#codpenang

MOST RECENT

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Yg Cari dan menanti Lets Girdle ๐Ÿ˜ป๐Ÿ‘..
Meh whatsapp order dari Karl skrg sebelum stock kehabisan...ibarat goreng pisang panas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ LET'S GIRDLE BY NURSAJAT!!!!!!! Harga RM89.90 sahaja
. ๐ŸŒนIni paling best!!!!bagus untuk wanita yang inginkan bentuk badan yang di idam idamkan
.
๐ŸŒนboleh menjaga bentuk badan
.
๐ŸŒนia jugak boleh mengawalkan cara permakanan kita ๐ŸŒนia sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh
.
๐ŸŒนia mudah di pakai
. ๐ŸŒนmaterial sangat bermutu tinggi
. ๐ŸŒนia boleh mengpush-upkan pinggul anda
.
๐ŸŒนia boleh meng rest kan muscle di bahagian peha dan pinggul
.
๐ŸŒนia jugak boleh mengecilkan peha,perut dan memberi figure ala ala miss world
.
๐ŸŒนternyata memang hebat LET'S GIRDLE BY NURSAJAT
. ๐ŸŒนYang penting ia tak kan melecetkan kulit anda di bahagian2 yang sensitive dan celah-celah peha
.
๐ŸŒนdan ia jugak mempunyai jaluran jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE ๐ŸŒนGIRDLE DARI PERUT KE LUTUT
.
๐ŸŒนmempunyai saiz ,S,M,L,XL, dan XXL *READY STOK*
.
Jualan rm89.9 exc pos
( rm10 sm/ rm15ss)
.
MOHON KERJASAMA ๐Ÿ“๐Ÿ“Œ๐Ÿ‘‡ NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–Pakaian dalam
.
โŒboleh return
.
โŒ tukar saiz
.
โŒ tukar warna ๐Ÿ“Œ
.
#teamhoney #letsgirdle #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdlesajat #girdle #girdlepalingselesa #girdlepalinglaris #terlajaklaris #selamatharirayamaafzahirbatin #misikurus2018 #codpenang #posseluruhmalaysia

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Yg Cari dan menanti Lets Girdle ๐Ÿ˜ป๐Ÿ‘..
Meh whatsapp order dari Karl skrg sebelum stock kehabisan...ibarat goreng pisang panas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ LET'S GIRDLE BY NURSAJAT!!!!!!! Harga RM89.90 sahaja
. ๐ŸŒนIni paling best!!!!bagus untuk wanita yang inginkan bentuk badan yang di idam idamkan
.
๐ŸŒนboleh menjaga bentuk badan
.
๐ŸŒนia jugak boleh mengawalkan cara permakanan kita ๐ŸŒนia sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh
.
๐ŸŒนia mudah di pakai
. ๐ŸŒนmaterial sangat bermutu tinggi
. ๐ŸŒนia boleh mengpush-upkan pinggul anda
.
๐ŸŒนia boleh meng rest kan muscle di bahagian peha dan pinggul
.
๐ŸŒนia jugak boleh mengecilkan peha,perut dan memberi figure ala ala miss world
.
๐ŸŒนternyata memang hebat LET'S GIRDLE BY NURSAJAT
. ๐ŸŒนYang penting ia tak kan melecetkan kulit anda di bahagian2 yang sensitive dan celah-celah peha
.
๐ŸŒนdan ia jugak mempunyai jaluran jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE ๐ŸŒนGIRDLE DARI PERUT KE LUTUT
.
๐ŸŒนmempunyai saiz ,S,M,L,XL, dan XXL *READY STOK*
.
Jualan rm89.9 exc pos
( rm10 sm/ rm15ss)
.
MOHON KERJASAMA ๐Ÿ“๐Ÿ“Œ๐Ÿ‘‡ NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–Pakaian dalam
.
โŒboleh return
.
โŒ tukar saiz
.
โŒ tukar warna ๐Ÿ“Œ
.
#teamhoney #letsgirdle #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdlesajat #girdle #girdlepalingselesa #girdlepalinglaris #terlajaklaris #selamatharirayamaafzahirbatin #misikurus2018 #codpenang #posseluruhmalaysia

