[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codseluruhkedah

MOST RECENT

hai gaiss
All item ready stock ya
kalau nak order meh pm
🙆 0133373198 atau nak lebih mudah klik link kat bio tu.
. .
BOLEH PROCEED BY POS.. .
COST POST KITA BELANJA 😽
.
Dermaroller ANTI - PENUA!
Menghilangkan kedutan kedutan di kulit, roll sahaja kedutan hilang! Yippi! .
.

Lepas roll muka mmg akan nampak seri, sangatttt. The true beauty comes from inner layer of the skin. Yippii 🎉🎉🎉
.
.
Lepas pakai dermaroller + serum vitamin c mmg tapayah dah pakai apa apa.. serious! Kulit akan superb cantik! .
.
.
Yippiiiii! ✔️Bekas jerawat
✔️Jeragat ✔️Lubang ✔️Flawlesss ponn boleh ✔️Rambut gugur .
.
Kulit yang kurang collagen & kulit yang mempunyai collagen yang mencukupi. .
So dengan dermaroller ini, boleh menghasilkan collagen secara natural setelah membuka ruang ruang kulit untuk bernafas. .
.
Dengan itu, kembali muda! 90's - 80's 🌺🌺
.
.
Untuk sesiapa yang confius macam mana nak pilih saiz mengikut korang punya masalah kulit, boleh contact hotline no & ketahui lebih detail! .
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.
. . #beautyful #luxurybeautyandwellness #dermaroller #dermarollermurah #dermarolleragent #malindoairlines #airasia #airasiacrew #dermarollermalaysiaoriginal #01131467213 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara j

Ramai yang beranggapan, jika ambil supplement yang berunsurkan kolagen, kolagen dalam badan akan aktif. dan hakikatnya anggapan ni salah sama sekali.
.
kerana sebenarnya badan kita sendiri dah mempunyai kolagen yang tersendiri. dan ia bergantung pada diri kita sendiri sama ada ianya aktif atau tidak.
.
.
salah satu cara untuk kita aktifkan kolagen pada kulit adalah melalui teknik DERMAROLLING.
.
dermarolling atau teknik micro-needling ni merupakan teknik yang PALING SELAMAT sebab ia membantu kulit kita pulih secara sendiri dan memulakan proses meremajakan kulit secara semulajadi. tanpa supplement. tanpa krim tepek-tepek.
.
.
cara ni dah digunakan secara meluas terutamanya di negara -negara barat. dan teknik dermarolling ni dah diiktiraf secara klinikal.
.
jadi kalau ade yang masih ragu nak cuba tu, uols sangat sangat rugi sebab ramai yang dah makin cantik sebab guna teknik ni tauu 😌 founder huda beauty pun guna dermarolling ni😋 .

Pm ke
012-2800037
#teamdheal #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#waxbean #wax #waxreadystock
#waxmalaysia #koreanpermeyelashes
#permeyelash
#evoeserum
#syabellajualevoe
#teamdheal #ejendermarollerutara #Repostwith @insta.save.repost • • •

Assalamualaikum.morning lovelies!

Selamat berhujung minggu chuolls.

Hari cuti macam ni rasa seronok sangat sebab boleh buat rutin pagi yang kita suka.

Ni la rutin hanna setiap pagi sebelum mulakan aktiviti harian.

Air suam+madu+buah2+MJ face oil.

Buah wajib ada sebab hanna belum beli asta collegen drink lagi.hehe.

Dah ada asta tak perlu makan buah setiap pagi.Kandungan vitamin c dalam asta dah cukup untuk badan kita.
Hari ni tak boleh nak p ligan ayam sebab nak hantar adik balik uia.😄 #mamidaebak
#maryjardinkedahperlis
#astacollegendrink
#faceoil
#codseluruhkedah
#codperlis
#octoberpromo

@Regrann from @syabella.store - mai mai mai orang kedah. .
sapa sapa nak COD AREA SUNGAI PETANI & ALOR SETAR DAH AVAILABLE SEKARANG!
.
WAX
EYELASH KIT
SERUM
DERMAROLLER
semua dah ready stock
.
stock dah tak banyak

dah beli kat tasya. tasya akan guide satusatu sampai paham.
.
meh whatsapp tasya 017598 4758

#0175984758 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara

Dear love, .
.
We really sorry we have to decline all the DMs due to massive order from DMs, whatsapp & facebook that we received at one time, thus that we trying to improve more in our customer service system, we apologize any inquries you may whatsapp the number above for fast respond.
.
.
Your co operation much appreciate. .
.
Regards,
D'Heal Agent
#0175984758 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara

Dear love, .
.
We really sorry we have to decline all the DMs due to massive order from DMs, whatsapp & facebook that we received at one time, thus that we trying to improve more in our customer service system, we apologize any inquries you may whatsapp the number above for fast respond.
.
.
Your co operation much appreciate. .
.
Regards,
D'Heal Agent
#0175984758 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara

mai mai mai orang kedah. .
sapa sapa nak COD AREA SUNGAI PETANI & ALOR SETAR DAH AVAILABLE SEKARANG!
.
WAX
EYELASH KIT
SERUM
DERMAROLLER
semua dah ready stock
.
stock dah tak banyak

dah beli kat tasya. tasya akan guide satusatu sampai paham.
.
meh whatsapp tasya 017598 4758

#0175984758 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara

RAMAI BETUL YANG KONFIUS TREATMENT D’HEAL DERMA ROLLER NI DENGAN SKINCARE!
KENAPA DI KLINIK/ SPA BERATUS RATUS NAK BUAT TREATMENT NI?
BERKESAN KE?
.
BERATUS BABE! KALAU TAK BERKESAN NANGIS TAK BERLAGU BABE!
.
D’Heal Derma Roller ni adalah “Kaedah Merawat Kulit” yang paling berkesan seawal sekali roll sahaja!
Bukan itu sahaja, dengan D’Heal Derma Roller ini juga dapat memberikan kesan yang KEKAL & bukan SEMENTARA!
Kaedah ini adalah 100% organic dan tidak melibatkan sebarang chemical, hanya science adalah magik nya!
.
Tak percaya?
Jom kita tengok ANATOMY bagaimana D’Heal Derma Roller ini mampu membantu kulit bermasalah anda.
1. Pertama sekali, setelah roll mengunakan D’Heal Roller, D’Heal akan menghasilkan beribu lubang lubang halus ( Tidak akan Nampak dengan mata kasar). Lubang lubang halus yang disengajakan untuk penyerapan serum yang berkali ganda.
2. Bukan sahaja itu, dengan lubang lubang halus tersebut otak anda akan menerima signal yang mengatakan terdapat luka di bahagian yang anda roll. Otak akan mula bertindak untuk menghantar askar-askar (Terdiri daripada Kolagen, protein, darah merah, darah putih & sebagainya)
3. Apabila askar- askar yang dihantar oleh otak mula melakukan tugas tugas masing masing kulit tersebut akan Nampak berbeza dengan keadaan kulit yang tidak di-roll. Askar tersebut akan bersifat melindungi dibahagian yang di-roll.
4. Kemudian dengan pengunaan Serum Vitamin C EVOE akan membolehkan lagi pemulihan dipercepatkan seawall 3 hari, dengan membantu menhasilkan lebih banyak pertolongan di kawasan yang di-roll.
.
Inilah dia, rahsia D’Heal Derma Roller yang mampu membantu individu yang mengalami 1001 masalah kulit.
.
Paling terbaik TIADA KESAN SAMPINGAN YANG AKAN BERLAKU WALAUPON ANDA TIDAK MENGUNAKAN IA SECARA KONSISTEN!
Apa lagi korang cepat cepat pegang phone, order! Hihi
#dermarollermurah #dermarollervitc #dermarollerdheal #dermarollerkl #dermarollerkl #dermarollermalaysia #teamdheal #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoese - # - #regrann

"TANTIKNYAAAA DIAAAAA"
.
.
Siapa nak kulit bersih sama macam agent D'Heal Derma Roller nieh? Agent D'Heal Derma Roller semua kulit sihat-sihat, alhamdulilah. .
.
Tak nak ke kulit cantik bersih tanpa cacat cela? 😱😱😱😱 #teamdheal #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#waxbean #wax #waxreadystock
#waxmalaysia #koreanpermeyelashes
#permeyelash
#evoeserum
#syabellajualevoe
#teamdheal #ejendermarollerutara - #regrann - #regrann

Dear love, .
.
We really sorry we have to decline all the DMs due to massive order from DMs, whatsapp & facebook that we received at one time, thus that we trying to improve more in our customer service system, we apologize any inquries you may whatsapp the number above for fast respond.
.
.
Your co operation much appreciate. .
.
Regards,
D'Heal Agent
#0175984758 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara

Dear love, .
.
We really sorry we have to decline all the DMs due to massive order from DMs, whatsapp & facebook that we received at one time, thus that we trying to improve more in our customer service system, we apologize any inquries you may whatsapp the number above for fast respond.
.
.
Your co operation much appreciate. .
.
Regards,
D'Heal Agent
#0175984758 #dhealdermaroller #microneedle #dermaroller #syabelladermaroller #codkedah
#codsungaipetani #codseluruhkedah #syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#serum #codalorsetar
#vitaminC
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#teamdheal #ejendermarollerutara

Most Popular Instagram Hashtags