAM 3 KALI GANDA LEBIH MURAH DARI HARGA BUTIK???
WHATSAPP SAYA SEKARANG!

DETAILS :
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✅ 💯 ORIGINAL
✅ DIAMETER CASES 36MM & 40MM
✅ COMPLETE SET
✅ READY STOCK, BUKAN PRE ORDER
✅ 1 YEAR WARRANTY
✅ DM UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Berminat boleh dm kami. Untuk fast respond sila whatsapp terus :
.
📞 019-5247558
📞 019-5247558
📞 019-5247558

Follow @schopping_feedback untuk lebih banyak testimoni customer.
"MANAGE YOUR TIME WITH STYLES"

Hye semuaaaaaa!😍😍 #zarazyatrimzlotion ready stock available skrg ... ape tunggu lagi jom dptkan losyen kurus yang sejuk nie sekarang!!
Ramai yang dah beli dan bagi feedback yang positif okay😚Chualls takkan tgk jer... Meh kekal sihat dan slim dengan #trimzlotion

Harga???muraaaaaah🤗
Utk pertanyaan/Order
Dm/Pm📲010.3695842
✔Trust agent
✔Ready stock
✔Cod Shah Alam📣📣📣
.
.

#trimzlotion#zarazya
#zarazyalovers
#produkkurus
#lotionkurus#sapu2kurus
#losyenkurussejuk
#jomkurus #sisjual #lotionkurus #jomsihat#langsingsihat
#naturalproduct
#codshahalam
#produkmesrawuduk
#malaysiaday#sehatisejiwa
#kuruscepatselamat
#kuruskanbadan
#turunkanberatbadan
#onlineshopmurah
#igshopmurah
#promosihebat#like4like
#gegarvaganza4
#abangnaktegur

*Kandungan Babies Serum Gula* ✔Glutathione ✔Aloevera ✔Arbutin ✔Chamomile Tea ✔️strawberry oil

Kelebihan Babies Serum Gula
apa kesan yg boleh di berikan????
🍭Kesan nya bagi sesiapa yg ingin menambah dlm penggunaan skin care anda utk membantu kulit menjadi lebih lembut tanpa mengelupas.
🍬Mengimbangi sebum minyak pada wajah yg berpanjangan.
🍭Merawat bg kulit yg sensitif dan menampakkan lebih glowing tanpa berminyak
🍬Mencerahkan dengan cepat jika di gunakan bersama skin care anda.
🍭Mengurangkan kedutan pada wajah anda
🍬Memudarkan jeragat tanpa menipiskan
🍭Sejenis waterbase plus oill utk mengecilkan liang roma anda
🍬Mempercepatkan kesan apabila di gunakan bersama skin care babies viral skin care

Bagaimana mahu menggunakan nya? 💋Selepas mencuci muka sekiranya ingin menggunakan bersama skin care anda ianya di gunakan selepas penggunaan toner dan sebelum cream pada waktu siang dan malam
💋Bagi yg tidak mengunakan bersama skin care boleh la oleskan pada wajah anda selepas mencuci wajah bersama cleanser.

Kesan dapat di rasa selepas 2 kali penggunaan...iaitu seawal 1 hari... RM17.90 je
#topstokisselangor
#teammieracantik #sayajual #babiesserumgula #serumgula #babiesserumgulashahalam #babiesserumgulaselangor #codkl #codshahalam #codklang #serummuka

Hai Uolllsss ! .
.
Birthday orang tersayang dah dekat😱 tercari cari hadiah apa yang nak bagi kat birthday girl . Haaa kami ada sesuatu untuk anda..!
.
Jom hadiah kan orang tersayang dyxy cosmetics , confirm birthday girl rasa happy sangat 😘
.
Kenapa perlu hadiah kan DYXY..?? Sebab nya birthday girl ni seorang yg obses pada kecantikan 😍😍😍 Dapat idea tak nak hadiahkan yang tersayang untuk hari indahnya.
.
Bagi jer DYXY COSMETICS satu set , confirm senyum sampai ke telinga .
.
Bahagiakan tersayang anda dengan kami. Laju laju WHATSAPP Admin sekarang !
.
.WHATSSAP SEKARANG
018 2264345
WHATSSAP SEKARANG
018 2264345
WHATSSAP SEKARANG
018 2264345
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #glowing #foundation
#codbukittinggi #stokisdyxy #codklang #codsetiaalam
#codshahalam #alfaizmarketing
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #dudapujaandara #afmegastar #fatzura #trustedseller #lofattah #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream

Mengapa harus pilih nj liquid foundation??
Foundation anda pakai selalu bercapuk??
Bila berpeluh makeup luntur dan comot?(kesiannya)
Nj liquid foundation mampu atasi masalah anda👇👇
Nj harus jadi pilihan hati,confirm tak rugi😍
#njliquidfoundation
#spf50
#wudhufriendly
#codshahalam
#agentwanted

Hye awak semua...📣📣📣
Lps nie kita akan taburkan byk lagi feedback customer#trimzlotion...
Sape2 yang duk area Shah Alam nk dapatkan Trimz Lotion nie jangan segan silu boleh la Wassap/Dm kita ye 😍😍 Jom la turunkan berat badan dan buang lemak secara selamat👍Losyen yang sangat sejukkk...nyaman....x melekit dan baunya segar....Paling penting ia xde kesan sampingan atau melecurkan kulit.
Nie produk mesra solat taw😚 100% natural produk.... MMG BEST LA GUNA NIE....BKN TU JE IA MAMPU MENGATASI MASALAH SEMBELIT DAN MENGHILANGKAN KESAN STRECHMARKS😲😲
.
.
Utk pertanyaan/Order
Wasap/Dm📲010.3695842
✔Trust seller
✔Pos hari2 kecuali Ahad
✔Cod Shah Alam📣📣📣
.
.
📍PROMOSI✨✨Dengan setiap pembelian#trimzlotion chualls akan dpt special Freegift 💄+ beli 2 unit free postage
-------------------------------------
#trimzlotion#zaratrimz#zarazyashawl
#zarazyalovers#zarazya#zaracooks
#losyenkurus#sapu2kurus
#lotionkurus#krimkurussejuk
#lotionmurah#krimkurusmalaysia
#produkkurusmurah#originalproduct
#produkkurus#codshahalam
#igshopmurah#bazaarpaknil
#merdeka60#salammerdeka
#codshahalam#codshahalamarea
#slimmingproduct#slimntrim
#trimyourbody#kuruscepat

Mari mari siapa pengemar buah DeLiMa import dari Egypt Mesir.. 🍒👍👍 pesanan boleh terus pm saya.. 📩 ada 11/12 bijik sekotak. 📥 Isi buah sgt manisss .. siapa berminat boleh pm tepi.. cuba rasa sekali... pasti nak order lagi... 😘😘😘😘 #delimamesir #delimamanis #repeatagain #sneklazat #sayajual #codshahalam #codusj #puchong #codalamanda #sayajual🍒

🍋 Jangan terkejut bila membuang tu keluar semua lendir & kerak2 najis. Memang macam tu mula2 consume Dtox.
.
🍋 Lama kelamaan memang akan kurang & ke tandas juga tak berapa kerap 1-2 kali saja sehari.
.
🍋 Perubahan ketara pada ukur lilit pinggang & kulit yang lebih clear.
.
🌹 Dtox rm47.70 (ahli rm45)

🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam.

📮 Postage rm8sm/10ss

🐝 Buzz me okie
📞 0192729042 / 0134418417

#detox #dtox #dtoxsendayutinggi #bestseller #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #posseluruhmalaysia #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia

Mari mari siapa pengemar buah DeLiMa import dari Egypt Mesir.. 🍒👍👍 pesanan boleh terus pm saya.. 📩 ada 11/12 bijik sekotak. 📥 Isi buah sgt manisss .. siapa berminat boleh pm tepi.. cuba rasa sekali... pasti nak order lagi... 😘😘😘😘 #delimamesir #delimamanis #repeatagain #sneklazat #sayajual #codshahalam #codusj #puchong #codalamanda #sayajual🍒

