[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codpomadealorsetar

181 posts

TOP POSTS

Peformance by Sweep Pomade Fibre ..
.
Not shine but perfect strong hold, messy & natural look.
.
.
.
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' http://www.wasap.my/601116445766 "
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

ORANG2 AlOR STAQ!!!
ni abam nk habaq mai kat hampa, jom dapatkan @pirates_empire_pomade dari trusted reseller kami area Alor Star @ikmal_sufian_hamzah..
brader kita ni boleh COD area Alor Star dan sekitar..
#Repost @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp
・・・
Assalamualaikum!!!
Saya ingin memperkenalkannn
1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!!
Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami..
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

whatsapp 📱 019-4160025
019-4160025
019-4160025
019-4160025
019-4160025
.
COD ALOR SETAR

NICE SHOOT BROTHA!!!
orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah..
#Repost @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp
・・・
Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!!
Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade..
Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk..
.
Strong Hold
Supershine
Pure Grape Scent
Waterbased
113gram
RM35 only..
.
Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba...
Berminat?
Whatsapp saya skrg
0194160025
0194160025
0194160025 segera!!!!
.
COD ALOR SETAR
ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #PiratesEmpirePomade #EmpayarPomadeLanun #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Dapatkan duck head pomade dari kami sekarang !!!
.
Strong Hold
High Shine
Apple and Grape Scent
Waterbased
145gram.
Just rm40 ..
.
COD ALOR SETAR .
POSTAGE ADD RM5 FOR SM AND RM10 FOR SS.
.
BERMINAT?
PM:0194160025
0194160025
0194160025
0194160025
0194160025
.
#pomade #pomadeklea #ishpomadeshop #pomadestylo #pomadeterbaik #duckhead #duckheadpomade #pomadebaik #pomadestylo #pomademalaysia #pomadekedah #pomadeutara #codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade #neelofa #zizanrazak

#Repost @ikmal_sufian_hamzah (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum.!
Alhamdulillah retrobee mendapat sambutan hangat oleh fans2 retrobee..
.
Anda mahukan pomade yg sntiasa shining ..hold lama tetapi tidak keras?
Retrobee pomade adlah pilihannya!
.
Harga rm35 sahaja (exc postage)
Whatsapp ke 0194160025
Whatsapp ke 0194160025
Whatsapp ke 0194160025
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #retrobee #retrobeepomade #retrobeepomadealorsetar #retrobeepomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Restock sikit Retrobee Pomade..
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' http://www.wasap.my/601116445766 "
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

.
"Keep it classy"
Emily Shea Pomade RM35
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' http://www.wasap.my/601116445766 "
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

Skull Republic RM35
.
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' http://www.wasap.my/601116445766 "
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

.
SKULL REPUBLIC Black Edition.!!
.
the waterbased pomade with the perfume scent. Cheap, strong heavy hold, even easy washable.
.
Comes with new features, embioss lid. Plastic jar, 150g weight.
.
Come and buy with us. Rm35 excl. Post.
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

MOST RECENT

Peformance by Sweep Pomade Fibre ..
.
Not shine but perfect strong hold, messy & natural look.
.
.
.
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' http://www.wasap.my/601116445766 "
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

Assalamualaikum
.
Alhamdulillah..kyozu baunya tahan lama
Keras ceq oii..
Cicak jatuh mati wuu keras sngt..
.
Ad yg berminat?
Boleh whatsapp saya skrg
0194160025
0194160025
0194160025
.
Dropship/Reseller wanted!!!!
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #kyozu #kyozupomade #kyozupomadealorsetar #kyozupomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Assalamualaikum..alhamdulillah..
Gonzo disini
Rm50 sahaja
.
Murah2 jaaa haaa..
Nak beli?
Boleh whatsapp saya ke 0194160025
0194160025
0194160025 sekarang!
.
Dropship/Agent Dan Reseller dialu alukan!!!!
Diperlukan
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #gonzo #gonzopomade #gonzopomadealorsetar #gonzopomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah..gonzo boleh diborong skrg!
.
Anda ingin mendapatkan wang tambahan melalui berniaga pomade?
Haa meh sni pm meh..dijamin harga borong yg sngt murah..
Wholesale available..!!!
.
Nak jd dropship?
Boleh2..whatsapp saya skrg ok..
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #gonzo #gonzopomade #gonzopomadealorsetar #gonzopomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Assalamualaikum!
Alhamdulillah..anda sudag try pirates empire pomade?
Ad vitamin e dlmnyaa..
.
Nak order?
Sng sjaaa whatsapp saya ke
0194160025
0194160025
0194160025 sekarang !
.
Untuk delivery area alor setar boleh roger...
.
Nak hantar selain alor setar?
Boleh jugak x dk msalah
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #PiratesEmpire #PiratesEmpirePomade #EmpayarPomadeLanun #piratesempirepomadealorsetar #piratesempirepomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanraza

Alhamdulillaj retrobee semakin popular!
Anda sdg mencari pomade yg strong hold tetapi tidak keras?
Haa ni dia pomadenyaa..
Mudah utk recomb dan x keras..
.
Retrobee Pomade
Strong Hold
Shining
Waterbased
Mixfruit Scent
Rm40 shj bro..
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #retrobee #retrobeepomade #retrobeepomadealorsetar #retrobeepomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Wholesale Available!!!
Wholesale Available!!!
Wholesale Available!!!
Nak taw harga special utk borong two element pomade?
.
Boleh whatsapp saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025 .
Utk retail = rm45 sahaja
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #twoelement #twoelementpomade #twoelementpomadealorsetar #twoelementpomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah..salam jumaat semua..
Ha ni saya nk bgtau..anda mencari pomade yg hold padu?
Pakai helmet pon bila bukak rambut still hold?
Ha ni jalan penyelesaian.
.
Kyozu rm40 sahaja
COD ALOR SETAR
WHOLESALE AVAILABLE!!!!!
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #kyozu #kyozupomade #kyozupomadealorsetar #kyozupomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah gonzo antara pomade popular di malaysia..
Pomade ni dtg dari jepun..
Harganya rm55 sahaja
.
Wholesale available..
Berminat?
Boleh whatsapp saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #gonzo #gonzopomade #gonzopomadealorsetar #gonzopomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah..magunamu mendapat sambutan yg begitu hebat!!!
.
Ramai org yg sukakannyaa..
150gram=rm40
Ocean Scent Perfume
Waterbased
Strong Hold
.
Alhamdulillah ..first try..first review pomade drpd saya..
Maaf muka x hensem..just usya rambut jer..hehe..
Retrobee Pomade
Berminat?
Whatsapp ke 0194160025
0194160025
0194160025 sekarang!!
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #magunamu #magunamupomade #magunamupomadealorsetar #magunamupomadekedah ##codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Hyee..selamat pagi selasa..!!!
Alhamdulillah pirates empire pomade dtg dengan vitamin e serum yg akan menyihatkan kulit kepala kita..
.
Ia juga datang dgn bauan buah buahan yg sngt mengharumm..
Sudah cuba atau belum?
Jika belum..meh cuba dan rasa kesannyaa...
.
RM30=100gram
RM40=150gram
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #PiratesEmpire #PiratesEmpirePomade #EmpayarPomadeLanun #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah..retrobee menjadi pilihan org ramai yg tidak mahu rambut keras..tetapi mahukan rambut yg lembut..
.
Berminat?
Boleh whatsapp saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025
RM40 sahaja
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #retrobee #retrobeepomade #retrobeepomadealorsetar #retrobeepomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Assalamualaikumm..salam jumaat!!
Alhamdulillah..semoga kita semua dalam rahmat Allah dan sentiasa di murahkan rezki..
.
Duck Head Pomade
Strong Hold
Shining
Apple/grape scent
Waterbased
145gram
Harga hanya rm40 sahaja exclude postage
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #duckhead #duckheadpomade #duckheadpomadekedah #duckheadpomadealorsetar #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Salam maghrib..alhamdulillah
Hipster Pomade..antara pomade yg terbaik pada abad nihh...
Harga mampu milik..hanya rm35 .
Dropship Open!!!!
Sesiapa ingin menjadi dropship..boleh whats app saya skrg..
Kalau nak beli pomade pon boleh whatsapp sya
0194160025
0194160025
0194160025
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #hipster #hipsterpomade #justbeyourself #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

.
SKULL REPUBLIC Black Edition.!!
.
the waterbased pomade with the perfume scent. Cheap, strong heavy hold, even easy washable.
.
Comes with new features, embioss lid. Plastic jar, 150g weight.
.
Come and buy with us. Rm35 excl. Post.
.
Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut !
.
Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766"
.
.
Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊.
.
.
#ppokedah#hpcodalorsetar#lokalah#sweeppomade#thejadiocpomade#zoodspomade#noviwaxcolour#waxcolour#pomadecolur#pomademalaysiastore#pomademalaysia#ppo#retrobeepomade#skullrepublicpomade#emilysheapomade#theanchorpomade#rockabillypomade#pomadeshop#ammarbaharin#zizanrazak#aydajebat#mustache#izzueislam#fattahamin#neelofa#noradanish#codpomadekedah#codpomadealorsetar
.
👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