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Yg Cari dan menanti Lets Girdle ๐Ÿ˜ป๐Ÿ‘..
Meh whatsapp order dari Karl skrg sebelum stock kehabisan...ibarat goreng pisang panas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ LET'S GIRDLE BY NURSAJAT!!!!!!! Harga RM89.90 sahaja
. ๐ŸŒนIni paling best!!!!bagus untuk wanita yang inginkan bentuk badan yang di idam idamkan
.
๐ŸŒนboleh menjaga bentuk badan
.
๐ŸŒนia jugak boleh mengawalkan cara permakanan kita ๐ŸŒนia sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh
.
๐ŸŒนia mudah di pakai
. ๐ŸŒนmaterial sangat bermutu tinggi
. ๐ŸŒนia boleh mengpush-upkan pinggul anda
.
๐ŸŒนia boleh meng rest kan muscle di bahagian peha dan pinggul
.
๐ŸŒนia jugak boleh mengecilkan peha,perut dan memberi figure ala ala miss world
.
๐ŸŒนternyata memang hebat LET'S GIRDLE BY NURSAJAT
. ๐ŸŒนYang penting ia tak kan melecetkan kulit anda di bahagian2 yang sensitive dan celah-celah peha
.
๐ŸŒนdan ia jugak mempunyai jaluran jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE ๐ŸŒนGIRDLE DARI PERUT KE LUTUT
.
๐ŸŒนmempunyai saiz ,S,M,L,XL, dan XXL *READY STOK*
.
Jualan rm89.9 exc pos
( rm10 sm/ rm15ss)
.
MOHON KERJASAMA ๐Ÿ“๐Ÿ“Œ๐Ÿ‘‡ NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–Pakaian dalam
.
โŒboleh return
.
โŒ tukar saiz
.
โŒ tukar warna ๐Ÿ“Œ
.
#teamhoney #letsgirdle #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdlesajat #girdle #girdlepalingselesa #girdlepalinglaris #terlajaklaris #selamatharirayamaafzahirbatin #misikurus2018 #codpenang #posseluruhmalaysia

Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
.
#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Nak pinggang kerengga ๐Ÿœ๐Ÿœmacam saloma... Nak melentik mcm founder @nursajat02 tak?๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ƒ
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
๐Ÿ‘—Material fabrik berkualiti dari cotton SpandexPINK LADY Body Perfection:
๐Ÿ‘— Memecahkan lemak
๐Ÿ‘— Membentuk pinggang
๐Ÿ‘— Membetulkan posture badan
๐Ÿ‘— Menyokong tulang belakang
๐Ÿ‘— Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
๐Ÿ‘— Melancarkan peredaran darah
๐Ÿ‘—Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
๐Ÿ‘— Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
๐Ÿ‘— Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
๐Ÿ‘— Tak mudah terlipat/gulung .
๐Ÿ‘— Tak panas dan tidak berpeloh ๐Ÿ”ฅKami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 ๐Ÿ‘( READY STOCK) .
M : 34 - 43๐Ÿ‘ ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 ๐Ÿ“( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 ๐Ÿ“( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 ๐Ÿ“(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA ๐Ÿ“๐Ÿ“Œ๐Ÿ‘‡ NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–Pakaian dalam
.
โŒboleh return
.
โŒ tukar saiz
.
โŒ tukar warna ๐Ÿ“Œ
.
www.wasap.my/60174144919
.
www.wasap.my/60174144919.
.
www.wasap.my/60174144919
.
#teamhoney #letsbengkung #letsbengkong #letsbengkunggold #letsbengkonggold #letsbengkungbynursajat #letsbengkunggoldbynursajat #stokisletsbengkung #stokisbengkungsajat #bengkungsajat #letscantikjanganmengata #perempuanfuhh #letskerengga #codpenang #posseluruhmalaysia #posharihari #trustedseller #halalkanhatiyangkucuri #teyamo #neelofa #zulariffin

Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
.
#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Nak pinggang kerengga ๐Ÿœ๐Ÿœmacam saloma... Nak melentik mcm founder @nursajat02 tak?๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ƒ
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
๐Ÿ‘—Material fabrik berkualiti dari cotton SpandexPINK LADY Body Perfection:
๐Ÿ‘— Memecahkan lemak
๐Ÿ‘— Membentuk pinggang
๐Ÿ‘— Membetulkan posture badan
๐Ÿ‘— Menyokong tulang belakang
๐Ÿ‘— Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
๐Ÿ‘— Melancarkan peredaran darah
๐Ÿ‘—Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
๐Ÿ‘— Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
๐Ÿ‘— Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
๐Ÿ‘— Tak mudah terlipat/gulung .
๐Ÿ‘— Tak panas dan tidak berpeloh ๐Ÿ”ฅKami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 ๐Ÿ‘( READY STOCK) .
M : 34 - 43๐Ÿ‘ ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 ๐Ÿ“( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 ๐Ÿ“( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 ๐Ÿ“(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA ๐Ÿ“๐Ÿ“Œ๐Ÿ‘‡ NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–Pakaian dalam
.
โŒboleh return
.
โŒ tukar saiz
.
โŒ tukar warna ๐Ÿ“Œ
.
www.wasap.my/60174144919
.
www.wasap.my/60174144919.
.
www.wasap.my/60174144919
.
#teamhoney #letsbengkung #letsbengkong #letsbengkunggold #letsbengkonggold #letsbengkungbynursajat #letsbengkunggoldbynursajat #stokisletsbengkung #stokisbengkungsajat #bengkungsajat #letscantikjanganmengata #perempuanfuhh #letskerengga #codpenang #posseluruhmalaysia #posharihari #trustedseller #halalkanhatiyangkucuri #teyamo #neelofa #zulariffin

Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
.
#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Nak pinggang kerengga ๐Ÿœ๐Ÿœmacam saloma... Nak melentik mcm founder @nursajat02 tak?๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ƒ
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
๐Ÿ‘—Material fabrik berkualiti dari cotton SpandexPINK LADY Body Perfection:
๐Ÿ‘— Memecahkan lemak
๐Ÿ‘— Membentuk pinggang
๐Ÿ‘— Membetulkan posture badan
๐Ÿ‘— Menyokong tulang belakang
๐Ÿ‘— Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
๐Ÿ‘— Melancarkan peredaran darah
๐Ÿ‘—Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
๐Ÿ‘— Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
๐Ÿ‘— Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
๐Ÿ‘— Tak mudah terlipat/gulung .
๐Ÿ‘— Tak panas dan tidak berpeloh ๐Ÿ”ฅKami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 ๐Ÿ‘( READY STOCK) .
M : 34 - 43๐Ÿ‘ ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 ๐Ÿ“( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 ๐Ÿ“( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 ๐Ÿ“(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA ๐Ÿ“๐Ÿ“Œ๐Ÿ‘‡ NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–Pakaian dalam
.
โŒboleh return
.
โŒ tukar saiz
.
โŒ tukar warna ๐Ÿ“Œ
.
www.wasap.my/60174144919
.
www.wasap.my/60174144919.
.
www.wasap.my/60174144919
.
#teamhoney #letsbengkung #letsbengkong #letsbengkunggold #letsbengkonggold #letsbengkungbynursajat #letsbengkunggoldbynursajat #stokisletsbengkung #stokisbengkungsajat #bengkungsajat #letscantikjanganmengata #perempuanfuhh #letskerengga #codpenang #posseluruhmalaysia #posharihari #trustedseller #halalkanhatiyangkucuri #teyamo #neelofa #zulariffin

Regrann from @faycemy - Before and after applying Fayce Foundation. We love how our foundation is able to cover pimples and redness on @atitaharis face. For daily makeup look, you can refer to her tutorial previously ๐Ÿ˜˜
.
.So why wait?
Whatsapp 0124929416
RM69 /30 ml
.
.
#fayce #faycemy #faycepenang
#stockistpenang #fayceutara #codpenang #codkulim #codperda #codsunway #faycefoundation #makeuptips #makeuptutorial #muabride #muamalaysia - #regrann

.
Mencanak canak uols bulu mata si cantik ni keluar. Power tak power MVM? ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿš— COD : SEKITAR PENANG ISLAND
๐Ÿšš POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
p/s : PENDAFTARAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG โค
.
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP +60164835185
.
#norafurla #norafurlamascara #mascaranorafurla #megavolumemascara #mascarafiber #ajimaura #terapiinstagram #norafurlaoriginal #norafurlapenang #norafurlapulaupinang #maskaranorafurla #norafurlamaskara #codpenang #codpenangisland #bulumata #halalkanhatiyangkucuri #maskarawaterproof #mudahdicuci #fibremascara #aurainsta #mvmnorafurla #mvmnorafurapenang #norafurlafeedback #mvmnorafurlafeedback

.
AUTHORIZED AGENT NORAFURLA MASCARA ๐ŸŒธ
.
๐Ÿš— COD : SEKITAR PENANG ISLAND
๐Ÿšš POSTAGE : SELURUH MALAYSIA
.
p/s : PENDAFTARAN DROPSHIP DIBUKA SEKARANG โค
.
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP +60164835185
.
#norafurla #norafurlamascara #mascaranorafurla #megavolumemascara #mascarafiber #ajimaura #terapiinstagram #norafurlaoriginal #norafurlapenang #norafurlapulaupinang #maskaranorafurla #norafurlamaskara #codpenang #codpenangisland #bulumata #halalkanhatiyangkucuri #maskarawaterproof #mudahdicuci #fibremascara #aurainsta

Fungsi Nucifera 5 dalam 1
.
โœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
โœ… Detoks mulut dan gigi
โœ…ย  balance pH mulut
โœ… Mencegah kaviti
โœ… Menghalang mulut berbau
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami

โ€œBANYAK SERUM DAH PAKAI EVEN CECAH RATUS RINGGIT BUT AINAA SERUM STILL THE BESTโ€
.
Alhamdulillah, sampai satu family and boyfriend dia pun pakai AINAA SERUM. Itโ€™s proven that AINAA SERUM is really really good untuk merawat masalah kulit tak kira lelaki atau perempuan
.
Consider AINAA serum to be a breakout treatment with a day job - this magical potion works to address those annoying pimples without irritating your skinโค๏ธ
.
If youโ€™re tired of trying so many products but they donโ€™t work on your skin, maybe you can give a try on our product and see the difference!