..
Nampak tu big boss i olls pun makan wondercheese tau 😍😍
.
.
CHEEZYPIKACHU & KEREPEK BRONIS
Agent sah untuk wondercheese dan kerepek bronis ..
.
WONDERCHEESE RM25/SEBALANG
KEREPEK BRONIS RM15/SEBALANG
.
Cover Area :
🧀KLANG
- BANDAR BARU KLANG
- BUKIT RAJA
- KAMPUNG JAWA
- ANDALAS
- BUKIT TINGGI
- SETIA ALAM
.
🍪SHAH ALAM
- I CITY
- PADANG JAWA
- SEKSYEN 2
- SEKSYEN 7
- SEKSYEN 8
- SEKSYEN 9
- SEKSYEN 13
- SEKSYEN 15
- SEKSYEN 16
- ONE CITY PUTRA HEIGHT
- PUTRA HEIGHT
.
Luar kawasan saya charge COD RM5-RM10
.
WHATSAPP 📲 +60102676084
WHATSAPP 📲 +60102676084
.
@cheezypikachu
@cheezypikachu
@cheezypikachu
.
#wondercheeseklang #wondercheeseandalas #wondercheesebukittinggi #wondercheesebukitraja #wondercheesekgdelek #wondercheesesimpang #wondercheesebandarbaruklang #wondercheeseshahalam #wondercheeseberhantu #kerepekcheeseviral #wondercheesehebat #wondercheesepower #kerepekbronis #kerepekbronisdarkcoklat #kerepekbronistehtarik #kerepekbronisviral #codklang #codshahalam #freedelivery #nabeliciousfc #nabilahmad #meletop

Like Dan Tag Rakan Korang Untuk Menang Giveaway @Zask.store

PROMO YEAR AND SALE 🔥

Gshock Baru , Design Paling Latest 👍

Gshock
Material : Rubber
Condition : New
Gender : Men

Spec Rinkas :

Warranty 2 Bulan
Battery Watch
Digital & Analog Function
Design Paling Latest
Condition Ofc New

Harga Biasa
RM 100 ❌

Harga Y.E.S
RM 60 ✔

FREE POS
FREE BOX / TIN GSHOCK

Order Atau Pertanyaan Boleh Wasap Admin , Tak Payah Save Nombor Korang Tekan Je Link Dekat Bio TQ 😘

#jamtangan #jammurah #jammalaya #jammalaysia #jammurahgila #jam60 #jamshahalam #codshahalam #shahalam #jamcantik #jamlelaki #jamperempuan #watch #malaysia #giveaway #jamsangatmurah

Setiap pagi juga seelok-eloknya ambil vitamin C. Vitamin C membantu untuk menguatkan imunisasi badan supaya sistem badan tak mudah dijangkiti virus. .
Ini amat penting bila ada orang disekeliling kita yang sedang dijangkiti virus atau sedang demam. Tahap imunisasi setiap individu tak sama. .
Jadi untuk mengelakkan kita mudah dijangkiti demam atau virus dari rakan sepejabat, saya amalkan vitamin C setiap hari.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #vitamincshakleepromo #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #vitaminc #vitamincshaklee #vitamincantik #vitamincmurah #vitamincterbaik #vitamincplus

Korang nak tau macam mana herblax buat saya tak sembelit? ✔️membantu pembersihan najis yang tersekat
✔️meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
✔️membantu masalah sembelit
✔️tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
✔️mengempiskan perut
✔️membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #herblax #herblaxmurah #herblaxshaklee #herblaxshakleemurah

Thanks to my regular customer
Hee favourite : Hokkaido Cake.
Thanks Zarina 😘😘😘
#gecustomerreview

Wahhh bukan main suka ya adik sorang ni makan Cupcake Upin&Ipin dari Cupcake Delight! 😍😋 paling sedap mesti bahagian gambar kan? 😂 Nanti minta mama order lagi okay? 😘

Haaaaa kalau nak tau, Cupcake Upin&Ipin ni antara yang LAKU KERAS tau! Kena cuba kalau tak nak menyesal 😎 jom order dengan Cupcake Delight!

WHATSAPP - 0104071501 / 0134873211
Atau
DM kami di Instagram! 😄

COD - Area Seksyen 7 Shah Alam sahaja

#sayajual #kamijual #cupcakesedap #deliciouscupcakes #cupcakemurah #sayajualmurah #malaysia #fattzura #lofattah #murah #codshahalam

🎓 Swatches & kod warna BB Matte Cushion @sendayu.tinggi_hq . Selepas beberapa minit ia akan menjadi sedikit powdery untuk efek matte.
.
🎓 Sangat sesuai bagi kulit berminyak, normal & kombinasi.
.
🌹 Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ rm55.10 (ahli rm50)

🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam.

