#codraub

1678 posts

TOP POSTS

@miss_afrafatin
hye.. .
minum petang ke tu โ˜•๏ธ๐Ÿต.
.
.
saje nak selfie ngn wonderful wondercheese ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#rm25je
#borderstearaub
#nonomwondercheese
#codraub

dah lama tak buat video. gemok lettewww! hahah. ok nekad! nekad! nekad nk kurus! ๐Ÿคฃso kene lah makan healthy food.
.

nasibaik di RAUB ni dh ada healthy food. thanks @montanahealthyfood @montanahealthyfood @montanahealthyfood sudi delivery ๐Ÿ›ตke rumah. ๐Ÿ˜ฌ
.
sedap sesangat weih! korang adalah yang pertama di RAUB. congrate kat korang sudi sediakan makanan sihat utk kitorang yang nekad nak kurus ni. gehewh๐Ÿค๐Ÿค
.
aku makan apa? aku makan๐Ÿฑ๐Ÿฅ˜๐Ÿฃ๐ŸŒฎ๐Ÿฅ™๐Ÿ›๐Ÿœ๐Ÿฅ—
bbq chicken + blackpepper egg and fresh potatoes. sedap giler. RM15 free delivery promo ni weih.
.
wasap: 017โ€ข7766095 @montanahealthyfood๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
#raub
#delivery
#cikgu
#cikguvnkery
#codraub
#pendudukraub
#pahang
#visitpahang2017
#hogohpahang

SUPER SKINZ by DMS360.
๐Ÿ‡๐Ÿ‰๐Ÿ‡๐Ÿ‰๐Ÿ‡๐Ÿ‰๐Ÿ‡๐Ÿ‰๐Ÿ‡ Kandungan:
๐ŸŒŸMarine collagen
๐ŸŒŸL-Glutathione
๐ŸŒŸHylaluronic acid
๐ŸŒŸVitamin C
๐ŸŒŸTomato Stem cell
๐ŸŒŸApple Stem cell
๐ŸŒŸRoselle Stem cell
๐ŸŒŸGrape seed Stem cell
๐ŸŒŸRaspberry Stem cell
๐ŸŒŸMaqui Bery
๐ŸŒŸGreen Tea
๐ŸŒŸBlueberry
๐ŸŒŸBilberry
๐ŸŒŸMixed Berries
(10x ACTIVE STEM CELL)
_____________________________ ๐ŸŠ Khusus untuk kulit cerah dan bercahaya seluruh badan.
๐ŸŠ 10x Active stemcell untuk Glowing dan Whitening Skin serta Super Awet Muda!
๐ŸŠ Menjadikan kuku anda nampak sihat dan cantik secara semula jadi.
๐ŸŠ Membuatkan rambut anda hitam dan nampak bersinar.
๐ŸŠ Menyihatkan mata anda untuk nampak lebih menawan.
๐ŸŠ Sesuai untuk lelaki dan wanita.
๐ŸŠ Dengan EGF, jika ia dibandingkan dengan minuman kesihatan lain, ia seumpama enjin 'Rolls Royce' ***anda resdung?
Ni pon salh satu penyelesaian terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Whatsaap 0199709896
#CODRAUB
#DMSLOVERS

jom main puzzles utk order esok ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—. berita baik utk org mempaga siapa nak brownies from #rosaoven boleh order ya !! rosa ade runner area sana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. bagi area yg luar pinggiran lain kalo nak juga!! rosa kene cari runner dulu !! ade yang nak ta jd runner utk area korang ?? pm rosa ya for runner !!! #rosaoven #brownies #browniesnuttelastrawberykitkat #codraub #findforrunner

Alahai.. maunya melompat kat pelamin bila pengantin perempuan tgk hantaran mcm ni..Mana taknya, dah lama teringin, dok bagi hint kt cik abg nak set ni, kalau memang dapat, untung 1 badan๐Ÿ˜

Ramai kan yg nak kawen bulan depan? Musim Raya haji biasa bnyak kenduri. So cepat la pujuk cik abg tu utk bagi set ni. Tak mahal pn, sgt2 berpatutan.. tak caya, wasap ler tanya berapa harga๐Ÿ˜œ

1 set ni ada 4 items. Cleanser, Freshen, Mask, Hydrate. Khas utk kulit yg tak seimbang kelembapan dan minyak, yg teringin nak rawat kulit dari kesan produk berkimia. 1 set tahan 6bulan lebih ye.. sgt berbaloiโ™ฅ๏ธ #botanicaleffect
#codraub
#codbentong

.
Antara kelebihan #lesandasweetfoundation ~senang di oles
~lembut
~wangian menggoda

Ws 0179405173
A2901

#teamayuanip
#teamsnhafizah
#codraub
#lesandasweetfoundation
#SFLOVER

โค๏ธCOFFEE MONATOX โค๏ธ โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•
โœ”๏ธRM75.00

Keistimewaan kopi monatox untuk wanita :
โ˜• menjadikan kulit putih gebu dan glowing โ˜• mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri โ˜• menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara
โ˜• mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh โ˜• mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik โ˜• merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut
โ˜• menguatkan kuku dan rambut โ˜• mengetatkan & merapatkan miss V โ˜• mengatasi masalah keputihan โ˜• menambahkan tenaga โ˜• menghangatkan hubungan suami isteri.

