#codsemenyihkajangberanang

MOST RECENT

Minggu ni kami ada buat delivery (Refer pic)
Luar dari kawasan list ni pun boleh yea
No min order untuk minggu ni nak half box pun boleh yea ☺️
Nak buat potluck,kenduri,birthday,gathering,atau nak makan sendiri boleh order pavlova ni atau πŸ‡―πŸ‡΅ creampuff ni

Nak order boleh whatsapps yea link dekat bio

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedap
#creampuffbangi #sayajualjapanesecreampuff #japanesecreampuffmurah

Minggu ini kita ada delivery dekat area πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» (refer gambar)

Teringin nak rasa boleh order.
Nak buat kenduri pun boleh order dengan kami.
Nak makan2 dengan family pun boleh order πŸ‘ŒπŸ» Nak order boleh whatsapps yea link dekat bio

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedap
#creampuffbangi #sayajualjapanesecreampuff #japanesecreampuffmurah

Minggu ni kita open order area kl boleh refer previous post.
Last order esok 5pm yea

Kita open order daily nak order boleh jer order tapi sehari sebelum nya
Lagi awal lagi bagus😘

Nak buat potluck,kenduri,birthday,gathering,atau nak makan sendiri boleh bawak pavlova ni atau πŸ‡―πŸ‡΅ creampuff ni

Nak order boleh whatsapps yea link dekat bio

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedap
#creampuffbangi #sayajualjapanesecreampuff #japanesecreampuffmurah

Minggu ni kami ada buat delivery around KL
Luar dari kawasan list ni pun boleh yea

Nak buat potluck,kenduri,birthday,gathering,atau nak makan sendiri boleh order pavlova ni atau πŸ‡―πŸ‡΅ creampuff ni

Nak order boleh whatsapps yea link dekat bio

Order akan close jumaat petang pukul 5 yea
#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedap
#creampuffbangi #sayajualjapanesecreampuff #japanesecreampuffmurah

Minggu ni kami ada buat delivery around KL
Luar dari kawasan list ni pun boleh yea

Nak buat potluck,kenduri,birthday,gathering,atau nak makan sendiri boleh order pavlova ni atau πŸ‡―πŸ‡΅ creampuff ni

Nak order boleh whatsapps yea link dekat bio

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedap
#creampuffbangi #sayajualjapanesecreampuff #japanesecreampuffmurah

This week delivery kita open dekat area sekitar semenyih,kajang,bangi dan bandar tasik selatan
Luar kawasan tu pun boleh yea

Nak order boleh whatapps (link dekat bio)
P/s kita tak ada ready stock tapi boleh order sehari sebelum yea 😍

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

This week delivery kita open dekat area sekitar semenyih,kajang,bangi dan bandar tasik selatan
Luar kawasan tu pun boleh yea

Nak order boleh whatapps (link dekat bio)
P/s kita tak ada ready stock tapi boleh order sehari sebelum yea 😍

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Apa beza πŸ‡―πŸ‡΅ creampuff or choux ni dengan creampuff biasa. πŸ‡―πŸ‡΅ creampuff ni dia ada :
Biscuits topping di atas creampuff yang buat creampuff ni lagi sedap
Dan
Vanilla custard filling dia yang berbeza dari creampuff biasa yang lain.

Mengunakan pure butter and full cream milk yang buatkan rasa nya lemak berkrim dan tak muak

For sure satu tak cukup☺️ nak cuba boleh whatapps nya (link dekat bio)

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Minggu ni kita open delivery area dalam list ni πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» Tapi kalau ada yang nak luar dari delivery area ni boleh bagitahu yea

Nak order boleh whatapps (link dekat bio) #japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Untuk minggu ni tak ada min order
Nak beli 3 pcs ke 5 pcs ke boleh
Untuk area semenyih free cod
Area selain dari list boleh whatapps yea

Jumaat malam minggu ini
Kami ada buat delivery area Kuala Lumpur

List area ada dalam gambar
Luar dari kawasan delivery pun boleh ok
Just whatapps (link bio) untuk
sebarang pertanyaan atau nak order yea.

Free cod for semenyih area

japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffsedapgombak #creampuffbangi #japanesecreampuffmurah

Warga Shah Alam,Subang Bestari & Sri Kembangan
(Luar kawasan ni pun boleh)

Kita open order untuk hari Malaysia

Nak makan ramai2 masa cuti hari malaysia dengan keluarga,boleh order pavlova atau jcreampuff dengan kami.

Whatapps no dekat link

#japanescreampuff #creampuff #creampuffsemenyih #codsemenyih #codsemenyihkajangberanang #pavlovamalaysia #minipavlova #pavlovasemenyih #codkajangbangi #minipavlovasemenyih #minipavlova #minipavlovamurah #japanesecreampuff #japanesecreampuffsedap #creampuffshahalam #japanesecreampuffmurah

Most Popular Instagram Hashtags