📮 Postage rm8sm/10ss

🐝 Buzz me okie
📞 0192729042 / 0134418417

#mattebbcushion #mattefoundation #longlasting #bestseller #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #posseluruhmalaysia #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia

Pernah dengar tak, KOREAN 10 STEP SKINCARE ROUTINE? Nanti Cik Bad cerita tentang routine ni but for those yang pernah try routine, mesti ada segelintir rasa muka berminyak & 'heavy'. For those yang tak pernah try, mesti tertanya2x macamana nak apply segala serum, ampoule, moituriser & SPF tu. Ada caranya.
.
START LIGHT - mulakan dengan SERUM atau produk yang lebih RINGAN atau CAIR. Ini kerana produk yang cair mempunyai molekul yang lebih kecil untuk memudahkan penyerapan. Kemudian, diikuti dengan produk yang lebih likat
.
#Goodluck 💖
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #produkkecantikan #codmanjung #codshahalam #codkotakemuning #codusj #codsubangjaya #codklang

RM59 EXC POSTAGE / FREE COD SEK 7 SHAH ALAM
.
📆PRE ORDER 10-15 working days
.
Measurement (cm) :
S : shoulder 37 bust 94 length 89 sleeve 60
M : shoulder 38 bust 98 length 90 sleeve 61
L : shoulder 39 bust 102 length 91 sleeve 62
.
📲WHATSAPP 0134162090 to order
.
#inspiredzaramurah #zarainspiredmalaysia #zarainspired #inspiredtopmalaysia #inspiredzaramalaysia #inspiredzara #zaramalaysia #inspiredtop #ironpatches #codshahalam #inspiredclothing #astroria #sayajualbajumurah #sayajual #zaramy #zarasale #naelofarhijab #ootdmalaysia #jeansmalaysia #bajuzara #zara #bajuraya2017 #bajucantikmurah

Dyxy ni memang produk terlaris kini,
terlajak laris, tersangat limited, stok cepat habis guys! Habih berebut-rebut org nak cantik dgn hanya menggunakan dyxy ni!
.
Sangat sangat membantu dalam merawat kulit wajah sensitif serta mencerahkan wajah secara alami😍
.
Kulit berminyak pun sesuai guna dyxy tau...
Bila apply di wajah memang tak berminyak langsung👍
.
Nak order DM atau whatsapp yea! ❤
.
www.wasap.my/60182264345/dyxy📲
.
Free postage 📦
Free gift 🎁
Free paper bag🛍
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #glowing #foundation
#codbukittinggi #stokisdyxy #codklang #codsetiaalam
#codshahalam #alfaizmarketing
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #dudapujaandara #afmegastar #fattzura #trustedseller #lofattah #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream

Siapa yang lepaskan peluang sale akhir tahun ni memang rugi sangat2 tau. Bukan sikit2 diskaun tu...ada yang dah beli untuk buat stok sampai akhir tahun depan! Mana taknya, produk2 ni memang best uolls....berbaloi2 tau kalau beli especially mf foundation tu. Tekstur smooth, lembut dan sangat blend dengan kulit muka. Tak try memang rugi. Ok PM laju2 ya😘😘😘
#miracleflawless #miracleflawlessbymf #mirafilzah #codshahalam #codusj #codsubangjaya #coduitm #coduitmshahalam #uitm #uitmshahalam #uitmstudent #fattzura #fattzuraisreal #coffeeprince #jualonline

Suplemen yang sesuai untuk pesakit migrain
.
B complex - Membantu untuk mengurangkan sakit akibat migrain. Mengurangkan risiko serangan migrain. Mencegah penyakit lain seperti strok dan depresi. Meredakan tekanan.
.
Ostematrix - Membantu mengelakkan berlakunya kekejangan pada pembuluh darah yang menyebabkan migrain. Mempertahankan sistem saraf dan otot.
.
Omega guard - Mengurangkan radang atau kesakitan akibat migrain. Melancarkan peredaran darah ke seluruh tubuh terutamanya kepala.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #setmigrain #setmigrainshaklee

Most Popular Instagram Hashtags