Bahan-bahan Coffee Montox โ˜• Arabica Coffee โ˜•Krimer tanpa susu โ˜•gula โ˜•Skim milk โ˜• Pureraria Mirifica โ˜• L-glutahione
โ˜• Pearl โ˜• Collogen
โ˜• Vitamin C โ˜• Serapat
โ˜• Manjakani
โ˜• Kacip Fatimah

Whatsapp Fyza
0199709896
#CODRAUB
#Dms360
#DmsViral

Bestnya kalau hanya beli skincare 2kali je setahun. Tak perlu risau bila nk restock, xperlu risau bila nk p beli semua
.
Tapi biasa skincare tahan sebulan dua je. Pastu kena beli kotak yg baru
.
Kalau nak tahu, Marykay tidak begituu. Beli harini, tahun depan lerr bru beli lagi. Jimat sampai kdg2 dok pikir bila la nak abes๐Ÿ˜‚
So sebab tu Marykay ni tak semahal yg awak sangka. Bila dibahagi, lebih kurang je mcm awak dok beli skincare awak setengah tahun. Bezanya Marykay mudahkan kerja kita, beli sekali je, takyah pening2
.
Macam set botanical yg sy mula2 pakai lepas berkenalan ngan Marykay, sampai ke harini pn masih banyak isi kt rumah. Dah 7bulan tau. Freshen, hydrate, mask sume banyak lagi,,Cleanser aje yg habis
.
Jimat ke jimat sgt??๐Ÿ˜0179896937

#codbentonh
#codraub
#iloveMarykay
#setbotanicaleffect

MOST RECENT

im feeling lucky have this oven ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. boleh siapkan order cepat cepat.. kalo tak macam menari despacito dkt dapur nie ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. hari ini ade extra brownies rm8 ya ๐Ÿค—๐Ÿค— #rosaoven #rosabaking #rosabrownies #kekrm10 #pepalehsedapnyer #codtersang #raub #codraub

donee !!! jap lg perantin pick up utk esok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. brownies utk hantaran ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—. #rosaoven #rosabrownies #fulltopping #codraub #raub #pepalehsedapnyee #brownies #rosabaking

done suprise to her fiance !!! brownies dilimpahi strawbery dan di lorekkan nutella ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #rosaoven#rosabrownies #browniesharijadi #codraub #raub #rm25

๐ŸŽ€Membantu masalah kardiovaskular anda..
๐ŸŽ€menurunkan paras kolestrol anda
๐ŸŽ€meningkatkan tahap penglihatan dan otak anda

Boleh cuba.
Amat disarankan juga untuk ibu-ibu yang mengandung.Memastikan perkembangan otak baby di tahap yang baik.

#jantung#omega#kolestrol#shakleeraub#agentraub#agentshaklee
#codraub

โค๏ธCOFFEE MONATOX โค๏ธ โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•
โœ”๏ธRM75.00

Keistimewaan kopi monatox untuk wanita :
โ˜• menjadikan kulit putih gebu dan glowing โ˜• mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri โ˜• menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara
โ˜• mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh โ˜• mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik โ˜• merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut
โ˜• menguatkan kuku dan rambut โ˜• mengetatkan & merapatkan miss V โ˜• mengatasi masalah keputihan โ˜• menambahkan tenaga โ˜• menghangatkan hubungan suami isteri.

Bahan-bahan Coffee Montox โ˜• Arabica Coffee โ˜•Krimer tanpa susu โ˜•gula โ˜•Skim milk โ˜• Pureraria Mirifica โ˜• L-glutahione
โ˜• Pearl โ˜• Collogen
โ˜• Vitamin C โ˜• Serapat
โ˜• Manjakani
โ˜• Kacip Fatimah

Whatsapp Fyza
0199709896
#CODRAUB
#Dms360
#DmsViral

im falling love with u beroonis kedut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. aipp dah cepat 11.30 nak p cod... itu baru nampak kedut kalo ngap masuk mulut..leleh !!! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹. nak juga lettew klik je bawah nie โฌโฌโฌโฌโฌโฌโฌ http://kasehdie078.wasap.my/