#sayajual #sayajualainaaserum #ainaaserum #serumviral #cantik #flawless #sayajualserum #kulitcantik #raya2018 #nur #dramanur #serumwajah #teamrayanogori #teamrayakedah #codpenang #rahsiahatiperempaun

Dapatkan berat badan ideal dengan matchaloss latte! Pakej kenyang + lawas!
_
Memang terbukti berkesan dan mendatangkan perubahan dekat badan uols!
_
Sedap hampaa oi rasaaa macam teh aisss!
_
Beli duaaaa jar RM150 dapat PERCUMA POSTAGE + HADIAH SPECIAL ๐Ÿ‘๐Ÿป
_
Cara Nak Order, Boleh terus direct WA no 0174847653 atau klik link di bio โ˜๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
_
#AgentPenang
#MiniAgentWanted
#DropshipWanted
#DollanisPenang
#DollanisBertam
#DollanisPadangSerai
#LipmatteDollanisPenang
#LiptintNayIceCreamPenang
#CODPenang
#LiptintIceCreamPenang
#DollanisCODPenang
#MatchalossPenang
#GlowChewPenang
#BabySkinGlowWhitePenang
#SupplementDollanisPenang
#DollyCollagenDollanisPenang
#DollyCollagen

โ€ข
Hi uolls! -
Mereka yang ada masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป, WAJIB consume HPP tau!
-
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… PANAU
โœ… JERAWAT PASIR/BATU/NANAH
โœ… BLACKHEAD/WHITEHEAD
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… GELAP
โœ… TONA TAK SEKATA
โœ… BEKAS JERAWAT
-
Jom consume HPP sekarang, kesan dapat dilihat seawal 3 hari. Tapi jangan expect, consume 3 sachet tu terus hilang semua. Ambil masa okayyy. Kesan tu tak semestinya kelihatan banyak, tapi ADA PERUBAHAN. Itu pasti! -
๐ŸŽ FREE GIFT: 1 bottle Travel Perfume + 1 pcs Eye Mask + 1 Pcs Face Mask
-
๐Ÿ“ฎ Postage setiap hari Isnin - Jumaat
RM 9 SM | RM 12 SS
-
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +60175296373 TO ORDER
-
#sayajual #sayajualhellopeachplease #hellopeachplease #loveliee #lovelieepenang #luvbabesagent #codpenang #codkulim #vendorutara #kurus #sihat #breastfriendly #ohmychocolate #omc #produkkurus #tabletkunyah #tabletkurus #ibumenyusu #raya2018 #teamsisEyra

โœจINNER SAILANG BYCHEFIZA โœจ
.
Cantik kan inner silang ni?! Jahitan sangat kemas and selesa!
.
Ada tali kat belakang, just ikat dan siap!!!
.
Nanti Eca update stock okay! Boleh lagi nak pakai raya ni. Banyak open house nak attend bleh pakai ๐Ÿ˜˜
.
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#tudungsouk
#innersailanghantu
#bychefiza
#original
#codmuadzamshah
#codpenang

LETโ€™S BENGKUNG DIAMOND GOLD โ™ฅ๏ธ Kelebihan dan perbezaan antara Gold & Diamond adalah:
1. Free Gift Slimming Lotion
2. Ada belt yang mempunyai infrared (refer gambar)
3. Material lebih melekap dan grip compare to Gold Edition.
4. Mempunyai size starting dari (XS - L)
-
Warna
Pink/blueblack. -
Cepat2 klik link di bio atau whatsapp 0175889718 utk fast respon ๐Ÿ’ƒ
๐Ÿš—COD AREA PENANG ISLAND -
#bengkungdiamond #nursajat02
#ramping #raya2018
#bengkungsajat #bengkungdiamondgold #bengkungsajatoriginal #bengkungdiamond #letsbengkungdiamondnursajat #agennursajat #agentnursajatpenang #girdle #girdlesajat #girdletonggekfuhh #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #bengkungpengantin #bengkungbersalin #bengkunggym #codpenang

โœจTUDUNG SOUK IN ACTIONโœจ
.
SIAPAA YANG SEMPAT GRAB PROMO RAYA HARITUU ANGKAT TANGAN!!
.
Best kan?!!! Haa tudung ni sangat best tauuu pakai! Simple but stylish!
.
Nanti Eca update stock okay! Letak tepi siap siap duit raya tuuu hihi! Raya kan sebulan!
.
#snowcapberhantu
#snowcapberhantuviral
#tudungsouk
#handsockberhantu
#innersailangberhantu
#bychefiza
#codmuadzamshah
#codpenang

Most Popular Instagram Hashtags