Alhamdulillah..kyozu sudah selamat mendarat dlm stock saya..jd ada yg mau ?
.
Kyozu Pomade
Strong Hold | Flora Scent |
Waterbased | 150 gram
Rm40 sahaja
.
Berminat?
Whatsapp saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #kyozu #kyozupomade #kyozupomadekedah #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Ahhh tudia tudia tudia!!!
Alhamdulillah gonzo dh selamat mendarat masok ke stock saya!!!
Heee jdi yg mana berminat nak beli gonzo nih..
Boleh whatsapp saya skrg
0194160025
0194160025
0194160025
.
Gonzo pomade
Very Hold
Shining padu
Green tea scent
Waterbased
130gram
Rm55(exclude postage)
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #gonzo #gonzopomade #gonzopomadekedah#codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Haa tudia..4 barang rare baru masok stock!!
1.two element pomade-rm40
2.kyozu pomade-rm40
3.hipster pomade hero-rm45
4.gonzo super slick-rm55
Pm cepat untuk order
Whatsapp ke 0194160025
0194160025
0194160025
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #hipster #hipsterpomadehero #kyozupomade #gonzopomade #twoelementpomade #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami..
Ws:011-16651604
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!!
Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami..
Ws:017:4957551
Wc:kechik_sweet01
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!!
Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami..
Ws:011-16651604
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami..
Ws:011-16651604
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!!
Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkanpomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami..
Ws:011-16651604
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!!
Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut..
bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda..
pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya..
cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia..
jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami..
Ws:011-16651604
#pomade #pomademurah #pomadeklea #ishpomadeshop #pomademalaysia #pomadeutara #pomadekedah #pomadestylo #pomadeterbaik #PiratesEmpirePomade
#EmpayarPomadeLanun
#codalorsetar #codpomade #codpomadealorsetar #caripomade #jualpomade

Alhamdulillah..duckhead kini mendapat sambutan yg amat baikk daripada pembeli2 smua...
Jadi..apa tunggu lagi bro?
Cepat order duck head pomade melalui @pomade.fianz sekarang..
Whatsapp ke 0194160025 untuk order pomade nih sekarang!!!
.
COD area Alor Setar
0194160025
0194160025 .
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #duckhead #duckheadpomade #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Haa tudiaa pirates empire pomade kini dengan dua kuatiti berat!!!
113gram=rm30
150gram=rm40
Jadi..buatlah pilihan yg terbaik anda sekrang untuk memilih 113gram atau 150 gram😉
.
Sudahkan anda mempunyai pirates empire pomade?
Jika belum..meh dapatkan drpd @pomade.fianz trusted seller pirates empire pomade haa!!!
.
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #PiratesEmpire #PiratesEmpirePomade #EmpayarPomadeLanun #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

💈RISING UP POMADE💈 ⚖ 120gram / 4.2oz/120ml
🍃 Lavender Scent
💪🏻 Heavy Hold
✨ Hard Shine
💦 Waterbased

RM40
Whatsapp ke 0194160025
Whatsapp ke 0194160025
Whatsapp ke 0194160025 .
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #RisingUp #RisingUpPomade #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Bismillah Alhamdulillah..
Mulakan pagi anda dgn secalit pomade sebelum pegi keja,sekolah,bersukan atau sebagainya...
Retrobee Pomade tidak mengeras..tetapi melembutkan rambut...
Jadi sesiapa yg berminat untuk melembutkan rambut tetapi styling padu..boleh whats app saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025 segera!
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #PiratesEmpire #PiratesEmpirePomade #EmpayarPomadeLanun #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah..fresh feedback pirates empire pomade ptg nih!!!
Keep calm and use pirates empire pomade..hehehe..
So yg berminat nak order pirates empire pomade nih boleh whatsapp saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025
.
Rm35 sahaja
COD ALOR SETAR
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #PiratesEmpire #PiratesEmpirePomade #EmpayarPomadeLanun #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Alhamdulillah..kini duck head mendapat sambutan meriah...
Dh lebih 50 botol dkat saya sudah terjual..
Jadi..anda ingin mencuba duck head pomade?
Boleh lah whatsapp saya skrg ke
0194160025
0194160025
0194160025 sekarang..!!!
Usah ditangguh2..hehehe
.
COD ALOR SETAR
ADD RM5 FOR POSTAGE .
#pomade #ishpomadeshop #pomadeklea #pomadestylo #pomadelokal #pomadebaik #pomadeterbaik #pomadealorsetar #pomadekedah #pomadeutara #pomademalaysia #duckhead #duckheadpomade #codalorsetar #codkedah #codpomade #codpomadealorsetar #codpomadekedah #neelofa #noradanish #fattahamin #amarbaharin #izzueislam #zizanrazak

Most Popular Instagram Hashtags