#rosaoven #rosabaking #rosabrownies #raub #codraub #brownieskedut #pepalehsedapnyer #murahdansedap #bahanpremium #loveinbakery

nama kek nie kek rm 10 !! sebab harga die rm10 ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. rase die #pepalehsedapnyer .. ta caye klik la nie kalo nak โฌโฌโฌโฌโฌโฌโฌโฌโฌโฌ http://kasehdie078.wasap.my/

#rosaoven #kekrm10 #pepalehsedapnyer #browniesraub #rosabrownies #rosabaking #rosamixer #codraub #raub

Jerawat pasir.. Jeragat slps bersalin
Butterfly patch
Liang roma terbuka
Kulit muka tak sekata... Semua atas tu masalah yg dlunya takada penyelesaian.. Kalau ada sementara.. Bila nmpk mcm dh settle kulit muka bergerutu semula... Silap kat mana tu ye... 1.tak konsisten
2.nak result cepat
3.berkira nak jaga aset muka... 4.sanggup beli kosmetik mahal nak tutup parut jerawat.. Tapi basically yg kena rawat dr dalam.. Brulah tak susah payah nak bazir duit ttp cela di muka.... Saya dah cubaa, anda bila lagi? Nak cantik? Jangan pikir panjang.. Dms360 adalah yang terbaikkk. Ramai yang sudah berjayaa.. Jangan tunggu lamalamaa. Whatsapp sayaa lelajuu yaaa..
Whatsapp FYZA!๐Ÿ‘‡
0199709896
#DMSLOVERS
#CODRAUB
#AGENTSAHDMS
#JOMFLAWLESSSESAMAA

donee !!! for today !!! ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽ‚
ptg pulak sambung cod ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ade yg nak juga tak lg ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป. klik je bawah nie terus boleh order
http://kasehdie078.wasap.my/

#rosaoven #rosabrownies #rosabaking #browniesrm25 #browniesrm40 #kekrm10 #browniesraub #brownieskedut #pepalehsedapnyer #codraub #raub

โœ… slot hari jumaat โœ…
brownies baru je keluar dr oven..tggu cust pick up jaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. kek rm10 โœ…
congo bar โœ…
brownies โœ…. #rosaoven #rosabaking #rosabrownies #congobar #kekrm10 #murahdansedap #pepalehsedapnyer #codraub #raub #harihariadeorder #alhamdullilah

I WANNA 3D MAGIC FACELIFT

Kelebihan 3D Magic Facelift โœ”Menegangkan kulit muka dalam masa 5minit sahaja
โœ”Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
โœ”Memberikan effect runcing pada wajah
โœ”Memudarkan garisan halus pada wajah
โœ”Anti penuaan

Cara pengunaan

Boleh spray pd muka sblm memakai day krim dan foundation atau selepas pakai foundation yeaa

Berminat?? Whatsapp Fyza
๐Ÿ“ฒ 0199709896

#ukhwahisthe1st
#DmsViral
#CODRAUB

๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“. ready for cod ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. brownies rm25 !! brownies rm25 !! ade 2 extra yg rm8 sape nak ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป. #rosaoven #rosabrownies #rosabaking #browniesraub #codraub #raub #pepalehsedapnyer #murah #bahanpremium #kekrm10 #nuttelastrawberyoreo

"selamat hari lahir sayang "
done utk hari ini.. go for the next !! sape nak ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป ๐Ÿ˜. 0166311878
#rosaoven #rosabrownies #rosabaking #browniesraub #raub #codraub #selamatharilahirsayang #pepalehsedapnyer

TERBAIK LA KOPI AAAUUUMMM BY DMS360 ni..
๐Ÿโš˜โš˜๐Ÿโš˜โš˜๐Ÿโš˜โš˜๐Ÿโš˜โš˜๐Ÿโš˜โš˜๐Ÿโš˜โš˜๐Ÿ
Dirumus khas dengan herba-herba yang istimewa buat kaum lelaki bagi membantu meningkatkan stimulasi seksual.
Ianya adalah suplemen kesihatan yang telah terbukti berkesan bagi meningkatkan tahap kemantapan, kekuatan dan tenaga yang lebih meyakinkan anda sewaktu bersama pasangan. UNTUK MASALAH : ๐ŸŒนโš˜๐ŸŒนโš˜๐ŸŒนโš˜๐ŸŒนโš˜
โœ” Lemah tenaga batin โœ” Kurang bertenaga dan mudah letih โœ” Kurang bernafsu โœ” Mahukan Prestasi seks yang lebih hebat โœ” SIHAT
โœ” KUAT
โœ” ROMANTIK
#Whatsapp0199709896
#CODRAUB

Most Popular Instagram Hashtags